Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
crisolro |
![]()
|
||
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|||
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
uitandu-ma in veselie la filmele cu rusi de pe trafictube am invatat multe lucruri ca si pieton/sofer. sa imi feresc piele de cretinopati.
ca si cazul aprig disputat pe aici paginile trecute si asta cu statul la semafor. nu e vorba ca legea e lege. vrei sa ajungi la destinatie candti-ai propus in aceeasi stare in care ai plecat, atunci mergi mereu atent, ca in salbaticie. awareness perk |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
Alt_radu |
![]()
|
![]() Băgător de seamă ... Group: Members Posts: 261 Joined: 15 May 11 From: Bucuresti ![]() |
mai mult ca sigur taximetristul pe baza prioritatii de culoare galbena si bec verde si rosu deasupra a vrut sa faca dreapta de pe 2 ... problema apare cand exista si prioritatea e BeeMVe in ecuatie (depasind "regulamentar" pe partea stanga) ... Aceasta prioritate presupune: Viteza excesiva, schimbare de benzi fara semnal posibilitatea de profera injurii, etc. acest lucru a condus la un croncanitor in minus pe strazile patriei (da uneori discriminez dupa aspect)
Referitor la treceri de pietoni: te asiguri si treci (BTW limita de 30km/h in dreptul trecerii este doar in cazul in care se afla pieton in apropiere) ca pieton dar uneori iti sare micu' sau muștaru' cand vezi ca niciunul nu iti acorda prioritatea si mai forțezi o trecere pana la urma pe dreptul tau ... |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5dCi
- B-XXX-JIE
2005 Faceti motorina cat vreti ca eu tot de 50 Ron alimentez.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Tragic?!
Ca sa nu fi in stare sa eviti obstacol pe strada tre' sa mergi cam repejor... Plodu' ce cauta in bratele muierii? |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
tragic pentru copil si pentru cei ramasi
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Soferi model o sa fie supravietuitorii.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
T.rac3Er |
![]()
|
- supriza copii. ghiciti unde mergem noi in seara asta?
- in concediu - da, dar...undeee? - la mare? - la mare distanta de casa. eu cu mama voastra ne ducem la (asta nu mai stiu) si voi la sectia de terapie intensiva cum vi se pare? - yaaaay ![]() isi tina copilul de 5 ani in brate pe scaunul "mortului" |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Fiind noapte si avand viteza n-a vazut resturile de cauciuc pe sosea..
Io nu inteleg de ce gonea stiind ca are 3 copii in masina. Marea nu fugea de la locul ei. Cica era si preot.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
R19/16v |
![]()
|
Nu mai zic ca cineva trebuia sa-i indrepte spre prezervative...
|
--------------------
DS
5H
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
Eu nu inteleg ce legatura au prezervativele cu accidentul. Este tragic ca au murit . Punct. D-zeu sa-i odihneasca.
|
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(R19/16v @ 3 Jul 2013, 20:59) sunt mulți care atunci cănd întalnesc un obstacol trag dreapta de volan precum nebunii , pur si simplu nu contează pt ei că in dreapta este prapastie ori un tir staționat.Mai auzim nebunii de genul : a vrut sa evite un câine și a tras dreapta, pt el a fost fatal...De ce să nu faci praf câinele,dacă nu te simți în stare să ocolești cu abs ori nu ai mașină in stare ? ![]() *ai uitat un i mai sus ![]() This post has been edited by M i h a i: 3 Jul 2013, 23:38 |
--------------------
------
------
------
|
|
SandelBS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
Ar fi culmea sa aiba si soferul tirului o parte din vina ca ar fi folosit un cauciuc peste limita de uzura. Din moment ce ala e semnalizat pe banda de urgenta (avarii + triunghi din ce am vazut) gheorghe asta merge ca si cum n-ar fi nimic. Doar presupun ca viteza era undeva la 150 km/h (posibil sa mai fi redus pana la impact dar nu cu mult).
Asta e, asa se intampla cand la volan sunt vitezomani, insa la primul caine, prima bucata de cauciuc se caca pe ei de frica si fac cea mai mare greseala - slalom, in loc de franare drept inainte. Eu am patit ceva de genul, am intrat pe A2 de pe centura, si imediat cum am iesit de pe banda de accelerare i-a facut poc cauciucul unei dacii in fata mea (nu semana cu un michelin, pirelli, nici macar debica noi) si noroc ca aveam vreo 90 si a aterizat bucata pe asfalt inaintea mea si am trecut peste ea. Nici n-am avut timp sa ma impacientez. In cazul de fata cred ca s-a speriat si din cauza celuilalt sofer care a ocolit bucatile de cauciuc. |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
str77 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 24 October 11 ![]() |
Cateva poze care circulau pe fb.
Accidentul a fost in BV, se pare ca soferul din peugeot era in stare destul de grava. A se observa diferenta de deformare a caroseriilor dintre 2 masini din epoci diferite. Attached thumbnail(s) 945346_536126086454235_1570821101_n.jpg ( Size: 147.84k ) Number of downloads: 364 1009756_536126093120901_1934642636_n.jpg ( Size: 120.31k ) Number of downloads: 426 |
--------------------
Renault
Megane 4
- BV
1.5 EDC
|
|
R19/16v |
![]()
|
Diferenta de masa cred ca a contat cel mai mult...
Tare mi-e ca tactoru' e de vreo 2 ori mai greu decat pejosu' ala mic... |
--------------------
DS
5H
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
R19/16v |
![]()
|
Citeaza.
|
--------------------
DS
5H
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
"110. Care sunt pacatele strigatoare la cer? Pacatele strigatoare la cer sunt: 1) Uciderea savarsita cu voie.
2) Sodomia, adica desfraul impotriva firii, precum si impiedicarea cu stiinta a zamislirii de prunci si lepadarea lor. ". Deci si prezervativele nu e voie. Dar sa lasam asta ca e off-topic rau de tot. This post has been edited by Diac: 4 Jul 2013, 13:02 |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA
|
|
R19/16v |
![]()
|
N-am eu treaba cu d-astea.
4 Jul 2013, 14:08: Cartea aia are nevoie de un update. This post has been edited by R19/16v: 4 Jul 2013, 13:08 |
--------------------
DS
5H
|
T.rac3Er |
![]()
|
o fi fost adevarata legea aia cu pacatul cand erau cateva zeci de mii de suflete omenesti pe tot mapamondul si ra recomandata inmultirea iepureasca. sa tot dai la gaurica sa scoti prunci.
da' acum ne sufocam draq si nici conditii de trai nu ai. e pacat mult mai mare sa nasti copil si sa il chinui. sa il expui unor conditii de trai mult inferioare. e mult mai grav sa torturezi sa chinuiesti si faci rau cu intentie unui alt suflet decat daca te abtii sa il aduci pe lume, si mult mai grav decat omorul cu intentie. odata omorat nu mai simti nimic, scapi, free..dar sa fii chinuit zi de zi e mult mai rau. sa ai o sansa mai putina la o viata sanatoasa pt ca o familie de tigani saraci lipiti pamantului debarca cate 10-15 gandacei care la randul lor se inmultesc la fel, rezultand o crestere exponentiala a alora si asa sub nivelul minim existential... si cat timp dumnezeul biblic consimte la sclavagism, si superioritatea masculului human fata de femela (deci este partinitor si non egal fata de creatia sa), nu am decat o singura pozitie: YOUR ARGUMENT IS INVALID. |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
Diac |
![]()
|
Tipic franceze reactiile pe aici
![]() |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA
|
|
UXE |
![]()
|
Another one: tata tembel cu copii in masina + viteza + tir
http://www.evz.ro/detalii/stiri/accident-g...it-1045895.html |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
cum reactioneaza francezii? si la ce?
|
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
mrc82 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 19 August 08 From: Constanta si pretutindeni ![]() |
De curiozitate:
![]() ![]() This post has been edited by mrc82: 4 Jul 2013, 17:28 |
--------------------
Renault
Megane II
2008 Privilege, 1.6 16v 82kW The crowd is yelling and...and...THE SHIT HITS THE FAAAN!!!
Cine umbla noaptea? Bufnita si liliacu`, marinaru` si cu dracu`... |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
UXE |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
Nene, era preot. Punct. Nu avea voie cu gume. Asta nu inseamna ca e vreo legatura cu accidentul sau cu trasul de volan aiurea. Pe de alta parte poate i-a vrut pe toti. Au murit niste copii, mai oameni.
Asta e tragedia. Chestia cu gumele aici mi se pare deplasata. Totusi de dragul discutiei, daca ala poate incalca regulile preotiei, cu gumele, voi de ce nu le incalcati pe ale voastre de la munca? Mai ales pe alea cu bautura? Chestia cu religia s-a mai diascutat. Aprins. Cei de mai sus nu cred in Dumnezeu. Ok. No problem. Biblia s-a scris atunci, in niste imprejurari, de niste oameni care credeau in ceva. Urmatorii dupa ei au vazut acolo cuvantul lui Dumnezeu. Si urmatorii la fel. Si tot asa. Ca unii care au vazut profit din asta o fac de rusine, ei bine, noi avem pretentia ca stim sa-i deosebim de cei care cred in ea. Nu putem generaliza ca alde "sil vu ple musiu" ![]() |
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
QUOTE(R19/16v @ 4 Jul 2013, 13:06) N-am eu treaba cu d-astea. <span class='edit'>4 Jul 2013, 14:08:</span> Cartea aia are nevoie de un update. 744.jpg |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
![]() |
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 07:23 |