Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
![]() ![]() ![]() |
Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora
mrc82 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 19 August 08 From: Constanta si pretutindeni ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
2008 Privilege, 1.6 16v 82kW The crowd is yelling and...and...THE SHIT HITS THE FAAAN!!!
Cine umbla noaptea? Bufnita si liliacu`, marinaru` si cu dracu`... |
|||
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Din intamplare scuteristul are permis si de masina si de motocicleta, dupa cum afirmau colegii lui la tv. Asta a fost conjunctura, s-au implinit mai multi factori, fiecare parte are circumstante atenuante, dar pana la urma asta a fost.
La mine in cartier, Berceni adica, e plin de dube izoterme adica patratoase rau parcate pe colt, zilnic fac stanga pe o straduta fara sa am fizic cum sa ma asigur. Noroc ca pe stradutele astea se merge incet. This post has been edited by Diac: 27 Feb 2013, 23:52 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mrc82 @ 27 Feb 2013, 19:51) Aici e buba: cand se va incerca eliminarea cauzei pe cai legale o sa putem vorbi de spiritul si nu litera legii. Si introducerea notiunii de autor moral, evident. Daca ar amenda la sange idiotii care parcheaza pe coltul intersectiei si inculparea lor in caz de accident ar fi o treaba. Dar deh: ![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 27 Feb 2013, 14:38) gentilmen, tiriac.... muahahahahahahahahahahah Nu confunda cu "bonom" sau mai stiu eu ce altceva ... "gentlemen" este, sa nu ne kk pe noi...ca o avea el alte bube nu contest. |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vallixx @ 27 Feb 2013, 16:04) Deloc. Conform legii, ai putea sa o bagi la neacordare de prioritate DAR uitati ca mai era o banda libera pe unde "calaretul" putea linisitit sa treaca. Daca calea lui de rulare era total obturata, ceea ce nu e cazul, e neacordare de prioritate. asta e din manualul de conducere al symbolului? au adoptat astia o noua regula pt prioritate? vecine daca iei traducerea de gentleman = barbat, atunci e adevarat, pt restul ![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Pana una-alta, a venit primavara si a inceput sezonul motociclistic. Deci ochii in oglinzi, colegilor
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
silvik1313 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 30 March 08 From: Bucuresti S5 ![]() |
de la Top Gear Korea
|
--------------------
Dacia
Break
CLI 2003
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
now that's what you call a SORE LOOSER
![]() s-a trantit de pamant si a inceput sa se vaite ![]() pun intended |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Tineti minte accidentul asta?
Fotografie0211.jpg ( Size: 203.53k ) Number of downloads: 921 Azi dimineata s-a intamplat unul asemanator. O masina de Politie a iesit de pe Grigore Ionescu fara sa se asigure si a aruncat alta masina in chiosc distrugand doar partea din fata de data asta. |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Deci data trecuta nu fu Tico..
Acu' era un Ford K.. Politaii?? ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
M-am informat si a fost invers fata de ce am zis eu: celalalt a iesit de pe Grigore Ionescu si a intrat in masina de politie.
|
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Tamango |
![]()
|
Cum ar zice politia, n-a adaptat viteza la conditiile de drum ...
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
alegi fiica noastra. el sau noi.
e putin macabru, but still funny. cea mai buna lectie de soferie. mergem cum mergem dar important este sa ajungem la destinatie in starea in care am plecat. nu avem timp de pierdut cu injuraturi, claxoane sau accidente. go where you were supposed to go. |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
mariusscout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 413 Joined: 15 December 10 ![]() |
|
--------------------
Renault
Koleos
2013 2.0 dci Dac-ai fost prost când erai mic, acuma numa` te joci.
|
|
Tamango |
![]()
|
Vatmanu' de Bucuresti loveste din nou:
http://jurnalul.ro/stiri/observator/accide...aie-640088.html "Un taxi a fost prins între două tramvaie ale liniilor 1 și 11, în zona intersecției Șoseaua Progresul cu Calea 13 Septembrie, șoferul și o femeie care se afla în mașină fiind duși la spital, Cele două persoane rănite nu au rămas încarcerate în urma accidentului, acestea fiind scoase pe geamuri din mașina prinsă între cele două tramvaie, a precizat Daniel Vasile. La fața locului au fost trimise un echipaj de prim ajutor, unul de descarcerare și o autospecială de stingere incendiu. " Oi avea eu boala pe taximetristi dar de data asta le dau dreptate. Fac pariu ca taximetristul nu a taiat fata tramvaiului (sa se duca unde? in celalalt tramvai ?) si ca astepta cuminte pe linia tramvaiului, incadrat sa faca stanga. Cei care cunosc zona stiu. Dobitocii de vatmani au intrat in el pe principiul "ce cauti pe linia mea". Ce uameni ... |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
Highwayman |
![]()
|
La TV au zis ca taximetristul a vazut tramvaiul si a accelerat fiind lovit de celalalt. Eu cred ca s-a uitat in stanga, a vazut tramvaiul si a calcat-o dar nu s-a mai uitat si indreapta sa vada celalalt tramvai. Sau ceva pe-acolo... daca tot suntem la pariuri pe neve.
|
--------------------
-
-
|
|
Tamango |
![]()
|
Pai pariu pe neve ca n-am vazut stirea la tv, doar ce era scris pe site.
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
Highwayman |
![]()
|
Pai pun pariu ca daca ma uitam la stirea asta la TV pe mai multe posturi puteam sa-ti prezint mai multe variante.
![]() Eu am vazut pe Digi si aia tot insista cu intrebarea daca taxiul avea cauciucuri de iarna de parca in cazul de fata conta. This post has been edited by Highwayman: 27 Mar 2013, 14:09 |
--------------------
-
-
|
|
Tamango |
![]()
|
Pe irealitatea ... cica a fost implicat si un tir. Deja se schimba datele ...
This post has been edited by Tamango: 27 Mar 2013, 14:24 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
daca si asta e cu vatmanul hai sa o lasam ca macane rau de tot.
foarte bine i-au facut-o. la absolut orice imbecil care considera ca drumul e al lui si face ce vrea, ii doresc sa ii apara un astfel de tramvai de nicaieri sa il sifoneze. ca o exemplificare a nemerniciei: chiar sub ochii mei o nemernica cu seria 6 a oprit in strada (2 benzi pe sens) a pus avaria (a blocat niste masini parcate in oblic) si a blocat masina. s-a dus la agentia imobiliara de la parterul blocului invecinat. dar, inainte s-a intalnit cu un grup de pizdipoance si niste cocalari care veneau spre ea la pas. acum vine surpriza surprizelor era un loc liber pe langa care a trecut non-salant. de ce nu a intrat in el? am avut placerea sa aud raspunsul. "aah, vai draga, uite iti pastrasem loc sa intri aici." adresata unei dintre toampele perpedes. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aveam bagaje si nu puteam sa le las pe jos, dar comentam cu tatal meu destul de tare sa auda si ea (la adresa ei) cu cuvintele de mai devreme injositoare pt o femeie si la faza care o facea. si cu coada ochiului asteptam reactia.absolut nimic. a durut-o fix in nimic. finalul orgasmic?! cand am traversat strada am surpris cu coada ochiului ca parca cineva se indreapta la una din masinile blocate. un focus nou (numere normale). ajungand pe malul celalalt, ghici simfonia care nu s-a lasat prea mult asteptata. si paaana am ajuns in scara blocului si urcat toooot mai canta claxonul sarmanului om. oare nu ii doresc respectivului un tramvai?! numai asa de dragul de a ramane pagubit nenorocitul de om care in tupeul lui isi bate joc de altii?! pun mana in foc ca de vina este taxiul. |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
Dj_captainu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 362 Joined: 14 June 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu merg zilnic cu tramvaiul pe acolo...de foarte multe ori vatmanul franeaza brusc pentru ca multi dobitoci ii taie calea fara sa se asigure...asa ca nu mai dati vina pe vatmani ca nu sunt mereu de vina. Cat despre taximetristi, nu stiu daca exista o alta natie care sa calce mai multe linii continue, sa stationeze pe trecerile de pietoni ori in intersectii, sa opreasca in mijlocul strazii, etc.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- IL-16-RYN
2003 , 1.9DCI, 120CP Laguna 2 Dynamique
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
Accident grav in jud. Satu Mare, impact frontal http://www.satumareonline.ro/cp/7/10179/Pa...Livada#stayhere
|
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Cu placere de pe plaiurile Maramuresene va prezint un sofer Vasluiean beat crita
23 de minute de ras incontinuu http://www.emaramures.ro/Video-Maramures/1...le-politistilor PS: Doamne exista asa soferi? O_o |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Mie nu mi se pare de ras... cred ca.l calcam in picioare pana se trezea... si inca putin dupa aceea...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
nu conteaza zona de unde provine, conteaza ca aia cu e clasu muci de unde isi recupereaza prejudiciul., daca n-are casco (vad ca se practica)
|
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
Accident cu doi morti la iesirea din judetul Botosani spre Suceava ( ultima curba inainte de podul de peste Siret ). Un TIR rasturnat in camp ( soseaua acolo e pe un dig care se ridica cam 1,5-2 m fata de lunca Siretului ) si un taxi Logan ( probabil - n-am reusit sa-l identific exact ) facut zob. Se pare ca taxiul a intrat pe contrasens si a lovit TIR-ul. Soseaua e blocata si se ocoleste printr-o balastiera.
|
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th August 2025 - 05:55 |