Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

23 Pages « < 7 8 9 10 11 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Nunti, botezuri, cumetrii, mic indreptar economico-administrativ

andurs
post 21 May 2009, 08:35
Post #241

membru

Group: Members
From: Iasi

Dupa cum spuneam putin mai sus se poate si mai simplu: fara baloane, fara flori, fara papusi fara claxoane prin oras. Fiecare pleaca de la a sa locuinta, pe drumul sau si intalnirea se face inlocul x (stare civila, biserica etc.) la ora y. Esential e ca cei tineri sa-si impuna punctul de vedere in fata celor mai in etate, iar acestia din urma sa nu fie nici ei fixati pe anumite idei.
Apropo, pe 4 iulie sunt nas de cununie (mireasa din Iasi, mirele din Bucuresti, stabiliti in Dubai, nunta la Iasi) biggrin.gif . Conditii: ne intalnim la biserica, fara alai, claxoane, baloane etc., rezolvam problema acolo, dupa care mergem la restaurant si ne simtim bine. Pare ok.
Numa bine si distractie maxima la petreceri, de care-o fi ele (nunti, botezuri etc.)

P.S. un lucru n-am reusit sa negociez la mine la nunta: florile din piept. Oricum au fost minuscule si de bun simt, cumparate de mine si viitoarea (pe-atunci) mea sotie. Un prieten chiar a fost bucuros ca l-am desemnat pe el sa prinda aceste accesorii la doamnele si domnisoarele invitate biggrin.gif

--------------------
Renault Scenic 3 2014 1.5 dci
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Laurentziu83
post 21 May 2009, 09:01
Post #242

Membru autentic

QUOTE(caktuss @ 21 May 2009, 01:23)
io la nunta, ma duc cu pantaloni prevazuti cu scai pe kur... ma asez la masa, si nu ma ridic de acolo nici cu forta  icon_mrgreen.gif .
*

Daaa, si dup-aia te borfaie toate neamurile ca de ce nu dansezi.

@andurs: ai punctat bine "fara claxoane", nu vrei sa stii asta vara, sambata, dupa vreo saptamana dintr-aia in care aveam numai "munca si somn", sambata dupa-amiaza, cand atipeam si eu putin, trebuia sa treaca vreun alai dintr-asta de cocalari, carora li se blocase mana pe claxon.
La ce pana mea foloseste? Daca chem politia pt tulburarea linistii publice, se intampla ceva?

--------------------
. . .
+
R19/16v
post 21 May 2009, 09:19
Post #243

Oldschool Member

Group: Moderatori
From: Ploiesti

Observ eu ca generatiile mai tinere nu prea agreaza nuntile?

Credeam ca-s nebun la capu' meu cand ii vedeam p-aia din jur ca nu mai puteau de ei cand auzeau de nunta, iar eu eram cu pleaca ma d-aici cu prostiile biggrin.gif da' vad ca nu-s chiar singur.

Facem club? radmasa.gif

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
Laurentziu83
post 21 May 2009, 09:30
Post #244

Membru autentic

Depinde care generatii tinere. La mine in zona sunt foarte multi "de la tara", care pun mare accent pe traditii.

--------------------
. . .
+
DrK
post 21 May 2009, 10:22
Post #245

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

propun sa faceti coltul celor care nu vor nunta...

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
buzasparta
post 21 May 2009, 10:24
Post #246

Membru autentic

From: Judetul Romanica

@marian-j : misto povestea. iti merge "penita" . asteptam partea a 2-a.

--------------------
renault megane sedan 1.6 110cp - GL06cxx 2007 expression
President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94
+
Solon
post 21 May 2009, 11:09
Post #247

Membru autentic

From: Bucuresti

"Marine" hai cu partea a doua! Ne lasi in suspans!
Erai cel mai pricopsit cu Bmw-ul, de aia ai luat-o direct in freza!
Iar cu papusa ai fost demential! radmasa.gif

This post has been edited by Solon: 21 May 2009, 11:10

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
semit
post 21 May 2009, 16:29
Post #248

Private Spice

bă ia mai moale cu flori si papusi pe capote si nebunii.. ca io's naș( a se citi bo$$ de bo$$) pe 18 iulie la Brasov .. laugh.gif aviz nuntasilor daca citesc pe aici.. slap.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
Afrodita
post 21 May 2009, 16:37
Post #249

membru

QUOTE(semit @ 21 May 2009, 17:29)
bă ia mai moale cu flori si papusi pe capote si nebunii.. ca io's naș( a se citi bo$$ de bo$$) pe 18 iulie la Brasov ..  laugh.gif aviz nuntasilor daca citesc pe aici..  slap.gif
*

sa ne povestesti luni cum era papusa si daca a rezistat tongue.gif . laugh.gif laugh.gif laugh.gif

--------------------
Renault Megane I - DYD 1996 1.6
when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't?
+
hitman1234
post 21 May 2009, 19:11
Post #250

Bringing secsi back

pe mine m-au rugat sa duc lumanarile..nici nu era masina mea si tot m-a enervat ceara din plafon de dupa..apoi ca cica sa le scoatem pe geam..la 43 de grade va cam dati seama ca alea au ajuns la biserica ca un penis de octogenar..deci na,am avut si eu razbunarea mea mica acolo..nuntile in sine nu-s rele,obiceiurile tampe da..ce faceau frate pana sa aiba masini,de ce agatau prosoapele,baloanele si papusile?kinda stupid..

p.s.: sunt curios pe unde scot camasa la a mea,ca simt eu asa ca ma voi lupta cu morile de vant.. unsure.gif

--------------------
bemfe vewe .
"Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
+
marian-j
post 21 May 2009, 21:02
Post #251

Membru autentic

From: Timișoara

Chiar ca in freza mi-am luat-o,coane Solon,dracu' sa ma pieptene cu neamuri cu tot! laugh.gif
Da stai,stai sa vezi ce si-o ia in bot saracu rechin!!! mad.gif
Apropo,sa ma fi vazut!Costum gri,chimeasa alba,cravata de la Italia,pantofi dinaia cu botu' taiat de tramvai,freza facuta in zorii zilei de madam-j si data cu nush ce dreaq de aspic de-mi stea paru' ca o casca!Un fir nu misca in front nici cu geamurile deschise la masina!Am avut freza?Am avut!Am avut in ce sa mi-o iau?Mi-am luat-o!!Oricum la sfarsitul nuntii,la tinuta descrisa mai sus,mai imi lipseau vata din nas si doua monede pe pleoape!Dar sa nu anticipam!
Secundo tempo.
S-a regrupat alaiul si apoi ne facuram intrarea in sat!Apocalipsa!!!Au inceput oligofrenii din spatele meu sa claxoneze!!!Mah,aveau troacele alea niste goarne ce putea rivaliza cu trambitzele Ierihonului!! blink.gif Pe marginea drumului o haita de prunci ce zbierau de te apucau fiorii si alergau pe langa masini ca bezmeticii.Ajungem in final la "baza" urmati de un nor colb.Debarc mireasa.Intretimp cele ce mi-o montasera pe Barby aia grasa pe capota au demontatat-o si au dus-o naibii din ochii mei!Imi trag de urgenta cazanu' in curtea casei unde fusesem desemnati sa ne cazam!Cu groaza in suflet am inceput sa indepartez grijuliu toate marafaturile de pe masina!Norocul meu ca vopseaua a fost bine "prajita" si a rezistat eroic la incercari!Mi-a mai revenit "pitpalacul" la loc si parca mai "mea" revenit cheful de indistractie!
In cestalalt timp s-a organizat alaiul (pedestru) ce trebuia sa conduca mirii la altar si deja se pusese in miscare.Imi caut muierea.O gasesc si o intreb cam ce facem.Ea imi zice sa ma duc eu cu alaiul ca ea mai ajuta un pic la aranjatul meselor,isi schimba papucii si apoi vine cu masina la biserica sa asiste si ea la slujba.Afara fiind foarte cald,m-am gandit ca n-are rost sa se mai taraie si ea prin soare cu restul gloatei.In consecinta am ramas intelesi ca ne vedem la biserica si eu ma alatur ariergardei!Biserica? Aproapeee!La o aruncatura de retevei!Daca-l arunci cu lansatorul de rachete!(faza cu bazooka e "furata" de la V.Musatescu! blush.gif )Pe unde intalnea alaiul o fantana(recte,ciutura) ne opream si se desfasura un soi de ritual!!Se scotea apa si faceau aia nush ce dreaq ca nu am fost curios!In fine ajungem la biserca!Intram!Pfoaaa!Rai!!Racoare,curat,banci solide,etc!Imi asez ciolanele trudite pe o banca si imi trag sufletul.In cateva momente apare si nevasta-mea.Deja ma simteam muult mai bine.
Incepe serviciul religios!Ei copii,aci am ramas paf!!Trei popi!Tineri!Au facut o ceremonie superba!Scurta,faina si aveau niste voci de mai mare dragu'!!Cam in trei sfert de ora s-a gatat totul!Cu "Isaia dantzuieste" cu tot!!Scurt,frumos si la obiect!Fara alte fandoseli!Iesim din biserca!!Afara?Potop de caldura!!Imi sfaraiau talpile.Sotia ma invita sa plecam cu masina!Intre timp in jurul nostru o gramada de muieri iesite de la racoare incepeau sa se clatine "ca curcile" pocnite de vipie!Mai erau vre-o doua masini inafara dea a noastra asa ca le-am imbarcat rapid pe mimoze si viteza!Roiu' acasa ca ramanem fara nuntasi!! laugh.gif
Pleca cele trei masini si restul nuntasilor ne indreptam inapoi spre "parcul de distractii".Peste vre-o zece minute imi zaresc masina venind inapoi.Trece de alai si se intoarce.La volan,madam-j.Ma intrebam:ce o fi uitat?Coboara coana si o intreb:
-Ce faci mai fata,ai chef de plimbari pe caldura asta??
Evident ca rechinul nu avea clima!!!Muierea im zice ca a rugat-o matush-sa(soacra mare) sa mai care din doamne sa nu le vina rau pe drum!!Poftimmm??But what my chikens,suntem cumva angajati la SMURD!!Sa crepe!Adica barbatii lor se indelenticeau deja cu pileala si ii durea in tur de ele iar noi sa le caram sa nu cumva sa faca matreatza sub soarele Hulubestiului?Sotia mi-a zambit dulce si mi-a zis:
-Hai mah,nu fi rau!
Imi da un pusi si incepe sa incarce masina cu muieri semi-lesinate si apoi dispare in colbul atotprezent.Peste cateva minute apare iara!!"Incarca",imi zambeste si iarasi dispare!Cam de vre-o doua trei ori a mai repetat faza asta!!Vreau sa va precizez ca in localitate nu exista nici o statie peco!!Nici macar amaratzii aia de la OMV nu s-au sinchisit! sleep.gif In consecinta,Taxi-Hulubesti functiona pe octanii mei!
In fine ajung si io la casa mirelui.Muierea se agita,guresha nevoie mare,sa socializeze cu nuntasii!Masina era parcata sub un pom!Ii zic sotiei
-Daca ai terminat cu "taximetria" de ce nu ai bagat masina in curte la vecina?
-Pai stai ca acu' o bag!
O roaga pe vecina sa deschida portile si femeia se executa instant!Porti laaargi de intrai cu camionu' dar accesul se facea pe un podetz de beton(ceva mai ingust) si marginit de doua borduri zdravene de beton!Se suie cocoana mea in masina, si se indreapta spre curte.Pe drum(cam 20 de metri) o mai oprea unul-altul sa o salute sau sa se mai intretinea cu cunostintele ei din copilarie!Ajunge in fata portii si da sa intre,uitand(evident!!!!!) de bordurile podetului asa ca vireaza din scurt .Se aude un scrasnit si in secunda doi un sfert din spoilerul fatza al rechinului se transforma in aschii.Se opreste.Da inapoi,ia virajul mai larg si apoi intra in curte.Io incremenisem pe marginea santului!
Apare si madam din curte.
-Ups,scuze dragule uitai,uita-m-ar relele de bordurile alea!S-a spart un pic "șorțul" da-l repari tu cand ajungem iapoi la Timisoara,nu-i asa! rolleyes.gif
[...pasaj editat..] De mine!!
Gata!Nu mai pot!
Trebuie sa revin si cu partea a treia!

This post has been edited by marian-j: 21 May 2009, 21:43

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
NadaLina
post 21 May 2009, 21:35
Post #252

Membru

From: constanta

radmasa.gif
nenea marian da..partea a 3a cand urmeaza ca astept ca mortu colacu ..si nu de alta da maine plec la pescuiala si is tare curioasa .... laugh.gif
nu am ras asa copios nici cand citeam "amintiri din copilarie" ion creanga e minciuna pe langa mataluta radmasa.gif

--------------------
Renault Symbol 2007
+
elro
post 21 May 2009, 21:51
Post #253

Membru

From: Ct

rofl1.gif astept continuarea,frumos povestit

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2, 1,5 dCI
+
NadaLina
post 21 May 2009, 21:53
Post #254

Membru

doh.gif cosmine noi parca invatam radmasa.gif coffee_spitsk.gif

--------------------
Renault Symbol 2007
+
elro
post 21 May 2009, 21:58
Post #255

Membru

From: Ct

asa este,dar....o mica pauza nu strica laugh.gif
o asemenea povestire,merita citita cap coada happy.gif

This post has been edited by rcosmin: 21 May 2009, 22:01

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2, 1,5 dCI
+
Flamingo
post 21 May 2009, 21:58
Post #256

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned

Mda... Deci topic lansat de Semit, tinut in viata de Solon si sustinut pe alocuri de MarianJ si Flamingo. Pe cand premiile pentru cei de mai sus ? biggrin.gif

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
marian-j
post 21 May 2009, 21:59
Post #257

Membru autentic

Bine bre,coana veronik,ca te razi de rau'altuia!! tongue.gif
As mai scrie dar,pe bune,deja vad "cruciș"! blush.gif
Sper sa inchei "saga" maine seara!

This post has been edited by marian-j: 21 May 2009, 22:00

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
NadaLina
post 21 May 2009, 22:14
Post #258

Membru

rad bre rad ...ca atatea patanii la o singura nunta nu am avut... radmasa.gif
cea mai tare faza a fost cand toata ziua am condus si seara in prostia mea ii dau cheile de la masina lu tata ...el abtiguit putin uita ce sofer a avut ... isi gaseste unul care venise pe jos si urca in masina si tutuca tata ca era deja dimineata ....uita de mine ,de mama.. de omului ii era somn blush.gif si ramane restul famelionului pe jos, noroc cu taxiul (sa ii dea dumnezeu sanatate lu nenea ala de a inventat taxi)
si apropo de "taxi" in noaptea in care tr sa petrec crestinarea copilului eu alergam de nebuna ,faceam tuse (curse) local acasa ...acasa local

--------------------
Renault Symbol 2007
+
andu911
post 21 May 2009, 22:37
Post #259

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

Cum ar fi s-o pui pe asta pe capota ?

chucky.jpg

--------------------
- - -
+
semit
post 21 May 2009, 22:46
Post #260

Private Spice

fara folie pe geamuri nu are efect laugh.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
andu911
post 21 May 2009, 23:09
Post #261

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

Pai oricum nu da bine o papusa pe masini fara folie. biggrin.gif

--------------------
- - -
+
marian-j
post 21 May 2009, 23:14
Post #262

Membru autentic

Daca-mi imortaliza cineva mecla atunci cand mi-am vazut masina "ornata" ...
Vreau sa va asigur ca fatzaul lui Chuky ar fi fost pistol cu apa pe langa moaca mea!

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
Flamingo
post 22 May 2009, 08:12
Post #263

Membru "SPARKY Team"

Mareaneeee, m-am suparat pi tini bre... M-ai intrecut la povestiri... icon_mrgreen.gif

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
Afrodita
post 22 May 2009, 09:31
Post #264

membru

nenea mariane, ma faci sa plang.....sa plang de ras laugh.gif .

stii si cand ma gandesc ca toate cele d emai sus se puteau incheia cu un singur cuvant: "NU" radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

This post has been edited by Afrodita: 22 May 2009, 09:32

--------------------
Renault Megane I - DYD 1996 1.6
when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't?
+
Solon
post 22 May 2009, 09:35
Post #265

Membru autentic

Ma gandeam sa ma apuc sa postez si eu diversele patanii de la nunti si rusinile vazute!
Dar, fara misto, intamplarile lui Marian sunt absolut bestiale si fac restul povestilor sa paleasca!
Mariane, fara suparare, dar zici ca e casa de nebuni la nunta aia! radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif
@semit: Mariuse,si asa cam ai ramas in pana de idei cu ce sa-i mai faci Meganeului!
Asa ca o papusa pe capota e "must have"! radmasa.gif
Eingial ais cu papusa pe capota! Si macar de ar fi Chucky! radmasa.gif
@Marian: Hai cu partea a treia!

--------------------
+
Laurentziu83
post 22 May 2009, 09:44
Post #266

Membru autentic

Daca ma trezesc vreodata cu vreo papusa pe capota clio-ului meu albastru deschis, cred ca isi ia un pumn papusa aia de zboara vreo 20 de metri de acolo. biggrin.gif

--------------------
. . .
+
Solon
post 22 May 2009, 10:09
Post #267

Membru autentic

QUOTE(Laurentziu83 @ 22 May 2009, 09:44)
Daca ma trezesc vreodata cu vreo papusa pe capota clio-ului meu albastru deschis, cred ca isi ia un pumn papusa aia de zboara vreo 20 de metri de acolo. biggrin.gif
*

Asta daca reusesti sa te apropii de ea! Ai vazut aia prin filme ce pateau! radmasa.gif radmasa.gif
Acum m-am prins: Nu papusa Chucky ci nevastasa! Ca era si un film cand isi lua papusa sotie! wacko.gif

--------------------
+
Brohlin
post 22 May 2009, 10:46
Post #268

Membru

Nunta mare in Ploiesti, ginerica fiind un mare patron de firma de constructie... Locatie, mancare, muzica - totul a fost frumos. Formatia...ehe, ce formatie a avut: 2 cupluri. Toata noaptea am stat si mi-am tocit mintea de unde stiam eu un cuplu.

Abia cand am ajuns acasa si am google-it putin am gasit: dovada. Au fost invitati si la Nasu cu cateva zile inainte.

--------------------
Renault Symbol Fidji 1.5 dci +80CP - B-00-??? 2006
What's that coming over the hill / Is it a monster? Is it a monster?... It is my monster!!!
+
marian-j
post 22 May 2009, 11:42
Post #269

Membru autentic

Ehe,domnisoara Afrodita ce usor vorbesti matale...
Iti dai seama cat m-ar fi "costat" acel NU de care pomenesti matale?Ai idee ce inseamna sa locuiesti sub acelasi acoperis cu o femeie pa care ai iritat-o grav de tot???(Pentru cei ce-l stiu vreau sa le reamintesc bancul ce trata motivul aparitiei Candidei Albicans pe pamant! blush.gif )Bashca suita de reprosuri ce ar fi urmat!Femeile au o chestie tare ciudata in comportament:cand mai calci pe bec isi amintesc de toate belelele facute anterior si ti le varsa in cap intr-un soi de "heavy-rotation" ametitor.!Iti dai seama ca pentru madam-j,refuzul de a merge la nunta lu' var-so ar fi fost unul dintre head-line-uri,nu?Sti io ce stiu! tongue.gif
Colega Solon,nu vad de ce ar fi povestile mele mai cu motz ca ale matale!Sunt convins ca ai intalnit si matale ceva faze memorabile demne sa ni le relatezi! biggrin.gif
Vin si cu restul povestii dar mai pe seara.Acuma sunt la serviciu si nu prea am atata timp.Iaca ma chinui de doua ore sa scriu postarea asta si nu mai apuc.
In plus trebuie sa ma relaxez un pic sa nu ma apuce iarasi dracii cand imi amintesc fazele mai nasoale si sa le pot relata mai detasat!
Ca avanpremiera va pot spune ca in "episodul" ce urmeaza pe nevasta-mea o vor ajunge"blestemele rechinului schilodit"!Si-o "ia" si ea dar nu in freza ci in alte parti anatomice!Si nu de la mine,nu va speriati! laugh.gif
Sper sa ne "auzim" mai pe seara! smile.gif
P.S.
Hai bre nene Flamingo ca nu caut sa-ti fac concurenta! blush.gif
Ma mai " plang" si io la aia de se uita-n gura mea! happy.gif

This post has been edited by marian-j: 22 May 2009, 11:48

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
Flamingo
post 22 May 2009, 11:51
Post #270

Membru "SPARKY Team"

La noi a fost cu "da"... insa a doua zi am vrut sa rupem casatoria (cica ai voie s-o faci la 24 sau 48 de ore) din anumite motive de tot rahatul care m-au enervat la culme in noaptea nuntii. Tre' sa recunoastem ca noi romanii suntem cam praf la capitolul asta... Fie nunta, fie botez fie inmormntare, pana nu te faci de cacao nu esti un bun crestin.

--------------------
+
23 Pages « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd August 2025 - 09:20
Dacia