Politica pe malul Dambovitei
![]() ![]() ![]() |
Politica pe malul Dambovitei
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(instabil13 @ 26 Nov 2010, 20:19) Da da..cum ar veni, ceva asemanator cu a declara ca te retragi din discutiile de pe acest topic ![]() Nu stiu cum sa-ti zic eu, sa nu te simti jignit ...dar bag mana in foc ca mahalagiul ala de cgb ar fi scris " trebuie numai sa stii cand sa te opresti" ![]() This post has been edited by Dan73: 26 Nov 2010, 23:00 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ã U city ![]() |
si mesajul este si editat, dar i-a scapat
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(RamboX @ 26 Nov 2010, 17:42) Lasa mai intelectuale limbajul asta de dabuleni ca nu mai impresionezi pe nimeni cu mahalagismele tale ieftine. nici nu vreau sa impresionez pa nimeni ba. doar mi-e sila de pupinbasisti d-astia gretosi. si-apoi, limbajul meu se muleaza intocmai pe limbajul prezidential. nu e prejedintele un iegzemplu ptr noi, ptr rumanasi, mai...gaozar mic. QUOTE(instabil13 @ 26 Nov 2010, 20:19) Uneori limbajul exprima si mentalitatea. Orice e "funny" la un moment dat devine plictisitor....trebuie numai sa sti cand sa te opresti. ...zise instabilu', sarind repede in ajutorul unuia din cei trei pupinbasisti ramasi p-acilea. by the way, parca te declarasesi revoltat de discutiile de p-aci si-ti anuntasesi retragerea de pe topicu asta, mai nene instabile. pana una alta, luati colea mostra de limbaj si gestica prezidentiala: banisorii nostriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
bre cgb, da nimica despre helene udrea?
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
instabil13 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 12 August 10 ![]() |
QUOTE(CGB @ 27 Nov 2010, 09:35) nici nu vreau sa impresionez pa nimeni ba. doar mi-e sila de pupinbasisti d-astia gretosi. si-apoi, limbajul meu se muleaza intocmai pe limbajul prezidential. nu e prejedintele un iegzemplu ptr noi, ptr rumanasi, mai...gaozar mic. ...zise instabilu', sarind repede in ajutorul unuia din cei trei pupinbasisti ramasi p-acilea. by the way, parca te declarasesi revoltat de discutiile de p-aci si-ti anuntasesi retragerea de pe topicu asta, mai nene instabile. pana una alta, luati colea mostra de limbaj si gestica prezidentiala: banisorii nostriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... nu m-am mai retras ca m-a plati partidu'...care parte n-ai inteles-o ![]() apropo de ceea ce ti-a spus presedintele....doare? Te-a trimis la munca? La naiba!!! Ce conteaza ca te-a trimis la munca..mai important e cum a facut-o nu? ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2001 1.6 16v
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ã U city ![]() |
instabile, tu mai ai frati acasa?
![]() si daca da, toti sunt ca tine? ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
CGB |
![]()
|
si cand te gandesti ca instabil nu-i singuru' exemplar de genu asta. colcaie tara de "instabili" si "fufiloance". in scurt timp astia si etnicii rromi or sa fie reprezentativi ptr romanica.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
99AIM |
![]()
|
Al draq Base asta cica sa merem la munca....noi care eram cu spor de zambete,spor de limbi straine, prima de venire din concediu dupa prima de vacanta, al 13 lea salar,prima de craciun,paste,muraturi,stimulente peste stimulente....acu ni le-a taiat pe toate,ce ne facem??????nici cu spaguta noastra cea de toate zilele numai tine.....uuuuaaa murim de foame jos cu base.
ia sa vedem cine se regaseste aici? |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Iti cauti colegii pe aici?
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
CGB |
![]()
|
interesant cum toti limbasistii preiau imediat rahatu' mancat de chior, fara sa-l prelucreze macar putin inainte. macar oleaca daca ar trece rahatu asta prin filtrul creierasului, situatia ar fi alta. da' ei nu. ce zice zeu' lor, e lege ptr ei.
facem acu o analiza scurta. deci, iese chioru si gongane ceva legat de fete rujate cu ochi mari, ceva legat de banisori si apoi scoate si-o zicala "ca sa traiti bine, trebuie sa munciti bine". imediat e preluata de toti pupacii, care o repeta ca un gramofon stricat :"munciti, munciti si iar munciti". si am vaga impresie ca taman ei nu prea stiu ce-i aia munca. exact situatia asta o fost si cu filmuletu ala de-i dadu cochilului capu pa spate: a zis chioru ca-i facatura, imediat toti pupacii:"e facatura, e facatura". apare chioru si zice: am iesit din criza, hop si pupacii "am iesit, am iesit". ganditi ma oleaca si voi! scoateti putin capu' dintre bucile zeului si priviti o secunda in jur sa vedeti care-i realitatea! voi chiar nu va dati seama ca tot ce-a zis jivina asta, a fost minciuna in cea mai pura forma. timpu' a demonstrat-o. nimic din ce-a zis n-a fost asa. ce vreti mai evident de-atat. ganditi si voi putin, ca nu doare. da' n-ai cu cine. oricat ti-ai raci gura, oricat de evidente ar fi realitatile, unii-s prea relaxati in partea superioara ca sa inteleaga. sau, mai e varianta in care inteleg foarte bine realitatea, da' laptele supt de la partid de ei sau de mami si tati, e mult prea satios ca sa recunoasca adevarul. ptr ei, chioru e un zeu, ce tre' ascultat intocmai si urmat oriunde. amin. This post has been edited by CGB: 28 Nov 2010, 12:22 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
instabil13 |
![]()
|
@CGB &co
Iar daca nu va ajung banii, va recomand un al doilea job! CGB iti dau un pont? La McDonald's angajeaza cu jumatate de norma ![]() ![]() This post has been edited by instabil13: 28 Nov 2010, 12:26 |
--------------------
Renault
Laguna
2001 1.6 16v
|
|
CGB |
![]()
|
pa undeva ai si tu dreptate. institutiile statului is aproape terminate si in loc sa le mentina pe picioare, vor sa le puna cruce definitiv. fabrici si uzine nu mai sint, asa ca productie ciuciu. au mai ramas mcdonalds, carrefour, metro, cora, kfc, praktiker, real...etc. care nu pleaca in afara satul de ce-i aici, n-are decat sa lucre in astea. da' cine mai cumpara? probabil d-astia ca tine, care au bistari de la partid.
l.e observ ca ura asta impotriva bugetarilor semanata de chior a prins radacini. a devenit o crima sa fii bugetar. asa cum era o crima sa fii evreu, mai acu ceva zeci de ani. io cand zic ca d-astia alde tine nu gandesc si generalizeaza aiurea, nu crezi. in ochii vostri orice bujetar e satana acu : doctor, profesor, pompier, politist, simplu functionar...etc. are buretele bun chioru si nici voi n-aveti prea multe pete pe creier. asa ca ies repede. da' daca tu si altii ca tine, considerati ca ce se intampla acum in romanica e bine si drumu' pa care merge tara e ok, atunci asa sa fie. This post has been edited by CGB: 28 Nov 2010, 12:51 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
99AIM |
![]()
|
Mai da ce au percutat uniii loviti de Base in orgoliul propriu cand i-a indemnat sa munceasca... parca le-a dat cu ceva in cap.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
|
|
aphophis |
![]()
|
cgb , corect bah, inainte musteati de profesionalism, va iesea peste tot inclusiv pe cur
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
daniel4ro |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
aphophis |
![]()
|
copilu vezi ca nu esti di capra ca sa socoti pe buna dreptate (
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(instabil13 @ 26 Nov 2010, 20:19) Uneori limbajul exprima si mentalitatea. Orice e "funny" la un moment dat devine plictisitor....trebuie numai sa sti cand sa te opresti. QUOTE(instabil13 @ 28 Nov 2010, 12:21) @CGB &co Iar daca nu va ajung banii, va recomand un al doilea job! CGB iti dau un pont? La McDonald's angajeaza cu jumatate de norma ![]() ![]() Pe tine te-a angajat cineva la privat fara "sa sti sa scri"? ![]() Poate asa vrei tu sa credem insa eu ma gandesc ca lingi si tu niste ramasite de pe la masa partidului, ca prea pute a hazna de cate ori deschizi gura si alta motivatie sa te-ncontrezi p'aci desi o iei peste bot sistematic nu prea vad ![]() Apropo de asta: "O sã vedeþi fete rujate, cu ochii cât cepele, care spun cum se reduc salariile ºi trebuie salvaþi bãniºorii oamenilor. Bãniºorii lor sunt bani pe care nu îi producem, îi imprumutãm pentru a-i plãti" ...zic sa dau un singur exemplu din miile care se pot da, poate pricepe pana si un troll unde sunt banisorii si de ce ne imprumutam pentru a plati salarii ![]() http://www.gandul.info/news/primarii-intra...xclusiv-7746115 This post has been edited by Dan73: 28 Nov 2010, 19:53 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
Dan , nu te supara, dar ai citit articolul dincolo de titluri? Ca sa iti dau un exemplu - titlul "Iaºi, Suceava ºi Piatra Neamþ se întrec în beculeþe de crizã", ca in articol sa spuna ca de fapt in toate orasele astea ( si aici nu e vorba de culoare politica ) se folosesc de fapt decoratiunile de anul trecut ( cel putin la Suceava nici macar nu s-au ostenit sa le dea jos anul trecut).
La Bucuresti sigur sunt mai multi bani decat in provincie, asa ca se poate face mai mult. Vorbeam de transparenta, iar informatiile despre decoratiuni sunt luate de pe e-licitatii.ro Care e atunci problema? |
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
Dan73 |
![]()
|
Pai ce, eu am zis ceva de culoarea polititca?
![]() Am pus un link din care reiese ca in unele locuri se cheltuiesc aberant de multi bani in timp de criza pe prostii. Mai bine de 110000 de euro doar pentru parcul IOR mi se pare enorm de mult, pt ca tot din articolul ala reiese ca de ex La Brasov se aloca vreo 25000 de euro pt tot orasul. ![]() Si daca tot veni vorba de sectorul trei...ho ho hoooo (apropo de mos ![]() ![]() This post has been edited by Dan73: 28 Nov 2010, 20:51 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
aphophis |
![]()
|
da de sibiu zice ceva?
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
instabil13 |
![]()
|
Crezi tu ca o dai cuiva peste bot? Un "i" lipsa e o frectie la picior de lemn....plus ca, te-ai repetat
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2001 1.6 16v
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() ![]() Eu nu am zis ca ti-am tras eu peste bot dar daca te simti ![]() ![]() Amice, sa scrii corect nu necesita timp ![]() ![]() Vad ca si tu ai timp sa scrii pe forum, dar adevarat e ca nici prostiile nu necesita prea mult timp. Sa nu imi spui ca le gandesti indelung ![]() Ti-ai dat arama de pe fata coane ...si nu a fost nevoie decat de un bobarnac ![]() Auziti la el... kkt de forum , prostia voastra intrece orice limite ![]() Cica lucreaza cu cifrele ![]() ![]() In sfarsit...case closed ![]() This post has been edited by Dan73: 28 Nov 2010, 21:59 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
xcss |
![]()
|
Ei nene Mariane, stiu ei baseii ca de fapt minti de stingi si esti bugetar in piele de oaie, carele sugi sangele boborului!
|
--------------------
-
-
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 28 Nov 2010, 21:24) ![]() ![]() Eu nu am zis ca ti-am tras eu peste bot dar daca te simti ![]() ![]() Amice, sa scrii corect nu necesita timp ![]() ![]() Vad ca si tu ai timp sa scrii pe forum, dar adevarat e ca nici prostiile nu necesita prea mult timp. Sa nu imi spui ca le gandesti indelung ![]() Ti-ai dat arama de pe fata coane ...si nu a fost nevoie decat de un bobarnac ![]() Auziti la el... kkt de forum , prostia voastra intrece orice limite ![]() Cica lucreaza cu cifrele ![]() ![]() In sfarsit...case closed ![]() dane, cifrele de la constanta, din judetul focsani ( ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
xcss |
![]()
|
Ce discurs tipic de janghinos. Daca le ai, pune-le aici, daca nu, taci din gura. Da' fix aici ti-e problema. Nu poti sa taci din gura.
LE: "ai nostrii". Dincolo de teoriile colegului tau de birou instabil, asta denota un singur lucru. Analfabetism. This post has been edited by xcss: 28 Nov 2010, 23:43 |
--------------------
-
-
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
xcss |
![]()
|
Fof draga, las-o asa. Ai fost intrebat ceva concret, continui sa iti prezinti excrementele mentale pe post de "opinii", dar in rest... mucles. Pune mana pe abecedar, pe abac, stii tu, chestiile alea care te vor ajuta sa iti termini macar acum ciclul primar, si abia apoi apoi deschide orificiul cloacal.
|
--------------------
-
-
|
|
aphophis |
![]()
|
xcss drag profesoras, da mai zi ceva de dictator. Mai zi ceva de pedeleii cei rai. Mai zi ceva de revolutie. NU uita sa dai citate din badea mai intai. Lumina de la latrina 3.
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 07:46 |