Politica pe malul Dambovitei
![]() ![]() ![]() |
Politica pe malul Dambovitei
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
In asteptarea finalei CL am butonat TV si m-am oprit la o emisiune in care era invitat Funeriu impreuna cu Atanasiu. Si de atunci ma tot gandesc cum naiba sa avem asa un incompetent la ministerul educatiei. I-a spus Atanasiu niste lucruri legate de cetatean si educatia lui dar baiatul asta pur si simplu nu vroia sa inteleaga sau nu il duce capu sa inteleaga ce i-a spus atanasiu. Ce mi s-a parut absurd: l-a intrebat un telespectator daca fiica lui invata in Franta in limba romana. Tema dicutiei era legata de prevederea in noul proiect de lege de invatarea istoriei si geografiei in limba materna. El o tot tinea pe a lui cum ca asa este in europa ca nu stiu mai ce iar cand i-a pus intrebarea nu mai stia ce sa zica. Halal ministru.
|
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
S4b1n |
![]()
|
![]() Membru Symbolist Group: Members Posts: 937 Joined: 27 February 10 From: Craiova/Bucuresti ![]() |
Majoritatea politicienilor sunt niste disimulati. Iar cei care puncteaza cate ceva, si stiu sa puna punctul pe "i" nu sunt inca la putere, iar cand/daca vor ajunge, se prea poate sa se "integreze" la fel ca ceilalti.
Cat despre educatie.. &$^$# $@#&#@&.. eu sunt in clasa a XII-a ... si in liceu am avut materii la care am schimbat mai mult de 1 profesor pe an (spre exemplu la limba romana am avut in 4 ani, 5 profesori !, si invat la un colegiu de prestigiu, CN Fratii Buzesti Craiova). Si din legea educatiei vor sa scoata titularizarile. Adica va fi foarte posibil sa se invete cate 1 an cu cate 1 alt profesor, ceea ce e complet aiurea, vorbind din proprie experienta. Pentru ca, spre exemplu, la limba romana, fiecare studiaza operele intr-un anumit stil, si intr-o anumita ordine. Iar urmatorul care vine, trebuie sa studieze altfel. Si m-am trezit intr-a 12-a ca am avut aproape 5 opere pe care nu le-am discutat deloc la clasa, incluse in materia de BAC. Deci, si-asa era prost organizata educatia, de ce sa nu fie si mai prost? Felicitari Funeriu, Adomnitei si aia care a mai fost acum recent, imi scapa numele. |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dCi 62 kW
- ~ 155000 km
2007
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
QUOTE Elena Udrea: E și o parte bună a faptului că nu avem drumuri. Au rămas oaze de natură nealterate http://www.gandul.info/financiar/elena-udr...lterate-6144875 Asa ca gura mica voi astia cu autostrazile si infrastructura si alte balarii comuniste! |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(gruita2005 @ 22 May 2010, 21:47) In asteptarea finalei CL am butonat TV si m-am oprit la o emisiune in care era invitat Funeriu impreuna cu Atanasiu. Si de atunci ma tot gandesc cum naiba sa avem asa un incompetent la ministerul educatiei. I-a spus Atanasiu niste lucruri legate de cetatean si educatia lui dar baiatul asta pur si simplu nu vroia sa inteleaga sau nu il duce capu sa inteleaga ce i-a spus atanasiu. Ce mi s-a parut absurd: l-a intrebat un telespectator daca fiica lui invata in Franta in limba romana. Tema dicutiei era legata de prevederea in noul proiect de lege de invatarea istoriei si geografiei in limba materna. El o tot tinea pe a lui cum ca asa este in europa ca nu stiu mai ce iar cand i-a pus intrebarea nu mai stia ce sa zica. Halal ministru. ala care a intrebat e un dobitoc. Care e numarul romanilor raportat la francezi? ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(xcss @ 22 May 2010, 22:33) http://www.gandul.info/financiar/elena-udr...lterate-6144875 Asa ca gura mica voi astia cu autostrazile si infrastructura si alte balarii comuniste! Inainte sa ne duca pe noi la origini, in natura salbatica si alte alea, ea de ce nu se duce pe unde a iesit ? In oaza masii .... |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
Aphophise eu banuiesc ca tu postezi numai de dragu de a contrazice ce spune unul si altu. Oricum per ansamblu mi s-a parut ca Funeriu nu are ce cauta in postura de ministru. Daca am ajuns sa ne cultive un tanar nepriceput inseamna ca suntem prosti gramada. multumim celor care l-au votat pe base si ai lui pentru performantele ministrilor. Culmea e ca nu s-au convins cand a fost Adomnitei la educatie si a trebuit sa aducem altu tanar si nepriceput.
|
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Nu, afofis uraste ungurii de moarte, da' acum e la moda printre basei sa-i iubeasca, si ii iubeste si el de nevoie. Daca e ordin, cu placere. Sau poate ma insel, si ideologia lui afofis este de larga respiratie democratica...
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dar de la ce procent oare se poate studia in limba materna? ![]() ![]() Asa ceva mai rar. Ce corelatii si analogii ![]() In Franta sunt foarte multi magrebieni care in anumite zone mai au putin si schimba majoritatea. Cu toate astea nu studiaza in limba materna, nici la gradinita si nici la facultate. In plus, s-a interzis de curand purtarea valului de catre femeile musulmane. Nici o alta minoritate nu studiaza in limba materna. Si cazul Frantei nu e deloc singular. Asa ca de unde aberatia asta ca in Franta romanii (sau alte minoritati) nu ar studia in limba materna din cauza numarului mult mai mic raportat la populatia Frantei decat cel al maghiarilor din Romania? ![]() ![]() ![]() NIMENI nu studiaza in alte limbi in Franta decat la facultatile cu profil lingvistic. In Romania sunt 60000 de ucrainieni. Sunt convins ca in Franta romanii sunt in numar sensibil mai mare. Si nu in ultimul rand: a zis cineva ca trebuie sa ii impuscam?? ![]() ![]() Ce vrea sa zica emoticonul asta ![]() ![]() ![]() Duruie incompetenta pe scari intr-adevar ![]() @xcss...ma intreb pe ce planeta traiesc astia. Padurile sunt rase de pe versanti, rumegusul sufoca pestii din rauri ca le intra in branhii, se braconeaza fara limite, peturile umplu raurile si lacurile, nu avem statii de epurare la multe orase mari si noi vorbim de natura salbatica. Sa se duca pe la Gura Raului sa vada cum se rad versantii opusi drumului ca sa nu fie chiar asa pe fata si apoi sa vorbeasca de natura salbatica. Sa se duca spre Obarsia Lotrului si in multe alte zone sa vada cum pleaca drumul la vale pentru sub el versantii sunt cheliti complet si nu mai au sustinere. Din nou: Sfinte Sisoe!!! A..ca mai sunt colturi din delta, pe la curbura Carpatilor, in Muntii Maramuresului, relativ in stare salbatica, e adevarat, dar foarte putine sunt zonele ce pot fi numite salbatice. Nici macar nu are proprietatea termenilor. Si tocmai ce ii dadusem un mare + pentru faptul ca a observat ca in turismul romanesc s-a construit aiurea si in orice stil numai in stil traditional nu. This post has been edited by Dan73: 23 May 2010, 09:49 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
aphophis |
![]()
|
bre vadimistilor, eu zic sa va duceti peste unguri si sa le luati gatul, ca vor sa plece cu transilvania in buzunar
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
gruita2005 |
![]()
|
hai bre aphophis, deja am ajuns la alt subiect, eu iti propun sa urmaresti aici http://inregistrari.antena3.ro/view-Q&A_cu..._Juncan-18.html emisiunea de aseara , partea a doua cu Funeriu si apoi spune-ti parerea despre acest Funeriu, care singur a recunoscut ca aceasta lege este dictata de Basescu (administratia prezidentiala ) astept raspuns
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
aphophis |
![]()
|
si faptul ca ar fi fost propusa de marinar ce inseamna? ca e musai proasta? Inca odata, daca imi aduc eu aminte inca de acu multi ani , in sighet maramures, se studia in limba ucraineana . Care e faza acu , de se umfla orezul aiurea in unii? Ca nu vei studia intr-o limba (maghiara de exemplu) daca nu vrei..
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
gruita2005 |
![]()
|
Sincer pe mine ma dezgusta faptul ca unii traiesc in romania, sunt nascuti in romania si nu stiu limba romana. Cumnata mea lucreaza ca profesoara in satu mare si unii elevi pur si simplu nu vor sa vorbeasca in romana, sunt sate intregi in jud. satu mare care nu vorbsc romaneste chiar daca sunt romani. aproape de zalau la fel. In facultate am intalnit "romani" locuitori din HR si CV care nu stiau nici "Buna Ziua" in romana si aveau 18 ani si limba romana in scoala cica este obligatorie. Si din astia nu sunt putini. Mi se pare o aberatie sa nu sti limba oficiala intr-o tara in care te-ai nascut si ai crescut. Nu trebuie sa o vorbesti non stop dar macar sa o sti. Ce ar fi daca copii imigrantilor romani din sua si canada le-ar spune americanilor ca ei vor ca copii lor sa invete in limba romana pentru ca nu stiu bine limba engleza ?! oricine isi face acte de emigrant in alta tara prima conditie este sa sti limba oficiala a acelei tari. Punct. Poti sa te iei de mana cu Funeriu .
PS. ai urmarit partea a doua a emisiunii sau doar sa ma contrazici esti pus aici? |
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
aphophis |
![]()
|
cred ca tu uiti un lucru. Orice cetatean nascut in romania sau din parinti romani primeste cetatenia. Fara controale la istorie, la geografie, fara sa vada daca stie limba romana sau nu. Deci primesc cetatenia by default. Pe care nu o pierd ca vezi doamne nu stiu limba romana, sau nu stiu istoria romanilor. Exista deci o diferenta fata de imigranti, care o primesc cu niste conditii
![]() Acu despre aia care nu stiu romana. Pai.. treaba lor, daca lor le place sa fie izolati intr-o anumita zona (din cauza ca nu se descurca cu limba romana) sa fie sanatosi. Singurul lucru cu care nu sunt de acord, e obligativitatea din anumite zone ca daca lucrezi la stat, sa trebuiasca sa stii limba maghiara. Da, limba oficiala e numai una, iar in relatia cu statul doar pe aceea o folosesti. Nu o stii? Ghinion This post has been edited by aphophis: 23 May 2010, 10:41 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
gruita2005 |
![]()
|
Ghinion , ghinion dar sa mai si amplifici acest lucru in loc sa rezolvi problema mi se pare aberant. Exemplul ti l-am dat pentru ca sa vezi cat de importanta e limba intr-un stat. Pruteanu avea o vorba mare : " totul pleaca de la limba" dar slabe sanse sa intelegi ce a vrut sa zica
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
aphophis |
![]()
|
o amplifica pe naiba, e doar ceva normal. Cat despre ce zicea pruteanu, eu zic ca totul incepe cu bunastarea unui popor .
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
E in dezavantajul lor ca nu cunosc bine limba romana... Asta o constata singuri mai tarziu cand termina scoala si iau viata in piept
![]() |
--------------------
**
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Asta e parerea voastra de naivi. Uneori naivitatea atinge niste culmi care par imposibile.
UDMR urmeaza politica pasilor marunti, scopul lor final este autonomia completa a Transilvaniei si in final, posibil, alipirea la Ungaria, ca daca tot au limba oficiala maghiara, invatamant in maghiara, nici un maghiar nu vorbeste romaneste, intre timp se maghiarizeaza si mai mult regiunea, economic oricum Ungaria are multe interese acolo... de ce nu? Singura calitate pe care aveam impresia ca o vad la Basescu era o oarecare urma de patriotism, de fermitate in fata pretentiilor UDMR. Din pacate au fost doar de fatada, praf in ochi, una zice si alta face, numai prostii il mai pot crede. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
aphophis |
![]()
|
du-te bai de aici cu ungaria ta, o fura acu si o arunca la wc. Singurul scop al udmr-ului e sa fie la guvernare pentru ca capetele sa faca bani. Se pisa pe ungaria mare si pe restul, doar scurma rahatul in preajma alegerilor sau cand ii paste vreun pericol.
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
gmt97hr |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 11 April 08 ![]() |
Apropo de UDMR...
Cand nu sunt la guvernare, vor cu totii "Autonomie teritoriala" Cand sunt la guvernare..."Noi nu vrem decat autonomie culturala..." ![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA II
2001 1.8 16 V DYNAMIQUE
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
afofise, acu serios
tu chiar crezi ce scrii aici sau scrii doar la misto? |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
aphophis |
![]()
|
iarasi replica asta obosita. Normal ca atunci cand spun un lucru il cred. Sa nu-mi spui ca si tu esti un ruman verde care crede ca marko bella vrea sa plece cu transilvania in chiloti
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
orb sa fii si tot ar trebui sa vezi ceea ce este deja evident... dar nu-i valabil si pentru aia cu ochelari de cal (sa mai adaug si "care-s dusi cu zaharelul")
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Boc-aphophis nu are cum sa gandeasca si singur, el doar repeta ce aude pe la sefu'mai mare si pe la sedintele de indoctrinare.
Ce-i drept, un pic de adevar exista in ceea ce spune el, UDMR urmareste sa fie mereu la guvernare, dar asta este un mijloc pentru a-si atinge scopul nr. 1, nu este un scop in sine. |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
aphophis |
![]()
|
uite unde se ascundeau martorii lui vadim
![]() ![]() ![]() btw daca imi aduc eu bine aminte, am avut niste colegi de internat care au invatat la liceul taras sevcenko (liceul in limba ucraineeana), si din cate stiu eu invatau in limba ucraineaana. Si aia vroiau sa plece cu maramuresul in chiloti? ![]() This post has been edited by aphophis: 23 May 2010, 17:44 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
padre |
![]()
|
Pai daca tu nu esti in stare sa faci diferenta intre cele 2 situatii, cine sunt eu sa-ti spun ca iepurele din avatar e probabil mai inteligent decat tine?
![]() Uite, eu am facut facultatea si studiile post-universitare in limba engleza. Asta ce inseamna? Ce parte a Romaniei sa duc eu in Marea Britanie? ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
aphophis |
![]()
|
pai tu esti ala care crede ca daca inveti ceva in scoala in alta limba pleci cu transilvania in chiloti, nu eu . Deci singur ti-ai dat cu tesla in teoria ta vadimista
![]() Cel mai fain e cand adversarul de idei, isi impusca singur ideile in cap ![]() This post has been edited by aphophis: 23 May 2010, 18:02 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
padre |
![]()
|
Vrei sa fii tu ideea mea?
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
aphophis |
![]()
|
ti-s suficiente ale tale, imi place doar sa-ti demonstrez ca ai o eficienta maxima in a-ti executa ideile fix in cap
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
padre |
![]()
|
Ti-am mai spus, iti repet: esti penibil. Nu am impuscat nici o idee in cap, eu nu am afirmat ca pleaca nimeni cu Transilvania in chiloti, mintea ta saraca a debitat o asemenea ineptie. Daca tu iti imaginezi diverse tampenii asta nu dovedeste ca am afirmat eu ceva, afirmatiile mele sunt scrise si sunt foarte clare, trebuie doar sa fie citite si intelese (tu nu poti, nu te mai chinui, te intelegem, asta e, noapte buna).
|
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 04:42 |