Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

166 Pages « < 13 14 15 16 17 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Politica pe malul Dambovitei

luck33ro
post 13 Sep 2009, 12:51
Post #421

Membru autentic

Group: Members

Numai un necunoscator poate spune ca turcii sunt amarati. Au infrastructura si industrie de zeci de ani la nivel occidental.
La fel si cu clasa politica: sunt alesi doar de necunoscatori si pomanagii (un mic, o punga de seminte, un kil de faina sau ulei). Ei stabilesc cine ne mananca impozitele si taxele pe care le platim lunar la salar - peste 65%.
Daca tie nu-ti pasa cati bani iti ia administratoru si ce face cu ei pe urma e treaba ta. Probabil ca o sa-ti cada blocu in cap in curand dar tu nu ai dc sa te plangi wink.gif

QUOTE(caktuss @ 12 Sep 2009, 09:05)
Vadim  icon_mrgreen.gif
*

Da` Jiji ce are domle? wacko.gif

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
PhilipMorris
post 13 Sep 2009, 15:14
Post #422

dependent de internet banking

From: Where the streets have no name

Eu am o urma de regret ca nu a avut si A Nastase o sansa. Nu stiu daca era bun sau nu, dar stie politica mai multa decat toti candidatii la un loc. Cred ca le-ar tremura chilotii multora

--------------------
MK2 Black panther, sexiest hatchback ever TiVCT
Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
+
aphophis
post 13 Sep 2009, 15:15
Post #423

Membru autentic

QUOTE(PhilipMorris @ 13 Sep 2009, 15:14)
Eu am o urma de regret ca nu a avut si A Nastase o sansa. Nu stiu daca era bun sau nu, dar stie politica mai multa decat toti candidatii la un loc. Cred ca le-ar tremura chilotii multora
*

doamne feri, ajungeam mai rau ca pe vremea lui nicu daca ajungea bombonel presedinte. ph34r.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 14 Sep 2009, 17:43
Post #424

Membru autentic

QUOTE(RaduNG @ 11 Sep 2009, 12:46)
da... baiat bun.. un idiot... un carnat bleg...
*

Zici tu ca e Crin Antonescu asa? Pot spune si eu ca Base e cel mai mare om de stat pe care l-a avut Romania.... cel mai viteaz, mai inteligent si mai breaz...unde mai pui ca nu e nici vreun carnat.
Sper ca nu se apuca cineva sa combata o afirmatie atat de bine argumentata biggrin.gif

This post has been edited by Dan73: 14 Sep 2009, 17:50

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
CGB
post 14 Sep 2009, 18:01
Post #425

CGB

From: behind

QUOTE(luck33ro @ 13 Sep 2009, 12:51)
Numai un necunoscator poate spune ca turcii sunt amarati...

recunosc ca nu stiam prea multe despre turcaleti si aveam o parere preconceputa despre ei. stiam ca turismul lor e beton, da' nu m-asteptam sa fie asa mijto si-n rest. brava lor.

la noi e-n continuare circaraie maxima. la tebea vadim a luat-o rau de tot pa aratura, jiji a aruncat cu bani, geoana a macanit si el una alta. baselu a venit separat ca mde are 3 oo. a dat autografe pa carti de rugaciuni si si-a udat gorunu'. plm, circ de circ. vai de putza noastra.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
DrK
post 14 Sep 2009, 18:58
Post #426

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

QUOTE(Dan73 @ 14 Sep 2009, 17:43)
Zici tu ca e Crin Antonescu asa? Pot spune si eu ca Base e cel mai mare om de stat pe care l-a avut Romania.... cel mai viteaz, mai inteligent si mai breaz...unde mai pui ca nu e nici vreun carnat.
Sper ca nu se apuca cineva sa combata o afirmatie atat de bine argumentata biggrin.gif
*

De ce imi cer argumente la un lucru evident? blush.gif

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
aphophis
post 14 Sep 2009, 19:02
Post #427

Membru autentic

QUOTE(Dan73 @ 14 Sep 2009, 17:43)
*

pai ce e de argumentat? Omul conduce in parlament la numarul de absente. A fost repetent un an . Cand iese la televiziune sau in ziare, nu spune nimic despre viziunea lui despre viitor, ci stie doar o replica "basescu e de vina, basescu trebuie sa faca asta, basescu nu trebuie sa faca asta" bla bla. wacko.gif Desi tocmai el sustinea ca o sa aiba un alt tip de campanie electorala rolleyes.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Master01
post 14 Sep 2009, 22:13
Post #428

Membru autentic

From: Suceava

Nu are sanse decat sa atace la Basescu, ca are motive garla! Doar no sa se bata singur cu pumnii in piept Antonescu. Am auzit ca rromii nu vor vota in veci nume gen Hitler si Antonescu. Asa ca trebuie sa traga tare, avnd in vedere ca rromii sunt vreo 3-4 milioane...............

--------------------
RENAULT MEGANE SCENIC - Nr. de SV 2005/1598 cmc 1,6 16 V
Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie.
+
aphophis
post 15 Sep 2009, 21:33
Post #429

Membru autentic

stii si tu ca , chestii din astea rasuflate ca nu are sanse decat daca ataca la antonescu, is chestii dupa care politicienii gen antonescu isi ascund impotenta. Atunci cand nu poti dovedi si nu poti arata ca meriti sa fii votat pentru ceea ce esti, incepi sa arunci cu kko in concurenta.

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Modus
post 16 Sep 2009, 11:46
Post #430

Membru autentic

Si cum in spatele lui Antonescu sta marele mafiot Patriciu...

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
Dan73
post 16 Sep 2009, 15:22
Post #431

Membru autentic

QUOTE(aphophis @ 15 Sep 2009, 22:33)
stii si tu ca , chestii din astea rasuflate ca nu are sanse decat daca ataca la antonescu, is chestii dupa care politicienii gen antonescu isi ascund impotenta. Atunci cand nu poti dovedi si nu poti arata ca meriti sa fii votat pentru ceea ce esti, incepi sa arunci cu kko in concurenta.
*

Exact...ca de exemplu in consiliul de la primarie ostil, in moguli, in aia 322 sau in Oprescu inainte sa iasa primar, in campanie.
Marele potent Base...n-a dovedit nici macar un mare corupt in schimb si i-a promovat pe ai lui. Cu apartamentul ala a ramas cum a stabilit biggrin.gif ...l-a dat inapoi exact cum a spus biggrin.gif .
Suntem pe ultimul loc la infrastructura rutiera in Europa, asta cand avem presedinte un fost ministru al transporturilor si care a avut libertatea sa impuna pe cine a vrut el la ministerul respectiv.

--------------------
+
aphophis
post 16 Sep 2009, 22:05
Post #432

Membru autentic

pai tocmai asta e , ca el zice ca va fi un alt fel de presedinte, un alt fel de nu stiu ce. Cand colo e facut din acelasi material de kko ca si restul. Si e explicabil: nu ajungi acolo sus in politica, fara sa fii o mare jigodie sau fara sa accepti sa fii carpa cuiva. Antonescu mi se pare o combinate, e la fel de jigodie ca restul fiind insa si carpa catorva oameni din umbra. Un fel de constantinescu 2 dpdv al felului cum lupta el cu sistemul (si stim de altfel cum s-a declarat invins de sistem constantinescu)

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Master01
post 17 Sep 2009, 04:39
Post #433

Membru autentic

Dar mie imi place cum lupta actualul presedinte cu sistemul corupt si ticalosit! Mai bine lipsa de asa lupta, daca tinem cont ca el a putut plasa toti ministrii in guvern. Este un fariseu. Mai bine Antonescu, care pare mai rezonabil, mai diplomat si nu il vom vedea band si apoi urcandu-se la volan! tongue.gif

--------------------
+
Modus
post 17 Sep 2009, 06:54
Post #434

Membru autentic

Ma indoesc ca Basescu a putut plasa TOTI ministrii in guvern. Iar sa-l preferi pe un Antonescu care e marioneta lui Dinu Patriciu si care nu e in stare decat de "Jos Basescu!" mi se pare penibil. Ce a facut ma rog notabil partidul lui Antonescu din 2004 incoace? In afara de alianta cu cei mai mari hoti si securisti ai Romaniei, PSD, nu a facut absolut NIMIC!

--------------------
+
gmt97hr
post 17 Sep 2009, 07:43
Post #435

Membru

Stati linistiti !!! "Toti ne vor binele" ! Atunci care-i problema? smile.gif

--------------------
RENAULT LAGUNA II 2001 1.8 16 V DYNAMIQUE
+
Master01
post 17 Sep 2009, 20:02
Post #436

Membru autentic

Partidul lui Antonescu si guvernarea Tariceanu au repus cat de cat respectul pentru intelectuali, pe cand partidele de ,,stanga" (PSD, PD-L) fac doar afaceri pe spinarea statului. Sigur ca au facut si greseli, dar nu greseste cine nu face nimic.

--------------------
+
luck33ro
post 17 Sep 2009, 20:05
Post #437

Membru autentic

Da-mi voie... radmasa.gif

--------------------
+
aphophis
post 17 Sep 2009, 20:08
Post #438

Membru autentic

hahahaha, aia cu respectul pentru intelectuali, cred ca intelectualii ii gasesti printre pensionarii agricultori si altii cu pensii mici carora le-au marit electoral pensia. Hai sa fim seriosi, guvernul pnl a fost un guvern incompetente, pentru ca a trait pe banii capsunarilor, pe speculatii imobiliare si cam atat.

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Master01
post 17 Sep 2009, 20:27
Post #439

Membru autentic

Iar actualul este foarte competent, punandu-l ca ministru de finante pe Pogea care nu prea are ce cauta la acest minister. Polonezii isi pun ministru de finante un expert in finante, un om cu doctorat iar PD-L numesc pe un neica nimeni. Normal ca asta nu are nici o strategie si incepe taierea cheltuielilor si investitiilor......... Sigur ca trebuie sa se reduca cheltuielile dar nu au curajul sa se atinga de pensiile de 100-300 mil. ROL. Acele pensii o fi garantate de NATO si au fost castigate foarte cinstit. SA TRAIM BINE!

--------------------
+
aphophis
post 17 Sep 2009, 20:40
Post #440

Membru autentic

parerea mea e ca toti sunt la fel de incompetenti, hoti, scarnavii... toti ne-au bagat in rahatul asta, suntem in rahat si datorita altor tari (criza de altfel nu noi am inventat-o).. Puteam insa sa avem o criza mai usoara, daca aveam oameni care sa munceasca, guvern care sa ii lase pe oameni sa munceasca si tot asa.

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Master01
post 17 Sep 2009, 20:45
Post #441

Membru autentic

Da, aici ai mare dreptate, din pacate toti sunt pusi pe capataiala, ne-ar fi mai usor fara ei!

--------------------
+
Modus
post 18 Sep 2009, 07:13
Post #442

Membru autentic

Si cum au fost respectuosi fata de intelectuali liberalii? Marind doar pe hartie cu 50% salariile profesorilor pentru ca apoi sa isi bata Tariceanu joc de ei prin declaratii insultatoare si nesimtite? Nu ti-e rusine sa ridici in slavi niste oameni de "dreapta" care s-au aliat cu cei din cauza carora au murit oameni la revolutie, cu cei care au multumit minerilor, si care au avut cele mai corupte guvernari din Romania?

--------------------
+
Dan73
post 18 Sep 2009, 08:29
Post #443

Membru autentic

Asa asa, de trei ori rusine...Ma Mastere da' se poate una ca asta?
In alta ordine de idei nu pot sa nu observ ca farsa asta istorica persista inca..desi ma mir foarte tare cum pot unii inghiti ca fostul fsn (actualul pdl) e continuatorul vechii opozitii. Se rasucesc Coposu si Ratiu in mormant bre.

This post has been edited by Dan73: 18 Sep 2009, 08:38

--------------------
+
Modus
post 18 Sep 2009, 08:36
Post #444

Membru autentic

Daca ai fi profesor, sau ai face parte dintr-o alta categorie de intelectuali binecuvantata de guvernul Tariceanu nu ai mai fi asa ironic.

--------------------
+
Dan73
post 18 Sep 2009, 08:42
Post #445

Membru autentic

Am fost profesor, acum sunt cerșetator biggrin.gif . Din fericire nu sunt intelectual ca EBA. Tin sa iti reamintesc ca Tariceanu (pe care eu nu il simpatizez in nici-un fel) a spus din capul locului ca nu-s bani de marirea salariilor profesorilor in timp ce altii promulgau legi ca sa aiba ce incalca dupa alegeri.

--------------------
+
Modus
post 18 Sep 2009, 08:50
Post #446

Membru autentic

Tin sa-ti amintesc ca TOTI parlamentarii PNL au votat aceasta lege, iar Tariceanu era atunci si presedintele partidului.

18 Sep 2009, 08:53:
QUOTE(Dan73 @ 18 Sep 2009, 08:42)
Am fost profesor, acum sunt cerșetator biggrin.gif .
*

Stai linistit, ca daca ai ramane profesor, tot cersetor ai fi.

This post has been edited by Modus: 18 Sep 2009, 08:53

--------------------
+
aphophis
post 18 Sep 2009, 08:53
Post #447

Membru autentic

QUOTE(Dan73 @ 18 Sep 2009, 08:29)
Asa asa, de trei ori rusine...Ma Mastere da' se poate una ca asta?
In alta ordine de idei nu pot sa nu observ ca farsa asta istorica persista inca..desi ma mir foarte tare cum pot unii inghiti ca fostul fsn (actualul pdl) e continuatorul vechii opozitii. Se rasucesc Coposu si Ratiu in mormant bre.
*

pnl-ul nu a avut nici o jena sa se alieze cu psd-ul dupa ce i-au dat pe pedelei afara de la putere. Si ar fi continuat cu ei, dupa alegeri daca se intelegeau la ciolan

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 18 Sep 2009, 09:24
Post #448

Membru autentic

QUOTE(Modus @ 18 Sep 2009, 09:50)
Tin sa-ti amintesc ca TOTI parlamentarii PNL au votat aceasta lege, iar Tariceanu era atunci si presedintele partidului.

*

Tin sa-improspatez memoria: tu l-ai adus in discutie pe Tariceanu iar el personal s-a opus legii aleia. Eu sunt convins ca profesorii meritau si 100%. Este amuzant cum de nu poti accepta ca lichelele au fost aia care au castigat capital electoral promulgand legea pe care apoi au incalcat-o. PDL si PSD in frunte cu Basescu au castigat voturi promitand ca vor mari salariile cu 50% si nu au facut-o. Deci sa repetam. Cine e licheaua? Ala care a zis ca nu se poate, sau ala care a mintit ca sunt bani si ii va da?
@Aphophis...ok, sa zicem ca pnl-istii nu au cazut la pace si nu s-au inteles la ciolan. Eu zic ca bine au facut pt ca in felul asta multi au vazut cu cine au de-a face (ma refer la pdl). Te intreb eu: ai fi crezut inainte de alegeri ca pdl-ul si Base (titanii luptei cu coruptia) vor bate palma cu psd? Daca nici treaba asta nu te-a pus pe ganduri...si nici Ritzi, Udrea samd ...apoi nu stiu ce sa mai zic. Sa nu mai amintesc de Don Costel si relatiile lui in PDL sau de Magaru si altii. Asta nu inseamna ca pun palma la fund psd-ului. Si psd-ul e construit si se mentiune pe acelasi tip de relatii insa eu ma mir foarte tare ca mai sunt unii care cred gogoasa asta cu arhanghelii din pdl care cum prind un corupt cum il sfarteca biggrin.gif

This post has been edited by Dan73: 18 Sep 2009, 09:26

--------------------
+
pcs
post 18 Sep 2009, 10:00
Post #449

Membru autentic

From: Bethoncourt, FR

@Dan 73 Si crezi ca pnl -ul e format din sfintisori? Ca sa iti dau un exemplu, la Suceava senatorul pentru o zi Nichitean, singurul parlamentar cu mandat invalidat pentru ca a fost prins votand de mai multe ori in 2004, ex. Pd, dupa o trecere meteorica pe la PRM e acum vicepres judetean la PNL. Nu mai vorbesc ca cel care face si desface in PNL Suceava e un mare om de afaceri cunoscut colegilor de dinainte de '89 ca " ciripitor "!

--------------------
Dacia/Renault/MB Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e - HA308MV 05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
+
Dan73
post 18 Sep 2009, 10:09
Post #450

Membru autentic

Nuuuu...nici pe departe. Modul asta de abordare in alb-negru e profund gresit. Nevasta-mea a avut sef, numit de PNL, pe unul care a lucrat pe la spatii verzi prin sectorul 4. Ce treaba a avea ala cu telecomunicatiile numai cine l-a pus acolo stie. Nu e vorba ca nici asta actual, pus de pdl, nu are vreo legatura cu domeniul dar..asta e. De aia se alege praful de tot si peste tot e haos pt ca in toate domeniile sunt numai neaveniti pusi in functie cu principalul obiectiv de a produce bani pentru partid.
Pe mine ma enerveaza ca aia care striga cel mai tare "hotii" sunt ai mai mari hoti dintre toti. Cum sa te dai reformator si luptator contra coruptilor cand ai pe Ritzi in continuare membra de partid, pe Don Costel si pe altii ca el.
Uite de aia s-a ajuns unde s-a ajuns pentru ca s-a impamantenit un modus vivendi foarte nociv. Ma refer la increngatura asta dintre politicieni, politie, oameni de afaceri, infractori, justitie, procuratura..toti acoperindu-se unii pe altii, unii furnizori de bani altii furnizori de protectie. Au ajuns cu numirile politice pana la nivel de directori de scoli ceea ce e aberant. Exact din acest motiv suntem ultimii in Europa si mai trist e ca suntem la ani lumina in spate si fara perspective.
Ma uitam aseara la tv si ziceau aia ca sunt bani de la uniune pt tinerii fermieri...25000 sa incepi o afacere. Pai cum naiba sa faci o afacere intr-un judet in care tot pamantul bun si fertil e impartit intre doi oameni de afaceri, unde sa vinzi produsele din moment ce pietele sunt controlate de mafie aflata in buna intelegere cu primarii si cu politia?
Uite un exemplu caz concret, real si nici pe departe singular. Vine omul cu pepenii in piata...s-a chinuit, a cumparat pe bani grei samanta, a platit apa, a muncit samd. Iese pe piata cu pepenii la un pret, mai mic decat la altii.... si vine tiganu' la el si il ameninta ca daca nu dispare cu tot cu pepeni il taie. Politistul nu ia nici o masura, nici macar nu inregistreaza plangerea. Pai nu ia nici o masura pentru ca asa e facut sistemul sa functioneze. Tiganu' (si nu numai el, toti cei care cumpara marfa pe nimic de la taran si o revand) ca sa aibe control in piata manjeste pe politai, pe consilier, pe primar si el stabileste pretul in piata. Traieste si el, traiesc si smecherii care il protejeaza. Si asa e peste tot de la nivelul asta de jos de unde am dat eu exemplul de mai sus, pana la varf..nimeni nu a facut bani seriosi in tara asta fara protectia politicului si fara sa mituiasca. De asta agricultura la noi se face ca in evul mediu, pentru ca oamenii onesti nu au putut acumula capital in conditiile astea, ba mai mult isi acopera pierderile din agricultura din pensii si alte surse. Cifrele spun totul: daca agricultura la noi ar fi la nivelul celei din Franta am putea hrani 80 milioane de oameni. Hranim numai vreo 5 milioane pt ca importam 70% din papica.
In conditiile aste sa vii sa te bati cu caramida in piept ca ai reformat si vei reforma sistemul mi se pare de toata jena. Nu a reformat nimeni nimic pentru ca nu exista nici un interes.

This post has been edited by Dan73: 18 Sep 2009, 11:01

--------------------
+
166 Pages « < 13 14 15 16 17 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 23:30
Dacia