Politica pe malul Dambovitei
![]() ![]() ![]() |
Politica pe malul Dambovitei
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 16 Dec 2009, 22:37) Cristi, cand lucrezi la firma X, multinationala eventual... si esti platit cu un salariu mult peste mediu... si ti se da fisa postului in care scrie una-alta, printre care si... FA CA NOI SAU ALTFEL ZBORI, tu ce-o sa faci ? O sa dai din casa ? Asa si aici. Simplu. ce treaba are pdl c-o multinationala? si chiar si asa, nu trebuie sa repeti ca papagalul tot ce zice seful. da' la pdl zice zeus o vorba si-n 5 min toti pdlisti zic la fel. si pana una alta la multinationala esti platit de patron, pe cand pul.etii astia is platiti si din banii mei. io sper ca pnl sa nu se vîre la guvernare in orice conditii, atrasi de mirosul ciolanului. inca mai cred in antonescu. cat despre psd, poa sa se dizolve si sa fie absorbit de pdl. si-asa is croiti din acelasi aluat. poate refac fsn-ul de odinioara. si m-as rade cu kuru sa se formeze un guvern pdl+psd (si nush de ce, da' am impresia ca cam asta se intrevede). cat despre matroz, acelasi mitocan cu aceleasi replici de kkt. cica nu mai conteaza ce-a zis in campania electorala. acu' s-a terminat si se pot sterge toate acuzele impotriva mogulilor, impotriva psd, impotriva comunistilor, etc. acu' conteaza interesul national, lua-i-as chelia la....lustruit. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
iar boc premier.. fuck
sa vezi iar balacareala in parlament. |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
xcss |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cine isi bate joc de cine in tara asta? This post has been edited by xcss: 17 Dec 2009, 10:14 |
--------------------
-
-
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Iar Blaga, Pogea, Videanu, Berceanu..
Baselu cred ca vrea sa dizolve parlamentul ![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Macar avem cu ce ne ocupa timpu...
![]() |
--------------------
**
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
o demonstratie de forta a domnului presedinte. il felicit pentru alegerea inspirata si ii doresc mult succes in toate demersurile intreprinse pentru a arata ca e un presedinte al tuturor romanilor
![]() pe domnul boc nu-l vad... aaa... nu se vede din covor, nu mai luati covoare persoane la Cotroceni, nu ni se vede PM-ul ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
luck33ro |
![]()
|
Pai e bine ca nu se vede, poate puneti de un puci militar ceva... ca am vazut sa sunteti bine bagati cu armata
![]() |
--------------------
**
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
o forma de delirium tremens, nimic nelalocul lui
P.S. la armata cica ministru e nenea Oprea, ala care era mafiotul lui Nastase in 2004, avansat de domnul presedinte la 1 Decembrie 2009 la gradul de general cu 4 stele, cel mai mare grad pe timp de pace. |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
luck33ro |
![]()
|
Deci de aia au votat militarii in grup pe Geoanika....
![]() |
--------------------
**
|
|
valeron_x |
![]()
|
militarii sunt sictiriti cand vad ca in teatre de operatii fiind (gen Afganistan, Irak, Kosovo) nu-i avanseaza nimeni, decat daca mor, iar acasa face domnul presedinte avansari de la plutonier major la general peste an si da grade maxime unora pe care ii considera mafioti. dar sunt convins ca isi cer scuze ca nu au putut sa-l voteze pe Basescu. iarta-i si tu, sunt dereglati, niste nenorociti care nu merita atentie
|
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
@CGB si Master01...
Oameni buni, comparatia cu multinationala s-a vrut una subtila. O tot dati ca nu trebuie PDL comparat cu o multinationala... Uite asta mi-a venit in cap la momentul ala. Multumiti ? ![]() Cat despre Boc premer again, era de asteptat, chiar daca nici mie nu-mi surade ideea. Iar certuri, iar demisii, iar suspendari, iar, iar, iar... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
CGB |
![]()
|
matrozu continua sa-si bata joc de tara asta. il doare fix la motu' de la basca de criza, de probleme. il doare la motz cam de orice. ptr el totu' e un joc si-o mistocareala maxima. nici nu-mi mai dau seama ce urmareste. posibil sa aiba probleme psihice majore.
sintem exact in aceiasi situatie ca inainte de alegeri. ieri la intalnirile cu partidele tot macanea ca ptr el conteaza interesu' national, ca e la ultimu mandat si vrea liniste si pace si un guvern care sa-si faca treaba. prin renumirea lu boc s-a dovedit ca nu vrea deloc un guvern care sa-si faca treaba. el nu vrea decat sa controleze tot. sa fie asa cum zice el. dar, evident in ochii fanilor portocalii, asta este absolut normal. plm, zau ca sintem pierduti. cat despre ministrii propusi, e mai mult decat nesimtire sa propui aceiasi oameni care chiar n-au facut nimic. iar la armata....oprea!?!? cata nesimtire iti trebuie ca sa faci astfel de propuneri? This post has been edited by CGB: 17 Dec 2009, 12:26 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
QUOTE(valeron_x @ 17 Dec 2009, 11:58) militarii sunt sictiriti cand vad ca in teatre de operatii fiind (gen Afganistan, Irak, Kosovo) nu-i avanseaza nimeni, decat daca mor, iar acasa face domnul presedinte avansari de la plutonier major la general peste an si da grade maxime unora pe care ii considera mafioti. dar sunt convins ca isi cer scuze ca nu au putut sa-l voteze pe Basescu. iarta-i si tu, sunt dereglati, niste nenorociti care nu merita atentie Se pare ca ai uitat ca tov. Iliescu facea acelasi lucru. |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
CGB |
![]()
|
modus, stai jos si ia notite.
iliescu n-a inaintat in grad atatia oameni niciodata. si cel putin nu de factura celor pa care i-a inaintat in grad marinaru. si chiar daca ar fi facut-o, cu ce-l scuza asta pa matroz? ori sintem ca aia mici: daca a facut ala, fac si io. vad ca la tot ce se zice despre matroz apari tu cu replica: "pai si aia au facut la fel". si atunci cu ce e deosebit chioru' si ai lui fata de aia dinainte. din moment ce fac toate relele facute si de ailalti? plm in ochii mei matrozu nu numai c-a facut tot ce-a facut si iliescu, ba chiar l-a si depasit de fro treij da mii de ori. chiar nu poti sa-ti dai jos ochelarii aia cabalini? |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Modus |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
valeron_x |
![]()
|
QUOTE(Modus @ 17 Dec 2009, 14:28) nu vad legatura... eu ti-am zis de ce l-au votat la alegerile astea militarii (majoritatea lor, nu toti) pe Geoana. ai un pitic rau care se activeaza cand intri pe forum si te pune sa scrii comunismele astea? am zis eu ca Iliescu a fost bun? era vorba despre oameni care sunt avansati doar post mortem si plutonieri care ajung generali. cu scuzele de rigoare, esti usor pe langa subiect dar manifesti niste fixatii. nu mi-o mai zice p-aia cu "in spatele lui Geoana e Iliescu", nu trebuie sa-mi confirmi anumite supozitii |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
Modus |
![]()
|
Tu esti clona lui CGB?
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
xcss |
![]()
|
Nu va inteleg... De ce va pierdeti vremea cu tov. "Pretty fly for a white guy" Modus?
|
--------------------
-
-
|
|
valeron_x |
![]()
|
Modus, te rog eu mult, vezi-ti de treaba, ramai cu fixurile tale. Basescu e tatal lor. cel mai bun. unicul. vom avea o viata extraordinara. am scapat de comunisti. totul e perfect
|
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(CGB @ 17 Dec 2009, 14:12) modus, stai jos si ia notite. iliescu n-a inaintat in grad atatia oameni niciodata. si cel putin nu de factura celor pa care i-a inaintat in grad marinaru. si chiar daca ar fi facut-o, cu ce-l scuza asta pa matroz? ori sintem ca aia mici: daca a facut ala, fac si io. vad ca la tot ce se zice despre matroz apari tu cu replica: "pai si aia au facut la fel". si atunci cu ce e deosebit chioru' si ai lui fata de aia dinainte. din moment ce fac toate relele facute si de ailalti? plm in ochii mei matrozu nu numai c-a facut tot ce-a facut si iliescu, ba chiar l-a si depasit de fro treij da mii de ori. chiar nu poti sa-ti dai jos ochelarii aia cabalini? Problema e ca Iliescu ii avansa doar pe criminalii revolutiei - Chitac, Militaru, Stanculescu et. Co ! Asa ca matrozu e baiat salon pe langa favoritii tai ![]() |
--------------------
**
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Si tovarasu Miron ...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Cu decoratiile si recompensele, Matrozu' chiar a dat-o de gard!...
![]() |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
luck33ro |
![]()
|
Da ma ce dracu!! uite asa am ramas eu fara decoratii prin casa. Mi le-a luat marinelu si le-a dat la toti neavenitii!
![]() Fantastic, dictatoru dreaq ... This post has been edited by luck33ro: 17 Dec 2009, 20:17 |
--------------------
**
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
0,9 tce 90 cp Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(CGB @ 17 Dec 2009, 12:24) matrozu continua sa-si bata joc de tara asta. il doare fix la motu' de la basca de criza, de probleme. il doare la motz cam de orice. ptr el totu' e un joc si-o mistocareala maxima. nici nu-mi mai dau seama ce urmareste. posibil sa aiba probleme psihice majore. sintem exact in aceiasi situatie ca inainte de alegeri. ieri la intalnirile cu partidele tot macanea ca ptr el conteaza interesu' national, ca e la ultimu mandat si vrea liniste si pace si un guvern care sa-si faca treaba. prin renumirea lu boc s-a dovedit ca nu vrea deloc un guvern care sa-si faca treaba. el nu vrea decat sa controleze tot. sa fie asa cum zice el. dar, evident in ochii fanilor portocalii, asta este absolut normal. plm, zau ca sintem pierduti. cat despre ministrii propusi, e mai mult decat nesimtire sa propui aceiasi oameni care chiar n-au facut nimic. iar la armata....oprea!?!? cata nesimtire iti trebuie ca sa faci astfel de propuneri? o apa si un pamant. La fel ca liberalii c***ui, sau pesedeii lu' dracu incornorat. O tot dai pe aici cu marinarul in sus si in jos, uitand ca si restul is la fel de penibili. Sa-ti incep a enumera motivele? ![]() This post has been edited by claus: 19 Dec 2009, 13:08 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
CGB |
![]()
|
nu tre sa mi le enumeri. si io stiu ca-s toti o apa si-un pamant. nu cred c-am ridicat in slavi psd sau pnl pe undeva. da' pdl cu chioru-n frunte is ai mai rai de pana acu.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
luck33ro |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(valeron_x @ 17 Dec 2009, 15:03) Modus, te rog eu mult, vezi-ti de treaba, ramai cu fixurile tale. Basescu e tatal lor. cel mai bun. unicul. vom avea o viata extraordinara. am scapat de comunisti. totul e perfect Cine vorbea de fixuri ![]() 18 Dec 2009, 08:21: QUOTE(CGB @ 18 Dec 2009, 00:32) nu tre sa mi le enumeri. si io stiu ca-s toti o apa si-un pamant. nu cred c-am ridicat in slavi psd sau pnl pe undeva. da' pdl cu chioru-n frunte is ai mai rai de pana acu. Cu argumente de la Sinteza Zilei, nu? This post has been edited by Modus: 18 Dec 2009, 08:21 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
luck33ro |
![]()
|
Futhul in boot de dictator acum ne-a inzapezit drumurile si ne baga viscol grupa mare, nu-i ajungea criza!!!
![]() |
--------------------
**
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 20:16 |