Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

166 Pages « < 120 121 122 123 124 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Politica pe malul Dambovitei

Modus
post 6 Jul 2010, 19:33
Post #3631

Membru autentic

Group: Members

QUOTE(daniel4ro @ 6 Jul 2010, 07:50)
la 8 intru pe poarta, iau halatu pe mine, ma apuc de tras la saiba... la 8 si 10 intru pe forum si citesc ce s-a mai scris de la ora 16 de ieri de cand am plecat...
*

bugetar de lux (pardon, privilegiat) esti coane, program scurt, doar 8 ore pe zi. Ca sa nu ma intelegi gresit, iti doresc un upgrade la un Fluence 1.5 dCi de 110 cai Privilege super full options.

FORTA RENAULT!

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Dan73
post 6 Jul 2010, 20:05
Post #3632

Membru autentic

QUOTE(tibirk @ 6 Jul 2010, 18:56)
Nu-ti dau nici un raspuns la ceea ce spui ca era previzibil, insa te intreb si eu asa....
Lasand la o parte interesele asiguratorului si ale concurentei lui....cum iti explici faptul ca romanii refuza asigurarea GRATUITA pe care le-a acordat-o romtelecom in colaborare cu o companie de asigurari? Nu cumva tine de educatie? Ia mergi tu oriunde in lumea asta si fa o asigurare GRATUITA si vezi cum e primita? Chiar daca mai detii o asigurare, cea gratuita nu are cum sa te incurce. Din contra...
*

Desi nu ai raspuns la nici o intrebare de-a mea si era foarte previzibil ca nu ai sa poti sa o faci cu argumente, eu iti raspund totusi. Romanul, de la Caritas si FNI incoace, e foarte reticent la cadouri din astea. Pe la sectiunea de asigurari a forumului vad destui nemultumiti de felul cum se achita de obligatii anumite societati de asigurare. Evident ca tine si de educatie toata treaba pt ca multi din cei care ar avea bani nu fac totusi asigurare. Iti reamintesc totusi in ce tara traim si ca nici societatile de asigurare nu se comporta fata de clienti cu corectitudinea din Germania sau aiurea. Oricum nu stiu despre ce asigurare vorbesti..aia cu romtelecomul.
Asta imi aduce aminte de gratuitatea oferita de unii la tv digital de au aparut ligheane pe toate cocioabele. Dupa cateva luni de gratuitate cand au bagat plata au inceput aia sa se deconecteze masiv. S-a gasit solutie si la asta....plata cu ora. radmasa.gif Vrea omul sa vada Dansez pentru tine..da telefon si i se deblocheaza 3 ore in data respectiva....evident ca plateste cat consuma radmasa.gif

Totusi: poti sa precizezi cum ar putea sa plateasca o babuta cu 350 lei pensie asigurarea pe locuinta? radmasa.gif

This post has been edited by Dan73: 6 Jul 2010, 20:09

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
CGB
post 6 Jul 2010, 20:24
Post #3633

CGB

From: behind

QUOTE(A l e x @ 6 Jul 2010, 10:24)
Evident, era o ironie, dar greseala mea ca incerc sa fiu subtil unde nu trebuie.

stai linistit ca ti-am ginit ironia si subtilitatea. doar stii ca-s maestru in ironii. nu-s chiar tuta, ca dovada ca nu m-am lasat fraierit de chior sa-l votez. da' ma gandeam ca poate te-atrag in "jocu' " asta de-a politica. sa ne radem si noi in mai multi. "c-asa ne place noo, sa ne radem". vorba lu' dorel visan.

tibircaaaa, zi ma cum face femeia aia asigurare la casa?

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
buzasparta
post 6 Jul 2010, 20:25
Post #3634

Membru autentic

From: Judetul Romanica

base intreba daca are lumea asigurare.nu au asigurari ca nu au bani.asigurari ieftine si care sa acopere riscuri asa cum trenuie nu exista.asiguratorii se dau de ceasul mortii cand e vorba de un dosar de dauna la un logan sau clio sau megane care nu sunt niste masini cu preturi exorbitante.daca ar fi vorba de o casa sau proprietate care este asigurata sau valoreaza vreo 500 000 euro cred ca ar pune lantul pe usa.unii spuneau ca romanii nu au educatia necesara pentru asigurari ca nu sunt obisnuiti.dar asiguratorii care sunt numai lapte si miere atunci cand inchei contractul, uita sa iti explice si partea nasoala din contract de foarte multe ori, de ce uita repede de atitudinea amabila si tergiverseaza dosarele de dauna?ca ei e angajati la o firma de succesuri si sunt foarte superiori avand scoli multe + traininguri in domeniu.cineva spunea ca la particular sunt numai oameni competenti - legat de promovabilitatea la bac si de faptul ca nu isi vor gasi de munca la patron si se vor angaja la stat- si ca se angajeaza pe competente. sa va aduc aminte cati va plangeti de serviciile oferite si prestate pe la banci, service-uri sau prin carciumi?ca sa nu mai vorbesc de magazinele unde ori te ataca vanzatoarele ca o turma de pitbuli infometati ori te trateaza de parca le deranjezi. cred ca nu e cazul. la partea cu educatia a avut dreptate si baselu: mai avem nevoie si de mecanici auto nu numai de schimbatori de piese noi, mai avem nevoie si de un ospatar mai pregatit care sa nu isi spele labele in ciorba mea.
@cgb : contacteaza un broker de asigurari pe net ca brokerul e scolit la multinationale cu staif, e foarte competent si e sub nivelul lui sa se tarasca prin mocirla la o profesoara rufoasa imbracata cu un tricou decolorat si cu gumari in picioare.
eu am mai "spus " mai demult in tr-un post: pentru unii de pe forumul asta lumea se reduce la forum, sau net iar cea mai tare experienta din viata lor a fost cand un bou le-a taiat calea fara sa semnalizeze.sau le-a franat brusc in fata.sau experientele alora de la fear factor.

This post has been edited by buzasparta: 6 Jul 2010, 20:46

--------------------
renault megane sedan 1.6 110cp - GL06cxx 2007 expression
President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94
+
daniel4ro
post 6 Jul 2010, 20:38
Post #3635

forumist anti

From: B U Z Ă U city

QUOTE(Modus @ 6 Jul 2010, 19:33)
bugetar de lux (pardon, privilegiat) esti coane, program scurt, doar 8 ore pe zi. Ca sa nu ma intelegi gresit, iti doresc un upgrade la un Fluence 1.5 dCi de 110 cai Privilege super full options.

FORTA RENAULT!
*

stai calm, amice, ca n-ai tu de unde sa-mi afli mie programul...

ti-am exemplificat, facandu-ti o macheta pe care sa-mi raspunzi, dar iarasi te faci ca ploo si nu ne dezvalui numele concernului unde lucrezi

This post has been edited by daniel4ro: 6 Jul 2010, 20:40

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
tibirk
post 7 Jul 2010, 07:40
Post #3636

Membru autentic

QUOTE(buzasparta @ 6 Jul 2010, 21:25)
uita sa iti explice si partea nasoala din contract de foarte multe ori, de ce uita repede de atitudinea amabila si tergiverseaza dosarele de dauna
*

Pentru ca o mare parte din dosarele de dauna din tara asta sunt fraude. Nu ti se pare normal ca asiguratorul sa verifice inainte de a platii? Pe aceasta cale te anunt ca daunalitatea pe segmentul auto depaseste 100% la orice asigurator din romanica. Cumnatu'meu si-a schimbat singur doua usi la masina numai ca sa nu-i mareasca prima de asigurare...dar vezi tu...nu sta in romania...ca aici merge oricum.
Despre majoritatea incendiilor prin bucuresti nici nu vreau sa-ti povestesc. Dar fi sigur ca in caz de inundatie sau cutremur nu mai suspecteaza nimeni cazul de frauda...

--------------------
- - -
Renault Laguna II, 1.6, 16v, 2001, K4M710
+
clr
post 7 Jul 2010, 07:51
Post #3637

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(tibirk @ 6 Jul 2010, 19:56)
....cum iti explici faptul ca romanii refuza asigurarea GRATUITA pe care le-a acordat-o romtelecom in colaborare cu o companie de asigurari? ....
*

De fapt tu stii foarte bine ca nu s-a legat nimeni de faptul ca s-a dat o asigurare gratuita.
Problema este prelucrarea datelor cu caracter pesonal. Care nu se poate face decat daca s-a luat acordul scris de la titular pentru acest lucru, conform legii. Ori in cazul de fata, datele alea au fost oferite fara semnatura respectiva. Deci legea a fost incalcata. Dar ce conteaza asta la noi, daca e benefic pentru client (sau pentru societatea de asigurari?), da-o incolo de lege.

--------------------
Ex Renault Megane 2003
Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire

+
Modus
post 7 Jul 2010, 07:52
Post #3638

Membru autentic

QUOTE(daniel4ro @ 6 Jul 2010, 20:38)
stai calm, amice, ca n-ai tu de unde sa-mi afli mie programul...

ti-am exemplificat, facandu-ti o macheta pe care sa-mi raspunzi, dar iarasi te faci ca ploo si nu ne dezvalui numele concernului unde lucrezi
*

spre deosebire de tine nu ma bag cu picioarele in viata ta. nu vad ce importanta are mentionarea angajatorului meu; poate al tau e mai de soi.

Fluence Privilége super full (xenon DBL, piele, dublu climatronic, ESP, monitorizare presiune in pneuri) si un cuplu impresionant de 240 Nm/1750 rpm.

--------------------
+
gruita2005
post 7 Jul 2010, 11:17
Post #3639

Membru de la Baia Mare

From: Baia Mare

Ca tot vorbim de asigurari uitati aici ce spune directorul de asigurari generale al Generali Asigurari, Adrian Marin http://www.ziare.com/bani/asigurari/compan...ndabile-1027533
Asa ca d-le aphophis si tibirk lasati-o ca macane. Toata lumea stie ca este imposibil in romania sa-ti dea cineva bani in urma unei inundatii chiar daca ai asigurare.

--------------------
Ford Mondeo II - MM 05 PMD 1997, 1.6 16V, 90CP
+
A l e x
post 7 Jul 2010, 14:21
Post #3640

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

QUOTE(CGB @ 6 Jul 2010, 21:24)
nu-s chiar tuta, ca dovada ca nu m-am lasat fraierit de chior sa-l votez.
*

radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
aphophis
post 7 Jul 2010, 15:06
Post #3641

Membru autentic

QUOTE(CGB @ 6 Jul 2010, 20:24)
stai linistit ca ti-am ginit ironia si subtilitatea. doar stii ca-s maestru in ironii. nu-s chiar tuta, ca dovada ca nu m-am lasat fraierit de chior sa-l votez. da' ma gandeam ca poate te-atrag in "jocu' " asta de-a politica. sa ne radem si noi in mai multi. "c-asa ne place noo, sa ne radem". vorba lu' dorel visan.

tibircaaaa, zi ma cum face femeia aia asigurare la casa?
*

nu bre, tu ai votat schimbarea, ai votat ingerii, cei care ar fi scos tara din rahat icon_mrgreen.gif adauga epitete acolo cate vrei, toate inutile, sunt sigur ca o sa te simti mai bine rolleyes.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
CGB
post 7 Jul 2010, 18:42
Post #3642

CGB

zise chioru catre pulime: "...acu' tre sa taiem din alta parte ca sa dam la sinistrati. si-o sa taiem de la sanatate, de la invatamant..."
bai a dreq creatura are un dar de-a prosti pulimea ce n-am vazut. dati seama ce deprimati is oamenii acu, ca tre sa se taie taman de la sanatate si invatamant. ce procese de constiinta isi fac saracii sinistrati.
da' jivina chioara a bagat-o p-asta cu taiatu de la ale mai sensibile domenii numa ca sa imprecsioneze. el stie foarte bine ca poa sa taie fara probleme de la turism, de la presidentie si din multe alte parti din care chiar merita taiat. da' o baga la sentiment cu sanatatea si invatamantu', manca-l-ar ciroza da mincinos.

afofise mai zi ma de comunism si mineri.

--------------------
ssilviu
post 7 Jul 2010, 18:49
Post #3643

F1 Man

From: Nicaieri

Io nu înțeleg de ce vă mai pierdeți timpul cu aphophis. Mai degrabă renunță Băsesc la președenție de bună voie decât să-și dea jos aphophis ochelarii de cal.

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
CGB
post 7 Jul 2010, 20:15
Post #3644

CGB

berceanu :"de la anu soferii vor plati 3-4 euro pe suta de km, ca sa circule pe autostrada" radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif
care plm autostrada?!?!?!?
una e prastie si alta duce de la bucuresti nicaieri radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
Tamango
post 7 Jul 2010, 20:53
Post #3645

Biciclist

Mai e autostrada intre nimic si nimic, vorba lui Badea, turda-gilau smile.gif

--------------------
Suzuki Vitara 1,6 AT 2017
Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
+
daniel4ro
post 7 Jul 2010, 21:20
Post #3646

forumist anti

nu vad ce importanta are mentionarea angajatorului meu; poate al tau e mai de soi.
*

[/quote]
meserie, la mine stii deja: bujetar de lux, frec menta pe bani publici, stau 8 ore la ghiseu, cu dese pauze de cafele si tutun plus rezolvat treburi personale, greata pe mine cat cuprinde, etc, etc, bla-bla-bla...

sunt curios unde lucrezi tu, care te dai cu cracii-n sus ca te spetesti cu munca la nenorocitu de patron si ca din banii tai isi iau salariul toti bujetarii...

tot n-ai inteles?

a... mai baga o poza cu tine sa ne mai radem oleaca, pe criza asta nu ne-ar strica sa ne mai descretim

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
ssilviu
post 7 Jul 2010, 21:24
Post #3647

F1 Man

From: Nicaieri

Il știm pe modus cum arată. E suficient smile.gif)

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
daniel4ro
post 7 Jul 2010, 21:49
Post #3648

forumist anti

esti egoist...

si userii mai noi? la ei nu te gandesti? biggrin.gif

--------------------
+
dumid
post 7 Jul 2010, 23:47
Post #3649

Membru autentic

Nu am stiut ca topicul asta e atat de amuzant. De acum incolo o sa-l urmaresc cu mare interes.

--------------------
5461 1997 2012
+
Master01
post 8 Jul 2010, 07:11
Post #3650

Membru autentic

From: Suceava

QUOTE(gruita2005 @ 7 Jul 2010, 11:17)
Ca tot vorbim de asigurari uitati aici ce spune directorul de asigurari generale al Generali Asigurari, Adrian Marin http://www.ziare.com/bani/asigurari/compan...ndabile-1027533
Asa ca d-le aphophis si tibirk lasati-o ca macane. Toata lumea stie ca este imposibil in romania sa-ti dea cineva bani in urma unei inundatii chiar daca ai asigurare.
*

Da, parca Base nu ar sti asta? E jmecher, incearca sa inchida gura oamenilor cand nu are ce sa raspunda si nu mai face fatza. E un jmecher tupeist. Va mai aduceti aminte? ,,L-ati lovit pe baiatul acela?" Raspuns presedinte neprihanit. ,,Nu am lovit cu pumnul sau cu dosul (palmei) pe acest baiat". Dar o palma tot ia dat ! radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif gun3.gif

--------------------
RENAULT MEGANE SCENIC - Nr. de SV 2005/1598 cmc 1,6 16 V
Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie.
+
aphophis
post 8 Jul 2010, 08:24
Post #3651

Membru autentic

eu zic ca l-a bagat pe ala in spital. Ca l-a omorat numai ca opozitia l-a inviat laugh.gif

Cred ca sloganul opozitiei ar trebui sa fie " inviem copiii omorati de dictator" radmasa.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
xcss
post 8 Jul 2010, 09:24
Post #3652

Born to Be Epic

Ridi, pagliaccio...

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
buzasparta
post 8 Jul 2010, 09:38
Post #3653

Membru autentic

From: Judetul Romanica

cica taxa modica pe autostrada- care autostrada? de 3-4 euro/100 km.3-4 euro e modic? si autostrazile unde sunt? mi-a placut exprimarea de genul" e multe" a ministrului educatiei.

--------------------
renault megane sedan 1.6 110cp - GL06cxx 2007 expression
President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94
+
Modus
post 8 Jul 2010, 13:01
Post #3654

Membru autentic

Azi la 21:00 pe TVR1 este invitat presedintele. Sa vedem ce ne zice.

--------------------
+
DrK
post 8 Jul 2010, 13:08
Post #3655

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

Ce sa zica?
Toate veniturile trebuie impozitate. Asta o a sa zica wink.gif

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
tatimeu
post 8 Jul 2010, 13:12
Post #3656

Membru autentic

cum a rezolvat El problema cu apele. radmasa.gif ce salarii mari au profesorii si medicii cauza care conduce la diminuarea bugetului si realocarea banilor pentru sinistrati radmasa.gif .
Cum dracu mai puteti sa dati asemenea stiri aici mai comunicatorilor? Credeti ca nu sunt destui pe langa noi (scarbici, strada) de mai avem nevoie de voi aici?

This post has been edited by tatimeu: 8 Jul 2010, 13:34

--------------------
renault/audi Megane III RS/Audi A4 2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
+
nonic
post 8 Jul 2010, 13:36
Post #3657

Together we can do more

From: Ploiesti

O sa anunte ca Romania a iesit din criza financiara, ca o sa avem sute de km de autostrada/an (A1; A2; A3; A4...), ca o sa creasca pensiile si salariile profesorilor si alocatiile si si si...

Stati sa vedeti cati batrani o sa moara la iarna ca nu au bani pentru caldura, medicamente si chiar mai rau pentru mancare sad.gif

mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif

--------------------
Renault Megane 2.1 1.5 dci 2004 Privilege Sedan
+
DrK
post 8 Jul 2010, 13:45
Post #3658

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

QUOTE(nonic @ 8 Jul 2010, 13:36)
Stati sa vedeti cati batrani o sa moara la iarna ca nu au bani pentru caldura, medicamente si chiar mai rau pentru mancare  sad.gif
*

rofl1.gif wallbash.gif

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
CGB
post 8 Jul 2010, 18:05
Post #3659

CGB

QUOTE(Modus @ 8 Jul 2010, 13:01)
Azi la 21:00 pe TVR1 este invitat presedintele. Sa vedem ce ne zice.

crezi ca mai e cineva care nu stie ce va zice domnul presedinte? ca sa va scutesc de urmarit emisiunea va zic io ce-o sa spuna deseara:

1. eu nu am fost de acord cu marirea tva. guvernul cel rau a luat aceasta masura. deci guvernul e de vina.
2. despre criza nu am stiut nimic. am fost luati prin surprindere, de aceea ne-a prins nepregatiti. tot ce am declarat eu despre criza mi-a fost pus la dispozitie de persoane avizate din guvern. deci guvernul este de vina.
3. guvernul e vinovat de tot. si nu eu am pus acest guvern. de fapt boc m-a amenintat ca ma bate daca nu-l pun primministru. iar udrea a zis ca nu-mi mai su##$%#%#^$##$^*)*()&)^*$#ula, daca n-o pun si pa ea ministra. asa ca nu e vina mea. e vina guvernului.
4. nu am lovit acel copil cu pumnul in fata.
5. ha ha ha ha ha

--------------------
gmt97hr
post 8 Jul 2010, 19:20
Post #3660

Membru

Completare la postul anterior:
6.Vina pentru situatia actuala o au toti romanii - 22 de milioane !!! sad.gif

--------------------
RENAULT LAGUNA II 2001 1.8 16 V DYNAMIQUE
+
166 Pages « < 120 121 122 123 124 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th August 2025 - 15:34
Dacia