Politica pe malul Dambovitei
![]() ![]() ![]() |
Politica pe malul Dambovitei
daniel4ro |
![]()
|
||
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|||
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
Neam de traista,popor incult, guvernanti de rahat, tara infecta...romanule pana cand mai stai cu mana la oo si te lasi umilit?
|
--------------------
Renault
Clio III
- ...
2007
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
nu stiam daniele ca ai ajuns atat de rau incat sa-l invoci pe Vadim.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(rtBK @ 20 Oct 2010, 12:18) am vazut acum pe realitatea " pensiile sub 2000 de ron, neimpozitate"... ...... o bila alba pentru "5% tva pentru alimente " ![]() Eu eram plecat cand s-a intamplat asta... si printre picaturi am apucat sa citesc pe un site de stiri minunea... bai frate si chiar m-am gandit: ia uite, prima masura buna in perioada asta tulbure, zic, ce-or fi patit astia? Deja ma gandeam ca atat i-am injurat si spurcat degeaba, cand colo, ce sa vezi... Tanaaaaa... surpriza ![]() Mi-e asa o scarba de politicienii astia si de milioanele de votanti care ar trebui sa ia cate o lingura mare de rahat in fiecare dimineata pentru ca i-au pus pe astia la putere... poate in felul asta sa mai scapam de rahat... Apropo de Vadim... si asta a fost la putere multi ani in Romania, acum ne reprezinta in Europa... tampita alegere... ce tara de tot rasul... Becali, Vadim, Elena Basescu ![]() PS: am uitat, Traian Unguranu si Alina Mungiu Pipi au ajuns si astia in PE? This post has been edited by padre: 22 Oct 2010, 16:30 |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Mda...ne meritam soarta...
|
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
QUOTE(Modus @ 22 Oct 2010, 08:56) Moduse, Vadim e nebun, nu prost ![]() Baselu tau e de ambele ![]() @padre de EBA nu zici nimic? ![]() nu-mi aduc aminte ca PRM sa fi fost la guvernare vreodata nu contest, Vadim nu ar fi avut cu cine face echipa sa conduca tara, dar l-as prefera de 1000 de ori pe Vadim prim ministru, decat pe Boc supertare emisiunea Sinteza zilei de aseara cine a pierdut-o, o poate vedea aici http://inregistrari.antena3.ro/view-21_Oct...i_Gadea-12.html 22 Oct 2010, 19:46: QUOTE(s_j_teo @ 20 Oct 2010, 12:27) Prietene nu ai inteles, se impoziteaza sumele din pensii ce depasec 2000 de lei. Cel care are 2001 lei pensie plateste 16% pe leul care depaseste 2000 asa ai inteles tu, prietene? ![]() This post has been edited by daniel4ro: 22 Oct 2010, 18:46 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Am incercat sa ma uita la sinteza zilei, in link-ul oferit, dar nu am putut rezista. Mai crede cineva in obiectivitatea acestor "analisti"?
Mie unul, imi produc doar sila...in special MB si si panarama aia blonda, i-am uitat numele. Sunt dezamagit de GVF si Gadea, odata i-am stimat si apreciat... ![]() |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
@daniel4ro : "nu-mi aduc aminte ca PRM sa fi fost la guvernare vreodata"
ai uitat de "patrulaterul rosu"din perioada 1992-1996, ba chiar si de faptul ca in guvernul Nastase erau secretari de stat de la PRM ( ex. Mitzura Arghezi la Cultura ). Totdeauna PSD s-a sprijinit pe voturile PRM, cand iesea socoteala la limita. This post has been edited by pcs: 23 Oct 2010, 18:29 |
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
daniel4ro |
![]()
|
ce sa uit, ca pe atunci eram la gradinita
![]() zi si tu de mai incoa... ![]() superinfluenta ce o fi avut M. Arghezi... ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
daniel4ro |
![]()
|
rog un moderator sa-l debanneze pe afofis. Din cauza asta Modus este in letargie totala, cauta psihiatru, nici nu mai intra pe forum...
iar noi nu mai avem de cine face misto... s-a dus naibii topicul asta... ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(daniel4ro @ 18 Oct 2010, 19:31) CGB este tras si el pe tusa, o sa revina cu forte proaspete sa-l contracareze pe fufi ![]() sau voi ati plecat impreuna in concediu? hai, fiti sinceri ![]() mdeah, furam impreuna. da' fufi nu poate reveni prea curand. are probleme cu statul pe scaun, urmare a concediului petrecut impreuna cu subsemnatu' ![]() si ca sa zic ceva si de politica, mi-a placut declaratia UDMR-istilor :"noi nu votam motiunea de cenzura, da' sintem de acord sa intram la guvernare cu opozitia daca motiunea trece". curve penale udemeristii astia. cum o dau, tot in picioare pica. This post has been edited by CGB: 24 Oct 2010, 11:14 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(daniel4ro @ 23 Oct 2010, 06:16) ce sa uit, ca pe atunci eram la gradinita ![]() zi si tu de mai incoa... ![]() superinfluenta ce o fi avut M. Arghezi... ![]() ai de capu meu, adica eu ma incontram cu un ins care inca habar nu are ce e femeia ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Bine ca esti tu copt
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
aphophis |
![]()
|
bre nu ca ma laud , insa cand vad ca un pustiulica de 16-18 ani imi da mie lectii..
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Exact, asta ar trebui sa iti dea de gandit...ca un pustiulica de 16-18 ani iti da lectii
![]() ![]() This post has been edited by Dan73: 24 Oct 2010, 21:23 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
aphophis |
![]()
|
pai orice pustiulica poate sa dea lectii,din postura de om care crede ca stie totul, nu inseamna ca si reuseste sau ca da cineva ceva pe acele lectii. . Oricum m-am lamurit cu daniel, urmatooooooooorul !
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
xcss |
![]()
|
Suntem emotionati si profund cutremurati ca te-ai lamurit, o, guru. Da' ti-a trecut prin tartacuta ca poate facea misto? Nu e obligatoriu sa raspunzi. Hell, nu era obligatoriu nici sa existi, da ie-te ca totusi...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
aphophis |
![]()
|
da sunt sigur, mi se parea mie cam dubios ca posturile lui daniel musteau a copilarii, da mi-am zis ca nah, poate asa o fi omu. Ca sa vad ca saracu nici tuleie nu are, da are impresii de mare filosof
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
daniel4ro |
![]()
|
apropos, afofis... ce e femeia?
ia uimeste-ne ![]() oricum, nu conteaza cati ani am, sunt unul dintre putinii care am obtinut permisul de conducere cu dispensa, de la 16 ani, asa ca aici te-am facut This post has been edited by daniel4ro: 24 Oct 2010, 23:48 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
aphophis |
![]()
|
junioru' stim ca tu ai oo de 2 ori mai mari ca altii, si ca esti destept nevoie mare, insa sa stii ca nu toata lumea e a ta si ca toti sunt prosti.
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
madam anastase aka miss piggy o intrat aseara in direct la sinteza zilei.
dialogu' o fost ceva de genu: moderator: cum se voteaza doamna anastase in parlament? miss p : bla bla....procedurilii....bla bla....exista urmatoarele proceduri....etc moderator: si la votu' pa legea pensiilor cum fu? miss p: pai plm (adica pzdm)...exista proceduri si bla bla bla.....etc moderator: pai si cum va dadu' 160 de oameni cand in sala erau 80? miss p : pai nu-s io vinovata ca nu io 'numar. conform procedurilor 'numara secretarii....bla bla bla. si va mai zic ceva...de vina e secretaru din partea opozitiei ca n-a 'numarat cum tre'be. moderator: plm daca e vinovat sa-si dea demisia si el. da' dvs nu va simtiti cu nimic? miss p : neah, conform procedurilor ....bla bla bla... moderator: am inteles in plm cum e cu procedurilii, da' de unde a iesit numaru de 160 voturi? de ce nu 161, 164...? miss p : nu io am numarat. conform procedurilor de numarat se ocupa secretarii...etc....etc moderator: plm nu-s tamp, am inteles cu procedurilii. da' cine plm a numarat 160? si de ce dvs ati scos numaru asta pa gura? cine v-a zis "160"??!?!? cine a mintit?!!? miss p : va multumesc. o seara buna. moderator: doamna anastase stati putin.... miss p : ................................. moderator: a inchis. ce plm mai discutam aici cand nesimtirea e la ea acasa in cadru' pdl. e de ajuns sa te uiti la un pedelist si te-ai convins. de ex uitati-va la fufi. si atat si ca fapt divers, in vara pedele a comandat un sondaj. aveau 10% in scadere vertiginoasa. la momentu asta, daca maine ar fi alegeri pedele n-ar mai trece pragu de intrare in parlament. si o stiu foarte bine. d-aia tin de scaun cu toti dintii si toate mainile. pe de alta parte, nici opozitia nu e prea dornica sa-i dea jos, ca altfel ar zbura pedelistii la prima besina. si uite asa pulimea sta si se scalda in kktu asta, ptr ca nimeni n-are sange-n instalatie sa faca ceva concret. totu' e doar o mare labareala. l.e stati ca citeste fufi si se pregateste sa bage una d-aia din strafundu' gandirii proprii. This post has been edited by CGB: 25 Oct 2010, 10:50 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
xcss |
![]()
|
Dati-mi voie sa imi fac autocritica. Nu gandesc european, se pare. Nimic nu stiu, ce mai...
QUOTE Popularii europeni, rivali politici ai socialiștilor în Parlamentul European, apreciază "curajul" premierului Boc și "simțul de responsabilitate" de care dă dovadă președinta Camerei Deputaților, acuzând membrii PSD că, prin acțiunile lor din parlamentul național și european, "fac rău" României. http://www.realitatea.net/popularii-europe...iei_763985.html Deci asa ceva... ![]() |
--------------------
-
-
|
|
daniel4ro |
![]()
|
@aphopis
inca astept sa-mi expici ce-i femeia |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
xcss |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Eh...a capatat curaj, probabil chiar crede ca Daniel are 18 ani
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
daniel4ro |
![]()
|
daca portocalele astea mici inghit ca pelicanii minciuni de la Baselu si se mai simt si bine, de ce nu le-ar servi si de la altii?
![]() vedeti ce jui... jubileaza fifi ala micu? ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
aphophis |
![]()
|
junioru\, ridica 2 degete sus inainte de a vorbi
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 23:33 |