Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

166 Pages « < 89 90 91 92 93 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Politica pe malul Dambovitei

daniel4ro
post 18 May 2010, 22:04
Post #2701

forumist anti

Group: Members
From: B U Z Ă U city

QUOTE(Modus @ 18 May 2010, 07:03)
Veti fi fericiti inseamna daca isi vor folosi batele.
*

Moduse, din surse sigure stiu ca un tren de vagonete plin cu mineri se indreapta deja spre Timisoara. vin special pentru tine. asa ca mare grija maine, pe unde te afisezi, fereste-te de oamenii in negru cu lampase in frunte biggrin.gif

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Modus
post 18 May 2010, 22:06
Post #2702

Membru autentic

Sa ma caute la serviciu. Ii astept, poate imi dau o mana de ajutor.

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
daniel4ro
post 18 May 2010, 22:11
Post #2703

forumist anti

da tu ce lucri, vere?

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
Tamango
post 19 May 2010, 08:54
Post #2704

Biciclist

From: Bucuresti

Eu nu înțeleg care-i idiotul care pompează în continuare bani în Rabla, după ce că se face bișniță la greu cu cupoanele alea statul pierde a 2-a oară prin faptul că foștii proprietari nu vor mai plăti impozite pe cazane. Era foarte corectă folosirea reducerii doar de către proprietar, măcar înlocuia cadavrul. Așa ce facem, reducem pensiile și salariile bugetarilor ca să îngrășăm bișnițarii.
In Germania echivalentul local de "Rabla" a fost un succes care a sprijinit economia. Asta nu inseamna ca retetele altora pot fi preluate cu Copy+Paste: dedesubturile celor doua tari sunt complet diferite.

This post has been edited by Tamango: 19 May 2010, 08:56

--------------------
Suzuki Vitara 1,6 AT 2017
Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
+
Dan73
post 19 May 2010, 15:35
Post #2705

Membru autentic

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
aphophis
post 19 May 2010, 19:24
Post #2706

Membru autentic

radmasa.gif superbugetarii lui vanghelie adusi sa huiduie pe un mic si o bere :

DSCN2373.JPG

This post has been edited by aphophis: 19 May 2010, 19:24

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
DrK
post 19 May 2010, 19:36
Post #2707

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

Daca-mi permiteti o teorie:
Inca o greva sau doua si base da guvernul jos. Vor veni altii, vor umbla la 2 virgula si toata lumea o sa fie fericita.

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
Dan73
post 19 May 2010, 19:36
Post #2708

Membru autentic

Desigur, toti aia 30000 erau tuciurii radmasa.gif radmasa.gif
Propaganda pura. O poza din aia care se mareste la click, cum pune toata lumea, nu era suficienta...trebuia fie plin ecranul cu poza aia reprezentativa biggrin.gif

--------------------
+
CGB
post 20 May 2010, 09:27
Post #2709

CGB

From: behind

bravo afofis. ai surprins ecsact esenta manifestatiei de ieri. da' te-ai gandit ca tuciurii aia, or fi angajati la rebu, adica aia de-ti cara tie gunoiu' p-un salariu de nimic? ca tot bujetari is si aia. ori in mintea voastra portocalie, daca esti tuciuriu n-ai voie sa ai serviciu si nici sa protestezi?
bai za uei, ce zici de maestru' hoara? si-a jucat bine rolu'?

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
Dan73
post 20 May 2010, 09:39
Post #2710

Membru autentic

Macar de-ar fi toti tiganii din Romania ca cei din poza biggrin.gif

This post has been edited by Dan73: 20 May 2010, 12:11

--------------------
+
Tamango
post 20 May 2010, 11:16
Post #2711

Biciclist

Jenant: Mitropolit, bugetar de lux: 5.000 € pe lună

http://www.adevarul.ro/actualitate/evenime..._264574109.html

--------------------
Suzuki Vitara 1,6 AT 2017
Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
+
CGB
post 20 May 2010, 16:11
Post #2712

CGB

ministru' muncii a anuntat ca taierea de pensii si de salarii la bugetari ramane valabila. asadar tuturor bugetarilor li se va taia 25% din salar si toti pensionarii vor primi cu 15% mai putin la pensie.
in imbecilitatea lui, actualul guvern nu ia in calcul nicio alta masura, desi exista destule. nici macar nu vor sa taie pensiile si salariile urmand o oarecare logica. pur si simplu taie la toti. iar asta mi se pare imbecilitatea maxima. ptr ca intr-un fel suporta mitropolitu de mai sus o taiere de 25% din 5000$ si in alt fel suporta un prapadit care avea salariul de 8 mil.
nu am auzit nimic de reducere de cheltuieli cu achizitiile, cu investitiile in proiecte inutile (case la tara a lu' udrea...etc), n-am auzit nimic de masuri de iesire din situatia asta, n-am auzigt nimic de clientela politica etc. pur si simplu se taie.
pe aceasta cale imi doresc ca actualul guvern sa moara in chinuri, la fel si taticu lor si la fel si toti imbecilii care mai sustin ca ceea ce face acest guvern este bine.

si ptr ca avem un pulinbasist convins p-acilea (nu-i dau numele), il intreb o intrebare:
afofise, ce-a facut bunica-mea ca sa i se taie 15% din pensie? biata femeie are 89 de ani, a fost printre putinii oameni care in vremea ei a facut o facultate, apoi a fost profesoara de limba romana timp de 40 de ani. iar pensia actuala e mizera. de ce sa i se taie si ei 15%? zi si mie, c-oi fi mai dajtept. sau poate oi stii mai multe de la sedintele de partid. plm

This post has been edited by CGB: 20 May 2010, 16:18

--------------------
tatimeu
post 20 May 2010, 16:21
Post #2713

Membru autentic

CGB- eu nu sunt bugetar si ca atare nu vreau sa moara in chinuri.
acum urmeaza o pauza mai lunga. Eu vreau sa traiasca toata trupa lui marinelu inca 50 de ani in chinuri groaznice, sa urle si sa planga de durere cat e ziua de lunga, iar atunci cand nu mai are glas si lacrimi sa-i mai pun ceva sare pe ranile (nu rana) deschise.

This post has been edited by tatimeu: 20 May 2010, 16:21

--------------------
renault/audi Megane III RS/Audi A4 2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
+
luck33ro
post 20 May 2010, 16:42
Post #2714

Membru autentic

QUOTE(CGB @ 20 May 2010, 16:11)

si ptr ca avem un pulinbasist convins p-acilea (nu-i dau numele), il intreb o intrebare:
afofise, ce-a facut bunica-mea ca sa i se taie 15% din pensie? ...
*

Bine ca nu i-ai dat numele, sa nu-l faci de rusine... radmasa.gif

--------------------
+
CGB
post 20 May 2010, 16:57
Post #2715

CGB

smile.gif
era cat p-aci sa te bag si pa tine la pupinbasesti, da' mi-am adus aminte c-ai mai avut cateva momente de luciditate. pana si modus s-a mai dat pe brazda cu cateva ocazii. da' afofis nu mai are vindecare.
si apropo de pupinbasesti si pupinportocalii, citez din andreea pora :"principalul vinovat ptr situatia actuala este guvernul boc". da' apoi a facut repede o corectura :"da' sa nu se inteleaga ca regret alegerea lui basescu". de parca boc exista ca entitate separata. boc=basescu.
auzi afofise...si madam pora a recunoscut pan la urma ca guvernu actual e principalu vinovat. tu, nimic?

--------------------
luck33ro
post 20 May 2010, 17:04
Post #2716

Membru autentic

Eu l-am votat pe Cernea, sac! smile.gif Cat despre Geoana nici nu mai are rost sa discutam ...

--------------------
+
CGB
post 20 May 2010, 17:11
Post #2717

CGB

lasa-i pa cernea si geoana.
momentan vorbim de guvernu poc si taticu lui.
cezar preda a sarit si el la gatu actualului guvern :"nu am auzit de o reducere a cheltuielilor auirea ale banului public si nici de pedepsirea clientelei care a beneficiat de acesti bani".
cezar preda e doar un pdl-ist care sare la gatu guvernului. mai sint multi alti potocalii, care-s nemultumiti. ori i-au apucat dracii, ori e doar asa de imagine. c-asa le-a zis chioru. io trag spre a doua varianta.

cica boc:"nu vom renunta la acest pachet de masuri anticriza". intreb si io: care-s masurile anticriza? ca io nu vad decat taieri de bani.

This post has been edited by CGB: 20 May 2010, 17:12

--------------------
Dan73
post 20 May 2010, 22:01
Post #2718

Membru autentic

QUOTE(CGB @ 20 May 2010, 16:11)
...nu am auzit nimic de reducere de cheltuieli cu achizitiile, cu investitiile in proiecte inutile (case la tara a lu' udrea...etc), n-am auzit nimic de masuri de iesire din situatia asta, n-am auzigt nimic de clientela politica etc. pur si simplu se taie.

*

Pai cum sa auzi de asa ceva? radmasa.gif
Ia uite colea de ce nu auzi si nici nu vei auzi de asa ceva:
http://www.tolo.ro/2010/05/19/8-cm-plus-o-fila/

--------------------
+
aphophis
post 20 May 2010, 23:24
Post #2719

Membru autentic

QUOTE(CGB @ 20 May 2010, 16:57)
smile.gif
era cat p-aci sa te bag si pa tine la pupinbasesti, da' mi-am adus aminte c-ai mai avut cateva momente de luciditate. pana si modus s-a mai dat pe brazda cu cateva ocazii. da' afofis nu mai are vindecare.
si apropo de pupinbasesti si pupinportocalii, citez din andreea pora :"principalul vinovat ptr situatia actuala este guvernul boc". da' apoi a facut repede o corectura :"da' sa nu se inteleaga ca regret alegerea lui basescu". de parca boc exista ca entitate separata. boc=basescu.
auzi afofise...si madam pora a recunoscut pan la urma ca guvernu actual e principalu vinovat. tu, nimic?
*

o fi ca prea o zici cu foc. Da spune-ne ceva de nea iohanis, ala de cumpara 100 de calculatoare la 20.000 de lei bucata radmasa.gif Onestul iohanis, parca asa ziceau unii in campanie nu? radmasa.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
daniel4ro
post 21 May 2010, 05:44
Post #2720

forumist anti

QUOTE(Modus @ 18 May 2010, 22:06)
Sa ma caute la serviciu. Ii astept, poate imi dau o mana de ajutor.
*

18-21 mai
te-au prins micutii ninja cu lampase de nu mai botonezi pe aici, dragule? biggrin.gif

--------------------
+
Modus
post 21 May 2010, 06:58
Post #2721

Membru autentic

Am avut audit ISO TS. Nu prea am avut timp de politica.

--------------------
+
Hack
post 21 May 2010, 07:39
Post #2722

Megan' ti-ai luat?!

From: The Moon

De ce plm au nevoie de un aparat foto de 10 mii de euro ca sa faca niste poze de rahat? blink.gif link

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
+
Modus
post 21 May 2010, 08:20
Post #2723

Membru autentic

--------------------
+
DrK
post 21 May 2010, 08:38
Post #2724

Lapins Creed Assassin

hai bai frate las-o dracu de treaba... fac astia recensamantul la manusi de menaj si la glade anti tabac. La hartie igienica nu se uita? Sau poate o sa se ia si de cate ori trage presedentia apa la wc. De prea multe ori poate afecta buna functionare a intestinelor pensionarilor. Daca astora le place sa traiasca in jeg atunci e treaba lor. Aparat de 10 mii euro ? Da! Si ce? O sa-l vedeti mai clar pe prietenu vostru marinar. radmasa.gif

Tocmai vedeam azi la televizor ca tot pleaca din vestul tarii firme de confectii. Pai normal bai tata ca pleca. Asa e obisnuit romanul... Sa frece duda si acum mai nou are si pretentii la bani. Daca un gaozar proaspat iesit din facultate (nu mai vb de calitate) nici nu se gandeste sa munceasca pe mai putin de 10-12 mil.
Unde in alte parti se mai bucura toti angajatii ca nu e seful in firma si cu ocazia asta au si ei timp sa mai fumeze niste tigari si sa bea niste cafele?
Unde in alte parti se munceste doar cand sta patronul cu ochii pe tine?
Unde in alte tari mai exista pretentii asa mari legate de salarii si DREPTURI fara sa dai absolut nimic in schimb?
Unde in alte parti, avand in vedere criza, faci spune ca iti intarzie 2-3 zile salariul?
UNDE in alte parti angajatul se plange ca o muiere ca nu e promovat cand e primul la lins in cur un sef si ii este frica sa deschida gura sa isi prezinte o idee sau.... macar sa ceara voie la toaleta?
UNDE in alte parti angajatul RUPE USA la terminarea programului cand stie ca nu si-a terminat treaba care trebuia s-o faca in ziua respectiva?
Si nu in ultimul rand, UNDE in alte parti angajatul pleaca pe ascuns din firma de frica sa nu-l vada "Sefu" si sa-l intrebe daca si-a facut treaba ???
Coloana vertebrala este rar intalnita intr-o firma...

Putem sa discutam si despre "prostii" ca mine si poate ca voi care inca mai fac treaba si mai misca cenzuratu asta de tara. Despre cum sa stai peste program 30 de minute, o ora, si sa faci o treaba mai buna si sa intelegi ca in tara asta rar se intampla sa se plateasca orele suplimentare (excludem aici angajatii de la stat si angajatii trantori care freaca duda la stat)...

--------------------
Sedan Negru 2015
+
xcss
post 21 May 2010, 08:59
Post #2725

Born to Be Epic

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
tatimeu
post 21 May 2010, 08:59
Post #2726

Membru autentic

mai baieti voi nu stiti ca hainele in Romania din cauza detergentului si a apei dure se decoloreaza si ca urmare trebuie inlocuite? cu alte culori normal. Aruncati un ochisor aici. http://www.monitorulsb.ro/cms/site/m_sb/ne...mgaz_86119.html
si aici
http://www.monitorulsb.ro/cms/site/m_sb/ne...sgaz_86331.html
si aici
http://www.monitorulsb.ro/cms/site/m_sb/ne...ulbs_86240.html
In majoritatea cazurilor sunt reale sau aproximativ reale si tot in majoritatea cazurilor culoarea hainelor s-a tot schimbat pe parcursul a multor ani.

--------------------
renault/audi Megane III RS/Audi A4 2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
+
CGB
post 21 May 2010, 09:04
Post #2727

CGB

RaduNG, vorbesti in totala necunostinta de cauza si generalizezi mult prea mult.
lasa-i si pa patronii astia rumani ca nu-s chiar usa de biserica. is doar nejte profitori care vor sa-si scoata investitia a doua zi. habar n-au ce-i aia afacere in adevaratu sens al cuvantului. ei baga niste bani in ceva si a doua zi vor sa scoata dublu.
plus de asta sintem o tara de patroni de dughene. ptr ca asta a cam ramas principala activitate privata: comertul. activitate in care-s salarii de kkt, se baga la greu munca la negru, se evazioneaza pa rupte, etc
romania nu prea mai produce nimic. poate doar matreata.
discutia cu privire la mediul privat si cel bujetar de la noi e mult prea complexa si inutila. oricum la momentu asta e prea tarziu ca sa se mai faca ceva. in orice domeniu. sintem mancati definitiv. si privati si bujetari. deja kktu e de-o palma deasupra capetelor noastre.

This post has been edited by CGB: 21 May 2010, 09:12

--------------------
b76bgaarh
post 21 May 2010, 09:06
Post #2728

Membru autentic

QUOTE(aphophis @ 20 May 2010, 23:24)
o fi ca prea o zici cu foc. Da spune-ne ceva de nea iohanis, ala de cumpara 100 de calculatoare la 20.000 de lei bucata  radmasa.gif Onestul iohanis, parca asa ziceau unii in campanie nu?  radmasa.gif
*

nu e asa ca ai luat de bun articolul din ziarul lui paunescu. recursul ala pt lido vad ca inca plateste...

ps poate vezi si tu ce au cumparat oamenii aiai de fapt, dar stim, pdl rulzzz

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
DrK
post 21 May 2010, 09:06
Post #2729

Lapins Creed Assassin

pai tocmai ca patronii de care vorbesti tu sunt aia de vand cola si tigari la colt...

--------------------
Sedan Negru 2015
+
Dan73
post 21 May 2010, 09:36
Post #2730

Membru autentic

QUOTE(RaduNG @ 21 May 2010, 08:38)
hai bai frate las-o dracu de treaba... fac astia recensamantul la manusi de menaj si la glade anti tabac. La hartie igienica nu se uita? Sau poate o sa se ia si de cate ori trage presedentia apa la wc. De prea multe ori poate afecta buna functionare a intestinelor pensionarilor. Daca astora le place sa traiasca in jeg atunci e treaba lor. Aparat de 10 mii euro ? Da! Si ce? O sa-l vedeti mai clar pe prietenu vostru marinar. radmasa.gif
Tocmai vedeam azi la televizor ca tot pleaca din vestul tarii firme de confectii. Pai normal bai tata ca pleca. Asa e obisnuit romanul... Sa frece duda si acum mai nou are si pretentii la bani. Daca un gaozar proaspat iesit din facultate (nu mai vb de calitate) nici nu se gandeste sa munceasca pe mai putin de 10-12 mil.
Unde in alte parti se mai bucura toti angajatii ca nu e seful in firma si cu ocazia asta au si ei timp sa mai fumeze niste tigari si sa bea niste cafele?
Unde in alte parti se munceste doar cand sta patronul cu ochii pe tine?
Unde in alte tari mai exista pretentii asa mari legate de salarii si DREPTURI fara sa dai absolut nimic in schimb?
Unde in alte parti, avand in vedere criza, faci spune ca iti intarzie 2-3 zile salariul?
UNDE in alte parti angajatul se plange ca o muiere ca nu e promovat cand e primul la lins in cur un sef si ii este frica sa deschida gura sa isi prezinte o idee sau.... macar sa ceara voie la toaleta?
UNDE in alte parti angajatul RUPE USA la terminarea programului cand stie ca nu si-a terminat treaba care trebuia s-o faca in ziua respectiva?
Si nu in ultimul rand, UNDE in alte parti angajatul pleaca pe ascuns din firma de frica sa nu-l vada "Sefu" si sa-l intrebe daca si-a facut treaba ???
Coloana vertebrala este rar intalnita intr-o firma...
Putem sa discutam si despre "prostii" ca mine si poate ca voi care inca mai fac treaba si mai misca cenzuratu asta de tara. Despre cum sa stai peste program 30 de minute, o ora, si sa faci o treaba mai buna si sa intelegi ca in tara asta rar se intampla sa se plateasca orele suplimentare (excludem aici angajatii de la stat si angajatii trantori care freaca duda la stat)...
*

Dar de salile alea de sport facute in nu stiu ce sate nu comentezi? E vorba doar de glade antitabac? Ce bine ar fi sa fie asa sa vezi ce de bani am avea. biggrin.gif Dar in Anglia de ce e tras politicianul la raspundere si pt un abonament de metrou decontat nejustificat?

Generalizezi prea mult. Du-te intr-un oras de provincie sa vezi muncitoarele care ies din schimbul de 10-12 ore de la firmele de confectii. Nu stiu de unde scoti tu ca freaca duda...Au un salariu de mizerie de 5-6 milioane si in contract scrie ca daca nu fac norma se penalizeaza. Au niste norme imposibil de indeplinit asa incat nici pe alea 6 mil nu le iau intregi. Ia sa vezi tu coada dimineata la covrigi si ai sa intelegi ca cu banii aia nu pot manca altceva, si sa la vezi stirbe ca nu au bani sa isi faca dintii. Crezi ca exagerez? Daca da, te invit pe motorina mea, cu masina mea la o excursie de documentare. Ce zici? Astea nu-s "lacrimi de corocodil pt saracul popor roman". Ce povestesc eu face parte din realitate iar cine neaga inseamna ca nu e prea umblat prin tara sau traieste pe alta lume.

Cine face spume ca intarzie 2-3 zile salariul? In alte tari se face scandal pt mult mai putin decat la noi.
In Germania se rupe usa fix in secunda in care se termina programul. Ii cade neamtului cheia din mana. radmasa.gif

Stii noul centru comercial de la Piata Sudului? Eu cunosc un tip care a lucrat acolo, de fapt la una dintre firmele care au participat la realizarea chestiei aleia. Poti sa crezi ca luni de zile a lucrat de la 7 dimineata pana la 12 noaptea cu o mica pauza la pranz. Poti sa crezi ca 3 saptamani inainte de deschidere a lucrat de la 7 dimineata pana la 3 dimineata (20 de ore) neintrerupt? A rezistat dar stii cate kg a pierdut si in ce hal e? Pt 800 de euro. Intamplator nu e gaozar cum zici tu si altii cu functii mai mari, dar e destul de recent iesit din facultate...inginer de instalatii. Eu iti repet ca generalizezi pt ca sunt multi tineri ca el. Ai cunostinta de politica unor mari firme de a exploata pana la epuizare oamenii pt ca vin altii dispusi sa faca orice atat timp cat au un credit de platit?
Mie nu mi-a platit nimeni niciodata orele suplimentare si nici nu am cerut asta. Iarasi generalizezi, nu toti angajatii de la stat freaca duda. Ce bine le pare celor care planteaza dihonii din astea cand vad ca se prind.
Mai am o intrebare: de ce crezi ca romanii in strainatate, acolo unde sunt platiti astfel incat sa si faca ceva in plus cu banii aia in afara de a supravietui, muncesc din greu?

@tatimeu..ai nimerit-o la fix cu link-urile alea. Nu intamplator au aia salarii asa mari...acolo a fost si e clientela. Dar sa taie de la pensionari ca trebuie sa fie solidari cu directorii si toti sefii aia. Dar asa e peste tot...sefii ajunsi in functie precum se stie au salarii neverosimile, ba isi mai trag si rubedeniile si alti domni si doamne cu carnet in timp ce prostimea are cu mult mai putin, pt ca freaca duda, nu-i asa. Sigur ca nu se putea taia progresiv, la pensionar 5% si la aia cu 300 mil salariu 70%. Nuuuuu...era un calcul foarte complicat radmasa.gif

This post has been edited by Dan73: 21 May 2010, 10:11

--------------------
+
166 Pages « < 89 90 91 92 93 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th August 2025 - 06:59
Dacia