Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

166 Pages « < 94 95 96 97 98 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Politica pe malul Dambovitei

luck33ro
post 26 May 2010, 09:44
Post #2851

Membru autentic

Group: Members

Apopise, te-au tepuit mogulii- centrala consuma gaz nesubventionat tongue.gif

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
aphophis
post 26 May 2010, 09:45
Post #2852

Membru autentic

iti dai seama, sa indraznesc sa nu vrea sa imi fie subventionat ceva.. La naiba, nu mai bine stau cu mana intinsa la stat? Sa mi se dea, sa mi se faca

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
CGB
post 26 May 2010, 09:51
Post #2853

CGB

From: behind

QUOTE(aphophis @ 26 May 2010, 09:42)
fara suparare dar de ce am avea noi probleme pentru ca nu poti sa faci tu? Am centrala de ~10 ani. SI platesc pe cat consum, nimic in plus

tovarase ptr replica asta ti-as fi dat cu leuca-n cap, daca erai langa mine. tu intelegi ca io vreau sa am confortu' necesar. nu se pune problema de bani ptr asta. dar daca io-s legat la sistemu centralizat si nu exista gaze pe scara separat, cum plm vrei sa-mi bag centrala. tu gandesti cand deschizi gura? daca aia pe scara nu-si permit sa mai plateasca si n-au nici bani sa-si bage gaze separat io de unde plm imi bag centrala? imi trag io separat gaze la etaju 4? io de capu meu asa. sau poate imi propui sa ma mut in alt bloc, ca la asta va pricepeti voi astia portocalii. la masuri d-astea sf. sau poate imi iau butelie. in anu 2010 in capitala romaniei, inntr-un bloc, io-mi bag centrala pe butelie. brava ma!

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
aphophis
post 26 May 2010, 09:59
Post #2854

Membru autentic

inca odata, intr-o economie liberala fiecare e raspunzator pentru bunastarea lui proprie. Daca tu pana acum nu ai avut grija zilei de maine, adica nu te-ai gandit " ba , da eu ce fac daca renunta tot mai multi la incalzirea centralizata", nu e vina mea. E vina ta. wink.gif Si da, stiu prin ce treci ca sa iti pui centrala, cum trebuie sa te rogi de toate babele senilizate sa-ti dea acordul de debransare, insa pana la urma a meritat. Nu inteleg de ce trebuie sa ii plang de mila greierului ca nu are centrala, in timp ce furnica are wink.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
xcss
post 26 May 2010, 10:08
Post #2855

Born to Be Epic

radmasa.gif Tzuca-l-ar mama pe el de gospodar radmasa.gif

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
aphophis
post 26 May 2010, 10:15
Post #2856

Membru autentic

da, hai sa ii plangem lui cgb de mila blush.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
gruita2005
post 26 May 2010, 11:18
Post #2857

Membru de la Baia Mare

From: Baia Mare

eu zic sa-ti plangem tie de mila pentru ca esti irecuperabil

--------------------
Ford Mondeo II - MM 05 PMD 1997, 1.6 16V, 90CP
+
Dan73
post 26 May 2010, 12:10
Post #2858

Membru autentic

QUOTE(aphophis @ 26 May 2010, 09:59)
inca odata, intr-o economie liberala fiecare e raspunzator pentru bunastarea lui proprie. Daca tu pana acum nu ai avut grija zilei de maine, adica nu te-ai gandit " ba , da eu ce fac daca renunta tot mai multi la incalzirea centralizata", nu e vina mea. E vina ta.  wink.gif Si da, stiu prin ce treci ca sa iti pui centrala, cum trebuie sa te rogi de toate babele senilizate sa-ti dea acordul de debransare, insa pana la urma a meritat. Nu inteleg de ce trebuie sa ii plang de mila greierului ca nu are centrala, in timp ce furnica are  wink.gif
*

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif Ce texte: "economie liberala" radmasa.gif radmasa.gif
Ma....io mi-am tras o teava direct din Rusia, una de la Medias, una din Iran...ca un gospodar ce sunt cu grija zilei de poimaine. radmasa.gif Daca ne suparam cu rusii, daca americanu' arunca o bombita in Iran...daca daca daca....m-am gandit la toate radmasa.gif
Auzi furnicuto...ce-o sa te faci tu cand se termina gazu din pamant? Vezi, in perspectiva nu te-ai gandit. Eu am o minicentrala nucleara de rezerva wink.gif

This post has been edited by Dan73: 26 May 2010, 12:17

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
CGB
post 26 May 2010, 14:51
Post #2859

CGB

afofise mai bine taceai.
hai sa-ti explic asa ca la aia cu probleme: deci io, nu stau la casa ca sa fac ce ma taie capu' (desi nici la casa nu faci ce vrei tu). dar totusi la casa ai o libertate mai mare in ce priveste asigurarea confortului(iti sapi un put, iti tragi gaze separat, iti pui generator daca vrei...etc). da' io stau la bloc (aici stiu c-o sa zici ca-i vina mea, da' asta e). la bloc nu esti de capu' tau. la bloc e o comunitate, cum e prin toate tarile cu apa calda. ai inteles pana aici. cand traiesti intr-o comunitate, te supui regulilor ei. adica majoritatii (cum ii place idolului tau sa zica). deci daca aia din bloc hotarasc sa traiasca ca oamenii cavernelor, asa o sa traiesti si tu. sau te muti de-acolo. e simplu. daca aia din bloc taie apa, tu de unde ti-oi trage apa? iti faci put in fata blocului si urci apa cu pompa pana la etaju 9 unde stai? sau daca aia nu vor gaze separat, ce faci tu? iti tragi tu separat teava? ai inteles ce-am spus pana aici?
deci io chiar daca vreau sa-mi pun centrala, n-o sa pot pana nu am gaze la usa apartamentului. si daca n-o sa am gazele astea, adio centrala. o sa ma incalzesc cu ceva electric. iar apa calda o trec pe instant. c-asa e in economia liberala. fiecare se descurca cum poate, nu? sau poate vin peste tine, iti dau una in cap, iti iau banii din portofel, iti iau masina si-o vand si-mi cumpar casa. ca doar fiecare se descurca cum poate, nu?

dar ce-am povestit io mai sus, e doar o teorie deocamdata. sper sa nu se ajunga in situatia asta, desi aud si io vecinii cum vorbesc deja de debransari si alte kkturi d-astea. sa renunte la caldura si apa calda. doamne fereste s-ajung sa traiesc ca mowgli.
da' urmarind ce se-ntampla in tara asta, cum se taie pensii si salarii total aiurea, cam catre epoca de piatra ne indreptam. cel putin dpdv al confortului personal.

p.s: "restrângerea temporarã a exerciþiului unor drepturi ºi libertãþi": asta se discuta in sedinta de guvern (chestia asta nu se discuta decat in cazuri de razboi sau calamitati). cum o veni asta? ne zici tu micutule portocaliu. de ce vb ei de asta.

si mai nou, isarescu cica tot la marirea tva se va ajunge. plus de asta, o sa infloreasca economia subterana. mijto nu?

This post has been edited by CGB: 26 May 2010, 15:07

--------------------
luck33ro
post 26 May 2010, 15:15
Post #2860

Membru autentic

Iar va lasati aburiti de Appopis icon_mrgreen.gif Ce usor ii ametesti pe romanasi tongue.gif

--------------------
+
pcs
post 26 May 2010, 17:01
Post #2861

Membru autentic

From: Bethoncourt, FR

CGB, nu te-as sfatui sa incerci sa folosesti aparatura electrica pentru incalzire/apa calda. In primul rand, un bransament obisnuit nu tine decat 6 KW, ceea ce inseamna ca vei putea folosi doar un instant care sa iti dea un firicel de apa fierbinte ( si orcum factura de electricitate te va face sa iti iei campii ). Sfatul meu este sa treci pe gaz, chiar daca platesti tu conducta pana la etajul IV ( asa am facut si eu), poti sa iti recuperezi din bani pentru ca nimeni nu se va mai putea racorda la conducta fara acordul tau. Merita sa te grabesti, nu de alta, dar si Elcen-ul e in kkt si s-ar putea sa nu poata livra agent termic. Intraba-l pe colegul Gruita ce s-a intamplat la Baia Mare cu sistemul centralizat, sau gandeste-te ca la Vaslui s-a anuntat deja ca nu se va mai da caldura in sistem centralizat din cauza ca CET-ul nu mai are bani sa cumpere combustibil.

--------------------
Dacia/Renault/MB Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e - HA308MV 05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
+
daniel4ro
post 26 May 2010, 17:23
Post #2862

forumist anti

From: B U Z Ã U city

QUOTE(luck33ro @ 26 May 2010, 15:15)
Iar va lasati aburiti de Appopis  icon_mrgreen.gif  Ce usor ii ametesti pe romanasi tongue.gif
*

ai schimbat fundul pe care-l pupai?

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
luck33ro
post 26 May 2010, 17:44
Post #2863

Membru autentic

Cred ca ma confunzi cu vreun PSDist de-al tau icon_mrgreen.gif

--------------------
+
Dan73
post 26 May 2010, 17:56
Post #2864

Membru autentic

Nu auzi tizule ca aici e vorba de planuri de viitor? Grija zilei de maine biggrin.gif. Regina Furnicuta radmasa.gif

This post has been edited by Dan73: 26 May 2010, 18:13

--------------------
+
rombul
post 26 May 2010, 18:00
Post #2865

Membru autentic

From: bucuresti

QUOTE(CGB @ 26 May 2010, 14:51)

p.s: "restrângerea temporarã a exerciþiului unor drepturi ºi libertãþi": asta se discuta in sedinta de guvern (chestia asta nu se discuta decat in cazuri de razboi sau calamitati). cum o veni asta? ne zici tu micutule portocaliu. de ce vb ei de asta.

*

26 May 2010, 18:01:
QUOTE(CGB @ 26 May 2010, 14:51)

*

are dreptate

This post has been edited by rombul: 26 May 2010, 18:01

--------------------
renault captur - B-21- .... 0,9 tce 90 cp
Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
+
Tamango
post 26 May 2010, 20:46
Post #2866

Biciclist

From: Bucuresti

QUOTE(pcs @ 26 May 2010, 17:01)
Sfatul meu este sa treci pe gaz, chiar daca platesti tu conducta pana la etajul IV ( asa am facut si eu), poti sa iti recuperezi din bani pentru ca nimeni nu se va mai putea racorda la conducta fara acordul tau. Merita sa te grabesti, nu de alta, dar si Elcen-ul e in kkt si s-ar putea sa nu poata livra agent termic.
*

S-ar putea sa ia tzeapa: "Primãria Municipiului Bucureºti discutã un proiect de aprobare a unui studiu privind strategia energeticã a Capitalei, care prevede, printre altele, cã locuinþele deconectate de la încãlzirea centralã vor fi reconectate obligatoriu în maximum cinci ani la sistemul centralizat, aflat în faliment. Proprietarii de centrale termice individuale vor avea ca unicã alternativã sã îºi asigure, în acelaºi interval, o sursã de cãldurã care sã provinã din surse regenerabile. "

http://www.puterea.ro/news1506/Primaria-Ca...am-la-RADET.htm

Reconectarea obligatorie poate ajunge si pana la 3500 euro

Pot sa-i umplu frigiderul lui Oprescu ?

This post has been edited by Tamango: 26 May 2010, 20:47

--------------------
Suzuki Vitara 1,6 AT 2017
Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
+
pcs
post 26 May 2010, 20:52
Post #2867

Membru autentic

Teapa! Inca din 1999, Curtea Europeana a Drepturilor Omului a dat o sentinta intr-un caz al unui cetatean german care a refuzat sa se conecteze la reteaua de apa si canalizare a orasului, desi exista o hotarare de consiliu local care cerea ca toate locuintele din zona sa fie conectate la reteaua municipalitatii - s-a considerat ca se incalca dreptul omului de a-si alege furnizorii pentru un anumit serviciu!
In plus, crezi ca GDF doarme in papuci si vrea sa isi piarda clientii?

This post has been edited by pcs: 26 May 2010, 20:54

--------------------
Dacia/Renault/MB Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e - HA308MV 05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
+
Tamango
post 26 May 2010, 20:54
Post #2868

Biciclist

From: Bucuresti

Deci vor impozita si programatorii ... Nu mai avem nevoie nici de IT-isti, da-i incolo si pe astia! Cu profesorii si medicii (alti nemernici care mananca banii degeaba) am rezolvat-o deja. Ce nevoie are tara (adica nea bashica si vagaboanda aia blonda) de medici, cand ei si daca trag o basina se duc la clinica din Viena?
Tara are nevoie de ospatari, bre! Hai sa traim bine !

--------------------
Suzuki Vitara 1,6 AT 2017
Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
+
xcss
post 26 May 2010, 20:57
Post #2869

Born to Be Epic

pcs, CEDO are jurisdictie doar in UE, din care noi ne vom cere afara cat de curand, prin referendum validat cu 90% din voturi pentru...

--------------------
- - -
+
pcs
post 26 May 2010, 21:04
Post #2870

Membru autentic

Eroare, CEDO e organism al Consiliului Europei, organizatie mai larga din care face parte si, de exemplu, Rusia!

--------------------
+
xcss
post 26 May 2010, 21:10
Post #2871

Born to Be Epic

Asa o fi, dar eu altceva voiam sa subliniez. In fine...

--------------------
- - -
+
pcs
post 26 May 2010, 21:20
Post #2872

Membru autentic

M-am prins, da' apucasem sa apas pe "add reply". In aceeasi ordine de idei, daca cineva ar calcula cinstit cat ne-a costat si cat ne mai costa inca calitatea de membru UE, n-ar fi de mirare ca procentul tau sa fie unul subevaluat....

--------------------
+
tatimeu
post 27 May 2010, 07:57
Post #2873

Membru autentic

Oprescu ca si toti analfabetii din primarie care si numai daca se gandesc la asa ceva sunt niste handicapsati. Conform legislatiei in vigoare daca nu ma insel esti liber sa-ti alegi furnizorul in speta asta de gaze. In alta ordine de idei conducta de gaze pana la intrarea in apartament, casa, este proprietate a distribuitorului de gaze. Si eu stau la bloc si in oras nu mai exista sistem centralizat (apa calda si caldura ) de cel putin 10 ani. E mult mai bine asa si numai daca ne gandim la economia de resurse naturale facuta indraznesc sa spun si de nivelul poluarii.
Decat sa acumuleze RADET-ul sute de milioane de dolari datorii mai bine subventionau primariile (credite cu dobanda modica)pe perioada amortizarii instalarea de centrale individuale sau de scara. Se elimina risipa de gaz, pacura, carbune, risipa de apa respectiv curent folosit de pompele care trebuie sa mai si transporte acea apa calda, risipa de otel fier plastic (nu stiu daca e cazul - s-a schimbat in ultimii ani ceva prin maruntaiele strazilor voastre?) etc. etc. Dar asa se pierdeau cateva mii de locuri de munca ce e drept si trebuia sa ne batem capul sa-i reintegram in sistemul economic pe respectivii someri nu?

--------------------
renault/audi Megane III RS/Audi A4 2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
+
gruita2005
post 27 May 2010, 07:59
Post #2874

Membru de la Baia Mare

Referitor la sistemul centralizat din Baia Mare, eu stiu doar ca mai este un punct termic care deserveste cativa clienti si atat, restul s-au debransat si si-au montat micro-centrale pe gaz. Stau in Baia Mare de 3 ani numai si nu stiu mai multe detalii.

referitor la politica eu zic ca trecem printr-o perioada FARA PRECEDENT IN LUME si anume, partidul aflat la putere recunoaste ca se fura, nu fura ministii dar fura restu 251.gif
Prima care a vorbit despre jafuri a fost Macovei, la ea s-a inventat apa calda abia acum, a doua a fost Udrea care pe deasupra mai spunea ca au trecut cu vederea si in fine basescu cand i-a rugat pe pedelei sa nu mai faca afaceri (jafuri) cu statu.
Nu stiu daca sa plang sau sa rad cand ma gandesc cum 5 milioane de cetateni romani chiar au crezut ca basescu va face curatenie, reforma statului etc. Asta a fost tema de campanie a lui basescu parca el nu avea moguli smile.gif) Cum jefuiesc astia acum, nu a jefuit nimeni in lumea asta. Guvernu asta trebuie sa plece, inclusiv Basescu.
Cititi postul meu de aici http://www.reno.ro/Noi-cu-cine-votam--t160...ml#entry2112989 si vedeti ca am avut dreptate cand am spus ca a fost cea mai mare greseala de a alege presedintele odata la 5 ani. Si sa va spun de ce, pentru ca daca erau alegerile parlamentare si cele presidentiale deodata poate guvernantii nostri faceau ceva cu criza asta pentru ca nu mai conta pentru base daca el a castigat alegerile. Asa, au fost in campanie si nimeni de la putere nu a facut NIMIC, pe deasupra s-au mai si certat si au dat guvernu jos. Parerea mea este ca din cauza lui basescu se intampla toate relele in tara asta. De aceea terbuie sa plece si poate vine Cernea ca presedinte biggrin.gif

--------------------
+
tatimeu
post 27 May 2010, 08:14
Post #2875

Membru autentic

gruita2005 o corabie de pirati al carei "capitan" este toata ziua in pat cu sticla de rom si tarfe mai devreme sau mai tarziu se scufunda. Problemele si negazurile facute de pirati din pacate sunt suportate de bietii calatori ai valurilor (li se fura avutul, ziua de azi si viitorul odraslelor). din pacate pentru noi ca si calatori perioada asta a fost lunga si zic eu o sa mai dureze, caci nava "capitanului" a fost facuta cu sacrificii mari si adevarul e ca e tare bine construita.

This post has been edited by tatimeu: 27 May 2010, 08:16

--------------------
+
CGB
post 27 May 2010, 08:42
Post #2876

CGB

QUOTE(pcs @ 26 May 2010, 17:01)
Sfatul meu este sa treci pe gaz, chiar daca platesti tu conducta pana la etajul IV ( asa am facut si eu), poti sa iti recuperezi din bani pentru ca nimeni nu se va mai putea racorda la conducta fara acordul tau.

deci tu spui ca io care stau la etaju 4, imi pot trage separat gaze in fata usii, chiar daca restul de vecini raman cu gazul la comun? cine imi sparge mie plafonul intre parter si etajul 4 ca sa traga teava de gaze si mai ales cat m-ar costa toata treaba asta? si banuiesc ca tre si o groaza de avize inainte de-a ma apuca sa gauresc blocu, io pulica franaru, ca sa-mi bag gaze separat.

cel mai tare ma deprima posibilitatea de a ajunge la un trai ca inainte de "89. cine e mai batran stie cum ne spalam cu apa incalzita la oala pe aragaz si cum stateam iarna in frig ca niste kkti. sau ne incalzeam cu sobe artizanale alimentate de la aragaz. la 20 de ani de la revolutie se pare ca am ajuns in acelasi punct de unde am plecat in 89: saracie, lipsa de confort propriu, restrangere de drepturi si libertati.
si asta din cauza unor imbecili care de 2 ani au bagat tara-n gard.

si care mai maraie ceva de greaua mostenire ii dau un exemplu: sa zicem ca-ti cumperi o masina veche de 20 de ani (exact cat a trecut de la revolutie). cam asta a facut basescu. a cumparat masina numita romania. o masina despre care stia ca e defecta. o masina pe care totusi a mai condus-o din 89. asa ca nu poate spune ca nu stia ca e defecta. in 2004 masina a devenit proprietatea lui in totalitate. apoi in 2008 in masina asta au urcat doar cine-a vrut el (boc&co). deci din 2008 a facut ce-a vrut cioaca lui cu masina. a facut orice, a bagat-o-n gard, a forjat-o, si-a batut joc de ea. da' n-a reparat-o deloc. desi stia bine ca e defecta. de 2 ani nu i-a schimbat macar o placuta de frana. nimic.
acu' daca oricare din noi ar cumpara pe bune o masina despre care stie ca e defecta si-ar merge cu ea asa, a cui e vina daca face accident? a alora care au avut masina inainte, sau a mea care am mers cu masina defecta desi stiam bine ca o sa fac accident.

--------------------
tatimeu
post 27 May 2010, 09:04
Post #2877

Membru autentic

pai in primul rand iti trebuie avizul vecinilor. Lucrarea se face de catre o firma "agreata". Ai nevoie de proiect pentru scara blocului si proiect separat pentru apartament (banuiesc ca poate exista unul singur care sa contina elementele ambelor- nu sunt sigur), proiecte care trebuie sa primeasca viza de la GDF in cazul Buc. Ulterior oricine doreste sa se branseze la coloana din casa scarii are nevoie de acordul tau, pe malai evident.

Base are sofer, deci nu-l intereseaza accidentul accidental sau nu ca sa zic asa, dar in prostia lui (popular zice-crede-gandeste el) mai conduce si singur masina, de ar da domnul sa-i cada o reducere de 75% in cap.

--------------------
+
luck33ro
post 27 May 2010, 09:22
Post #2878

Membru autentic

Asta imi aduce aminte ca eu nu am schimbat placutele de frana de 3 ani... Sa-mi fie rusine, Dinu Patriciu dry.gif

--------------------
+
Dan73
post 27 May 2010, 09:59
Post #2879

Membru autentic

pai sa-ti fie rusine, desfranat neinfranat care esti biggrin.gif

--------------------
+
gruita2005
post 27 May 2010, 10:32
Post #2880

Membru de la Baia Mare

CGB, daca stai intr-un bloc cu 10 etaje si tu esti la etajul 4 de exemplu si vrei sa-ti pui gaz, trebuie sa faci instalatia comuna pentru tot blocu, pana la etajul 10. Apoi iti trebuie un proiect de bransament de gaz daca nu este, unul pentru coloana pe casa scarii si unul pentru instalatia interioara proprie. Partea proasta este la bransament unde iti trebuie toate avizele( gaz, curent, telefon, apa, canal etc.) dar acolo ii poti forta pe locatari sa plateasca si ei. Dupa ce ai realizat coloana, oricare vrea sa-si bage gaz iti plateste cota parte din valoarea investitiei. Oricum este nasoala treaba cu taierea subventiilor. De exemplu, la RADET s-au investit milioane de euro pentru inlocuire retele de termoficare si acum ar fi sinistru sa se debranseze clientii dupa ce s-au cheltuit atatia bani. Guvernu trebuie sa plece.

Oare unde este Modus? nedumerire.gif

--------------------
+
166 Pages « < 94 95 96 97 98 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th August 2025 - 04:55
Dacia