Nunti, botezuri, cumetrii, mic indreptar economico-administrativ
![]() ![]() ![]() |
Nunti, botezuri, cumetrii, mic indreptar economico-administrativ
CGB |
![]()
|
||
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|||
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
E si asta un mod de a gandi
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cristib @ 29 Aug 2008, 07:55) Apropo de "ala care filmeaza"... El, baiat bun, fost coleg la jobul de pe vreme aia, insa ce-a urmat dupa a fost ceva de nedescris. Am vrut sa-l caut p-ala care a facut montajul (s-a filmat cu camere vechi cu casete VSH). Am inteles ca tipul lucra la nu stiu ce televiziune, in fine... Ideea este ca a vrut sa faca niste glume video, punand stop cadru din cand in cand pe momente jenante si aici amintesc fractiuni de secunda cand ma uitam in gol si nevasta-mea la fel sau in biserica cand cu piscotul, in fine, nemernic... Alta faza pe care sa zic ca am gustat-o la un moment dat a fost cand am luat mireasa de-acasa... Pe fundal s-a auzit "Road to hell" a lui Chris Rea... Nu mai zic de texte cu galben inserate in subsol, mesaje subliminale si nu numai... scrise mai in gluma mai in serios parca de carcotasii de la PrimaTv. Filmarea am vazut-o la vreo 2 sapt. dupa ce am pus mana pe caseta si nu prea mi-a facut placere din cauza stilului de montaj. Acum nu prea se mai gasesc video playere dar stiu ca la un moment dat aparea si numele celui care a montat tot. Cand l-am luat la bani marunti pe cel care a filmat, saracul a dat din umeri. Uite, ia numarul de telefon si suna-l pe dobitoc... Prinde orbul scoate-i ochii. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
@ Laurentiu83:
QUOTE Muzica lautareasca era la moda acum 100-200 de ani, la fel cum erau si poeziile lui Eminescu. Erau precum MTV-ul si Acasa TV-ul pe atunci. Au fost bune, nu zic nu, dar de ce trebuie repetate la nesfarsit, atata timp cat nu mai reflecta in nici un fel realitatea? Daca la o nunta ar pune cineva numai Andre, 3 Sud Est, nu ar ar iesi ca naiba? Nu, eu m-am referit la situatia asta: la tara sunt perfect de acord cu muzica lautareasca, o nunta facuta in curte, la cort etc, dupa mine e OK. Insa cand vii la Bucuresti la Inter si bagi hora in fata hotelului (ex ipotetic, sau poate nu chiar) atunci e grav. Insa dupa cum am zis, pt mine e mai grav cu obiceiurile astea imprumutate, gen jartea si Arcul de triumf... ca peste tot numai asta aud... Nunta nu ar trebui sa o faci pentru invitati, ci pentru tine. Ca zice mam-mare ca vin rudele indepartate de la tara si alea stiu numai sa topaie pe hore si nu da bine altfel... NU. Nunta o faci pentru tine, pentru voi, si lumea asta ar trebui sa inteleaga... Sa dau 2 exemple: O nunta in Bucuresti, oameni seriosi, intelectuali amandoi, job-uri bune, amandoi nascuti insa la tara. Majoritatea invitatilor de la tara, insa destui si din Bucuresti, de conditie buna...Muzica a fost numai lautareasco-populara-manelistico, el s-a dus sa o ia pe ea din fata blocului cu lautari, au tras si o hora acolo.... bineinteles sarmale, ca asa au zis parintii, ca nu se poate fara..., insa la antreu bineinteles creveti, somon, ca asa e moda...iar cand l-am vazut pe el pe sub fustele nevesti-sii am zis ca nu se poate.... Insa toata lumea aplauda...Unii insa nu... Bun, acum nunta la alti cunoscuti la Suceava. La fel, oameni de la tara, restaurant modest, hora la bloc (imi aduc aminte ca eu am dus mirele la Biserica, ca deh, in afara de un Audi sh pt mireasa, masina mea era in top.. ![]() Ei, intre aceste 2 nunti spun cu mana pe inima ca aia de la Suceava mi-a placut mai mult. In primul rand cadra mult mai bine cu locatia/invitatii, iar lautarii au fost de aia fara guristi, adica populara originala... Deci, acolo sunt de acord cu obiceiurile arhaice romanesti, da in orasele mari mi se par jalnice.... Am fost si la nunti super (la una am fost si mirele ![]() QUOTE Mda, cineva care gandeste. Si eu tot 24 de ani am si vad pe cei din jurul meu cum se gandesc sa faca pasul asta, desi nu stiu ce naiba ii grabeste. Probabil pentru ca n-au aparut inca creditele pentru cei ce stau in concubinaj? radmasa.gif Si, care e rostul sa iti pui pirostriile de pe acum? La ce mama ciorilor le trebuie romanilor copil la varsta asta? Adica in loc ca in anii astia sa infig steagul la NordKapp sau pe Kilimandjaro sa stau sa-l schimb de scutece pe ala micu? F**** blink.gif Sunt de acord cu asta, si eu am facut pasul asta la 28 ani. La 24 nici nu ma gandeam.. Insa apare si aici o problema... Toti incep sa gandeasca asa, lucrurile se perpetueaza, se ajunge la varste mai inaintate si apoi incepe graba de a gasi pe cineva... si care apoi se poate dovedi ca nu a fost o alegere buna... Iar in plus, o familie trebuie (sau ar trebui) sa-i responsabilizeze mai mult pe amandoi, sa-i educe mai mult (educatie in sens de educatie de viata)... Job-ul ca job-ul, dar cand vii acasa si esti singur nu mai e asa interesant... O familie ar trebui sa educe spiritul altruist in oameni, sa mai tempereze egoismul (nu mai esti singur, sunteti doi)... A nu se intelege de aici ca e bine la 20 ani sa te casatoresti... @romeod: QUOTE Astea sunt miresele pe care le-ai vazut? Si a doua poza este una dintre fitzele care se poarta in fotografia de nunta Nu, da oricum, erau in seara aia vreo 6... 3 erau in intersectie la arc, una astepta in masina sa se elibereze, iar 2 erau ceva mai incolo faceau o hora.... Iar legat de poze, e nenorocire... Au aparaut asa-zisii fotografi de nunta cu miile... La nunta de la Bucuresti de care v-am zis, cameramanul a dat un film la o caliatte care se compara cu primele difuzari de filme pe CD-uri codate MPEG, de acum 8 ani... Vb serios.. Iar pozele facute de mine au fost scoase dupa nunta la laboratorul foto si date... alelalte erau jeg... (eu tocmai luasem un obiectiv noi si am zis hai sa-l iau la nunta sa il testez.. ![]() Alt exemplu: eu am facut nunta cu o mare firma organizatoare... care mi-a zis ca are fotograf... cand am vazut insa pozele, deci nu se poate asa ceva..instantanee... Fotografia e o arta in primul rand.... INtr-adevar un fotograf bun costa mult, eu am dat enorm de mult pe tot pachetul foto-video HD-album piele etc, insa eu vad asa problema: decat sa dai 300 euro unuia care iti zice au fac totul, si apoi da chix, mai bine rogi un prieten si strangi fotografiile facute de invitati si iesi mai castigat.... PS. Da asta iti place? Attached thumbnail(s) IMG_2513.jpg ( Size: 27.03k ) Number of downloads: 261 |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
lexa1312 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 9 April 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2001/ 1.4 16v unde nu e...nici D-zeu nu cere..(aviz nesimtitilor)
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Swatcat nu vreau sa ma dau mare profesionist, dar fotografia aia nu poate fi numita fotografie ( intelegi ce vreau sa spun ). Nu o spun din rautate o spun pentru ca are foarte multe greseli.
In alta ordine de idei ti-ar conveni sa dai 100 de euro pe un fotograf, dar te-ai gandit ca poate unui fotograf bun nu i-ar conveni sa stea aproape 24 de ore intr-un alt mediu decat este obisnuit pentru 100 de euro? Cei care se 'vand' la 100 de euro e clar ca n-au legatura si si-au luat cel mai ieftin dslr posibil ( sa nu mai vorbim de blitzuri dedicate si alte smecherii ). Pune un anunt pe net ca vrei fotograf si ca il platesti 500 de euro, dar inainte de toate ceri portofoliul sa vezi cine iti bate la usa. Surpriza o sa fie ca ai cu cine discuta ![]() Ca idee: In state exista site-uri de fotografi specializati pe nunti cu preturi de la 1500 $ pana la 15.000 $. This post has been edited by blak2oo8: 29 Aug 2008, 10:22 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
@blak2008: poza aia nu e a mea in primul rand, adica n-am facut-o eu! E de la nunta mea! E facuta de un fotograf roman admis la WPJA (wedding photojournalist association), la care is doar vreo 5 romani admisi... Iar din discutii cu mai multi fotografi poza asta a cam placut...
Iar faza cu preturile, nu am zis nicicand ca mi-ar conveni, ca stiu ce inseamna fotografia... Eu am dat 2000 euro pe pachetul foto+album+filmare HD (am pe hard filmul in format HD...). Mi se pare mult ca in Romania cu banii astia se pot face multe, insa raportat la calitatea foto si video pe care am primit-o, inclusiv profesionalismul celor 2, e un pret corect... PS. Eu la nunta la mine am cerut in primul rand "fotojurnalism", adica nu regie, "stati asa", "pune mana acolo" etc. This post has been edited by SwatKat: 29 Aug 2008, 10:51 |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
O fi fost admis, dar in mod sigur nu cu fotografia asta
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
SwatKat |
![]()
|
Normal ca nu, insa ce vreau sa subliniez este ca poza asta nu e o gresela de incepator... Am pus-o ca mie mi-e draga, sugarand emotia si asteptarea...
Ca gusturile nu se discuta, e altceva, fiecaruia poate sa-i placa sau nu, insa de aici pana la foarte multe greseli e cale lunga... ![]() Da hai sa nu mai "monopolizam" noi topicul asta, sa mai zica si altii insurati ce si cum, sa vina cu posibile sfaturi. |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
swatCat, in tentativa ai ade poza eu vad ca "e bine" miresica.. S-o stapanesti sanatos
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
de ce nu fac astia o lege sa dureze casatoria 2 ani?
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
SwatKat |
![]()
|
|
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
Flamingo |
![]()
|
Era o piesa de teatru anul trecut sau ma rog, o carte, nu stiu ca ii faceau astia reclama la nush ce post de radio... "O relatie dureaza 3 ani" Daca stie cineva mai multe amanunte, sau daca s-a regasit... sa verse aici...
![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Era cu dragostea dureaza 3 ani. Piesa din cate am azit eu este interesanta si zugraveste foarte bine aspectele reale ale vietii reale
![]() As vrea sa o vad si eu ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
Ianuarie 2008 / LMSE
- B-81-LXV iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
Flamingo |
![]()
|
Iti dai seama ca este interesant de vazut. Sunt curios cati divorteaza dupa ce pleaca de la teatru.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Imi permit sa va retin,dinou,atentia cu o alta nunta.Petrecuta de acesta data ca invitati din partea miresei.Unde se petrecu "fericitul" eveniment?Tot in Oltenia,evident!De alea din Bihor nu va povestesc deoarce au fost superfaine si nu vreau sa va fac invidiosi!
![]() In fine,sa continuam.Aveam cateva zile libere ramase din concediu,nevasta-mea la fel si nu prea stiam ce sa facem cu timpul respectiv.Pe atunci stateam la bloc si eram excedentari la capitolul timp liber.Zice cocoana mea ca ar fi indicat sa tragem un scurt raid pe la socri,la Craiova,sa-i mai vedem si noi,mai facem si ceva aprovizionare(era tot final de August ca acum si ne pregateam de zacusca,bulion,alea-alea) mai o iesire la bunicii sotiei la tara etc.Sunt deacord cu ideea!Proasta inspiratie!!!Pun mana pe telefon si o sun pe soacra-mea sa o intreb daca-i bucuroasa de oaspeti.Mai ca nu sarea intr-un picior prin casa(desi era zdupesa,bine!! ![]() -Cum sa nuuuu,mama!!!!Cu draga inima! -Bine,mama!Pune vinu' la rece ca venim! -Pai cand ajungeti? -Pai Vineri dimineata cu rapidu',zic eu. -Peeeerfect!Sambata suntem invitati la o nunta la o fosta colega de scoala de-a nevesti-ti si numa' bine mergeti voi in locul nostru ca si ei au fost la nunta voastra. ![]() ![]() Ii spun sotiei sa puna la pachet si ceva þol festiv ca merem la sindrofie,facem restul bagajelor,tren,socru asteptat gara,acasa la socri,un pic de odihna,o cafea,coborat prelungitor pe geam,aspirat si spalat Dacia socrilor(de,nu se facea sa merem cu taxi!),"fetele" calcau si aranjau boarfele de gala si spre seara era totul pus la punct.Dacia lucea,ocosha,in parcare,bulendrele pe umerase,papucii lustruiti,ce mai totul stock!Cina,un pahar de vin si nani sa fim odihniti pentru a doua zi. 8:00 a.m,trezirea!Ma imbrac in nadragi albi,papuci albi,chimeasha "blio" cu maneca scurta si un sacou cu dungulite alb/bleu.Nevasta-mea o combinatie de alb cu galben.Deci tot alb.Vedeti mai incolo de ce insist pe culori. ![]() -Ce-i muica? -Sarumana,stiti nunta,mireasa ... -A,stati ca nuntasii dorm finca venira aseara cuscrii si sa intinsara mai mult la vorbe!Hai intrati ca acusi apar. Ne bagam in curte.Deodata au inceput sa apara de prin diferite cotloane o haita de babe.Ne studiau ca pe niste martieni si-si vedeau de-alelor.Bai fratilor,babe mai urate si mai stirbe ca lea nu vazusem in viata mea!Da' se miscau de ziceai ca-s codane!Zvarlugi nu alta!!Pe la 11 curtea a inceput sa se anime si sa se aglomereze.Brusc!Aparu si mireasa,se pupa cu nevasta-mea io i-am pupat,domneste,mana(mai exact caraba!) si am urmarit in contiunare ce se intampla.Cioporul de babe scosesera(Dumnezeu stie de unde!) doua mese lungi si inguste si le umplusera cu strachini in care se aflau bucati de pui fripti si o multime de ulcele cu vin.Ii susur usurel la ureche consoartei: -Ce se intampla,"fa"?Daca vreau sa-i salt tensiunea mi-e suficient acest "fa"! ![]() Mi-a aruncat o privire "duuulce" si mi-a suierat:nu stiu!! Apoi ma dumirii!Pai s-au pus baietii pe halit ciosvartele alea de pui si si l-e indesau pe gat "ad labam",ajutate de inghitituri zdravene de vin.Ca haiducii,frate!!Ce spalat pe labe,ce o garnitura ceva acolo!Carne si vin.Ajunge!!In fine a aparut si mireasa echipata la tol nuptial,ne-am suit in masini si directia Craiova pentru pozele de care va pomenii si la descrierea nuntii mele asa ca nu mai insist.Gata cu pozele,adunarea la masini si sotia intreba pe o tanti la ce restaurant e nunta ca sa ducem si noi masina acasa si sa venim cu un taxi ca sa pot sa beau si eu un pahar.Aia ne-a spus ca ciuciu restaurant!!!Nunta e in satul mirelui(la Sacu adica in partea opusa Mofleniului) si ca ne trece faza cu taxi deoarece trebuia sa ducem si persoanele ce le adusesem cu noi din Mofleni!WTF!!!! ![]() ![]() ![]() -De ce e,doamna,tuica-n blide si nu in sticle? -Ia?Pai sa nu se fure!!! Bah,am fost pe jos!!! ![]() Bun ras-ras da ala nu tine de foame.Pe la ora 5 dupa-masa se hotarasc si oltenii sa puna ceva pe masa.Niste blide meschine cu cateva felii de salam,niste masline,ceva branza,o rosie un ardei si hai pa.Rupt de foame fiind "absorb" instant farfuria si intreb cam cat mai e pana vine "zupa".Aflu ca mai am de stat vre-o doua-trei ore! Caaaat?Muiere,echiparea si acasa la muma-ta sa mancam!!Nu a zis saraca nimic(si ea era rupta de foame!) Ne-am carat acasa la socri,am mancat niste mezeluri,ne-am schimbat in blugi,tricouri si tenisi(oricum nu ne baga nimeni in seama) si pe la 9 seara ne-am intors in cort.De pe masa disparusera strachinile cu tuica dar aparusera la piciarele meselor niste galeti cu vin si pe masa pahaare.Nu am mai intrebat de ce!Stiam!!Modul de servire?Acelasi:prindea meseanul paharul de buza,il scufunda in galeata,isi facea, scurt, o spalatura sub unghii,despre praful si "ragaliile" ce mai pluteau in aer si in vin nu mai vorbesc si da-i pe gat!!Hai nooorooc Costicaaaa!Sa traiesti,Miticaaaa!Stomace tari nene,nu gluma! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by marian-j: 30 Aug 2008, 08:30 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Acu sper ca nu aveai treningul ala nou pe tine cand ai fost la nunta in Craiova, nu???
![]() Galeti de vin la picioarele meselor....sa-mi bag.... Acu incep sa cred ca-s civilizate nuntile de pe la noi cand se trezeste vreo matusa de la tara in mijlocul vreunui dans popular. This post has been edited by Laurentziu83: 29 Aug 2008, 17:30 |
--------------------
.
.
.
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Nu,shefu'!
In treling merg doar la botezuri,cununii civile si taieri de motz! La nunti prefer combinatia cu sacoul. Asta asa de ochii lumii sa ma dau mare! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Nuu, ziceam ca, daca ai fi avut trening nou la nunta aia (cu alimentat bautura din galeti puse sub masa
![]() ![]() Cica asa se recunoaste mirele la o nunta olteneasca. This post has been edited by Laurentziu83: 29 Aug 2008, 18:55 |
--------------------
.
.
.
|
|
marian-j |
![]()
|
Zau?P-asta n-o stiam!
![]() Maine,cand face ochi "colega mea de pat" i-o "livrez"!Fresh! ![]() This post has been edited by marian-j: 29 Aug 2008, 22:44 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
mafone |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 15 November 07 ![]() |
De la nunta mea nu-mi aduc aminte prea multe, in afara de faptul ca "trebuia" sa trec pe la toate mesele si sa vorbesc cu toti invitatii, chit ca-i stiam, chit ca nu-i stiam. Ce-mi aduc aminte este ca, de fiecare data cand se punea mancarea, ma lua cineva de mana si trebuia sa mai dau un tur pe la mese (am avut 200 de invitati in cap), in acest fel, cand ma intorceam la masa, tocmai ridicasera farfuriile. Am prins si eu un moment o farfurie de mancare, si, cand sa bag ceva in gura, surpriza............ se aude de la prezidiul orchestrei: " POOOFTAAAAAAAAAA BUNAAAAAAAAAA GINERICAAAAAAAAAAAAA" si in acelasi moment, 200 de perechi de ochi s-au intors spre mine......... va dati seama, probabil ca n-a mai intrat nici un dumicat......
Si la noi la nunta, in privinta darului am avut o chestie destul de draguta: am facut la mine la tipografie o casuta din carton, frumos aranjata, care avea in acoperis, un spatiu exact cat sa intre un plic. In felul asta nu a trebuit nimeni sa imi dea plicul personal. Unii au scris numele pe plic, altii nu, fiecare cum a vrut. |
--------------------
Renault
Scenic Conquest 1.9 130cp Orange Cayenne
2008 4 iulie
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Bai, de unde e obiceiul asta marlanesc de a claxona continuu la nunta si de a trezi pe toti fraierii care incearca sa recupereze sambata si duminica dupa-amiaza orele nedormite si stress-ul din timpul saptamanii?
![]() ![]() Chiar imi parea rau ieri dupa-amiaza ca nu am oua prin frigider, ca asa ma manca sa arunc de pe geamul de la baie vreo 2-3 bucati in masinile nuntasilor care faceau abuz de claxon... This post has been edited by Laurentziu83: 31 Aug 2008, 19:13 |
--------------------
.
.
.
|
|
marian-j |
![]()
|
E "cantecul de lebada" al mirelui!
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(semit @ 28 Aug 2008, 10:00) Hai cu noutatile... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
lexa1312 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 9 April 08 ![]() |
Nu stiu daca topic-ul o fi de vina.....dar prea s-au "pupat"
Ieri am primit si eu invitatie la nunta...asta asa ca tot vorbeam de nunti. Si evident ca am fost anuntata de bunica mea ca "maica trebuie sa te duci ca si mama lui (unchiul meu este in cauza) a fost la tine la botez, la nunta lu' maica-ta, etc" ![]() Acum intreb...daca as fi avut un "stra stra stra stra bunic" petrecaret care nu a ratat nici o nunta/botez/inmormantare....trebuie sa ma duc si eu acum? Se "paseaza" din generatie in generatie? ![]() |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2001/ 1.4 16v unde nu e...nici D-zeu nu cere..(aviz nesimtitilor)
|
|
marian-j |
![]()
|
Da!
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
marian-j |
![]()
|
Flamingo,nu fi rau ca sperii fata!!!
![]() Las-o sa mai "copilareasca"(in ghilimele o citam!) ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ai dreptate, lexa! M-a pocnit invitatia!
Semite, fir-ai al dracu cu topicul tau! Sa te duci tu in locul meu! Dupa ani de zile in care nu am mai tinut legatura, dar a fost la nunta la mine, si-a amintit ca mi-a dat un plic! Ce daca nu am mai vorbit si e destul de jenanta situatia, plicul ramane plic! Cred ca o sa-l transmit prin cineva, ca de fapt ideea este doar reciprocitatea financiara si stau dracului acasa! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 13:29 |