Nunti, botezuri, cumetrii, mic indreptar economico-administrativ
![]() ![]() ![]() |
Nunti, botezuri, cumetrii, mic indreptar economico-administrativ
Flamingo |
![]()
|
||
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|||
Afrodita |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 73 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
cred ca toti am trecut prin asa ceva mai devreme sau mai tarziu, dar probabil am uitat
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane I
- DYD
1996 1.6 when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't? |
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Hehehe!
Am auzit io mai demult o voroava:cica indiferent daca te mariti/insori sau nu,mai tarziu oricum vei regreta! ![]() Hai ca-mi mai amintii o chestie la nunta mea.Se daduse deja startul.In consecinta fosta mea colega de pat (ce urma sa-mi devina "legiuita" prin intermediul uni popa beat ranga da' asta v-am mai povestit deja!) pleaca din casa urmata de tot balamucul produs de lautari si de chiraiturile muierilor.Ajunge in fata blocului si acolo muierile ii trag frana!Io deja eram gata sa ma sui in masin!WTF?? ![]() -Ce mai matusa,de ce nu plecam la fotograf?? Se benocleaza balabusta la mine ca la un retard iremediabil si incepe sa-mi debiteze cu cateva sute de semne pe minut: -Pai cum sa plece,mai "Marine"(asa imi zicea de imi venea sa-i jumol cocu'!! ![]() Io?Io ma uitam la ea tare incurcat.'Mneaei observandu-mi privirea deznadajduita(si usor bovina,cred!) m-a lasat in plata Domnului si a taiat-o sa intre in gashca miresii.Ma gandeam cu groaza daca n-o fi vorba de colacul de la buda pe care nu-mi mai aminteam nici mort daca l-am coborat inapoi pe scoica sau nu! ![]() ![]() ![]() ![]() Boon!Gata aia de halit da' io muream de curios sa vad ce fac cu batista cu dumicati!Gurista i-a pus nasei in mana batista si a pus-o pe biata nasha s-o inhgesuie intre tzatzele muierii!!!Am crezut ca-mi pocneste o vana in cap incercand sa nu ma c*c pe mine de ras!Biata nevasta-mea muscase ca disperata din pita aia asa ca pachetul era destul de voluminos!In consecinta din acel moment si pana la finalul nuntii nevasta-mea a avut trei tztze!!Culmea ca se vad si-n poze si pe caseta video!! ![]() Scuze pt irc! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Mie nuntile mi se par absolut inutile. De ce iti trebuie o ceremonie imensa si niste acte pentru a oficializa o relatie? Ce s-a intamplat cu dragostea simpla?
Si nu ma faceti sa incep cu biserica si preotii ca iar ma enervez. Nu ma intelegeti gresit, nu sunt anti-casatorie, dar sunt anti-nunta-de-rahat-cu-bani-cheltuiti-si-muzica-proasta... Eu sunt adeptul nuntilor de tip Vegas. "Tu vrei? Da. Tu? Da. Gata!" Restul sunt detalii. Si cum spunea si cristib, nu te opreste nimeni sa-ti cinstesti prietenii dupa, separat, fara prea multa bataie de cap. Dar evident, fetele viseaza de mici la rochii albe, ceremonii ca in povesti si toate nebuniile. Deci probabil numai gura e de mine, si peste cativa ani ma veti vedea si pe mine dansand prost, pe muzica proasta, intr-un costum incomod, bla bla bla... Life sucks. ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Perfect adevarat!!
![]() Astept sa vina cineva sa ne lumineze ![]() @Alex - fii tare! ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Hehe !Nuntile cu "bucluc" sunt o masura impotriva divortului!!
![]() Decat sa mai treci prin asemenea situatii mai bine ramai cu actuala! ![]() P.S. Alex, la nunta miresele conteaza! Mirii sunt doar "accesorii"! Mai vorbim peste cativa ani! ![]() This post has been edited by marian-j: 19 May 2009, 19:57 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
R19/16v : Eu sunt tare. Sa speram ca si "baiatul" e tare in noaptea nuntii... Ca alcoolul nu face bine... Dar sa nu fim nesimtiti.
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Sa nu fim
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
A l e x |
![]()
|
Apropo, on topic... Cum era vorba aia?
"Life's a bitch... Then you marry one" ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
marian-j |
![]()
|
Adică latră?
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
A l e x |
![]()
|
Si nu se f.... decat cand e in calduri, sau vrea "pui." O prinzi in alt moment, si n-ai nicio sansa
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
marian-j |
![]()
|
Muhahahaaahaa!
![]() Gata tac! Nu vreau sa te descurajez!! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
A l e x |
![]()
|
Glumesc, stai linistit.
Dar am un sentiment ca glumele astea se vor adeveri intr-un viitor nu foarte apropiat. Dar nicio problema, cand e, imi iau replica de Countach si ma duc pe Dorobanti, la "agatat" |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Soloane, vezi bre ca se mai intampla si la altii ?
![]() ![]() ![]() Bravo "Marine"... Esti dintr-o bucata ! Nici tu nu te ascunzi dupa dejt. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
marian-j |
![]()
|
Bre!Termina cu "Marine" ca-ti sar la beregata!
![]() Sau daca-mi permiti sa te citez:termina ca te bat! ![]() De ce sa ma ascund dupa jejet? Multi dintre voi m-ati "cantarit" si cam stiti ce-mi poate pielea! Pe cine dracu crezi ca mai pot sa trombonesc? ![]() Coane Alex,ai naibii grija cu "cunt-taciu" ala!Vezi sa nu-ti "legi de gat" fo pitzi! ![]() This post has been edited by marian-j: 19 May 2009, 20:56 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
A l e x |
![]()
|
Sunt multe variante. Toate adevarate
![]() marian-j... N-am sanse la pitzi... Ca n-am a opt dublu ve doispe' sau mertan ce le se a em ghe sau bem ve em sase... ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
intr-o postare mai veche laurentiu de Galati spunea ca se uita lumea cis la el daca nu vrea populara: populara e una, maneaua alta si lautareasca diferita de anterioarele. am fost la o nunta la galati si pot spune ca nu a fost decat o vreo 2 sau 3 populare da in rest muzica usoara si pe alocuri chiar lejera. manea una singura spre dimineata cind deja plecasem- am vizionat dvdul normal- la cererea unuia mai hartanit.deci se poate. erau mai mult tineri la nunta am uitat sa spun.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Nunta in Galati fara populara sau manele???
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by MHY: 19 May 2009, 22:15 |
--------------------
------
------
------
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Mai, nu stiu, ca-i populara, ca-i lautareasca, pentru mine e totuna. La mine in casa nu s-a ascultat niciodata populara (si ce mai vreti voi), ba chiar pe timpul lui nea Nicu stateau ai mei cu mana pe radiocasetofon cu o caseta goala in el si inregistrau orice melodie straineza prindeau. De 10-15 ani incoace ascult ce muzica e la moda la timpul potrivit, de cand am permis sunt fan inrait Tehno si Eurodance, pentru ca pentru mine nu-i alta muzica mai buna cand gonesc cu 130 cu al meu Clio, in loc de cruci si icoane in masina, am detector de radar si GPS, si verific periodic masina in loc sa zic "da doamne sa nu cada roata pana la destinatie", cum fac altii, intotdeauna am cautat sa traiesc cat mai bine, adica sa-mi permit si mici placeri, nu stiu, da sa ma apuc acum sa ascult populara, e acelasi lucru cu a renunta la calculator in favoarea abacului, sau la Clio in favoarea Daciei 1310, sau renunt la apartament cu incalzire centrala pentru o casa de chirpici in care sa fac focul cu ciocane de porumb.
Oricum, sa vad la nunta mea faze cu colacul miresei si alte cretinisme, cred ca ii carpesc aluia care are ideea asta una peste mufa daca nu se potoleste. Nu accept inceperea vietii in 2 cu idei retarde. LE: de cand am renuntat la cruciulita pe care o aveam in masina, parca merge mai bine. Important este sa gandesti corect, nu doar sa te rogi si sa aplici niste principii stravechi, doar de dragul de a le aplica, doar asa, "ca trebuie". Multa lume nu gandeste in Ro (ca de altfel peste tot), finalitatea anumitor actiuni. La fel de inutila e si faza aia cu "aprinde farurile cand te intersectezi cu coloana mortuara ca sa aiba lumina sufletul mortului". Ca sa ce? ![]() This post has been edited by Laurentziu83: 20 May 2009, 00:02 |
--------------------
.
.
.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Vedeti ma ca se poate!
![]() Uitasem ca si colegul "Marin" are niste povesti de te cracanezi de ras! ![]() @Alex: Termina cu tampeniile! Asta doreste orice barbat! Sa scape de chinul petrecerii, bisericii etc. Asta pana se hotaraste cum trebuie viitoare consoarta si gata, s-a terminat! A doua zi incepi sa cauti restaurant! ![]() @Memberman-suna mai misto decat Flamingo ![]() Am un fin de 2 ani-pupalar nasu' ![]() ![]() ![]() De fapt, scrie si in pagina 1 a topicului! This post has been edited by Solon: 20 May 2009, 08:04 |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Afrodita |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 73 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
mai, eu sunt femeie si pot sa spun ca nu am visat la rochie de mireasa si nici la feti - frumosi pe cai albi (fetii - frumosi au venit initial pietoni si apoi au gasit si calul
![]() personal am avut parte de 2 nunti frumoase si una ...prefer sa nu-mi amintesc (in calitate de spectator ![]() faza cea mai tare a fost pe la 2 dimineata, cand toti romanii erau franti de dans, englezii manga pe undeva pe mese si englezoaicele incingeau o hora (desi nu stiau ele exact ce rost are dansul respectiv), moment in care una din gagici s-a oprit pentru cateva secunde si a dat pe gat o sticla de 3/4 de vin, plina, pe gat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tot promiteam data trecuta ca povestesc de cavalerul de onoare. cand ne-am intors cu mireasa furata, ne-am primit recompensa si am dat sa intram la caldurica (era cam ger ), unul din englezii afumati a "rapit" una din sticlele de sampanie de la o colega. fetele au intrat si doar eu am mai ramas afara (si anglezii afumati) sa-l astept pe mandrul sa parcheze masina/sa gaseasca un petic de asfalt liber ![]() ![]() - Hi, I'm Sam! I'm the best man. - Hi, Sam! I'm, Alex, gad to meet you! a facut o pauza mai lunga si eu am crezut ca aterminat, asa ca am vrut sa ma misc, cand: - Would you like to join me some place quiet and enjoy this bottle of champaigne? eu am ramas blocata un pic si amuzata ii raspund: - Oh, thanks, but I'm waiting for my fiance. He went to park the car. - Oh, I have a girlfriend too, she's inside, at the party. ( ![]() ![]() uimita de intorsatura de situatie (mai intai imi propune mie "sa mergem undeva unde e mai liniste" si apoi zice ca logodnicul meu e "un barbat frumos" ) dau sa ma retrag, cand el se apropie din nou: - Hi, I'm Sam! I'm the best man. - Hi, Sam, we already met ![]() tipul pica pe ganduri (incerca sa-si aminteasca) si eu ma fac nevazuta si incercand sa nu pic de ras. era asa de muci ca uitase ce vorbise cu 30 de secunde in urma ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Afrodita: 20 May 2009, 09:28 |
--------------------
Renault
Megane I
- DYD
|
Flamingo |
![]()
|
@Alex... Are dreptate Solon, cand te vezi cu nuntasii pe cap, nu mai stii cum sa scapi de ei si le faci pe plac sa se termine o data...
![]() @Solon... Nu stiu bre, ma mai gandesc... Posibil sa imi schimb numele de forum in MEMBERMAN, vedem. ![]() ![]() @Afro... Pe cand nunta sa ne povestesti una-alta ? ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Afrodita |
![]()
|
QUOTE(Flamingo @ 20 May 2009, 11:36) @Alex... Are dreptate Solon, cand te vezi cu nuntasii pe cap, nu mai stii cum sa scapi de ei si le faci pe plac sa se termine o data... ![]() @Solon... Nu stiu bre, ma mai gandesc... Posibil sa imi schimb numele de forum in MEMBERMAN, vedem. ![]() ![]() @Afro... Pe cand nunta sa ne povestesti una-alta ? ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane I
- DYD
|
Flamingo |
![]()
|
Da, da... afla ca toti am spus la fel si chiar ca e de neuitat nunta... si cu bune dar si cu rele...
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
De ce am eu senzatia ca toate actiunile astea la romani tin sa semene a circ ?
![]() |
--------------------
**
|
|
Afrodita |
![]()
|
acum depinde si de invitati. mie imi plac foarte mult traditiile in desfasurarea nuntilor, dar ma enerveaza daca apare vreo "baba-stie-tot"
![]() de exemplu, in pipera exista o traditie care-i aducea pe miri la doua case de mine, unde trebuiau sa scoata apa dintr-o fantana veche si frumoasa. lumea canta in jurul lor, faceau o hora. apoi turnau apa intr-un vas, din care mirii primeau doua cupe sa bea, apoi trasau un cerc de apa in jurul lor. eram prea mica sa-mi amintesc ce simboliza apa proaspata din fantana, dar cu siguranta era riualul care-mi placea cel mai mult. @ carcotasi: nu va plac traditiile romanesti, nu va cununati religios si nici nu o trebuiasca sa le indepliniti. pana la urma astea sunt niste ritualuri la fel ca si nunta in sine, deci odata ce ai ales sa faci nunta astea vin la pachet ![]() ps: oare poti face doua nunti? una pentru "babele nebune" care iti pun la rabdare nervii si una pentru oamenii de suflet? ![]() pps: nu ma grabesc cu nunta pentru ca daca tot imi tocesc nervii cu organizarea, macar sa fie ceva cu adevarat misto (de la locul de desfasurare, la rochie, buchet etc. ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane I
- DYD
|
R19/16v |
![]()
|
Ce probleme-ti pui tu, domnisoara
![]() Aveti prea mult timp liber, zic eu ![]() |
--------------------
DS
5H
|
Afrodita |
![]()
|
nu, dar nu as vrea sa regret decizia...sau sa bat vreo baba pe motiv ca-mi strica nunta
![]() |
--------------------
Renault
Megane I
- DYD
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
e clar.. voi acolo nu prea munciti.. doar e criza nu?
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 22:36 |