Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

166 Pages « < 150 151 152 153 154 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Politica pe malul Dambovitei

biscu
post 16 Oct 2010, 08:29
Post #4531

...

Group: Members

QUOTE(Dan73 @ 16 Oct 2010, 00:21)
Aberant...
Tu, daca ai fi un finantist competent, te-ai duce sa lucrezi pe 600 de lei in speranta ca te va observa cineva cat de bun esti si iti va mari salariul? radmasa.gif
Asta in tara unde valorile se cern foarte bine..ca toate sunt in varf...vedem bine radmasa.gif
In tara unde anumite firme nu mai platesc nimic la buget,noi dam salarii de 600 de lei celor de la finante ca sa puna botul si la spaga unui amarat de buticar radmasa.gif
Domnule, daca vrei sa faci performanta o faci cu niste salarii decente care sa atraga oameni competenti, cureguli stricte, sanctiuni pt abateri, cupuscarie pt cea mai mica spaga.
*

Ma refeream la situatia ideala, in care seful este de asemenea un om competent cunoaste si aplica definitia managementului. In fine sunt prea multe variabile de care trebuie tinut cont inainte de a face o asemenea analiza smile.gif
Parerea mea, esti nemultumit ca si bugetar?...atunci fa pasul catre privat unde mentalitatea este total diferita cel putin eu asta am sesizat din experienta proprie.
Atata timp cat guvernul-ministerele nu au un plan clar de dezvoltare, proiecte eficiente, investitii in fabrici care ulterior sa le aduca profit ...bla bla....nu vor reusi sa aiba destui bani. De ce multi straini prefera sa vina la noi in tara fac o investitie de 4-10 mil Euro si in 5 ani reusesc sa treaca pe profit(salariile fiind mult mai mari ca la bugetari)? Din punctul meu de vedere asta ar trebui sa se faca....
Dar nu, la noi in tara inlocuim borduri din 2 in 2 luni...facem autostrazi la preturi astronomice....facem studii de fezabilitate.....

--------------------
Renault Clio III - ... 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Madriann
post 16 Oct 2010, 21:46
Post #4532

Membru autentic

From: Tunisia

QUOTE(instabil13 @ 13 Oct 2010, 19:20)
Da...sunt de acord ca pentru profesori si doctori sa se dubleze salariile. In conditiile in care se injumatateste numarul frecatorilor de menta.

Eu unul, subscriu la cele de mai sus. Sunt solidar cu cei din sanatate, invatamant, institute de cercetare sau asistenta sociala. Dar referitor la ANAF, Garda Financiara sau altele deasemenea? wacko.gif
Nu pot sa cred ca ati ajuns sa-i plangeti pe cei de la Finante. "Stimulente"?
Sa le fie rusine...niste lipitori ordinare, obisnuite sa suga pana crapa. Atatea corpuri de control, toate create cu un singur scop - sa dea o baza legala santajului, mitei sau stoarcerii de bani.
Ti-a cazut eticheta de la produs, aaa...problema mare - vinzi produse fara eticheta. Amenda 2000 RON.Pe astia sa-i plang? Javre care te asteapta cu plicurile pregatite?
Ma uitam pe pdf-ul ala cu salariile din 2007 parca...o groaza de "experti". Cam putin "plus value" pentru salariile alea.
Sa faca aplicatii online, sa creeze un sistem corect si sa reduca posturile din Ministere...m-am lamurit cu "expertiza lor".

--------------------
Renault Megane RT 1,6e 8v 1996
Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
+
daniel4ro
post 16 Oct 2010, 21:57
Post #4533

forumist anti

From: B U Z Ă U city

tu esti dintre aia care nu bat pe casa, nu? biggrin.gif

iti inteleg furia in cazul asta

This post has been edited by daniel4ro: 16 Oct 2010, 22:19

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
Madriann
post 16 Oct 2010, 22:14
Post #4534

Membru autentic

Te inseli....eu am fost "dintre aia" care au lucrat cu firme de confectii romanesti, refuzand porcariile din dragonul rosu sau calatoriile in Istanbul. Poate aia practica ne-marcarea in casa...la micile mele vanzari, ar fi fost culmea.

Momentan sunt "dintre aia" care si-au bagat picioarele si au plecat, cu sotie si copil, in alta tara....si de ma ajuta Cel de Sus, sper sa nu ma intorc prea curand. Daca am o multumire sufleteasca, am mai spus-o, e ca Fiscul nu va mai vedea un leu...prea m-au supt 4 ani, si pe PF si pe PJ si pe SRL.

LE: Ajutati-ma sa inteleg - "stimulentele" respective inseamna incasari corespunzatoare la buget? E.g Amenzi? Ce altceva?
(Nu de alta, dar nu-i vad sa se planga de grija bugetului, iar romanii sa dea buluc sa-si plateasca restantele, asta iar nu o vad).

LE2: am corectat ghilimelele.

This post has been edited by Madriann: 16 Oct 2010, 22:35

--------------------
+
daniel4ro
post 16 Oct 2010, 22:18
Post #4535

forumist anti

offtopic

de ce "dintre"? ce vrea sa zica ghilimelele?

16 Oct 2010, 23:22:
cred ca da, stimulentele reprezinta cota parte din valoarea amenzilor si confiscarilor. adica e mai interesat sa dea o amenda si sa o motiveze decat sa se expuna luand tot aceeasi suma spaga ca sa nu dea amenda

This post has been edited by daniel4ro: 16 Oct 2010, 22:22

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
Dan73
post 16 Oct 2010, 22:44
Post #4536

Membru autentic

QUOTE(Madriann @ 16 Oct 2010, 21:46)
Eu unul, subscriu la cele de mai sus. Sunt solidar cu cei din sanatate, invatamant, institute de cercetare sau asistenta sociala. Dar referitor la ANAF, Garda Financiara sau altele deasemenea?  wacko.gif
Nu pot sa cred ca ati ajuns sa-i plangeti pe cei de la Finante. "Stimulente"?
Sa le fie rusine...niste lipitori ordinare, obisnuite sa suga pana crapa. Atatea corpuri de control, toate create cu un singur scop - sa dea o baza legala santajului, mitei sau stoarcerii de bani.
Ti-a cazut eticheta de la produs, aaa...problema mare - vinzi produse fara eticheta. Amenda 2000 RON.Pe astia sa-i plang? Javre care te asteapta cu plicurile pregatite?
Ma uitam pe pdf-ul ala cu salariile din 2007 parca...o groaza de "experti". Cam putin "plus value" pentru salariile alea.
Sa faca aplicatii online, sa creeze un sistem corect si sa reduca posturile din Ministere...m-am lamurit cu "expertiza lor".
*

Nu le plange nimeni de mila...unii vor razbunare in schimb radmasa.gif Ideea era ca nu poti sa faci treaba cu 4 -6 mil. Asta e mai mult decat evident. Daca sistemul e corupt (si sunt convibs ca sunt multi care au prestat in colecta de bani pentru putere) atunci el nu se reformeaza cu salarii mici pt ca aia care s-au descurcat inainte , se vor descurca si de acum incolo, ca doar nu in salariu isi puneau ei baza radmasa.gif Sistemul se reformeaza dand afara pe corupti si platind decent pe aia care raman sau vin in sistem astfel incat sa fie mai putin atrasi de alte surse.
Incetati dom'le sa mai blamati un intreg corp de functionari in bloc ca n-or fi toti lipitori ordinare. Mentalitate de nazisti biggrin.gif...sau comunisti tongue.gif
Tu ai fost muls de bani ca nu ai cotizat unde trebuie radmasa.gif
De unde crezi ca se fac averi si bani de campanie?

This post has been edited by Dan73: 16 Oct 2010, 22:49

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
Madriann
post 16 Oct 2010, 22:56
Post #4537

Membru autentic

Dane...eu nu le judec salariile, ca nu e treaba mea sa le evaluez munca. Dar sunt foarte intrigat de acest sistem bazat pe "stimulente"...e un sistem bolnav, care nu va stinge coruptia, dimpotriva.

--------------------
+
daniel4ro
post 16 Oct 2010, 23:25
Post #4538

forumist anti

cu parere de rau va anunt ca userul afofis a fost scos pe tusa 7 zile pentru jigniri si proteste blush.gif

cica a aruncat cu basca de pictor (sau lipitor de afise) peste gard la Cotroceni si baselu l-a ginit cu ochiu ala mic si i-a dat report.

mi-am facut datoria sa va anunt, nu cumva sa credeti ca a luat calea lu ninja 33 si instabil

smile.gif

This post has been edited by daniel4ro: 16 Oct 2010, 23:45

--------------------
+
padre
post 17 Oct 2010, 09:17
Post #4539

Il padrino

From: Bucuresti

QUOTE(daniel4ro @ 17 Oct 2010, 00:25)
cu parere de rau va anunt ca userul afofis a fost scos pe tusa 7 zile pentru jigniri si proteste  blush.gif

*

cum??? acum, cand e si congresul PSD???? iti dai seama ca o sa-i taie din salariu???? radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
99AIM
post 17 Oct 2010, 19:28
Post #4540

Membru autentic

http://www.ziare.com/ion-iliescu/psd/patri...-al-psd-1049302

cata dreptate au astia aici.....poate imi iau si io ban ca se poarta vad la cei ce contreaza sobolanii rosii ai psd.

--------------------
Clio III ph 1 Renault Fluence ph 2 - CT 99 xxx 1.6 dci
Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
+
Dan73
post 17 Oct 2010, 19:46
Post #4541

Membru autentic

Amice dar esti plin de ura radmasa.gif
Daca sobolani rosii sunt pentru tine colegii de forum, atunci meriti cu varf si indesat o suspendare...cat mai lunga.... paguba-n ciuperci biggrin.gif

--------------------
+
daniel4ro
post 17 Oct 2010, 20:06
Post #4542

forumist anti

Rambo, Popey... mi-e totuna...

tot din CT vin smile.gif

"Ultimul mare comunist roman ar putea pune mana din nou pe Romania, pentru a incerca sa o transforme intr-un paradis chinezesc al celor saraci, multi si dependenti de marele Deng Xiaoping din soseaua Kiseleff."

misto rau autorul articolului... au uitat-o p-aia cu sarea, cu posta... a, si cu minerii neaparat radmasa.gif

This post has been edited by daniel4ro: 17 Oct 2010, 20:09

--------------------
+
Dan73
post 17 Oct 2010, 20:31
Post #4543

Membru autentic

Dan Bittman a declarat ca in ministerul finantelor exista liste cu firme care nu trebuie controlate.
Pai daca e asa, eu neavand nici un motiv sa nu il cred, atunci toata vrajeala asta cu salrizarea corecta si acordarea stimulentelor in functie de performanta fiecaruia ramane o vrajeala ieftina.
Pacat ca afofis e exmatriculat temporar ca mai radeam si noi un pic. biggrin.gif Sigur venea sa zica de o "loaza bugetara" care are nu stiu ce credit si din cauza careia nu sunt bani la buget....si ca firmele scutite de control sunt in judetele controlate de psd sau cu actionari pesedisti radmasa.gif

This post has been edited by Dan73: 17 Oct 2010, 22:32

--------------------
+
gruita2005
post 18 Oct 2010, 07:59
Post #4544

Membru de la Baia Mare

From: Baia Mare

daca nu ati stiut ca avem un presedinte MINCINOS va aduc aminte inca o data:

<<Dar dovada cea mai buna ca Traian Basescu ar fi trebuit sa stie inca din 1997 de infiintarea si introducerea stimulentelor a fost faptul ca Traian Basescu a fost numit si desemnat in 1997 coordonator si negociator cu Fondul Monetar International, cu Banca Mondiala si celelalte organizatii internationale. O intrebare de bun simt cade acum la poarta Cotroceniului. Cum sa nu stii de existenta stimulentelor cand, in calitate de negociator principal al Guvernului, tu ai fost de fata in Executiv cand s-a introdus in Lege aceasta forma de plata a angajatilor de la stat?

Nu este permis ca sef de stat, care ai pretentia ca te mai numesti si "presedinte jucator" si te comporti ca atare bagandu-te in toate, sa nu stii de ceva numit "mafia stimulentelor" din ministerele - Finante si Munca - din inima Guvernului? Si ca senzatia ca traim in tara absurdului populata de tampiti de sus pana jos sa fie si mai puternica, presedintele ne informeaza ca nici Boc, premierul, nu stia de "mafia stimulentelor".>>

<<Asta e ceva de povestit copiilor de gradinita sau "tampitilor" produsi de scoala romaneasca, caci care cetatean cu mintea intreaga poate crede o astfel de explicatie - "Boc acum a aflat de asta, odata cu scandalul, si eu la fel si l-am avertizat pe actualul ministru"?>>
Ultima fraza este dedicatie pentru Afofis biggrin.gif

Sursa http://www.ziare.com/basescu/presedinte/ba...reptate-1049260
sau ceva asemanator :
http://www.ziare.com/basescu/emil-boc/trai...a-nimic-1049303

This post has been edited by gruita2005: 18 Oct 2010, 08:00

--------------------
Ford Mondeo II - MM 05 PMD 1997, 1.6 16V, 90CP
+
pcs
post 18 Oct 2010, 08:54
Post #4545

Membru autentic

From: Bethoncourt, FR

@Dan In mod sigur exista o astfel de lista, altfel cum se poate explica ca o multinationala ca E.ON nu a fost niciodata verificata din 2005 si pana in 2010, in conditiile in care Electrica era verificata in fiecare an atat de catre Garda Financiara, cat si de Curtea de Conturi? Sunt aproape sigur ca situatie este identica la ENEL, GdF, BCR, etc., mai precis s-a promis la privatizare ca aceste firme nu vor fi controlate un numar de ani. Sa mai precizez la ce valori se poate ridica evaziunea fiscala la astfel de firme?

This post has been edited by pcs: 18 Oct 2010, 08:55

--------------------
Dacia/Renault/MB Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e - HA308MV 05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
+
99AIM
post 18 Oct 2010, 12:32
Post #4546

Membru autentic

QUOTE(Dan73 @ 17 Oct 2010, 19:46)
Amice dar esti plin de ura radmasa.gif
Daca sobolani rosii sunt pentru tine colegii de forum, atunci meriti cu varf si indesat o suspendare...cat mai lunga.... paguba-n ciuperci biggrin.gif
*

Eu nu am vb despre membrii forumului ci despre mafiotii din psd,daca citesti printre randuri nu e pb. mea.

Prietene te rog ceva,citeste asta si apoi comenteaza tu despre Mircea si Crin
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-79409...iau-mesajul.htm

This post has been edited by RamboX: 18 Oct 2010, 13:27

--------------------
Clio III ph 1 Renault Fluence ph 2 - CT 99 xxx 1.6 dci
Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
+
Dan73
post 18 Oct 2010, 17:26
Post #4547

Membru autentic

Vai...ce de nouatati radmasa.gif
Tu ai impresia ca e ceva acolo ce nu se putea deduce destul de usor. radmasa.gif Majoritatea celor de acolo l-au sustinut pe baselu pe fata atunci cand "marele bandit" a dorit asta.
Ar fi interesant daca exista vreo stenograma dupa o discutie dintr-o parcare...undeva in Bucuresti. radmasa.gif
Dar nu cred ca o sa apara prea curand radmasa.gif
Ceea ce conteaza e sa nu ai mintea scurta... tongue.gif
MAi conteaza sa vezi si sa accepti evidenta. Uite, Modus paote tongue.gif In acest sens, efectele prapadului facut de gasca de acum se vad foarte clar.
Daca unii vad manipularea numai intr-o parte si ceea ce propaga actualii guvernanti si trompetele lor e adevar si numai adevar.... radmasa.gif
De fapt...mie mi se pare ca prin ceea ce fac astia iau poporul asta drept un popor de retarzi. Citeste ce scrie mai sus gruita. Dom'le, nu e posibil sa spui ca nu ai stiut de stimulentle alea...nu poti sa servesti o asa gogoasa sperand ca tara asta e plina de prosti care o vor inghiti. Eu nu suport asa ceva. Cui ii place sa fie luat de prost, nu are decat radmasa.gif
Si stii ceva rambo? Pe mine nu ma intereseaza cine e patronul televiziunii care difuzeaza niste imagini cu fapte si vorbe reale ale cuiva. Pt mine nu conteaza daca la realitatea sau in alta parte am vazut cand acum doi ani presedintele spunea ca neaplicarea legii e echivalenta cu o lovitura de stat...pentru ca la scurt timp sa vad si sa aud cum acelasi om spune ca profesorii sunt platiti foarte bine la cate ore lucreaza si la ce calitate are invatamantul. Numai asta + progenitura bagata in parlamentul european si ar fi fost suficiente sa ma faca sa nu ii dau votul...si daca ar fi singurele bube radmasa.gif
Dar daca tot vrei tu comentarii de la altii, ce ar fi sa ne spui tu prin ce sunt mai buni regii asfaltului, reginele posetelor si alti baieti destepti? radmasa.gif
Si pentru ce se chinuie ei sa faca o televiziune noua? Sa ne lumineze? radmasa.gif

@pcs....aia sunt pestii mari, dar eu cred ca nu-*s de neglijat nici aia mai mici..care pun umarul la alegerea unui primar de ex...si pestii mici sunt multi smile.gif

This post has been edited by Dan73: 19 Oct 2010, 08:17

--------------------
+
daniel4ro
post 18 Oct 2010, 19:31
Post #4548

forumist anti

CGB este tras si el pe tusa, o sa revina cu forte proaspete sa-l contracareze pe fufi smile.gif

sau voi ati plecat impreuna in concediu? hai, fiti sinceri smile.gif

--------------------
+
pcs
post 18 Oct 2010, 19:44
Post #4549

Membru autentic

From: Bethoncourt, FR

La pestii mici se aplica de regula metoda "praf in ochi"- se gaseste o chestie minora, explicabila printr-o eroare umana care se taxeaza cu o amenda de 300-500 Ron, mai pune si inspectorul in buzunar vreo 500 Ron si se inchid ochii la o frauda de 10000 ron/an . In campanie se mai cotizeaza cu 2500 la cei de la putere ( plus eventual cu discretie si vreo 1000 la opozitie ) si uite asa toata lumea e multumita. Vorbesc evident de un mic pestisor local care scote si el un profit brut de 100-200.000 de RON, nu de rechini seriosi.
PS: Ieri am aflat si o informatie pe care o asteptam de vreo saptamana, cand am discutat despre masinile de exploatare a padurilor. In Suceava exista o singura astfel de masina si aia SH in zona Dornelor, dar din mai e trasa pe dreapta din lipsa unei piese. Asta, evident, nu inseamna ca fierastraiele STHILL nu ar fi eficace in distrugerea padurilor.

--------------------
Dacia/Renault/MB Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e - HA308MV 05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
+
Madriann
post 18 Oct 2010, 20:24
Post #4550

Membru autentic

Am avut ceva timp liber azi si chiar am citit stenogramele alea, ale lui SOV. Nici nu stiu ce sa mai cred, sunt reale blink.gif sau "facaturi"? Parca am mai multa incredere in colegii de forum decat in ziare/TV/stiri online...

This post has been edited by Madriann: 18 Oct 2010, 20:25

--------------------
+
Dan73
post 18 Oct 2010, 21:17
Post #4551

Membru autentic

QUOTE(pcs @ 18 Oct 2010, 19:44)
La pestii mici se aplica de regula metoda "praf in ochi"- se gaseste o chestie minora, explicabila printr-o eroare umana care se taxeaza cu o amenda de 300-500 Ron, mai pune si inspectorul in buzunar vreo 500 Ron si se inchid ochii la o frauda de 10000 ron/an . In campanie se mai cotizeaza cu 2500 la cei de la putere ( plus eventual cu discretie si vreo 1000 la opozitie ) si uite asa toata lumea e multumita. Vorbesc evident de un mic pestisor local care scote si el un profit brut de 100-200.000 de RON, nu de rechini seriosi.
PS: Ieri am aflat si o informatie pe care o asteptam de vreo saptamana, cand am discutat despre masinile de exploatare a padurilor. In Suceava exista o singura astfel de masina si aia SH in zona Dornelor, dar din mai e trasa pe dreapta din lipsa unei piese. Asta, evident, nu inseamna ca fierastraiele STHILL nu ar fi eficace in distrugerea padurilor.
*

Posibil sa vorbim de acelasi lucru...adica de dihaniile care lasa in urma "drumurile" alea in zig-zag si rad complet padurea. Oare cum arata o astfel de masinarie? Totusi eu sustin ca asemenea taieri s-au practicat si in Suceava pentru ca marturie sunt versantii aia cheliti si urmele evidente...se vede in poze. Eu nu stiu daca mai functioneaza acum sau nu...ce se vede din drumul national nu lasa impresia ca exploatarile sunt foarte recente, cel putin nu din anul asta. Mai nou insa se aplica tactica exploatarii pe versantii care nu se vad de pe drumuri. Daca mergi pe la Gura Raului in Sibiu vei observa exact ce spun eu. Se taie masiv acolo unde nu se vede biggrin.gif

This post has been edited by Dan73: 18 Oct 2010, 21:20

--------------------
+
Modus
post 19 Oct 2010, 07:59
Post #4552

Membru autentic

QUOTE(Madriann @ 18 Oct 2010, 20:24)
Am avut ceva timp liber azi si chiar am citit stenogramele alea, ale lui SOV. Nici nu stiu ce sa mai cred, sunt reale  blink.gif  sau "facaturi"? Parca am mai multa incredere in colegii de forum decat in ziare/TV/stiri online...
*

Le-a negat Vantu cumva?

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
gruita2005
post 19 Oct 2010, 08:47
Post #4553

Membru de la Baia Mare

From: Baia Mare

Modus, nu ti se pare ca sunt aruncate aiurea stenogramele astea?
ei tot incearca sa distraga atentia de la problemele reale ale tarii dar din ce vad eu nu prea le iasa. Au iesit cateva fara nici un efect, iar de acum zilnic apar stenograme dar nu mai intereseaza pe nimeni. Ciudat este ca apar doar cu cei din opozitie, de parca cei de acum de la putere nu au apelat la vantu 243.gif

--------------------
Ford Mondeo II - MM 05 PMD 1997, 1.6 16V, 90CP
+
rtBK
post 20 Oct 2010, 11:18
Post #4554

Unique like everyone else

am vazut acum pe realitatea " pensiile sub 2000 de ron, neimpozitate"...

adica daca un pensionar ia 2001 ron.. plateste impozit si altul cu 1999 lei nu plateste? blink.gif

o bila alba pentru "5% tva pentru alimente " biggrin.gif

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
Dan73
post 20 Oct 2010, 11:21
Post #4555

Membru autentic

QUOTE(gruita2005 @ 19 Oct 2010, 08:47)
...de parca cei de acum de la putere nu au apelat la vantu  243.gif
*

Ei aș radmasa.gif

--------------------
+
s_j_teo
post 20 Oct 2010, 11:27
Post #4556

Membru autentic

Prietene nu ai inteles, se impoziteaza sumele din pensii ce depasec 2000 de lei. Cel care are 2001 lei pensie plateste 16% pe leul care depaseste 2000

--------------------
Skoda Octavia 3 2014
+
rtBK
post 20 Oct 2010, 11:37
Post #4557

Unique like everyone else

pai nu am inteles din cauza asta am intrebat... multumesc pentru lamuriri

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
Dan73
post 20 Oct 2010, 14:06
Post #4558

Membru autentic

--------------------
+
daniel4ro
post 20 Oct 2010, 16:12
Post #4559

forumist anti

pupinbaseii stiu sa voteze numai la ordin, dirijati... parca nu ar fi fost alesi de popor si nu ar trebui sa-l reprezinte

este din ce in ce mai evident cine ne conduce sad.gif

--------------------
+
buzasparta
post 21 Oct 2010, 08:20
Post #4560

Membru autentic

From: Judetul Romanica

moaamaaa ce competenti e alesii astia de prin parliament.da' daca ridica degetul din mijloc cum dracu' votau?

--------------------
renault megane sedan 1.6 110cp - GL06cxx 2007 expression
President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94
+
166 Pages « < 150 151 152 153 154 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 17:38
Dacia