Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

416 Pages « < 129 130 131 132 133 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora

PhilipMorris
post 15 Apr 2013, 20:33
Post #3901

dependent de internet banking

Group: Members
From: Where the streets have no name

limita de viteza la trecerea de pietoni nesemaforizata dar semnalizata corespunzator este de 30 km/h. Copiii nu trebuie sa se asigure la trecerea de pietoni.Este suficient ca trece pe trecere, acum este vinovat ca nu se asigura citez"ca poate este vreun sofer saracu obosit, sau nush ce cauta prin torpedo." Este doar un copil, o mana de carne. Fiecare parinte si-i educa, dar ei sunt tot copii. Nu trebuie pedepsiti cu moartea daca gresesc.

--------------------
MK2 Black panther, sexiest hatchback ever TiVCT
Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Tamango
post 15 Apr 2013, 20:49
Post #3902

Biciclist

From: Bucuresti

QUOTE(supremeon @ 15 Apr 2013, 19:14)
Personal, cel mai tare m-am ofticat cand am luat o amenda pentru ca am mers cu 65 km/h la iesirea din Tg Mures, pe drum cu 4 benzi, liber-cuc; nu am pus in pericol pe nimeni. Eu nici nu realizasem ca merg ilegal. Pentru ca in Brasov cu 65 la ora circul uneori IN CENTRUL ORASULUI (pentru ca limita e 60), iar la iesire merg uneori cu 75 (pentru ca limita e 70)... nici prin gand nu ma asteptam sa fiu oprit pentru 65 la ora la iesirea din tg mures, pe drum lat, cu 4 benzi si bun...
*

Lasa ca se poate si mai rau. Am luat eu amenda pentru 65 km/h pe Iuliu Maniu, unde limita de de 60 !!! Cum incadrezi legal asta ?
De craciun, cand era foamea mare:

QUOTE(Tamango @ 25 Dec 2012, 17:52)
Am luat amenda pentru viteza. M-a prins politia cu fantastica, enorma viteza de racheta de 65 km/h pe Iuliu Maniu unde stiam ca limita e de 60. I-am dat 50 lei, i-am batut obrazul si i-am urat craciun fericit. Mi-am luat-o, asta e ... unii sunt nemancati rau in perioada asta.
*

Si da, am dat spaga, mi-am platit timpul care urma sa-l pierd pana-mi facea PV de nepurtare a centurii. Acum sariti cu pietre.

This post has been edited by Tamango: 15 Apr 2013, 20:51

--------------------
Suzuki Vitara 1,6 AT 2017
Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
+
gabize
post 15 Apr 2013, 20:54
Post #3903

DECONECTAT

From: ©City of Mini Roundabouts

Ăstea-s bune???
pietre.jpg

--------------------
⚓ Am avut cândva o... barcă... acum doar un gândac H247
"Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
+
Tamango
post 15 Apr 2013, 21:11
Post #3904

Biciclist

Da laugh.gif radmasa.gif

--------------------
Suzuki Vitara 1,6 AT 2017
Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
+
vallixx
post 15 Apr 2013, 21:18
Post #3905

Membru nesuferit

QUOTE(PhilipMorris @ 15 Apr 2013, 20:33)
Copiii nu trebuie sa se asigure la trecerea de pietoni.Este suficient ca trece pe trecere, acum este vinovat ca nu se asigura citez"ca poate este vreun sofer saracu obosit, sau nush ce cauta prin torpedo.
*

Colegu' iar nu ti-ai baut cafeaua?

--------------------
Renault Megane 4 Hatch TCe 140 - 2019
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008
+
Bwwlan
post 15 Apr 2013, 22:03
Post #3906

Membru autentic

From: .de, ex Cluj

@99AIM: bre, eu am avut de-a face doar de 2x cu Politia maghiara, de fiecare data au fost foarte politicosi si n-am avut niciun stres cu ei.
Prima data a fost in 2008,l mergeam la schi in strainezia, 26.12, cam 09:00 dimineata, ceata. Opresc pe M3 intr-o alveola sa ma dezmortesc si sa sorb niste cafea din termos, si constat ca eram 2 masini: eu si in capat, Rendorszeg smile.gif Dau aia cu spatele, opresc langa mine, se uita la numar: magyarul? deutsch? english? Deutsch, zic.
Mi-au cerut actele, cica: ce aveti in portnagaj si unde mergeti? Haine, la schi. Putem sa ne uitam? Deschid, se uita, n-au pus mana pe nimic, mi-au dat actele, "sartbatori fericite" si cu asta, basta.

A doua oara a fost anul trecut. Am zis sa vin de la Budapesta acasa nu pe M3 ci pe DN. Undeva inainte de Puspokladany este o intersectie ciudata, unde pentru a merge inainte, trebuie sa dai prioritate celor care vin din dreapta, insa ai STOP, nu CEDEAZA. Ajung acolo, incetinesc pana la cca. 10 km/h ma asigur (ai vizibilitate excelenta in toate directiile) si, cum nu venea nimic, am trecut. Fac cca. 150 m., Politia. Imi face semn sa opresc (stiam de ce) zice: magyarul? english? romanok? Romana, zic.
Domnu, zice, am oprit fiindca n-ati oprit la STOP.
Mie-mi era sa nu-mi ia carnetul...
Zic: stiu, aveti dreptate, insa m-am asigurat si eram singur pe drum, nu venea nimic, nici dinb fata, nici din spate.
El: domnu, in Ungaria semnul STOP obligator oprim. Amenda de la 5.000 la 50.000 forint, da' Politia magyar corect este, dam minim cu plata jumate in 48 ore.
Ce puteam sa-i spun? "Aveti dreptate, imi pare rau." 2.500 Ft inseamna 8 Euro si i--am platit la primul oficiu postal.

Mi-a placut ca desi era clar de ce stau acolo, au fost politicosi, au vorbit romana (puteau sa ma ia pe maghiara fara nicio greatza) si mi-au si zis unde pot merge sa achit, ce trebuie sa fac, etc.

Parerea mea e ca Militia Rutiera de la noi mai are de invatat maniere si limbi straine pana sa ajunga macar la nivelul ungurilor.(scuze de off-topic)

This post has been edited by Bwwlan: 15 Apr 2013, 22:05

--------------------
VW Golf Sportsvan 2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline
"Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous
+
Kojak
post 15 Apr 2013, 22:59
Post #3907

Membru autentic

@Bwwlan:
Da' vad ca esti aspirator de gabori cam peste tot unde mergi. biggrin.gif

--------------------
Dacia Logan 2006
+
Bwwlan
post 15 Apr 2013, 23:20
Post #3908

Membru autentic

Coane Kojak, io cand le comit, ridic mana, ma ridic in picioare si recunosc in fata clasei, n-o ard moralist ca diverse mironosite... ca vai, eu niciodata. blush.gif

In weekend revin cu relatari despre intermezzo-urile mele cu politia germana si cu carabinierii italieni smile.gif Repet: aia te opresc, intotdeauna vorbesc politicos si-ti explica de ce ai fost oprit si, daca n-ai nimic de ascuns, au rezervior.

This post has been edited by Bwwlan: 15 Apr 2013, 23:21

--------------------
Anonymous
+
vallixx
post 15 Apr 2013, 23:30
Post #3909

Membru nesuferit

Da, aia vorbesc politicos, frumos..etc

Da' daca la aia ai comentat ceva......esti cam mancat.
P'aia nu merge sa-i iei cu "sa mori tu ca aveam 72".

--------------------
+
Bwwlan
post 15 Apr 2013, 23:46
Post #3910

Membru autentic

Corect.Insa nici ei nu te iau cu "aidi, bre, las' ca stii tu ce-ai facut, ce, vrei lamuriri suplimentare?"
Repet: mi se adreseaza politicos, vorbesc frumos cu ei. Intotdeauna am dat respectul cuvenit celor care ma trateaza cu respect. Cu Garcea, insa, de multe ori nu-i loc de "va rog, stiti, multumesc" ca te gineste de vrabie si esti mancat.

--------------------
Anonymous
+
PhilipMorris
post 16 Apr 2013, 08:02
Post #3911

dependent de internet banking

From: Where the streets have no name

am eu cateva pe limba, dar momentan imi beau cafeaua.

--------------------
MK2 Black panther, sexiest hatchback ever TiVCT
Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
+
iulia_boris
post 16 Apr 2013, 09:09
Post #3912

Membru autentic

Ieri la pranz,pe Camil Ressu, pe la aceeasi trecere de pietoni unde un rusnac diplomat a zburat o fata, s-a intamplat un accident asemanator..
O tanti mai in varsta a lovit nu stiu pe cine pt ca lipsea victima da' din fericire nu cred ca a fost ceva grav..Fiind coloana nu alerga nimeni..
Trecerile de pietoni nu-s niste ziduri care sa te protejeze..
Asta trebuie invatata de catre pietoni..
Cu precadere copiii..

Indiferent de miile de discutii oamenii vor fi loviti,in continuare,inclusiv pe trecerile de pietoni..
Totu' depinde de atentie,preventie si mult noroc,de multe ori..

This post has been edited by iulia_boris: 16 Apr 2013, 09:10

--------------------
Dacia Dokker Laureate 1,6.. - B 696 BUL 2016
Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
+
crisolro
post 16 Apr 2013, 09:48
Post #3913

Iulia, sunt copii, sunt distrati, sunt in lumea lor, nu pot aprecia viteze si distante si nu au notiunea de distanta de franare. Oricat ai incerca sa le bagi in cap, cand vor fi cu alti copii sau adulti vor fi mai putin atenti sau poate chiar deloc. Asta e realitatea si o vad la propriul copil care prins de discutiile cu mine, uita sa se mai asigure si el - trece impreuna cu mine, pe langa mine si pe baza ca eu trec asigurat. Cand e singur, e foarte atent. Sincer, mi-e teama ca atunci cand va fi doar el si alti copii, atentia i-ar putea fi distrasa de ceilalti, de joaca etc.
Si copiii mai fac o prostie: cand vad ca un sofer opreste si-i lasa sa treaca, o iau la fuga pe trecere (exact de frica masinilor!) si nimeresc un sofer neatent de pe banda a doua sau contrasens. Este tiparul multor accidente cu copii pe treceri.
Atata timp cat soferii vor respecta culorile semaforului 100% ca la litera legii, viteza legala si prevederile privind reducerea vitezei in zona trecerilor (si reglementarile legate de oprirea in dreptul trecerilor - aviz meseriasilor de taximetristi in special), nu vor mai muri oameni si nici copii distrati pe trecerile de pietoni.
Si inca ceva: daca pietonul se afla unde n-are ce cauta, sa plateasca distractia! Chiar daca e pe trecere si e rosu, pentru ca atunci pune el viata altora in pericol.
Da, nici mie nu-mi place cand trec unul cate unul si nu astepata si ei 10-20 de secunde sa se adune cativa ... ce sa-i faci, nu toti au permis sau cap pe umeri ca sa inteleaga si soferii insa din spatele unei tone si jumatate de tabla trebuie sa fii mai responsabil decat cei care-s lipa-lipa.
Mi s-a intamplat si mie sa nu dau prioritate la treceri si in majoritatea covarsitoare a cazurilor a fost vina mea, nu a pietonilor.

This post has been edited by crisolro: 16 Apr 2013, 10:12

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp - cu nr absolut normal Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
+
iulia_boris
post 16 Apr 2013, 10:10
Post #3914

Membru autentic

Corect..
Io am mai spus-o ,cum ca in apropierea trecerilor de pietoni tin picioru' deasupra franei..

Am 2 cunostinte,feminine,care au murit lovite pe trecerile de pietoni..
Una acu' vreo 3-4 ani si alta acu' vreo 3 luni.

Sunt paranoica cand vine vorba de pietoni.

''Si inca ceva: daca pietonul se afla unde n-are ce cauta, sa plateasca distractia! ..''

Ceea ce s-a intamplat in Otopeni ,acu' cateva zile ,si din cauza caruia au murit 3 oameni..
Din pacate 2 erau pe motor asa ca n-au avut scapare.

--------------------
Dacia Dokker Laureate 1,6.. - B 696 BUL 2016
Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
+
papa_mulo
post 16 Apr 2013, 14:46
Post #3915

Membru autentic

QUOTE(iulia_boris @ 16 Apr 2013, 11:10)

Ceea ce s-a intamplat in Otopeni ,acu' cateva zile ,si din cauza caruia au murit 3 oameni..
Din pacate 2 erau pe motor asa ca n-au avut scapare.
*

Apropos de asta...nu inteleg de ce nu e montat in Otopeni cel putin un radar fix. S-ar evita multe accidente. Daca ar fi dupa mine as pune chiar 3, la 500 m dupa intrare, in centru si inainte de iesire obligand astfel soferii sa mearga legal. Sunt multi care merg acolo cu peste 100 si in acelasi timp multi pietoni care traverseaza neregulamentar, iar cand se intalnesc se intampla ce s-a intamplat zilele trecute.

--------------------
Renault Megane Estate 2018 dci90
Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018
Clio 1.2 16v - 2014
---------
Foste:
R11 Spring 1.6D - 1987
Trafic dci115 - 2008
+
UXE
post 16 Apr 2013, 15:07
Post #3916

Modelator

--------------------
Renault Symbol - UXE 2006 1.4 8v
Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
+
T.rac3Er
post 16 Apr 2013, 21:38
Post #3917

cr8or

toate masinile ar trebui prevazute din fabrica la soferul geamului cu un taser field. vine vreun "erou" din asta, activezi "emergency mode". scuipatori, bagatori de pumni.. basca, la rusi merg aia cu masinile descuiate de le intra borfasii peste ei si ii iau la omor in propria masina. dafuq?!

--------------------
Citro-mobil C4 2006 VTR+
Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
+
Tront
post 17 Apr 2013, 00:18
Post #3918

Membru incepator

Salutari.
Am vazut astazi un accident, o sa postez mai jos mai multe poze, dar acest accident mi se pare foarte ciudat.
Eu personal nu inteleg cum a ajuns acel taximetrist in stalp si bmwul in pozitia aia, masinile nu au fost mutate dupa impact.
Imi poate explica si mie cineva accidentul?

In poza cu schema, este intersectia unde a fost produs accidentul. Omuletul ala este pus fix in locul unde a fost accidentul.
Pacat de logan, acum sta parasit acolo si lumea vandalizeaza masina.
Multumesc!

Attached thumbnail(s)
image_1_.jpeg ( Size: 1.76mb ) Number of downloads: 430
image_2_.jpeg ( Size: 1.9mb ) Number of downloads: 489
image_3_.jpeg ( Size: 1.82mb ) Number of downloads: 487
image.jpeg ( Size: 2.05mb ) Number of downloads: 460
schema_accident.png ( Size: 118.87k ) Number of downloads: 434

--------------------
. . - . .
+
pishky
post 17 Apr 2013, 06:53
Post #3919

rca Naspa

From: Constanta

@ tront
negresit, atat taximetristii cat si soferii de bmw sunt foarte cuminti in trafic, respecta vesnic regulile de circulatie, sunt extrem de politicosi, amabili, atenti (si alte epitete).

Cat despre copii distrati, pe mine mama m-a invatat sa ma uit si in stanga si in dreapta si abia cand nu vine nici o masina sa trec.
da, s-a mai accentuat traficul de atunci, dar diferenta intre a te durea tabla, si a te durea un picior (sau preotul) ma face sa fiu atent la trecere (ca pieton).
Ca sofer daca il vad din timp pe pieton ca vrea sa treaca si se asigura il las, daca se arunca in disperare pe trecere ii trag inatai 2-3 cristosi si daca apuc sa opresc fara sa ma pupe din spate sau sa fac alte nebunii, opresc daca nu il claxonez sa fie atent.....plm...la mica intelegere.

--------------------
Reno, dizel, ca nu-mi permit o benzina
+
svclio
post 17 Apr 2013, 08:41
Post #3920

Membru autentic

Copiii sunt copii, ce sa aiba in cap, dar mie mi-au trecut in fuga pe trecerea de pietoni oameni in toata firea si gramezi de biciclisti, acum 1 saptamana, pe intuneric a traversat in fuga un tip in geaca neagra, abia l-am vazut (poate suna dubios dar am intuit ca o sa fie cineva prin zona si am mers cu ~ 45), daca il loveam eu eram tanarul care a spulberat cu bolidul un pieton care traversa regulamentar, de la stiri.

--------------------
renault clio 2 bicorp 2004 / dci 65 cai
+
gabize
post 17 Apr 2013, 09:10
Post #3921

DECONECTAT

From: ©City of Mini Roundabouts

Cei mai "periculoși" pietoni mi se par adolescenții. Nu toți, dar o parte importantă merg parcă teleghidați, cu aipodu' în buzunar și căștile în urechi, eventual și un fes sau o glugă trasă până pe ochi, nu văd și nu aud nimic. De căte ori nu m-am trezit în apropierea trecerilor de pietoni, cu câte unul care merge pe trotuar și virează brusc pe trecere, fără ca măcar cu coada ochiului să verifice traficul.

This post has been edited by gabizegrean: 17 Apr 2013, 12:22

--------------------
⚓ Am avut cândva o... barcă... acum doar un gândac H247
"Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
+
gotty
post 17 Apr 2013, 09:51
Post #3922

fagocer™ haituit

From: oriunde vreti voi....

E de la Pelicanul,nu i nicio paguba...

--------------------
Private Spice Member
+
vallixx
post 17 Apr 2013, 10:38
Post #3923

Membru nesuferit

QUOTE(Tront @ 17 Apr 2013, 00:18)
Salutari.
Am vazut astazi un accident, o sa postez mai jos mai multe poze, dar acest accident mi se pare foarte ciudat.
Eu personal nu inteleg cum a ajuns acel taximetrist in stalp si bmwul in pozitia aia, masinile nu au fost mutate dupa impact.
Imi poate explica si mie cineva accidentul?

In poza cu schema, este intersectia unde a fost produs accidentul. Omuletul ala este pus fix in locul unde a fost accidentul.
Pacat de logan, acum sta parasit acolo si lumea vandalizeaza masina.
Multumesc!
*

Cred ca taxiul a venit dispre Piata Moghioros, pe banda 3, pe langa tramvai si la un moment dat cred ca i s-a "sculat biggrin.gif " sa faca dreapta de pe banda 3......pare cel mai logic.....

--------------------
+
T.rac3Er
post 17 Apr 2013, 13:31
Post #3924

cr8or

exact acelasi lucru voiam sa il scriu si eu. a taiat brusc calea celui de pe b1, adica bmw
e posibil ca taxiulsa fi crezut ca ala merge tot la dreapta, spre valea argesului, si de fapt surpriza, asta a mers inainte.
sau de asemenea bmw sa fi fost incadrat pe banda de dreapta si sa fi sarit pe prima banda spre stadion, in acelasi timp cu taxiul. sa ii fi dat viteza sa prinda verde.

--------------------
Citro-mobil C4 2006 VTR+
Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
+
M i h a i
post 17 Apr 2013, 13:47
Post #3925

QUOTE(gotty @ 17 Apr 2013, 09:51)
E de la Pelicanul,nu i nicio paguba...
*

radmasa.gif radmasa.gif Pelicanul care face cra,cra tongue.gif

This post has been edited by M i h a i: 17 Apr 2013, 13:47

--------------------
------ ------ ------
+
Diac
post 17 Apr 2013, 13:56
Post #3926

Membru autentic

From: Bucuresti.

Cât am alergat eu dupa un pelican d-asta ca sa fac constatarea la accident... 022.gif

--------------------
Renault Megane sedane/Nissan X-trail - HAN/AIZ/DIA 2005/2017 Influence/Tekna
Alexandru.
+
solidconvert
post 17 Apr 2013, 16:28
Post #3927

Donator

Sau a venit pe bucla dinspre '' Shogun'' si a incercat sa intoarca in intersectie sa se duca spre strand (multi intorc asa acolo de cand cu metroul)... bmw ul a venit tare si la surprins...

--------------------
. . .
Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită.
+
vallixx
post 17 Apr 2013, 17:16
Post #3928

Membru nesuferit

Nu prea avea cum pentru ca vad ca e impins in stalp, inainte de scuarul de langa parc.
Daca vii sa intorci cum zici tu, il impingea in scuarul dintre sensuri.

--------------------
+
solidconvert
post 17 Apr 2013, 21:14
Post #3929

Donator

Asa este!... acum m.am uitat mai atent... smile.gif
Destul de ciudata pozitia, intr.o intersectie cum este aia de la fosta Tricodava mai nou Bila...

--------------------
. . .
Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită.
+
Fratzica
post 17 Apr 2013, 21:25
Post #3930

Zen

Group: Moderatori

QUOTE(Tront @ 17 Apr 2013, 00:18)
Salutari.

*

Un pelican in minus icon_mrgreen.gif
Cea mai scarboasa companie de taxi cu cei mai retardati soferi.

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
"The happier we are, the less we see." - some japanese guy
+
416 Pages « < 129 130 131 132 133 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th August 2025 - 07:23
Dacia