Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

166 Pages « < 101 102 103 104 105 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Politica pe malul Dambovitei

aphophis
post 6 Jun 2010, 16:36
Post #3061

Membru autentic

Group: Members

bre nesimtire e la toti frecangii de la stat cu megane care stau si dau lectii pe forum si se dau mari impartiali . Asta ca sa ma cobor la nivelul unora. Nu stiu de ce ma tot cobor la nivelul catelandrilor ce latra dupa gard

This post has been edited by aphophis: 6 Jun 2010, 16:36

--------------------
Kia Rio - --- 2021
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
daniel4ro
post 6 Jun 2010, 19:53
Post #3062

forumist anti

From: B U Z Ã U city

mentalitate de cocalar care viseaza la ziua cand isi va lua Bemveu SH

in primul rand nu sunt impartial, sunt doar antibase, sleahta lui si anti toti pupinbasistii si dobitocii care inca il mai sustin

in al doilea rand, de coborat nu mai ai cum, oricum esti de cea mai joasa speta

in al treile rand zi-ne si noua, sa nu murim prosti, in afara de diurna de la partid, unde tragi tu la saiba de castigi un ban muncit?

tot un zambet si tot un ras in postarile tale, crapi de bunastare

This post has been edited by daniel4ro: 6 Jun 2010, 20:08

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
aphophis
post 6 Jun 2010, 20:05
Post #3063

Membru autentic

asa-i ca stii si numerele la loto de le nimeresti asa de bine? Oricum ultimul post in care ma contrazic cu tine, m-am coborat destul la nivelul tau blush.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
daniel4ro
post 6 Jun 2010, 20:18
Post #3064

forumist anti

de acum inainte ai face bine sa fii si de acord, nu doar sa ma contrazici

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
99AIM
post 6 Jun 2010, 21:15
Post #3065

Membru autentic

ce mi-as dori sa-i vad io pe toti latraii astia de la antene ce debiteaza fata in fata cu base...asa pe la spate pe dupa garduri latra si ei ca doar le-o da felix si vantu ceva supliment la leafa.

This post has been edited by RamboX: 6 Jun 2010, 21:16

--------------------
Clio III ph 1 Renault Fluence ph 2 - CT 99 xxx 1.6 dci
Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
+
Dan73
post 6 Jun 2010, 21:37
Post #3066

Membru autentic

radmasa.gif mighty base. Iti atrag atentia ca de foarte multi ani el refuza sa mai vina la la vreo emisiune in afara de alea unde i se ridica mingea la fileu (la Nasu samd)
QUOTE(aphophis @ 6 Jun 2010, 14:37)
si totusi in unele chestii marinarul are dreptate. Sunt prea multi frecatori de menta la stat. Prea multi care iau salarii nemeritate. Prea multa nesimtire. Prea multa nepasare. Prea mult neprofesionalism. Prea multe furturi. Eu lupta impotriva acestor chestii le sustin.
*

Aha...bine ca pe langa frecatorii de menta muncesc unii din greu si practic pe degeaba...ce draq inseamna 200 milioane la cata munca depun radmasa.gif
Daaaa...frumos, n-am ce zice...taiem pensii de 5 mil dar dam salarii la consilieri de 200 mil

This post has been edited by Dan73: 6 Jun 2010, 21:39

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
papa_mulo
post 7 Jun 2010, 00:29
Post #3067

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(aphophis @ 6 Jun 2010, 15:29)
Bre liberalii lu' peste prajit, da voi de libertatea de a crede ce vrei ati auzit? Se pare ca nu.

Tu sa crezi la tine acasa, nu in public ca ti-o iei! Apropos...vezi ca ai devenit cam obraznic in ultima vreme, bourean mic ce esti! Catelandrii sunt aia ca tine care latra pentru un chior care a nenorocit tara asta pe urmatorii minim 20 ani...

This post has been edited by papa_mulo: 7 Jun 2010, 00:55

--------------------
Renault Megane Estate 2018 dci90
Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018
Clio 1.2 16v - 2014
---------
Foste:
R11 Spring 1.6D - 1987
Trafic dci115 - 2008
+
daniel4ro
post 7 Jun 2010, 05:49
Post #3068

forumist anti

AFOFISE, zi-ne ma si noua ce lucrezi tu de nu freci menta, si pe cati bani, maaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

--------------------
+
ssilviu
post 7 Jun 2010, 06:46
Post #3069

F1 Man

From: Nicaieri

E somer

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
aphophis
post 7 Jun 2010, 07:25
Post #3070

Membru autentic

QUOTE(papa_mulo @ 7 Jun 2010, 00:29)
Tu sa crezi la tine acasa, nu in public ca ti-o iei! Apropos...vezi ca ai devenit cam obraznic in ultima vreme, bourean mic ce esti! Catelandrii sunt aia ca tine care latra pentru un chior care a nenorocit tara asta pe urmatorii minim 20 ani...
*

radmasa.gif no shit. Ia zi, asa-i ca lucrezi la stat? radmasa.gif Mari viteji sunt unii in spatele tastataturii icon_mrgreen.gif Fan miron cozma ce esti tongue.gif

This post has been edited by aphophis: 7 Jun 2010, 07:32

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
CGB
post 7 Jun 2010, 08:51
Post #3071

CGB

From: behind

QUOTE(aphophis @ 4 Jun 2010, 13:25)
pai cum am mai zis: reduceri, optimizari, dati unii cu shuturi afara.. smile.gif i don't care numa sa mai reduca din cheltuielile imense..

o sa fie si d-astea. o sa zboare aia cu salarii de maxim 15 mil. aia care iau sute de meleoane lunar or sa ramana.

QUOTE(aphophis @ 6 Jun 2010, 14:37)
si totusi in unele chestii marinarul are dreptate. Sunt prea multi frecatori de menta la stat. Prea multi care iau salarii nemeritate. Prea multa nesimtire. Prea multa nepasare. Prea mult neprofesionalism. Prea multe furturi. Eu lupta impotriva acestor chestii le sustin.

marinaru are dreptate??? hai ca ma faci sa rad si sa pun si io smileuri d-alea de-anboulea. da' marinaru asta unde plm a fost timp de 6 ani. unde plm a fost timp de 20 de ani? ca io din cate stiu de 6 ani e prejedinte si restu' 14 i-a tot petrecut in functii de conducere. si acu' a descoperit si el saracu' ca e najpa. pana acu' o luna zicea ca sintem pa crejtere economica. acu' nu mai sintem?
vrea sa faca ordine-n tara? sa-nceapa cu ai lui. ai vazut chiolhanu de la pestera, al alora de la fostul SAPARD. probabil n-ai auzit de calcan, de florin popescu, de vadan. io-i stiu ca-s damboviteni ca mine. nijte jivine ordinare. astia sint pdl-istii de frunte de la dambovita.
aseara la snagov chioru s-a dus cu loganu (ca sa vada lumea ca e sarac si cinstit) si cica l-a apostrofat pa berceanu cu replica :"berceanu esti? sa explici poporului cum l-ai mintit. ca tu l-ai mintit in campanie. io nu!"
mi-a dat iar o lacrima cand am auzit asta. saracu chior n-a mintit deloc in viata lui.

si ca fapt divers, cica incepe constructia catedralei neamului (o lucrare foarte importanta, fara de care nu putem sa mai traim). ptr inceput 120 milioane euro.

This post has been edited by CGB: 7 Jun 2010, 09:26

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
Modus
post 7 Jun 2010, 10:17
Post #3072

Membru autentic

QUOTE(daniel4ro @ 6 Jun 2010, 19:53)
in primul rand nu sunt impartial, sunt doar antibase, sleahta lui si anti toti pupinbasistii si dobitocii care inca il mai sustin
*

Si atunci cand ei nu vor mai fi la putere, si vor fi ceilalti, vei fi si impotriva lor daca vor face tampenii?

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
xcss
post 7 Jun 2010, 10:20
Post #3073

Born to Be Epic

Nu, vina va fi a dezastruoasei mosteniri lasate de fosta guvernare icon_mrgreen.gif

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
Modus
post 7 Jun 2010, 10:30
Post #3074

Membru autentic

Corect tongue.gif

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
xcss
post 7 Jun 2010, 10:30
Post #3075

Born to Be Epic

Competenta face ravagii printre pedelei. Nu ca n-am fi observat asta de cand cu afofis, da' exemple noi nu strica...

Recordul de ignoranta detinut de Elena Udrea, de cind cu presedintele Norvegiei, a fost spulberat de Raluca Turcan, care a demonstrat, in Comisia de Cultura a Senatului, ca nu are nici cea mai vaga idee cu ce se mananca televiziunea, confundind High-Definition cu ...Hunedoara.

Full story: http://www.inpolitics.ro/halucinant-reform...-art58808.aspx#

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
aphophis
post 7 Jun 2010, 10:32
Post #3076

Membru autentic

parca vad ca daca ajunge crin singur la guvernare (desi asta e imposibil, trrebuie suport politic) tot el o sa urle ca nu e lasat, dictatura bla bla. Si in plus nu crin declara ca el vrea un guvern de tehnocrati? Ce fel de tehnocrat e antonescu? Ca asta nu a facut nimic in viata lui inafara de a repeta anii la facultate si a chiuli din parlament

Crin Antonescu (PNL): Sunt gata sa imi asum calitatea de premier pentru a pune in practica programul liberal

Presedintele Partidului National Liberal (PNL), Crin Antonescu, s-a declarat dispus sa-si asume calitatea de prim-ministru, transmite Agerpres. Liderul PNL a adaugat ca liberalii sunt dispusi sa-si asume guvernarea daca actualul Cabinet condus de Emil Boc va fi demis prin motiune de cenzura, insa vor sa fie singuri la guvernare pentru a putea aplica propriul plan de iesire din criza. "PNL are curajul sa-si asume guvernarea in conditii dificile", a spus Antonescu.

"Daca se pune problema de a pune in practica programul nostru, atunci imi asum calitatea de premier", a afirmat Antonescu, prezent duminica la Galati.
Presedintele PNL a spus ca liberalii sunt dispusi sa-si asume guvernarea daca actualul Cabinet va fi demis prin motiune de cenzura. Antonescu a spus ca liberalii vor sa fie singuri la guvernare pentru a putea aplica propriul plan de iesire din criza economica: "suntem dispusi sa asumam guvernarea Romaniei pe baza acestor masuri, dar suntem dispusi s-o asumam singuri".
Crin Antonescu a facut o prezentare a masurilor pe care PNL le-a identificat pentru atenuarea efectelor crizei, precizand ca liberalii nu iau in calcul intrarea la guvernare alaturi de democrat liberali. "Daca vroiam, intram asta iarna in guvernul lui Traian Basescu", a mentionat liderul PNL.
Crin Antonescu a declarat ca prin aplicarea masurilor liberale pensiile si salariile din sectorul bugetar nu vor fi reduse.
Sambata, Crin Antonescu declarase ca formatiunea sa este dispusa sa intre la guvernare dupa caderea Guvernului Emil Boc, insa doar in anumite conditii, transmite Mediafax. Liderul liberal a spus ca principala cerinta este ca PNL sa-si poata pune in practica programul de guvernare.

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-737791...mul-liberal.htm

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 7 Jun 2010, 12:20
Post #3077

Membru autentic

"parca vad ca daca ajunge crin singur la guvernare (desi asta e imposibil, trrebuie suport politic) tot el o sa urle ca nu e lasat, dictatura bla bla"

Ca de obicei te lansezi in niste speculatii cel putin trase de par radmasa.gif
Ai o problema cu daca si cu parca radmasa.gif Asta era problema acum..ce ne facem daca vine Crin la putere ca si il schimba pe Boc radmasa.gif
In loc sa ne explici cum se poate ca un consilier sa ia 200 mil in timp ce unora li se taie din pensie tu abati discutia la drobul de sare....pentru a cata oara?radmasa.gif

--------------------
+
rombul
post 7 Jun 2010, 16:29
Post #3078

Membru autentic

From: bucuresti

ce mai minte piticul in parlament

--------------------
renault captur - B-21- .... 0,9 tce 90 cp
Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
+
b76bgaarh
post 7 Jun 2010, 16:38
Post #3079

Membru autentic

From: Bucuresti

a cazut guvernul?

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
rombul
post 7 Jun 2010, 16:40
Post #3080

Membru autentic

From: bucuresti

inca nu,dar mai stii

--------------------
renault captur - B-21- .... 0,9 tce 90 cp
Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
+
daniel4ro
post 7 Jun 2010, 19:19
Post #3081

forumist anti

QUOTE(Modus @ 7 Jun 2010, 10:17)
Si atunci cand ei nu vor mai fi la putere, si vor fi ceilalti, vei fi si impotriva lor daca vor face tampenii?
*

Blasfemie, Moduse! Cum te poti gandi ca PDLeu si Baselu nu vor mai fi la putere? 0 saptamana post negru si matanii dimineata, la pranz si seara!

7 Jun 2010, 19:29:
AFOFISE, zi-ne bre si noua ce lucrezi sa ne apucam si noi de munca serioasa, sa n-o mai fredonam la stat degeaba

eu de maine ma duc la scoala de arte si meserii, cursuri de zi, numa lumineaza-ma ca vreau sa fiu meserias ca tine

hai AFOFISE, hai, zi-ne bre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

This post has been edited by daniel4ro: 7 Jun 2010, 19:29

--------------------
+
aphophis
post 7 Jun 2010, 19:47
Post #3082

Membru autentic

QUOTE(Dan73 @ 7 Jun 2010, 12:20)
"parca vad ca daca ajunge crin singur la guvernare (desi asta e imposibil, trrebuie suport politic) tot el o sa urle ca nu e lasat, dictatura bla bla"

Ca de obicei te lansezi in niste speculatii cel putin trase de par radmasa.gif
Ai o problema cu daca si cu parca radmasa.gif  Asta era problema acum..ce ne facem daca vine Crin la putere ca si il schimba pe Boc radmasa.gif
In loc sa ne explici cum se poate ca un consilier sa ia 200 mil in timp ce unora li se taie din pensie tu abati discutia la drobul de sare....pentru a cata oara?radmasa.gif
*

nenea vad ca la tine atunci cand e vorba de ceva la penelei, una doua cel ce vorbeste e de vina, nu penelei. Nu de alta dar peneleii probabil ca sunt maica tereza. Nu stau sa explic de ce iau aia 200 de milioane (si luau si pe vremea lui tariceanu), sigur e vorba de pcr insa stiu ca mi-as dori ca aia sa zboare. La fel si aia ce stau si freaca duda la stat. Oricum, poate-mi explici si mie de ce nu il mai vrea antonescu pe iohanis. Un adevarat tehnocrat nu e asa? icon_mrgreen.gif Sau de ce nu mai vrea antonescu guvern tehnocrat si vrea el musai sa fie prim ministru. Ce zici? Poti sa-mi explici? ph34r.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 7 Jun 2010, 19:54
Post #3083

Membru autentic

Auzi þâcã, asta e problema tarii? De ce nu-l mai vrea Antonescu pe neamt? radmasa.gif
Tara arde si baba se piaptana radmasa.gif
Si ai grija ce-ti doresti ca poate se indeplineste radmasa.gif

--------------------
+
aphophis
post 7 Jun 2010, 19:58
Post #3084

Membru autentic

pai tu nu auzi ca antonescu il vrea jos pe boc numai ca sa ajunga el prim ministru? Adica se pisa antonescu pe popor, doar pentru ca le ghioraie matele de foame.. smile.gif Deci imi poti explica sau nu? Ca tot ma acuzi pe mine de nu stiu ce, dar vad ca tu eviti sa raspunzi direct la o intrebare. wink.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 7 Jun 2010, 20:07
Post #3085

Membru autentic

Pure speculatii radmasa.gif Stii tu si chiar trebuie sa te credem pe cuvant de analist ca de aia vrea el prim ministru, ca sa faca nu stiu ce. radmasa.gif
Da' astia care ragaie de satui de ce se pisa pe popor? Si nici macar nu o mai plimba...tot pe sarantoci pica biggrin.gif

This post has been edited by Dan73: 7 Jun 2010, 20:09

--------------------
+
aphophis
post 7 Jun 2010, 20:11
Post #3086

Membru autentic

radmasa.gif ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahaha, adica tu chiar crezi ca tampitelul ala de antonescu vrea ciolan pentru ca nu mai poate de grija poporului? icon_mrgreen.gif bine dane, inseamna ca si Zana Maseluta exista dupa tine blush.gif laugh.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
buzasparta
post 7 Jun 2010, 20:31
Post #3087

Membru autentic

From: Judetul Romanica

coane aphophis ai curaj sa iesi in strada ziua in amiaza mare si sa il lauzi pe base?
sa intelegem ca esti frustrat ca unii de lucreaza la stat si nu la privat au megane? sau trebuia sa ia o aprobare de la tine in prealabil? boculete spunea ca salariul la privat este mai mic decat la stat ,dar de ce nu a spus ca la stat nu ai cum sa ascunzi salariul asa cum faci la privat adica sa treci la misto salariul minim? pregateste-te pentru maririle de taxe si tot ce mai vrei ca asta cu taiatul este doar economie la buget nu relansare economica.
stii ca am colegi care au volvo xc90? de ei ce spui ca lucreaza la stat.si deja am gasit o metoda prin care sa imi cresc salariul mai mult decat imi taie baselu.daca vrei iti trimit o lama sa te tai daca ti-e ciuda.

--------------------
renault megane sedan 1.6 110cp - GL06cxx 2007 expression
President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94
+
aphophis
post 7 Jun 2010, 20:42
Post #3088

Membru autentic

da ,sunt frustrat ca unii castiga acesti bani pe pile, pe faptul ca sunt copilu' mamii & shit, si ca castiga ( laugh.gif ) niste bani plimband aiurea niste hartii, pe un post creat de multe ori special pentru ei. Si daca nu te deranjeaza aceste lepre, atunci sincer va meritati soarta. Cat despre colegii cu xc90 rolleyes.gif poti sa zici ca au salariu pe bune? Adica muncesc de banii aia? Sau e masina facuta din spagi? wink.gif

btw,discutam ieri cu un nene ce are o firma de constructii. Si imi zicea ca au ajuns astia la o nesimtire fara margini (si baga de seama ca vorbim de un judet rosu-galben) , cerand spaga 60% din valoarea lucrarii. Dupa ce ca inainte cereau 30% wink.gif Si ca sa nu zici ceva, mi-a zis ca din punctul lui de vedere toti sunt niste rahati: ca-s de la pdl, ca-s de la psd sau de la pnl. Chiar imi zicea ca cel mai animal , l-a gasit pe unul de la pc icon_mrgreen.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
buzasparta
post 7 Jun 2010, 20:51
Post #3089

Membru autentic

From: Judetul Romanica

colegii cu volvo au neamuri bogate.in special parintii.spagi cer toti indiferent de culoare ca tre sa le ramana si lor ceva si sa trimeata si al centru ceva.asta e o chestie aplicata mai in toate locurile unde ies bani:locuri unde se elibereaza autorizatii sau vama.dar cine va mai cumpara case sau apartamente pe prafalaul asta? daca bugetarii au salarii asa de mari ce ii opreste pe privati sa produca asa de mult incat sa cumpere bujetarul? poate ii impiedica faptul ca mai mult de jumatate din privati nu fac productie.
si eu sunt copilu' nimanui in curte dar imi fac treaba si imi castig banii cinstit pentru megane.la mine tura de serviciu este de 13 ore. si asta 12 cu 24.la tine cat e?

This post has been edited by buzasparta: 7 Jun 2010, 20:55

--------------------
renault megane sedan 1.6 110cp - GL06cxx 2007 expression
President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94
+
aphophis
post 7 Jun 2010, 20:54
Post #3090

Membru autentic

pai hai sa vedem. PLec dimineata la 8.30 si de multe ori pe 7.30-8.00 sunt acasa. Zi de zi, sambata de la vreo 8.30 la 14.00. Am vrut bani mai multi am lucrat mai mult sau am primit responsabilitati noi. La voi s-a auzit de asa ceva? Oricum spaga vad ca e normala la voi tongue.gif

btw, nu am nimic cu aia ce castiga banii aia pe bune (deci isi fac treaba) am ce am cu toate lehuzele aterizate pe locuri caldute la stat (mai bine platite sau nu) , ce mai mult incurca, ce plimba 2 hartii , ce respirea aerul aiurea la servici

This post has been edited by aphophis: 7 Jun 2010, 20:56

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
166 Pages « < 101 102 103 104 105 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th August 2025 - 06:45
Dacia