Nunti, botezuri, cumetrii, mic indreptar economico-administrativ
![]() ![]() ![]() |
Nunti, botezuri, cumetrii, mic indreptar economico-administrativ
Laurentziu83 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
am fost la nunta
![]() ![]() Attached thumbnail(s) IMG_0259.JPG ( Size: 777.94k ) Number of downloads: 178 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.370 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Si ce ati facut cu mirele?
|
--------------------
-
-
-
- - Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
prin padure... nu stiu daca l-or fi gasit
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Semite, lasa asta bre...
![]() Zi-ne amanunte, s-a dansat gaina, s-au infipt bani in sacou, stii tu... ![]() Ah, si darul, cat a mers darul ?? DARULL !!!!!!! ![]() This post has been edited by Flamingo: 8 Sep 2008, 15:54 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
semit |
![]()
|
A fost o nunta mai moderna, fara gaina, fara sarmale, fara lautari
![]() ![]() darul il stie mirele ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Daca pana si la Vaslui s-a ajuns sa se faca nunta fara lautari, e clar, ne-am dus dracului, noi galatenii, unde parca infloreste marlanismul.
|
--------------------
.
.
.
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
care vaslui ?
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
- numar cu gaura m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Daca eu ma trezesc in Galati sa zic ca nu vreau sa aud muzica populara la nunta, deja 95% din cei din jur se uita chioras la mine.
Nu pot sa uit acu cativa ani un mire cu o suta de mii de lei vechi prinsa cu un bold la piept. ![]() This post has been edited by Laurentziu83: 9 Sep 2008, 20:53 |
--------------------
.
.
.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
deci eu sambata sunt invitat sa prestez la una bucata nunta in Tecuci....
voi cei din zona care sunt obiceiurili locale la astfel de evenimente? eu vin din partea nasilor si trebuie sa particip la luarea nasilor, luarea miresei...biserica... si nunta.... la ce sa ma astept??? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
la ce e mai rau
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Sa-ti spun cinstit,nu am fost niciodata la o nunta in Moldova.Totusi,din povestiri,am inteles ca moldovecenle(pe langa faptul ca-s frumoase de nu capeti aer)sunt si niste bucatarese excelente.Deci la capitolul"papa" nu cred sa apara belele.Cu vinurile stau de la foarte bine in sus.Mai ramane sa vezi cum te impaci cu folclorul local!
Am insa o povata personala!Nu iti spun din "basme"!Primele patru luni de armata le-am facut la "regimentala" din Roman!In consecinta,prin prisma experientei pesonale,imi permit sa-ti dau urmatorul sfat:NU TE ATINGE DE SAMAHOANCĂ!!! |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
traducere te rog... tuica locala??? samachestia asta....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
marian-j |
![]()
|
Da!
E un soi de tuica obtinuta din sfecla!E criminala!Daca bei vre-o doua pahare a doua zi ai impresia ca-ti cresc frunzele de sfecla direct in crestet!Eu am baut intr-o permisie cam vre-o 200 de ml si am bolit vre-o trei zile! This post has been edited by marian-j: 9 Sep 2008, 22:21 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
oki....sarumanu conasule.....
stau deoparte de bautura pe care nu o cunosc...dinainte...... |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
marian-j |
![]()
|
Inteleapta hotarare!Totusi cu vinurile se schimba calimera!Acolo chiar ca ai de unde alege!Multa bafta si distractie placuta!
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
sa fie......
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Samahoanca, bun asa... Am mai invatat ceva.
![]() Ai un + vitual de la mine... ![]() Auzi, dar mahoarca de la ce vine ? Nu cumva se atribuie gresit ? Nu de alta, dar prea "rimeaza" cu "samahoanca"... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
marian-j |
![]()
|
Nu ma pricep de nici o culoare la etimologia cuvintelor.
Mie ca samahoanca mi-a fost "prezentata ca samahoanca v-o "vand" si eu. Pentru mahoarca am mai multe variante: -tutun de proasta calitate -tigarile rusesti(e.g. Kazbech) ce se prezentau ca niste tigari scurte,fara filtru,"montate" la capatul unor tuburi de carton(daca nu ma insel rusii le spuneau "papirosi" sau asa ceva iar moldovenii "mahorci",da' nu sunt foarte sigur!) si-ti rupeau plamanii de la primul fum tras din ele -parca exista si o planta(dinou sunt nesigur) inrudita cu tutunul si care desi contine si nicotina nu are si aroma tutunului In consecinta nu cred sa existe vre-o legatura intre cele doua cuvinte! Eu zic sa ne oprim aici ca "oftopicim" de zor si ne mai luam vre-o smetie* sau vre-un dupac** dupa ceafa de la moderatori! ![]() *si** sunt tot de prin armata culese si reprezinta termeni ce denumesc lovituri cu palma iar in Regat(cred!) au sinonimul stachie! ![]() This post has been edited by marian-j: 10 Sep 2008, 15:22 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Am eu un cumatru/nuntas profesionist ! O sa-i zic sa intre sa ne impartaseasca aici...cred ca poate scrie o carte omu !
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
marian-j |
![]()
|
Pai mah,manca-v-as ochii,oltenii "mei" de la Sacu fusera parfum pe langa astia!!
Cand il mai vad si pe avortonul ala de Wonderboy langa camila aia de mireasa ma intreb cat de departe poate fi impins penibilul in tara asta? |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Iar taranii romani se iau dupa ei sau ii admira.
E minunat ce-au facut acolo. In Londra, Berlin, Wiena... la fel iese lumea pe strada cu boxele si lautarii. Sau cand e meci, toti londonezii scot televizoarele pe geam, semintele, gratarul... ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Cred ca nici aia in Irak nu fac asa ceva...coloratii astia au vazut prea multe filme indiene
![]() |
--------------------
**
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
am fost la nunta....
am dat in benga de frig... una peste alta interesanta disctractia..... |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Flamingo |
![]()
|
Si nu ne impartasesti nimic ?
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
pai nu prea am ce.....
mers la tara..stat in curte...dardait de frig in draci..ps mireasa era in rochie fara umeri....... mers la biserica ....facut cuie de frig in biserica.....facut cuie de fric in pozele din parcu lu pandele/pazvante parca (Tecuci) mers la hotel...facut dus fiebinte si bagat in pat...incalzit mers la restaurant cu wc in curte...dardait de frig de ziceai ca e gata scuturata..... mers la nasi la ciorba de potroace si miel fript...asta fu cea mai buna tratatie....... 4 ore drum intors la bucuresti....condus semiremorca..."plans" de fiecare data cand schimba viteza, cand nu calca ambreiajul, cand folosea frana la greu (nu exista notiunea de frana de motor)... noroc ca wischiul fu bun..... |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 13:31 |