Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

416 Pages « < 131 132 133 134 135 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Accidente, Cu Renault si nu numai, ale noastre sau ale altora

R19/16v
post 4 Jul 2013, 22:30
Post #3961

Oldschool Member

Group: Moderatori
From: Ploiesti

QUOTE(D-Ice @ 4 Jul 2013, 21:23)
Nene, era preot. Punct. Nu avea voie cu gume. Asta nu inseamna ca e vreo legatura cu accidentul sau cu trasul de volan aiurea. Pe de alta parte poate i-a vrut pe toti. Au murit niste copii, mai oameni.
Asta e tragedia. Chestia cu gumele aici mi se pare deplasata.

Asta inseamna ca de cate ori ii casuna pe nevasta'sa tre' sa toarne d-un puradel!?

Gogu' cica mor fro 21.000 de copii zilnic, cam unu' la 4 secunde.

Totusi de dragul discutiei, daca ala poate incalca regulile preotiei, cu gumele, voi de ce nu le incalcati pe ale voastre de la munca? Mai ales pe alea cu bautura?

Cam ce te-ar putea face pe tine sa crezi asta?! Care-i ala care respecta orice regula absolut perfect?

Chestia cu religia s-a mai diascutat. Aprins.
Cei de mai sus nu cred in Dumnezeu. Ok. No problem.
Biblia s-a scris atunci, in niste imprejurari, de niste oameni care credeau in ceva. Urmatorii dupa ei au vazut acolo cuvantul lui Dumnezeu. Si urmatorii la fel. Si tot asa. Ca unii care au vazut profit din asta o fac de rusine, ei bine, noi avem pretentia ca stim sa-i deosebim de cei care cred in ea. Nu putem generaliza ca alde "sil vu ple musiu"  biggrin.gif
*

N-am zis ca nu cred in Dumnezeu, nu cred in biblie, pentru ca, ca si tot restul cartilor "istorice" a fost scrisa de invingatori. Si nici nu cred ca fiinta aia suprema care e Dzeu e aberanta, pentru ca 99% din biblie si din obiceiurile crestinesti sunt aberante. Dumnezeii altora sunt si mai aberanti, nu-i bai.

4 Jul 2013, 23:36:
Tind sa cred ca fiinta aia suprema este relativ corecta, uneori chiar ironica, poti spune multe despre ea, dar nu aberanta.

This post has been edited by R19/16v: 4 Jul 2013, 22:36

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alt_radu
post 5 Jul 2013, 01:42
Post #3962

Băgător de seamă ...

Group: Members
From: Bucuresti

QUOTE(SandelBS @ 4 Jul 2013, 00:10)
Ar fi culmea sa aiba si soferul tirului o parte din vina ca ar fi folosit un cauciuc peste limita de uzura. Din moment ce ala e semnalizat pe banda de urgenta (avarii + triunghi din ce am vazut)

Daca se poate dovedi ca soferul de tir a folosit cu stiinta anvelope peste limita de uzura este si el vinovat ... Tir-ul o fi fost stationat cu lumini de avarie aprinse, dar resturile anvelopei nu erau semnalizate, anvelopa a fost a tirului, rezulta ca starea de pericol a fost creata de soferul tirului.

Daca un sofer vireaza stanga (neacordare de prioritate) iar tu ca sa il eviti intri in copac, cu toate ca el a semnalizat corect ca face stanga tot el e de vina, chiar daca intre cele doua vehicule nu s-a petrecut vrun impact ...

Daca banda de rulare a unei anvelope cedeaza si trece prin parbrizul autovehiculului din spate cel de la volanul autovehiculului din fata este de vina ...

PS. @SandelBS: Daca soferul unui autovehicul, cu buna stiinta pleaca in cursa cu un autovehiculul care prezinta defecte grave (anvelope uzate, lipsa frana, anvelope neconforme, probleme la directie) si face accident din vina sa, este vinovat. Faptul ca a acceptat sa plece in cursa astfel se considera circumstanta agravanta ...

--------------------
Renault Megane 2.1 1.5dCi - B-XXX-JIE 2005
Faceti motorina cat vreti ca eu tot de 50 Ron alimentez.
+
UXE
post 5 Jul 2013, 07:44
Post #3963

Modelator

QUOTE(Alt_radu @ 5 Jul 2013, 02:42)

Daca un sofer vireaza stanga (neacordare de prioritate) iar tu ca sa il eviti intri in copac, cu toate ca el a semnalizat corect ca face stanga tot el e de vina, chiar daca intre cele doua vehicule nu s-a petrecut vrun impact ...

Care e legea asta pentru situatii fara impact? Nu vorbim de legea moralitatii..

--------------------
Renault Symbol - UXE 2006 1.4 8v
Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
+
Tamango
post 5 Jul 2013, 07:55
Post #3964

Biciclist

QUOTE(Alt_radu @ 5 Jul 2013, 01:42)
resturile anvelopei nu erau semnalizate, anvelopa a fost a tirului, rezulta ca starea de pericol a fost creata de soferul tirului.
*

Asa e ... tiristul avea obligatia sa le ia de pe sosea.

Art. 125. - (1) Se interzic participantilor la trafic aruncarea, lasarea si abandonarea de obiecte, materiale sau substante, precum si crearea de obstacole pe drumul public.

(2) Persoana care nu a putut evita crearea unui obstacol pe drumul public este obligata sa îl înlature si, daca nu este posibil, sa îi semnalizeze prezenta si sa anunte imediat administratorul drumului public si cea mai apropiata unitate de politie ori primul politist întâlnit.

(3) Obligatia de anuntare a politiei revine si participantilor la trafic care au sesizat existenta pe drum a unui obstacol sau a oricarei alte situatii periculoase pentru fluenta si siguranta circulatiei.

--------------------
Suzuki Vitara 1,6 AT 2017
Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
+
UXE
post 5 Jul 2013, 08:00
Post #3965

Modelator

Ok.. eu oricum nu cred ca s-ar fi riscat ala cu tiru sa se apuce cu lanterna sa umble pe autostrada cautand ramasite.. si nici nu cred ca avea timp ca il beleau aia instant. In situatii d-astea nu prea ai ce face. Eu ma intreb de ce nu a evitat la fel ca primul din fata lui care a scapat..

--------------------
+
SwatKat
post 5 Jul 2013, 09:35
Post #3966

Membru autentic

From: eterna si fascinanta RO

Eu cred ca nu era atent sau poate il furase o secunda somnul... Mai ales ca avea masina in fata, inteleg ca nu era foarte departe in fata si trebuia sa vada ca ala a franat/ocolit.... Oricum, nasol,

--------------------
Skoda O3 FL 1.4TSI DSG 2017
Ex -M2.2, 1.5/100
+
wolfin
post 5 Jul 2013, 10:41
Post #3967

Haha

--------------------
pegas 3120 din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
+
Diac
post 5 Jul 2013, 11:48
Post #3968

Membru autentic

From: Bucuresti.

QUOTE(UXE @ 5 Jul 2013, 08:00)
Eu ma intreb de ce nu a evitat la fel ca primul din fata lui care a scapat..
*

Poate tocmai asta a fost : a tras de volan violent si a pierdut controlul. Ala din fata o fi trecut peste resturi. Un prieten de-al meu a luat in Italia o cala de roata la viteza mare, peste 150. Probabil cazuta de la un tir. Doar s-a infipt in frâna si s-a tinut de volan. Si-a facut masina praf, dar el n-a patit nimic.

--------------------
Renault Megane sedane/Nissan X-trail - HAN/AIZ/DIA 2005/2017 Influence/Tekna
Alexandru.
+
Alt_radu
post 5 Jul 2013, 14:02
Post #3969

Băgător de seamă ...

@UXE: Conform legislatiei in vigoare el a creat starea de pericol, el este vinovat de producerea accidentului. Problema la accidentele fara impact e ca daca nu exista martori sau inregistrari video sunt al dracu de greu de demonstrat.
Ca sa iti faci o idee: am un prieten care pe motocicleta fiind a tras de frane cat a putut ca sa nu intre intr-o proasta care a iesit dintr-un drum secundar. Fiind ud pe jos s-au blocat rotile si motociclistul a cazut iar motocicleta nu a avut contact cu autovehiculul. Politistii au declarat-o vinovata de producerea accidentului pe cea din masina, care nu a acordat prioritate de trecere.

--------------------
Renault Megane 2.1 1.5dCi - B-XXX-JIE 2005
Faceti motorina cat vreti ca eu tot de 50 Ron alimentez.
+
UXE
post 5 Jul 2013, 14:21
Post #3970

Modelator

Stiu.. e detaliat totul pe motociclism.ro tongue.gif

--------------------
+
UXE
post 16 Jul 2013, 07:19
Post #3971

Modelator

--------------------
+
papa_mulo
post 16 Jul 2013, 09:21
Post #3972

Membru autentic

Apropos de accident de moto. A fost unul in Otopeni la "deschiderea sezonului" undeva la mijlocul lui Aprilie. Eram in McD din Otopeni cand s-a intamplat si cred ca am plecat de acolo probabil la 10-15 minute dupa ce s-a produs...traficul era deja deviat, politie, salvari etc. Dupa ce am ajuns acasa am vazut stiri la TV si apoi am cautat pe net sa vad despre ce e vorba...am ajuns astfel sa citesc zeci de pagini pe motociclism.ro
http://www.motociclism.ro/forum/index.php?...cident-otopeni/
Motivul pt care postez: am ramas socat de ce am citit acolo, nu imi vine sa cred cati purtatori ilegal de creier se afla pe doua roti ... probabil ca in aceeasi masura ca si pe 4, dar oricum, m-a socat cat de multi infantili se dau pe doua roti in trafic si cat de indarjiti sunt in prostia lor cand unul mai experimentat si responsabil le atrage atentia ca ce fac pe strazi nu e tocmai bine. Incerc sa fiu obiectiv si sa ma gandesc cum eram eu la varsta aia, imi dau seama ca daca nu eram chiar asa dobitoc tot eram predispus la terbilism si greseala...dar din fericire am avut parinti care au gandit si pt mine in anumite momente. Nu pot intelege ce e in mintea unui om "cica" matur care cumpara copilului lui de 18-22 ani o bomba pe doua roti...cred ca parintii de genul asta sunt adevaratele "foarfece ale mortii"despre care scria Cabral aici(il apreciez, dar s-a cam lasat luat de val la gandurile asternute acolo):
http://www.cabral.ro/din-trafic/accident-d...tumim-primariei

Interesante si comentariile lui "Dan" pe 17 si 22 aprilie pe blogul lui Cabral, totusi nu am reusit sa gasesc nicaieri ceva mai oficial referitor la acest accident. Chiar asa, concluziile oficiale ale accidentelor nu sunt publice, sau sunt accesibile doar celor implicati si familiilor lor?

This post has been edited by papa_mulo: 16 Jul 2013, 09:25

--------------------
Renault Megane Estate 2018 dci90
Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018
Clio 1.2 16v - 2014
---------
Foste:
R11 Spring 1.6D - 1987
Trafic dci115 - 2008
+
M i h a i
post 16 Jul 2013, 11:11
Post #3973

QUOTE(papa_mulo @ 16 Jul 2013, 09:21)
Nu pot intelege ce e in mintea unui om "cica" matur care cumpara copilului lui de 18-22 ani o bomba pe doua roti...cred ca parintii de genul asta sunt adevaratele "foarfece ale mortii"
*

un motor nu este scump , iar la 22 ani ai toate șansele să muncești și să-ti cumperi tu.Părinții care cumpăra așa ceva pt copii sunt rarități.Stiu două persoane care au muncit o vară intreagă la mare tocmai pt că părinții nu le dadeau bani pt motor, acum au motor.La 2000 E iți iei Suzuky Gsx R de prin 2003..asadar ceva care fuge smile.gif

--------------------
------ ------ ------
+
T.rac3Er
post 16 Jul 2013, 11:54
Post #3974

cr8or

ce sa ma ingrozesc. inca unu care a facut ce trebuia. s-a dus in stilp fara sa mai ia pe cineva cu el, sau mai rau sa incarca constiinta altui om.

idem si la biciclete, scutere.
pt ca sunt foarte accesibile ca pret, foarte multi oameni au acces. si cum majoritatea umanitatii e formata din indivizi cu grave probleme de natura intelectuala sau psihica, e clar ca astia vor ajunge sa impanzeasca strazile.

doamne ajuta sa fim feriti de indivizi din astia sa se duca la draq unde vor ei, dar fara sa implice pe altcineva. singuri in pustiu

--------------------
Citro-mobil C4 2006 VTR+
Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
+
papa_mulo
post 16 Jul 2013, 11:56
Post #3975

Membru autentic

Nu are rost sa nu vedem "trendul" asta de inconstienta de dragul unor cazuri izolate. Foarte putini tineri de 22 ani sunt capabili sa stranga din munca proprie cateva mii euro...traim in RO si stim realitatile. Locuri de munca putine, bani putini...de abea te poti intretine dar sa mai si strangi. Nu ai "toate sansele" cum zici tu...sansele sunt minime. Nu cred ca vorbesti serios cand spui ca parintii care cumpara asa ceva copiilor sunt raritatii...vad pustime garla de abea iesiti din bac cu motoare si masini de te cracanezi. unde naiba muncesc astia sa ma duc si eu...

This post has been edited by papa_mulo: 16 Jul 2013, 11:59

--------------------
Clio 1.2 16v - 2014
---------
Foste:
R11 Spring 1.6D - 1987
Trafic dci115 - 2008
+
Bwwlan
post 16 Jul 2013, 14:45
Post #3976

Membru autentic

From: .de, ex Cluj

Doua cazuri de copii care au fost de bani gata:

Unu' din TM. Ta-su avocat "bazat", ma-sa stomatoloaga, doua cabinete. Copchilu' a facut praf 2 BMW-uri pana la 22 de ani, un E24 si un E36 M3, dupa care s-a dus la ta-su si i-a zis ca nu mai vrea masini, sa-i ia motor. I-a luat un K1300R. Asta si-a luat gagica si a plecat de la TM la B; undeva pe la Orastie a intrat intr-o depasire cum doar motociclistii-s capabili sa faca si s-a infipt intr-o Raba la 250 km/h. Evident, au murit amandoi pe loc. L-am cunoscut si pot spune ca, atunci cand am aflat c-a murit, n-am fost surprins.

Era un caz prin presa acu' vreo 7-8 ani: un pushtiulik de 18 ani din Bucale, singur la parinti, a primit cadou de la mamica si taticu', fiindca a fost destept si si-a luat bacul si avusese si majoratu' tot p'acolo, un Jaguar (nu mai stiu exact ce model). La 4 zile dupa ce si-a luat carnetul, a luat doua pupeze de 18 ani in masina sa mearga pe DN1 la Ploiesti sa nushce. Undeva inainte de Saftica a scapat masina de sub control la 160 km/h si s-au facut praf. Evident, niciunul n-avea centura. In cazul asta, practic, ai lui i-au luat un cosciug de 70K Euro.

Lipsa de experienta, a valorii banului muncit si varsta frageda au deseori urari tragice. Daca mai e si o pasarica in ecuatie, consecintele aproape ca devin previzibile. Nu asa a fost si accidentul ala de la Romana, de venea ala de pe Magheru cu 150 sau cat dreq si evident ca a ratat curba pe Lascar Catargiu...

LE: caz trait de mine: aveam un prieten la TM, om bonav cu capu' Veneam de la Arad la TM, cica "hai sa-ti arat cev": imi da un ceas cu cronometru, apasa butinul, zice: "uita-te si zi-mi cand intram in TM" Mi-am vazut moartea cu ochii in repetate randuri pe drumul ala: flashuri masinilor pe contrasens, depasiri din scurt, 100km/h+ in localitate, eu urlam la ala si el radea ca tampitu' "ce-i, ti-i frica? stai linistit c-am facut drumul asta de sute de ori, pot sa-l fac cu ochii-nchisi".
Cand am ajuns in TM, la tabla, zic, 18 minute si ceva si ala s-a apucat sa injure: sa-l f... pe ala cu Cielo, ca altfel scoteam sub 18, am scos si 17:30. De atunci nu m-am mai urcat cu el in masina si de fiecare data cand auzeam ca a avut loc un accident pe AR-TM, ma asteptam sa-i aud numele. Pana la urma a comis-o pe Sibiu-Deva, cu un amarat de C3: era in masina cu o gagica si intr-o curba larga la dreapta din cauza vitezei, masina a acvaplanat, a supravirat, el a tras invers de volan si a ajuns perpendicular pe drum, unde a fost lovit in dreapta de un TIR. Tipa a murit pe loc, el a avut nevoie de operatii multiple la Milano. Initial i s-a deschis dosar penal pentru omor, insa ai lui au facut ceea ce a fost nevoie si tiristul si-a schimbat declaratia, ca a vazut cum cica i-ar fi explodat un pneu dry.gif si de aia s-a petrecut minunea. Acuma, ala-i in America.

This post has been edited by Bwwlan: 16 Jul 2013, 15:04

--------------------
VW Golf Sportsvan 2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline
"Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous
+
Tamango
post 17 Jul 2013, 12:19
Post #3977

Biciclist

Cat de dobitoc sa fii sa intorci pe autostrada: http://www.realitatea.net/accident-rutier-...rm_1226122.html

De asta chiar imi pare bine, smeker cu Bentley, a vrut sa "faca" coloana oprita la bariera la cale ferata. Din fericire, a fost "facut" de tren: http://www.rtv.net/accident-grav-in-bucure...tren_89540.html

--------------------
+
dan22y
post 17 Jul 2013, 12:23
Post #3978

Membru autentic

From: B

Am mai scris si dincolo:

Din comentarii:
Decat fraierii opreste la bariera, shmekerii trece...

Cred ca avea dreptate huh.gif

This post has been edited by dan22y: 17 Jul 2013, 12:24

--------------------
R M - B 8
+
UXE
post 17 Jul 2013, 12:23
Post #3979

Modelator

Un mafiot in minus happy.gif .. Bine ca trenul nu a patit nimic.

--------------------
+
T.rac3Er
post 17 Jul 2013, 12:25
Post #3980

cr8or

autostrada A4?!
dafuq...care mai e aia?...ne-am impanzit de autostrazi, numai segemente de 40km radmasa.gif intre "nicaieri deal" si "mai incolo vale"

This post has been edited by T.rac3Er: 17 Jul 2013, 12:26

--------------------
Citro-mobil C4 2006 VTR+
Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
+
Bwwlan
post 17 Jul 2013, 13:09
Post #3981

Membru autentic

From: .de, ex Cluj

Cate stele EuroNCAP are un Bentley? huh.gif

nae_nicolae_deces_accident_feroviar.jpg ( Size: 111.02k ) Number of downloads: 313

--------------------
VW Golf Sportsvan 2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline
"Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous
+
papa_mulo
post 17 Jul 2013, 13:12
Post #3982

Membru autentic

EuroNCAP are 5, dar Locomotiva'NCAP n-are nici una...

This post has been edited by papa_mulo: 17 Jul 2013, 13:13

--------------------
Clio 1.2 16v - 2014
---------
Foste:
R11 Spring 1.6D - 1987
Trafic dci115 - 2008
+
T.rac3Er
post 17 Jul 2013, 13:43
Post #3983

cr8or

pai cred ca avea o singura "Steaua Euro in cap" nenea asta ruda cu behehekaaliii icon_mrgreen.gif

trenul are immunity to steaua, si deci sparge orice protectie iN CAP

--------------------
Citro-mobil C4 2006 VTR+
+
Tamango
post 17 Jul 2013, 13:57
Post #3984

Biciclist

Se pare ca prioritatea de jmecher nu a functionat de aceasta data. Io' zic ca trenu' e de vina !
Mecanicul locomotivei avea datoria sa caste bine ochii, sa isi imagineze ca in zona Pipera circula in Bentley numai personalitati de prim rang, protejati ai lui Gigi. Mecanicul trebuia sa astepte smerit, cu mult inainte, la trecerea de cale ferata, sa afle telefonic, de la politie, daca vreo personalitate din zona are indreptat Bentley-ul catre acel punct si, numai dupa ce avea toate asigurarile ca drumul e liber, sa repuna trenul in miscare.

--------------------
+
papa_mulo
post 17 Jul 2013, 14:01
Post #3985

Membru autentic

QUOTE(Tamango @ 17 Jul 2013, 14:57)
Mecanicul trebuia sa astepte smerit, cu mult inainte, la trecerea de cale ferata, sa afle telefonic, de la politie, daca vreo personalitate din zona are indreptat Bentley-ul catre acel punct si, numai dupa ce avea toate asigurarile ca drumul e liber, sa repuna trenul in miscare.
*

Ce atatea complicatii...mai bine sa puna barierele invers, la trenuri.

--------------------
Clio 1.2 16v - 2014
---------
Foste:
R11 Spring 1.6D - 1987
Trafic dci115 - 2008
+
UXE
post 17 Jul 2013, 14:08
Post #3986

Modelator

Va dati seama daca ii reusea trecerea? Iesea cel mai jmecker de acolo nu ca fraerii care mai stateau 10 min la coada...

This post has been edited by UXE: 17 Jul 2013, 14:09

--------------------
+
papa_mulo
post 17 Jul 2013, 14:23
Post #3987

Membru autentic

QUOTE(UXE @ 17 Jul 2013, 13:23)
Un mafiot in minus  happy.gif  ..  Bine ca trenul nu a patit nimic.
*

Acum am constatat ca era InterRegio de Constanta...nu o fi patit trenul nimic dar iti dai seama ca sute de oameni si-au futat o zi de plaja din cauza lui nea nae niculaie...

--------------------
Clio 1.2 16v - 2014
---------
Foste:
R11 Spring 1.6D - 1987
Trafic dci115 - 2008
+
DFL
post 17 Jul 2013, 14:24
Post #3988

Membru incepator

Sau mai simplu intorcea si o lua pe Podul nou.....si rezolva problema.

--------------------
Renault Clio III 2008 - 1.4 16v - Dynamique
+
papa_mulo
post 17 Jul 2013, 14:30
Post #3989

Membru autentic

Si asa n-a rezolvat-o? A scapat de orice problema...

--------------------
Clio 1.2 16v - 2014
---------
Foste:
R11 Spring 1.6D - 1987
Trafic dci115 - 2008
+
UXE
post 17 Jul 2013, 14:48
Post #3990

Modelator

Si-au impartit oamenii banii radmasa.gif

http://www.wowbiz.ro/imagine-macabra-tot-c...ae-n_61473.html

This post has been edited by UXE: 17 Jul 2013, 14:48

--------------------
+
416 Pages « < 131 132 133 134 135 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th August 2025 - 04:47
Dacia