Politica pe malul Dambovitei
![]() ![]() ![]() |
Politica pe malul Dambovitei
CGB |
![]()
|
||
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|||
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.263 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
cume sa fi un fost ministru al sanatatii si sa fi trambitat co-plata serviciilor de sanatate iar acum cand un bou de la casa nationala de asigurari de sanatate a facut acest lucru real sa stai si sa taci ca un kkat in iarba? mai ales ca oamenii au constatat ca banii alocati pentru medicamente sunt mai multi acum pentru ca acele capete luminate care traiesc in lumea lor mica- parca ar fi autisti vorba lui badea- nu au studiat problema destul si habar nu au sau nu vor sa stie ca sunt boli la care tratamentul este de import , medicamentele neavand echivalent romanesc sau daca au este de slaba calitate acel echivalent iar oamenii platesc mai mult tratamentu. lunar imi opreste 1,5 mil pentru sanatate si nu am mai fost in spital sau la medicul de familie pentru reteta de foarte multi ani- vreo 10- dar daca se intampla sa ajung la spital imi da lista cu ce am de cumparat.de ce sa fiu obligat sa platesc "asigurari de sanatate" la stat?
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
CGB |
![]()
|
da' cum e sa te cheme vladescu, sa ai functia de ministru de finante si sa spui ca tre aplicat impozit progresiv si ca cota unica nu mai e buna.
si cum e sa fii un basist convins care croncanea sus si tare, ca ce buna e cota unica, iar acu' sa ezigste posibilitatea ca cota unica sa se duca pe copca. poate ne raspunde la aceste nelamuriri, intaiul basist al forumurilor reunite dacia-reno, domnuuuuuul aaaaaaafofiiiiiiiiiiiis. ia zi ma. daca cade cota unica si se aplica impozit progresiv, va impuscati cu toti? (cacofoniile is intentionate) |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
tibirk |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 20 September 06 ![]() |
te-mpuscam pe tine!! cacafonistule intentionat
![]() |
--------------------
-
-
- Renault Laguna II, 1.6, 16v, 2001, K4M710
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(CGB @ 13 Jul 2010, 16:20) da' cum e sa te cheme vladescu, sa ai functia de ministru de finante si sa spui ca tre aplicat impozit progresiv si ca cota unica nu mai e buna. si cum e sa fii un basist convins care croncanea sus si tare, ca ce buna e cota unica, iar acu' sa ezigste posibilitatea ca cota unica sa se duca pe copca. poate ne raspunde la aceste nelamuriri, intaiul basist al forumurilor reunite dacia-reno, domnuuuuuul aaaaaaafofiiiiiiiiiiiis. ia zi ma. daca cade cota unica si se aplica impozit progresiv, va impuscati cu toti? (cacofoniile is intentionate) ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
aphophis |
![]()
|
nu eu am probleme existentiale cu pusti & shit, ci cgb. ![]() This post has been edited by aphophis: 14 Jul 2010, 07:31 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Renault e o masina foarte buna.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Si ce cauta renoul in discutia asta?
Ai facut insolatie mai pruncule? |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 14 Jul 2010, 07:31) nu eu am probleme existentiale cu pusti & shit, ci cgb.... ...zise gioli giocarul nostru cu voce stinsa. si ceva din financial times :"Pe langa toate acestea, Romania are un guvern care este in cel mai bun caz disfunctional si in cel mai rau caz incompetent. Traian Basescu, presedintele tarii, care se comporta precum un taur intr-un magazin de portelanuri fine, a iesit din nou in acest weekend cu declaratii impotriva cresterii TVA, propunand in schimb taxarea pensiilor" cam asa e vazut de aia mai spalati, idolul unora ca....afofis. aia in ziar au fost totusi draguti si-au folosit cuvantul "taur", cand mult mai aproape de adevar era cuvantul "bou". ia zi bai afofise, nu-i asa ca aia de la financial times e pesedisti? ca altfel nu vad de ce s-ar fi luat de chior si guvernu numit de el. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
CGB, mai las-o moarta cu Financial Times, ca nu e un articol care sa implice redactia, ci un comentariu plasat pe blogul ziarului. Pe blogul ala pot si eu sa scriu ca in Romania curge laptele si mierea, ca e doar o parere personala, nu implica in nici un fel responsabilitatea redactiei.
|
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
tibirk |
![]()
|
bune de pus in rame...in afara de confort n-am descoperit nimic bun pe a mea
![]() |
--------------------
-
-
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(CGB @ 14 Jul 2010, 14:27) ...zise gioli giocarul nostru cu voce stinsa. si ceva din financial times :"Pe langa toate acestea, Romania are un guvern care este in cel mai bun caz disfunctional si in cel mai rau caz incompetent. Traian Basescu, presedintele tarii, care se comporta precum un taur intr-un magazin de portelanuri fine, a iesit din nou in acest weekend cu declaratii impotriva cresterii TVA, propunand in schimb taxarea pensiilor" cam asa e vazut de aia mai spalati, idolul unora ca....afofis. aia in ziar au fost totusi draguti si-au folosit cuvantul "taur", cand mult mai aproape de adevar era cuvantul "bou". ia zi bai afofise, nu-i asa ca aia de la financial times e pesedisti? ca altfel nu vad de ce s-ar fi luat de chior si guvernu numit de el. mai ia bre o gura de aer, ca o sa te ineci si o sa fie iarasi marinarul de vina ![]() This post has been edited by aphophis: 14 Jul 2010, 21:08 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(marian-j @ 14 Jul 2010, 13:30) Eu zic ca e prea multa electricitate in atmosfera ![]() Cand le-am zis ca-s extremisti nu m-au crezut...si nici acum nu concep...nici Modus si nici tibirk ![]() Modus a avut un Matiz si crede ca Renault e o masina foarte buna...Tibirk a luat masina cu ochii inchisi probabil si acum crede ca singura ei calitate e confortul doar pentru ca a nimerit el prost ![]() Imi cer scuze pentru offtopic dar am vrut sa sustin un pic parerea mea in legatura cu niste domni care au credinte politice nu optiuni...ca si la masini...ar merge pana in panzele albe cu credinta lor, oricare ar fi ea..ca renou face masini proaste sau ca, dimpotriva... ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Coane Dane,cre'ca ma pricepusi oarecum gresit.
Eu in materie de politica mi-s zero,nada,tufa,etc. Urmaresc acest topic dar imi tin gura din cauza motivului expus mai sus. Ti-e clar ca mi s-o blocat neuronu' cand urmaream discutii pe teme politice si la un moment dat apare o postare ceva gen:"Reanault face masini bune". ![]() Cu alde Modus "ma stiu" de mai multa vreme si fiindu-mi(oarecum)concitadin imi permit sa mai glumesc cu dumnealui.Sunt convins ca nu se supara pe mine! ![]() Cu colegul tibirk nu-mi permit sa glumesc!Mi-e teama sa nu jignesc involuntar! Ca dansul nu e foarte multumit de "leguma" e strict treaba dumnealui.Da' pot sa-l asigur ca eu m-am grabit ca prostu' si sub "presiunea" nevestii am luat pt dumneaei un Mondeo MkII!Nici la dusmani nu l-as recomanda! Daca mai "rabdam" doua saptamani ne luam(cu bani mai putini,km mai putini si mai "tanara") o Laguna II!Si acuma imi vine sa-mi trag palme!Si mie si colegului de forum care nu m-a anuntat din timp ca vrea sa-si vanda fierotenia! ![]() Imi cer scuze pt offtopic! |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Ia uitati aici ce scrie cineva lpe un blog din Canada despre Ponta:
Acest papagal fara pene si cu , nu poate spune nimic dupa mintea lui decit, comentind ceea ce fac sau spun altii. Obsedat doar de ideea ca si opozitia va vota motiunea de cenzura, atit de draga lui, acestia nu mai pot de dorul unei inflatii de 150/% ,asa cum numai partidul sau a fost capabil . Romania a mai avut lideri politici de-a lungul timpului, care au excelat in bune ca si in rele dar, parca niciodata asemenea nulitati ca PONTA si ANTONESCU ce au fost promovati doar pentru obraznicia cu care trebuia sa-i dea replica lui BASESCU ,dupa ce inconstientii lor predecesori au mituit electoratul virstnic, in asemenea hal, incit nici lor nu prea le-a mai ramas mare lucru de furat . Suferinta poporului este mare si de aceea au ajuns ei sa boceasca alaturi de niste escroci nationali, tradatori de neam si tara . Programe politice: Programul dl.Crin Antonescu: Economic:-Jos Basescu Politic:Jos Basescu Social :-Jos Basescu Sunt tinar politician (desi este de la revolutie in politica mare) frumos ,destept ,proaspat casatorit cu o politiciana de aceia merit sa fiu presedinte. Programul dl Ponta: Economic:Jos Basescu Politic:Jos Basescu social:Jos Basescu Sunt tinar,am mentor pe Nastase,proaspat casatorit cu o politiciana,fiica de politician,destept,frumos de aceia eu merit sa fiu presedinte. Daca prin absurd nu ar mai fi Basescu astia nu mai au nici ce discuta la o sueta. |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
Rambo X, si care e faza?
Uitati aici un articol obiectiv http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-7578452...-institutie.htm Aici sunt insirate faptele maretului prim ministru Basescu. Daca citim cu atentie aceste fapte ne dam seama foarte bine ca acesti guvernanti sunt cei mai INCOMPETENTI oameni politici din istoria Romaniei. Creste TVA, scade TVA, cota unica ramane, cota unica nu ramane etc. JENANT d-le Basescu. |
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(gruita2005 @ 15 Jul 2010, 09:41) acesti guvernanti sunt cei mai INCOMPETENTI oameni politici din istoria Romaniei. Asta am spus-o de când a apărut primul guvern Boc. Și asta ar fi trebuit să fie un motiv suficient pentru oricine ca Băse să nu mai pupe vreun vot la alegerile de peste un an. De măsurile detastruoase luate între timp nici nu mai zic. Dar când oamenii sunt incompetenți și nu văd ce se întâmplă, atunci e normal să aibă și conducători incompetenți. This post has been edited by ssilviu: 15 Jul 2010, 09:51 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Dan73 |
![]()
|
Ia uite cum transcede bariera dintre "rai" si "buni" un descurcaret
![]() http://www.cotidianul.ro/119847-Vesta_Inve...ctele_cu_statul This post has been edited by Dan73: 15 Jul 2010, 12:00 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
tibirk |
![]()
|
QUOTE(gruita2005 @ 15 Jul 2010, 09:41) Rambo X, si care e faza? Uitati aici un articol obiectiv http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-7578452...-institutie.htm Aoleu!!! ...in opinia unora hotnews era basist! Acum nu mai e? |
--------------------
-
-
|
|
Dan73 |
![]()
|
http://www.cotidianul.ro/119069-Solidarita...lui_intelectual
si altul mai vechi: http://www.cotidianul.ro/117732-Solidaritatea_estropiatilor This post has been edited by Dan73: 15 Jul 2010, 14:01 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
CGB |
![]()
|
vazurati ieri pa nea lindiboc cum era huiduit. si cum s-a dus el barbateste spre huiduitori (la adapostul SPP-istilor). si zice unu din aia :"n-ati facut nimic de 2 ani"
la care boc, neputandu-se abtine, a replicat:"dar centura ploiestiului cine-a facut-o, dar centura de la timisoara". omuletul asta chiar n-are simtul penibilului. in primu rand centura ploiestiului e in stadiu de santier de cand eram io mic si nici acum nu e terminata. despre timisoara nu cunosc nimic. cunosc insa alte drumuri care dupa ce-au fost inaugurate cu mare fast, au fost inchise la loc si reasfaltate. da' chiar daca ce zice boc ar fi asa, totusi astea sa fie singurele tale realizari cu care sa te poti lauda dupa 2 ani de mandat mi se pare jenant. cu astea se putea lauda cel mult berceanu, da' nu primu' ministru. deci tara e prastie, ne jucam de-a uite tva-ul nu e tva-ul, se taie salarii aiurea, se pune de-o impozitare de pensii, ne bate saracia-n usa iar tu ca primministru vii si spui ca realizarile tale is 3 km de sosea. in plm, cat de retardat tre sa fii ca sa scoti asemenea dude? by the way, cica nus cati secretari de stat au fost dati afara. parca fro 17. si e prezentata stirea ca mare realizare. de fapt ce-au facut. i-au luat de la un minister si i-au trecut la altu. din 17 cati trebuiau sa plece, au plecat decat fro 2 pe bune. restu au facut rocada intre ei. asta e tot ce poate guvernu asta! This post has been edited by CGB: 16 Jul 2010, 07:58 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Dan73 |
![]()
|
Pai daca el a taiat panglica...el a facut-o
![]() Stai ca cica iar toarna un strat de asfalt pe centura la Ploiesti...si pe Turda-Gilau la fel. Doar ce le dadura in folosinta ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Dan73: 16 Jul 2010, 14:20 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
tibirk |
![]()
|
ca tot zicea cineva pe aici ca cgb e amuzant....uite...si ăsta e amuzant.
![]() ![]() iar postarea asta e neinteresanta si la fel ca altele referitoare la acest subiect dar comentariul lui @unu la vis-a-vis Badea....sau mai bine zis vis-a-vis de ascultatorii lui, e cat se poate de realist. Am ascultat si eu de vreo doua ori chestia aia si am ajuns la aceeasi concluzie ![]() This post has been edited by tibirk: 16 Jul 2010, 15:22 |
--------------------
-
-
|
|
Dan73 |
![]()
|
Unde-i gasesti mai pe ilustrii astia necunoscuti
![]() ....Daca zici tu ca e "cat se poate de realist", asa o fi...realistule ![]() Iar omu' e amuzant...are stil, indiferent ce ai zice tu. Hai recunoaste ca-ti plac numai glumele lu' zeus ![]() PS: urmeaza link-urile pe care le-am dat mai sus....poate intelegi si tu diferenta dintre Majuru si bloggeru' tau...Spartakus ![]() This post has been edited by Dan73: 16 Jul 2010, 15:42 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
tibirk |
![]()
|
Nu ma intereseaza ca e Majuru sau bloggeru' Spartakus. Am zis ca fapt divers ca e amuzant ce a scris ăla acolo
![]() si...nu e bloggeru' meu ![]() This post has been edited by tibirk: 16 Jul 2010, 16:01 |
--------------------
-
-
|
|
Dan73 |
![]()
|
Rautate (cel putin) e cand te cocoti pe un piedestal si nitam-nisam zici ca cine nu e de parerea ta e prost..ca trebuie impuscat...bla bla.
![]() ![]() This post has been edited by Dan73: 16 Jul 2010, 16:37 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
tibirk |
![]()
|
M-am scarpinat un pic ca sa citez ce am spus eu atunci cand te-ai atacat tu foarte tare:
".... gandesc corect batranii? De ce crezi ca PDS-ul are o pondere foarte mare asupra celor fara studii superioare? Ca gandesc gresit cei cu studii superioare?..." ![]() tot cam pe atunci iata ce spunea un sustinator al celorlalti...da' ce mai conteaza acum...Jos Basescu! QUOTE(gruita2005 @ 26 Nov 2009, 16:27) Tibirk, un exemplu iti dau si atat, restul le stiti voi. Basescu inca de anu trecut a iesit la TV si a spus ca fondu de pensii este in colaps, ca nu sunt bani de salarii si pensii. Avand in vedere atributiile presedintelui, base nu avea voie sa iasa cu gura mare si sa sperie populatia, sa sperie circa 4 milioane de pensionari cu pensie sub 700 de lei, si bolnavi pe deasupra. Altfel, daca n-ar fi spus ar fi mintit prin omisiune ca si guvernu'....iar viata e nedreapta si grea ![]() This post has been edited by tibirk: 16 Jul 2010, 18:54 |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 11:27 |