Politica pe malul Dambovitei
![]() ![]() ![]() |
Politica pe malul Dambovitei
Dan73 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|||
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Mai e un aspect, pe care evident că boii de la Guvern nu l-au luat în considerare când au luat în calcul mărirea fiscalității. Atunci când majorezi taxele și impozitele, evaziunea crește mult mai repede decât scăderea acesteia, atunci când de exemplu, taxele și impozitele ar reveni la aceleași valori.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Scaderea taxelor si impozitelor nu duce la scaderea evaziunii?
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.263 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
mai demult in alta postare spuneam despre cumnatul meu care are o firma si ca sa supravietuiasca merge si legal si pe langa.cineva de pe aici isi dadea ochii peste cap si era deontolog tare.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
Modus |
![]()
|
Daca nu poate merge suta la suta legal, nu poate renunta?
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.263 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
ii merge treaba in continuare ,tine si oamenii si le da si salariul.ar fi mai bine sa inchida si sa trimita oamenii acasa nu?
This post has been edited by buzasparta: 25 Jul 2010, 19:03 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
Modus |
![]()
|
Nu stiu ce sa zic pentru ca nu ma pricep la afaceri. Dar, dupa parerea mea de necunoscator, daca as fi in situatia lui si daca m-as retrage nu as muri de foame as face-o, numai pentru a fi cat se poate de legal.
This post has been edited by Modus: 25 Jul 2010, 19:06 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Dacă de mâine toată firmele ar funcționa 100% legal, în 2 luni România e în faliment total.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Modus |
![]()
|
De ce? Asta ar insemna ca s-ar plati la greu taxe si impozite la stat.
This post has been edited by Modus: 25 Jul 2010, 19:07 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
ssilviu |
![]()
|
Nici nu mă așteptam ca pe bietul Modus să-l ducă și pe el capul câtuși de puțin. De fapt nu am întâlnit până acum un ultras portocaliu pe care să-l ducă neuronul.
Mecanismul economic se pare că e prea complicat pentru unele creiere mici. Ți-a răspuns și buzaspartă mai sus. Deja sunt sătul de deontologi din ăștia de trei lei, care pe lângă că nici nu înțeleg tot fenomenul, nici măcar nu au curajul să facă ceva mai mult decât să lucreze pentru alții pentru un salariu fără griji. Eu vreau să văd un singur om care a încercat să aibă o afacere în țara asta, care s-a lovit de toate piedicile puse de statul român, și care după toate acesta sa mai și vină cu o atitudine din asta de deontolog bugetar ![]() This post has been edited by ssilviu: 25 Jul 2010, 19:18 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
tibirk |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 20 September 06 ![]() |
<span class='edit'>25 Jul 2010, 21:51:</span>
QUOTE(ssilviu @ 25 Jul 2010, 20:12) Tu habar nu ai ce inseamna expresia "deontologie" si folosesti "deontolog" des....un cuvand dealtfel care nu exista in dex. Din contextul in care ai folosit expresia presupun ca faci o confuzie cu "politologie/politolog". Mai deschide o carte. On Impozitul de 16% nu duce la faliment pentru ca se aplica la PROFIT. Adicatelea castigi cu 16% mai putin pentru ca faci afaceri in Romania. Ca peste tot in lume. Bonul cu care te stergi tu la cur, duce la intrarea acelui 16% la bugetul de stat. Unde e legatura cu falimentul? Pai daca nu esti in stare sa-ti platesti impozitele de ce mai faci afaceri? De dragul artei? This post has been edited by tibirk: 25 Jul 2010, 21:04 |
--------------------
-
-
- Renault Laguna II, 1.6, 16v, 2001, K4M710
|
|
ssilviu |
![]()
|
Tipic ultrașilor portocalii. Dezinformează la greu. Eu nu mă refer la impozitul de 16%, ci la cel forfetar. Pe care ești obligat să-l plătești și dacă ai pierderi.
Este adevărat că cel forfetar se poate deduce din cel de 16%, însă pentru multe firme nu se ajunge în acestă situație. Cu atât mai mult cu cât vorbim de o recesiune grea, în care mai toate firmele dacă nu înregistrează profit mic, sigur au pierderi mari. Și știi foarte bine ce înțeleg eu prin deontolog. Adică un ipocrit rupt de realitate, un pupător în kur slinos, un prost cu ochelari de cal, cu o mare parte de vina pentru situația în care se află țara acum. This post has been edited by ssilviu: 25 Jul 2010, 21:04 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
tibirk |
![]()
|
si care e legatura dintre impozitul forfetar distrugator de firme fantoma si bonul fiscal?
<span class='edit'>25 Jul 2010, 22:07:</span> QUOTE(ssilviu @ 25 Jul 2010, 22:02) Și știi foarte bine ce înțeleg eu prin deontolog. Adică un ipocrit rupt de realitate, un pupător în kur slinos, un prost cu ochelari de cal, cu o mare parte de vina pentru situația în care se află țara acum. Inseamna ca nu intelegi ce trebuie.....ai auzit expresia tot mai des folosita prin presa si acum o folosesti si tu...pentru ca asa da bine. http://dexonline.ro/definitie/deontologie - poti sa asimilezi cu etica profesionala. Nu are nici o legatura cu ce se discuta pe forum ...fiecare dintre noi e profesionist in cu totul altceva decat "politologie" This post has been edited by tibirk: 25 Jul 2010, 21:09 |
--------------------
-
-
|
|
ssilviu |
![]()
|
Nu tai bon, ai cifră de afaceri mai mică, ai impozit forfetar mai mic.
Știu foarte bine deontologia din dex, a se vedea și contextul discuției de aici, când Modus se bate cu pumnul în piept că el ar face orice să plaătească taxele și impozitele. This post has been edited by ssilviu: 25 Jul 2010, 21:09 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
tibirk |
![]()
|
aaa....Modus e politolog si n-am stiut noi
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(Modus @ 25 Jul 2010, 19:06) ![]() Si dupa ce ar da faliment cine ar mai plati "la greu taxe si impozite la stat" ![]() Uite mai Modus... dupa umila mea parere, ar trebui ca statul sa renunte la a proteja marii evazionisti si mafioti de unde isi trag foloase si pleava asta de politicieni. Apoi ar putea reduce drastic cheltuielile aberante si risipa de bani publici. Avand ceva fonduri disponibile dupa aceasta masura si-ar permite sa slabeasca chingile cu impozitele la afaceristul de rand, ca acesta sa poata supravietui legal. Abia apoi sa il arda daca nu plateste impozitul. Dar vezi tu, trebuie doar vointa politica ![]() .... Mi-a venit ma o idee Cum statu' n-are de unde sa ieie Sa-i spunem, uite, domnu' Stan Vrei sa ai neaparat cu ce? Intai ne fa milionari S-avem cu totii mici si mari Cu ce Si-apoi platim farra habar Si nici nu intrebam macar Nici din ce, nici cu ce si nici pen' ce ![]() This post has been edited by Dan73: 25 Jul 2010, 21:18 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
the_tavi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 406 Joined: 10 April 08 From: Timisoara ![]() |
Suntem una dintre tarile cu cea mai ridicata fiscalitate din Europa. Mai catolici decat papa. Impozitul forfetar a fost un dezastru. Abia acum recunoscut si de guvernanti. In loc sa se ia masuri serioase impotriva evazionistilor adevarati, rechinii cei mari si sa se omoare coruptia institutionalizata, se pun pansamente cu leocoplast pe rani supurente. Si asta au facut la rand toate guvernele. Acum e randul PD-L-ului sa incaseze. In ei au stat sperantele multora si cand te uiti la Berceanu, Udrea si altii ca ei te apuca tristetea.
Cei care vorbesc de corectitudine in micile bussinesuri habar nu au cum e sa faci afaceri in Romania. Sau se prefac ca nu stiu. Birocratie, coruptie, rea-vointa. Ca sa fii corect nuar trebui sa dai spaga.Nu dai spaga, nu obtii autorizatie nici de la pompieri. Finantele vin in control de 15 ori, pana iti blochea complet afacerea. Cred ca unii dintre noi traiesc in alta realitate... |
--------------------
Opel Signum 2.0 T
Suzuki SV650
- Being dead right doesn't make you any less dead!
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(tibirk @ 25 Jul 2010, 21:05) si care e legatura dintre impozitul forfetar distrugator de firme fantoma si bonul fiscal? <span class='edit'>25 Jul 2010, 22:07:</span> Inseamna ca nu intelegi ce trebuie.....ai auzit expresia tot mai des folosita prin presa si acum o folosesti si tu...pentru ca asa da bine. http://dexonline.ro/definitie/deontologie - poti sa asimilezi cu etica profesionala. Nu are nici o legatura cu ce se discuta pe forum ...fiecare dintre noi e profesionist in cu totul altceva decat "politologie" Despre impozitul ala forfetar chiar guvernul tau recunoaste ca a fost o prostie care a diminuat veniturile la buget. De cand se screm sa il scoata si nu mai reusesc ![]() ![]() "Deontolog" ala e folosit la misto de ceva vreme si cu tinta clara. A fost folosit si de amici de-ai tai pe aici si nu te-ai mai oripilat atat. Oricum asta face parte din arsenal: cand nu ai ce spune cu privire la subiect te agati de vreun defect de-al omului..de un termen inadecvat sau mai stiu eu ce. Am mai intalnit smecherii d'astea coane ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(Modus @ 25 Jul 2010, 18:56) Daca nu poate merge suta la suta legal, nu poate renunta? QUOTE(Modus @ 25 Jul 2010, 19:05) Nu stiu ce sa zic pentru ca nu ma pricep la afaceri. Dar, dupa parerea mea de necunoscator, daca as fi in situatia lui si daca m-as retrage nu as muri de foame as face-o, numai pentru a fi cat se poate de legal. QUOTE(Modus @ 25 Jul 2010, 19:06) De ce? Asta ar insemna ca s-ar plati la greu taxe si impozite la stat. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mai acu' fro' 4-5 ani am zis ca sparg kktu-n patru si ma fac meleonar. si-mi facui o firma cu nejte preteni. ne si vedeam viitori bili gheitzi. pa langa faptu' c-am bagat o tarla de bani in firma, n-am facut nimic. firma aia n-a functionat nici o secunda. a existat doar cu numele. cu toate ca firma n-a functionat depuneam la finante si la camera de comert nijte hartii de-a-n boulea. nijte declaratii pe 0, o declaratie pe propria raspundere ca n-am activitate si tot asa. porcarii. intr-o zi m-am trezit acasa cu somatie de la finante ca iau amenda ptr c-am iesit din termen cu nus ce declaratie (de care habar n-aveam). am luat avertisment scris de la finante ptr treaba asta. si am luat avertisment ptr ca i-am stiut p-aia p-acolo, ca altfel ma alegeam cu 3000 lei amenda. repet, ptr o firma care n-a functionat niciodata. dupa toate astea a aparut forfetaru. ca sa nu platesc aiurea am zis sa desfintam dracu firma. parea simplu. mare greseala c-am crezut asta. ca sa desfiintezi o firma in romania esti mancat. bani cacalau, executor...etc. asa c-am suspendat activitatea (activitate care,repet, oricum n-a fost niciodata). suspendarea asta dureaza 3 ani. dupa aceea tre' ori sa reiau activitatea (activitate care, repet, n-a fost niciodata) fie s-o desfiintam. cam asta am patit io cand am vrut sa m-apuc in mod cinstit de business in romania. legat de ideea nastrusnica a lu' boc, cu bonurile fiscale, vad ca e imbratisata de tot mai multi portocalii. da' io ma-ntreb cum dreq imi da bani inapoi daca pastrez bonurile. ma duc la sfarsit de an cu sacu' de bonuri la....unde anume? si acolo cine imi verifica mie mii de bonuri? io pot sa bag in sacu' ala bonuri contrafacute. se fac frumos pe calculator, se tiparesc pe hartie speciala si faci bonuri cacalau (in facultate faceam bilete la concerte sau adeverinte de student, tiparite pe hartie de ziar, carton lucios, hartie de bonuri...etc). cine dreq sta sa verifice fiecare bonulet in parte sa vada daca e autentic? te doare capu' bani nene de atata prostie! This post has been edited by CGB: 26 Jul 2010, 09:06 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
tibirk |
![]()
|
E folosit la misto de toti incultii (ascultatorii manelisti cu iz de gratar ai lui MB)
This post has been edited by tibirk: 26 Jul 2010, 09:43 |
--------------------
-
-
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() ![]() Bravo Tibi...mai baga... ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
Modus, daca nu te pricepi la afaceri, te rog frumos nu mai comenta numai sa contrazici lumea pe aici. Oricum s-a demonstrat faptul ca acest guvern este cel mai incompetent guvern posibil intr-o tara din Europa. Uite ce a zis si domnu Mark Gray :
"Cele doua rapoarte sunt foarte diferite, in ceea ce priveste Bulgaria, am constatat un plus de vointa politica in realizarea de progrese fata de anul trecut si am salutat aceasta evolutie" si "E o problema serioasa si avem indoieli cu privire la situatia din Romania" Sursa: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-76261...din-romania.htm Un mincinos si asta domne' , jenant de mincinos ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
QUOTE Împrumutul de peste 20 de miliarde de la FMI și Comisia Europeană a fost făcut de România în primul rând pentru datoria externă făcută de sectorul privat. Știu că nu sună bine, dar așa stau lucrurile. A trebuit să finanțăm mai întâi datoria sectorului privat și abia apoi alte chestiuni precum partea bugetară. Zice draga Stolo. http://www.gandul.info/news/exclusiv-roman...ficiali-6735476 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
the_tavi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 406 Joined: 10 April 08 From: Timisoara ![]() |
Asta e de cascadorii rasului! Mai bine mergea la bancul zilei.
|
--------------------
Opel Signum 2.0 T
Suzuki SV650
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Concurs lansat de Mogul: spune ce minciuni a spus Traian Basescu si castigi un scuter:
http://danvoiculescu.net/blog/2010/07/conc...-lui-pinocchio/ Super-tare ! |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
Eu zic ca acest comentariu spune totul in legatura cu politicienii nostri.
"corbalb Says: iulie 26th, 2010 at 10:22 pm minciunile celor fata de care nu ai asteptari sunt doar cuvinte aruncate in vant…atunci insa cand iti pui sperantele in ceva si mai ales in cineva si cand afli ca totul este o minciuna, atunci simti ca lumea se naruie…e ca sentimentul pe care il traiesti atunci cand un bun prieten te dezamageste dincolo de posibilitatea iertarii. asa cum Conventia Democratica impreuna cu Emil Constantinescu m-au mintit furandu-mi destinul sperantelor, la fel si Traian Basescu m-a mintit in 2004, o minciuna scenariu, o minciuna totala, o minciuna pe care nu o poti cita, dar care se infige zi de zi in porii fiintei tale, facandu-ti viata o continuua intrebarea: de ce? Ce-si doreste un astfel de om de la mine? De ce eu nu contez, eu omul simplu care i-am acordat increderea? Si-apoi vine viitorul…viitorul fiilor mei…Eu n-am sa-i pot minti, oricat ar minti azi Basescu, maine… Si-am sa ma intreb:- de ce isi doreste un om de stat sa-si minta poporul? Minciuna cea mai mare? -Aceea ca el poate fi presedintele poporului sau!! (fara citat, caci adevarurile cele mai puternice sunt cele nerostite, la fel si minciunile…)" |
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(gruita2005 @ 26 Jul 2010, 09:46) Modus, daca nu te pricepi la afaceri, te rog frumos nu mai comenta numai sa contrazici lumea pe aici. Ba comentez, pentru ca partea ilegala a afacerii rudei lui buzasparta e platita de mine. 27 Jul 2010, 10:58: QUOTE(ssilviu @ 25 Jul 2010, 19:12) Nici nu mă așteptam ca pe bietul Modus să-l ducă și pe el capul câtuși de puțin. De fapt nu am întâlnit până acum un ultras portocaliu pe care să-l ducă neuronul. Problema e cand esti ultras nimic si tot nu te duce neuronul. 27 Jul 2010, 10:59: QUOTE(ssilviu @ 25 Jul 2010, 19:12) Mecanismul economic se pare că e prea complicat pentru unele creiere mici. Ți-a răspuns și buzaspartă mai sus. Deja sunt sătul de deontologi din ăștia de trei lei, care pe lângă că nici nu înțeleg tot fenomenul, nici măcar nu au curajul să facă ceva mai mult decât să lucreze pentru alții pentru un salariu fără griji. Si tu ce imperiu conduci bai geniu pustiu? 27 Jul 2010, 11:00: QUOTE(ssilviu @ 25 Jul 2010, 21:02) Și știi foarte bine ce înțeleg eu prin deontolog. Adică un ipocrit rupt de realitate, un pupător în kur slinos, un prost cu ochelari de cal, cu o mare parte de vina pentru situația în care se află țara acum. Ai si tu ceva bun: te autocaracterizezi foarte bine! This post has been edited by Modus: 27 Jul 2010, 11:00 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Au, au, in ce v-ati aruncat!
![]() Nu era mai simplu sa cautati un singur adevar esential si constructiv!? ![]() "Draga Stolo" si-a dat si proba capacitatii profesionale. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
QUOTE(the_tavi @ 25 Jul 2010, 22:13) Cei care vorbesc de corectitudine in micile bussinesuri habar nu au cum e sa faci afaceri in Romania. Sau se prefac ca nu stiu. Birocratie, coruptie, rea-vointa. Ca sa fii corect nuar trebui sa dai spaga.Nu dai spaga, nu obtii autorizatie nici de la pompieri. Finantele vin in control de 15 ori, pana iti blochea complet afacerea. Cred ca unii dintre noi traiesc in alta realitate... Oh vai... de 15 ori pana iti blocheaza complet afacerea? ![]() ![]() ![]() ![]() Ai tu o experienta de tipul asta? Sau povestesti si tu ca altii din auzite? This post has been edited by DrK: 27 Jul 2010, 11:08 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
the_tavi |
![]()
|
Unul dintre ei. Tu sa fii sanatos!
![]() |
--------------------
Opel Signum 2.0 T
Suzuki SV650
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 08:45 |