Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

166 Pages « < 149 150 151 152 153 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Politica pe malul Dambovitei

CGB
post 15 Oct 2010, 18:14
Post #4501

CGB

Group: Members
From: behind

aflocis vad ca nu se lasa. el si pora, care aseara turbase la realitatea. si tot aseara am avut onoarea de-al revedea pe domnul boureanu. chiar ma-ntrebam unde-o fi disparut, 'tu-l in cacastoare de tarapuc mic.
apropo de madam pora, dadura astia nejte imagini de la paranghelia de la ateneu a pedeleilor. si printre oaspeti pa cine-mi vede pupila: pa madam pora. avea o farfurie in mana...plm era platou de fapt si baga fratie la mestecatoare de parca venea sfarsitu lumii. cand era camera pa ea, taman infipses-n gura juma de pui. posibil ca p-acolo sa fi fost si aflocis, ca doar tre rasplatiti pupacii de partid. mai un ban, mai o masa copioasa, doar sa-si faca omu treaba.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
aphophis
post 15 Oct 2010, 19:18
Post #4502

Membru autentic

QUOTE(rtBK @ 15 Oct 2010, 09:11)
nu stiu daca a urmarit aseara mircea badea ( nici eu nu il inghit, dar cam avea dreptate ) cand spunea ca asta e noul plan al guvernului... sa creeze o ura in populatie.... voi chiar credeti ca economia statea in salariul lu soferu ala de la minister ca avea 4000 de ron pe luna??? Acum ca le-au redus salariile cu 80% o ducem mai bine? NU FRATE!! SE FURA!! Si nu se fura 1000 de euro... se fura gen 1 milion de euro pe un logo a carui origine e discutabila.. se fura la autostrazi... se fura de unde se poate. Si noi ne certam ca erau cativa cu salarii putin mai mari..

chiar incepem o cearta cu ce salariu are x sau y... aa pai el e bugetar... N-ARE VOIE SA AIBA ATAT... ca spune cine? are sens? sa fim seriosi....
*

da, un bugetar nu aiba voie sa aiba mai mult decat produce. sau decat castiga statul sau cetateanul de pe urma muncii lui. Ca statul nu e institut de handicap, care da tuturor dobitocilor salarii mari, doar pentru ca e ruda cu x sau cu y. Si cand situatiile astea se repeta de zeci de mii de ori, uite pic cu pic se face oceanul. Sunt pline primariile , consiilile judetene, prefecturile, ministerele de tampitei care iau bani multi de la stat ca salariu, desi fac umbra degeaba la locul de munca. Astia ar trebui zburati.

--------------------
Kia Rio - --- 2021
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ssilviu
post 15 Oct 2010, 19:28
Post #4503

F1 Man

From: Nicaieri

Păi și nu deține PDL-ul puterea peste tot în țară? De ce nu-i zboară?

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
daniel4ro
post 15 Oct 2010, 19:30
Post #4504

forumist anti

From: B U Z Ă U city

poate ca ma repet, dar tu ce produci afofise? din ce bani ti-ai luat tu calculatoru la care botonezi zilnic, din ce bani platesti netu, de unde bagi combustibli (ca de masina nu te intreb, si pentru tine bemveul pe care ti-l doreai si-l aveai la avatar este deja un vis...), de unde iti cumperi harie ig. roz si de unde platesti apa...

varianta cu "de la mami si tati" o intuiesc, ca nu te cred in stare sa produci ceva, decat aberatii pe forum, totusi, demonstreaza-mi ca nu e asa daca nu e asa

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
aphophis
post 15 Oct 2010, 19:34
Post #4505

Membru autentic

dar vai daniele, infiereaza dusmanii poporului. Bah, am zis eu ca nu te mai bag in seama, insa toate astea se iau din salar. Si nu din cersit cum fac unii bugetari pe aici, care se dau dupa aia mari deontologi. Desi s-au angajat datorita lu' taticu si mamica wub.gif deci daniele, explica-mi tu de ce am plati toate loazele astea de 2 lei, ce pierd vremea toata ziua pe salarii de mii de lei ? Ce produc aia inafara de miesme? wink.gif

15 Oct 2010, 19:36:
QUOTE(ssilviu @ 15 Oct 2010, 19:28)
Păi și nu deține PDL-ul puterea peste tot în țară? De ce nu-i zboară?
*

de prosti si de boi. Insa multe jmenuri din astea se fac pe plan local, unde psd-ul si pnl-ul au majoritate ..

This post has been edited by aphophis: 15 Oct 2010, 19:36

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
daniel4ro
post 15 Oct 2010, 19:40
Post #4506

forumist anti

QUOTE(daniel4ro @ 15 Oct 2010, 19:30)
tu ce produci afofise?
*

intrebarea era clara, n-o mai da de gard, raspunzand altceva...

de ex. eu lucrez la fabrica de cuie, sau dau cu sapa, sau inventez bombe atomice, si ca urmare, castig salariul de x lei, de care sunt foarte multumit, din acesta ajungand intregii mele familii sa isi procure strictul necesar, medicamente, furnituri.

capisci?

sa te vad daca ai inteles

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
aphophis
post 15 Oct 2010, 19:42
Post #4507

Membru autentic

da cine esti tu sa-ti dau socoteala? Produc bani la locul de munca, de pe urma carora imi iau salaru. Nu-ti convine raspunsul, asta este, mare paguba-n ciuperci laugh.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
daniel4ro
post 15 Oct 2010, 19:49
Post #4508

forumist anti

tipic basescian...

latram, latram, latram... si cand trebuie sa justificam ceva o dam cotita

nici nu ma asteptam de la altceva de la tine, omu din varfu lantului trofic care te crezi

blink.gif

--------------------
+
aphophis
post 15 Oct 2010, 20:00
Post #4509

Membru autentic

daniele, mi se rupe de ce crezi, pana una alta explica-mi de ce as da 2 scuipati pe toate loazele bugetare ce iau bani multi desi nu fac altceva decat umbra la locul de munca? Mai ales ca sunt platiti si din banii mei

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
cmandrei
post 15 Oct 2010, 20:03
Post #4510

NEWSMAN

Group: Moderatori
From: Bucuresti/Targu Mures

Daca doriti puteti sa va intalniti sa va bateti sau sa discutati in particular lucruriile care nu va plac la voi. Va rog deci nu continuati "degeaba".

--------------------
ex. Renault Clio Symbol - RO 2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013
Andrei
+
aphophis
post 15 Oct 2010, 20:08
Post #4511

Membru autentic

eu nu am nimic cu daniel. Am doar cu loazele bugetare. NU zic ca sunt majoritare da sunt o gramada care freaca menta pe bani multi. De asta il rugam pe daniel sa ne explice de ce ne-ar fi mila de asemenea omuleti..

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
daniel4ro
post 15 Oct 2010, 20:13
Post #4512

forumist anti

gata, m-ai convins. ii desfiintam pe toti, da-i naibii: finante, invatamant, politie, jandarmi, pompieri, administratii financiare, spitale, buletine, pasapoarte, garda financiara, magistrati, etc.

e bine asa?

<span class='edit'>15 Oct 2010, 20:15:</span>
QUOTE(aphophis @ 15 Oct 2010, 19:42)
Produc bani la locul de munca, de pe urma carora imi iau salaru.
*

da si altora reteta succesului tau, ca-s o gramada de prosti carora nu le-a dat prin minte cum se poate trai bine, asa ca tine

din ce citesc inseamna ca tu la locul de munca fabrici bani, depinde daca buni sau falsi. cel putin eu asa inteleg

This post has been edited by daniel4ro: 15 Oct 2010, 20:19

--------------------
+
aphophis
post 15 Oct 2010, 20:21
Post #4513

Membru autentic

treaba ta ce intelegi, daca nu pricepi tu , intreaba pe cineva care a priceput radmasa.gif

si nu trebuie desfiintat invatamantul , sanatatea, nu inteleg de ce tot aduci vorba de ei cand eu vorbeam de loazele din ministere, consilii judetene, primarii, prefecturi, tot felul de directii, tot felul de agentii nationale..

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
aqua
post 15 Oct 2010, 20:35
Post #4514

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(aphophis @ 15 Oct 2010, 19:34)
..... Insa multe jmenuri din astea se fac pe plan local, unde psd-ul si pnl-ul au majoritate ..
*

asta e exemplul standard de il vedem pe tv toata ziua si se fac de r...t cand deschid gura .... pe care il intrebi ceva la obiect si el iti raspunde cu ce a mancat acum o saptamana ... cum se face frate ca indiferent cum ai da, tot PNL si PSD e de vina ? ... saracii astia de acum, nu pot sa faca nimic bine din cauza lor, ce-a scos-o acum afofisul smile.gif ... nu-i poate da afara ca sunt aia in teritoriu la putere radmasa.gif
auzi ... stii reclama aia cu "clasic romanesc"? te incadrezi perfect in peisaj
nu am curiozitatea asta cu ce te ocupi ca sa mananci, ceva banuiesc ca faci tu, sau poate chiar astepti de la mama si de la tata in fiecare luna, curiozitatea mea e cam in ce categorie de varsta de incadrezi? macar asa cu plus minus 3, 4 ani ... imi place sa fac exercitii din astea, sa vad daca ce presupun eu se si adevereste smile.gif

This post has been edited by aqua: 15 Oct 2010, 20:41

--------------------
ex. megane dci, ex. Sportage GDI 2017
Sportage 2020 AWD T-GDI
+
aphophis
post 15 Oct 2010, 20:44
Post #4515

Membru autentic

amice presupun ca asta nu ai vazut-o:

de prosti si de boi.

dar bineinteles, eu sunt de vina cand arat ca toti sunt niste tampitei de 2 lei, iar matale esti cel deontolog cand crede ca doar pedeleii sunt de vina wink.gif

15 Oct 2010, 20:46:
QUOTE(CGB @ 15 Oct 2010, 18:14)
aflocis vad ca nu se lasa. el si pora, care aseara turbase la realitatea. si tot aseara am avut onoarea de-al revedea pe domnul boureanu. chiar ma-ntrebam unde-o fi disparut, 'tu-l in cacastoare de tarapuc mic.
apropo de madam pora, dadura astia nejte imagini de la paranghelia de la ateneu a pedeleilor. si printre oaspeti pa cine-mi vede pupila: pa madam pora. avea o farfurie in mana...plm era platou de fapt si baga fratie la mestecatoare de parca venea sfarsitu lumii. cand era camera pa ea, taman infipses-n gura juma de pui. posibil ca p-acolo sa fi fost si aflocis, ca doar tre rasplatiti pupacii de partid. mai un ban, mai o masa copioasa, doar sa-si faca omu treaba.
*

radmasa.gif pupi, mai respira bre ca o sa dai intr-un atac de cord. radmasa.gif Eu zic sa te duci acolo cu o centura de bombe si sa o explodezi. radmasa.gif Lupta impotriva tiraniei pupi icon_mrgreen.gif

This post has been edited by aphophis: 15 Oct 2010, 20:46

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 15 Oct 2010, 22:17
Post #4516

Membru autentic

QUOTE(aphophis @ 15 Oct 2010, 19:18)
da, un bugetar nu aiba voie sa aiba mai mult decat produce. sau decat castiga statul sau cetateanul de pe urma muncii lui. Ca statul nu e institut de handicap, care da tuturor dobitocilor salarii mari, doar pentru ca e ruda cu x sau cu y. Si cand situatiile astea se repeta de zeci de mii de ori, uite pic cu pic se face oceanul. Sunt pline primariile , consiilile judetene, prefecturile, ministerele de tampitei care iau bani multi de la stat ca salariu, desi fac umbra degeaba la locul de munca. Astia ar trebui zburati.
*

In general bugetarii nu prea produc...adica au cam trecut vremurile cand statul se ocupa cu productia de saibe, vapoare, paine....etc etc biggrin.gif . Produsul muncii lor e greu cuantificabil.
Mda radmasa.gif ...inventeaza tu un criteriu dupa care sa ne dam seama cat castiga statul sau cetateanul de pe urma muncii unui medic, profesor, arhivar la Biblioteca Nationala, fizician de la prognoza meteo, sau hidrolog de la dispeceratul din ministerul mediului radmasa.gif

QUOTE(aphophis @ 15 Oct 2010, 19:34)
... Si nu din cersit cum fac unii bugetari pe aici, care se dau dupa aia mari deontologi. Desi s-au angajat datorita lu' taticu si mamica wub.gif deci daniele, explica-mi tu de ce am plati toate loazele astea de 2 lei, ce pierd vremea toata ziua pe salarii de mii de lei ? Ce produc aia inafara de miesme?  wink.gif
*

Pai mai stai la curul lor sa afli ce altceva mai produc in afara de miesme radmasa.gif :ad sumasa:

Lasand gluma...De unde stii tu mai ca bugetarii de pe aici cersesc? Nu ti se pare ca bati campii? Altul care se screme si scoate ce nu trebuie pe gura radmasa.gif
Daca m-as apuca eu sa afirm in legatura cu tine ca stai la poarta partidului si ceri de pomana si ca alta geaca nu ai decat pe aia capatata in campanie...nu ti s-ar parea similar cu ce magarii inventezi tu mai sus?

This post has been edited by Dan73: 15 Oct 2010, 22:44

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
daniel4ro
post 15 Oct 2010, 22:21
Post #4517

forumist anti

QUOTE(Dan73 @ 15 Oct 2010, 22:17)
inventeaza tu un criteriu dupa care sa ne dam seama cat castiga statul sau cetateanul de pe urma muncii unui medic, profesor ...
*

afofis a zis ca fara aia cu medicii si profesorii biggrin.gif

doar ailalti, restul, intre care si baselu, ca si el e bugetar si e platit de pomana

--------------------
+
aphophis
post 15 Oct 2010, 22:27
Post #4518

Membru autentic

eu zic sa terminati cu penibilitati gen: dom'le da ce ai cu medicii? Cand eu vb de loazele din administratie. Si da, in administratie sunt 90% loaze, care primesc prea multi bani pentru munca prestata. Puteti sa va suparati cat vreti, insa asta e adevarul. Am dat mai sus un link cu veniturile din ministerul finantelor. Pana mea de tampitei, toti cu salarii de mii de lei. Cu rezultate 0. Bine le-a facut alora, le doresc cat mai multe salarii de 6 milioane wub.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 15 Oct 2010, 22:38
Post #4519

Membru autentic

Tu stii mai bine cum e cu loazele angajate pe criterii de partid radmasa.gif

Incredibil pana unde poate merge aphophis cu minciuna. radmasa.gif Cine crezi tu mai ca pune botul la manipularile tale de amator? radmasa.gif
In link-ul ala sunt salariile alora din aprilie 2010, inainte de reducerea cu 25% si cu stimulentele incluse. Cum stimulentele au fost scoase si ele reprezentau cea mai mare parte a veniturilor, aia au ramas cu niste salarii de cacao...si de aia s-au revoltat.

Jalnic! radmasa.gif

This post has been edited by Dan73: 15 Oct 2010, 22:40

--------------------
+
daniel4ro
post 15 Oct 2010, 22:40
Post #4520

forumist anti

iti prevad ca o sa te afunzi in obscuritate odata cu baselu tau... si mult nu mai aveti

cat castiga tati? e cu licitatii, cu contracte, cu d-astea? evident ca nu-i bugetar, e om de afaceri probabil, care in fiecare an a reinvestit profitul , evident, a castigat din vanzari succesive etc.

sa moara bugetarii!!!

--------------------
+
aphophis
post 15 Oct 2010, 22:43
Post #4521

Membru autentic

QUOTE(Dan73 @ 15 Oct 2010, 22:38)
Tu stii mai bine cum e cu loazele angajate pe criterii de partid radmasa.gif

Incredibil pana unde poate merge aphophis cu minciuna.  radmasa.gif Cine crezi tu mai ca pune botul la manipularile tale de amator? radmasa.gif
In link-ul ala sunt salariile alora din aprilie 2010, inainte de reducerea cu 25% si cu stimulentele incluse. Cum stimulentele au fost scoase si ele reprezentau cea mai mare parte a veniturilor, aia au ramas cu niste salarii de cacao...si de aia s-au revoltat.

Jalnic! radmasa.gif
*

si unde e manipularea bre? Ca atatia ani tampiteii astia au ridicat salarii imense raportate la tara asta, raportat la munca prestata, total nemeritat? Si ca le-ar vrea inapoi? Noh, ghinion, sper si cred ca nu o sa le mai aiba. Asta e, viata e o C-*va icon_mrgreen.gif si nu sunt bou sa le plang de mila unora care fura din buzunarul meu.

15 Oct 2010, 22:44:
@daniele, da bre numerele la loto, ca tot vad ca esti mai tare in chiloti ca mama omida laugh.gif

This post has been edited by aphophis: 15 Oct 2010, 22:44

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 15 Oct 2010, 22:50
Post #4522

Membru autentic

Bou e ala care crede ca toti angajatii din finante sunt hoti si fura din buzunarul lui radmasa.gif Bou, cretin si stupid e unul care stigmantizeaza categorii profesionale in bloc....
Bou e unul care isi inchipuie ca o sa se speteasca aia pe 6 mil sa aduca bani la buget din amenzi aplicate si ca o sa faca performanta. radmasa.gif
Bou idiot e unul care nu pricepe ca interesul statului nu e sa isi ia revansa si sa se razbune pe unii care au fost platiti prea bine pana acum, ci sa faca in asa fel incat sa creasca veniturile la buget prin cresterea gradului de colectare...
Cu salarii mizerabile nu o sa reuseasca in veci pentru ca aia or sa se orienteze si mai mult decat pana acum spre rotunjirea veniturilor din spaga...iar spaga se da de catre evazionisti. Dar cine sa priceapa? Boii? radmasa.gif

This post has been edited by Dan73: 15 Oct 2010, 23:10

--------------------
+
aphophis
post 15 Oct 2010, 22:56
Post #4523

Membru autentic

cand anormalitatea e privita ca normalitate, se pot face generalizari. Nu de alta, mai ales cand vedem ce realizari imense s-au facut datorita celor din administratie pana acum. Cat despre performanta, iti dai tu seama ce tragedie? O sa ofere fix aceeasi performanta (adica 0) la 600 lei pe luna , fata de 5000 lei pe luna cat erau obisnuiti pana acum. Ideal ar fi fost sa li se dea un shut in fund, dar daca lor le place salariul ala de 600 lei, ca stiu ca nu is in stare sa gaseasca mai bine la privat.. cine sunt eu sa stau in calea fericirii lor? laugh.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 15 Oct 2010, 23:02
Post #4524

Membru autentic

Q.E.D.

--------------------
+
biscu
post 15 Oct 2010, 23:09
Post #4525

...

QUOTE(Dan73 @ 15 Oct 2010, 23:50)
Bou e ala care crede ca toti angajatii din finante sunt hoti si fura din buzunarul lui radmasa.gif Bou, cretin si stupid e unul care stigmantizeaza categorii profesionale in bloc....
Bou e ala care isi inchipuie ca o sa se speteasca aia pe 6 mil sa aduca bani la buget din amenzi aplicate si ca o sa faca performanta. radmasa.gif
Bou idiot e unul care nu pricepe ca interesul statului nu e sa isi ia revansa si sa se razbune pe unii care au fost platiti prea bine pana acum, ci sa faca in asa fel incat sa creasca veniturile la buget prin cresterea gradului de colectare...
Cu salarii mizerabile nu o sa reuseasca in veci pentru ca aia or sa se orienteze si mai mult decat pana acum spre rotunjirea veniturilor din spaga...iar spaga se da de catre evazionisti. Dar cine sa priceapa? Boii? radmasa.gif
*

In primul rand acei bugetari care nu sunt multumiti cu cei 600 de ron sa-si dovedeasca competenta profesionala...intai trebuie sa dai(performezi) si apoi sa ceri in baza activitatii si a acelui added value pe care il ai tu ca si angajat.

This post has been edited by biscu: 15 Oct 2010, 23:11

--------------------
Renault Clio III - ... 2007
+
Dan73
post 15 Oct 2010, 23:21
Post #4526

Membru autentic

Aberant...
Tu, daca ai fi un finantist competent, te-ai duce sa lucrezi pe 600 de lei in speranta ca te va observa cineva cat de bun esti si iti va mari salariul? radmasa.gif
Asta in tara unde valorile se cern foarte bine..ca toate sunt in varf...vedem bine radmasa.gif
In tara unde anumite firme nu mai platesc nimic la buget,noi dam salarii de 600 de lei celor de la finante ca sa puna botul si la spaga unui amarat de buticar radmasa.gif
Domnule, daca vrei sa faci performanta o faci cu niste salarii decente care sa atraga oameni competenti, cureguli stricte, sanctiuni pt abateri, cupuscarie pt cea mai mica spaga.

--------------------
+
aphophis
post 15 Oct 2010, 23:29
Post #4527

Membru autentic

pana acum s-au dat doar salariile mari, s-au angajat o gramada de loaze pe bani multi si pe pile. Cu performante 0

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 15 Oct 2010, 23:36
Post #4528

Membru autentic

La care onor. guvernul tau a performat teribil radmasa.gif
Zi-ne tu cine mai ocupa o functie daca nu e membru pedele? biggrin.gif
Hai ca e culmea sa vii tu sa vorbesti de loaze angajate pe pile radmasa.gif

Dar eu imi aduc aminte cand prin mai presedintele critica pe aia de la moguli ca sustineau sus si tare sa reduca evaziunea, nu sa scada salariile si pensiile. Zicea el ca dezinformeaza si ca in Romania evaziunea nu e chiar asa mare pt ca firmele sunt controlate si rascontrolate. Prin urmare aia de la finante isi faceau treaba? radmasa.gif radmasa.gif

This post has been edited by Dan73: 15 Oct 2010, 23:39

--------------------
+
rtBK
post 16 Oct 2010, 00:45
Post #4529

Unique like everyone else

From: Bucuresti

aphophis: doamne fereste sa ajungi la mana unui bugetar cu 600 de ron care are titlu de medic.... copilul tau o sa primeasca educatie de 600 ron pe luna impartit la 30 (sau cati copii or mai fi intr-o sala de clasa acum ) ... vezi tu.. e nevoie de bugetari si daca crezi ca e asa usor sa zici "bun pastram doar medicii si profesorii " chiar imi schimb parerea despre tine.

Imi mentin afirmatia facuta mai devreme... nu bugetarii mananca banii poporului. Si eu eram "fan" convins basescu, dar trebuie sa privesti obiectiv ce se intampla in tara ca degeaba esti tu angajat la privat daca toti bugetarii for intra in greva... nu ai cum sa supravietuiesti. Poate sunt persoane mai in varsta care pot explica mai corect ce inseamna bugetarii pe langa "mancatori de bani"

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
99AIM
post 16 Oct 2010, 07:26
Post #4530

Membru autentic

Mai oameni buni,salariile de 400-500-600 ron sunt mici la bugetari,eu le-as mari pe astea mici la un minim 1000 ron net pt. cei cu studii superioare dar as limita undeva la 2000 ron fara criterii de vechime...doar niste parametri clari de competenta si as pune conditiile astea si in regiile de stat gen Nuclearelectrica, SNCFR...

--------------------
Clio III ph 1 Renault Fluence ph 2 - CT 99 xxx 1.6 dci
Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
+
166 Pages « < 149 150 151 152 153 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 22:57
Dacia