Politica pe malul Dambovitei
![]() ![]() ![]() |
Politica pe malul Dambovitei
Modus |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|||
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
Deci e exact cum am zis, transparency international e de rahat, propun un sondaj CCSB, astia au valoare, l-au dat de pe Base cu 35%, exact cum trebuie
![]() care organizatie e prestigioasa modus? ca sa stiu ce sa caut ![]() si ministra PDL de la justitie a fost exceptionala, doamna Macovei, sa-i dea Dumnezeu sanatate, numai bine ne-a facut. un trecut sanatos, un prezent pe masura si un viitor luminos, ea e |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Ma da voi nu va potoliti? sau va plac coruptii ?
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
Sedan TCE140 2022 tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
QUOTE(Modus @ 19 Nov 2009, 15:53) Imi aduc aminte de arestarea camatarilor. Daca Stolojan e inrudit cu ei, de ce nu e el si cu Basescu atacat pe tema asta de contracandidatii Antonescu si Geoana? Si ce cauta Bercea asta la sediul PSD din Bucuresti? Nu trebuia sa fie la PDL atunci? <span class='edit'>19 Nov 2009, 15:54:</span> Nu exista dovezi care sa-l lege pe Stolojan de DIP. Ia citeste putin despre Stolojan. Nu ca mi-ar fi antipatic, dar se imbolnaveste cam suspect de bine cand trebuie, apoi il vad ca un Adonis iesind din apa marii sanatos tun. http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Pol...r-Stolojan.html |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(valeron_x @ 19 Nov 2009, 19:48) Deci e exact cum am zis, transparency international e de rahat, propun un sondaj CCSB, astia au valoare, l-au dat de pe Base cu 35%, exact cum trebuie ![]() care organizatie e prestigioasa modus? ca sa stiu ce sa caut ![]() si ministra PDL de la justitie a fost exceptionala, doamna Macovei, sa-i dea Dumnezeu sanatate, numai bine ne-a facut. un trecut sanatos, un prezent pe masura si un viitor luminos, ea e Gresit, un sondaj ca sa aiba valoare trebuie sa-l dea pe Base castigator din primul tur cu 80%. 35% sunt mizilicuri ![]() Transparency International este o institutie prestigioasa, dar lipsita de caracter. Ce nu ti-a convenit la doamna Macovei, care a primit aprecieri din partea UE? Sa inteleg ca o regreti pe Rodica Stanoiu, un monument de gandire si practica in slujba drepturilor omului, sau pe Chiuariu? 20 Nov 2009, 07:26: QUOTE(Master01 @ 20 Nov 2009, 06:35) Ia citeste putin despre Stolojan. Nu ca mi-ar fi antipatic, dar se imbolnaveste cam suspect de bine cand trebuie, apoi il vad ca un Adonis iesind din apa marii sanatos tun. http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Pol...r-Stolojan.html Cotidianul Ziua si Ludovic Orban. Te-ai gandit ca le simt lipsa, nu? This post has been edited by Modus: 20 Nov 2009, 07:26 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(Modus @ 20 Nov 2009, 07:24) Lasand la o parte parerile scoase din burta si convins fiind ca nu poti da un link catre un articol serios scris de un om serios care sa-ti sustina ideile, te intreb: Ai cugetat mult pana ai produs asta? Cum poate fi o intitutie prestigioasa dar in acelasi timp lipsita de caracter? Pai mai Modus, daca tu nu ai caracter, nu stiu cum mai poti avea prestigiu. Se cam bat cap in cap. Oricum atasezi un atribut specific unei persoane (un om poate da dovada de caracter sau lipsa lui) de o institutie. Foarte caracteristic pentru tine care nu poti gandi decat in scheme simple precum ti-am mai spus. Pentru tine toti cei care nu sunt de parerea ta sunt rai, lipsiti de caracter. Majoritatea din parlament e toxica, toti oamenii din televiziunile mogulilor sunt rai si manipuleaza. Felul asta de a pune etichete pe mase mari de oameni e tipic oamenilor ingusti la minte. Ia spune: nu-i asa ca dupa parerea ta majoritatea din parlament e lipsita de caracter? ![]() This post has been edited by Dan73: 20 Nov 2009, 11:34 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
PRESTÍGIU s.n. 1. Autoritate morală, considerație, influență de care se bucură cineva sau ceva; vază, importanță. ♢ Loc. adj. De prestigiu = care onorează, care aduce glorie, considerație; important, valoros. 2. (Rar) Strălucire, farmec, atracție. – Din fr. prestige.
CARACTÉR, caractere, s.n. 1. Ansamblul însușirilor fundamentale psihice-morale ale unei persoane, care se manifestă în modul de comportare, în ideile și în acțiunile sale. ♦ Personalitate morală fermă. ♦ Însușire morală care se manifestă prin perseverență, voință fermă și corectitudine. Om de caracter. 2. Individualitate care prezintă trăsături psihice complexe, zugrăvită într-o operă literară. ♦ Comedie de caracter = comedie în care intriga ia naștere din conflictul dintre caracterele contradictorii ale personajelor. Dans de caracter = formă prelucrată pentru scenă a dansurilor populare. 3. Trăsătură distinctivă care constituie specificul unui lucru, al unui fenomen etc. Însușire, particularitate a unui organism. Caractere moștenite (sau ereditare) și caractere dobândite (sau neereditare). 4. Caracteristică a unui ansamblu de litere, cifre, accente și semne de tipar din aceeași familie și din același corp. eu zic ca modus are dreptate, transparency international e o organizatie, caracterul e o insusire specifica indivizilor. ca exprimarea lasa de dorit si ca oricum nu are nici macar una din cele doua (prestigiu si caracter) e de domeniul evidentei P.S. - ai vz Modus cum te apar? ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
Modus |
![]()
|
Transparency e o organizatie care pute de antiamericanism si antisemitism de la o posta. Lumea in care traim o defineste ca prestigioasa, nu eu. In afara de rapoartele lor de doi lei despre crimele de razboi din Irak sau Gaza in care numai americanii si evreii sunt de vina, chiar si atunci cand realitatea e diferita, ei mai produc si rapoarte corecte cum e cel legat de Romania.
20 Nov 2009, 12:18: QUOTE(valeron_x @ 20 Nov 2009, 11:36) Daca nu-l votezi pe Basescu, degeaba. This post has been edited by Modus: 20 Nov 2009, 12:18 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
@Modus:
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 20 Nov 2009, 11:25) Lasand la o parte parerile scoase din burta si convins fiind ca nu poti da un link catre un articol serios scris de un om serios care sa-ti sustina ideile, te intreb: Ai cugetat mult pana ai produs asta? Cum poate fi o intitutie prestigioasa dar in acelasi timp lipsita de caracter? Pai mai Modus, daca tu nu ai caracter, nu stiu cum mai poti avea prestigiu. Se cam bat cap in cap. Oricum atasezi un atribut specific unei persoane (un om poate da dovada de caracter sau lipsa lui) de o institutie. Foarte caracteristic pentru tine care nu poti gandi decat in scheme simple precum ti-am mai spus. Pentru tine toti cei care nu sunt de parerea ta sunt rai, lipsiti de caracter. Majoritatea din parlament e toxica, toti oamenii din televiziunile mogulilor sunt rai si manipuleaza. Felul asta de a pune etichete pe mase mari de oameni e tipic oamenilor ingusti la minte. Ia spune: nu-i asa ca dupa parerea ta majoritatea din parlament e lipsita de caracter? ![]() Si CNN e considerat un post de prestigiu, dar a recunoscut ca in razboiul dintre Israel si Hezbollah din 2006 a difuzat reportaje facute de Hezbollah. Asta denota caracter? Judeca lucrurile inainte sa dai cu noroi. |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Dan73 |
![]()
|
Pai paralela dintre CNN si Transparency tine loc de argument? Iar pretinzi sa te credem pe cuvant.
Sa fiu sincer nu as putea sa te contrazic, nu stiu prea multe despre organizatia aia...mi-e foarte cunoscut numele dar atat. Mi-e si lene sa caut acum sa ma documentez ca sa am o baza pe care sa te contrazic. Dar pe mine ma enerveaza cand vii tu si spui cum sta treaba fara sa aduci si argumente, toata lumea trebuind sa te creada. Nu te crede bre nimeni...prestigiosule. Hai pa ca te umplusi de caracter. ![]() This post has been edited by Dan73: 20 Nov 2009, 12:51 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Modus |
![]()
|
Ai dreptate cu argumentatul, numai ca sunt atat de obosit incat nu am energia sa caut acum. Promit ca o voi face.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Dan73 |
![]()
|
Bine Modus, daca recunosti ca esti obosit recunosc si eu ca sunt nemernic al dracului si animal pe deasupra. Parca asa era...nu?
![]() ![]() Ei, du-te de te culca, dar ai grija sa te trezesti duminica dimineata devreme sa nu cumva sa fii al 2-lea. Pui un tol festiv pe tine, cravata portocalie si te prezinti la votare ![]() This post has been edited by Dan73: 20 Nov 2009, 13:17 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Modus |
![]()
|
Doar e dreptul nostru consitutional. Ne mai scriem sau nu, va doresc un week-end placut tuturor!
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
luck33ro |
![]()
|
Eu zic sa vb. dupa turul 1... Pana atunci nu uitati ca votam Cernea si pe urma reluam scandalul
![]() |
--------------------
**
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
DATI ACUM PE REALITATEA TV !!!!
Este ultima dezbatere si culmea, a aparut si Geoana printre EI. ![]() Vorbim dupa sau chiar in timpul dezbaterii. Eu sunt aici. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Deci, cine a castigat in seara asta si cine castiga alegerile?
Hai ca v-am dat tema de discutie ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
luck33ro |
![]()
|
s-a terminat campania .... aviz activistilor de partid
![]() |
--------------------
**
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(padre @ 20 Nov 2009, 21:25) Cine a castigat aseara ? Cred ca Geoana. ![]() Cine va castiga alegerile ? Inca nu se stie,, cert este ca in turul II nu vom mai avea parte de Antonescu dupa gafele de aseara. Am comentat una-alta despre ce s-a intamplat aseara...aici si nu cred ca mai are rost sa ma repet. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
valeron_x |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
luck33ro |
![]()
|
Deci al dreaq Base el facu si criza mondiala
![]() Valerica tata ne crezi cam prosti am eu senzatia... ![]() Ia zi tu iara cum e tatucu Iliescu om sarac si cinstit - Domnu Bombonel painea lu Dumnezeu si Hrebeciuciu cel mai cinstit om al planetei ![]() Tocmai ce ma lamurisi sa-l votez totusi pe Basexu! ![]() |
--------------------
**
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Si cine te-a influentat, mai omule? Ai primit niste galeti de o anumita culoare sau o excursie pe la manastiri cum au primit unii din judetul Botosani dar nu numai?
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Sa vorbim despre politica .
Multi de pe aici pe forum sunt bugetari , cati de aici au aplicat pentru jobul la stat aplicand pe site-uri de angajari ? Mai nimeni , multi au aflat de poste de la X sau la Y care lucra acolo deja si i-au adus , nu e nimic rau in asta , insa sa vorbim de toti adusi politic si pe interes , caz concret : O stiu pe o tanara domnisoara proaspata absolventa de o facultate si fara nici un loc de munca anterior , taticul ei care lucreaza la nu stiu ce minister i-a aranjat un loc de munca caldut pe salariu de intrare undva la 2500 RON , nu face nimic toata ziua , citeste presa , impinge ceva pe acolo si la 12 pleaca acasa , intre timp s-a mai marit salariul , nu stiu la ce suma s-a ajuns . Seful aceste fete care si el este acolo adus politic sau pe vre-un interes avea cu tot cu sporuri prin primavara aproximativ 7000 RON si o zguduia mai tare ca ea si ca astia 2 sunt multi , foarte multi , extrem de multi . Alt caz : Se ia un bugetar ce lucreaza in provincie , pentru ca daca nu stiati la bucuresti la ministere nu se reduce personalul , nu de alta dar nu iti pot da singuri foc la caruta , deci reducerile de personal se fac doar in provincie , revenind la bugetarii din provincie , multi de aici sunt pila lui X si Y de la partid care contra unu favor , obligatie au ajuns si ei sefi sau angajati la stat pe salarii evident mari , insa sunt si acei bugetari sa le zicem de duzina care si-au facut treaba indiferent de partidul care a fost la putere sau seful ce l-au avut , bugetarii care nu au o culoare politica ei au doar familii pentru care muncesc sa isi poata platii ratele si sa trimita odrasla la facultate , bugetari care stau cu frica pentru ziua de maine ca nu stiu daca or sa mai aibe de munca sau nu . Din pacate cunosc si acest tip de bugetar . Acum dupa marea concedire cand or sa se dea afara din cei ce isi faceau treaba si or sa ramana lichelele pe aceleasi salarii sa va tineti fericire . Multumim lui Basescu si iliescu pentru tot ce au facut pentru tara asta , unde la 20 de ani de la revolutie nu stim cum sa facem sa plecam mai repede in alte tari . |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(Master01 @ 22 Nov 2009, 02:18) Si cine te-a influentat, mai omule? Ai primit niste galeti de o anumita culoare sau o excursie pe la manastiri cum au primit unii din judetul Botosani dar nu numai? Domnu Valerica m-a influentat in mod direct cu campania anti, pe care o promoveaza, f. prost facuta dealtfel. Am votat la ora 9 cu pensionarii (99% prezenta la vot) ![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(luck33ro @ 21 Nov 2009, 23:38) Deci al dreaq Base el facu si criza mondiala ![]() Valerica tata ne crezi cam prosti am eu senzatia... ![]() Ia zi tu iara cum e tatucu Iliescu om sarac si cinstit - Domnu Bombonel painea lu Dumnezeu si Hrebeciuciu cel mai cinstit om al planetei ![]() Tocmai ce ma lamurisi sa-l votez totusi pe Basexu! ![]() Ai fi putut sa faci si o alta lista, cu oameni destoinici de data asta, precum Ritzi, Don Costel, Bverceanu, Udrea, Magaru, Solomon samd. Poate astia ti-au intarit optiunea. ![]() This post has been edited by Dan73: 22 Nov 2009, 11:29 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
valeron_x |
![]()
|
QUOTE(luck33ro @ 22 Nov 2009, 00:38) Deci al dreaq Base el facu si criza mondiala ![]() Valerica tata ne crezi cam prosti am eu senzatia... ![]() Ia zi tu iara cum e tatucu Iliescu om sarac si cinstit - Domnu Bombonel painea lu Dumnezeu si Hrebeciuciu cel mai cinstit om al planetei ![]() Tocmai ce ma lamurisi sa-l votez totusi pe Basexu! ![]() imi vine in minte o replica din Morometii, de i-o zicea Cocosila lu' Ilie... da' na, fiecare dupa putinta ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
Master01 |
![]()
|
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Va vine sa credeti ca am fost de 2 ori azi pe la sectia de votare si de fiecare data am gasit coada la intrare?? Eram cu copilul dupa mine si nu am stat, va trebui sa fac si o a 3 a plimbare mai tarziu...
Sa fie semn bun? ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Dan73 |
![]()
|
E bun semnu'... e bun
![]() Am spus si pe celalat topic....parerea mea e ca in felul asta nu mai pot inclina balanta membrii de partid si clientela numita politic in functii. This post has been edited by Dan73: 22 Nov 2009, 13:54 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 11:41 |