Calendar Reno.ro 2009, propunere
![]() ![]() ![]() |
Calendar Reno.ro 2009, propunere
DrK |
![]()
|
||
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
||
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|||
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DrK @ 15 Sep 2008, 10:09) Corect, insa ma legasem de un post mai vechi de la acest topic, unde tu sau altcineva recomanda ca pozele trimise sa aibe musai 300 DPI. Din cate stiu eu, ce "iese" din aparatul foto are 72 DPI, insa dimensiunea este undeva pe la 70 x 100 cm in fuinctie de nr. de mega pixeli... Acestea reduse ulterior, la dimensiunea care se va stabili (probabil maxim 15 cm) vor fi superok. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Foarte ingenioasa initiativa...felicitari Adrian si multumim!
![]() As sugera totusi sa incercam sa pastram calendarul in gama Renault...no offence. Iar ca poze sa le folosim deocamdata una dintre acestea pentru mine...vor urma si altele in care sper ca lumina sa ne ajute mai mult. Iarasi nu stiu daca s-a mai discutat, insa am putea incerca sa face 12 pagini separate cu fiecare masina, in cazul in care cineva ar vrea mai multe poze pe luna sa... This post has been edited by j.d: 15 Sep 2008, 10:53 Attached thumbnail(s) DSCF0936.jpg ( Size: 380.16k ) Number of downloads: 129 DSCF0938.jpg ( Size: 88.86k ) Number of downloads: 122 |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
QUOTE(j.d @ 15 Sep 2008, 11:49) Iarasi nu stiu daca s-a mai discutat, insa am putea incerca sa face 12 pagini separate cu fiecare masina, in cazul in care cineva ar vrea mai multe poze pe luna sa... si eu zic ca ar fi bine sa facem 12 pagini ... putem pune mai multe fotografii ale aceluiasi user ... sau in lunile cu mai multi inscrisi e loc pt. pozele tuturor. |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Tocmai de aceea calendarele de perete sunt solutia unica si finala. Eu de ex. daca nu apar in calendarul de birou...nu ma intereseaza acel calendar...Adica ideea e sa apara toti, nu unul sau altul, sau numai o singura masina pe luna, samd....
TOATE de la userii care se inscriu la proiectul acesta. |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
eu cred ca nu a bagat nimeni in seama ideea mea cu calendarul digital...ma rog!
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(twingooo @ 15 Sep 2008, 15:22) Ba da, vezi ce am spus eu cu o pagina inainte... Acel mesaj impartit in 3 capitole. @Dantes... Corect tata... La fel, vezi mesajul meu din pagina anterioara unde am spus ca daca nu apar cu poza, unii useri nu or sa mai cumpere calendarele... Deci tiparul digital rullsss... ![]() Avantajele ? Calitate apropiata de tiparul clasic si mai ales faptul ca poti face tiraj mic sau foarte mic. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
lamuriti-ma si pe mine ce inseamna acest calendar digital
|
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
Flamingo |
![]()
|
Cred ca s-a referit la imprimarea acestora.
Daca la o tipografie normala ai nevoie de matrite "fizice" ca sa poti da drumul la lucrare, matrite pentru fiecare culoare de policromie (CMYK = Cyan Magenta Yellow Black), la asa zisa tipografie digitala, dai print direct din calculator. Daca nu la asta s-a referit, scuze. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
cred ca s-a referit la calendarul de pe calculator...
de exemplu un desktop cu calendar. in fiecare luna se schimba backgroundul si luna. webshots parca avea asa ceva. |
--------------------
Sedan
Negru
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
pana la urma ar trebui stabilit:
-cati useri se pot pune maxim pe o pagina/luna -cate poze se pun de la acelasi user -daca raman pagini/luni cu mai multi useri, si altele fara, se muta ca sa fie un numar egal de useri pe fiecare luna? -data limita pana la care sa se inscrie useri si sa se trimita poze, astfel incat sa nu ne lungim pana la anu' si cam atat ![]() |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
- xxxxx
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
2 incercari... nu dati cu parul ca nu sunt in cele mai bune zile ale mele
![]() Attached thumbnail(s) Untitled3.jpg ( Size: 204.16k ) Number of downloads: 137 Untitled_2.jpg ( Size: 150.8k ) Number of downloads: 123 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
DrK |
![]()
|
cred ca o sa avem in jur de 24 de calendare...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
atat de rau arata?
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
DrK |
![]()
|
![]() numarul ala de calendare este raportat la cati useri pot fi inscrisi pe o singura luna (in jur de 2) inmultit cu 12 luni ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
cu dpi sau fara dpi (care, by the way, habar nu am ce inseamna), masinii mele cine ii face niste poze artistice demne de calendar?
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
http://www.emag.ro/ecrane_foto_digitale/ra...3501SOYOU3.5%22 scuze de reclama insa puterea exemplului bate orice explicatie!!deci asa ceva cu rama personalizata...la asa ceva fac referire de 5 posturi incoace
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
|
|
rtBK |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
sadi |
![]()
|
pai discutau oamenii mai sus de cum ar trebui sa fie pozele.. iar eu nu am aparat performant iar sapuniera mea face niste poze de 2 lei.. vreun fotograf profesionist disponibil pt masina mea, acum ca e intr-un final in buc?
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
|
|
rtBK |
![]()
|
Nu stiu cat de profesionist sunt... dar ma pot preface
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
pai s ar putea organiza un shooting profesionist la ciuta!
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Uite aici sadi, ce inseamna dpi.
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
pot sa propun si eu niste poze?
![]() ah si luna.. august? Attached thumbnail(s) DSCF1214.JPG ( Size: 87.69k ) Number of downloads: 118 DSCF1737.JPG ( Size: 37.57k ) Number of downloads: 51 DSCF14072.jpg ( Size: 29.19k ) Number of downloads: 55 DSCF17622.JPG ( Size: 51.46k ) Number of downloads: 53 DSCF17762.JPG ( Size: 82.39k ) Number of downloads: 66 DSCF180122.JPG ( Size: 24.83k ) Number of downloads: 62 |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.912 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
|
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
rtBK |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.912 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Sa ma apuc sa o spal deci...
|
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
twingooo |
![]()
|
vreau si eu in calendar daca faceti faza cu rama foto digitala brand-uita cu forumul reno!e o chestie pe care o poti updata downgrada si asa mai departe si care ramane pe birou sau aiurea pentru mai mult timp decat hartia!daca va hotarati la varianta asta sunt si eu interesat pentru iulie:)
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
up
![]() |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
black ... ai primit ceva poze pe adresa de mail data ?
eu am in plan niste modificari la masina pe care sper sa le termin intr-o saptamana doua cel mult si apoi iti trimit si eu pozele mele ... |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 02:29 |