Politica pe malul Dambovitei
![]() ![]() ![]() |
Politica pe malul Dambovitei
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|||
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
QUOTE(Fratzica @ 31 May 2010, 22:33) Aici este dovada clara despre incompetenta d-lui Funeriu. Imi vine sa vomit cand vad asa ceva. Ce mi se pare ciudat este faptul ca aphophis trece cu vederea acest lucru. Parca nu a citit deloc postul lui Fratzica ![]() Haide spune ceva si la adresa lui funeriu, ca de contrazis pe altii esti bun, dar sa aprobi nu esti bun deloc ![]() 1 Jun 2010, 08:07: http://www.gandul.info/news/berceanu-in-ca...apastie-6229632 Alt ministru incompetent. Nu inteleg cum au putut sa se joace cu soarta unei tari. Pentru asta o sa plateasca toti cu varf si indesat pe la sfarsitul anului. This post has been edited by gruita2005: 1 Jun 2010, 08:07 |
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Pana la urma au facut astia greva lu' peshte ? Jenant ... ma asteptam sa explodeze mamaliga dar ...
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
Pentru ca acum este frectie la picior de lemn reducerea asta. Sa vedeti voi pe la sfarsitul anului sau inceputul anului viitor. Vai si amar de tara asta peste 6 luni
![]() This post has been edited by gruita2005: 1 Jun 2010, 09:12 |
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
gruita2005 |
![]()
|
modus, ai revenit ? mai ti minte acum cateva zile cum erau toti hotarati ca o sa faca greva generala si pana la urma numai cei curajosi au facut. De ce oare s-au sucit ceilalti? au stat ei si s-au gandit ca asa e mai bine sau au fost fortati sa stea acasa din anumite motive? tu nu ai auzit nimic prin piata sau la mall?, pe strada, nu ai auzit ce vorbeste lumea? cum de s-au sucit asa brusc in cateva zile?
Dar nu-i nimic ca pana la urma o sa iasa cu mic cu mare si o sa iasa rau. |
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
aphophis |
![]()
|
s-au sucit pentru ca si-au dat seama ca sindicatele nu sunt altceva decat apendicele psd-ului. Adica nu au acceptat sa fie masa de manevra pentru a facilita reintoarcerea pesedeilor la putere
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(buzasparta @ 31 May 2010, 20:24) nu il am la mate pe base dar daca as fi in locul lui as face in felul urmator: ce vreti voi opozitia? jos cu boc si guvernul? perfect.jos guvernul atunci.veniti voi opozitia cu propuneri de guvern si prim ministru si eu sunt de acord cu toate dar sa veniti si cu solutii de relansare economica.si daca nu faceti treaba dracu va ia.cam asa as face.oricum toti guvernantii au avut si au pregatite gasitle lor ca asa e mereu numai ca in unele tari e mai cu perdea. prosti or fi aia din opozitie sa accepte asa ceva. cine-a vrut musai boc, boc si iar boc. cine-a vrut musai berceanu, udrea, blaga, funeriu? opozitia sau chioru? acu' sa se spele cu ei pe cap. iar daca frodata ar accepta astia din opozitie sa treaca la guvernare inseamna ca-s tembeli daca fac asta atat timp cat chioru e prejedinte. toti stim ce-i place chiorului cel mai mult: scandalu'. si cred ca s-au vindecat toti de-o eventuala collaborare cu el. QUOTE(aphophis @ 31 May 2010, 23:56) bineinteles ca o sa apara unii pe aici si o sa o apere pe firea, e chiar normal sa vb asa in direct la tembelizor, si sa-ti jignesti invitatii.. mai apopis uite ca nu-i iau apararea lu' madam firea. s-a comportat in mod jegos individa. nu neaparat jegos, da' l-a intaratat gratuit pa prostache ala. mie nu mi-e simpatica oricum. nu mi-a fost niciodata. mi se pare mult prea alunecoasa si repede-pupatoare-de-cur-de-sef. da' tati, aia e platita de mogul. nu-i din banii mei. e privata, pricepi. cat despre BOULreanu, sa fim seriosi. e un exemplu de tupeu si nesimtire cum nu mai vezi decat la udrea. io l-as fi pleznit pa putzoiu' asta indolent de nu se vedea. el nu stie decat sa urle cand apare pa la fro emisiune. si nu-i singuru pedelist care apare la tv. da' e singuru care face ca toti dracii. nici macar hoara nu face asa circ. si dincolo de asta tzugulanu' asta uita ca e platit din banii mei. in locu' lui faceam ciocu' mic si plecam din emisiune. apoi o dadeam p-aia in judecata sau vedeam io ce faceam. el a stat sa faca garagata in continuare, absolut aiurea. urla ca prostu ca i-a taiat microfonu. asta dupa ce pdl declarase silentio stampa si a refuzat o perioada sa mai apara la tv (realitatea si antene). acu i-a apucat brusc pofta de vorbit. in locu' televiziunilor io nu i-as mai fi invitat de loc. da' ia zi-ne apopis cum sa interpretam noi, plebeii, declaratiile ministrilor portocalii visavis de reducerile salariale in companiile de stat. dom seitan de la munca zicea :"se vor reduce si acolo fara discutie, la fel cum se reduc in sistemul bugetar". apoi apare vladescu si zice :" in companiile de stat reducerile de salarii nu se vor aplica". astia stiu pa ce lume traiesc? cum plm sa ai incredere in asemenea oameni care nici macar nu se pun de acord sa minta in acelasi fel. legat de greve, in intelepciunea lui, apopis a grait adevar din creierasul lui portocaliu: pulimea si-a dat seama ca e manipulata de psd. de fapt pulimea e fericita ca tre sa renunte la o parte din salarii si pensii. da' psd-u' asta e rau si isi baga coada mai ceva ca un drac. This post has been edited by CGB: 1 Jun 2010, 10:40 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
gruita2005 |
![]()
|
aphophis, sa presupunem ca era psd la putere acum si pdl in opozitie. Acelasi lucru l-ai fi spus despre spargatorii de greva?
|
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
CGB |
![]()
|
permite-mi sa raspund io in locu' lu' apopis. nu de alta da' sa nu se mai oboseasca el saracu.
deci, scenariu: gioana prejedinte, psd la putere si pdl in opozitie. gioana anunta ce-a anuntat chioru si pulimea ameninta cu greva. acu' vorbeste apopis: "gioana e un nenorocit, loveste in bietii bugetari. ce-o avea cu saracii oameni. oameni pa care io ii stimez si ii apreciez ptr munca depusa pe bani putini. sa creasca frate tva-ul si taxele, nu sa ia de la aia saraci. sa mori gioana! sa iasa lumea in strada sa dea jos dictatoru. sa moara cumnata-su care e director la eximbank!!! (n.r : de la acelasi eximbank iau bani cacalau si o tarla de pdl-isti in ziua de azi, fiind bagati in consiliul de adm). moarte psd. moarte iliescu. fugiti ca vin minerii peste noi. vine comunismu iar. ajutor!!!!" dupa ce lumea ar iesi la o greva lesinata tot apopis ar zice :"uite saracii oameni. i-a amenintat sefii lor ca-i da afara si n-au mai avut curaj sa protesteze. iar aia care au protestat au facut ei de buna voie, nu ca i-ar fi pus pdl. moarte psd. pdl e salvarea. sa traiti bine! fugiti vin minerii, ajutooor, mineriiiiii.......badwerrefdssjeeiugeg...f.efe.r........efefsgtrg....brrrrr......ninja da-mi ma rudotelu' ala ca ma doare capu'......" This post has been edited by CGB: 1 Jun 2010, 11:17 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(Modus @ 31 May 2010, 23:51) Uite ce se intampla cu Gabi Firea platita bine de stiti voi cine http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-radi...l-amantului.htm Si o plateste bine de tot http://www.protvmagazin.ro/articole/267676...la-seria-6.html E prima posesoare de X6 in Romania http://diana-box.blogspot.com/2008/06/gabr...u-firea-si.html Ai trecut la lupta de clasa? ![]() ![]() Ti s-a spus mai sus dar iti repet pt ca iti scapa un amanunt esential: asta are x6 din bani privati...altii au ferrari din afaceri cu statul ![]() Nici mie nu imi place tipa...vorbeste mult si peste invitati QUOTE(aphophis @ 1 Jun 2010, 10:26) s-au sucit pentru ca si-au dat seama ca sindicatele nu sunt altceva decat apendicele psd-ului. Adica nu au acceptat sa fie masa de manevra pentru a facilita reintoarcerea pesedeilor la putere ![]() ![]() ![]() A avut poporul o revelatie asa subit si s-a luminat. A stat poporu la cugetare si a zis: "evrika...aici e mana pesedeului". Dati-mi voie sa ma cracanez de ras ![]() Oamenii nu au iesit in strada pentru ca le e teama...Mai nou e moda ca toti directorii si sefii sa aiba carnet...si oamenii se tem. Bineinteles ca doza de incredere in liderii sindicali e mica avand in vedere antecedentele dar nu s-a sucit nimeni de azi pe maine dandu-si seama de nu stiu ce ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
|
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
CGB |
![]()
|
vladescu a declarat joi 27 mai, cu gurita lui la antena3, urmatoarea chestie :"Nu am minþit, chiar am crezut cã vom avea creºtere economicã"
azi, acelasi individ spune tot cu gurita aia a lui :"Am fi putut sã minþim încã ºase luni sã vedem ce se întâmplã, sã spunem cã Europa merge bine, cã România merge bine". deci 6 luni, astia ne-au mintit. majoritatea stiam treaba asta, da' azi au recunoscut si ei. ma rog, ei ne mint de cand exista guvernu' boc, deci de aproape 2 ani. de ce ne-au mintit? pai simplu: ca sa-i mai asigure un mandat chiorului. ia rumeg-o afofise p-asta de mai sus. rumeg-o impreuna cu ninja si modus si scoateti repede o eczplicatie plauzibila ptr ce-a zis vladescu. si ce ar fi normal sa faca guvernu asta? p.s boulreanu e memorabil si imbecil in acelasi timp This post has been edited by CGB: 1 Jun 2010, 14:48 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Voi chiar credeþi cã ultraºii pot find convinºi de ceva? Sunt deja foarte previzibili. Vor schimba imediat subiectul pe principiul "ba pe-a mãtii". Probabil ne vor aminti cum de fapt ºi PSD ºi PNL ne-au minþit.
Sfatul meu, cã le daþi apã la moarã degeaba. Nu-i mai bãgaþi în seama. Eu fac asta cu Modus de exemplu ºi merge de minune. Sã vedeþi voi cum se liniºtesc când vãd cã vorbesc degeaba. Mai bine vã ocupaþi timpul cautând metode sã vã meargã vouã mai bine. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(gruita2005 @ 1 Jun 2010, 10:01) Tu crezi ca grevistii stau la mall? ![]() 2 Jun 2010, 07:40: QUOTE(CGB @ 1 Jun 2010, 10:37) si mogulul cum a obtinut el averea? nu tot din banii tai? 2 Jun 2010, 07:42: QUOTE(Dan73 @ 1 Jun 2010, 11:55) Ai trecut la lupta de clasa? ![]() ![]() Ti s-a spus mai sus dar iti repet pt ca iti scapa un amanunt esential: asta are x6 din bani privati...altii au ferrari din afaceri cu statul ![]() Nici mie nu imi place tipa...vorbeste mult si peste invitati Bani privati obtinuti cum? 2 Jun 2010, 07:42: QUOTE(ssilviu @ 1 Jun 2010, 18:32) Eu nu fac asta cu tine si merge de minune. This post has been edited by Modus: 2 Jun 2010, 07:42 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Sa fim echidistanti, asadar. Unii moguli s-au imbogatit porceste din banii nostri, pe cand ceilalti (cei aprobati oficial) au facut banii din afaceri hipercorecte, care nu au implicat banii statului. Nu?
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Modus |
![]()
|
Nu, si tocmai de aceea nu mi se pare corecta scuza lui CGB si Dan73 cand spun ca Firea e platita de privat, cand de fapt, indirect, e platita tot de noi.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
Da ce mai Moduse, Firea a trecut la TVR si nu stim noi? Sau Voiculescu are afaceri cu statul ca fratiorii tai din PDL? Esca prin 97 parca castiga vreo 8000$/luna iar la cum a evoluat piata si la cat mai costa acum secunda de publicitate...cred ca are 10.000Eur/luna
|
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
Dan73 |
![]()
|
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Modus |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
CGB |
![]()
|
berceanu recunoaste ca a mintit prin omisiune, vladescu spune c-a mintit si gata. funeriu e asa de prost ca tre' sa-i sufle una raspunsurile la intrebarile ziaristilor.
udrea se zbarleste la o moderatoare tv care i-a pus o intrebare de bun simt :"domna udrea, ce anume va califica ptr functia de ministru al dezvoltarii si turismului?" minciuna e oficial recunoscuta. salariile si pensiile se duc in cap. o gramada de alte masuri menite sa ne atinga la buzunar sint luate (impozit pe dobanda daca ai bani la banca, cresterea pretului la intretinere prin anularea subventiilor, in curand cresteri de taxe si tva). si pulimea ce face? nimic. om fi neam de masochisti? |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Dan73 |
![]()
|
http://www.cotidianul.ro/116127-Situatiunea__XLIV
@CGB...pulimea e dezorientata. Iaca un motiv: http://www.cotidianul.ro/116002-Intelectualii_raialei This post has been edited by Dan73: 2 Jun 2010, 13:17 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
aphophis |
![]()
|
asa ii plangeam astazi de mila unei bugetare astazi. Din intamplare am dat de una ce lucreaza la consiliul judetean, si incepuse aia sa se planga ca vezi doamne nu mai ia spor de confidentialitate (asta a insemnat minus 3 milioane la leafa) si ca o sa ii mai scada dupa aia inca 25%. Noh.. puteti ghcii cat avea aia salar initial..
Putin de tot .. 3100 lei, din care a ajuns la 2800 lei. Si se plangea ca astia de la guvernare is cretini , ca de ce ii taie ei salariu, ca e un drept castigat si alte rahaturi din astea. Si ca ce o sa mai faca ea cu un salariu din asta mic, ca o sa moara de foame si alte tampenii. Noh.. mic salariu la 3100 lei initiali nu? Chiar si cu scaderi ajunge pe la vreo 2100 lei.. Mi se umple curul de lacrimi cand vad soarta nefericitei femei. Si culmea e ca.. aia nu e cadru de conducere nimic, ca cica e analist programator si habar nu avea de calculatoare.. Se recunosc unii pe aici? ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
gruita2005 |
![]()
|
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-73597...ce-ceva-aia.htm
oare ne mai pot prosti atat de mult smecherii astia lui Basescu? sa-i ia naiba de mincinosi. Blaga mai alaltaieri zicea ca el nu stia nimic de ginerele lui. Oare? acum asociatul lui gineresu zice ca daca blaga zice un lucru aia se face. Eu cred ca tot acelasi blaga i-a zis la gineresu sa faca afaceri cu statu si asa a fost. Care sunt adevaratii moguli oare?! |
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
Modus |
![]()
|
<span class='edit'>3 Jun 2010, 07:13:</span>
QUOTE(aphophis @ 2 Jun 2010, 19:48) asa ii plangeam astazi de mila unei bugetare astazi. Din intamplare am dat de una ce lucreaza la consiliul judetean, si incepuse aia sa se planga ca vezi doamne nu mai ia spor de confidentialitate (asta a insemnat minus 3 milioane la leafa) si ca o sa ii mai scada dupa aia inca 25%. Noh.. puteti ghcii cat avea aia salar initial.. Putin de tot .. 3100 lei, din care a ajuns la 2800 lei. Si se plangea ca astia de la guvernare is cretini , ca de ce ii taie ei salariu, ca e un drept castigat si alte rahaturi din astea. Si ca ce o sa mai faca ea cu un salariu din asta mic, ca o sa moara de foame si alte tampenii. Noh.. mic salariu la 3100 lei initiali nu? Chiar si cu scaderi ajunge pe la vreo 2100 lei.. Mi se umple curul de lacrimi cand vad soarta nefericitei femei. Si culmea e ca.. aia nu e cadru de conducere nimic, ca cica e analist programator si habar nu avea de calculatoare.. Se recunosc unii pe aici? ![]() Si cu profesorul sau doctorul cu 800 de ron net care ramane apoi cu 600, cum facem? 3 Jun 2010, 07:15: QUOTE(gruita2005 @ 3 Jun 2010, 07:12) Nu Vantu, Voiculescu, Nastase, Mitrea, Oprisa, Mazare, Patriciu, Catarama, NU ei. This post has been edited by Modus: 3 Jun 2010, 07:15 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
Modus mai zi-ne o data cati bani castigi tu net pe luna si pe urma continua prelegerile.....
![]() |
--------------------
ML
350
- BC-35-SDS
2013 MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
Modus |
![]()
|
1856 net, plus un tichet de masa de 8.72 ron pentru fiecare zi lucratoare lucrata.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
gruita2005 |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
Modus |
![]()
|
Nu, pentru ca atunci cand erau la guvernare nu a fost criza economica mondiala. Altfel, ar fi facut si ei acelasi lucru. Sa nu crezi ca sunt niste ingeri in comparatie cu mafia portoclaie.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 06:58 |