Politica pe malul Dambovitei
![]() ![]() ![]() |
Politica pe malul Dambovitei
Turkish |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 11 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|||
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
cgb inteligentu' lu' tata, tu cand vorbeai de afacerea ta, cam asa te refereai
QUOTE si-mi facui o firma cu nejte preteni. ne si vedeam viitori bili gheitzi. pa langa faptu' c-am bagat o tarla de bani in firma, n-am facut nimic. firma aia n-a functionat nici o secunda. a existat doar cu numele. cu toate ca firma n-a functionat depuneam la finante si la camera de comert nijte hartii de-a-n boulea. Cred ca ai facut un plan de afaceri misto: bah.. daca ne pica o spaga si e nevoie de ceva legal, o facem prin firma. Nu v-a mers ca erati de la pnl sau care e treaba? ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() tot asa infocat mai trec peste o luna doua sa vad in ce stare mai esti ![]() |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ã U city ![]() |
afofise, ia sperie-ne putin si zi-ne-o p-aia:
Attached thumbnail(s) images.jpg ( Size: 10.38k ) Number of downloads: 258 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(aqua @ 30 Jul 2010, 18:34) ![]() ![]() tot asa infocat mai trec peste o luna doua sa vad in ce stare mai esti ![]() da bre, ca mai bine cu unul inteligent ca cgb, care ingroapa o gramada de bani intr-o firma, probabil fara plan de afaceri , fara nimic, nu face nimic cu firma aia,vinovat fiind bineinteles statul, ca el le are cu afacerile ca baba si chilotii de tabla ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
gioli, povestea cu firma e veche. daca dai un serci o sa afli toata povestea. de ce anume n-a functionat firma aia, care-a fost treaba samd
da' nu asta conteaza. altceva vream sa scot in evidenta. si anume birocratia de la noi. da' tu nu te-ai prins. ca de obicei. si tot ca de obicei o dai cu pnl, psd...etc. ia mai zi-ne de mineri si comunism!!!! pls pls pls |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Ce masina aveai tu la avatar pana sa pui lighioana aia?
![]() Iar scrii romane despre cum si ce au facut si fac altii fara sa ai habar. ![]() Iar ne spui tu ca negrul e alb ca si cum noi nu traim in tara asta. Multi, daca nu au dat faliment, cu siguranta au fost incurcati rau de birocratia din tara asta. Asta e adevarul si il stie oricine si degeaba indrugi tu altceva in legatura cu nu stiu ce planuri de afaceri. Si cum draq sa vorbesti de plan de afaceri in Romania in conditiile "stabilitatii" legislative din tara asta, cand ti se modifica taxele in mijlocul anului samd. Macane rau ma, asa ca las-o. In sfarsit....poate ne amintesti ce masina aveai la avatar...asta asa, pt ca pomenesti de pulifrici care se viseaza in bmw ![]() This post has been edited by Dan73: 30 Jul 2010, 22:46 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
aphophis |
![]()
|
sigur ca da dane, cgb & friends sigur au facut un plan de afaceri misto, se vede mai jos:
QUOTE pa langa faptu' c-am bagat o tarla de bani in firma, n-am facut nimic. firma aia n-a functionat nici o secunda. ![]() de aia firma aia a dat faliment, desi s-au bagat o gramada de bani in ea, desi nu a functionat nici o secunda, ca cgb& friends avusesera un plan de afaceri misto ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ã U city ![]() |
zi-ne de masina visurilor tale, idilicule!!!!!
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Dan73 |
![]()
|
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
aphophis |
![]()
|
in lista aia e trecut si porcismul de milioane de euro a cinstitului iohanis, care recent a dat un tun imobiliar de mai multe milioane de euro?
![]() Ce stii dane? da de furturile lui tariceanu, alea ce put a ewing family zice ceva acolo? ![]() ![]() This post has been edited by aphophis: 31 Jul 2010, 19:26 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Dan73 |
![]()
|
Se putea sa nu sari tu cu "ba pe-a ma-tii"
![]() Vezi ca mai acu' o saptamana am dat link la un articol in care se vorbea de afacerea la care faci tu aluzie, aia cu platforma continentala ![]() Crezi tu ca am vreo problema daca apare ceva de Johannis ![]() Ce mentalitate...nimic nu e adevarat daca nu se da ceva si de opozitie ![]() In afara de asta mi se pare normal sa fie in vizor mai mult puterea....ca de-aia nu mai pot ei...cainii latra, ursul merge. O sa le mearga atat timp cat in tara asta o sa existe indivizi dispusi sa treaca peste orice din interes sau avand ca justificare chestia ca si ceilalti au furat. Cum ar fi ca dupa ce pica astia sa venim pe aici si sa zicem "si ce daca, au furat si pedelistii" ![]() Acolo sunt chestii pt care nu a raspuns inca nimeni. Iar daca sunt minciuni ar fi trebuit sa fie o gramada de procese de calomnie la asa acuzatii grave. A auzit cineva de asa ceva? Tara de doua parale...cu o gramada de oameni de o para chioara Cand ziceam ca mai bine s-ar reduce banii astia risipiti in afaceri ca cele din link-ul de mai sus decat sa se taie salariile si pensiile sareai tontoroiul pe aici de bucurie ca se taie niste salarii. De parca se taiau sau ii afectau pe aia numiti politic cu salarii de sute de milioane. Sigur...efervescenta ta era de inteles, dupa cum se vede daca scoti nasul in strada, afacerile au ramas intacte ![]() This post has been edited by Dan73: 31 Jul 2010, 20:31 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
aphophis |
![]()
|
deci dane, in link-ul pus de tine, vedem tunuri majore pesedisto-peneliste? Sau ei sunt impartiali, lovesc doar in pdl?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Dan73 |
![]()
|
Acolo sunt adunate link-uri catre articole din presa care au publicat incepand din octombrie 2009. Asa e datat primul articol. Enormal sa apara mai multe chestii legate de actuala putere pt ca ei sunt in paine. Daca nu iti convine fa o cerere la ei ca sa adune articole incepand din 2000 sau de cand vrei tu
![]() Oricum arunci iarasi cu vorbe. Ai scos din burta chestia precum ca se iau numai de afacerile pdl. Uite aici: http://www.porcisme.ro/component/content/a...tiunile-romexpo ....sa se vada ca nu e cum spui tu. O mica manipulare...ne-am obisnuit ![]() This post has been edited by Dan73: 1 Aug 2010, 10:17 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
aphophis |
![]()
|
ce convenabil, porcisme doar din 2009. Ca alea de dinainte, prin care s-au sifonat vreo 15 miliarde de euro in 2 ani de pnl si psd, nu exista dom'le
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Dan73 |
![]()
|
Ti-am dat link catre un articol care se refera si la cealalta tabara. Eludezi iarasi. Tipic pt cei care frecventeaza scoala de vara
![]() Oricum pica si referirea la aspectul cu 2009. Pur si simplu atunci au inceput sa faca ce fac. Daca tie nu iti convine fa o plangere ca nu au infiintat site-ul in 2000 ![]() Deturnezi iarasi discutia. Ti-am dat link catre articol in care e vorba si de ceilalti. Ce mai vrei? ![]() E retorica intrebarea pt ca eu stiu...tu vrei doar sa degenereze discutia in altceva crezand ca link-ul ala se pierde printre zeci de postari. Asa ca... poftim: http://www.porcisme.ro/ This post has been edited by Dan73: 1 Aug 2010, 11:29 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
aphophis |
![]()
|
hai las-o dane ca macane. Unde sunt porcismele penelisto-pesediste? Unde e porcismul lui iohanis? Ca e aburinda si e de multe milioane de euro. Dar bineinteles ala nu se pune, se pun doar porcismele pedeliste. Alea penelisto-pesediste nu exista
![]() Deci.. de ce nu e iohanis in lista aia? |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Dan73 |
![]()
|
Deci daca nu e Johannis pe site-ul ala nu e valabil si adevarat nimic din ce scrie acolo?
![]() This post has been edited by Dan73: 1 Aug 2010, 11:59 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
aphophis |
![]()
|
nu, insa ma intreb si eu cum de un tun asa de mare de milioane de euro ca cel al lui iohanis nu e prezent pe site. ca tu ziceai ca pun pe site-ul ala doar tunurile dupa 2009. Asta a lui iohanis a avut loc in 2010. S-o fi impiedicat aia din site in timp ce vroiau sa puna stirea despre iohanis?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 30 Jul 2010, 20:46) ![]() ![]() ![]() QUOTE(aphophis @ 30 Jul 2010, 23:43) de aia firma aia a dat faliment, desi s-au bagat o gramada de bani in ea, desi nu a functionat nici o secunda, ca cgb& friends avusesera un plan de afaceri misto mai dajteptu lu tata, hai sa-ti ecsplic ptr ultima data, asa ca la un retard (a nu se intelege ca insinuez ceva), care-i treaba, desi nu vad relevanta acestei povestiri. da' totusi, ptr tine o fac: firma aia n-a dat dajteptu lu tata faliment, ptr ca n-avea cum sa dea faliment, din moment ce n-a avut activitate vreodata. pricepi. e o firma ca multe altele, infiintata si atat. ramasa in stadiul asta. firma e momentan cu activitatea suspendata. stiu ca acum esti putin in ceata, ptr c-am pomenit de activitate suspendata, dupa ce putin mai sus am zis ca n-a avut niciodata activitate. dar statu roman asa a gasit el de cuvinta sa procedeze. ai sau n-ai activitate c-o firma, procedeul se numeste "suspendare de activitate". acu' ca sa te simpti si tu oleaca bine, hai sa zicem c-a fost ca tine, adica noi am fost nijte prosti si am facut o firma fara sa gandim mai departe. da' apoi ne-am dat seama ca am facut-o degeaba si inainte de-a avea fro activitate pe firma asta, am vrut s-o desfiintam. da' statu' nu! in loc sa existe un procedeu usor, prin care o firma care a existat doar cu numele, fara a avea frodata activitate, sa o poti desfiinta rapid ca sa nu le mai incarci lor bazele de date aiurea, exista un procedeu greoi de a desfiinta o firma de genul asta. greoi si costisitor financiar. aici era de fapt durerea mea. referitor la birocratia asta stupida. intelesesi ceva, sau am tocit degeaba buricele dejtelor? sincer, io as paria pa tocitu' degeaba al buricelor... p.s ptr c-am pierdut timp sa-ti iecsplic toate astea, fa-mi si mie un hatar si mai zi ceva de mineriade si comunism. ca sa ne mai radem si noi. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
the_tavi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 406 Joined: 10 April 08 From: Timisoara ![]() |
Ma intreb de ce oameni care par onesti si integri, preluand o culoare politica incep sa vada realitatea deformata, sau sa nu mai vada decat o realitate A LOR. Ma uit si pe forum si imi dau seama de ce o ducem asa cum o ducem. In virtutea steagului sub care defileaza, oamenii tind sa devina absolut subiectivi, lasand laoparte decenta si onestitatea.
This post has been edited by the_tavi: 1 Aug 2010, 19:23 |
--------------------
Opel Signum 2.0 T
Suzuki SV650
- Being dead right doesn't make you any less dead!
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(CGB @ 1 Aug 2010, 17:45) mai dajteptu lu tata, hai sa-ti ecsplic ptr ultima data, asa ca la un retard (a nu se intelege ca insinuez ceva), care-i treaba, desi nu vad relevanta acestei povestiri. da' totusi, ptr tine o fac: firma aia n-a dat dajteptu lu tata faliment, ptr ca n-avea cum sa dea faliment, din moment ce n-a avut activitate vreodata. pricepi. e o firma ca multe altele, infiintata si atat. ramasa in stadiul asta. firma e momentan cu activitatea suspendata. stiu ca acum esti putin in ceata, ptr c-am pomenit de activitate suspendata, dupa ce putin mai sus am zis ca n-a avut niciodata activitate. dar statu roman asa a gasit el de cuvinta sa procedeze. ai sau n-ai activitate c-o firma, procedeul se numeste "suspendare de activitate". acu' ca sa te simpti si tu oleaca bine, hai sa zicem c-a fost ca tine, adica noi am fost nijte prosti si am facut o firma fara sa gandim mai departe. da' apoi ne-am dat seama ca am facut-o degeaba si inainte de-a avea fro activitate pe firma asta, am vrut s-o desfiintam. da' statu' nu! in loc sa existe un procedeu usor, prin care o firma care a existat doar cu numele, fara a avea frodata activitate, sa o poti desfiinta rapid ca sa nu le mai incarci lor bazele de date aiurea, exista un procedeu greoi de a desfiinta o firma de genul asta. greoi si costisitor financiar. aici era de fapt durerea mea. referitor la birocratia asta stupida. intelesesi ceva, sau am tocit degeaba buricele dejtelor? sincer, io as paria pa tocitu' degeaba al buricelor... p.s ptr c-am pierdut timp sa-ti iecsplic toate astea, fa-mi si mie un hatar si mai zi ceva de mineriade si comunism. ca sa ne mai radem si noi. adica mai pe romaneste cineva s-a aruncat ca boul inainte, crezand ca o sa faca bani din spagi via firma aia. Si si-a dat seama dupa aia ca nu e totusi asa de usor. Adica ati ingropat bani in firma, desi habar nu aveati de afaceri. la ce dracu ti-ai facut firma? Doar ca sa prezinti pe cartea de vizita " cgb - gigolo cu firma' ![]() Ce sa zic cgb, sunt convins ca cu inteligenta ta, ai fi adus microsoftul de exemplu mult mai sus decat l-a dus bill gates. ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
apopise , stii tu ce e aia firma cum stiu e ce e aia sa fii angajat la stat.
si vad ca tot pomenesti obsesiv de spagi, pai ce sa-ti fac, cu aia ai fost invatat, cu aia ii dai inainte. |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
daniel4ro |
![]()
|
preapricepute afofise, zi mai bine cu criza, cu FMI-ul, cu inflatia, cu astea, fa ceva constructiv, la naiba
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(caktuss @ 1 Aug 2010, 21:03) apopise , stii tu ce e aia firma cum stiu e ce e aia sa fii angajat la stat. si vad ca tot pomenesti obsesiv de spagi, pai ce sa-ti fac, cu aia ai fost invatat, cu aia ii dai inainte. da. pentru ca eu lucrez la privat spre deosebire de nea cgb care o freaca la rece la stat. De ce? pentru ca nu poate mai mult. Daca ar ajunge in mediul privat ar fi la fel ca firma: chix. Nu am nimic cu mediul privat, ba dimpotriva ii respect mai mult pe cei care icnearca sa supravietuiasca ca si patroni, intr-o tara unde statul e peste tot ca sa ti-o traga in fund. insa nu am nici un respect pentru indivizi ca cgb, care cred ca afacerile pot fi facute de orice fraier, care daca a miscat 2 harti pe masa intr-un birou dintr-o agentie sau primarie obscura, automat e mare ganditor economic. Adica cum dracu vine aia, firma nu a produs nimic? Pai nu si-a facut un plan inainte, ca macar sa vanda, sa faca ceva cu ea? Ce astepta? Sa vina sa-i dea basescu sau sfantul duh comenzi? Si minte pe deasupra.. ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
daniel4ro |
![]()
|
uite ba cgb, simpatizantii lu base si-au pus pe picioare afaceri serioase, in vreme de criza, nu ca tine...
http://www.jurnalul.ro/stire-observator/br...ist-550814.html adunai-ar pe toti la racoare sa-i faca idolului lor primirea calduroasa cand va veni vremea... ![]() This post has been edited by daniel4ro: 2 Aug 2010, 06:31 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Lasati-l pe afofis, saracu'. Lumea asa cum o cunostea el da semne ca se duce dracului, mai da si el din picioarele dindarat nitel. Cu cat e mai naspa la partid, cu atat e mai disperat si vorbeste mai "frumos". Deh, capra raioasa tine coada sus...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
aphophis |
![]()
|
ce inteligent te-o facut maica-ta mah xcss
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
CGB |
![]()
|
afofixe, esti dus rau bai nene. cred ca suferinta ta s-a accentuat rau de tot, dupa aparitia ultimelor sondaje. nici radu moraru si andreea pora nu cred ca se tavalesc in chinuri asa ca tine. te si vad in fata tastaturii, plesnind cu ura in taste, injurand printre dinti si stergandu-ti periodic spumele acumulate la colturile gurii. iti inteleg suferinta si inteleg si faptul ca aceasta suferinta iti afecteaza gandirea. de fapt, daca ma gandesc mai bine, problemele cu gandirea cred ca-s de alta natura, dar nu intram in detalii.
da' ia zi tu la mandea, da ce esti asa crizat in ultima vreme? cui i se clatina scaunelul: lu' mami, lu' tati, lu' unchiu...etc? manca-l-ar ticu' de crizat mic. dincolo de toate astea sa stii ca mi-esti simpatic. de cand modus a lasat-o mai moale si s-a mai dat pe brazda, tu completezi perfect peisajul aici. acu' ia zi-ne si noo de brandu de tara, de risipa de timp si bani pa care-a presupus-o toata treaba asta, in conditiile in care noo ni se cere sa strangem cureaua. ia zi-ne tu, mudava mic ce esti. si apoi baga si ceva de comunism si mineri. pupa nenea pe nasuc. io jtu ca tu ai un plan meschin de ienervare a oamenilor, de a-i aduce in stadiul de-a lua warnuri si banuri, da' tot mi-esti simpatic. acu' baga nejte repoarte. ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th August 2025 - 21:58 |