Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

166 Pages « < 3 4 5 6 7 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Politica pe malul Dambovitei

b76bgaarh
post 12 Mar 2009, 10:14
Post #121

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

dar de cei 838 km de autostrada trimbitati de nea BERCEANU pt urmatorii 3 ani ce ziceti...... a inceput campania electorala pt prezidentiale si europarlamentare un pic cam devreme...parerea mea...

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DrK
post 12 Mar 2009, 10:30
Post #122

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

Vine acu draga stolo la presedentie si Basescu se transfera in locul lui Boc wink.gif
Sa vezi atunci telenovela dracului...
Referitor la PNL: da.. sunt singurii cu alternativa. De ce? Pentru ca nu mai exista si alte partide... PRM udmr pnG nu cred ca le considera cineva partide.
Astept cu mare nerabdare revenirea lu crin halaicu. Marele primar al bucurestiului... showfinger.gif

This post has been edited by RaduNG: 12 Mar 2009, 10:31

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
luck33ro
post 12 Mar 2009, 10:32
Post #123

Membru autentic

Stai asa ca putem vota independenti ...gen Oprescu radmasa.gif

--------------------
+
Dan73
post 12 Mar 2009, 10:56
Post #124

Membru autentic

Radule, eu sper sa vina Antonescu la conducerea PNL, sper ca Tariceanu sa devina membru simplu si mai sper sa nu revina Halaicu. Nu am fata de pnl habotnicia sefului fata de pdl asa ca nu o sa ma simt atat de dezamagit ca el in cazul in care va fi altfel decat sper eu. Eu, repet...sper ca in PNL sa se intample o schimbare la congresul asta dat fiind ca sunt in opozitie...poate si criza asta sa contribuie cu ceva...adica un pic de radicalizare a populatiei poate le da de gandit.

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
VladSoare
post 12 Mar 2009, 11:09
Post #125

Membru autentic

From: Voluntari, pe stînga

Vezi ca si in Londra (ca si in multe alte capitale) e un politist la fiecare colt de strada si cateva sute de mii de camere si nimeni nu pune la indoiala democratia din regat.

Ba o cam pun englezii la îndoială, doar că nu-i bagă nimeni în seamă. E cam ca la noi: "noi sîntem la putere, noi hotărîm, iar dacă nu vă convine, go fuck yourselves". Iar oamenilor nu le convine, dar n-au ce-i face. La vot au de ales între două rele, așa cum se întîmplă și la noi. Mai nou, de cînd cu măsurile anti-terorism, englezii încep treptat să fie considerați vinovați pînă cînd dovedesc ei înșiși contrariul. Poliția are puterea de a te aresta fără justificări chiar dacă n-ai încălcat nici o lege, iar abuzurile curg în valuri în ultimii ani. Cei abuzați primesc în cel mai bun caz niște scuze zeflemitoare și nimic mai mult. În instanță n-au mare succes contra lor, pentru că polițistul se bucură de prezumția de adevăr și nu-i obligat să dovedească nimic. Iar costurile unui proces contra poliției sînt foarte mari, în special dacă pierzi.
Să mai amintesc că polițistul care a asasinat cu sînge rece un nevinovat în metroul din Londra a fost ulterior propus spre avansare?
Anglia nu mai e leagănul democrației și civilizației, cum era cîndva. Decenii de guvernare Thatcher și Blair au schimbat-o mult în rău.

This post has been edited by VladSoare: 12 Mar 2009, 11:16

--------------------
Mondeo 2.0H 2016 / Kuga 1.5 2016
+
CGB
post 12 Mar 2009, 11:25
Post #126

CGB

From: behind

solutia in romania: neste revolte de strada pe bune. care sa se lase cu politicieni batuti sau de ce nu, chiar hacuiti.
sa nu se mai creada buricu' pamantului cand ajung in functie. sa stea cu frica-n sange ca daca fac prostii s-ar putea s-o mierleasca. sa vedeti apoi ce presteaza activitati in folosul poporului.
am si io viziuni d-astea bolnave, ce sa-i faci...

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
Dan73
post 12 Mar 2009, 11:27
Post #127

Membru autentic

@Vlad ..Politisti la colt de strada au fost tot timpul in Londra. Nu contest ce spui tu si admit ca imaginea mea despre regatul unit e aia clasica. O fi tendinta asta in ultimii ani, abuzuri poate sunt dar nu cred totusi ca ele curg in valuri si nu stiu daca oamenii sunt abuzati pe criterii politice. Oricum sa nu ii plangem atat...inca nu au unul care sechestreaza oameni si ii tine in lanturi cu functie guvernamentala.

@cristib....stii vorba aia, mananca babo sa cresti sau mai e mult pana departe. Eu zic sa nu ne facem iluzii in privinta asta, pentru ca romanii n-o sa faca revolutii prea curand.

This post has been edited by Dan73: 12 Mar 2009, 12:06

--------------------
+
VladSoare
post 12 Mar 2009, 12:19
Post #128

Membru autentic

O fi tendinta asta in ultimii ani, dar nu cred totusi ca abuzurile curg in valuri si nu stiu daca oamenii sunt abuzati pe criterii politice.

Nu pe criterii politice, ci în general pe criteriul că nu-i place polițistului de ochii lor, sau că nu poartă șapcă. Problema cea mai mare este că ăia de pe străzi nu sînt polițiști calificați, ci civili fără pregătire, cărora și se face un instructaj foarte sumar, li se dă o insignă și dreptul de a hărțui cetățenii și sînt trimiși în stradă, la produs. Unii dintre ei au chiar cazier.
Abuzurile chiar sînt foarte dese.

Dar într-adevăr, ai dreptate, încă nu sînt hărțuiți pe criterii politice.

Mă rog, e treaba lor, nu le plîng eu de milă, vroiam doar să subliniez că imaginea idilică despre Anglia, pe care și eu am avut-o dintotdeauna, din păcate nu prea mai corespunde cu realitatea.

--------------------
+
Dan73
post 12 Mar 2009, 12:32
Post #129

Membru autentic

Atunci e foarte nasol daca e asa, nu credeam ca s-a ajuns la asa ceva, cu toate ca stiu si eu ca lumea s-a mai schimbat nu mai e dolce vita aia de pe vremuri. Am ales prost exemplul, deci. Oricum eu spuneam ca politisti (nu garzi civile cara sa poata aresta pe cineva) pot fi multi pe strada daca sistemul functioneaza corect iar ei isi fac treaba pe care o au de facut asa cum spune legea, idee pe care o mentin pentru ca nu numai in Londra sunt multi politisti pe strada. Cineva ma facea comunist pe motivul ca si pe vremea defunctului erau multi. Oricum dupa mine democratia e dictatura legii iar la starea Romaniei de azi nu stiu daca numarul cat mai mic de politisti e o solutie. Eu prefer mai multi dar care sa isi faca treaba dupa lege. Acum sunt foarte putin vizibili pe strazi politaii si jandarmii nostri. I-am mai vazut cateva zile dupa furtul armelor...in rest au diverse ogeacuri unde stau (benzinarii de ex.) in loc sa patruleze pe strazi.

This post has been edited by Dan73: 12 Mar 2009, 12:46

--------------------
+
luck33ro
post 12 Mar 2009, 13:01
Post #130

Membru autentic

QUOTE(VladSoare @ 12 Mar 2009, 12:19)
Nu pe criterii politice, ci în general pe criteriul că nu-i place polițistului de ochii lor, sau că nu poartă șapcă. Problema cea mai mare este că ăia de pe străzi nu sînt polițiști calificați, ci civili fără pregătire, cărora și se face un instructaj foarte sumar, li se dă o insignă și dreptul de a hărțui cetățenii și sînt trimiși în stradă, la produs. Unii dintre ei au chiar cazier.
Abuzurile chiar sînt foarte dese.

Dar într-adevăr, ai dreptate, încă nu sînt hărțuiți pe criterii politice.

Mă rog, e treaba lor, nu le plîng eu de milă, vroiam doar să subliniez că imaginea idilică despre Anglia, pe care și eu am avut-o dintotdeauna, din păcate nu prea mai corespunde cu realitatea.
*

Vlade de unde le scoti tu pe astea cu politistii texani si citizen arest in Regatul Unit? acolo si amenda de parcare nu platesti daca politia nu dovedeste asta cu probe existenta contraventiei!!!

--------------------
+
CGB
post 12 Mar 2009, 13:24
Post #131

CGB

bei nu va mai certati. fiti fericiti. a zis berceanu ca ne face 838 km de autostrada, traiasca familia lui. in 3 ani o sa zburdam cu bolizii nostri pe mirobolantele autostrazi berceniene.

--------------------
VladSoare
post 12 Mar 2009, 13:30
Post #132

Membru autentic

Vlade de unde le scoti tu pe astea cu politistii texani si citizen arest in Regatul Unit?

Nu, cred că nu m-am exprimat bine. Nu e citizen arrest. Acești "plastic cops" sau "rent-a-cop", cum li se spune, nu au dreptul de a aresta. Numai polițiștii adevărați arestează. Acești voluntari au însă dreptul de a te legitima, de a te interoga ce faci acolo și de ce faci, de a te percheziționa și de a te reține pînă la sosirea unui agent adevărat.

Exemple de abuzuri sînt multe, nu am timp acum să caut, am doar două la îndemînă.
O femeie arestată pentru că s-au găsit în dormitorul ei niște pamflete despre teroriști și pentru că a scris pe internet că-i place de Bin Laden. Nu a fost acuzată de nimic altceva, decît de posesia acelor pamflete în camera ei și de simpatie pentru teroriști:
http://news.bbc.co.uk/1/hi/uk/7130495.stm

S-au legat de un om care fotografia pe stradă și, pentru că nu puteau găsi nimic contra lui, l-au percheziționat și l-au arestat pentru că i-au găsit în rucsac un briceag. Arestat pentru port ilegal de armă:
http://www.amateurphotographer.co.uk/news/...ews_275000.html

Nu mai am acum linkul cu o tînără care a fost oprită pe stradă, cînd tocmai se pregătea să se urce în mașină, de doi polițiști (nu mai știu dacă erau adevărați sau "de plastic") care au început să-i caute nod în papură și s-o ia la mișto. Cînd i-a întrebat ce vor de la ea, i-au spus că li se pare dubioasă pentru că are "o mașină atît de mare pentru o femeie atît de mică". Nu mai am linkul, dar se poate căuta pe net.

Exemple sînt multe, și aproape toate din Londra sau împrejurimi.

acolo si amenda de parcare nu platesti daca politia nu dovedeste asta cu probe existenta contraventiei!!!

Da, amenzile de parcare trebuie să le dovedească. Dar dacă te hărțuiește pentru că "i s-a părut că ești suspect de terorism", atunci nu mai trebuie dovedit nimic. wink.gif

În fine, nu contează prea mult. E țara lor, e problema lor. Noi le avem pe ale noastre.

This post has been edited by VladSoare: 12 Mar 2009, 13:39

--------------------
+
b76bgaarh
post 12 Mar 2009, 14:52
Post #133

Membru autentic

cristi.... cred ca nimeni nu mai reactioneaza la povestile cu autostrazi in romanica....

--------------------
+
CGB
post 12 Mar 2009, 14:56
Post #134

CGB

vad. dar totusi...nimeni....nimic.
hai baieti....838 km de autostrada peste 3 ani. nici o reactie? sad.gif nu va bucurati?...macar un zambet acolo...

This post has been edited by cristib: 12 Mar 2009, 14:57

--------------------
VladSoare
post 12 Mar 2009, 14:58
Post #135

Membru autentic

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif
Asta-i tot ce pot spune. biggrin.gif

This post has been edited by VladSoare: 12 Mar 2009, 14:59

--------------------
+
luck33ro
post 12 Mar 2009, 15:06
Post #136

Membru autentic

QUOTE(VladSoare @ 12 Mar 2009, 13:30)

Exemple sînt multe, și aproape toate din Londra sau împrejurimi.
Da, amenzile de parcare trebuie să le dovedească. Dar dacă te hărțuiește pentru că "i s-a părut că ești suspect de terorism", atunci nu mai trebuie dovedit nimic. wink.gif

În fine, nu contează prea mult. E țara lor, e problema lor. Noi le avem pe ale noastre.
*

cred ca e vorba de retineri in vederea cercetarii apopos de suspecti de terorism.
Dupa ce le-au bubuit bombele alea in Londra cred ca e normal acum sa sufle si in iaurt.
Din pacate aici teroristii si-au atins tinta si scopul lor, acela de a teroriza populatia, e realizat chiar de catre autoritati sleep.gif Insa nici nu te poti juca de-a democratia cu indivizii astia, fiindca in acest caz nu ai timp sa cauti probe sau sa negociezi, ca ala detoneaza bomba fara sa dea preaviz!

--------------------
+
rombul
post 12 Mar 2009, 18:59
Post #137

Membru autentic

From: bucuresti

QUOTE(cristib @ 12 Mar 2009, 14:24)
bei nu va mai certati. fiti fericiti. a zis berceanu ca ne face 838 km de autostrada, traiasca familia lui. in 3 ani o sa zburdam cu bolizii nostri pe mirobolantele autostrazi berceniene.
*

si iti repara si drumul de la Targoviste la Ploiesti, si mai departe va lucra pe centura de vest a ploiestiului
acum 2 sapt cand am fost la munte se apucase Casuneanu &co sa sape pe amplasamentele nou predate

--------------------
renault captur - B-21- .... 0,9 tce 90 cp
Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
+
aphophis
post 15 Mar 2009, 03:29
Post #138

Membru autentic

http://antena3.ro/stiri/romania/reforma-cu...neze_66991.html

care e treaba cu mutarea asta? unii zic ca acvila e o structura superprofesionista si tot asa , in timp ce in alte parti am inteles ca a aparut pt ca nu stiu cine isi dorea o jucarie pe care sa o manuiasca cum vrea el..

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
rombul
post 15 Mar 2009, 21:30
Post #139

Membru autentic

QUOTE(aphophis @ 15 Mar 2009, 04:29)
http://antena3.ro/stiri/romania/reforma-cu...neze_66991.html

care e treaba cu mutarea asta? unii zic ca acvila e o structura superprofesionista si tot asa , in timp ce in alte parti am inteles ca a aparut pt ca nu stiu cine isi dorea o jucarie pe care sa o manuiasca cum vrea el..
*

sau mai precis GSPI este o structura superprofesionista destinata interventiei la luari de ostatici , protectie demnitari , descurajarea operatiunilor teroriste
ceva in genul SWAT dar cu mai multe atributii .
a aparut ca o riposta la crima organizata care este in expansiune

--------------------
+
caktuss
post 15 Mar 2009, 22:31
Post #140

Membru autentic

From: Iasi

ce nu le convine la jandarmerie, ca-i militarizeaza si pe ei ? era o faza penibila, ca se plange unu pe forumul acvila radmasa.gif ca venea la munca din plecere si acu ce se face el radmasa.gif , ca vrea sa-si dea demisia si el si altii... din partea mea, sa-si dea demisia toti de la ultimu tablagiu pana la ministru. ne-ar fi mai bine fara ei. rugaciune.gif

--------------------
Renault Megane Sedan II - numar cu gaura 1.6 16v 05-2005
m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006)
33 600 km (26/09/2007)
45 000 km (o3/01/2009)
50 000 km (03/06/2009)
+
b76bgaarh
post 16 Mar 2009, 10:02
Post #141

Membru autentic

deci fratilor e groasa .....incepe campania electorala populista....

vineri seara am fost la sala..... cine credeti ca a venit la ora/coltul de aerobica...... domsoara fata lu tat...lenuta basescu...... (pe langa faptul ca are coor misto..... fata si buzele alea sunt varza)... cum sa nu se duca ea cu fumele ei la clientii gold..... dar na pt o campanie bine facuta ..... respira si transpira si cu plebea....

--------------------
+
VladSoare
post 16 Mar 2009, 10:55
Post #142

Membru autentic

La sală unde? Cumva la Semănătoarea?
Acolo Lenuța vine de mult, e clientă veche. Nu știu dacă o fi învățat între timp să parcheze, dar pe vremuri era durere cînd o vedeai cum se chinuia să intre și să iasă din curte, din cîte cinci mișcări, de parcă era test de fizică nucleară. biggrin.gif
Într-o zi se certa cu cineva de-acolo că, vezi doamne, de ce nu i-au rezervat locul de parcare, că doar ea e clientă permanentă și vine des acolo. Cum și-au permis să nu-i rezerve un loc? Nu zău! Noi nu eram clienți, noi nu veneam des și nu plăteam la fel, nu? E drept că noi n-aveam nume așa celebre ca al ei.
În altă zi, oamenii se conformaseră și îi rezervaseră un loc. Dar pentru că nu era nimeni prin preajmă care să-i dea tabla la o parte, iar fata lu' tati nu era în stare să-și dea fundul jos din 307 și să mute singură tabla, a parcat bine-mersi alături. Mașina Bășineascăi era pe un loc, în timp ce locul de alături era blocat cu o tablă și rezervat tocmai pentru onor Bășineasca.
Cine crede că e mai brează ca ta'su se înșeală amarnic. La capitolul nesimțire și tupeu e bucățică ruptă din el.

This post has been edited by VladSoare: 16 Mar 2009, 11:10

--------------------
+
luck33ro
post 16 Mar 2009, 11:19
Post #143

Membru autentic

QUOTE(cristib @ 12 Mar 2009, 11:25)
solutia in romania: neste revolte de strada pe bune. care sa se lase cu politicieni batuti sau de ce nu, chiar hacuiti.
sa nu se mai creada buricu' pamantului cand ajung in functie. sa stea cu frica-n sange ca daca fac prostii s-ar putea s-o mierleasca. sa vedeti apoi ce presteaza activitati in folosul poporului.
am si io viziuni d-astea bolnave, ce sa-i faci...
*

Dedicatie ptr. cei ce nu-si cunosc istoria recenta (il admira pe tatucu Iliescu) de asemenea si ptr. cei ce nu merg la vot .

Sper ca istoria sa se repete astfel incat sa invete pe viu lectia democratiei!

This post has been edited by luck33ro: 16 Mar 2009, 13:56

--------------------
+
b76bgaarh
post 16 Mar 2009, 12:06
Post #144

Membru autentic

bre vlad...dar cu peble bre...de ce nu la gold...la basini....

--------------------
+
CGB
post 16 Mar 2009, 16:13
Post #145

CGB

QUOTE(luck33ro @ 16 Mar 2009, 11:19)
Dedicatie .............ptr. cei ce nu merg la vot .
*

se pare ca s-a gasit un inlocuitor ptr firechief. asteptam motivatiile ptr a merge la vot precum si citatele colorate si bolduite.

--------------------
padre
post 16 Mar 2009, 17:24
Post #146

Il padrino

Si eu zic ca trebuie mers la vot. Chiar daca anulezi votul....
Mie intotdeauna mi-au ajuns 10-15 minute pentru a vota, consider ca-mi pot rupe 10-15 minute dintr-o zi de duminica pentru asa ceva.

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
CGB
post 16 Mar 2009, 17:32
Post #147

CGB

da bre ai dreptate. da' ptr mine, a nu merge la vot sau a merge ca sa anulez votul e totuna.
io nu incit oamenii sa nu mearga la vot deloc. pot sa mearga. dar sa nu voteze pa nimeni. sa se rezume doar la a scrie mascari pe boletinu de vot. sau sa scrie pur si simplu :"hotilor".

--------------------
luck33ro
post 16 Mar 2009, 19:43
Post #148

Membru autentic

QUOTE(cristib @ 16 Mar 2009, 16:13)
se pare ca s-a gasit un inlocuitor ptr firechief. asteptam motivatiile ptr a merge la vot precum si citatele colorate si bolduite.
*

pentru ca meriti atunci sa traiesti (sau sa retraiesti daca ai o varsta mai mare) vremurile de trista amintire. Fiindca multi si-au dat viata/sanatatea si/sau libertatea ptr. ca tu sa iti permiti sa le sfidezi sacrificiul!
&feature=related

Ptr. ca cei care sunt in fruntea noastra acum asa au si ajuns prin indiferenta si cu bata Fiindca mamaliga explodeaza doar odata si apoi se fasaie si se arde!

--------------------
+
rombul
post 16 Mar 2009, 19:49
Post #149

Membru autentic

QUOTE(caktuss @ 15 Mar 2009, 23:31)
ce nu le convine la jandarmerie, ca-i militarizeaza si pe ei ? era o faza penibila, ca se plange unu pe forumul acvila  radmasa.gif  ca venea la munca din plecere si acu ce se face el  radmasa.gif , ca vrea sa-si dea demisia si el si altii...  din partea mea, sa-si dea demisia toti de la ultimu tablagiu pana la ministru. ne-ar fi mai bine fara ei. rugaciune.gif
*

jandarmeria din cate stiu este o structura militara , dar ptr tine este totuna
in GSPI nu exista tablagii , aia sunt in mintea ta foarte odihnita

--------------------
+
DrK
post 17 Mar 2009, 11:06
Post #150

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

Mana sus cine sustine psd-ul radmasa.gif

Pentru fanii lor avem 2 cuvinte: Marian Vanghelie radmasa.gif

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
166 Pages « < 3 4 5 6 7 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 03:21
Dacia