Calendar Reno.ro 2009, propunere
![]() ![]() ![]() |
Calendar Reno.ro 2009, propunere
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Ceva noutati?
![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Nope!Stau cu banii-n mana si n-am ce cumpara!
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Pai ma asteptam la mai multe masini. Niste R5-uri ceva?
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
iti ajung de un calendar?
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
imi ajung
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
pai atunci poate se decide lumea ce calendar vrea
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
rtBK |
![]()
|
sa facem un vot "de pus in perete" sau " pe birou "
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
masina mea nu o ai.. nu cred ca i-a facut cineva poze
|
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
rtBK |
![]()
|
photoshoot vineri seara la casa poporului?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
DrK |
![]()
|
blak, ia-ti si un cross ca da bine
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
rtBK |
![]()
|
Cross?
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
puneti poll-ul?
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
vineri seara nu sunt in bucuresti
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
rtBK |
![]()
|
amanam atunci
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Oricum, pana atunci se poate face poll-ul. Din cate stiu eu, doar moderatorii au voie sa-l faca... Asadar... votam au ba ?
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
hai cu poll-ul !
![]() |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
reiterez faza cu poll-ul!ar fi misto rau de tot sa il faceti pana de mos gerila sau craciun
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
rog un moderator sa introduca poll-ul.
pe saptamana viitoare programez si eu o sedinta foto si trimit pozele lui Black... sper ca pana atunci sa fie stabilit tipul de calendar , numarul total de doritori si de fotografii pt. a ma putea interesa exact de modalitati tehnice de realizare si preturi. |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
|
twingooo |
![]()
|
deci?
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
|
|
babanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 696 Joined: 23 March 07 From: Constanta ![]() |
mai bine am posta poze cu iubitele\amantele\nevestele membrilor si s-ar alege 12 poze
|
--------------------
Seat
Altea 2.0 TDI
FR 170CP DONEZ CETATENIA ROMANA
|
|
mafone |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 15 November 07 ![]() |
daca vreti calendar, ma ofer cu tiparul si executia.
|
--------------------
Renault
Scenic Conquest 1.9 130cp Orange Cayenne
2008 4 iulie
|
|
adrian mgn |
![]()
|
pai asta ar fi un mare ajutor...
daca te pricepi la asa ceva da si cateva indicatii privind calitatea pozelor , ce format sa-l facem , modele ,preturi samd. eventual uitate si peste pozele care s-au strans deja (sunt la Black2008) ... banuiesc ca daca ne hotaram asupra modelului si formei , eventual si un pret orientativ ... se vor strange mai multe poze... multumiri! This post has been edited by adrian mgn: 26 Oct 2008, 22:07 |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
- Smoked taillights
|
twingooo |
![]()
|
eu vreau asa: unul digital de forma ramei foto digitale pe care sa ruleze un slideshow cu poze relevante de pe forum si cu voi. rama branduita cu logoul forumului, un fisier de update pe care sa il pot downloada de pe forum.poate fi all season datorita faptului ca e digital.
eu vreau... up si cu discutia asta |
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Wow, a inviat topciul asta... Nu-mi vine sa cred. Deci pe cat februarie o sa avem calendarele ?
![]() Apropos de calendare... Nu vreau sa mi-o luati in nume de rau... Aveti mai jos un citat de pe forumul Hyundaiclub. Acolo deja s-a pus problema sa se faca 2 modele (tot pe dijitala, av cors)... in care modele apar cam toti userii inscrisi in aceasta "cursa" si care au fost desigur la... sedinta foto la Sala Polivalenta. QUOTE 1. BlueKing - 6 calendare - model 1 2. Zetics - 1 calendar - model 1 3. Dannyboy - 2 calendare - model 1 4. Aditzu - 1 calendar - model 1 5. Acc3nt - 2 calendare - model 2 6. XMihai - 2 calendare 7. Tiny - 1 calendar- model 2 8. misha-cm - 1 calendar - model 1 9. Flamingo - 1 calendar - model 2 10. Illuminatus - 1 calendar 11. Gaby B - 2 calendare - model 2 12. Maxirazvan - 1 calendar - model 2 , pix 6 bucati , fara punga (in asteptare) 13. bradone - 3 calendare - model1 14. Aztec - 2 calendare - (model 1 + model 2) 15. brutus_mca - 1 calendar 16. Misu - 2 calendare 17. 05nxh - 1 calendar - model 1 18. elenamihaela - 1 calendar - model 1 19. KAO - 1 calendar 20. buggy - 4 calendare 21. iflorin - 2 calendare 22. tavione - 1 calendar 23. sfantu.dracu - 3 calendare 24. flomar - 1 calendar 25. mihavanay - 1 calendar 26. Freelancer - 1 calendar 27. Trosneli - 1 calendar - model 2 28. andreiusca - 1 calendar - model 2 29. NFS - 2 calendare - model 1 + model 2 Cu tooate ca "modelul 2" a avut cele mai multe voturi la un moment dat, se pare ca "modelul 1" se imprimase deja, pentru ca (logic), initiatorul si designerul calendarelor detine printerul digital si tot el apare si pe "modelul 1"... Dar asta stiu ca nu va intereseaza prea tare. Am vrut doar sa arat ca hyundai-stii s-au miscat ceva mai repede. ![]() This post has been edited by Flamingo: 22 Dec 2008, 23:06 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
and your point is?
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Flamingo |
![]()
|
Daca vorbeai cu mine, intre timp am editat postul. Nu stiam ca ai postat... dar am inteles ideea... cu point-ul.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
And still... Your point is?
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
xcristina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 18 April 07 From: Ploieºti/Tîrgu Mureº ![]() |
...bagatul in seama, evident.
![]() Aaa, parca era era topic despre calendarul reno, nu Hyundai sau Trabant sau marci echivalente. Ah, ba nu, la Top Gear spuneau ca QUOTE deci cel putin in categoria SUV-uri nu prea-s echivalente, nu?... ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
let's chill
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 02:13 |