Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

166 Pages « < 162 163 164 165 166 > 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Politica pe malul Dambovitei

s_j_teo
post 1 Dec 2010, 10:24
Post #4891

Membru autentic

Group: Members

Mai dai dracului pe toti politicienii din Romania toti sint niste nulitati preocupati doar de ciolan si afaceri personale. LA MULTI ANI ROMAINI ! Astazi este o zi mai importanta pentru noi romainii de rand. Dar din pacate suntem la fel de inactivi si astazi. Doar cateva steaguri arborate la institutiile statului in rest nimic... Ia mergeti in Harghita si Covasna sa vedeti cate steaguri unguresti sunt arborate. Trist nationalismul la noi a disparut si asa incet incet disparem ca natie, suntem ajutati din toate directile pentru a se intampla asa ceva.

--------------------
Skoda Octavia 3 2014
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
CGB
post 1 Dec 2010, 10:52
Post #4892

CGB

From: behind

QUOTE(aphophis @ 1 Dec 2010, 10:18)
cgb, probabil crede ca doar pedeleii sunt increzuti , fuduli si prosti. laugh.gif de ce? Ca nu mai poate fura din cauza lor laugh.gif deontologie nu altceva..

nu jtu-n ce tara traiesti tu, da' de cand cu pedele si chioru la putere se fura mai abitir ca niciodata. asta e rezultatul guvernarii cu mana de fier a intaiului beutor al tarii. habar n-am cat or fi furat si altii, da' astia de-acu' au pus tara pe butuci de-au ajuns sa ia bani de la someri, pensionari, mame, profesori, doctori. poti sa harnesti tu orice, da' asta e realitatea.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
Dan73
post 1 Dec 2010, 11:13
Post #4893

Membru autentic

QUOTE(aphophis @ 1 Dec 2010, 10:18)
cgb, probabil crede ca doar pedeleii sunt increzuti , fuduli si prosti. laugh.gif de ce? Ca nu mai poate fura din cauza lor laugh.gif deontologie nu altceva..
*

radmasa.gif
Treaba asta e invatata in acelasi loc cu ....stii tu cine radmasa.gif
Se arunca o chestie inventata, o minciuna evidenta pt oameni cu creier, fara nici o sustinere. Dar nu conteaza ca se face de cacao in fata oamenilor care mai gandesc...conteaza ca prinde la aia fara creier.
De ex. eu imi amintesc cum se scria in ziare de Coposu ca a impuscat tarani la rascoala de la 1907. radmasa.gif Cati tampiti stiau ca el nici nu era nascut atunci? radmasa.gif
Pastrand proportiile, schema e aceeasi. Prin urmare..de unde stii tu ma aphophis ca cgb fura? radmasa.gif

This post has been edited by Dan73: 1 Dec 2010, 13:47

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
99AIM
post 1 Dec 2010, 11:20
Post #4894

Membru autentic

QUOTE(CGB @ 1 Dec 2010, 10:52)
nu jtu-n ce tara traiesti tu, da' de cand cu pedele si chioru la putere se fura mai abitir ca niciodata. asta e rezultatul guvernarii cu mana de fier a intaiului beutor al tarii. habar n-am cat or fi furat si altii, da' astia de-acu' au pus tara pe butuci de-au ajuns sa ia bani de la someri, pensionari, mame, profesori, doctori. poti sa harnesti tu orice, da' asta e realitatea.
*

Mai deontologule dar tu ceva coerent nu poti scoate din putul gandirii? ori astia au furat cel mai mult ori nu stii cat au furat altii sa ai termen de comparatie..... discurs clasic -Latrina 3 a lui Felix si Irealitatea lui Nuș parnaiasu.

--------------------
Clio III ph 1 Renault Fluence ph 2 - CT 99 xxx 1.6 dci
Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
+
nonic
post 1 Dec 2010, 11:35
Post #4895

Together we can do more

From: Ploiesti

Toti au furat si o sa mai fure, nu poti sa faci declaratii de genul ''cu 1500 RON se traieste decent mad.gif '' cand ai in cont milioane de euro '' sunt convins ca a muncit foarte mult Videanu sa stranga atatia bani''
Sunt scarbit de PDL, PSD,PNL... sunt scarbit de toti acesti "demnitari"

--------------------
Renault Megane 2.1 1.5 dci 2004 Privilege Sedan
+
Modus
post 1 Dec 2010, 11:48
Post #4896

Membru autentic

Eu sunt scarbit doar de PDL, nu si de PSD si PNL pe care le ador.

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
aphophis
post 1 Dec 2010, 11:52
Post #4897

Membru autentic

*

da dom'le inainte o duceam bine datorita lui taricel & stuff. Faptul ca capsunarii aruncau in 2008 in romania cu ~12 miliarde de euro, in timp ce in 2009 au trimis vreo 5 miliarde de euro, iar anul asta probabil vor trimite 4 miliarde chiar nu conteaza. Atunci era bine datorita taricelului, acu e rau din cauza marinarului. radmasa.gif icon_mrgreen.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 1 Dec 2010, 12:39
Post #4898

Membru autentic

Asa crezi tu, ca au trimis fiecare cate 6000 de euro in tara? Bun...si acolo traiau cu aer...sau capsuni radmasa.gif
Prin urmare faptul ca capsunarii (sic!) nu mai trimit atatea miliarde ne baga in criza biggrin.gif
Adicatelea, lipsa banilor din tara asta nu prea are legatura cu "amanuntul" ca se fura in disperare sau cu faptul ca tara e guvernata execrabil. laugh.gif
Eh...ce sa faci si tu...datoria laugh.gif

This post has been edited by Dan73: 1 Dec 2010, 12:41

--------------------
+
aphophis
post 1 Dec 2010, 14:17
Post #4899

Membru autentic

noutati pentru tine dane: in 2005,2006,2007,2008 o duceam bine nu pentru ca se fura mai putin (ci dimpotriva se fura mai mult), si nu pentru ca tariceanu ar fi avut vreun merit in asta, ci pentru ca am trait pe banii capsunarilor si pe speculatii imobiliare. wink.gif Cum capsunarii nu prea mai au ce trimite, iar piata imobiliara e pe butuci.. inseamna ca boc e de vina
wacko.gif

This post has been edited by aphophis: 1 Dec 2010, 14:41

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
udarnus
post 1 Dec 2010, 14:55
Post #4900

Membru incepator

From: Sibiu

Si singurii bani trimisi de capsunari anul asta au fost cheltuiti de Udrea pe o frunza biggrin.gif

--------------------
Renault Clio I 1993/RN
http://davidpostatny.blogspot.com
+
Dan73
post 1 Dec 2010, 15:01
Post #4901

Membru autentic

Lasa-l...are el un target anume ....si o datorie, cum am mai zis laugh.gif Sa-l creada cine-o vrea ca fara guvernul asta o duceam mai rau..ca asta incearca el sa spuna laugh.gif

This post has been edited by Dan73: 1 Dec 2010, 15:04

--------------------
+
Modus
post 1 Dec 2010, 15:05
Post #4902

Membru autentic

Am vazut ca Partidul Poporului va da 20.000 de euro fiecarui roman dupa ce va prelua guvernarea.

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
99AIM
post 1 Dec 2010, 18:21
Post #4903

Membru autentic

http://www.mediafax.ro/social/emil-boc-a-f...biului-7768911/

era mai bine cu spor de zambet,a 13 a pensie....ce drumuri?ai dreaq astia cu base al lor chiar misca ceva la drumuri

--------------------
Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
+
Dan73
post 1 Dec 2010, 18:32
Post #4904

Membru autentic

radmasa.gif rambo propagandistu'
Ne-au umplut de drumuri si noi nu vrem sa le vedem, nenorociti ce suntem laugh.gif
Fa socoteala si cat costa la noi km de "autostrada", ce baieti destepti primesc contractele...
Ia ghiceste, de unde au venit fondurile in campanie? laugh.gif

--------------------
+
aphophis
post 1 Dec 2010, 18:33
Post #4905

Membru autentic

cine a semnat contractul cu bechtel? Aud? laugh.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 1 Dec 2010, 18:36
Post #4906

Membru autentic

Si cine o fi renegociat in favoarea noastra? laugh.gif

--------------------
+
aphophis
post 1 Dec 2010, 18:37
Post #4907

Membru autentic

mda, multumeste-i lui nascase ca a facut contractul cu bechtel asa de bun pentru americani, incat nu s-a putut face nimic. Si da, marinarul a fost demagog cand zicea ca va modifica contractul, fara sa vada contractul complet..

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 1 Dec 2010, 18:42
Post #4908

Membru autentic

Eu ti-am mai zis: parerea mea e ca noi ne-am cumparat integrarea in nato si uniune. Asta nu inseamna ca pe vremea lui nastase nu s-au facut altele cu mult mai naspa.
Discutia era insa despre maretele realizari cu care se lauda rambo laugh.gif

This post has been edited by Dan73: 1 Dec 2010, 18:43

--------------------
+
99AIM
post 1 Dec 2010, 18:56
Post #4909

Membru autentic

QUOTE(Dan73 @ 1 Dec 2010, 18:42)
Eu ti-am mai zis: parerea mea e ca noi ne-am cumparat integrarea in nato si uniune. Asta nu inseamna ca pe vremea lui nastase nu s-au facut altele cu mult mai naspa.
Discutia era insa despre maretele realizari cu care se lauda rambo laugh.gif
*

Pai si atunci de ce slavesti demagogia psd cu o sa va dau salarii duble,pensii peste pensii,sporuri peste sporuri...chiar nu gandesti ca nu e posibil si astia doar latra asa....

--------------------
+
Dan73
post 1 Dec 2010, 19:16
Post #4910

Membru autentic

Pesemne ca ai halucinatii. Unde am slavit eu demagogia psd? blink.gif
Daca nu ai halucinatii inseamna ca la mijloc e o doza foarte mare de nesimtire....ca asta te poate face sa minti (rastalmacesti) in asemenea hal.
Daca nu e vorba nici de asta atunci gandesti conform cu vorba aia comunista care zicea asa "cine nu e cu noi e impotriva noastra" laugh.gif

Parerea mea e ca astia sunt chiar mai rai, mai hoti si mai prosti decat pesedistii. Asta inseamna ca slavesc ceva? radmasa.gif
Sunt convins ca veniturile la buget ar fi fost mai mari si poate suficiente incat sa nu se umble la salarii, la bugetele de la sanatate, invatamant etc daca nu eram la coada Europei (ca in atatea cazuri) in ceea ce priveste evaziunea fiscala...daca se umbla la contractele catre clientela, daca se reduceau sumele sifonate, daca masurile guvernului erau asemanatoare celor din Bulgaria de ex. Asta nu inseamana deloc ca vorbesc de salarii duble, sporuri si pensii peste pensii cum fabulezi tu radmasa.gif

Pana una-alta ala care slaveste ceva e cel care prezinta maretele realizari radmasa.gif

This post has been edited by Dan73: 1 Dec 2010, 20:28

--------------------
+
daniel4ro
post 1 Dec 2010, 20:13
Post #4911

forumist anti

From: B U Z Ă U city

rambo, pusca-te baaa

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
aphophis
post 1 Dec 2010, 20:22
Post #4912

Membru autentic

copilu' tu nu trebuie sa-ti termini lapticul inainte de a da sfaturi oamenilor mari? wink.gif

1 Dec 2010, 20:25:
QUOTE(Dan73 @ 1 Dec 2010, 19:16)
Pesemne ca ai halucinatii. Unde am slavit eu demagogia psd? blink.gif
Daca nu ai halucinatii inseamna ca la mijloc e o doza foarte mare de nesimtire....ca asta te poate face sa minti (rastalmacesti) in asemenea hal.
Daca nu e vorba nici de asta atunci gandesti conform cu vorba aia comunista care zicea asa "cine nu e cu noi e impotriva noastra" laugh.gif

Parerea mea e ca astia sunt chiar mai rai, mai hoti si mai prosti decat pesedistii. Asta inseamna ca slavesc ceva? radmasa.gif
Sunt convins ca veniturile la buget erau mai mari si poate suficiente incat sa nu se umble la salarii, la bugetele de la sanatate, invatamant etc daca nu eram la coada Europei (ca in atatea cazuri) in ceea ce priveste evaziunea fiscala...daca se umbla la contractele catre clientela, daca se reduceau sumele sifonate, daca masurile guvernului erau asemanatoare celor din Bulgaria de ex. Asta nu inseamana deloc ca vorbesc de salarii duble, sporuri si pensii peste pensii cum fabulezi tu radmasa.gif

Pana una-alta ala care slaveste ceva e cel care prezinta maretele realizari radmasa.gif
*

termina matale cu demagogia. Auzi ,cica daca se fura mai putin. Alo nenea daca facem un total al jafurilor peneliste si pesediste si unul al celor pedeliste, vei vedea ca alea pesediste si peneliste is mult mai mari. De ce? Ca furau cu ghiotura , cand romania era innecata in euroi. Si nu numai ca au furat, dar au si futut o tara intreaga prin aruncatul cu bani in bugetari. Si nu in medici, profesori au aruncat cu banii peneleii si pesedeii ci in toate loazele gen ... stii tu despre cine vorbesc, care manca bani buni de la buget, desi nu fac o ceapa degerata la locul de munca. Dar tu da-i inainte cu propaganda.. happy.gif

This post has been edited by aphophis: 1 Dec 2010, 20:25

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
99AIM
post 1 Dec 2010, 20:28
Post #4913

Membru autentic

QUOTE(daniel4ro @ 1 Dec 2010, 20:13)
rambo, pusca-te baaa
*

n-am cu ce BA radmasa.gif , e criza....
stai jos-nimic nu stii.

Ia sa aud acilea repede cati km de autobanda au facut liberalii in 4 ani de bum economic bazat pe speculatii? ia sa aud acilea repede cine a vandut Romtelecom,BCR, ALro,Sidex....cine a vandut resursele din pamant pe nspe ani?
stii ce redeventa incaseaza statul de la Petrom? ala nu e furt ca e facut de maria sa Nastase nspe case,afacerea Sterling a lui Taricelu cum e?cui a dat exploatare in exclusivitate?lu conu Dinu cumva? stiu Base si ai lui au furat cel mai mult....

This post has been edited by RamboX: 1 Dec 2010, 20:36

--------------------
+
Dan73
post 1 Dec 2010, 20:32
Post #4914

Membru autentic

Ia fa tu totalul ala si mai stam de vorba dupa aia laugh.gif Diferenta care iti scapa e ca atunci au crescut salariile si pensiile (ca a fost bine sau rau e alta discutie) iar acum scad pentru ca la furaciuni nu se poate umbla laugh.gif Asta e cu atat mai cinic.
De parca nu stie toata lumea cat era cota catre partid la un contract cu primariile pe vremea psd si la cat a ajuns acum...ca e mai mult decat dublu radmasa.gif Ca poate sunt mai putine contracte la autoritatile locale din lipsa de bani e altceva...insa acum ...stii si tu cat e procentul, nu? Trebuie sa stii icon_mrgreen.gif
Apropo..daca tu imi spui nene, eu pot sa iti spun mucea? icon_mrgreen.gif ...asta asa ca tot repeti gluma aia cu Daniel la care nu stiu cine rade tongue.gif

This post has been edited by Dan73: 1 Dec 2010, 22:37

--------------------
+
aphophis
post 1 Dec 2010, 20:35
Post #4915

Membru autentic

pai uite un total partial. Cat fu frunza lu' udrea? cateva sute de mii de euro? Cate foiletoane s-au facut la latrine? Cati deontologi de 2 lei, aveau frunze la avatar, de parca venea sfarsitul lumiii? Am pus pe pagina precedenta un link cum ca romania o sa trebuiasca sa plateasca 400 de milioane de euro in locul omv-ului, pentru lucrari de ecologizare la diverse active apartinand petromului. Datorita minunatului contract semnat de nastase. Ia zi, poti sa ne spui daca aceasta stire a fost macar prezentata la latrine? Ce parere ai despre asta? Asa-i ca e o suma mica 400 de milioane de euro raportat la cateva sute de mii de euro, de nu fac deontologii scandal? happy.gif radmasa.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
99AIM
post 1 Dec 2010, 20:42
Post #4916

Membru autentic

Io-te acilea dreptul de smecher al lui Mazare si gasca lui de sobolani rosii.
http://ancheteonline.ro/2010/11/radu-mazare-primarul-10-15/

nemernicul de Mazare daca castiga vreodata psd guvernarea se incoroneaza fuhrer pe Dobrogea,asa s-a laudat el beat intr-o carciuma de fite.
&feature=related

This post has been edited by RamboX: 1 Dec 2010, 20:45

--------------------
+
aphophis
post 1 Dec 2010, 20:47
Post #4917

Membru autentic

*

bre cgb daca esti la fel de bun la munca, cum esti la logica, eu zic ca reprezinti cu cinste bugetarii aia plantati de toate otrepele politice indiferent de partid, in structurile statului, in ultimii 20 de ani. wink.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
instabil13
post 1 Dec 2010, 22:26
Post #4918

Membru

QUOTE(aphophis @ 1 Dec 2010, 20:35)
pai uite un total partial. Cat fu frunza lu' udrea? cateva sute de mii de euro? Cate foiletoane s-au facut la latrine? Cati deontologi de 2 lei, aveau frunze la avatar, de parca venea sfarsitul lumiii? Am pus pe pagina precedenta un link cum ca romania o sa trebuiasca sa plateasca 400 de milioane de euro in locul omv-ului, pentru lucrari de ecologizare la diverse active apartinand petromului. Datorita minunatului contract semnat de nastase. Ia zi, poti sa ne spui daca aceasta stire a fost macar prezentata la latrine? Ce parere ai despre asta? Asa-i ca e o suma mica 400 de milioane de euro raportat la cateva sute de mii de euro, de nu fac deontologii scandal?  happy.gif  radmasa.gif
*

pai eu nici nu vreau sa aud de la televizor, cu atat mai putin de la antene astfel de comparatii. Eu vreau sa aud de la "desteptul" de dan73 smile.gif...stai ca acum o sa inceapa sa-ti insire costurile spagilor de pe la el de la serviciu radmasa.gif Cine stie...poate ajunge la 400 de mil de euro. Hai maestre...baga adanc mana in dasaga de cuvinte si da-le pe post. Hai ca azi ai fost liber...nu ca alti prosti d'astia de pe forum. Asta n-ar insemna ca in alte zile ai fi mai ocupat dar de data asta ai avut timp sa citesti pe cotidianul chiar si rubrica meteo....

This post has been edited by instabil13: 1 Dec 2010, 22:37

--------------------
Renault Laguna 2001 1.6 16v
+
Dan73
post 1 Dec 2010, 22:49
Post #4919

Membru autentic

Bati campii cum nu se poate si macar daca ai face-o cu talent laugh.gif
"stai ca acum o sa inceapa sa-ti insire costurile spagilor de pe la el de la serviciu"
radmasa.gif ..si ce "imaginatie" laugh.gif
In ideea asta, mai bine povesteste-ne cum iti imaginezi tu ca te vei "reintalnii" (sic!) in alta viata cu unul si altul laugh.gif
Avea o vorba un coleg pe aici. laugh.gif ... si tu instabilule esti cam de judeteana asa, adica joci pe gaini laugh.gif

This post has been edited by Dan73: 1 Dec 2010, 23:07

--------------------
+
aphophis
post 1 Dec 2010, 22:51
Post #4920

Membru autentic

dane, dar de aia 400 de milioane de euro by psd, ce ne poti spune? laugh.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
166 Pages « < 162 163 164 165 166 >
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 02:49
Dacia