Calendar Reno.ro 2009, propunere
![]() ![]() ![]() |
Calendar Reno.ro 2009, propunere
adrian mgn |
![]()
|
||
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|||
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
e greu sa strangem toti userii nascuti intr-o anumita luna sa faca poze impreuna sau macar sa trimita cate o poza cu ei...
|
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Eu m-as baga. Dar sa fie userul si masina si sa fie trimise la cei care se ocupa pe mail.
![]() |
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
ah ... nu cred ca ar trebui sa se stranga toti la un loc.Cei care vor pot trimite o poza cuiva ( care se ocupa
![]() ![]() e o idee ... acum cum considerati si voi... |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
ai laic!vreau si eu
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
Ma bag si io
![]() |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
TresPasser |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 24 March 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Imi place ideea. Count me in
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
2007 Exception 1.6 16V
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
De data asta nu mai e valabila optiunea: "Eu vreau pe verde, eu vreau pe rosu si eu pe albastru".
P.S.: Grabiti-va ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai pe negru.. doar masina.. adjudecat
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
dominy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 608 Joined: 19 July 06 ![]() |
sunt si eu in joc
|
--------------------
renault
laguna 2
- GL 22 DOM
2002 dci 120 hp
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
ma bag si eu, cui trimit poze cu megane-ul meu?
vreau sa apara pt luna ianuarie doar masina, eu nu vreau sa apar se poate? |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Sau um zice bashtalu, apare doar masina si asa daca ne adunam mai multi pozele o sa fie mici si doar masinile vor fi mai interesante.
Eu sunt nascut in august, deci count on me ptr luna august ![]() |
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Masina si in watermark cumva userul...macar sa stim a cui e
![]() |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
eu ma gandesc la o varianta in care cei care vor sa apara sa uploadeze poza iar apoi sa se voteze de catre ceilalti cele 12 poze care vor alcatui calendarul...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
2006 Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
sau asa
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
pai atunci tot ce ne ramane sa speram e ca j.d , seby, si laguna_interceptor sunt nascuti in aceeasi luna, sa ne mai ramana si noua 11 locuri libere.... ca altfel...
|
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
adrian mgn |
![]()
|
io zic sa nu transformam asta in concurs ...
![]() dantes ... nu stiu ce inseamna watermark da' suna bine ... si eu zic sa apara undeva userul sa stim a cui e masina ... This post has been edited by adrian mgn: 8 Sep 2008, 18:20 |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
- Smoked taillights
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
cand atasezi o poza pe forum se vede in colt dacia club reno forum.
ala e un watermark ![]() Pentru a face un calendar ok dpdv al marimii ne trebuie niste poze profesionale pentru masini... |
--------------------
Sedan
Negru
|
semit |
![]()
|
ale mele sunt ok?
![]() LE: in format original se pot face rost ![]() Attached thumbnail(s) DSCF0933_resize.jpg ( Size: 436.31k ) Number of downloads: 184 DSCF1022_resizezz.jpg ( Size: 433.94k ) Number of downloads: 193 DSCF0999_resize.jpg ( Size: 601.46k ) Number of downloads: 181 DSCF0984_resize.jpg ( Size: 496.08k ) Number of downloads: 159 DSCF1012z_resize.jpg ( Size: 295.43k ) Number of downloads: 153 DSCF0722z_resize.jpg ( Size: 525.3k ) Number of downloads: 106 DSCF1039z_resize.jpg ( Size: 592.05k ) Number of downloads: 86 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
DrK |
![]()
|
la rezolutia la care le-am primt eu nu sunt ok...
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
adrian mgn |
![]()
|
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
- Smoked taillights
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
DrK ce zici? facem un duet?
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Poate ne ajuta careva cu niste cantitati minime si un pret ceva de pe la vreo tipografie...
Cineva cu un simt mai artistic ar putea sa comaseze un nr. de x poze cu masinile noastre si sa arate si bine.... Asa ca hai...cine aduna pozele? |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
DrK |
![]()
|
@blak: eu sunt somer o vreme pana imi iau alt aparat capabil...
rezolutie ok pentru print inseamna undeva la 300dpi pe formatul de calendar... O rezolutie de 4500 cu xxxx este ok pentru ce vreti voi... |
--------------------
Sedan
Negru
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
cine-i nascut in octombrieeee... hai sus, hai sus, hai sus
![]() Attached thumbnail(s) laguna_01.jpg ( Size: 80.5k ) Number of downloads: 86 laguna_02.jpg ( Size: 70.66k ) Number of downloads: 84 laguna_03.jpg ( Size: 54.47k ) Number of downloads: 80 laguna_04.jpg ( Size: 54.01k ) Number of downloads: 101 laguna_05.jpg ( Size: 42.33k ) Number of downloads: 81 laguna_06.jpg ( Size: 41.07k ) Number of downloads: 68 laguna_07.jpg ( Size: 108.29k ) Number of downloads: 105 |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
DrK |
![]()
|
aia cu sediul reno face toti banii.... daca ai poza in formatul original e perfect...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
dar ce ziceti de un breloc sau chiar o rama foto digitala, personalizata cu logo-ul si elementele forumului unde sa ruleze un slideshow?eu unul as tine asa ceva mandru pe birou!sunt si no name-uri mai ieftine si cu discount la volum, nu-i chiar nevoie sa cumparam Philips sau mai stiu eu ce brand....
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
dragos62 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
Megan Manager poate sa apara in acel calendar?
![]() |
--------------------
Renault
Megan Sedan Manager
2007 1,6 16v
|
|
semit |
![]()
|
doar daca ocupa toate lunile
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 18:47 |