Calendar Reno.ro 2009, propunere
![]() ![]() ![]() |
Calendar Reno.ro 2009, propunere
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(adrian mgn @ 11 Sep 2008, 21:29) reno 2009 l-am denumit dupa numele forumului ... nu am vrut sa dau o nota de exclusivitate! < Deci ... in urma discutiei cu Black2008 , el s-a oferit sa se ocupe de colectarea, sortarea si editarea pozelor.Asa ca cine doreste sa apara in calendar ii va trimite acestuia pozele... Bun!Daca zici ca nu-i cu suparare o sa-mi spal si eu masina,voi cauta o locatie mai acatarii si fac si eu cateva poze.Dar am o problema!Zicea blak2008,daca nu ma insel,ca pentru a putea fi folosite,pozele trebuie sa fie de foarta buna calitate!Ori asta implica niste cunostinte minime in domeniu precum si o scula de pozat mai procopsita!Cunostintele mele in domeniu tind(jenant!) spre zero iar "sapuniera" mea,vorba lu' nen-to Flamingo,nu cred sa aiba performantele necesare unei astfel de incercari!Si te asigur ca nu-s dispus sa-mi vand caruta si sa-mi cumpar un Mark III!Nu de alta dar nu as mai avea la ce sa fac poze! ![]() Oricum,eu fac niste poze si le voi trimite cand vom sti unde!Daca-s bune is bune,daca nu:recycle bin!Fara suparare! Vreau sa mai precizez ca voi solicita doua astfel de calendare indiferent daca apar sau nu si eu pe acolo! ![]() Hai toata lumea,spor la pozat si sa speram ca va iesi ceva fain! ![]() This post has been edited by marian-j: 11 Sep 2008, 21:34 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Ce dimensiuni vor avea calendarele? De pus in perete sau pe birou?
This post has been edited by blak2oo8: 12 Sep 2008, 07:06 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Pana la urma va fi o sg masina la luna, sau daca ne adunam mai multi va fi la luna ocolectie de masini?
Sa stiu daca spal masina si ma duc s-o trag in pozna ![]() |
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
2006 Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
nu-s bune... calitatea lasa de dorit..
detaliu tehnic: daca aveti aparate foto de tip sapun va sugerez sa alegeti calendarul de birou. In acest fel puteti avea si o rezolutie buna ... Pentru calendarul de perete se schimba treaba... |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
QUOTE(blak2oo8 @ 12 Sep 2008, 08:05) QUOTE(Wolverine @ 12 Sep 2008, 09:11) Pana la urma va fi o sg masina la luna, sau daca ne adunam mai multi va fi la luna ocolectie de masini? Eu propun ca in functie de numarul de masini/luna sa hotaram daca il facem de birou sau de perete.daca sunt mai multi doritori si se strang mai multe poze il facem de perete ca sa incapa toata lumea...deasemenea eu zic ca nu trebuie musai sa fie doar poze cu exteriorul ...daca sunt posesori de masini cu modificari interioare interesante putem pune si aceste poze. Acum mai multe detalii "tehnice" despre cum se pot mixa pozele pe o pagina probabil ca ne va da Black2008 sau DrK Si ca sa ne apucam de treaba eu zic sa facem o lista ( ca cea pt. tricouri) pt. a vedea exact ce si cum... Ianuarie : Februarie: Martie: Adrian mgn Aprilie: Mai: Iunie: Iulie: August: Septembrie: Octombrie: Noiembrie: Decembrie: Asa ca - Copy + paste mai departe ![]() This post has been edited by adrian mgn: 12 Sep 2008, 09:51 |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Ceva idei:
1.Pai sa se faca un colaj de poze si care sunt la rezolutii indoielnice, ceva mai mici. 2.Vedeti cum faceti sa apara watermark cu userul...ar fi pacat. 3.Chiar daca fiecare avem si alt fel de masini decat reno, totusi se doreste un calendar reno al forumului reno ![]() 4.Ar fi utila o adresa de mail sau un ftp sau un ceva, orice, ptr. a colecta pozele, in care sa fie trecut userul si luna aparitiei ![]() 5. Care e tirajul minim acceptat de tipografie? Pret? Alte conditii? In functie de astea, comenzi ferme de la useri... LATER EDIT: Ianuarie : Februarie: Martie: Adrian mgn, Aprilie: Dantes, Mai: Iunie: Iulie: August: Septembrie: Octombrie: Noiembrie: Decembrie: Asa ca - Copy + paste mai departe This post has been edited by dantes: 12 Sep 2008, 09:54 |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
![]() ![]() O sa vin eu cu un model Here it is: [attachmentid=1627470899] ![]() ![]() This post has been edited by DrK: 12 Sep 2008, 10:35 |
--------------------
Sedan
Negru
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Ianuarie :
Februarie: Martie: Adrian mgn, Aprilie: Dantes, Mai: Iunie: Iulie: August:Wolverine Septembrie: Octombrie: Noiembrie: Decembrie: |
--------------------
Renault
|
|
yanyu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 April 08 From: Galati ![]() |
de acord cu dantes - daca e reno, reno sa fie!
|
--------------------
renault
megane 2
- xx.xx.xxx
2007 1.6-16v Invata de la toate ca totu-i trecator.
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
Ianuarie : sadi
![]() Februarie: Martie: Adrian mgn, Aprilie: Dantes, Mai: Iunie: Iulie: August:Wolverine Septembrie: Octombrie: Noiembrie: Decembrie: |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Februarie: sylvester Martie: Adrian mgn, Aprilie: Dantes, Mai: Iunie: Iulie: August:Wolverine Septembrie: Octombrie: Noiembrie: Decembrie: |
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
TresPasser |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 24 March 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Februarie: sylvester Martie: Adrian mgn, Aprilie: Dantes, Mai: TresPasser ![]() Iunie: Iulie: August:Wolverine Septembrie: Octombrie: Noiembrie: Decembrie: This post has been edited by TresPasser: 12 Sep 2008, 12:09 |
--------------------
Renault
Clio III
2007 Exception 1.6 16V
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu si eu.
![]() Ianuarie : sadi Februarie: sylvester Martie: Adrian mgn, Aprilie: Dantes, Mai: TresPasser ![]() Iunie: Iulie: August:Wolverine Septembrie: Octombrie: Noiembrie: bear_mc Decembrie: |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
Februarie: sylvester Martie: Adrian mgn, Aprilie: Dantes, Mai: TresPasser Iunie: Iulie: August:Wolverine Septembrie: Octombrie: ipiq Noiembrie: bear_mc Decembrie: cui trimit poza (pozele) ? |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Sunt curios cati de mai sus din lista au numele lor trecut pe talon?
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ce legatura are?
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Ce uneltiti bre fara mine ?
![]() Iaca si eu p-aici. Recunosc, n-aveam ce face... calendar.jpg Poza la calitate mai buna (2943 x 1914) si fara briz-brizuri doar cu "Flamingo" atasat... se poate vedea aici... Asadar... ![]() *************************** Ianuarie: sadi Februarie: sylvester Martie: Adrian mgn, F L A M I N G O Aprilie: Dantes, Mai: TresPasser Iunie: Iulie: August: Wolverine Septembrie: Octombrie: ipiq Noiembrie: bear_mc Decembrie: **************************** Next ! ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MHY @ 12 Sep 2008, 14:07) Probabil 15-20 % din cei care posteaza. ![]() La mine treaba sta in felul urmator... La Renault nici acum nu am apucat sa fac actele cu fostul propietar (firma la care am lucrat si de la care am preluat leasingul) ![]() ![]() Mi-e sila de alergaturi si de cozi. Cred c-o sa-i fac unui amic imputernicire sa se ocupe, ca tot bate orasul zi-de-zi. La Hyundai a fost simplu, firma de leasing a facut tot... aici, la Clio e mai "greu". ![]() Dar ma rog, aici vorbim de calendare, nu de chestiuni "delicate" pentru "unii". ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
DrK |
![]()
|
eu nu ma bag ca am masinile pe bcr leasing... imi pare rau...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
in talonul masinii mele e trecut numele meu
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
|
|
TresPasser |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 24 March 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
E prima mea masina (si achizitie proprie). NORMAL ca am numele in talon
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
2007 Exception 1.6 16V
|
|
Wolverine |
![]()
|
Prima mea masina luata din fonduri proprii, si e numele meu pe talon.
Putem sa punem si copii dupa taloane in pozele din calendar. ![]() |
--------------------
Renault
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
nu cred ca la asta se referea mhy....
|
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
sadi |
![]()
|
la ce atunci?
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
Ianuarie: sadi
Februarie: sylvester Martie: Adrian mgn, F L A M I N G O Aprilie: Dantes, Mai: TresPasser Iunie: Iulie: August: Wolverine Septembrie: RADU__ Octombrie: ipiq Noiembrie: bear_mc Decembrie: NEXT ![]() |
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
Sedan TCE140 2022 tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
M i h a i |
![]()
|
|
--------------------
------
------
------
|
|
dragos62 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megan Sedan Manager
2007 1,6 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 18:24 |