Calendar Reno.ro 2009, propunere
![]() ![]() ![]() |
Calendar Reno.ro 2009, propunere
daniel4ro |
![]()
|
||
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ã U city ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|||
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
ce oferta ai prins de l-ai luat cu platforma cu tot ?
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
dragos62 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
Curiosule!
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megan Sedan Manager
2007 1,6 16v
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
eu am venit cu ideea ... decizile le luam impreuna,dar din punctul meu de vedere nu as avea nimic impotriva - m-as amuza la luna respectiva
![]() This post has been edited by adrian mgn: 12 Sep 2008, 23:07 |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
|
dragos62 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
Hmm,deja nu imi mai place...ma asteptam la o reactie negativa vis a vis de Manager asa ca tu nu mi-ai dat satifactie
![]() |
--------------------
Renault
Megan Sedan Manager
2007 1,6 16v
|
|
adrian mgn |
![]()
|
daca vrei o reactie negativa ( si ai simtul umorului) ti-as spune ca daca privesti atent pe cabina masinii de tractare ai gasit locul potrivit pt. masina
![]() |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
- Smoked taillights
|
dragos62 |
![]()
|
Ochiul tau de vultur
![]() |
--------------------
Renault
Megan Sedan Manager
2007 1,6 16v
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Christu @ 12 Sep 2008, 21:56) Cu toate ca mi-am trecut numele pe placuta de inmatriculare (doar in poza desigur), in niciun caz nu se referea la mine... ca tot zicea MHY mai devreme ca se referea la altceva... Acesta a fost postul lui... la 14:07... QUOTE(MHY @ 12 Sep 2008, 14:07) Apoi al meu la vreo 4 minute dupa... QUOTE(Flamingo @ 12 Sep 2008, 14:11) Deci dilema... ![]() La ce / cine te refereai MHY avand in vedere ca ai specificiat din start cuvantul "talon" ? ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Pentru iulie ma bag eu ca vad ca e loc
![]() Ianuarie: sadi Februarie: sylvester Martie: Adrian mgn, F L A M I N G O Aprilie: Dantes, daniel4ro Mai: TresPasser Iunie: Iulie: Hackmikey August: Wolverine Septembrie: RADU__ Octombrie: ipiq Noiembrie: bear_mc Decembrie: ![]() This post has been edited by Hackmikey: 13 Sep 2008, 09:01 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
adrian mgn |
![]()
|
copy + paste si trecete pe lista ca altfel ne vom incurca
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
- Smoked taillights
|
dominy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 608 Joined: 19 July 06 ![]() |
Ianuarie: sadi
Februarie: sylvester Martie: Adrian mgn, F L A M I N G O Aprilie: Dantes, daniel4ro,dominy Mai: TresPasser Iunie: Iulie: Hackmikey August: Wolverine Septembrie: RADU__ Octombrie: ipiq Noiembrie: bear_mc Decembrie: 13 Sep 2008, 10:25: pana la urma cum facem pozele? la ce rezolutie ? sa stiu sa fac rost de aparat:D This post has been edited by dominy: 13 Sep 2008, 09:25 |
--------------------
renault
laguna 2
- GL 22 DOM
2002 dci 120 hp
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Ma chiar gandeam cum de nu am vazut numele lui Semit pe lista
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
adrian mgn |
![]()
|
Februarie: sylvester Martie: Adrian mgn, F L A M I N G O Aprilie: Dantes, daniel4ro,dominy Mai: TresPasser , Semit Iunie: Iulie: Hackmikey August: Wolverine Septembrie: RADU__ Octombrie: ipiq Noiembrie: bear_mc Decembrie: |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
- Smoked taillights
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
Februarie: sylvester Martie: Adrian mgn, F L A M I N G O Aprilie: Dantes, daniel4ro,dominy Mai: TresPasser , Semit Iunie: Iulie: Hackmikey August: Wolverine Septembrie: RADU__ Octombrie: ipiq Noiembrie: bear_mc Decembrie: manucu01 ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
2006 Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Vreau si eu
![]() Ianuarie: sadi Februarie: sylvester Martie: Adrian mgn, F L A M I N G O Aprilie: Dantes, daniel4ro,dominy Mai: TresPasser , Semit Iunie: Iulie: Hackmikey August: Wolverine, xcss Septembrie: RADU__ Octombrie: ipiq Noiembrie: bear_mc Decembrie: manucu01 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Februarie: sylvester, blak2oo8 Martie: Adrian mgn, F L A M I N G O Aprilie: Dantes, daniel4ro,dominy Mai: TresPasser , Semit Iunie: Iulie: Hackmikey August: Wolverine, xcss Septembrie: RADU__ Octombrie: ipiq Noiembrie: bear_mc Decembrie: manucu01 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
m-as baga si eu pt iulie, daca mai e loc, insa nu ma decid care din cele 2 poze sa apara
![]() Attached thumbnail(s) 02082008442.jpg ( Size: 186.04k ) Number of downloads: 77 12082008467.jpg ( Size: 253.95k ) Number of downloads: 76 |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
- xxxxx
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Februarie: sylvester, blak2oo8 Martie: Adrian mgn, F L A M I N G O Aprilie: Dantes, daniel4ro,dominy Mai: TresPasser , Semit Iunie: Iulie: Hackmikey August: Wolverine, xcss Septembrie: RADU__, hellcat Octombrie: ipiq Noiembrie: bear_mc Decembrie: manucu01 Cine strange si alege/selecteaza pozele??... |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
Februarie: sylvester, blak2oo8 Martie: Adrian mgn, F L A M I N G O Aprilie: Dantes, daniel4ro,dominy Mai: TresPasser , Semit Iunie: Iulie: Hackmikey, herculane August: Wolverine, xcss Septembrie: RADU__, hellcat Octombrie: ipiq Noiembrie: bear_mc Decembrie: manucu01 |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
- xxxxx
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Am zis ca eu..
razvan.tulai@clicknet.ro |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Pe a mea ai "cules-o" de pe net ?
Hai ca suntem "frati", avem acelasi tip de masina... mai ales ca scrie si Fidji pe usita de la torpedo in interior... ![]() This post has been edited by Flamingo: 13 Sep 2008, 18:25 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
QUOTE(herculane @ 13 Sep 2008, 17:52) Ianuarie: sadi Februarie: sylvester, blak2oo8 Martie: Adrian mgn, F L A M I N G O Aprilie: Dantes, daniel4ro,dominy Mai: TresPasser , Semit Iunie: Iulie: Hackmikey, herculane August: Wolverine, xcss Septembrie: RADU__, hellcat Octombrie: ipiq, Manuel ![]() Noiembrie: bear_mc Decembrie: manucu01 |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
fac eu o mica modificare:
Ianuarie: sadi Februarie: sylvester, blak2oo8 Martie: Adrian mgn, F L A M I N G O Aprilie: Dantes, daniel4ro,dominy Mai: TresPasser , Semit Iunie: Iulie: Hackmikey, herculane August: Wolverine, xcss Septembrie: RADU__, hellcat, manucu01 Octombrie: ipiq, Manuel Noiembrie: bear_mc Decembrie: |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
2006 Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Modific si eu:
Ianuarie: sadi Februarie: sylvester, blak2oo8 Martie: Adrian mgn, F L A M I N G O Aprilie: Dantes, daniel4ro,dominy Mai: TresPasser , Semit Iunie: Iulie: Hackmikey, herculane August: Wolverine Septembrie: RADU__, hellcat, manucu01 Octombrie: ipiq, Manuel Noiembrie: bear_mc Decembrie: This post has been edited by xcss: 14 Sep 2008, 01:14 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
rtBK |
![]()
|
xcss??
o mica rugaminte la cei care imi trimit pozele. Sa scrieti undeva si numele de pe forum ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
adrian mgn |
![]()
|
xcss -- te-ai modificat de tot ?
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
- Smoked taillights
|
Flamingo |
![]()
|
I. In cazul in care toate pozele trimise sunt la calitate buna...
1. Pe ce cirteriu se aleg pozele ? 2. Se va face un calendar de birou sau unul de perete ? In cazul in care se va face un calendar de birou, pozele nu trebuie sa fie foarte bune, deoarece marimea acestora a final, va fi de 2-3 cm / poza. In cazul in care se va face calendar de perete, vor incape toti cei care au trimis fotografii. Mai este ceva... Acei 300 DPI sunt de fapt un mare bullshit, deoarece ochiul nu poate face diferenta intre 266 si 300 DPI. Si apoi marimea pozelor, repet... chiar daca se va opta pentru poza / pagina, mai mult de un A3 (30 x 42 cm), poza nu va avea. Ca fapt divers... banerele uriase ce le vedeti pe cladiri se imprima pe ploter la rezolutii de 18 DPI pana la maxim 30 DPI... pentru ca noi nu ne uitam la ele de la 1-2 metri pt ca un intelegem nimic, ci de la minim 15-20 metri. II. Tiparirea calendarelor la o tipografie clasica presupune un tiraj maricel de 500-800-1000 buc. minim. Daca le tiparim pe tipar digital (un fel de imprimanta mai mare care aduce cu un copiator), tirajul poate fi mic... 2-3-10 buc. Asadar, trebuie sa hotaram ce-si-cum. III. In cazul in care unii useri nu apar pe calendar din anumite motive (poze proaste sau care nu sunt aprobabte), fiti convinsi ca acestia nu vor cumpara acele calendare. Asadar... haideti sa ne gandim si la aceste aspecte deoarece mai e putin si vine iarna si nah, trece anul iar noi vom ramane doar cu... LISTA ! |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
a vazut cineva asta?
calendar mic.jpg Cand spun 300dpi pentru calendar stiu ce vorbesc. Flamingo, aia 300dpi sunt raportati la o marime acceptabila a pozei... Ia pune poza aia de pe bloc la marimea de A4 si vezi cati dpi are... Inainte sa aleaga lumea modelul de calendar cred ca trebuie sa vina cineva cu niste exemple... |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Flamingo |
![]()
|
266 DPI ajung. Si eu stiu ce vorbesc. Repet, ochiul "liber" nu stie sa faca diferenta decat daca pui peste poza lupa tipografica. Asta nu inseamna ca o sa le facem la 266...
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 00:39 |