Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

166 Pages « < 126 127 128 129 130 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Politica pe malul Dambovitei

Turkish
post 30 Jul 2010, 14:37
Post #3811

Membru autentic

Group: Members

hai ca nuti n-a dat mult pe frunza aia
cel mult 50 de euroi

a mai dat 1000 lu zamfir sa cante traditionalul el condor pasa in china

si probabil inca fo 200 pentru figurantii chinezi cu trasaturi asiatice care faceau pe stefan cel mare

1500 pe coscogeamite brandu de tara nu ie mult. pacat de restu pana 75 milioane - taxe, studii, comisioane si alte costuri ascunse radmasa.gif

--------------------
Honda Accord 2.4, 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
aphophis
post 30 Jul 2010, 18:08
Post #3812

Membru autentic

cgb inteligentu' lu' tata, tu cand vorbeai de afacerea ta, cam asa te refereai

si-mi facui o firma cu nejte preteni. ne si vedeam viitori bili gheitzi. pa langa faptu' c-am bagat o tarla de bani in firma, n-am facut nimic. firma aia n-a functionat nici o secunda. a existat doar cu numele. cu toate ca firma n-a functionat depuneam la finante si la camera de comert nijte hartii de-a-n boulea.

Cred ca ai facut un plan de afaceri misto: bah.. daca ne pica o spaga si e nevoie de ceva legal, o facem prin firma. Nu v-a mers ca erati de la pnl sau care e treaba? wink.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
aqua
post 30 Jul 2010, 18:34
Post #3813

Membru autentic

From: Bucuresti

smile.gif aphopise...nici acum nu te-ai trezit ma' nene laugh.gif
tot asa infocat
mai trec peste o luna doua sa vad in ce stare mai esti smile.gif

--------------------
ex. megane dci, ex. Sportage GDI 2017
Sportage 2020 AWD T-GDI
+
daniel4ro
post 30 Jul 2010, 19:10
Post #3814

forumist anti

From: B U Z Ã U city

afofise, ia sperie-ne putin si zi-ne-o p-aia:

Attached thumbnail(s)
images.jpg ( Size: 10.38k ) Number of downloads: 258

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
aphophis
post 30 Jul 2010, 19:16
Post #3815

Membru autentic

QUOTE(aqua @ 30 Jul 2010, 18:34)
smile.gif aphopise...nici acum nu te-ai trezit ma' nene  laugh.gif
tot asa infocat
mai trec peste o luna doua sa vad in ce stare mai esti smile.gif
*

da bre, ca mai bine cu unul inteligent ca cgb, care ingroapa o gramada de bani intr-o firma, probabil fara plan de afaceri , fara nimic, nu face nimic cu firma aia,vinovat fiind bineinteles statul, ca el le are cu afacerile ca baba si chilotii de tabla radmasa.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
CGB
post 30 Jul 2010, 19:56
Post #3816

CGB

From: behind

gioli, povestea cu firma e veche. daca dai un serci o sa afli toata povestea. de ce anume n-a functionat firma aia, care-a fost treaba samd
da' nu asta conteaza. altceva vream sa scot in evidenta. si anume birocratia de la noi. da' tu nu te-ai prins. ca de obicei.
si tot ca de obicei o dai cu pnl, psd...etc.
ia mai zi-ne de mineri si comunism!!!! pls pls pls

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
aphophis
post 30 Jul 2010, 20:46
Post #3817

Membru autentic

radmasa.gif da sigur , din cauza birocratiei ai dat faliment, nu din cauza ca orice pulifrici se visa deja in bmw icon_mrgreen.gif doar pentru ca el exista pe fata pamantului. ph34r.gif Nu-ti faci firma daca nu vrei sa faci ceva serios, cu un plan acolo de afaceri si tot asa. Dar mai baga ceva de pdl cgb, sunt sigur ca ei te-au falimentat wink.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 30 Jul 2010, 22:21
Post #3818

Membru autentic

Ce masina aveai tu la avatar pana sa pui lighioana aia? radmasa.gif

Iar scrii romane despre cum si ce au facut si fac altii fara sa ai habar. biggrin.gif Ai tu cunostinta daca a facut cgb vreun plan de afaceri sau nu?.
Iar ne spui tu ca negrul e alb ca si cum noi nu traim in tara asta. Multi, daca nu au dat faliment, cu siguranta au fost incurcati rau de birocratia din tara asta. Asta e adevarul si il stie oricine si degeaba indrugi tu altceva in legatura cu nu stiu ce planuri de afaceri. Si cum draq sa vorbesti de plan de afaceri in Romania in conditiile "stabilitatii" legislative din tara asta, cand ti se modifica taxele in mijlocul anului samd. Macane rau ma, asa ca las-o.

In sfarsit....poate ne amintesti ce masina aveai la avatar...asta asa, pt ca pomenesti de pulifrici care se viseaza in bmw radmasa.gif

This post has been edited by Dan73: 30 Jul 2010, 22:46

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
aphophis
post 30 Jul 2010, 23:43
Post #3819

Membru autentic

sigur ca da dane, cgb & friends sigur au facut un plan de afaceri misto, se vede mai jos:

pa langa faptu' c-am bagat o tarla de bani in firma, n-am facut nimic. firma aia n-a functionat nici o secunda.

radmasa.gif

de aia firma aia a dat faliment, desi s-au bagat o gramada de bani in ea, desi nu a functionat nici o secunda, ca cgb& friends avusesera un plan de afaceri misto happy.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
daniel4ro
post 31 Jul 2010, 07:43
Post #3820

forumist anti

zi-ne de masina visurilor tale, idilicule!!!!!

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
Dan73
post 31 Jul 2010, 17:35
Post #3821

Membru autentic

--------------------
+
aphophis
post 31 Jul 2010, 19:18
Post #3822

Membru autentic

in lista aia e trecut si porcismul de milioane de euro a cinstitului iohanis, care recent a dat un tun imobiliar de mai multe milioane de euro? smile.gif
Ce stii dane?

da de furturile lui tariceanu, alea ce put a ewing family zice ceva acolo? wub.gif wub.gif

This post has been edited by aphophis: 31 Jul 2010, 19:26

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 31 Jul 2010, 20:26
Post #3823

Membru autentic

Se putea sa nu sari tu cu "ba pe-a ma-tii" radmasa.gif
Vezi ca mai acu' o saptamana am dat link la un articol in care se vorbea de afacerea la care faci tu aluzie, aia cu platforma continentala biggrin.gif
Crezi tu ca am vreo problema daca apare ceva de Johannis radmasa.gif
Ce mentalitate...nimic nu e adevarat daca nu se da ceva si de opozitie biggrin.gif . Oricum cronologia incepe de prin octombrie anul trecut...asa ca...
In afara de asta mi se pare normal sa fie in vizor mai mult puterea....ca de-aia nu mai pot ei...cainii latra, ursul merge. O sa le mearga atat timp cat in tara asta o sa existe indivizi dispusi sa treaca peste orice din interes sau avand ca justificare chestia ca si ceilalti au furat.
Cum ar fi ca dupa ce pica astia sa venim pe aici si sa zicem "si ce daca, au furat si pedelistii" radmasa.gif

Acolo sunt chestii pt care nu a raspuns inca nimeni. Iar daca sunt minciuni ar fi trebuit sa fie o gramada de procese de calomnie la asa acuzatii grave. A auzit cineva de asa ceva? Tara de doua parale...cu o gramada de oameni de o para chioara

Cand ziceam ca mai bine s-ar reduce banii astia risipiti in afaceri ca cele din link-ul de mai sus decat sa se taie salariile si pensiile sareai tontoroiul pe aici de bucurie ca se taie niste salarii. De parca se taiau sau ii afectau pe aia numiti politic cu salarii de sute de milioane.
Sigur...efervescenta ta era de inteles, dupa cum se vede daca scoti nasul in strada, afacerile au ramas intacte laugh.gif

This post has been edited by Dan73: 31 Jul 2010, 20:31

--------------------
+
aphophis
post 31 Jul 2010, 20:52
Post #3824

Membru autentic

deci dane, in link-ul pus de tine, vedem tunuri majore pesedisto-peneliste? Sau ei sunt impartiali, lovesc doar in pdl? laugh.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 1 Aug 2010, 10:08
Post #3825

Membru autentic

Acolo sunt adunate link-uri catre articole din presa care au publicat incepand din octombrie 2009. Asa e datat primul articol. Enormal sa apara mai multe chestii legate de actuala putere pt ca ei sunt in paine. Daca nu iti convine fa o cerere la ei ca sa adune articole incepand din 2000 sau de cand vrei tu biggrin.gif

Oricum arunci iarasi cu vorbe. Ai scos din burta chestia precum ca se iau numai de afacerile pdl.
Uite aici:
http://www.porcisme.ro/component/content/a...tiunile-romexpo
....sa se vada ca nu e cum spui tu. O mica manipulare...ne-am obisnuit biggrin.gif

This post has been edited by Dan73: 1 Aug 2010, 10:17

--------------------
+
aphophis
post 1 Aug 2010, 10:32
Post #3826

Membru autentic

ce convenabil, porcisme doar din 2009. Ca alea de dinainte, prin care s-au sifonat vreo 15 miliarde de euro in 2 ani de pnl si psd, nu exista dom'le radmasa.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 1 Aug 2010, 11:04
Post #3827

Membru autentic

Ti-am dat link catre un articol care se refera si la cealalta tabara. Eludezi iarasi. Tipic pt cei care frecventeaza scoala de vara radmasa.gif Discutia ar trebui sa fie despre cheltuirea aberanta si furtul banilor publici si ar trebui sa te intrebi si tu de ce de ce se risipesc in asa hal bani in timp ce se propune impozitarea pensiilor pt ca "nu sunt bani". Daca sunt minciuni in articolele alea de ce nu sunt procese si condamnari pt calomnie? Hai sa te vad.
Oricum pica si referirea la aspectul cu 2009. Pur si simplu atunci au inceput sa faca ce fac. Daca tie nu iti convine fa o plangere ca nu au infiintat site-ul in 2000 radmasa.gif
Deturnezi iarasi discutia. Ti-am dat link catre articol in care e vorba si de ceilalti. Ce mai vrei? radmasa.gif
E retorica intrebarea pt ca eu stiu...tu vrei doar sa degenereze discutia in altceva crezand ca link-ul ala se pierde printre zeci de postari.
Asa ca... poftim:
http://www.porcisme.ro/

This post has been edited by Dan73: 1 Aug 2010, 11:29

--------------------
+
aphophis
post 1 Aug 2010, 11:33
Post #3828

Membru autentic

hai las-o dane ca macane. Unde sunt porcismele penelisto-pesediste? Unde e porcismul lui iohanis? Ca e aburinda si e de multe milioane de euro. Dar bineinteles ala nu se pune, se pun doar porcismele pedeliste. Alea penelisto-pesediste nu exista laugh.gif

Deci.. de ce nu e iohanis in lista aia?

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 1 Aug 2010, 11:58
Post #3829

Membru autentic

Deci daca nu e Johannis pe site-ul ala nu e valabil si adevarat nimic din ce scrie acolo? radmasa.gif

This post has been edited by Dan73: 1 Aug 2010, 11:59

--------------------
+
aphophis
post 1 Aug 2010, 12:03
Post #3830

Membru autentic

nu, insa ma intreb si eu cum de un tun asa de mare de milioane de euro ca cel al lui iohanis nu e prezent pe site. ca tu ziceai ca pun pe site-ul ala doar tunurile dupa 2009. Asta a lui iohanis a avut loc in 2010. S-o fi impiedicat aia din site in timp ce vroiau sa puna stirea despre iohanis? radmasa.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
CGB
post 1 Aug 2010, 17:45
Post #3831

CGB

QUOTE(aphophis @ 30 Jul 2010, 20:46)
radmasa.gif da sigur , din cauza birocratiei ai dat faliment, nu din cauza ca orice pulifrici se visa deja in bmw  icon_mrgreen.gif  doar pentru ca el exista pe fata pamantului.  ph34r.gif Nu-ti faci firma daca nu vrei sa faci ceva serios, cu un plan acolo de afaceri si tot asa.

QUOTE(aphophis @ 30 Jul 2010, 23:43)
de aia firma aia a dat faliment, desi s-au bagat o gramada de bani in ea, desi nu a functionat nici o secunda, ca cgb& friends avusesera un plan de afaceri misto

mai dajteptu lu tata, hai sa-ti ecsplic ptr ultima data, asa ca la un retard (a nu se intelege ca insinuez ceva), care-i treaba, desi nu vad relevanta acestei povestiri. da' totusi, ptr tine o fac:
firma aia n-a dat dajteptu lu tata faliment, ptr ca n-avea cum sa dea faliment, din moment ce n-a avut activitate vreodata. pricepi. e o firma ca multe altele, infiintata si atat. ramasa in stadiul asta. firma e momentan cu activitatea suspendata. stiu ca acum esti putin in ceata, ptr c-am pomenit de activitate suspendata, dupa ce putin mai sus am zis ca n-a avut niciodata activitate. dar statu roman asa a gasit el de cuvinta sa procedeze. ai sau n-ai activitate c-o firma, procedeul se numeste "suspendare de activitate". acu' ca sa te simpti si tu oleaca bine, hai sa zicem c-a fost ca tine, adica noi am fost nijte prosti si am facut o firma fara sa gandim mai departe. da' apoi ne-am dat seama ca am facut-o degeaba si inainte de-a avea fro activitate pe firma asta, am vrut s-o desfiintam. da' statu' nu! in loc sa existe un procedeu usor, prin care o firma care a existat doar cu numele, fara a avea frodata activitate, sa o poti desfiinta rapid ca sa nu le mai incarci lor bazele de date aiurea, exista un procedeu greoi de a desfiinta o firma de genul asta. greoi si costisitor financiar. aici era de fapt durerea mea. referitor la birocratia asta stupida. intelesesi ceva, sau am tocit degeaba buricele dejtelor? sincer, io as paria pa tocitu' degeaba al buricelor...

p.s ptr c-am pierdut timp sa-ti iecsplic toate astea, fa-mi si mie un hatar si mai zi ceva de mineriade si comunism. ca sa ne mai radem si noi.

--------------------
the_tavi
post 1 Aug 2010, 19:23
Post #3832

Membru

From: Timisoara

Ma intreb de ce oameni care par onesti si integri, preluand o culoare politica incep sa vada realitatea deformata, sau sa nu mai vada decat o realitate A LOR. Ma uit si pe forum si imi dau seama de ce o ducem asa cum o ducem. In virtutea steagului sub care defileaza, oamenii tind sa devina absolut subiectivi, lasand laoparte decenta si onestitatea.

This post has been edited by the_tavi: 1 Aug 2010, 19:23

--------------------
Opel Signum 2.0 T Suzuki SV650 -
Being dead right doesn't make you any less dead!
+
aphophis
post 1 Aug 2010, 20:55
Post #3833

Membru autentic

QUOTE(CGB @ 1 Aug 2010, 17:45)
mai dajteptu lu tata, hai sa-ti ecsplic ptr ultima data, asa ca la un retard (a nu se intelege ca insinuez ceva), care-i treaba, desi nu vad relevanta acestei povestiri. da' totusi, ptr tine o fac:
firma aia n-a dat dajteptu lu tata faliment, ptr ca n-avea cum sa dea faliment, din moment ce n-a avut activitate vreodata. pricepi. e o firma ca multe altele, infiintata si atat. ramasa in stadiul asta. firma e momentan cu activitatea suspendata. stiu ca acum esti putin in ceata, ptr c-am pomenit de activitate suspendata, dupa ce putin mai sus am zis ca n-a avut niciodata activitate. dar statu roman asa a gasit el de cuvinta sa procedeze. ai sau n-ai activitate c-o firma, procedeul se numeste "suspendare de activitate". acu' ca sa te simpti si tu oleaca bine, hai sa zicem c-a fost ca tine, adica noi am fost nijte prosti si am facut o firma fara sa gandim mai departe. da' apoi ne-am dat seama ca am facut-o degeaba si inainte de-a avea fro activitate pe firma asta, am vrut s-o desfiintam. da' statu' nu! in loc sa existe un procedeu usor, prin care o firma care a existat doar cu numele, fara a avea frodata activitate, sa o poti desfiinta rapid ca sa nu le mai incarci lor bazele de date aiurea, exista un procedeu greoi de a desfiinta o firma de genul asta. greoi si costisitor financiar. aici era de fapt durerea mea. referitor la birocratia asta stupida. intelesesi ceva, sau am tocit degeaba buricele dejtelor? sincer, io as paria pa tocitu' degeaba al buricelor...

p.s ptr c-am pierdut timp sa-ti iecsplic toate astea, fa-mi si mie un hatar si mai zi ceva de mineriade si comunism. ca sa ne mai radem si noi.
*

adica mai pe romaneste cineva s-a aruncat ca boul inainte, crezand ca o sa faca bani din spagi via firma aia. Si si-a dat seama dupa aia ca nu e totusi asa de usor. Adica ati ingropat bani in firma, desi habar nu aveati de afaceri. la ce dracu ti-ai facut firma? Doar ca sa prezinti pe cartea de vizita " cgb - gigolo cu firma' radmasa.gif

Ce sa zic cgb, sunt convins ca cu inteligenta ta, ai fi adus microsoftul de exemplu mult mai sus decat l-a dus bill gates. laugh.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
caktuss
post 1 Aug 2010, 21:03
Post #3834

Membru autentic

From: Iasi

apopise , stii tu ce e aia firma cum stiu e ce e aia sa fii angajat la stat.

si vad ca tot pomenesti obsesiv de spagi, pai ce sa-ti fac, cu aia ai fost invatat, cu aia ii dai inainte.

--------------------
Renault Megane Sedan II - numar cu gaura 1.6 16v 05-2005
m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006)
33 600 km (26/09/2007)
45 000 km (o3/01/2009)
50 000 km (03/06/2009)
+
daniel4ro
post 1 Aug 2010, 21:06
Post #3835

forumist anti

preapricepute afofise, zi mai bine cu criza, cu FMI-ul, cu inflatia, cu astea, fa ceva constructiv, la naiba

--------------------
+
aphophis
post 1 Aug 2010, 21:53
Post #3836

Membru autentic

QUOTE(caktuss @ 1 Aug 2010, 21:03)
apopise , stii tu ce e aia firma cum stiu e ce e aia sa fii angajat la stat.

si vad ca tot pomenesti obsesiv de spagi, pai ce sa-ti fac, cu aia ai fost invatat, cu aia ii dai inainte.
*

da. pentru ca eu lucrez la privat spre deosebire de nea cgb care o freaca la rece la stat. De ce? pentru ca nu poate mai mult. Daca ar ajunge in mediul privat ar fi la fel ca firma: chix. Nu am nimic cu mediul privat, ba dimpotriva ii respect mai mult pe cei care icnearca sa supravietuiasca ca si patroni, intr-o tara unde statul e peste tot ca sa ti-o traga in fund. insa nu am nici un respect pentru indivizi ca cgb, care cred ca afacerile pot fi facute de orice fraier, care daca a miscat 2 harti pe masa intr-un birou dintr-o agentie sau primarie obscura, automat e mare ganditor economic. Adica cum dracu vine aia, firma nu a produs nimic? Pai nu si-a facut un plan inainte, ca macar sa vanda, sa faca ceva cu ea? Ce astepta? Sa vina sa-i dea basescu sau sfantul duh comenzi? Si minte pe deasupra.. wink.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
daniel4ro
post 2 Aug 2010, 06:30
Post #3837

forumist anti

uite ba cgb, simpatizantii lu base si-au pus pe picioare afaceri serioase, in vreme de criza, nu ca tine...

http://www.jurnalul.ro/stire-observator/br...ist-550814.html

adunai-ar pe toti la racoare sa-i faca idolului lor primirea calduroasa cand va veni vremea... smile.gif

This post has been edited by daniel4ro: 2 Aug 2010, 06:31

--------------------
+
xcss
post 2 Aug 2010, 06:50
Post #3838

Born to Be Epic

Lasati-l pe afofis, saracu'. Lumea asa cum o cunostea el da semne ca se duce dracului, mai da si el din picioarele dindarat nitel. Cu cat e mai naspa la partid, cu atat e mai disperat si vorbeste mai "frumos". Deh, capra raioasa tine coada sus...

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
aphophis
post 2 Aug 2010, 07:04
Post #3839

Membru autentic

ce inteligent te-o facut maica-ta mah xcss laugh.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
CGB
post 2 Aug 2010, 10:57
Post #3840

CGB

afofixe, esti dus rau bai nene. cred ca suferinta ta s-a accentuat rau de tot, dupa aparitia ultimelor sondaje. nici radu moraru si andreea pora nu cred ca se tavalesc in chinuri asa ca tine. te si vad in fata tastaturii, plesnind cu ura in taste, injurand printre dinti si stergandu-ti periodic spumele acumulate la colturile gurii. iti inteleg suferinta si inteleg si faptul ca aceasta suferinta iti afecteaza gandirea. de fapt, daca ma gandesc mai bine, problemele cu gandirea cred ca-s de alta natura, dar nu intram in detalii.
da' ia zi tu la mandea, da ce esti asa crizat in ultima vreme? cui i se clatina scaunelul: lu' mami, lu' tati, lu' unchiu...etc? manca-l-ar ticu' de crizat mic.
dincolo de toate astea sa stii ca mi-esti simpatic. de cand modus a lasat-o mai moale si s-a mai dat pe brazda, tu completezi perfect peisajul aici.
acu' ia zi-ne si noo de brandu de tara, de risipa de timp si bani pa care-a presupus-o toata treaba asta, in conditiile in care noo ni se cere sa strangem cureaua. ia zi-ne tu, mudava mic ce esti. si apoi baga si ceva de comunism si mineri. pupa nenea pe nasuc.

io jtu ca tu ai un plan meschin de ienervare a oamenilor, de a-i aduce in stadiul de-a lua warnuri si banuri, da' tot mi-esti simpatic. acu' baga nejte repoarte. iubire.gif

--------------------
166 Pages « < 126 127 128 129 130 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th August 2025 - 21:58
Dacia