Politica pe malul Dambovitei
![]() ![]() ![]() |
Politica pe malul Dambovitei
gruita2005 |
![]()
|
||
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|||
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
tibirk, io ma bucur ca te amuzi. da' mai ai rabdare oleaca. sa vina iarna. sa vezi ce ne amuzam cu toti.
cat despre prietenia cu chioru, e dovedeita ca fiind daunatoare. iti mai aduci aminte de tariceanu cum se pupa cu chioru in 2004. iti mai aduci aminte de jiji cum bea spritz cu chioru. da' cum il peria diaconescu la otv pe chior mai stii? ce-au toti astia in comun? pai fura tovarasii chiorului la un momentdat. si ce patira toti? ghici. vad ca preten bun si mare maestru la limbuit curu' chiorului la momentu asta e radu moraru aka nashu. pa modelu' de mai sus, astept ziua in care o sa-l vad si p-asta cu catusele la maini. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
tibirk, stii ce a zis vulpea la arici?
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
cum ziceam. Sacalilor oricine nu e de acord cu voi, trebuie musai injurat & shit. Democratie by pnl & psd
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Aici e ca la Antena 3.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
Acum dati vina pe antene? eu eram tare curios de ce nu putea tibirk pe vremea psd-ului si acum poate pe vremea pdl-ului. Dar vad ca a aruncat doar vorbe aiurea, fara argumente.
|
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(Modus @ 24 Jun 2010, 07:09) Auziti-l si p'asta ![]() Uite Muduscahe mai jos cum face pe desteptul, el neavand nimic de spus...dar chiar nimic. ![]() Dupa aia vii tu si-l cainezi ca e luat ca la antena 3 ![]() QUOTE(tibirk @ 18 Jun 2010, 10:44) wow...cata stralucire in gandire. Mentorii Badea, Gadea&co ar avea orgasm daca ar citi aberatiile de pe acest forum!!! This post has been edited by Dan73: 24 Jun 2010, 14:04 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Modus |
![]()
|
"wow...cata stralucire in gandire. Mentorii Badea, Gadea&co ar avea orgasm daca ar citi aberatiile de pe acest forum!!!" Corect
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
tibirk |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 20 September 06 ![]() |
Haideti ca s-a cramponat forumul si nu se mai discuta nimic!!! Daca nu v-ati luat portia de ura (ma refer la pesedei si stramba dramba penelei)
Uitati aici titlu de ieri: Băsescu lovește în presă prin CSAT Presupun ca stiti despre ce e vorba. Haideti cu comentarii...dictatorul...presa - aceasta imaculata fecioara.....manipulare, gargara, bla, bla....tra la la Nu uitati de pensii si propuneri pentru ce sa faca Boc!!! Iaca si-un banc neamuzant bineinteles Moare un tigan, iar în Rai se intalneste cu Ceausescu care-l intraba: - Ia spune tigane, cand a fost mai bine, in vremea mea, sau acum? - In vremea ta jupane, pentru ca pe vremea aia politicienii faceau politica, muncitorii munceau, iar tiganii furau. Acu' insa... politicienii fura, muncitorii fac politica, si toti vor sa muncesc eu....... This post has been edited by tibirk: 24 Jun 2010, 15:43 |
--------------------
-
-
- Renault Laguna II, 1.6, 16v, 2001, K4M710
|
|
Modus |
![]()
|
Antena, Realitatea, Ganndul nu se vor lasa niciodata si il vor scufunda pe marinar! PSD va castiga parlamentarele din 2012, Ponta prezidentialele din 2013 si tot forumul si toata tara vor fi fericite.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
tibirk |
![]()
|
sa vezi atunci foamete...dar bineinteles ca Basescu e de vina. Ei au voie sa dea vina pe cei dinainte...astia nu! ai inteles?
|
--------------------
-
-
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
tibirik, esti angajat? adica uneori depui un minim de efort pentru o retributie lunara?
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
tibirk |
![]()
|
nu dar forumul a inceput sa ma plictiseasca...intru cam odata pe ora de la serviciu (cele 5 minute de relaxare)....trebuie sa ma mai distrez si eu un pic
![]() Stai ca scrie Dan...oare imi mai aduce niste jigniri? ![]() This post has been edited by tibirk: 24 Jun 2010, 15:47 |
--------------------
-
-
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
k, sa inteleg ca tu esti unul din cei satisfacuti de actualul regim, felicitari, pe zi ce trece deveniti tot mai putini!
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
tibirk |
![]()
|
QUOTE(aleksanders @ 24 Jun 2010, 16:50) k, sa inteleg ca tu esti unul din cei satisfacuti de actualul regim, felicitari, pe zi ce trece deveniti tot mai putini! nu satisfacut pe deplin...daca ar taia definitiv pensia anticipata m-as apropia de apogeul satisfactiei.. This post has been edited by tibirk: 24 Jun 2010, 15:53 |
--------------------
-
-
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Va comportati ca doua galerii de fotbal:
-A mea e mai buna... -Ba nu , a mea a mai buna ! -Taci bah, uite cum joaca !!!! -Esti prost, suntem mai smecheri noi. -Vezi tu la fluierul final ! Eu am ajuns de multa vreme la o concluzie, in tara asta, nu am cu cine sa tin ![]() |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Dan73 |
![]()
|
Si iata cum o minte creata "gandeste ca e normal sa se discute in csat despre statul amenintat de presa
![]() ![]() Eh...un alt troll, jalnic si asta ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
el troll, voi cavalerii dreptatii
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
moduse sa inteleg ca nea marinelu abdica cu un an mai devreme?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
iete ce se lauda scursura asta. cat de scarbos poa' sa fie:
uite-asa tre' sa se comporte un adevarat prejedinte. ce pl lui. doar alta treaba n-are. astept sa dea un premiu si la radu moraru-n emisiune. io n-am mai vazut un prejedinte in functie sa faca asa ceva. poate a vazut tibirka. sau poate afofis. sau poate chiar modus... This post has been edited by CGB: 24 Jun 2010, 18:04 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.263 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
b1 adicalea basescu 1?
o sa puna taxa de poluare si la oameni.o sa ne masoare capacitatea plamanilor si o sa vada cat co2 expiram si ne taxeaza. si chiar ca nu ai cu cine sa tii in taraasta ca toti au furat in toate guvernarile.unii - aia descurcareti care au jucat la 2 capete-au furat sub toate guvernele asa ca nu mai exista a lu' ala sau a aluilalt ca se mutau de la unul la altul dupe interes. This post has been edited by buzasparta: 24 Jun 2010, 18:06 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(tibirk @ 24 Jun 2010, 15:44) nu dar forumul a inceput sa ma plictiseasca...intru cam odata pe ora de la serviciu (cele 5 minute de relaxare)....trebuie sa ma mai distrez si eu un pic ![]() Stai ca scrie Dan...oare imi mai aduce niste jigniri? ![]() Magistre! Te plictisesti? ![]() ![]() Iti aduc eu jigniri? Pai nu ai venit tu aici sa decretezi magistre, ca se spun aberatii? ![]() Te supara ca ne luam de iubitii tai conducatori? Hai sa vedem: S-a mai discutat asta dar.... Exista un institut german (cred) care a chestionat cate 11 economisti din fiecare tara in legatura cu masurile anticriza. Guvernul tau a luat aproape cea mai proasta nota. Deci eu ma bazez pe ceva, in afara de ceea ce vad zi de zi, cand spun ca guvernul asta nu e bun. Tu pe ce te bazezi cand sustii contrariul sau cand zici ca spun aberatii? Pe notorietatea ta? ![]() ![]() ![]() L-am auzit pe Ilie Serbanescu..un economist mai bun ca tine sunt convins ![]() Tu sustii ca presa e ticalosita si ca salile alea de sport a cate 600000 bucata nu exista (ca sa dau numai un exemplu). Pai daca astia au inventat asta atunci sa ii dea ma nene ala de la Galati in judecata (sau mama lui ma rog) pentru calomnie nu sa spuna presedintele ca presa atenteaza la siguranta nationala. ![]() Pricepi ma tibi cum stau lucrurile in lumea civilizata? Daca totusi nu pricepi sa o iei ma de buna ca nu ti-o spun doar eu..mai sunt cativa pe aici pregatiti sa o faca. Spune tu ca au inventat, da un link catre articolul care argumenteaza asta. Sunt convins ca nu ai cum sa o faci..tot ce poti sa faci e sa zici ca spun aberatii...ca antenele..ca mogulii. Fratioare, cand spui ceva trebuie sa te bazezi pe ceva, nu sa scoti din burta crezand ca toata lumea o sa caste gura la tine si o s-o ia de buna...Magistre! ![]() Asadar, realizezi si tu ca "jignirile" mele nu-s chiar gratuite? ![]() LE: Acu' sa nu crezi ca tin mortis sa te conving de ceva...Ce ai tu nu are vindecare. This post has been edited by Dan73: 24 Jun 2010, 18:29 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 24 Jun 2010, 18:10) Magistre! Te plictisesti? ![]() ![]() Iti aduc eu jigniri? Pai nu ai venit tu aici sa decretezi magistre, ca se spun aberatii? ![]() Te supara ca ne luam de iubitii tai conducatori? Hai sa vedem: S-a mai discutat asta dar.... Exista un institut german (cred) care a chestionat cate 11 economisti din fiecare tara in legatura cu masurile anticriza. Guvernul tau a luat aproape cea mai proasta nota. Deci eu ma bazez pe ceva, in afara de ceea ce vad zi de zi, cand spun ca guvernul asta nu e bun. Tu pe ce te bazezi cand sustii contrariul sau cand zici ca spun aberatii? Pe notorietatea ta? ![]() ![]() ![]() L-am auzit pe Ilie Serbanescu..un economist mai bun ca tine sunt convins ![]() Tu sustii ca presa e ticalosita si ca salile alea de sport a cate 600000 bucata nu exista (ca sa dau numai un exemplu). Pai daca astia au inventat asta atunci sa ii dea ma nene ala de la Galati in judecata (sau mama lui ma rog) pentru calomnie nu sa spuna presedintele ca presa atenteaza la siguranta nationala. ![]() Pricepi ma tibi cum stau lucrurile in lumea civilizata? Daca totusi nu pricepi sa o iei ma de buna ca nu ti-o spun doar eu..mai sunt cativa pe aici pregatiti sa o faca. Spune tu ca au inventat, da un link catre articolul care argumenteaza asta. Sunt convins ca nu ai cum sa o faci..tot ce poti sa faci e sa zici ca spun aberatii...ca antenele..ca mogulii. Fratioare, cand spui ceva trebuie sa te bazezi pe ceva, nu sa scoti din burta crezand ca toata lumea o sa caste gura la tine si o s-o ia de buna...Magistre! ![]() Asadar, realizezi si tu ca "jignirile" mele nu-s chiar gratuite? ![]() LE: Acu' sa nu crezi ca tin mortis sa te conving de ceva...Ce ai tu nu are vindecare. oh brother. ![]() ![]() This post has been edited by aphophis: 24 Jun 2010, 19:48 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
daniel4ro |
![]()
|
iote cum sar micile portocale sa se acopere una pe alta...
eu tot is curios daca micutul ninja33 mai traieste , sau, in traditia idolilor lui, si-a facut deja sepuku ![]() LE: m-am documentat de amicu de mai sus: Ultima vizită Astăzi, 18:50 deci TRAIESTEEEE!! dar el oricum, are bunul simt sa se abtina in a mai comenta actiunile/inactiunile pedelistilor... ceea ce nu putem spune despre altii, gen a, m, t si alti cativa rataciti ![]() This post has been edited by daniel4ro: 24 Jun 2010, 19:56 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Dan73 |
![]()
|
Altu' care face pe desteptu fara nici o baza reala
![]() Desi stiu ca esti un troll hai bah sa iti dau un link din care sa vezi ca e chiar institut care se ocupa cu economia (asta ca sa folosesc limbajul tau de pe aici). Nu stiu cat de valabil e institutul ala, auzisem doar ca economistii aia nu erau chiar fistecine : http://www.cesifo-group.de/portal/page/portal/ifoHome http://www.money.ro/intern-1/masurile-anti...-1-3-din-9.html E cam vechi al 2-lea link dar oricum din septembrie pana acum nu imi amintesc sa fi luat vreo masura ![]() This post has been edited by Dan73: 24 Jun 2010, 20:02 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
tibirk |
![]()
|
oameni buni...eu va inteleg frustrarile. Si taica-miu e iesit la pensie anticipat. Nu-l sustin....nu-i ajunge pensia si munceste pentru supravietuire. Pot face multi asta...
Dar sa-l sustii pe prostanac, poantă & chucky...come on Asteptati si voi sa iasa la inaintare niste politicieni adevarati si apoi puteti comenta cat vreti si o sa aveti toata sustinerea....pana una alta cei enumerati nu merita nici macar o flegma.....se vede de la o posta ca sunt flamanzi. Pentru astia, si daca basescu ar face ceva bine tot nu e bine..chiar sunteti orbi? This post has been edited by tibirk: 24 Jun 2010, 20:20 |
--------------------
-
-
|
|
daniel4ro |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th August 2025 - 09:31 |