Politica pe malul Dambovitei
![]() ![]() ![]() |
Politica pe malul Dambovitei
biscu |
![]()
|
||
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio III
- ...
2007
|
|||
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
QUOTE(instabil13 @ 13 Oct 2010, 19:20) Da...sunt de acord ca pentru profesori si doctori sa se dubleze salariile. In conditiile in care se injumatateste numarul frecatorilor de menta. Eu unul, subscriu la cele de mai sus. Sunt solidar cu cei din sanatate, invatamant, institute de cercetare sau asistenta sociala. Dar referitor la ANAF, Garda Financiara sau altele deasemenea? ![]() Nu pot sa cred ca ati ajuns sa-i plangeti pe cei de la Finante. "Stimulente"? Sa le fie rusine...niste lipitori ordinare, obisnuite sa suga pana crapa. Atatea corpuri de control, toate create cu un singur scop - sa dea o baza legala santajului, mitei sau stoarcerii de bani. Ti-a cazut eticheta de la produs, aaa...problema mare - vinzi produse fara eticheta. Amenda 2000 RON.Pe astia sa-i plang? Javre care te asteapta cu plicurile pregatite? Ma uitam pe pdf-ul ala cu salariile din 2007 parca...o groaza de "experti". Cam putin "plus value" pentru salariile alea. Sa faca aplicatii online, sa creeze un sistem corect si sa reduca posturile din Ministere...m-am lamurit cu "expertiza lor". |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
tu esti dintre aia care nu bat pe casa, nu?
![]() iti inteleg furia in cazul asta This post has been edited by daniel4ro: 16 Oct 2010, 22:19 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Te inseli....eu am fost "dintre aia" care au lucrat cu firme de confectii romanesti, refuzand porcariile din dragonul rosu sau calatoriile in Istanbul. Poate aia practica ne-marcarea in casa...la micile mele vanzari, ar fi fost culmea.
Momentan sunt "dintre aia" care si-au bagat picioarele si au plecat, cu sotie si copil, in alta tara....si de ma ajuta Cel de Sus, sper sa nu ma intorc prea curand. Daca am o multumire sufleteasca, am mai spus-o, e ca Fiscul nu va mai vedea un leu...prea m-au supt 4 ani, si pe PF si pe PJ si pe SRL. LE: Ajutati-ma sa inteleg - "stimulentele" respective inseamna incasari corespunzatoare la buget? E.g Amenzi? Ce altceva? (Nu de alta, dar nu-i vad sa se planga de grija bugetului, iar romanii sa dea buluc sa-si plateasca restantele, asta iar nu o vad). LE2: am corectat ghilimelele. This post has been edited by Madriann: 16 Oct 2010, 22:35 |
--------------------
Renault
Megane RT
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
offtopic
de ce "dintre"? ce vrea sa zica ghilimelele? 16 Oct 2010, 23:22: cred ca da, stimulentele reprezinta cota parte din valoarea amenzilor si confiscarilor. adica e mai interesat sa dea o amenda si sa o motiveze decat sa se expuna luand tot aceeasi suma spaga ca sa nu dea amenda This post has been edited by daniel4ro: 16 Oct 2010, 22:22 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(Madriann @ 16 Oct 2010, 21:46) Eu unul, subscriu la cele de mai sus. Sunt solidar cu cei din sanatate, invatamant, institute de cercetare sau asistenta sociala. Dar referitor la ANAF, Garda Financiara sau altele deasemenea? ![]() Nu pot sa cred ca ati ajuns sa-i plangeti pe cei de la Finante. "Stimulente"? Sa le fie rusine...niste lipitori ordinare, obisnuite sa suga pana crapa. Atatea corpuri de control, toate create cu un singur scop - sa dea o baza legala santajului, mitei sau stoarcerii de bani. Ti-a cazut eticheta de la produs, aaa...problema mare - vinzi produse fara eticheta. Amenda 2000 RON.Pe astia sa-i plang? Javre care te asteapta cu plicurile pregatite? Ma uitam pe pdf-ul ala cu salariile din 2007 parca...o groaza de "experti". Cam putin "plus value" pentru salariile alea. Sa faca aplicatii online, sa creeze un sistem corect si sa reduca posturile din Ministere...m-am lamurit cu "expertiza lor". Nu le plange nimeni de mila...unii vor razbunare in schimb ![]() ![]() Incetati dom'le sa mai blamati un intreg corp de functionari in bloc ca n-or fi toti lipitori ordinare. Mentalitate de nazisti ![]() ![]() Tu ai fost muls de bani ca nu ai cotizat unde trebuie ![]() De unde crezi ca se fac averi si bani de campanie? This post has been edited by Dan73: 16 Oct 2010, 22:49 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Madriann |
![]()
|
Dane...eu nu le judec salariile, ca nu e treaba mea sa le evaluez munca. Dar sunt foarte intrigat de acest sistem bazat pe "stimulente"...e un sistem bolnav, care nu va stinge coruptia, dimpotriva.
|
--------------------
Renault
Megane RT
|
|
daniel4ro |
![]()
|
cu parere de rau va anunt ca userul afofis a fost scos pe tusa 7 zile pentru jigniri si proteste
![]() cica a aruncat cu basca de pictor (sau lipitor de afise) peste gard la Cotroceni si baselu l-a ginit cu ochiu ala mic si i-a dat report. mi-am facut datoria sa va anunt, nu cumva sa credeti ca a luat calea lu ninja 33 si instabil ![]() This post has been edited by daniel4ro: 16 Oct 2010, 23:45 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
http://www.ziare.com/ion-iliescu/psd/patri...-al-psd-1049302
cata dreptate au astia aici.....poate imi iau si io ban ca se poarta vad la cei ce contreaza sobolanii rosii ai psd. |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
Dan73 |
![]()
|
Amice dar esti plin de ura
![]() Daca sobolani rosii sunt pentru tine colegii de forum, atunci meriti cu varf si indesat o suspendare...cat mai lunga.... paguba-n ciuperci ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
daniel4ro |
![]()
|
Rambo, Popey... mi-e totuna...
tot din CT vin ![]() "Ultimul mare comunist roman ar putea pune mana din nou pe Romania, pentru a incerca sa o transforme intr-un paradis chinezesc al celor saraci, multi si dependenti de marele Deng Xiaoping din soseaua Kiseleff." misto rau autorul articolului... au uitat-o p-aia cu sarea, cu posta... a, si cu minerii neaparat ![]() This post has been edited by daniel4ro: 17 Oct 2010, 20:09 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Dan73 |
![]()
|
Dan Bittman a declarat ca in ministerul finantelor exista liste cu firme care nu trebuie controlate.
Pai daca e asa, eu neavand nici un motiv sa nu il cred, atunci toata vrajeala asta cu salrizarea corecta si acordarea stimulentelor in functie de performanta fiecaruia ramane o vrajeala ieftina. Pacat ca afofis e exmatriculat temporar ca mai radeam si noi un pic. ![]() ![]() This post has been edited by Dan73: 17 Oct 2010, 22:32 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
daca nu ati stiut ca avem un presedinte MINCINOS va aduc aminte inca o data:
<<Dar dovada cea mai buna ca Traian Basescu ar fi trebuit sa stie inca din 1997 de infiintarea si introducerea stimulentelor a fost faptul ca Traian Basescu a fost numit si desemnat in 1997 coordonator si negociator cu Fondul Monetar International, cu Banca Mondiala si celelalte organizatii internationale. O intrebare de bun simt cade acum la poarta Cotroceniului. Cum sa nu stii de existenta stimulentelor cand, in calitate de negociator principal al Guvernului, tu ai fost de fata in Executiv cand s-a introdus in Lege aceasta forma de plata a angajatilor de la stat? Nu este permis ca sef de stat, care ai pretentia ca te mai numesti si "presedinte jucator" si te comporti ca atare bagandu-te in toate, sa nu stii de ceva numit "mafia stimulentelor" din ministerele - Finante si Munca - din inima Guvernului? Si ca senzatia ca traim in tara absurdului populata de tampiti de sus pana jos sa fie si mai puternica, presedintele ne informeaza ca nici Boc, premierul, nu stia de "mafia stimulentelor".>> <<Asta e ceva de povestit copiilor de gradinita sau "tampitilor" produsi de scoala romaneasca, caci care cetatean cu mintea intreaga poate crede o astfel de explicatie - "Boc acum a aflat de asta, odata cu scandalul, si eu la fel si l-am avertizat pe actualul ministru"?>> Ultima fraza este dedicatie pentru Afofis ![]() Sursa http://www.ziare.com/basescu/presedinte/ba...reptate-1049260 sau ceva asemanator : http://www.ziare.com/basescu/emil-boc/trai...a-nimic-1049303 This post has been edited by gruita2005: 18 Oct 2010, 08:00 |
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
@Dan In mod sigur exista o astfel de lista, altfel cum se poate explica ca o multinationala ca E.ON nu a fost niciodata verificata din 2005 si pana in 2010, in conditiile in care Electrica era verificata in fiecare an atat de catre Garda Financiara, cat si de Curtea de Conturi? Sunt aproape sigur ca situatie este identica la ENEL, GdF, BCR, etc., mai precis s-a promis la privatizare ca aceste firme nu vor fi controlate un numar de ani. Sa mai precizez la ce valori se poate ridica evaziunea fiscala la astfel de firme?
This post has been edited by pcs: 18 Oct 2010, 08:55 |
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 17 Oct 2010, 19:46) Amice dar esti plin de ura ![]() Daca sobolani rosii sunt pentru tine colegii de forum, atunci meriti cu varf si indesat o suspendare...cat mai lunga.... paguba-n ciuperci ![]() Eu nu am vb despre membrii forumului ci despre mafiotii din psd,daca citesti printre randuri nu e pb. mea. Prietene te rog ceva,citeste asta si apoi comenteaza tu despre Mircea si Crin http://www.hotnews.ro/stiri-esential-79409...iau-mesajul.htm This post has been edited by RamboX: 18 Oct 2010, 13:27 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
Dan73 |
![]()
|
Vai...ce de nouatati
![]() Tu ai impresia ca e ceva acolo ce nu se putea deduce destul de usor. ![]() Ar fi interesant daca exista vreo stenograma dupa o discutie dintr-o parcare...undeva in Bucuresti. ![]() Dar nu cred ca o sa apara prea curand ![]() Ceea ce conteaza e sa nu ai mintea scurta... ![]() MAi conteaza sa vezi si sa accepti evidenta. Uite, Modus paote ![]() Daca unii vad manipularea numai intr-o parte si ceea ce propaga actualii guvernanti si trompetele lor e adevar si numai adevar.... ![]() De fapt...mie mi se pare ca prin ceea ce fac astia iau poporul asta drept un popor de retarzi. Citeste ce scrie mai sus gruita. Dom'le, nu e posibil sa spui ca nu ai stiut de stimulentle alea...nu poti sa servesti o asa gogoasa sperand ca tara asta e plina de prosti care o vor inghiti. Eu nu suport asa ceva. Cui ii place sa fie luat de prost, nu are decat ![]() Si stii ceva rambo? Pe mine nu ma intereseaza cine e patronul televiziunii care difuzeaza niste imagini cu fapte si vorbe reale ale cuiva. Pt mine nu conteaza daca la realitatea sau in alta parte am vazut cand acum doi ani presedintele spunea ca neaplicarea legii e echivalenta cu o lovitura de stat...pentru ca la scurt timp sa vad si sa aud cum acelasi om spune ca profesorii sunt platiti foarte bine la cate ore lucreaza si la ce calitate are invatamantul. Numai asta + progenitura bagata in parlamentul european si ar fi fost suficiente sa ma faca sa nu ii dau votul...si daca ar fi singurele bube ![]() Dar daca tot vrei tu comentarii de la altii, ce ar fi sa ne spui tu prin ce sunt mai buni regii asfaltului, reginele posetelor si alti baieti destepti? ![]() Si pentru ce se chinuie ei sa faca o televiziune noua? Sa ne lumineze? ![]() @pcs....aia sunt pestii mari, dar eu cred ca nu-*s de neglijat nici aia mai mici..care pun umarul la alegerea unui primar de ex...si pestii mici sunt multi ![]() This post has been edited by Dan73: 19 Oct 2010, 08:17 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
daniel4ro |
![]()
|
CGB este tras si el pe tusa, o sa revina cu forte proaspete sa-l contracareze pe fufi
![]() sau voi ati plecat impreuna in concediu? hai, fiti sinceri ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
La pestii mici se aplica de regula metoda "praf in ochi"- se gaseste o chestie minora, explicabila printr-o eroare umana care se taxeaza cu o amenda de 300-500 Ron, mai pune si inspectorul in buzunar vreo 500 Ron si se inchid ochii la o frauda de 10000 ron/an . In campanie se mai cotizeaza cu 2500 la cei de la putere ( plus eventual cu discretie si vreo 1000 la opozitie ) si uite asa toata lumea e multumita. Vorbesc evident de un mic pestisor local care scote si el un profit brut de 100-200.000 de RON, nu de rechini seriosi.
PS: Ieri am aflat si o informatie pe care o asteptam de vreo saptamana, cand am discutat despre masinile de exploatare a padurilor. In Suceava exista o singura astfel de masina si aia SH in zona Dornelor, dar din mai e trasa pe dreapta din lipsa unei piese. Asta, evident, nu inseamna ca fierastraiele STHILL nu ar fi eficace in distrugerea padurilor. |
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
Madriann |
![]()
|
Am avut ceva timp liber azi si chiar am citit stenogramele alea, ale lui SOV. Nici nu stiu ce sa mai cred, sunt reale
![]() This post has been edited by Madriann: 18 Oct 2010, 20:25 |
--------------------
Renault
Megane RT
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(pcs @ 18 Oct 2010, 19:44) La pestii mici se aplica de regula metoda "praf in ochi"- se gaseste o chestie minora, explicabila printr-o eroare umana care se taxeaza cu o amenda de 300-500 Ron, mai pune si inspectorul in buzunar vreo 500 Ron si se inchid ochii la o frauda de 10000 ron/an . In campanie se mai cotizeaza cu 2500 la cei de la putere ( plus eventual cu discretie si vreo 1000 la opozitie ) si uite asa toata lumea e multumita. Vorbesc evident de un mic pestisor local care scote si el un profit brut de 100-200.000 de RON, nu de rechini seriosi. PS: Ieri am aflat si o informatie pe care o asteptam de vreo saptamana, cand am discutat despre masinile de exploatare a padurilor. In Suceava exista o singura astfel de masina si aia SH in zona Dornelor, dar din mai e trasa pe dreapta din lipsa unei piese. Asta, evident, nu inseamna ca fierastraiele STHILL nu ar fi eficace in distrugerea padurilor. Posibil sa vorbim de acelasi lucru...adica de dihaniile care lasa in urma "drumurile" alea in zig-zag si rad complet padurea. Oare cum arata o astfel de masinarie? Totusi eu sustin ca asemenea taieri s-au practicat si in Suceava pentru ca marturie sunt versantii aia cheliti si urmele evidente...se vede in poze. Eu nu stiu daca mai functioneaza acum sau nu...ce se vede din drumul national nu lasa impresia ca exploatarile sunt foarte recente, cel putin nu din anul asta. Mai nou insa se aplica tactica exploatarii pe versantii care nu se vad de pe drumuri. Daca mergi pe la Gura Raului in Sibiu vei observa exact ce spun eu. Se taie masiv acolo unde nu se vede ![]() This post has been edited by Dan73: 18 Oct 2010, 21:20 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
Modus, nu ti se pare ca sunt aruncate aiurea stenogramele astea?
ei tot incearca sa distraga atentia de la problemele reale ale tarii dar din ce vad eu nu prea le iasa. Au iesit cateva fara nici un efect, iar de acum zilnic apar stenograme dar nu mai intereseaza pe nimeni. Ciudat este ca apar doar cu cei din opozitie, de parca cei de acum de la putere nu au apelat la vantu ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
am vazut acum pe realitatea " pensiile sub 2000 de ron, neimpozitate"...
adica daca un pensionar ia 2001 ron.. plateste impozit si altul cu 1999 lei nu plateste? ![]() o bila alba pentru "5% tva pentru alimente " ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Dan73 |
![]()
|
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
Prietene nu ai inteles, se impoziteaza sumele din pensii ce depasec 2000 de lei. Cel care are 2001 lei pensie plateste 16% pe leul care depaseste 2000
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
pai nu am inteles din cauza asta am intrebat... multumesc pentru lamuriri
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Dan73 |
![]()
|
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
daniel4ro |
![]()
|
pupinbaseii stiu sa voteze numai la ordin, dirijati... parca nu ar fi fost alesi de popor si nu ar trebui sa-l reprezinte
este din ce in ce mai evident cine ne conduce ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
moaamaaa ce competenti e alesii astia de prin parliament.da' daca ridica degetul din mijloc cum dracu' votau?
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 17:38 |