Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

166 Pages « < 93 94 95 96 97 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Politica pe malul Dambovitei

bob737
post 24 May 2010, 23:40
Post #2821

Membru autentic

Group: Members

QUOTE(aphophis @ 24 May 2010, 23:01)
Ce-o sa faca?O sa faca republica maghiaro-romana si o sa exporte apa minerala? 
Ca voteaza cu udmr, acuma sincer.. tu daca ai fi maghiar ai vota cu niste cretini ca aia de la pdl, pnl, psd,pc, prm?  wink.gif
*

1. O s-o faca (defapt au si facut-o) republica defrisatoare de paduri.
2.NU.

Afofise, da' tie ti se pare normal sa intrii intr-un magazin mare din M.Ciuc, sa ceri ceva in romana si aia sa se uite la tine ca la ET?
Ti se pare normal sa te ratacesti in drum spre M. Ciuc, sa ajungi intr-un sat dekkt in care lumea iar se uita la tine ca la ET cand ii intrebi ceva in romana?!
Mie mi s-a intamplat acum 2 saptamani si pe moment m-am enervat f, f rau.
N-am nimic cu ungurii dar macar sa invete si ei romana la nivel cat de cat, da-o'ncolo de treaba!

--------------------
BMW M Tech 330 Xi
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
aphophis
post 24 May 2010, 23:40
Post #2822

Membru autentic

QUOTE(Dan73 @ 24 May 2010, 23:30)
Ce spuneam? radmasa.gif "republica maghiaro-romana" radmasa.gif
Nu a preluat nimeni nimic de la Vadim. Nu am zis ca trebuie dati afara ungurii din tara, nu am zis ca nu ar avea dreptul la pastrarea identitatii. Cred in schimb ca e vorba de o discriminare pozitiva, cred ca daca e sa comparam cu Franta si minoritatea magrebiana de acolo au cu mult mai multe drepturi. Minoritatile au drepturi in Romania pe care nu le regasesti nicaieri in Europa. Toate astea au dus la o enclavizare. Sunt date statistice care arata o scadere a numarului de etnici romani din cele doua judete. Simplu. Daca ei nu mai invata limba statului in care traiesc devine evident ca asta duce la enclava. Daca deschizi discutia despre o realitate esti "vadimist" radmasa.gif  Ce aberatie!!!
*

du-te bai dane de aici ca nu ati preluat totul de la vadim. Fix acelasi discurs aveti. Cat despre discriminare pozitiva, cel putin in problema asta nu vad unde e discriminarea pozitiva? Ca daca vrei, poti sa inveti o materie intr-o anumita limba? Btw, cred ca a venit sfarsitul lumii, cand au aparut placutele bilingve nu? smile.gif cat despre scaderea numarului de etnici, ai si niste cifre? IN care sa arati ca s-au modificat intr-un mod semnificativ procentele etnice in acele judete? Ca de plecat cred ca pleaca toti de bine ce e pe acolo si cum ii administreaza udmr-ul. Cat despre realitate, pls.. si vadim era convins ca zugraveste o realitate wink.gif

<span class='edit'>24 May 2010, 23:42:</span>
QUOTE(xcss @ 24 May 2010, 23:33)
afofise lasa problema cu ungurii ca te depaseste clar, ca propagandist esti de 2 lei. Zi mai bine cu botezu' princiar, noo ne place cancanu' la fel de mult ca cetateanului de la prejdentie. Ia baga. Fa si o paranteza si explica-ne de ce providentialu' n-a fost invitat la Moscova, dar Mihai I de Romania da. aaaa, sa fie oare un gest de fronda? Atunci sper ca-i place fasolea cu muci, ca singur si-a preparat-o.
*

s-a dus mihai sa-si negocieze averea inapoi radmasa.gif daca sta suficient de capra in fata rusului. Cat despre unguri, ia zi mai xcss, asa-i ca vor ungurii sa plece cu tg muresul in chiloti in ungaria? tongue.gif

bobule tata, daca-mi permiti te rog o mica gluma. Daca intrii in tinuturi din astea periculoase, fa bine dracului si da-ti jos steagul cu romania mare de pe tine radmasa.gif o sa ti se raspunda si in romana dupa asta icon_mrgreen.gif

This post has been edited by aphophis: 24 May 2010, 23:48

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Tamango
post 24 May 2010, 23:50
Post #2823

Biciclist

From: Bucuresti

QUOTE(bob737 @ 24 May 2010, 23:40)
Afofise, da' tie ti se pare normal sa intrii intr-un magazin mare din M.Ciuc, sa ceri ceva in romana si aia sa se uite la tine ca la ET?
Ti se pare normal sa te ratacesti in drum spre M. Ciuc, sa ajungi intr-un sat dekkt in care lumea iar se uita la tine ca la ET cand ii intrebi ceva in romana?!
Mie mi s-a intamplat acum 2 saptamani si pe moment m-am enervat f, f rau.
N-am nimic cu ungurii dar macar sa invete si ei romana la nivel cat de cat, da-o'ncolo de treaba!
*

Pe cat pui pariu ca ungurii aia stiau romana ? Probabil i-ai intrebat ceva de drumuri ... pai cum mai, esti aici de 2000 ani si nu stii unde e gara ? smile.gif (banc)

This post has been edited by Tamango: 24 May 2010, 23:51

--------------------
Suzuki Vitara 1,6 AT 2017
Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
+
xcss
post 25 May 2010, 08:22
Post #2824

Born to Be Epic

Top 5 salarii Romgaz :
1.Elekes Maria - 32.630 lei/lună
2.Radu Gheorghe - 28.131 lei/lună
3.Kramer Alpar - 22.032 lei/lună
4.Toth Francisc - 21.976 lei/lună
5. Antal Francisc - 21.976 lei/lună

Vedeti ce bine le-a prins ca au invatat istoria si geografia in romaneste?

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
luck33ro
post 25 May 2010, 08:37
Post #2825

Membru autentic

Apopis are dreptate cu ungurii. Mai terminati cu prostiile. smile.gif

--------------------
+
Dan73
post 25 May 2010, 09:12
Post #2826

Membru autentic

Zise el pogorandu-se printre plebei radmasa.gif Un argument ceva se poate? A, pardon, cuvantul tau e lege...da icon_mrgreen.gif
In noua lege e prevazut transport pana la cea mai apropiata unitate de invatamant cu predare in limba materna, cazare si masa gratuite pt elevii minoritari care nu pot studia in limba materna in localitatile unde locuiesc. Elevii romani nu prea beneficiaza de asa ceva.
"In unitatile scolare cu predare si in limbile minoritatilor nationale, unul dintre directori sa fie un cadru didactic din randul minoritatii respective, cu respectarea competentei profesionale" ...."in conducerea unitatilor si institutiilor de invatamant" trebuie sa existe si un reprezentant al minoritatilor."
Expresia aia "respectarea competentei "e apa de ploaie atata timp cat esti obligat sa pui un reprezentant al minoritatii chiar mai putin competent excuzand un altul posibil mai competent dar majoritar.
Deci e adevarata sau nu chestia ca sunt discriminati pozitiv?
Daca elevii minoritatilor nu reusesc sa invete limba oficiala folosita in restul tarii nu cumva vor fi obligati sa ramana in zonele unde sunt majoritari? Asta nu duce la enclavizare? Da sau nu domn' luck? Ai cu ce sa combati asta sau doar declami din postura de atoatestiutor iar noi trebuie sa te credem? radmasa.gif

Eu nu am nimic cu ungurii chiar daca am luat cartofi in luneta prin Harghita doar pt ca aveam numar de Bucuresti, chiar daca nu prea mi-a placut sa vad la tot pasul harti cu Ungaria mare prin toate buticurile din Sovata si Praid. Nu mi-a placut pt ca hartile alea includeau si Maramuresul, Brasovul, Apusenii etc, nu erau doar cu tinutul secuiesc. Ii admir pt faptul ca stiu foarte bine ce vor, ii admir pt ce au facut in Ardeal, recunosc ca "oras" vine din maghiara...asta e, au fost mai aproape de civilizatie si inca sunt. Am observat de multe ori venind din Maramures si trecand prin Bistrita, Mures, Harghita si Covasna, ca ei nu s-au aruncat ca romanu' sa-si faca viloace ci mai degraba si-au cumparat cate un tractoras, cate un utilaj agricol. Stiu ca sunt in general mai civilizati, mai obisnuiti cu traiul in cetate ca sa zic asa si as vrea ca si romanii sa ajuga acolo. Dar, politica dusa de lideri duce la separare. E dreptul lor sa vrea asta dar si al nostru sa nu fim de acord.
Dar sigur, daca ma mira discriminarea asta pozitiva sunt vadimist. Ia te uita dom'le, nu mai am voie sa zic o parere in legatura cu maghiarii ca una doua mi se pune eticheta in mod bolsevic. Daca emit parerea ca segregarea si enclavizarea nu sunt bune nici pt ei, nici pt noi, sunt ucigas de unguri...vreau sa trag cu pusca dupa ei radmasa.gif
Ce aberatii pot scoate unii pe gura!!! Incredibil...dar adevarat radmasa.gif

This post has been edited by Dan73: 25 May 2010, 11:13

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
sylvester
post 25 May 2010, 09:25
Post #2827

Membru autentic

rtbk-ule, unde ai mai vazut oameni fericiti pe strazi? Am mers acum ceva timp cu metroul, si chiar am remarcat cat de tristi sunt oamenii....

--------------------
Renault Megane II.1 2004 sedan
Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004
+
tatimeu
post 25 May 2010, 09:52
Post #2828

Membru autentic

aphophis mamica ta e unguroaica?
Tu i-ai vazut zilele acestea cum patrulau prin Transilvania cu steagul Ungariei? Tie iti pare normal acest lucru? Adevarul ca pe toti cei cu steaguri eu unul doresc sa ii vad infasurati in ele nu cu ele fluturand. Tu chiar ai impresia ca sunt asa de bisericosi de vin cu zecile de mii in Romania la o manifestatie bisericeasca? tare ma mai indoiesc, dar na pe tine te las sa mai meditezi.

--------------------
renault/audi Megane III RS/Audi A4 2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
+
Hack
post 25 May 2010, 12:47
Post #2829

Megan' ti-ai luat?!

From: The Moon

QUOTE(tatimeu @ 25 May 2010, 10:52)
Tu chiar ai impresia ca sunt asa de bisericosi de vin cu zecile de mii in Romania la o manifestatie bisericeasca? tare ma mai indoiesc, dar na pe tine te las sa mai meditezi.
*

Clar ca nu, au venit sa faca studii de fezabilitate pentru autostrada Tronsilvonia radmasa.gif .

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
+
brandy_tdi
post 25 May 2010, 14:46
Post #2830

Aerial Member

Are dreptare rtbk si eu am vazut cum unii n-au nici o treaba in legatura cu toate ce se intampla aici, pe scurt ii doare la basca, bani au, vile se construiesc, masini noi apar. etc. tara de kkt

--------------------
Renault Megane 2
+
daniel4ro
post 25 May 2010, 16:37
Post #2831

forumist anti

From: B U Z Ă U city

QUOTE(Dan73 @ 25 May 2010, 09:12)
Ce aberatii pot scoate unii pe gura!!! Incredibil...dar adevarat radmasa.gif
*

dupa ce iese, tu crezi ca aia-i gura? biggrin.gif

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
CGB
post 25 May 2010, 16:54
Post #2832

CGB

From: behind

afofis face ce stie cel mai bine un portocaliu sadea: abate atentia de la problemele reale catre balarii. deja de doo pagini nu se mai discuta de reduceri de salarii, de pensii, de criza, de kktu in care ne scufundam incet incet. acu' vorbim despre unguri. sa fie ei sanatosi, da' problemele noastre-s altele acum. ia zi-ne bai afofis, o fi bine ce vrea sa faca guvernu asta minunat? guvern pus de idolu' tau.
de ultimele furaciuni ai auzit ceva: nevasta-sa lu poteras a ciupit un contract de 1 mil ieuro, mister silaghy castiga la greu licitatii babane. totu pa banutu statului. ia zi-ne ceva de astea

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
aphophis
post 25 May 2010, 16:55
Post #2833

Membru autentic

radmasa.gif da sigur ca da, eu is ala care mananca ce nu trebuie despre unguri, cum ca pleaca cu transilvania in spate radmasa.gif du-te bai de aici cu manipularea asta de 2 lei wink.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
tatimeu
post 25 May 2010, 16:58
Post #2834

Membru autentic

QUOTE(Hack @ 25 May 2010, 13:47)
Clar ca nu, au venit sa faca studii de fezabilitate pentru autostrada Tronsilvonia radmasa.gif .
*

pai daca treba sa ajunga intr-un final intre granitele Ungariei marete crezi ca no o sa fie gata facut acest studiu? la biserica mergi cu sufletul zic unii nu cu steag. Ziceau cativa mai cunoscatori in ale politici ca razboiul din Iugoslavia era de fapt si de drept razboiul din transilvania dar na nu le-a iesit asa ca acum ce acum de 19 incoace merg pe ocolite. Dar ce stiu eu.

CGB daca astia sunt portocalii nu ii cunoaste si nici nu a auzit de ei.

--------------------
+
daniel4ro
post 25 May 2010, 16:59
Post #2835

forumist anti

From: B U Z Ă U city

ia nu va mai luati de afofis, mananca si gura lui o paine, nu vedeti ca-i criza?

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
tatimeu
post 25 May 2010, 17:00
Post #2836

Membru autentic

da painea asta e otravita. Pentru noi

--------------------
+
Dan73
post 25 May 2010, 18:14
Post #2837

Membru autentic

QUOTE(aphophis @ 25 May 2010, 16:55)
radmasa.gif da sigur ca da, eu is ala care mananca ce nu trebuie despre unguri, cum ca pleaca cu transilvania in spate  radmasa.gif du-te bai de aici cu manipularea asta de 2 lei wink.gif
*

Exact...tu esti ala radmasa.gif Expresia aia cu ungurii care pleaca cu Transilvania in spate iti apartine. radmasa.gif Nimeni nu a pomenit de asa ceva pe aici. Totul a plecat de la faptul ca gruita a zis de ministrul invatamantului ca e incompetent dar tu ai inceput sa faci broderii si sa presupui ca noi credem ca ungurii, ca asa si pe dincolo, c-o fi c-o plesni. Totul iti apartine radmasa.gif
Ma fratilor eu stau si ma crucesc...acu' trei posturi a presupus el de ce ne temem noi si dupa trei postari afirma ritos ca altii au spus-o radmasa.gif

--------------------
+
aphophis
post 25 May 2010, 18:17
Post #2838

Membru autentic

paine otravita o naiba. Mai otravita e painea oferita de puliticienii nostrii de la pnl, psd,pdl, pc, prm wink.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
luck33ro
post 25 May 2010, 18:18
Post #2839

Membru autentic

Ati pus botu, de 3 pagini numai asta vorbiti laugh.gif Acum il inteleg si pe Geoana tongue.gif

--------------------
+
Dan73
post 25 May 2010, 18:26
Post #2840

Membru autentic

Ce-ti place tie sa te imaginezi deasupra tuturor radmasa.gif
Si daca la adapostul circului cu criza ungurii si patriotul base ne-o cam trag? Ha? La asta nu te-ai gandit radmasa.gif Las' sa fie ca e pe merit. biggrin.gif

This post has been edited by Dan73: 25 May 2010, 18:28

--------------------
+
CGB
post 25 May 2010, 18:42
Post #2841

CGB

--------------------
padre
post 25 May 2010, 21:10
Post #2842

Il padrino

Afofis, poti incerca sa nu mai jignesti persoanele aici? Avand in vedere ca nu esti in stare sa combati idei si sa porti o discutie civilizata (nu mai zic de argumente, cred ca nici nu stii definitia cuvantului) ai putea sa ocolesti un pic thread-ul asta? Serios, nu aduci nici un plus discutiei, esti complet pe dinafara, esti un troll mic si ridicol (cam ca Boc, ii semeni perfect). Hai pa pa pa!

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
supremeon
post 26 May 2010, 00:36
Post #2843

cam rareori membru...

From: din inima țării...

CristianXXL, sa stii ca dreptatea ta este numai partiala; te inseli in multe aspecte!
Din pacate, discutiile sunt multe, si nu am timp sa scriu, dar:

- sa stii ca si profesorii si functionarii "de rand" sunt o corvoada pentru buget. In mod normal ar trebui dati afara 30% din ei; nu reduse salariile, ci posturile.
- la profesori: clasa de elevi nu trebuie sa fie de 20, ci de 35-40 de copii (asa era inainte de 90, si se invatau mult mai multe si folositoare lucruri; compara doar fizica ce se invata acum cu ce se invata atunci); unele materii nu au ce cauta in scoala: religia si sportul ar trebui scoase, iar muzica si desenul inlocuite cu o singura ora de "arta", fara note, doar cu prezenta. Iar si sportul sa se desfasoare inafara orelor de scoala, doar cu prezenta, fara note, mai multe clase deodata; redus numarul orelor de romana si matematica etc.
- discutand despre universitatile de stat: sunt prea multe, in prea multe orase, si prea mari, cu prea multi angajati; personal auxiliar care cand sta, cand lucreaza... salariile profesorilor universitari sunt prea mari, SI AU PREA MULTE SPORURI.

- la functionari: sunt multe institutii, care, da, au sefi, cum spui tu, dar au si functionari: primariile, administratiile financiare, tot felul de directii locale sau centrale, in care stau sute si sute de oameni in fiecare oras... trebuie reduse posturile similare. 30% din bugetari ar fi trebui concediati inca de la finalul lui 2008.

Pe de alta parte, o alta idee este legata de munca. In institutiile de stat, nu prea se munceste, decat pealocuri. In general, se sta. Nu este o impresie, este o certitudine! Arata-mi mie un privat cu program de lucru de doar 8 ore, din care cel putin 30 min pauza:) iar in restul de 7,5 ore mai mult sa se stea... sunt rare cazurile.

- LA MUNCA EGALA, SALARIU EGAL. Si, cum la privat se lucreaza mai mult, salariul trebuie sa fie mai mare.

- ma intorc la profesori: norma in preuniversitar este de 4 ore pe zi timp de 4 zile, si 3 ore a 5-a zi. PAI CE SALARIU MERITA UN OM CARE MUNCESTE SUB 4 ORE PE ZI? Nu imi spune ca se "pregatesc" acasa, caci stim noi ce fac ei acasa- jumatate meditatii ilegale, jumatate au firme. Si, oricum, si noi, cei de la privat afectam timp acasa, unii dintre noi zilnic, pentru chestiuni de pregatire profesionala pentru munca... la universitate, norma unui profesor este de 3 cursuri pe saptamana. Adica 6 ore; bine ca au salarii cu zecile de milioane.

- RISCUL SE PLATESTE: in privat locul de munca este riscant, se poate pierde; la stat, este sigur si de durata, deci salariul la stat trebuie sa fie mai mic.

- STRESUL SE PLATESTE: in privat, locurile de munca sunt deosebit de stresante.

- proiectele de infrastructura sunt facute cu clientela politica; sunt dinadins facute dosarele pentru licitatii in asa fel incat sa poata participa numai anumite firme.
- tu vorbesti repetitiv despre intreprinderi si banci de stat etc, insa... nu prea mai exista. Acelea aduceau bani la buget in anii 90, dar au fost toate inchise. Din Brasov pecau zeci de trenuri saptamanal, cu destinatii in toata lumea (dar si interne, desigur), incarcate cu orice, de la cherestea, trecand prin jucarii, papuci, haine, curele transmisii, rulmenti, tractoare, uleiuri industriale, adezivi, cosmetice, dulciuri ajungand pana la vehicule militare... Azi, nu mai este nimic. Si nimeni nu a fost sanctionat pentru asta, si nici nu va fi. S-au vandut la fier vechi toate, iar Romania importa orice...
- BCR s-a vandut pe o suma derizorie; oare ce au facut cu banii aceia smile.gif cum i-ar fi cheltuit...

SOLUTIILE AR FI:
- lege conform careia rata profitului in relatia cu statul sa fie maxim 20%, iar consiliul concurentei, garda financiara si finantele sa aiba voie sa controleze organizare interna a firmei, calculatiile de cost etc.
- redefinirea radicala a rolului statului in economie! De exemplu: spitalul de stat trebuie sa fie un spital unde se acorda ingrijiri medicale minimale, preponderent celor care nu au asigurari pentru a-si permite sa mearga la spitalele private. Desfiintarea sanatoriilor si altor centre platite din bani publici. Reducerea cu 70% a numarului universitatilor de stat; concedierea a 30% din functionarii primariilor, administratiilor financiare, ministerelor etc; propunerile referitoare la sistemul scolar preuniversitar le-am amintit mai sus...
- sunt o serie de organisme sustinute de catre stat: bisericile, cfr-ul, autostrazile etc... Nu vad de ce! este aiurea!

- reducerea fiscalitatii! COSTUL FORTEI DE MUNCA IN ROMANIA ESTE EXTRAORDINAR DE MARE datorita contributiilor asimilate salariilor. Trebuie reduse contributiile la sanatate, somaj, pensii etc. Ajutorul de somaj sa se acorde timp de 3 luni, dupa care, gata, pa! DPDV AL COTELOR IMPOZITELOR, ROMANIA NU ESTE DELOC ATRACTIVA PENTRU STRAINI. Cota unica ar trebui sa fie 15. Iar tva-ul, 18 (asa a fost cand a fost initial creat).

Trebuie sa invatam sa semanam un pic mai mult cu SUA. Pentru ca NU AVEM RESURSELE NECESARE PENTRU A NE PERMITE SA FIM PRECUM DANEMARCA SAU SUEDIA dpdv al protectiei sociale.
Statul roman de astazi nu mai are la dispozitie multe dintre resursele care le avea in trecut; in prezent se finanteaza preponderent din impozite si taxe; in trecut, din veniturile societatilor patronate...

Rolul statului intr-o economie de piata ar trebui sa fie de a presta servicii de securitate nationala, justitie, administratie, invatamant preuniversitar, subventii pentru universitar, sanatate minimala etc.

Imi pare rau ca nu am timp sa scriu mai mult; daca cineva a citit, mersi frumos smile.gif

--------------------
Iubesc mersul domol pe o sosea fara gropi si alte masini, - pur pretutindeni! primavara cu verde crud si albastru
+
St
post 26 May 2010, 01:01
Post #2844

Membru

QUOTE(supremeon @ 26 May 2010, 00:36)
- sa stii ca si profesorii si functionarii "de rand" sunt o corvoada pentru buget. In mod normal ar trebui dati afara 30% din ei; nu reduse salariile, ci posturile.
- la profesori: clasa de elevi nu trebuie sa fie de 20, ci de 35-40 de copii (asa era inainte de 90, si se invatau mult mai multe si folositoare lucruri; compara doar fizica ce se invata acum cu ce se invata atunci); unele materii nu au ce cauta in scoala: religia si sportul ar trebui scoase, iar muzica si desenul inlocuite cu o singura ora de "arta", fara note, doar cu prezenta. Iar si sportul sa se desfasoare inafara orelor de scoala, doar cu prezenta, fara note, mai multe clase deodata; redus numarul orelor de romana si matematica etc.
- discutand despre universitatile de stat: sunt prea multe, in prea multe orase, si prea mari, cu prea multi angajati; personal auxiliar care cand sta, cand lucreaza... salariile profesorilor universitari sunt prea mari, SI AU PREA MULTE SPORURI.
*

Clasele de elevi sunt acum de 30 elevi ceea ce este oricum mult. Te-as invita sa te duci la o clasa a 5-a de exemplu si sa vad cum in 50 minute implici in desfasurarea orei pe toti cei 40 de copii cum propui tu. Sa nu mai zic de cum captezi atentia la 40 de copii cu chef de orice altceva numai de scoala nu.
La treaba cu religia sunt de acord, chiar si la sport, numai sa nu se renunte definitiv.(dar sunt curios cum raspunzi pentru mai multe clase odata, sa zicem 2 clase a cate 40, 80 de elevi pe terenul de sport. Nu uita ca tu ca profesor de sport esti responsabil pentru ceea ce se intampla cu elevii in cele 50 minute. Sunt unii parinti care nu pot avea grija de copii proprii, sa nu mai zic de 80 de copii)
UNiversitatile de stat: Au autonomie fata de bugetul statului si primesc fonduri de la stat doar pentru stundetii care sunt "la buget". Deci primesc fonduri dupa numarul de studenti, pot redistribui ulterior cum vor veniturile. Pot sa dea salarii de 10 000 Ron sau de 1000Ron, statul plateste tot atat.

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
A l e x
post 26 May 2010, 02:01
Post #2845

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Chiar avem nevoie de INCA un topic politic?

De ce nu va limitati toti la acest topic... Suntem pe un forum auto, macar aici sa mai vorbim si noi despre ALTELE, ca la TV numai despre asta se discuta.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
gruita2005
post 26 May 2010, 07:04
Post #2846

Membru de la Baia Mare

From: Baia Mare

Eu zic sa-l mai lasam pe afofis sa comenteze aiurea ca nu scapam de el oricum, cum nu scapam de base si ai lui smile.gif.

referitor la Udrea, ati vazut-o careva aseara?
aseara m-am convins ca suntemn niste idioti toti dar mai ales cei care au votat-o in parlament pe duduia asta. Asa incompetenta nu am vazut nici macar la Funeriu. Spunea duduia ca stie ea cum se fura a dat si exemplu si apoi spune ca au "trecut cu vederea furtul" ALOOOO, cum adica ei sunt acolo sa faca treaba buna si apoi vi si spui ca ai trecut cu vederea JAFUL NATIONAL?!
Imi vine sa ma impusc cand aud asemenea absurditati. Macovei la fel spunea, parca nu stia ca si ai ei fura radmasa.gif ?!
Mai era un baiat destept aseara, Nicula de la PDL, si se batea cu pumnu in piept ca nu are nici o legatura cu sala aia de sport. Dovezile sunt clare si el tot dadea din colt in colt. Nicula este un exemplu de jefuitor national si ar trebui inchis pe viata si el si parintii lui.

--------------------
Ford Mondeo II - MM 05 PMD 1997, 1.6 16V, 90CP
+
CGB
post 26 May 2010, 08:45
Post #2847

CGB

da' pa chior il vazurati. m-asteptam s-apara cu ceva declaratii cu substanta. el a aparut si-anceput sa dea vina iar pa tariceanu, a marait oleaca la sindicate, a mormait ceva cum ca ministrii nu-s vinovati ptr situatia actuala, ci functionarii de rand. ptr ca ministrii vin si pleaca si ei nu au nici o vina. tot aia din spatele ghiseului is nenorociti, de parca aia nu se subordoneaza nimanui.
s-a zbarlit la dominiche stroscan (ala de la FMI) si cam atat.
a vorbit 45 de minute si n-a spus nimic. nada, zero barat.
io-s convins ca omu era (si acum citez chiar din matroz) : "sub influenta bauturilor alcoolice".
de udrea nu mai zic nimic, c-ati vazut sau ati auzit toti de prestatia ei. bifez doar raspunsul lu' mazare la intrebarea unui moderator (ce anume o califica pe doamna udrea ptr a conduce doo ministere?). la care mazare a replicat: "patul !"

--------------------
xcss
post 26 May 2010, 08:51
Post #2848

Born to Be Epic

afofis? Pareri? Comentarii? Discutii? Asteptam si alti apologeti, cu textele de rigoare, din care citez in avans: "A facut si Domnul Presedinte o gluma, pesedei nenorociti fara simtul umorului!"; "E o facatura de-a mogulilor, rusine Dinu Patriciu! plange.gif " etc. etc. Ma refer la singura afirmatie a prejdentelui care a avut vreo substanta ieri, aia cu alcoholu', restul nu le cunosc, n-am avut curiozitatea sa urmaresc geniul sau economic la lucru.

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
CGB
post 26 May 2010, 09:40
Post #2849

CGB

pai normal c-a glumit ha ha ha. ce plm era sa faca. doar toate merg brici in tara, oameni pleznesc de bunastare, asa ca dom prejedinte isi permite sa se glumeste. ha ha ha.

io am alta problema. care suna cam asa. odata cu reducerea pensiilor si impozitarea lor, odata cu reducerea salariilor, odata cu taierea subventiilor la caldura si apa calda in bucale or sa apara probleme de genul....debransarilor masive. pana acu' io am boierit-o. am avut caldurica si apa calda de la sistemul centralizat (imi plateam la zi intretinerea si aveam tot ce tre'be). ptr ca asa e in cartieru unde habitez, sintem legati la sistemu centralizat. prin cartieru asta is destui pensionari si oameni necajiti. pana acum si-au platit intretinerea si n-au fost probleme. da' de-acu inainte daca se debranseaza in masa din cauza ca nu mai pot plati? daca radetu zice ca din cauza atator debransati sisteaza definitiv livrarea de caldura si apa calda si ptr aia care si-ar mai permite sa plateasca? ce fac? pai imi bag centrala. care costa! ptr centrala tre sa am gaze separat, ceea ce acu nu ezigsta. alti bani ca sa se bage contoare individuale de gaze la fiecare apartament. si daca nu vor toti vecinii contoare separate? daca unii prefera sa stea nespalati si in frig, io de ce sa sufar? si-asa sintem o natie de nespalati. stiu destui care se spala si apa murdara o toarna apoi peste cenzurat sa n-o risipeasca. si destui care trag apa la wc doar o data pe zi. tot ca sa faca economie. in starea asta o sa ajungem toti. ca-n epoca de piatra.
si banuiesc ca sinteti destui care stati la bloc si sinteti legati la sistemul centralizat de caldurica si aputza calda. v-ati gandit la treburile astea?
vedeti cate probleme pot aparea in urma asa ziselor masuri luate de imbecilii astia. io ma gandesc cu groaza la iarna care vine. daca se debranseaza aia din bloc am belit-o. ca 80 mil, bani de centrala....p..a.

This post has been edited by CGB: 26 May 2010, 09:45

--------------------
aphophis
post 26 May 2010, 09:42
Post #2850

Membru autentic

fara suparare dar de ce am avea noi probleme pentru ca nu poti sa faci tu? Am centrala de ~10 ani. SI platesc pe cat consum, nimic in plus

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
166 Pages « < 93 94 95 96 97 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th August 2025 - 02:35
Dacia