Politica pe malul Dambovitei
![]() ![]() ![]() |
Politica pe malul Dambovitei
padre |
![]()
|
||
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|||
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Eu am votat cu Basescu si e normal...cine l-a votat pe Nastase sa iasa sa spuna daca are curaj
![]() Nu inteleg care e problema? Daca nu-l sufar pe Tariceanu si pe ceilalti PNlisti, altceva nu am ce vota decat PD_L din pacate. |
--------------------
**
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Unii analisti politici spun ca Base planuia de vreo 2 ani o alianta cu PSD.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Sper sa aiba succes Crin Antonesccu si sa preia PNL-ul. Si mai sper sa faca si curatenie in partidul asta.
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
luck33ro |
![]()
|
Mai uitati-va si voi la Mircea Badea. La noi nu exista partide politice si doctrine... Totul se invarte dupa ciolan nu dupa doctrine sau traditii de partid
![]() |
--------------------
**
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Uitati-va la marele guru media mircea badea... El le stie pe toate cel mai bine.
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Dan73 |
![]()
|
@ luck33ro ...Ma uit la Mircea Badea si chiar mi-e simpatic, dincolo de frustarile si ura pe care o afiseaza (poate indreptatita) care nu-l fac chiar asa de simpatic si care ii mai influenteaza judecata. Mi-e simpatic si ca are Laguna
![]() E adevarat ce spui tu insa un tip precum Crin Antonescu poate reprezenta un punct de plecare pentru schimbarea situatiei. Mi se pare inteligent, foarte bun orator, nu l-am auzit vreodata aberand ca altii, nu am auzit sa fie implicat in vreun scandal de coruptie. In orice caz e de preferat lui Tariceanu. Asta e parerea mea, evident. This post has been edited by Dan73: 19 Feb 2009, 14:15 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
luck33ro |
![]()
|
Ai dreptate si tu, dar ca de obicei in Romania avem de ales intre un rau si unul f. rau. Nu o sa iesim niciodata din dilema asta...
![]() Eu in astia 20 de ani de "democratie" nu am ratat nici o votare, insa e o lupta cu morile de vant. Avem conducatorii pe care-i meritam, asta e clar ! |
--------------------
**
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 19 Feb 2009, 14:12) insa un tip precum Crin Antonescu poate reprezenta un punct de plecare pentru schimbarea situatiei. Mi se pare inteligent, foarte bun orator, nu l-am auzit vreodata aberand ca altii, nu am auzit sa fie implicat in vreun scandal de coruptie asa zicea lumea si de base. ca e om din popor, ca e sincer, ca e de-al nostru, ca spune lucrurilor pe nume.. ce-i drept de crin antonescu, chiar n-am auzit nimic de rau, da' stii tu vorba aia:"cand te arzi cu ciorba, suflii si-n iaurt" dupa cate tepe ne-au dat astia, nu cred ca mai sint multi care sa creada intr-un om cu atata patima. era unu p-aci care credea cu toata fibra lui in basel. vad c-a disparut dupa mare unire pd-psd |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
CGB |
![]()
|
hai aici cu porcaiala.
deci specimenu ala de-l pusesera sef, el avand un trecut dubios in care practica rapiri de persoane si alte asemenea activitati recreative, era un specimen care a cotizat din greu la campanie. si drept rasplata a trebuit pus intr-un post bun, chiar daca se stia cu ce se ocupa. numa ca a rasuflat in presa si ce sa vezi: mirare mare pe toti. cum, dom costel facea asa ceva? nu stiam dom'le. a mai aparut si boc, mirat tot: eu nu cunosc nimic! hai sa muriti voi ca nu stiati? This post has been edited by cristib: 5 Mar 2009, 13:41 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
luck33ro |
![]()
|
Pai sa ne mute si troaca cineva ...
![]() |
--------------------
**
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Uite asta in chip de troaca http://www.evz.ro/articole/detalii-articol...urat-victimele/ Pai domn' cristi asa ziceam si eu...sa-i spuna lu' mutu si lu' chivu ca nu stiau. Oricum eu intrevad urmatoarea desfasurare a evenimentelor: Posibil sa fie condamnat dar numai el si inca vreo doi. Restul sleahtei se va evapora....si nu sunt putini...eu cred ca cine face asa ceva se bizuie pe zeci de insi nu neaparat pentru rapiri dar si pentru alte afaceri la fel de oneste care ar trebui sa iasa la iveala odata cu ancheta. Sunt sigur ca nu vor iesi. Dupa un an-doi va fi eliberat pe caz de boala si afacerile vor prospera din nou. Presa intre timp va uita subiectul. Asta e o mare buba a presei dupa parerea mea, care umbla prea mult dupa senzational. Nu prea am vazut nici un subiect urmarit pana in panzele albe iar in cazul astuia ar trebui urmarit pana la demisia unuia barosan de tot, nu neaparat mare la stat. This post has been edited by Dan73: 5 Mar 2009, 14:13 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Se stie cine candideaza din partea PDL la presedentie nu?
Draga Stolo ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Asta in prima faza, ca dup'aia ii cedeaza locu' lu' marinelu'
![]() |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
Igorr... Yes massterr... Frankenstolo it`s alive... not... alive... not. Base, quit playing with the damn switch. yes masstewrr
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
DrK |
![]()
|
nu nu... acum va fi invers... base bolnav, stolo planje, poporul voteaza.
O sa am nevoie de o statuie daca o nimeresc pe asta... Stolo presedinte cu sloganul (a venit si randul meu) ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu as vrea sa revina FireChief sa combatem pe tema Elena Basescu + PD-L + Baselu', etc. Nu glumesc si nu fac misto, chiar mi-ar placea, dar ar trebui sa-si aduca si casca pentru ca sunt multe borcane de spart...
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
Dan73 |
![]()
|
Da...se tine omul de cuvant. A zis si nu mai da inapoi.
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
CGB |
![]()
|
care se baga sa-i tina locu' si sa pozeze in ultras portocaliu?
ca vad ca p-aci am ramas numa d-astia antibase (daca nu chiar anti orice). si parca n-are farmec. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Dan73 |
![]()
|
Lancezim fara sefu'.
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
CGB |
![]()
|
ptr delectare sa mai bagam un link mic: http://www.ciutacu.ro/articol/auzi-fa-hai-...-ursul-de-aici/
si inca unu: http://cotidianul.ro/traian_se_desparte_de...ntri-75913.html This post has been edited by cristib: 9 Mar 2009, 15:28 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
DrK |
![]()
|
Ciutacu e de mare angajament.... Mai bine citesc Tabu...
Apropo, pe cand o sa intre in dictionar cuvantul Succesuri? Asta in stilul romanesc caracteristic "Cum fac sa mut si eu trecerea aia mai inspate ca am mierlit un fraier?" Asteptam academia romana cu noul cuvant... Daca a zis Nuțica Basescu succesuri inseamna ca un viitor europarlamentar nu greseste... |
--------------------
Sedan
Negru
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(cristib @ 9 Mar 2009, 15:26) ptr delectare sa mai bagam un link mic: http://www.ciutacu.ro/articol/auzi-fa-hai-...-ursul-de-aici/ si inca unu: http://cotidianul.ro/traian_se_desparte_de...ntri-75913.html fara suparare , dar cred ca si ciutacu e pe aceeasi oala de rahat ca si blonda aia. Si cred ca si el are urme de tarana pe sub unghii.. asa ca mai usor cu pianul pe scari. |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
padre |
![]()
|
QUOTE(cristib @ 9 Mar 2009, 15:26) ptr delectare sa mai bagam un link mic: http://www.ciutacu.ro/articol/auzi-fa-hai-...-ursul-de-aici/ Desi Ciutacu se exprima lipsit de orice delicatete sau bun simt, chiar... nu pot sa nu remarc faptul ca ARE DREPTATE! ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 9 Mar 2009, 22:16) fara suparare , dar cred ca si ciutacu e pe aceeasi oala de rahat ca si blonda aia. Si cred ca si el are urme de tarana pe sub unghii.. asa ca mai usor cu pianul pe scari. o avea urme de tarana, da-n aceiasi oala sigur nu e. nea ciutacu (care mi-e profund antipatic prin felul de-a fi. cum se crede el buricu' pamantului si cum le stie el pa toate) e intr-o oala privata plina de banii mogulului. poa sa faca ce vrea acolo. cui nu-i place nu-l urmareste. dar nutica udrea e-ntr-o oala plina de bani publici. adica taxele si impozitele pe care le platesc si io si nea ciutacu si tu si toti care-o labarim p-aci. si din banii astia nutica f..e buha cu iedu-n brate pe la chermeze si se hlizeste ca proasta-n targ, spunandu-ne cum face ea turism ecumenic in apele termale ale bucurestiului. si cum o sa ne dea bonuri valorice de 20 mil daca facem concediile pa pajistile mioritice. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
DrK |
![]()
|
Defapt ciuntacu e intr-o oala separata numai pentru el
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
CGB |
![]()
|
mi se falfaie de ciutacu. ce face, face pa banii lui.
da' tuta aia blonda s-a dus sa traga iedu' de coada pa banii mei. cu masinile ministerului luate din banii mei. protejata de spp-isti platiti din banii mei. din banii mei si-a platit deplasarea la chermeza privata a marelui poet dinescu. si mai are si tupeu' sa zica :"am fost acolo ptr a contribui la dezvoltarea turismului in zona". sa mori tu fa, ca d-aia ai fost! sa stii ca acu, dupa ce gadilasi tu iedu' sub coada si dupa ce te-ndopasi cu mamaliga si sarmale, o sa se dezvolte turismu' de n-o sa avem unde caza toti turistii care-or sa deie navala peste noi. This post has been edited by cristib: 10 Mar 2009, 11:25 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
DrK |
![]()
|
ai dovezi ca nu e asa? ca nu o sa fie asa? Dinescu are potential...
L.E. pt cristib: Ok. O sa ma duc sa-i spun lu nutica sa se apuce de treaba... Ma intreb eu totusi.. .Daca nici optimism nu mai avem, ce mai facem? ![]() This post has been edited by RaduNG: 10 Mar 2009, 12:15 |
--------------------
Sedan
Negru
|
CGB |
![]()
|
dinescu chiar a avut potential. de la revolutie-ncoa ne-a aratat ce potential a avut. toata stima ptr el ca are ditai conacu si mosia. si cine stie ce-o mai fi avand.
chiar mi-era simpatic intr-o vreme personajul. parea asa...de-al nostru. om simplu, care le zicea in fata bogatilor ce si cum. cum parea baselu la-nceput. acu' mi-e profund antipatic marele poet. a dat de bani, a dat de functii si s-a imbuibat. uite, io-mi iau angajamentu' public, ca daca nutica udrea face ceva ptr turismu romanesc io ma duc si-l pup pa barbac-su in c.ur. n-am dovezi ca n-ar face, da' am un feeling. cum am avut si cand mai spuneau unii acu ceva ani c-or sa faca mii de km de autostrada. This post has been edited by cristib: 10 Mar 2009, 11:41 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 13:59 |