Politica pe malul Dambovitei
![]() ![]() ![]() |
Politica pe malul Dambovitei
buzasparta |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.264 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|||
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Da tu in ce limba crezi ca se dau testarile ? in japoneza?
![]() |
--------------------
**
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(padre @ 23 May 2010, 19:34) Ti-am mai spus, iti repet: esti penibil. Nu am impuscat nici o idee in cap, eu nu am afirmat ca pleaca nimeni cu Transilvania in chiloti, mintea ta saraca a debitat o asemenea ineptie. Daca tu iti imaginezi diverse tampenii asta nu dovedeste ca am afirmat eu ceva, afirmatiile mele sunt scrise si sunt foarte clare, trebuie doar sa fie citite si intelese (tu nu poti, nu te mai chinui, te intelegem, asta e, noapte buna). du-te bai de aici, pai de ce ar trebui atunci sa imi pese ca niste elevi invata istoria tarii in limba maghiara? ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.264 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
testare data separat la limba romana, in plus fata de probele de concurs.macar daca tot tipa ca sunt discriminati sa fie ceva mai aproape de adevar.
This post has been edited by buzasparta: 23 May 2010, 22:32 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
aphophis |
![]()
|
bre, eu daca ma uit bine, gasesc aici clase cu predare in limba maghiara (la toate materiile)
http://www.admitereliceu.ro/institutii?id=5041 nu stiu de ce am impresia ca sunt de mult asemenea institutii. Deci poate ne explica nea padre cum ca aia vor sa fure de fapt transilvania ![]() This post has been edited by aphophis: 23 May 2010, 22:40 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
cristianxxl |
![]()
|
flower power Group: Members Posts: 1.339 Joined: 31 July 07 From: Otopeni ![]() |
Spânzurați-ne!
Nu înțeleg de ce țipă Băsescu la mine. De ce mă amenință că intră România în colaps. În ceea ce mă privește, țara mi se pare în colaps dintodeauna. De când m-am născut. Comuniștii, nu știu cum se făcea, dar nu se ajungeau fără să ne ia la contract porcul din coteț. Erau stăpâni pe livada noastră, pe cazanul cu țuică, pe orătăniile din bătătură. Pe capitaliști i-am primit cu bucurie generoasă, aproape nefirească.Trezirea din reverie m-a dus în primul colaps. În dificultate a fost țara și la mica privatizare, și la marea privatizare, și după ce am scăpat de primul FMI, și când duduia economia, și când căutam luminița de la capătul tunelului, pe care văd că n-am mai găsit-o. Va fi fiind, probabil, lumânarea de la căpătâiul părinților și bunilor noștri. Și-acum aud că România se duce fix în faliment. Iar Traian Băsescu mă solicită să fiu solidară nu știu cu cine, să dau 25% din leafa mea, 15% din pensia mea. Mă uit la Băsescu și nu seamănă a om aflat în criză. Nici Guvernul sau Parlamentul nu sunt în criză. Nici miile de hectare de vile nu-s crizate. Dar, defectul meu, am avut ochi de văzut și urechi de auzit. - Da. Aparatul de stat este uriaș. Dar nu populația l-a făcut uriaș.Voi, clasa politică, l-ați transformat în monstru. - Dacă există un monstru care căpușează mediul privat, acela nu este profesorul, doctorul, inginerul, funcționarul public; monstrul care a încălecat țara asta sunteți voi, clasa politică. Și pentru că sunteți la putere peste tot, voi, PDL, sunteți grasul care l-a încălecat pe slab! Cu contribuția anterioară, în ordine procentelor de reprezentare în structurile politice, a PSD (30%), a PNL(15%), a UDMR (6%) etc... Ați devastat România cum nici popoarele migratoare n-ar fi reușit. Și-apoi ați călărit țara , ați luat-o sub asuprire. Nici nu mai poate respira, de câtă clientelă i-ați vârât pe gât. - Ați spart instituțiile statului nu pentru că așa era necesar, ci pentru că vă trebuiau posturi de conducere pentru clientela de partid. - Ați creat instituții noi nu pentru că nu funcționa statul fără ele, ci pentru că ați avut un mofturos căruia, fiindcă i s-a năzărit să fie mare director, mare președinte, i-ați fabricat o instituție. Și nu v-a ajuns: an de an, legislatură de legislatură, ați mai creat alte structuri; ați adus directori noi, ceilalți au rămas în sistem. - Nu populația ocrotește fărădelegea în țara asta, ci voi, cu cercurile voastre de interese cu tot. - Nu populația a votat pensii de 370.000.000 lei vechi. Și venituri de 100.000 de euro pe an, de la stat.Voi, clasa politică, ați făcut-o: în guvernele formate din partidele voastre, în parlamentul format din partidele voastre, iar legile le-a promulgat... instituția președintelui României. - Nu mama - mare din pământ a distrus industria, a vândut petrolul și rafinăriile, a tăiat pădurile și a mânărit pământurile. Ministere conduse de voi, clasa politică, au făcut-o. Prefecturile voastre, consiliile județene ale voastre, primăriile voastre. - Nu populația a prăpădit banii statului – sute și mii de miliarde de lei, munți de bani- pe licitații trucate, pe lucrări proaste, inutile, pe șosele cu gropi, pe autostrăzi care înghit bani cu ghiotura, ci primarii voștri, ai clasei politice; consilierii voștri, ai clasei politice; miniștri voștri, ai clasei politice. - Nu populația a organizat doi ani întregi de dănțuieli, de parcă venea sfârșitul lumii. Voi, clasa politică, ați făcut-o. Pe banii cui?!! Pe ăștia pe care-i tăiați azi de la pensionari! - V-ați construit un aparat uriaș de represiune: ministere, agenții, deconcentrate conduse de voi și clientela voastră politică. Prin ei, controlați tot, terorizați înstituțiile mai ceva decât poliția politică a lui Ceaușescu. - Nu populația se află în AGA și CA din companiile și băncile de stat, plătite, am văzut, regește, ci voi, clasa politică. - Nu populația a stricat țara asta la fiecare patru ani, ci voi, clasa politică. Cum ați venit, ați distrus tot ceea ce a făcut guvernul de dinainte și ați luat-o iar de la zero. Și-apoi, ați rostogolit vinovății între voi, partidele politice, de parcă ați fi jucat ping-pong cu România. Dați-vă afară întâi pe voi și clanurile voastre și-apoi să v-atingeți de părinții noștri! Și veniți, acum, să mă trageți de urechi pe mine. Să ne trageți de urechi pe noi, că se duce România de râpă. Vreți s-o scoateți din criză pe spinarea șomerilor, a pensionarilor și a bugetarilor de execuție, cei care vă țin în spate aleșii și numiții, în funcțiile de conducere. Ce ce curaj? Cu ce moralitate? Până să vă atingeți de pensionarul ăla slăbănog, de profesorul care v-a pus creionul în mână, restructurați-vă întâi pe voi! Dați-vă afară și în șomaj pe voi, pe oamenii voștri, ai clasei politice, și după aceea scuipați pe noi. După aceea umblați la salariile și pensiile necăjite. După aceea să-l certați pe bătrân că mai are îndrăzneala să trăiască, să ducă România-n faliment, cu venitul lui... gras, de 500 sau 600 de lei. 1.Dacă nu sunteți capabili să comasați sau să desființați instituțiile de pomană create de voi, clasa politică, măcar reduceți numărul de directori. Aveți o droaie de șefi. Ați umplut țara de șefi. Pe ei dați-i afară întâi și după aceea ajungeți la pensionar. Sau la doctor. 2. Trei sferturi dintre directorii voștri pe care i-ați instalat, moț, în instituțiile bugetare, au afaceri acasă. Fac afaceri cu banul public. Dați-i pe aceștia afară! Nu ei să mănânce cu două guri, și de la firma lor grasă, și de la buget, iar altul să crape de foame! 3. Luați-vă clientela politică din toate AGA și CA-urile companiilor de stat, de pe lângă primării, consilii județene și ministere. Aveți deja directori acolo, există specialiști. 4. Dați-vă afară consilierii de la birourile demnitarului. De ce ați crede că ei sunt mai puțin paraziți pe buget decât profesorul? 5. Dați-vă afară consilierii de pe lângă miniștri, secretari de stat, subsecretari de stat, primari, prefecți, președinți de consilii județene, cățel, purcel, directori generali, din companiile de stat, din parcurile industriale. 6. Încetați să mai căpușați ministerele (primăriile, consiliile județene) cu clientela pe care o serviți cu miliarde de euro. 7. Voi, clasa politică, ați creat și întrețineți evaziunea fiscală și munca la negru. Oamenii voștri, ai partidelor, îi protejează. Îi apără de funcționari, să nu-i descopere. Îi apără de lege. 8.După ce veți face toate astea, abia atunci să aveți îndrăzneala să vă legați de bătrânii acestei țări. Asta este România, dle Băsescu. O știți, o cunoașteți, dar nu îndrăzniți să vă apropiați de clanuri. Dar vă este la îndemână să-i jupuiți de vii pe bătrâni. Sunt inofensivi. Ascultători. Mult prea blajini. Tăcuți. Loviți-i cu nădejde! Nu țipă. Fortati-i sa iasa in varful picioarelor din sistem [B] |
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(aphophis @ 23 May 2010, 10:00) bre vadimistilor, eu zic sa va duceti peste unguri si sa le luati gatul, ca vor sa plece cu transilvania in buzunar ![]() QUOTE(aphophis @ 23 May 2010, 18:00) pai tu esti ala care crede ca daca inveti ceva in scoala in alta limba pleci cu transilvania in chiloti, nu eu . Deci singur ti-ai dat cu tesla in teoria ta vadimista ![]() Cel mai fain e cand adversarul de idei, isi impusca singur ideile in cap ![]() NIMENI nu a pomenit ca ar vrea sa ia gatul cuiva, nimeni nu a adus vorba de asa ceva. El doar pune voirbe in gura altora ![]() Face niste deductii de ramai masca. ![]() ![]() ![]() http://www.reno.ro/index.php?showtopic=182...dpost&p=2449923 This post has been edited by Dan73: 24 May 2010, 21:13 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Criza? care criza? eu vad numai masini scumpe pe strazi... vile in constructie... oameni fericiti pe strazi... atata timp cat o anumita parte din societate nu e indeajuns de afectata nu se va schimba nimic, oricate manifeste se vor scrie si oricate proteste s-ar organiza.
Un film la care nu credeam ca ma voi uita, dar din greseala l-am vazut pana la urma este " POKER ", exemplifica exact ceea ce se intampla in tara si ne demonstreaza ca suntem prea mici. This post has been edited by rtBK: 24 May 2010, 21:17 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
aphophis |
![]()
|
ce incompetenta? Ca un dobitoc compara situatia din franta cu cea de la noi? Ca de ce nu studiaza fata aluia in limba romana in franta?
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Dan73 |
![]()
|
Magrebienii sunt in numar foarte mare in Franta. Care e diferenta fata de ungurii din Romania? Ca nu au 1000 de ani in Franta?
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() ![]() cat despre calitatea liderilor maghiari, sigur ca da, ![]() Penibil ![]() This post has been edited by aphophis: 24 May 2010, 21:47 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
te-ai plictisit de sedintele de partid pedeliste si acum le frecventezi si pe alea udemeriste? ca astea nu-s ideile tale
de fapt, cred ca nici nu poti avea singur idei |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
aphophis |
![]()
|
eu zic sa va tatuati zvastica pe piept. Asa aparati romania de cotropitorii, ce invata istoria rumanilor in maghiara sau ucraineana
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 24 May 2010, 21:41) ![]() ![]() cat despre calitatea liderilor maghiari, sigur ca da, ![]() Penibil ![]() Ai trait degeana 4 ani in Sighet pt ca eu vorbeam de o alta regiune daca nu te-ai prins si vorbeam mai ales de liderii lor, nu de omul de rand care e om ca si romanul si vrea cam aceleasi lucruri. Iarasi intrepretezi aberant si imi faci proces de intentie. Cand nu ai argumente vad ca o dai cu "bai" si cu alte glume de santier...daca imi permiti sa te citez ![]() ![]() Si mai du-te bai...unde vrei tu, de ex. in Harghita si apoi sa vii sa spui daca e enclavizata sau nu regiunea. ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
aphophis |
![]()
|
aha, deci de fapt tot ce spui tu is niste aberatii ale unor politruci care au tot interesul sa faca agitatie
![]() ![]() ![]() CUm ii ziceam lui padre, imi place la nebunie sa duc adversarul de conversatie in locul in care isi impusca singur ideea in cap ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
Tot omu' amarat a dus-o si o s-o duca in continuare rau, sau chiar mai rau. Criza si FMI-ul nu afecteaza pe toata lumea.
|
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
daniel4ro |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Dan73 |
![]()
|
Este evident
![]() ![]() ![]() Eu am spus ca ii admir pe politicienii maghiari iar el spune ca eu as crede asa ceva: "tot ce spui tu is niste aberatii ale unor politruci care au tot interesul sa faca agitatie happy.gif in timp ce ungurii se pisa cu bolta pe politrucii lor" ![]() ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
aphophis |
![]()
|
pai ce discutie sa mai continue, cand singur ti-ai discreditat ideile?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Dan73 |
![]()
|
E interpretarea ta, aberanta evident
![]() ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
aphophis |
![]()
|
remarca mea pe naiba, e doar o observatie
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
daniel4ro |
![]()
|
afofis, marfa avatarul tau
nu ne mai ramane decat sa tragem apa, sa va duceti toti... impreuna cu aia de i-ai votat cu atata drag |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
chiar nu vad legatura intre iepure cretin si base ... dar in lipsa de argumente merge
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() ![]() bye This post has been edited by aphophis: 24 May 2010, 22:54 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Dan73 |
![]()
|
Rezultatul invatamantului de toate gradele in limba maghiara, al impunerii folosirii limbii in administratie, justitie si unde o mai fi, e enclavizarea. Enclavizarea e evidenta si cine neaga asta ar trebui sa aduca si argumente. Ca e bine sau rau nu am interpretat. Isi permite el sa o faca in numele meu si sa imi puna mie vorbe in gura pe care nu le-am spus... Asa face de obicei. Liderii maghiarilor au urmarit cu perseverenta indeplinirea unor scopuri. Bravo lor pentru felul cum au facut-o. Daca noi aveam asemenea politicieni eram departe.
Daca maghiarul de rand e animat de aceleasi scopuri nu stiu, probabil ca ii sunt mai aproape chestiunile curente, daca are ce pune pe masa sau nu a doua zi samd, dar in mod evident voteaza aproape in unanimitate cu UDMR deci nu sunt deranjati de chestiunile cu autonomia pe criterii etnice. ![]() ![]() Evident ca ma astept sa inteleaga din ce am spus mai sus ca vreau sa ii impusc pe unguri ![]() ![]() This post has been edited by Dan73: 24 May 2010, 23:00 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
aphophis |
![]()
|
enclavizare pe naiba. Ce-o sa faca?O sa faca republica maghiaro-romana si o sa exporte apa minerala? Dane, prin anii 2000, voi penelistii aruncati cu pietre dupa vadim, ca venea cu asemenea idei, acu le preluati. Nu ti se pare cam trist?Cat despre faptul ca e evidenta enclavizarea si ca vezi doamne altii trebuie sa demonstreze contrariul
![]() ![]() This post has been edited by aphophis: 24 May 2010, 23:13 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
Dan73 |
![]()
|
Ce spuneam?
![]() ![]() Nu a preluat nimeni nimic de la Vadim. Nu am zis ca trebuie dati afara ungurii din tara, nu am zis ca nu ar avea dreptul la pastrarea identitatii. Cred in schimb ca e vorba de o discriminare pozitiva, cred ca daca e sa comparam cu Franta si minoritatea magrebiana de acolo au cu mult mai multe drepturi. Minoritatile au drepturi in Romania pe care nu le regasesti nicaieri in Europa. Toate astea au dus la o enclavizare. Sunt date statistice care arata o scadere a numarului de etnici romani din cele doua judete. Simplu. Daca ei nu mai invata limba statului in care traiesc devine evident ca asta duce la enclava. Daca deschizi discutia despre o realitate esti "vadimist" ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
afofise lasa problema cu ungurii ca te depaseste clar, ca propagandist esti de 2 lei. Zi mai bine cu botezu' princiar, noo ne place cancanu' la fel de mult ca cetateanului de la prejdentie. Ia baga. Fa si o paranteza si explica-ne de ce providentialu' n-a fost invitat la Moscova, dar Mihai I de Romania da. aaaa, sa fie oare un gest de fronda? Atunci sper ca-i place fasolea cu muci, ca singur si-a preparat-o.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 04:42 |