Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

166 Pages « < 123 124 125 126 127 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Politica pe malul Dambovitei

Dan73
post 16 Jul 2010, 19:10
Post #3721

Membru autentic

Group: Members

Nu ma refeream la asta ci la ceva mai recent.... da' acu' n-am chef de scarpinat biggrin.gif

LE: uite ca ma manca undeva radmasa.gif
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=133...dpost&p=2501696
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=133...dpost&p=2501493
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=133...dpost&p=2500761
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=133...dpost&p=2499630
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=133...dpost&p=2490040

si astea sunt numai cele mai recente postari in care faci tu pe desteptul jignind in drepta si in stanga....dupa aia tot tu te plangi de rautatea altora

This post has been edited by Dan73: 16 Jul 2010, 19:43

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ssilviu
post 17 Jul 2010, 10:04
Post #3722

F1 Man

From: Nicaieri

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
CGB
post 17 Jul 2010, 15:37
Post #3723

CGB

From: behind

QUOTE(tibirk @ 16 Jul 2010, 18:02)
pai cgb ne-a bagat carne in frigider in direct...el are voie iar eu sunt acuzat cand spun ca majoritatea sustinatorilor PSD sunt fara studii superioare?

haidi bai tibilik nu mai fa botic. uite, ca sa treaca buba, imi umplu singur frigideru' de carnita: manca-mi-as singur pl!
e mai bine acu?

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
Modus
post 17 Jul 2010, 21:29
Post #3724

Membru autentic

QUOTE(marian-j @ 14 Jul 2010, 22:49)
Cu alde Modus "ma stiu" de mai multa vreme si fiindu-mi(oarecum)concitadin imi permit sa mai glumesc cu dumnealui.Sunt convins ca nu se supara pe mine!  rolleyes.gif
*

nu ma supar smile.gif

18 Jul 2010, 16:58:
cgb, ia uite ce zice presa internationala despre Doamna UDREA http://www.independent.co.uk/opinion/comme...ck-2029165.html

This post has been edited by Modus: 18 Jul 2010, 16:58

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
Dan73
post 20 Jul 2010, 13:59
Post #3725

Membru autentic

....Ca rezultat există gloria de o zi a intelectualului onest și conturile de o viață ale mafiotului analfabet. Aceasta este singura ambivalență a României contemporane. Deoarece omul civilizat și cultivat nu are nici un rol social. El este victima perpetuă a blocajului insesizabil, manevrat din umbră, de obedienții șantajabili. Este ucis cu fiecare ceas și de regresul mentalităților în mijlocul cărora trebuie să respire, să convingă de luciditatea lui benefică. Aceasta se întâmplă pentru că a fost eliminată ierarhia reală bazată pe meritocrație în favoarea unei ierarhii inversate oferite omului viclean și mafiot, care-și construiește gloria doar prin afaceri ilicite.

Tot fac propaganda omului asta dar chiar scrie si vede lucrurile bine:
http://www.cotidianul.ro/120178-Gloria_de-...ntul_de-o_viata

--------------------
+
tibirk
post 20 Jul 2010, 15:40
Post #3726

Membru autentic

O altă anomalie interesantă și neanunțată cum ar fi trebuit este următoarea: salariilor de vară ale cadrelor didactice au fost diminuate cu 32% lunile iulie-august, în loc de 25% cum trâmbița guvernul Boc!! Deși Curtea Constituțională a hotărât să nu fie diminuate pensiile, unii pensionari primesc deja pensia mai mică cu 25%! Dacă o decizie a Curții Constituționale este încălcată, atunci ce altă lege ar putea rămâne inviolabilă?

Eu chestii d'astea nu mai cred pana atunci cand nu vad. Vreau sa vad si eu scanat un cupon de pensie al unui cetatean normal din luna iunie alaturi de un cupon din luna iulie din care sa reiasa aceasta scadere. Ca de vorbit suntem cu totii buni! M-am convins despre asta ieri ascultand un post de radio discutand despre un subiect la care ma pricep mai bine ca ei - asigurari si detalii tehnice ale acestora (cu referire la PAID si la polita PAD). Au fost date declaratii de presa peste declaratii de presa, in care s-a explicat cu amanunte tehnice tot ce a aberat ala acolo....degeaba! Ce ineptii a putut sa debiteze acel moderator numai ca sa mai manjeasca un pic guvernul.....

--------------------
- - -
Renault Laguna II, 1.6, 16v, 2001, K4M710
+
Dan73
post 20 Jul 2010, 16:45
Post #3727

Membru autentic

Pai tu iei doar un ultim paragraf din articol. Oricum, ceea ce apreciam eu la articol era partea referitoare la intelectual si mafiotul analfabet si pt aia am dat link-ul, dovada si citatul pus de mine, nu pt ultimul paragraf.
La fel procedezi si in continuare. Iei un exemplu si extrapolezi la tot ce se scrie in presa biggrin.gif

--------------------
+
tibirk
post 20 Jul 2010, 18:16
Post #3728

Membru autentic

Nu! Am scos in evidenta partea aia pe care tu n-o observi....nu contest ca scrie frumos.

--------------------
- - -
+
ssilviu
post 20 Jul 2010, 18:19
Post #3729

F1 Man

Tulai, pe unii îi mai miră că nu se respectă legile în țara asta? Ar fi trebuit măcar să treacă la stadiul a fi mirați de ce lumea nu se revoltă că nu se respectă legile în țara asta.

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
tibirk
post 20 Jul 2010, 18:53
Post #3730

Membru autentic

Pai lumea nu se poate revolta din moment ce ea (lumea) nu respecta legile. Eu, prin natura job-ului m-am intalnit cu o sumedenie de cazuri de frauda (pe față)

This post has been edited by tibirk: 20 Jul 2010, 18:54

--------------------
- - -
+
Dan73
post 20 Jul 2010, 20:24
Post #3731

Membru autentic

QUOTE(tibirk @ 20 Jul 2010, 18:16)
Nu! Am scos in evidenta partea aia pe care tu n-o observi....nu contest ca scrie frumos.
*

Ba am observat partea aia dar nu am considerat-o relevanta. biggrin.gif In schimb tu ar fi trebuit sa observi ceva mai important..dar ti-a scapat: "Tot așa, reușita diplomatică recent obținută la Haga a fost anulată de scandalul concesionărilor anticipate. Proverbul cu vânzarea blănii ursului din pădure este cât se poate de clar și fără echivoc" Asta asa ca presupunea cineva pe aici ca sunt eu liberal si le tin palma la fund biggrin.gif
Eu cred ca omul stie foarte bine cum e cu respectarea legii in tara asta. Chiar a scris de asta...mirarea lui era mai mult retorica, cred eu.

Lasand subiectul asta in urma ....iaca bre slugile mogulului cum dezinformeaza:
http://www.cotidianul.ro/120186-Liviu_Nego...menii_de_partid
http://www.cotidianul.ro/120095-O_sala_de_...entru_inundatii
In mod normal, asemenea articole ar trebui urmate ori de niste anchete penale ori de niste procese de calomnie. Pe cat punem pariu ca nu se va intampla nici una nici alta? radmasa.gif
Asadar, macar sa mirosim panselutele ca taurasul ala...Ferdinand biggrin.gif

This post has been edited by Dan73: 20 Jul 2010, 21:14

--------------------
+
gruita2005
post 21 Jul 2010, 07:21
Post #3732

Membru de la Baia Mare

From: Baia Mare

L-ati auzit ieri pe Basescu la conferinta aia de presa? referitoare la raportul coruptiei? radmasa.gif

Il intreaba o ziarista daca chiar este adevarat ca Romania va scoate si ea un raport in care contrazice raportul comisiei europene? Ea a spus ca nu a auzit asa ceva in europa, sa prezinte vreo tara din UE un raport care contrazice raportul lor. raportul ala zicea ceva de genul ca Romania nu si-a respectat atributiile in acordul de aderare la UE iar basescu spunea ca romania va scoate un raport in care va demonstra ca si le respecta radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif Avem un presedinte penibil rau de tot , chiar JENANT de penibil ohmy.gif

<span class='edit'>21 Jul 2010, 07:31:</span>
http://www.ziare.com/international/coreea-...politic-1030384

oare cand o sa fie asa si in romania, eu cred ca numai asa se mai poate salva poporul asta. La cate minciuni au spus politicienii nostri si la cate prostii au facut cred ca ajungea Remus Cernea presedinte radmasa.gif

This post has been edited by gruita2005: 21 Jul 2010, 07:31

--------------------
Ford Mondeo II - MM 05 PMD 1997, 1.6 16V, 90CP
+
Modus
post 21 Jul 2010, 08:05
Post #3733

Membru autentic

Prevad un tur 2 al viitoarelor alegeri prezidentiale intre Ponta si Dan Diaconescu.

--------------------
+
CGB
post 21 Jul 2010, 08:19
Post #3734

CGB

aseara, in timp ce ma uitam la realitatea la emisiunea cu DDD si andreea pora, ptr cateva momente speranta mi-a dat tarcoale. mai precis in momentele cand madam pora facea ca toti dracii, urland cu gura stramba si plina de spume ca ea pleaca din emisiune daca nu e lasata sa vorbeasca. in momentele alea am zis ca face infarct sau macar o congestie cerebrala, urmand a ne vaduvi pe viitor de gretoasa-i aparitie. chiar ar fi fost ceva senzational. da' proasta s-a calmat repede spre dezamagirea mea totala sad.gif
oricum DDD a fost de belea. el deja se considera presedintele tarii, cel mai bun ziarist, cel mai muncitor, cel mai cel...

p.s in timp ce madam pora urla ca apucata, cu venele de pe frunte umflate si imprastiindu-si scuipatul in dreapta si-n stanga, facandu-l pa DDD in toate felurile, asta ii spune p-un ton extrem de calm: "doamna pora, aveti macar putin respect ptr viitorul presedinte al romaniei". atunci am zis ca-i plezneste scroafei capu'.
mondiala emisiunea!

--------------------
gruita2005
post 21 Jul 2010, 08:31
Post #3735

Membru de la Baia Mare

jenant ! radmasa.gif

--------------------
+
rtBK
post 21 Jul 2010, 08:50
Post #3736

Unique like everyone else

From: Bucuresti

oricum DDD nu avea curaj sa se uite la nimeni in ochi nici, cred ca au fost cateva secunde rapide in care se uita in camera sau la ceilalti invitati. Putin senil si repeta aceasi poveste pe care am mai auzit-o de 3 ori... Practic, aseara, nu a zis nimic nou si discret recunoaste ca are resursele necesare sa reduca la tacere multi oameni.

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
DrK
post 21 Jul 2010, 09:09
Post #3737

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

voi aveti 0tv? va si uitati la el? oh vai......... si voi erati aia care il injurati pe basescu si boc? radmasa.gifradmasa.gifradmasa.gifradmasa.gif
Am postat ceva interesant la linkul zilei... poate va treziti...

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
Modus
post 21 Jul 2010, 09:28
Post #3738

Membru autentic

CGB, vad ca doresti moartea Porei, dar Oana Stancu, Ursu, Gadea, Ciutacu, Badea pot trai bine mersi oricat ar spumega.

Sa inteleg ca il vei vota pe Dan Diaconescu?

--------------------
+
Dan73
post 21 Jul 2010, 09:31
Post #3739

Membru autentic

Emisiunea a fost pe Realitatea asa ca e cale lunga pana la a presupune ca se uita nu stiu cine la otv biggrin.gif . Frumoasa deductia oricum. Prin urmare daca ne-a scapat ochiu' la o emisiune cu Diaconescu suntem "somnorosi"... radmasa.gif
De amuzament si ca sa afli care mai e situatia cu prostia omeneasca poti sa te uiti oriunde...poti sa citesti orice...inclusiv diverse postari icon_mrgreen.gif Apropo...eu am dat rareori "ignore" si oricum m-am razgandit ulterior biggrin.gif
Spre deosebire de noi, astia care il injuram pe base si boc, tu nu ai aflat ca baselu si-a facut campanie la OTV din greu, asa ca...somn usor radmasa.gif

@Modus...nu o mai lua si tu de buna. biggrin.gif Banuiam ca te-ai obisnuit cu stilul fiecaruia, ca e ceva vreme de cand ne tot impungem pe aici biggrin.gif

This post has been edited by Dan73: 21 Jul 2010, 12:54

--------------------
+
gruita2005
post 21 Jul 2010, 12:47
Post #3740

Membru de la Baia Mare

"Ne-au invrajbit politicienii. In replica le-am intors ura. Ca bonus am inceput sa ne dispretuim intre noi. Cine nu e cu noi e prost si din cauza lui suntem saraci. Cine nu gandeste ca noi e vandut, e comunist sau corupt, e idiot sau naiv."
ce bine se potriveste cu topicul nostru biggrin.gif

"Nu putem admite ca politicienii, ca si jurnalistii, ne reprezinta aproape in oglinda pe noi toti. Ei sunt o parte din noi. Pe ei i-am ales si ii alegem zi de zi, valindadu-le existenta prin ceea ce citim, privim sau comentam. Sa avem putina luciditate si sa recunoastem ca primim ceea ce meritam. Si chiar ceva mai mult..."

si asta la fel

sursa: http://www.ziare.com/social/romani/romania...losilor-1030443

--------------------
+
CGB
post 22 Jul 2010, 14:03
Post #3741

CGB

madam nuti si-a extins gretoasa-i prezenta si asupra targovistei. si anume firma care se ocupa de tot ce inseamna gunoi este a madamei. pana mai acu 2 luni era o firma locala, care percepea un tarif de 8 lei/familie. acu tariful este 16 lei. prigoana e suparat foc ptr ca la licitatie a participat si el si a pierdut. d-aia e la cutite acu cu nuti si pdl. iar firma asta a lu' nuti a prezenta prin mai multe judete. onor partidului!

--------------------
rtBK
post 22 Jul 2010, 19:02
Post #3742

Unique like everyone else

From: Bucuresti

apropo urmeaza show pe realitatea iar... DDD vs PORA smile.gif

oricum foarte interesante stirile din ultimile zile...

1. DDD se vede presedinte
2. Dezgropam pe ceausescu bagam stiri peste stiri legat de defunct ca sa ne amintim...
3. De cateva ore, din 30 in 30 de minute, tot vorbesc de un sondaj in care basescu ar pierde sigur daca ar fi niste alegeri...

Ma astept zilele urmatoare sa se anunte referendum.

This post has been edited by rtBK: 22 Jul 2010, 19:03

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
tibirk
post 23 Jul 2010, 10:49
Post #3743

Membru autentic

crezi ca suspendarea se face asa batand din palme? Nu cumva trebuie sa existe un motiv intemeiat pentru care se poate dispune? Sau ti se pare ca un sondaj fabricat este suficient pentru asta? Nu cumva presedintele poate contesta la curtea constitutionala acel motiv? Intreb si eu ca prostu' ca ma gandesc ca o suspendare nu poate sa vina asa...ca vrea chucky

This post has been edited by tibirk: 23 Jul 2010, 10:54

--------------------
- - -
+
Modus
post 23 Jul 2010, 11:04
Post #3744

Membru autentic

Dupa prestatia prezidentiala de la preluarea celui de al doilea mandat nu cred ca sondajul este fabricat. Altfel, e clar ca nu exista motive de suspendare/demitere in momentul de fata.

PDL e un partid mort in momentul de fata; sansele de revenire sunt slabe.

E clar ca la urmatoarele alegeri parlamentare si prezidentiale PSD se va instala confortabil la conducerea tarii.

--------------------
+
Dan73
post 23 Jul 2010, 11:15
Post #3745

Membru autentic

"sondaj fabricat" radmasa.gif
Tibi...mai coboara si tu in strada... din sfere tongue.gif

Evident ca trebuie un motiv intemeiat pt suspendare.
Eu unul as zice ca ar trebui lasat acolo pana la dezastrul final pentru ca el si numai el e responsabil pentru punerea acestui guvern in functie. Apropo de asta..e cu atat mai jegoasa miscarea (a cata oara practicata) de a se delimita si a arunca vina pe o anume tabara, din pdl de data asta, ca nu prea poate sa arunce vina pe udmr si nici pe capul mafiei personale biggrin.gif .
In sfarsit...eu zic ca nu e deloc corect sa vina alt guvern acum si sa dea piept prin toamna sau iarna cu ce va veni..ca o sa fie cam neplacut. Cica sunt cam 3 milioane de ha de pamant nelucrate. O sa fie nitica fomica biggrin.gif
Pe de alta parte corect e ca si cei care au votat pt ca au primit niste galeti si zahar sa suporte consecintele. Din pacate nu numai ei le vor suporta...

Dar tu tibirk ramai pe baricade pana la capat si cand 99% vor fi contra tu sa fii pentru ca asa ii sade bine unui credincios..sa moara cu credinta in brate biggrin.gif Sa nu mori cu adevarat....sa traiesti bine si sa ne spui si atunci cu aceeasi manie proletara, cum e cu sondajele fabricate. tongue.gif

"E clar ca la urmatoarele alegeri parlamentare si prezidentiale PSD se va instala confortabil la conducerea tarii"
Cam asa e dom'le...singurul aspect pozitiv e ca au fugit destui "capi de mafii personale" dincolo. E destul de probabil sa se si intoarca insa radmasa.gif .

This post has been edited by Dan73: 23 Jul 2010, 22:12

--------------------
+
daniel4ro
post 23 Jul 2010, 21:53
Post #3746

forumist anti

From: B U Z Ă U city

QUOTE(tibirk @ 23 Jul 2010, 10:49)
Intreb si eu ca prostu' ca ma gandesc ca o suspendare nu poate sa vina asa...ca vrea chucky
*

e deajuns ca sa deschizi ochii cand mergi pe strada, mestere, ca sa vezi destule motive.

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
CGB
post 24 Jul 2010, 18:13
Post #3747

CGB

tibilik, il vazusi pa barcagiu cum statea intre viktor orban si lazlo tokes? si-n spate avea ceva scris in ungureste? ce plm cauta el acolo?

--------------------
tibirk
post 25 Jul 2010, 09:57
Post #3748

Membru autentic

http://khris.ro/index.php/07/2010/cerem-sa...+%28khris.ro%29

Nu stiu cat de reale sunt cifrele dar cert este faptul ca nimeni nu cere bon.

--------------------
- - -
+
ssilviu
post 25 Jul 2010, 10:46
Post #3749

F1 Man

La fel de cert este că, dacă s-ar elibera bon de fiecare dată, 75% din comercianți nu ar putea supraviețui în condițiile actuale.

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
CGB
post 25 Jul 2010, 14:50
Post #3750

CGB

guvernul boc lanseaza o noua nastrusnicie cu iz de concurs :"aduni bonuri si castigi".

--------------------
166 Pages « < 123 124 125 126 127 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th August 2025 - 09:29
Dacia