Politica pe malul Dambovitei
![]() ![]() ![]() |
Politica pe malul Dambovitei
padre |
![]()
|
||
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|||
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
pa prigoana nu l-am suferit niciodata. stradaniile lui de-a parea simpatic aparand toata ziua la tv, timp de ani de zile ma scarbeau la maxim.
si felul in care vorbeste, de parca ar fi atotcunoscator iar e de cacao. parca ar fi ciutacu. sau florin calinescu. ca si ala cand apare e plictisit si le stie pa toate. nu ma mira deloc ca vrea sa-l puna pa fiisu pa liste. chiar ma intreb cand o sa apara pe liste si casuneanu junior. sau ala mic a lu' cocos si udrea. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Hai ca nu ne intelegem... toata lumea ii huleste pe politicienii nostri dragi. Sa incercam atunci invers: aveti exemplu de vreun politician care sa incerce macar sa va fie pe plac?
|
--------------------
**
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Cicciolina?
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Crin Antonescu, Cristian Diaconescu, Adrian Iorgulescu..ar mai fi si altii.
This post has been edited by Dan73: 10 Mar 2009, 16:53 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Crin Antonescu-baiat retras, simplutz, cred ca mai slab ca Tariceanu, nu rezista el 3 ani cu Base in coasta!
Cristian Diaconescu-prea diplomat pentru a fi prim ministru, bun pt externe! Adrian Iorgulescu-nu s-a prea auzit de el cand a fost ministru al culturii! |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
luck33ro |
![]()
|
Crin ala e perpetuul tanar imberb care a incercat sa faca si el ceva audienta luandu-se de Base. S-a facut de ras. Arata a Chiuaua lu Tariceanu!
Adrian Iorgulescu ala nici nu stiam ca exista in politica (e de bine?) Diaconescu e bun, dar nu de politician. Ar fi un bunic perfect . ![]() Concluzia e ca nu au sanse in politica! Sunt genul care daca se baga in troaca ii mananca porcii ![]() |
--------------------
**
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol...uotcersindquot/
monstra de nesimtire tariceana. DUpa ce ca el ne-a lasat in rahatul in care suntem, dupa ce ca a avut 4 ani la dispozitie sa arate ce pm bun avem, indrazneste acu sa ceara socotela pt banii aia imprumutati? Ba mai mult, indrazneste sa dea sfaturi economice, pe care nici el nu le-a aplicat? ![]() Doamne ce opozitie de kko avem. la fel ca puterea ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Ai mare dreptate. Este foarte greu de gasit un politician care sa faca fatza lui Basescu. Si mai ales un politician corect este imposibil? Nu credetzi?
![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(luck33ro @ 10 Mar 2009, 19:36) Crin ala e perpetuul tanar imberb care a incercat sa faca si el ceva audienta luandu-se de Base. S-a facut de ras. Arata a Chiuaua lu Tariceanu! Adrian Iorgulescu ala nici nu stiam ca exista in politica (e de bine?) Diaconescu e bun, dar nu de politician. Ar fi un bunic perfect . ![]() Concluzia e ca nu au sanse in politica! Sunt genul care daca se baga in troaca ii mananca porcii ![]() Eu ii judec dupa ceea ce spun si cum spun. Crin Antonescu combate bine, are discurs. e logic, coerent, bataios. Mie imi place si nu stiu cand s-a facut de ras. Iorgulescu, ca si Diaconescu dealtfel, e pe alt calapod dar e un om cu prestanta. Pare ca are mult mai multe in cap decat altii si e un om cult. In afara de ce am spus important e ca nu am auzit despre nici unul din ei ceva legat de vreo afacere dubioasa. Eu m-am cam saturat de muhaielele din politica romaneasca si cred ca enevoie de oameni ca astia in partide nicidecum in postura de bunici. De ce ar trebui sa faca Diaconescu pe bunicul? S-ar fi purtat mai demn, de exemplu in problema romanilor din Italia, securistul ala (i-am uitat numele) care a fost inaintea lui ministru de externe in guvernul lui Tariceanu ...ala pus de zeus? Nu stiu de unde pana unde asta cu Chihuahua lui Tariceanu ![]() In sfarsit...probabil ca sunt bune de oameni politici Elenele si alte misse. Una dintre ele e femeie in toata firea si candideaza pentru un post de europarlamentar fara stirea lu' tatane-su desi acum cateva luni era un copil de care se luau raii de ziaristi. This post has been edited by Dan73: 11 Mar 2009, 00:48 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
CGB |
![]()
|
tare aia cu basel si fiisa. e femeie frate, are 28-29 de ani (sau p-acolo ca nici el nu stie ezact). face ce vrea. io habar n-am.
ce harneala de 2 lei. tariceanu mai bine ar face ciocu mic. si base la fel. sa nu mai dea unu-n altu ca dau degeaba. cine l-a pus pe tariceanu prim ministru? mama? si cine-a fost primministru si ne-a lasat asa cum sintem acu? tata? legat de imprumuturile de la fmi, tot ce pot sa spun e ca am kacat steagu. imprumut ptr firme private. adica aia iau banii, isi fac biznisurile cu ei si noi platim de-o sa ne iasa pa nas. tot ieri il auzeam pa berceanu ca pana-n 2011 sau 2012 o sa faca 800 km de autostrada. adica noua ne tremura curu iar berceanului ii arde de glume. fratie, daca vreai sa fii credibil ziceai si tu...8km, nu 800. ca fapt divers (nu stu daca a rasuflat inca prin presa): sri isi face sediu nou in buc. in curand. cine a contractat lucrarea? pai o firma numita bogart. la care-s actionari nea videanu si inca unu d-asta jmecher (imi scapa numele acu). costul estimativ al lucrarii (platita din bani publici) se ridica la muuuuulte milioane de euroi. zeci de milioane. care se vor transforma pe parcurs in sute de milioane. ca asa se fac afaceri la noi. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
derectoru de la bogarte un cocalar imputit ... SECURIST....
deci cine vroiai tu sa ia lucrarea pt colegii lui???? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Si firma aia e plina de cocalari...cred ca are lucrari contractate doar la bugetari.
![]() |
--------------------
**
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
bugetari si bancorex....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
cristib esti in eroare , nu sri isi face sediul nou in bucuresti ci spp tot cu s este , se mai intampla sa incurci borcanele
![]() |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
0,9 tce 90 cp Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
tot un drac este si spp si sri..toti niste securisti.... continuarea o vezi mai sus....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
|
|
luck33ro |
![]()
|
Culmea e ca daca si-ar face treaba ptr. care ii platim chiar nu ar avea cu ce sa ne deranjeze...
![]() |
--------------------
**
|
|
rombul |
![]()
|
|
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
|
|
Dan73 |
![]()
|
Domnule...eu as prefera sa fie cate-un politist la fiecare colt de strada. Sa fie multi securisti, ma rog, atati cati sunt necesari, dar sa-si faca treaba ca prea ne-au f...t in c.r toti. Atat timp cat controlul parlamentar ar fi unul real si institutiile respective ar functiona normal nu ar avea de ce sa ma ia pe mine grija de ei. Din pacate lucrurile nu stau exact asa cum ar fi trebuit sa stea.
This post has been edited by Dan73: 11 Mar 2009, 22:31 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
aphophis |
![]()
|
incredibil cata nesimtire la penelei, in seara asta la sinteza. Cica peneleii au solutii pt criza asta, ca e singurul partid care poate face si drege bla bla. Da ce dracu au facut timp de 2 de ani cu aia de la pdl si timp de alti 2 ani cu aia de la psd? Au plantat panselute? Jesus, Antonescu asta e la fel de jigodie ca orice alt politician
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Dan73 |
![]()
|
Pai de ce e omule jigodie? Ce facu? Omul a spus sincer ce vrea sa faca, nu a batut moneda pe chestii economice pentru ca intr-adevar nu sunt atributele unui viitor presedinte ce se vrea. Are tupeul sa se ia la tranta cu zeus. Chiar nu inteleg de ce e jigodie. A fost dusman de moarte cu cineva si acum e prieten si guverneaza cu el? A sustinut ieri ceva si azi cu totul altceva? Are vreun dosar, vreo mostenire de la o matusa Tamara, vreun vapor vandut, un apartament luat cu japca, vreo licitatie castigata de soacra-sa? Si-a pus nevasta, sora, mama, nepoata in functie? Pe bune, la concret. Eu am urmarit personajul si chiar da dovada de constanta in afirmatii. A facut opozitie eleganta dar nu fatisa la Tariceanu si cand era PNL la guvernare.
Eu sunt convins ca PNL-ul e singurul care poate da o alternativa la ce se intampla acum cu conditia sa se curete de anumite persoane si interese, si chiar le-as dori sa ajunga la 30%. Conditia ar fi, cum spusei, sa scape de cateva persoane si metehne, macar la varf pentru inceput. This post has been edited by Dan73: 11 Mar 2009, 23:56 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 11 Mar 2009, 22:16) Domnule...eu as prefera sa fie cate-un politist la fiecare colt de strada. Sa fie multi securisti, ma rog, atati cati sunt necesari, dar sa-si faca treaba ca prea ne-au f...t in c.r toti. Atat timp cat controlul parlamentar ar fi unul real si institutiile respective ar functiona normal nu ar avea de ce sa ma ia pe mine grija de ei. Din pacate lucrurile nu stau exact asa cum ar fi trebuit sa stea. ai facut ceva comunism in viata ta, ha ? ![]() vezi ca si pe vremea aia era cate un militian la fiecare cot de strada si o mutime de securist, controlati cum se cuvine de catre partid si autoritatile vremii... ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
luck33ro |
![]()
|
Unii prefera anarhia unui stat de drept. Asta e o prostie, scuza-ma ca iti zic! Legea batei se pare ca e de baza in romanika si inca o sa mai fie pana cand sistemul judiciar nu va fi schimbat din temelii.
|
--------------------
**
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
nu prefer anarhia, dimpotriva.
unde vezi tu "stat de drept" ![]() oricum, sincer sa fiu, am ajuns sa-mi placa asa. sper sa fie din ce in ce mai... mult. sunt sigur ca mamaliga nu va exploda niciodata, cei care cartesc sunt repede linistiti, asa ca am invatat sa ma descurc prin sistem si sa-mi vad de problemele mele. p.s. : mergeti, votati crin antonescu (aceeasi etnie cu crin halaicu), un politician onest, cinstit, sincer, care spune numai adevaruri, are un discurs coerent, constant, face parte din pnl are numai calitati, n-are afaceri, e "sarac si cinstit", etc... ...oare cat de fraier sa fii... |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 11 Mar 2009, 23:31) Pai de ce e omule jigodie? Ce facu? Omul a spus sincer ce vrea sa faca, nu a batut moneda pe chestii economice pentru ca intr-adevar nu sunt atributele unui viitor presedinte ce se vrea. Are tupeul sa se ia la tranta cu zeus. Chiar nu inteleg de ce e jigodie. A fost dusman de moarte cu cineva si acum e prieten si guverneaza cu el? A sustinut ieri ceva si azi cu totul altceva? Are vreun dosar, vreo mostenire de la o matusa Tamara, vreun vapor vandut, un apartament luat cu japca, vreo licitatie castigata de soacra-sa? Si-a pus nevasta, sora, mama, nepoata in functie? Pe bune, la concret. Eu am urmarit personajul si chiar da dovada de constanta in afirmatii. A facut opozitie eleganta dar nu fatisa la Tariceanu si cand era PNL la guvernare. Eu sunt convins ca PNL-ul e singurul care poate da o alternativa la ce se intampla acum cu conditia sa se curete de anumite persoane si interese, si chiar le-as dori sa ajunga la 30%. Conditia ar fi, cum spusei, sa scape de cateva persoane si metehne, macar la varf pentru inceput. tu iti faci iluzia ca pnl-ul e facut din alt aluat decat celelalte partide? Daca da, de ce nu au demonstrat ce aveau de demonstrat cat au fost la guvernare, cat au avut prim ministru? |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(rombul @ 11 Mar 2009, 18:40) cristib esti in eroare , nu sri isi face sediul nou in bucuresti ci spp tot cu s este , se mai intampla sa incurci borcanele ![]() io am vestea dinainte sa apara din ziar. de la un nene (patron de firma de constructii) care fiind foarte suparat ca n-a prins si el o bucatica de contract, era foarte incoerent. QUOTE(aphophis @ 11 Mar 2009, 22:50) incredibil cata nesimtire la penelei, in seara asta la sinteza. Cica peneleii au solutii pt criza asta, ca e singurul partid care poate face si drege bla bla. Da ce dracu au facut timp de 2 de ani cu aia de la pdl si timp de alti 2 ani cu aia de la psd? Au plantat panselute? Jesus, Antonescu asta e la fel de jigodie ca orice alt politician cata nesimtire si la penelei si la baselu. ca doar fusera impreuna la putere. si peneleii si base fac campanie electorala. adica vorbe, promisiuni...etc. daca e cineva care mai crede ce se zice in perioada asta, treaba lui. referitor la crin antonescu ma abtin deocamdata. il mai las oleaca sa vad ce poate. in schimb mi-a placut de basel, cum a atacat el mogulii hidosii care vor sa suga seva acestei tari. si si-a dat el seama acu' ca mogulii astia nu fac altceva decat sa fure. de la revolutie incoa doar fura. da' el, popeye marinaru' acu' si-a dat seama. taman inainte de prezidentiale. pai tu unde fusi manca-mi-ai in ultimii 4 ani? fusi presedinte in burkina faso? sau fusi reprezentantu' terrei pa marte? |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(caktuss @ 12 Mar 2009, 00:02) ai facut ceva comunism in viata ta, ha ? ![]() vezi ca si pe vremea aia era cate un militian la fiecare cot de strada si o mutime de securist, controlati cum se cuvine de catre partid si autoritatile vremii... ![]() Pai nu am facut eu comunism ...doar am trait 17 ani in el. Vezi ca si in Londra (ca si in multe alte capitale) e un politist la fiecare colt de strada si cateva sute de mii de camere si nimeni nu pune la indoiala democratia din regat. Diferenta e ca nu sunt controlati (folositi ca unelte in lupta politica adica)de partid si de stat. Oricum eu am specificat foarte clar mai sus: sa fie multi dar in conditiile in care sistemul ar functiona asa cum trebuie, normal, precum functioneaza si in regatul unit de ex, ca tot am adus vorba. Apoi, eu nu am facut referire la starea materiala a lui Antonescu, nu am spus ca il prefer pentru "saracia lui"..nu am afirmat ca spune numai adevaruri...in sfarsit. Habar nu am cat de fraier pot fi...ramane de vazut. @aphophis...nu imi fac mari iluzii, am spus de foarte multe ori pe aici ca toate partidele sunt din acelasi aluat insa mai sunt oameni prin ele altfel decat majoritatea. Nu cred insa ca va mai veni un voievod pe cal alb si in fruntea unui partid de sfinti ca sa ne salveze dar exista o sansa ca PNL, aflat in opozitie, sa se reformeze si sa aduca in prim plan alt fel de oameni...unul ar fi Antonescu...altul Iorgulescu..ma rog, sunt mai multi de genul lor, sper sa ajunga sa conduca partidul si sa nu ma insel asupra lor. Cat priveste FSN-ul ...cred ca nimeni nu mai crede ca vor face politica si altfel decat pana acum dincolo de cativa oameni de calitate de acolo (unul ar fi Diaconescu, de care am amintit). E prea mare cancerul acolo. This post has been edited by Dan73: 12 Mar 2009, 10:42 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
luck33ro |
![]()
|
caktus se cam contrazice singur, e putin confuz...
![]() |
--------------------
**
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 03:17 |