Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

23 Pages « < 4 5 6 7 8 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Nunti, botezuri, cumetrii, mic indreptar economico-administrativ

Flamingo
post 22 Sep 2008, 13:09
Post #151

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned
From: Bucuresti

Nu tu furat de mireasa... nu tu furat de mire ? rolleyes.gif

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
L!nuX
post 22 Sep 2008, 13:14
Post #152

Membru decent

Group: Members

exista in bucuresti vre-un centru de inchiriat costume ?
nu de alta , da la cum variez in greutate nici nu se merita sa imi iau unul smile.gif

--------------------
Renault Megane - Numar personalizat ! 1.6 16v - 2007
+
Flamingo
post 22 Sep 2008, 13:24
Post #153

Membru "SPARKY Team"

Da, exista... insa nu prea merita... cica iti cer asigurare si pe langa asta si un scor de nu te vezi. Mi-a zis cineva ca mai bine iti iei unul nou si ieftin din Complexul Europa. Oricum nu scrie pe el cat a costat... si daca iti ramane mic sau "mare", iti poti lua cu usurinta altul. De pilda... prin primavara gaseai lejer la 1.000.000 + / - 100.000 lei functie de culoare... si de croiala...

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
M i h a i
post 22 Sep 2008, 13:30
Post #154

QUOTE(L!nuX @ 22 Sep 2008, 13:14)
nu de alta , da la cum variez in greutate nici nu se merita sa imi iau unul  smile.gif
*

Iti iei unul nou...daca slabesti exista croitor care sa rezolve treaba...totusi incearca si tu sa te mentii nu sa te ingrasi de la luna la luna tongue.gif

Are cineva idee cat mai este onorariul la o nunta in Bucuresti... blink.gif ??Trebuie sa ma duc si eu luna urmatoare la o nunta si sunt in pom..

Brohlin>ai pm tongue.gif le pm : multam Brohlin...m-am lamurit tongue.gif

This post has been edited by MHY: 22 Sep 2008, 14:11

--------------------
------ ------ ------
+
Brohlin
post 22 Sep 2008, 13:39
Post #155

Membru

Depinde de locatie, depinde de meniu...

--------------------
Renault Symbol Fidji 1.5 dci +80CP - B-00-??? 2006
What's that coming over the hill / Is it a monster? Is it a monster?... It is my monster!!!
+
Flamingo
post 22 Sep 2008, 13:41
Post #156

Membru "SPARKY Team"

...depinde de eticheta... rolleyes.gif
Mai bine intrebi cat e meniul si gata...

--------------------
+
Laurentziu83
post 22 Sep 2008, 20:20
Post #157

Membru autentic

QUOTE(Flamingo @ 22 Sep 2008, 14:09)
Nu tu furat de mireasa... nu tu furat de mire ?  rolleyes.gif
*

...sau domnisoara de onoare. wub.gif

@b76bgaarh: Astea-s nuntile ce-mi plac 183.gif Decat sa-mi fac asa o nunta, mai bine concubinaj.

--------------------
. . .
+
padre
post 22 Sep 2008, 21:11
Post #158

Il padrino

QUOTE(Laurentziu83 @ 9 Sep 2008, 20:52)
Daca eu ma trezesc in Galati sa zic ca nu vreau sa aud muzica populara la nunta, deja 95% din cei din jur se uita chioras la mine.
*

Hai sa nu exageram ca nunta fara muzica populara si/sau fara lautari e ca o seara la discoteca. Sa nu uitam ca avem totusi niste traditii, suntem un popor care ne tragem din tarani si nu merita sa ne umplem de fitze. La mine la nunta a cantat o super formatie de muzica populara (ansamblul Ciocarlia) care au adus "bonus" si o cantareata de muzica lautareasca de ne-a lasat pe toti pe spate. Una peste alta am dansat toata noaptea non-stop si la fel au facut si majoritatea invitatilor, numai cand s-au servit mancarurile s-a stat la mese.

QUOTE(Flamingo @ 22 Sep 2008, 13:24)
Da, exista... insa nu prea merita... cica iti cer asigurare si pe langa asta si un scor de nu te vezi. Mi-a zis cineva ca mai bine iti iei unul nou si ieftin din Complexul Europa. Oricum nu scrie pe el cat a costat... si daca iti ramane mic sau "mare", iti poti lua cu usurinta altul. De pilda... prin primavara gaseai lejer la 1.000.000 + / - 100.000 lei functie de culoare... si de croiala...
*

Celor din Bucuresti le recomand magazinele de la Apaca, gasiti costume si in general haine de stofa de buna calitate si la preturi bune.

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
aphophis
post 22 Sep 2008, 21:16
Post #159

Membru autentic

intr-adevar. Mai ales nuntile moldovenesti. Mie imi placu, mai ales ca la nunta la care am fost in weekend o venit nu stiu ce formatie de la botosani, cu solista&shit. Pe langa muzica de tot felul de nu o tras aia niste cantece moldovenesti de toata frumusetea tongue.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
marian-j
post 22 Sep 2008, 21:30
Post #160

Membru autentic

From: Timișoara

Ehe,pai coane padre nu te supara pe "je" dar una e "Ciocarlia" si alta e gurishtii gen Salam,DeVito,Gutza si alte panarame de gen!In plus si mie imi place muzica lautareasca.Da' aia de la mama ei nu plagiatele penibile ce ne asasineaza pe la diverse paranghelii!

This post has been edited by marian-j: 22 Sep 2008, 21:31

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
padre
post 22 Sep 2008, 21:33
Post #161

Il padrino

pai salam, "muschi tiganesc de vito" si tovarasii lor sunt niste manelisti penali, nicidecum cantareti de muzica populara sau lautareasca tongue.gif

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
+
marian-j
post 22 Sep 2008, 21:43
Post #162

Membru autentic

Ai dreptate coane,da uita-te si matale in jur!Ce vezi mai des?Ciocarlii sau manele?Tocmai de aceea ma oftic!Ne furam singuri caciulile ca avem la nunti "folclor" pe gustul tuturor si de fapt avem parte de manele arareori "coafate" cu ceva urme de folclor autentic. sad.gif

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
padre
post 22 Sep 2008, 21:48
Post #163

Il padrino

Ce sa zic, cand ai dreptate, ai dreptate! wink.gif
Eu am vrut sa am o nunta care sa aiba si o "parte" autentic romaneasca si de asta am invitat sa cante o asemenea formatie. A fost de vis, a meritat fiecare banut platit (si cand ma gandesc ca formatia restaurantului imi cerea mai multi bani si cantau exact o combinatie din asta cocalaro-maneleasca de care zici tu)...
Ce sa mai zic, a meritat si eu si sotia mea wub.gif suntem fericiti ca am avut o nunta ca-n povesti, exact cum ne-am dorit-o! cool.gif

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
+
marian-j
post 22 Sep 2008, 22:00
Post #164

Membru autentic

Nu-mi ramane decat sa ma bucur tare mult ca ati avut posibilitatea sa va oferiti o nunta faina si sa va urez multi ani fericiti impreuna!De fapt asta conteaza! wink.gif
Restul?Chestii colaterale! smile.gif Si au trait fericiti pana la adanci batraneti.... biggrin.gif

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
SwatKat
post 23 Sep 2008, 11:39
Post #165

Membru autentic

From: eterna si fascinanta RO

Hai sa nu exageram ca nunta fara muzica populara si/sau fara lautari e ca o seara la discoteca. Sa nu uitam ca avem totusi niste traditii, suntem un popor care ne tragem din tarani si nu merita sa ne umplem de fitze. La mine la nunta a cantat o super formatie de muzica populara (ansamblul Ciocarlia) care au adus "bonus" si o cantareata de muzica lautareasca de ne-a lasat pe toti pe spate. Una peste alta am dansat toata noaptea non-stop si la fel au facut si majoritatea invitatilor, numai cand s-au servit mancarurile s-a stat la mese.

Totusi sa nu exageram... chiar daca ne-om trage din tarani, sa nu vrei muzica populara la nunta nu inseamna ca ai "fitze"... daca ducem rationamentul asta mai in extremis, ajungem la "complexe" de genul ala are si poate deci are fite...

Faptul ca ne tragem din tarani cred ca se poate spune si despre francezi si despre nemti... dar asta nu inseamna ca la Hilton trebuie sa auzi numai "chiuituri" la fiecare nunta... cum nici la ei nu se intampla peste tot... Ideea de a nu avea de ex muzica lautareasca la nunta nu cred ca tine deloc (in cele mai multe cazuri) cu a nu fi roman sau a avea fite saua fi cu nasul pe sus etc...

O nunta tine de fiecare cuplu in parte si de cercul de invitati.. ce le place...Nu cred ca toata lumea e de acord sa dea jos 3 litri de apa topaind in hore o noapte intreaga... Fiecare cred ca e liber sa faca dupa cum vrea..

Da, sunt de acord cu muzica populara la nuntile la tara (de fapt mi-as dori sa vad o nunta AUTENTICA la tara, cu toate obiceiurile), si in acelasi timp nu sunt de acord cu "salamisti" si "copii de aur"...

--------------------
Skoda O3 FL 1.4TSI DSG 2017
Ex -M2.2, 1.5/100
+
padre
post 23 Sep 2008, 13:52
Post #166

Il padrino

Asa e, fiecare isi face nunta cum vrea, ai perfecta dreptate. Muzica populara romaneasca nu cred ca ar trebui sa lipseasca de la nici o nunta romaneasca, asta nu inseamna ca trebuie sa fie NUMAI muzica populara. Chiar din contra, e bine sa alternezi si cu alte genuri.
Dupa gustul meu, o nunta la care nu se joaca nici o hora si la care se asculta numai muzica de discoteca este asa, cam fara sare si piper. repet, dupa gustul meu iar eu nu sunt formator de opinii tongue.gif

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
+
Flamingo
post 2 Dec 2008, 16:59
Post #167

Membru "SPARKY Team"

Bre lumeeee, am fost la un botez. Sper ca ultimul pentru urmatorii 5 ani.

Din cauza ca nu am fost la nunta parintilor copilului anul trecut, anul acesta la botez... a trebuit sa cotizam de doua ori... Asta n-ar fi nimic... trebuia sa ne revansam pentru faptul ca au fost prezenti la nunta noastra prin 2000...

La petrecere au fost invitati pe langa personaje politice si ceva preoti... si niste fosti membri si / sau actuali din trupe pop-rock destul de cunoscute in showbiz cu care trebuia sa discut NUMAI de muzica... Bleah, mi se luase la un moment dat... Mi se luase ca trebuia se le spun a nu stiu cata oara de ce nu prea mai cant...

Alt punct de "atractie" a fost atunci cand unii meseni l-au vazut pe fii-meu. Au spus ca seamana cu Ayan, baiatul Mihaelei Radulescu. Bine, ala e brunet, al meu e saten. Am zis, "da ?", nu-l cunosc... Abia dupa cateva minute mi-am dat seama de ce au spus asta, pentru ca pe "botezat" il cheama Mario, alt nume celebru in "lumea buna".

De fumat s-a fumat afara, deh, copil mic... prilej cu care am aflat ca eu stau foarte bine la capitolul rate si leasinguri, deoarece nenea tatal copilului, nu avea "decat" 6500 RON / luna pe la diverse banci... Eh, acum ce sa spun eu... atata vreme cat iti permiti un Audi ultimul model, hidramat si rosu... se mai "intampla" sa ai si (alte) rate in banca.

Singurul punct forte a fost ca puteai sa comanzi cam ce vrei in materie de bautura. Daca meniul era deja stabilit, la capitolul bautura iti puteai lua ORICE. N-am exagerat si nu ca as fi fost cu masina ca are si nevasta-mea carnet, dar am zis sa ne despartim de fostii "prieteni" in relatii bune si sa-si aduca aminte de noi cu placere (fapt care s-a si intamplat, spunandu-mi pe mesnger ca apreciaza "gestul" ca am fost generosi cu ei)... asta dupa ce anul trecut cu tata in spital fiind si nevenind la mareata lor nunta unde au inchiriat inclusiv limuzina, mi-au reprosat ca spre deosebire de alte nunti, la nunta lor au venit toti prietenii.

Bre lumeeee, am fost la un botez. Sper ca ultimul pentru urmatorii 5 ani.

--------------------
+
semit
post 2 Dec 2008, 19:23
Post #168

Private Spice

Group: Moderatori

poze? biggrin.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
Flamingo
post 2 Dec 2008, 20:40
Post #169

Membru "SPARKY Team"

Culmea, abia acum mi-am amintit ca nu am poze de la botez. Interesant, nu-i asa ? rolleyes.gif

De regula iau aparatul cu mine pe unde ma duc. Chiar daca e vorba de sapuniera Panasonic sau compactul Canon G7, dar de data asta am uitat complet. Mi s-au promis poze dar nici pana in ziua de azi nu le-am primit. O singura data le-am cerut, a doua zi dupa botez... dar apoi mi-am vazut de ale mele ca sa nu-mi mai aminteasca de acea petrecere.

Nu stiu ce-as putea posta de acolo in cazul in care pun mana pe ele, pentru ca nu stiu cat as avea voie, avand in vedere multitudinea de "prieteni" si "VIP"-uri... Si daca tot i-am amintit... am un mesaj pentru ei de la Capitanul Flamingo (vorba lui fii-meu):

gun3.gif gun3.gif gun3.gif

--------------------
+
Flamingo
post 30 Dec 2008, 10:12
Post #170

Membru "SPARKY Team"

On topic...

Atentie mare cand va hotarati sa "va faceti" nasi de botez...

De vreo saptamana, una din perechile de fini ne agaseaza zilnic (telefonic) sa venim pe la ei sau sa vina ei pe la noi. Stim si din ce motive... ne-or fi cumparat ceva, in fine. Dupa ce ne-am eschivat din diverse motive (cumparaturi, plecare la munte, la tara... ce-i drept numai de ei nu aveam noi chef), stabilim in sfarsit aseara sa treaca ei pe la noi (astazi), dar mai pe seara, ca sa mai terminam cu pregatirirle de revelion (la care oricum nu sunt invitati deoarece vn doar rude de gradul I si II... dar ei stiu asta)...

Boonnn... Mai devreme primesc telefon ca nu mai poate aia mica si plange incontinuu de azi dimineata (vrajeala desigur), intreband "Cand mergem la nasul ?" de parca le-am facut eu copilul si sunt raspunzator pentru starea fetei...

Tonul cu care a vorbit la telefoin (ma-sa, adica), a fost unul superior, un fel de... "Hai dreaq sa ne vedem o data sa ne achitam de voi !" mad.gif Atunci mi-a sarit tandara si i-am amintit de discutia din toamna... cand am spus ca noi, nasii... vom cumpara de srabatori NUMAI LA COPII diverse cadouri... (atat primului botezat cat si celui de-al doilea), si NEPOTILOR nostri... dar nu si parintilor ca doar nu suntem nici familia Basescu si nici Becali... mad.gif

S-a pleostit un pic cand a auzit... iar acum ii astept sa vina sa vad ce cadouri au adus la nasi, asta daca nu cumva le-au lasat acasa, stiind ca ei, parintii, nu vor primi nimic.. radmasa.gif

Edit:
Mai rau este ca intentionam sa duc masina in service sa-i schimb uleiul si bujiile... rolleyes.gif

This post has been edited by Flamingo: 30 Dec 2008, 10:14

--------------------
+
luck33ro
post 30 Dec 2008, 14:19
Post #171

Membru autentic

Nu-i inteleg pe unii cum ajung ei nasi cu forta smile.gif

--------------------
+
Flamingo
post 30 Dec 2008, 20:04
Post #172

Membru "SPARKY Team"

Initial se pune problema altfel...

Ai niste prieteni buni care te roaga sa le nasesti copilul... si cum te ai destul de bine cu parintii lui iar copilul nu are nicio vina ca astea sunt legile crestinesti, accepti bucuros, sa zicem... rolleyes.gif numai ca dupa botez totul se schimba, si chiar daca generalizez, nu-mi pasa.... ca nu sunt singurul nas din lume patit.

Alta varianta intamplata noua este ca alti prieteni ramasi pe ultima suta de metri fara nasi, ne suna disperati (stiind ca deja "amanetasem" un botez), rugandu-ne sa le botezam odrasla (la 2 saptamani dupa primul botez), dar fara obligatii ulterioare, chipurile.

De aici si pana a forta pe cineva sa fie nas, este cale lunga... Daca ai facut referire la mine, astept explicatii suplimentare. Daca nu, atunci imi cer scuze. Multumesc.

--------------------
+
Solon
post 19 May 2009, 11:43
Post #173

Membru autentic

Avand in vedere ca sezonul abia a inceput am zis ca e momentul sa dam un "refresh" topicului!
Deci, membermanule, pe viitor postezi aici! biggrin.gif

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
Afrodita
post 19 May 2009, 12:14
Post #174

membru

hmmmm, nu ma pot abtine 243.gif

in februarie a fost nunta colegei de banca din liceu. nunta bilingva, avand in vedere ca s-a casatorit cu un britanic, cu o atmosfera numai buna smile.gif.

pe la 22:30 - 23:00 se fura mireasa. cine a furat-o, ei bine, blonda din dotare icon_mrgreen.gif . am luat masina prietenului (eu la volan ca eram singura nealcoolizata tongue.gif ) si inca 3 pasageri + mireasa. am plecat de nebuni la arcul de triumf (era mai aproape) si am pus monopol pret de cateva minute (culmea, eram singurii, better for us biggrin.gif ) pe zona, pozandu-ne pana nu ne mai simteam fetele si corpul de ger.

cand am ajuns la masina am luat legatura cu nasul sa negociem "pretul" si cum eu eram capul rautatilor, eu am si negociat. nu-mi mai amintesc ce am cerut, dar nasul a dat semne de retragere spunand ca e prea mult, moment in care i-am spus ca vorbeste cu o blonda naturala, care intamplator e si la volan laugh.gif . nush daca a priceput gluma, dar a acceptat imediat "conditiile" radmasa.gif

mai incolo va povestesc cum a incercat sa ma "agate" cavalerul de onoare, prietenul mirelui, in timp ce prietenul parca masina laugh.gif .

--------------------
Renault Megane I - DYD 1996 1.6
when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't?
+
Flamingo
post 19 May 2009, 12:45
Post #175

Membru "SPARKY Team"

'Nteles sa traiti !

P.S. (P-asta l-am pus la final de poveste...) Lectura placuta...

Dupa cum povesteam pe aici pana de curand, noi avem 2 "serii" de fini. Le-am botezat copiii... adica 1 + 1... mai exact 2 copii / fini / etc. Prima serie sunt aia de mancam cand mergem pe la ei, mancare veche sau proasta sau gatita in dorul lelii si bem bere de nspe mii de feluri, iar a doua serie de fini sunt mai putini cunoscuti voua sau ma rog netului romanesc... rolleyes.gif

La astia se mananca de regula bine si foarte mult. De fapt ei ne raspund cu aceeasi moneda dar pe alocuri exagereaza, ca deh, doar noi suntem nasii copilului, nu altii... Sunt opusul celorlalti, insa se cearta ca la usa cortului, tinundu-l pe "bietul" om (1.90 m si 120 de kile) la respect. Bun, am trecut usor peste asta pentru ca in trecut a facut niste prostiaore cu ceva jocuri de noroc si a pierdut niste mii de dolari, insa mai nou s-au remarcat prin altceva...

VOR SA CUMPARAM TEREN IMPREUNA !!!!!! blink.gif

Astia nu au masina si nici mari sperante sa-si ia prea curand din cauza unor credite, dar mai nou, de cand castiga impruena undeva pe la 40 mil impreuna, li s-a urcat la cap si vor teren, in fine...

Cand am auzit asta, ne-am gandit ca dam mai putin bani pe teren iar casa pe care o vom construi CANDVA, va fi in "oglinda", un fel de duplex, numai ca tot ei, aia care ne-au propus sa plecam la drum impreuna ne-au si pus o conditie in prima zi de discutii... Daca ne certatm pe viitor tragem gard intre noi, ok ?

Vai, dar nici nu ne-am pornit bine la drum si deja discutam de cearta ? Eu imi facusem oricum scenarii SF in acest sens... dar nu le-am zis, in schimb am zambit si le-am spus ca macar sa ne cumparam noi teren unde vrem si sa dam drumul la constructie si mai vedem dupa aia...

Dupa cum va spuneam astia n-au masina asa ca i-am plimbat peste tot fara pretentii la motorina / benzina. La un moment dat chiar ne-am oprit intr-un sat dupa o vizionare sa bem o bere... Am facut cinste, lojic... La alt moment dat, ne-am grabit sa-l ducem pe bou la munca, deoarece intra in tura de noapte, asa ca plimba-l pe vanzator cu vorba ca mai multe discutam zilele urmatoare ca noi acum ne grabim. Adica esti dispus sa dai niste mii / zeci de mii de euro pe un teren, in schimb vii la vizionare dar nu stai decat cateva minute... ? Pai nu putem dreaq sa amanam pt a doua zi ???? Deh, zici finii nostri zici trage apa...

Ce a pus capac ? Ah, ca nu v-am spus... intre timp am abandonat subiectul, hotarandu-ne sa facem pe cont propriu toata treaba, chiar daca va mai dura 1-2 ani (sper mai putin) pana sa demaram casa, etc...

Deci ce a pus capac...

Ne hotaram in sfarsit la un teren amplasat super... Conditii, curent, ceva canalizare prin zona, padurice, o balta prin apropiere, etc... numai ca a doua zi primim telefon de la propietar cum ca terenul nu se mai vinde parcelat ci intreg. La cum se manifesta fina cand vedea un teren, propietarul avea impresia ca terenul lui este cel mai ok si ca prost e sa-l mai dea pe bani putini... Noi i-am atras atentia proastei sa-si mai tina gura si s anu lase impresia ca-i place, dar te pui cu cretinoida ? Neah, asa a facut si ultima data...

Deci oha bani de teren intreg, noi fiind porniti pe o parcela de vreo 700 mp cum discutasem initial. Fina, cand aude vestea, incepe sa tune si sa fulgere, acuzandu-ne ca vrem sa complotam impotriva lor si ca vor lua ei fraiele de acum incolo. Felul in care ne-a dat vestea, ei niste carnaciori de oameni cu bube-n cap, care la un moment dat i-am adapostit cu catel, purcel, copil si mobila la noi in paartament pt ca ii daduse propietarul afara, deci ei aveau tupeul sa se certe cu noi care i-am ajutat intr-ateta randuri inclusiv cu bani si adapost... si sa ne impute faptul ca acel teren nu se mai vinde si ca bine ca nu a facut credit in banca, pt ca uite ce pateau. Repet, din cauza noastra... blink.gif

Atunci ni s-a aprins un beculet si ni s-a derulat in minte intregul film.

1. Deci prima data vine propunerea.
2. Apoi ni se impune o conditie, aia cu gardul in caz ca ne certam.
3. Apoi la vizionari i-am luat cu noi pt ca asa e frumos sa vada ambele parti terenul pt casa... "actiuni" la car enu i-am pus sa plateasca vreun strop la benzina / motorina, bashca le-am mai facut si cinste pe unde am mers.
4. Ne facem luntre si punte, sarim peste linistea week-endului... masa in familie, somn de voie sau plimbari pe la munte / tara, etc...
5. Iar la final sa ni se reproseze niste rahaturi.

Si atunci le-am spus ca nu au decat sa caute ei teren pe langa Bucuresti si sa mearga la vizionari cu ce vor ei... cu maxi-taxi ori curse preorasesensti sau daca au bani, cu taxiul, iar cand vor gasi ceva ok, sa ne anunte sa venim si noi sa vedem.

Logic, au facut o fata lunga (probabil, pt ca nu am vazut, discutia purtandu-se telefonic), apoi cateva secunde de liniste si un "bine" rostit printre dinti...

Oficial vom merge mai departe togheter forever, neoficial... vom merge separat. Interesant este ca niciuna din parti nu a spus "la revedere - fiecare pe drumul lui." Acum cica asteptam sa ne sunam unii pe altii...

In concluzie... pentru a nu stiu cata oara va rog sa va ganditi de 239454355091 x 5432 ori cand vi se propune sa botezati pe cineva, pentru ca mai devreme sau mai tarziu tot o sa va ajunga cu varf si indesat...

--------------------
+
luck33ro
post 19 May 2009, 13:03
Post #176

Membru autentic

Eu cred ca unii exagereaza in toata chestia asta cu nasiile... Chestii religioase si traditii romanesti originale smile.gif

--------------------
+
Flamingo
post 19 May 2009, 13:08
Post #177

Membru "SPARKY Team"

Nasitul se cam amesteca in proportie de 90% cu inrudirea de gradul I daca pot spune asa. Adica ii botezi pe cate unii si automat devii neam de sange cu ei. Cam asa au impresia...

This post has been edited by Flamingo: 19 May 2009, 13:10

--------------------
+
Solon
post 19 May 2009, 13:24
Post #178

Membru autentic

Uite vezi ca se poate! Deja ma sparg de ras! Ai si aventuri si mai stii sa le si narezi! radmasa.gif

--------------------
+
Afrodita
post 19 May 2009, 13:34
Post #179

membru

eu cred ca flamingo are scris pe spate cu cerneala invizibila: perfect pentru "interesati" biggrin.gif

--------------------
Renault Megane I - DYD 1996 1.6
when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't?
+
Solon
post 19 May 2009, 13:40
Post #180

Membru autentic

Flamingoul are magnet la belele!

--------------------
+
23 Pages « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd August 2025 - 11:50
Dacia