Politica pe malul Dambovitei
![]() ![]() ![]() |
Politica pe malul Dambovitei
CGB |
![]()
|
||
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|||
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
cristib incep reparatiile la targoviste ploiesti si au termen de reabilitare pana in toamna
|
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
0,9 tce 90 cp Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
@rombul: mai citeste odata ce am scris eu. mai ales prima parte. aia cu "ce nu le convine la jandarmerie, ca-i militarizeaza si pe ei ? " jandarmeria fiind structura militara.
nu exista tablagii... te pomenesti ca au trese de plastic ![]() This post has been edited by caktuss: 18 Mar 2009, 01:57 |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
CGB |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Dan73 |
![]()
|
"Nu doresc ca partidul meu sa fie pus in situatia dificila de a alege intre mine si intelectuali"
![]() Elenush a demisionat din PDL si candideaza ca independenta.Imi place ca-si cunoaste limitele ca si tac-su. Inca nu si le-a atins, are potential ![]() Sigla ei de pe liste va fi formata din initialele: "EBA" This post has been edited by Dan73: 18 Mar 2009, 13:25 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
CGB |
![]()
|
prostuta rau saraca. chiar n-are si ea neste consilieri ca lumea. sau o fi capoasa ca tat-su si o ia gura pa dinainte.
oricum ii urez lu' "nicusor" multa bafta. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
io vam zis ca isi face campanioe.,,....
sa vedeti ce toale no name are........pana si eu dsunt mai bine imbracat decat ea....la sala..... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
EBA = Elna Brsexu Analfabeta ?
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
Dan73 |
![]()
|
Domnu' caktuss...vei fi stiind tu ceva asa ca am editat si eu
![]() ![]() ![]() In alta ordine de idei...ma fratilor astia sunt scrantiti rau la cap. Vine Geoana asta si vorbeste de reforma si restructurare. Pai nu ne-au ajuns ba nene 20 de ani de reforme? This post has been edited by Dan73: 18 Mar 2009, 13:46 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Ahhh..acum am vazut ca se discuta aici despre analfabeta asta... Cum e posibil sa continui in stilul asta? Adica te faci de bacanie fix in locul unde trebuie sa ai vorbele cele mai mieroasa sa pacalesti pe fraieri sa te voteze si ea dupa ce da cu stangu' in dreptu' tot insista.....
Si basexu' o considera mai dășteapă decat o cred ziarele....alt dobitoc.... Asa popor asa presedinte.... |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(dantes @ 19 Mar 2009, 01:06) Cum e posibil sa continui in stilul asta? Adica te faci de bacanie fix in locul unde trebuie sa ai vorbele cele mai mieroasa sa pacalesti pe fraieri sa te voteze si ea dupa ce da cu stangu' in dreptu' tot insista..... Fata e tenace, si tenacitatea compenseaza lipsa altor calitati. In special in politica, unde multe nulitati ajung in functii inalte datorita tenacitatiiQUOTE(dantes @ 19 Mar 2009, 01:06) Si basexu' o considera mai dășteapă decat o cred ziarele....alt dobitoc.... Hai ca aici ai zis-o. Pai e copilul ei, mai nene, ce-oi vrea sa spuna? Tu ti-ai face proprii copii de ras in public, sau i-ai sustine pana in panzele albe? Sangele apa nu se face, sezi linistit si lasa-i pe altii sa se ocupe de politica ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Da stiu ca sangele apa nu se face, da' macar taceai din gura...
|
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Daca erati in locul lui Traian si voi spuneati acelasi lucru... E familie la mijloc...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Dan73 |
![]()
|
Daca eram in locul lui Traian eram mai realist si mai responsabil fata de imaginea tarii. Nu riscam sa apara chestii care nu dau bine de loc pe agentiile de presa straine daca de gura ziaristilor din tara nu imi pasa. Adica ii spuneam.."fata tatii vezi-ti tu de modeling, de silicoane si alte asemenea si lasa politica" In orice caz nu riscam sa o scot in frunte si sa-mi stric imaginea. Nu inteleg de ce se vorbeste de el ca parinte cand e vorba de presedintele unei tari. Din functia asta nu ai mama nu ai tata, nici copii, nepoti samd.
In politica din tarile care cunosc apa calda de mai multa vreme decat noi politicienii trebuie sa fie extrem de atenti cu ceea ce fac, cu ceea ce spun, in general sunt oameni foarte calculati, echilibrati altfel ar fi exclusi rapid. Insa la noi merge si altfel pentru ca romanu' zice "lasa bre ca e de-al nostru (de-a noastra)..ce daca nu da pe-afara de inteligenta si nu are experienta, sta si ea intre ceilalti" Eu cred ca multi nu realizeaza unde s-a ajuns daca trimiti ca parlamentar european asa ceva numai din slugarnicie fata de stapan....Pe mine m-a scos din sarite Cezar Preda cred, care m-a dezamagit rau pentru ca a venit sa spuna ca ea deja a parcurs toate treptele ierarhiei politice, ca are experienta si ca e un politician promitator...bla bla bla de parca noi acum am aterizat de pe Luna. Apropo a vazut-o careva la vreo emisiune dezbatand vreo problema a tarii sau combatand ca orice politician? Asta e ..mai bine sa o lasam in pace ca doar a spus ca cine da in ea, da in presedinte si deci in tara. This post has been edited by Dan73: 18 Mar 2009, 20:03 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Parerea mea este ca ce ai scris mai sus este un mod exemplar de abordare a lucrurilor. Este chiar cel ideal(cred). Totusi sa ne gandim ca reactiile ar putea fi altele cand esti acolo sus.. Poate nebunia asta afecteaza pe oricine... Poate din dorinta de a isi favoriza familia se ajunge la asta... Cred ca face parte din instinct si o sa troneze in fata - sa-i zicem- bunului simt.
In alta ordine de idei, de cateva zile pe la realitatea VT a aparut un personaj de multi uitat. Adrian Severin. - membru al Societății Academice Române - președinte al subcomisiei pentru relațiile cu statele nemembre a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei. This post has been edited by RaduNG: 18 Mar 2009, 22:32 |
--------------------
Sedan
Negru
|
caktuss |
![]()
|
pai din cand in cand se mai recicleaza cate un obosit de asta... se considera ca a uitat lumea ce magarii a facut, si iar il baga in fata.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
|
DrK |
![]()
|
Norocul meu ca nu am memoria foarte buna
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(RaduNG @ 18 Mar 2009, 22:31) Totusi sa ne gandim ca reactiile ar putea fi altele cand esti acolo sus.. Poate nebunia asta afecteaza pe oricine... Pai daca nu ma insel Churchill a zis cam asa: "Puterea corupe iar puterea absoluta corupe absolut". Probabil ca oricine e afectat de putere dar totusi eu cred ca, in afara de sistem care nu ar trebui sa permita oricui sa ajunga in varf, e important si caracterul si taria de caracter a omului politic. Parca si Helmut Kohl a fost dovedit cu niste treburi nu tocmai curate dar totusi, daca punem in balanta ce a facut el bun...Ma si mir ca fac comparatie intre Kohl si presedintele nostru. |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
CGB |
![]()
|
a fost minunata micuta baseasca cand o zis: "sigla mea va fi EBA si vine de la numaru' de la masina".
dan73, e gresit ce spui tu cum ca din functia de presedinte nu ai mama, tata si copii. iti dau cateva ezemple de presedinti care au avut copii si i-au si varat in politica: ceausescu (l-a varat pa nicusor), kim il sung (fii-su kim jong il ii succede la tron), saddam (si-a varat baietii in functii inalte). si-or mai fi si altii. se observa usor ca astia de si-au varat copii in politica sau in functii inalte in stat, au ceva in comun: toti fura dictatori. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
da de nea tufisu american...ca nu sa bagat in politica fara ajutoru lu tacsu si a lu fratisu..guvernatorul floridei.....(daca nmai tineti minte cum a castigat alegerili)
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE(cristib @ 19 Mar 2009, 08:54) a fost minunata micuta baseasca cand o zis: "sigla mea va fi EBA si vine de la numaru' de la masina". dan73, e gresit ce spui tu cum ca din functia de presedinte nu ai mama, tata si copii. iti dau cateva ezemple de presedinti care au avut copii si i-au si varat in politica: ceausescu (l-a varat pa nicusor), kim il sung (fii-su kim jong il ii succede la tron), saddam (si-a varat baietii in functii inalte). si-or mai fi si altii. se observa usor ca astia de si-au varat copii in politica sau in functii inalte in stat, au ceva in comun: toti fura dictatori. Nu au fost ei dictatori din nastere, cat societatea le-a permis sa ajunga acolo. Altfel , fiecare om are tendinte dictatoriale. Depinde de cei din jurul lui sa-l aduca cu picioarele pe pamant ![]() |
--------------------
**
|
|
DrK |
![]()
|
Da, corect. Totusi ma gandesc la un lucru... Daca as avea o functie mare as incerca sa imi aduc o ruda - doua in o functie buna. Plec de la premisa ca omul pe care il avantajez imi este ruda si de asemenea capabil sa faca fata postului. Daca ma insel atunci imi va fi destul de greu sa-i spun sa se duca la culcare si sa-l dau afara. E familia... E greu sa rezisti rugamintilor unor apropiati... Un exemplu simplu ar fi o ruda care cere cu imprumut bani si stiti ca nu o sa-i returneze dar totusi ii acordati suma pentru ca este fratele/sora unchiu/matusa etc...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
Dan73 |
![]()
|
@luck ...Pai din motivul asta am zis eu mai intai de sistem si mai apoi de caracterul omului. Apoi exemplul cu Bush nu are relevanta pentru nici in America nu sunt prea dese exemplele. A mai fost familia Kennedy. Eu ma refeream mai mult la Europa ca cica din ea facem parte. Cati copii de presedinti europeni au avut asemenea succesuri asa de tineri?
This post has been edited by Dan73: 19 Mar 2009, 10:24 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
DrK |
![]()
|
Pai acei copii poate nu au vrut sa iasa in fata... Lucrurile stau altfel in zonele din vest cred eu... Eu nu mi-l imaginez pe "Hans" spunandu-i lu "Fred" sa ii bage copilu pe pile la caldurica cu multi bani... Genul ala de om are mandrie si nu se milogeste. Daca cel de langa a ajuns sus, din mandrie vrea sa ajunga si el mai sus... La noi e altfel.. Ooooo frateeeeeeee, o duci bineeee! Baga-ma si pe mine sa mulg si eu vaca... Oare cine procedeaza corect? Sau care varianta este mai buna?
Cred ca romanii pot fi cei mai mari inventatori.. Noi tot timpul ne gandim cum sa simplificam lucrurile sa muncim cat mai putin si sa avem rezultate... |
--------------------
Sedan
Negru
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
QUOTE(RaduNG @ 18 Mar 2009, 22:31) In alta ordine de idei, de cateva zile pe la realitatea VT a aparut un personaj de multi uitat. Adrian Severin. - membru al Societății Academice Române Adrian Severin a fost cred ca la ,,curatzat" in Parlamentul European sa spele ce greseli a mai facut. Mai tinetzi minte cand declara catre Divertis ca apa este poluata fiindca are 66% Hidrogen si 33%oxigen? Al carui membru este el? Al Societății Academice Române? Mi-e rusine! Iar EBA este ,,tare", poate ca a confundat sigla de campanie pt europarlamentare cu lista de messenger cu prietenii ei! Dar, poate, cine stie, devine parlamentar european si ne-o trage in freza pana la urma. Va zambi pe sub mustatza si va spune ca unii nu au avut incredere in ea! Si ea are numai ,,succesuri"! Sau mai bine va fi modelul ,,Frankfurt parul rezista contra vantului, Strassbourg parul sta in sus! Freza model de la taticu!" ![]() This post has been edited by Master01: 21 Mar 2009, 02:11 |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 19 Mar 2009, 10:23) @luck ...Pai din motivul asta am zis eu mai intai de sistem si mai apoi de caracterul omului. Apoi exemplul cu Bush nu are relevanta pentru nici in America nu sunt prea dese exemplele. A mai fost familia Kennedy. Eu ma refeream mai mult la Europa ca cica din ea facem parte. Cati copii de presedinti europeni au avut asemenea succesuri asa de tineri? Ajunge sa se impamantenesca forma gresita de d-sora Basescu Elena a lui succese- oare ce note avea la Lb. Romana?. As vrea sa-l cunosc si eu pe cel ce i-a fost profesor in scoala generala... ![]() ....... This post has been edited by luck33ro: 21 Mar 2009, 13:09 |
--------------------
**
|
|
DrK |
![]()
|
Uu. Hai ca a iesit Antonescu presedinte.. Sper ca nu il vedeti si pe asta ca fiind scaparea romaniei ...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
luck33ro |
![]()
|
Numai ILIESCU, NASTASE si Oprescu ne mai pot salva
![]() |
--------------------
**
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE Mai tinetzi minte cand declara catre Divertis ca apa este poluata fiindca are 66% Hidrogen si 33%oxigen? Păi cam avea dreptate, săracul... Apa trebuie să aibă 89% oxigen și 11% hidrogen (de fapt 88,8106 cu 11,1894 dacă vrem să fim pedanți). Deci dacă are 66% hidrogen înseamnă că ceva e rău de tot în neregulă, e poluată puternic cu hidrogen. ![]() ![]() Îmi amintesc emisiunea aia. Parcă totuși nu era Divertis, cred că era Vouă, dar nu mai sînt sigur, s-ar putea să greșesc. Numai Halaicu s-a prins de șmecherie, dar nici el n-a știut tot. A știut doar formula, nu și teoria din spatele ei. This post has been edited by VladSoare: 23 Mar 2009, 09:19 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 14:44 |