Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

14 Pages « < 2 3 4 5 6 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Accident Ferrari in Timisoara, unde o sa ajungem fratilor ?

Amedeus
post 21 Aug 2008, 20:12
Post #91

Membru cu Logan

Group: Members
From: TM

QUOTE(blak2oo8 @ 21 Aug 2008, 19:05)
Daca taximetristul ala era asa experimentat se ducea pe prima banda ( si nu ocupa ilegal a 2-a banda ). Cum? Ilegal? AAAA??? Da! Ilegal! Cand prima banda este libera un conducator auto este obligat sa revina pe aceasta. Ce cauta pe a 2-a??
*

Artera respectiva are 4 benzi (doua pe sens), e aglomerata (se folosesc toate benzile) si unde s-a petrecut accidentul e un pasaj CFR care limiteaza latimea strict la cele 4 benzi. Pe fiecare sens circula si troleibuze, deci cum dumnezeu sa fi atat de tampit sa depasesti pe contrasens? ohmy.gif Conduc in Timisoara de 25 de ani si nu am vazut inca pe nimeni sa faca in locul ala chestia asta. Bun, nici Ferrari nu prea erau ....

--------------------
Renault Megane Sedan IV Tce 116 2019 Business
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ZTV
post 21 Aug 2008, 20:17
Post #92

fost membru activ pe Daciaclub

Amadeus si eu conduc de cativa ani in Timisoara, exact la asta ma refeream la o postare anterioara

<span class='edit'>21 Aug 2008, 20:21:</span>
APROPO: cine a vazut stirile de ora 19:00 pe Protv, un TIR a ajuns pe contrasens, pe drumul ARAD-TIMISOARA, a lovit o dacie papuc, modelul cu 2 cabine in care se aflau 5 persoane. Toti au murit, explicatia ce a dat soferul Tirului era cam nashpa, a venit cu o viteza mare, tarziu a observat coloana in fata lui, nu vroia sa intra intr-o masina care se afla in fata lui, a tras volanul spre stanga, a ajuns pe contrasens si a lovit frontal pe dacia.

Pasagerii daciei erau niste muncitori amarati, care veneau acasa de la lucru.

Dumnezeul sa-l ierte.

This post has been edited by tzuku: 21 Aug 2008, 20:26

--------------------
------- xxx - xxx xxx xxx
+
Retype
post 21 Aug 2008, 20:44
Post #93

Himera

From: Bucuresti

Trebuia sa intre in curul coloanei ca erau sanse mai putine sa fi omorat oameni. Trebuie scapat de acest obicei idiot de a evita un impact intrand pe contrasens

21 Aug 2008, 22:03:
auzi la stiri, politistu: "a plecat de la locul accidentului pentru ca s-a creat o situatie conflictuala"

Scuzati-ma domnu politist, dar legea dvs o stiti?

a plecat pentru ca era beat, din punctul meu de vedere. La stat la taclale cu avocatii putea sa stea si dupa aia, doar ca avea un ca de acuzare in minus (ala cu plecatul de la locul accidentului).

Nu stiu de ce stam si facem pagini si dezbateri la topicul asta cand se vede clar si de la o posta cine este vinovatul. Din punctul meu de vedere i-as da astuia 5 ani inchisoare cu suspendare, anularea permisului de conducere fara drept de reobtinere + pensie familiei 30% din venituri pe luna.

Daca s-ar aplica legea si s-ar da genul acesta de pedepse poate s-ar mai gandi de 2 ori cand sa apese acceleratia....

This post has been edited by Retype: 21 Aug 2008, 21:03

--------------------
Dacia Logan 2006/ Audi 6.0 quattro 2006/ Mio a701 cu MioMap
+
ZTV
post 21 Aug 2008, 21:03
Post #94

fost membru activ pe Daciaclub

sa nu uitam ca totusi erfa sofer de TIR, cu multa vechime

--------------------
------- xxx - xxx xxx xxx
+
Retype
post 21 Aug 2008, 21:06
Post #95

Himera

mai lasati-ma cu atata experienta. Cand merg cu viteza experienta nu te ajuta deloc, sa fim seriosi.

--------------------
Dacia Logan 2006/ Audi 6.0 quattro 2006/ Mio a701 cu MioMap
+
hornedfiend
post 21 Aug 2008, 21:42
Post #96

nimeni

Oricum vad ca aici s-a trecut de la discutie despre unul care a omorat cu masina un tanar la frustrari legate de Bucuresti si Timisoara. Eu zic sa avem respect pentru tanarul care nu mai este si nu sa ne comparam in capacitatile de soferi. Mai bine se inchide discutia ca sincer m-a scarbit ce am citit ultimele posturi.

--------------------
Renault Clio 3 1.6 16V 2007 Exception
+
giany911
post 21 Aug 2008, 22:23
Post #97

Aproape util

Altul cu masina scumpa care face boacane.
Trebuie sa observat faptul ca astia vinovati NU MOR, domne, pur si simplu nu MOR.
Exemple sunt destule: basculanta de pe DN1 care circula cu bena ridicata, Lamborghini-ul de pe Magheru, acum asta, probabil ca exemple mai sunt, si culmea e ca nu au o zgarietura pe ei. Chestia asta ma face sa ma intreb, oare unde este dreptatea ( si nu ma refer aici la justitie ).

Unii pur si simplu nu merita permis, indiferent ca stiu sau nu sa conduca. Vorba este de mentalitate aici, nu de capacitatea de a conduce.

Iar comentariul lui blak2oo8 vis-a-vis de faptul ca taximetristul circula pe banda 2 mi se pare de prisos. blak2oo8 fara suparare, ori nu ai condus masina, ori faci pe lupul moralist. Nu spune ca te dai pe banda 1 ori de cate ori e libera - pt. ca asa e legea ca nu te crede nimeni.( mai esti si din Bucuresti, unde banda 1 este aproape inexistenta )
E total aiurea sa arati cu degetul ( nu zic ca ai acuzat taximetristul, dar ai indicat ca ar avea o oarecare vina ) un participant la trafic care isi vedea de drumul lui, indiferent pe ce banda ar fi acela, fata de un alt participant, care circula cu viteza pe contrasens. Acum sa revenim la soferul Ferarri-ului, ma ce cauta el pe un drum aglomerat - vad ca asa se spune pe aici - cu viteza si pe contrasens - oh Doamne, se supra-supra-estima ? Se credea Schumacher sau Hamilton ? Faptul ca masina poate nu inseamna ca poti si tu.

This post has been edited by giany911: 21 Aug 2008, 22:38

--------------------
Dacia Berlina 2000
Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna.
+
marksman
post 21 Aug 2008, 22:49
Post #98

Post mortem nihil est

From: sat

Daca taximetristul ala era asa experimentat se ducea pe prima banda ( si nu ocupa ilegal a 2-a banda ). Cum? Ilegal? AAAA??? Da! Ilegal! Cand prima banda este libera un conducator auto este obligat sa revina pe aceasta. Ce cauta pe a 2-a??

Ce cauta taximetristu pe a2-a? La ora aia cica erau ambele benzi pline si n-a avut un Ferrari si doua perechi de oua ca sa intre pe contrasens.

In comparatie cu un taximetrist sunt mult mai educat in trafic.
*

Da, dar nu ai experienta in condus.

QUOTE(Amedeus @ 21 Aug 2008, 21:12)
Artera respectiva are 4 benzi (doua pe sens), e aglomerata (se folosesc toate benzile) si unde s-a petrecut accidentul e un pasaj CFR care limiteaza latimea strict la cele 4 benzi. Pe fiecare sens circula si troleibuze, deci cum dumnezeu sa fi atat de tampit sa depasesti pe contrasens?  ohmy.gif  Conduc in Timisoara de 25 de ani si nu am vazut inca pe nimeni sa faca in locul ala chestia asta. Bun, nici Ferrari nu prea erau ....
*

Lasa Amedeus, ca eu conduc de patru ani in Timisoara si pe Calea Aradului acum doi ani intr-o seara pe la 23.30-00.00 unul cu un BMW sau alt avion a facut fix manevra asta intre OMV si Real.

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
User is online!Galerie FotoPM
+
rtBK
post 21 Aug 2008, 23:04
Post #99

Unique like everyone else

QUOTE(Illusi0n @ 21 Aug 2008, 22:49)

Da, dar nu ai experienta in condus.

zi zau, ne cunoastem de undeva?

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
giany911
post 21 Aug 2008, 23:07
Post #100

Aproape util

QUOTE(blak2oo8 @ 21 Aug 2008, 23:04)
zi zau, ne cunoastem de undeva?
*

Nu te incapatana cu toata lumea, accepta ce ti se spune. Experienta o capeti pe la 100000 km parcursi. Pana atunci 'inveti'. Chiar crezi, serios si onest in adancul sufletului ca, conduci la fel de bine ca un, fie el taximetrist, tirist, sau orice alt sofer profesionist ( ma refer la cei pentru care condusul este meserie )? Nu vorbesc aici de acei soferi care se hazardeaza si conduc intr-o maniera demna de filmele de actiune.

Si inca ceva, ca o mica paranteza, vezi ca din disciplina o poti mierli. Iti dau exemplu meu, m-am oprit la trecere - nu brusc ci treptat pana la 0 si totusi am fost lovit din spate, asta din disciplina! Recomandarea mea e sa nu confuzi cei 2 termeni.

This post has been edited by giany911: 21 Aug 2008, 23:11

--------------------
Dacia Berlina 2000
Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna.
+
rtBK
post 21 Aug 2008, 23:08
Post #101

sunt intr-o pasa proasta de cateva zile si imi vine greu sa accept anumite lucruri

--------------------

Trek Valencia
+
giany911
post 21 Aug 2008, 23:17
Post #102

Aproape util

Vezi sa nu pice vreun proverb de genul "Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul". Cam asta inspiri acum. Stiu ca o sa te superi, dar asta e, cineva trebuie sa iti beleasca ochii.

In fine, imi cer scuze ca am deviat de la subiect dar ... trebuiau facute unele remarci in legatura cu astfel de atitudini defectuoase.

This post has been edited by giany911: 21 Aug 2008, 23:19

--------------------
Dacia Berlina 2000
Chevrolet Aveo 1.4 16v
+
rtBK
post 21 Aug 2008, 23:19
Post #103

Sau poate m-am saturat de persoane care au impresia ca ma cunosc mai bine decat ma cunosc eu.

--------------------

Trek Valencia
+
giany911
post 21 Aug 2008, 23:23
Post #104

Aproape util

Bine, sustineti ideea cu tarie, asta e calea catre progres. Tu esti educat, taximetristul cu toata experienta lui e prost ca merge pe banda 2, iar soferul Ferrari-ului care mergea cu viteza pe contrasens e un ghinionist. Cam asta vrei tu sa intelegem noi.

* Cand imi citesc ultima fraza ma pufneste rasul, iar in conditile in care a murit un om e cam urat ce fac.

This post has been edited by giany911: 21 Aug 2008, 23:26

--------------------
Dacia Berlina 2000
Chevrolet Aveo 1.4 16v
+
rtBK
post 21 Aug 2008, 23:29
Post #105

Cred ca la un moment dat am zis " Ala din ferrari sa infunde puscaria "... ca sa par matur si cu experienta. Vad ca este un lucru negativ sa iti expui parerea.

De ce am mai facut topicul asta daca tot repetam ce se scrie pe toate site-urile de stiri, credeam ca dezbatem o intamplare / problema.

Toata situatia este impaturita in ghinion, nu cred ca se intampla un accident din noroc.

--------------------

Trek Valencia
+
adrian mgn
post 21 Aug 2008, 23:56
Post #106

megane ... reno megane !

From: timisoara

QUOTE(giany911 @ 22 Aug 2008, 00:23)
Bine, sustineti ideea cu tarie, asta e calea catre progres. Tu esti educat, taximetristul cu toata experienta lui e prost ca merge pe banda 2, iar soferul Ferrari-ului care mergea cu viteza pe contrasens e un ghinionist. Cam asta vrei tu sa intelegem noi.

* Cand imi citesc ultima fraza ma pufneste rasul, iar in conditile in care a murit un om e cam urat ce fac.
*

nu stiu cat e de educat blak dar si-a sustinut punctul lui de vedere ( unul din multe puncte prin care poate fi privit accidentul) si si l-a sustinut civilizat...cel putin cat am citit eu...

taximetristul cu toata experienta lui ... aici ma indoiesc ... majoritatea conduc mult si foarte prost din toate punctele de vedere...

ala cu ferarri da e ghinionist ... putea sa nu fie nimeni pe trotuar si era doar un accident stupid ( cum spuneam mai devreme si unu de pe forum - pt. care mi-am luat si un warn a ajuns pe trotuar si nu s-a scandalizat nimeni atunci si dupa aia cauta piese moca pe aici ...da noroc ca nu era nimeni...si ca astia sunt multi inconstienti ... cu ferrari sau cu dacie

decedatul ... ala ghinionist ... sa mergi pe trotuar linistit si sa te trezesti mort .... de un inconstient intr-o masina

Asta e ...

This post has been edited by adrian mgn: 21 Aug 2008, 23:58

--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp 18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension- - Smoked taillights BMC filters-Chrome window trims-Xenon
Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line

Vanity, definitely my favorite sin!
+
adip
post 21 Aug 2008, 23:56
Post #107

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(blak2oo8 @ 22 Aug 2008, 07:08)
sunt intr-o pasa proasta de cateva zile si imi vine greu sa accept anumite lucruri
Man, pai du-te si racoreste-te si apoi revino cu mintea limpede, fiindca aparent judecata iti e cam alterata de ceea ce ti se intampla in ultima vreme.
Sau poate, cum a mai scris cineva, iti place sa fii gica contra. Oricum, cu experienta ta la volan, si in viata in general, as cam face ciocu' mic. La varsta ta e normal sa iti placa sa fii "altfel", dar incearca totusi sa judeci cu mintea si nu cu hormonii, k?

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
giany911
post 22 Aug 2008, 00:14
Post #108

Aproape util

QUOTE(adrian mgn @ 21 Aug 2008, 23:56)
nu stiu cat e de educat blak dar si-a sustinut punctul lui de vedere ( unul din multe puncte prin care poate fi privit accidentul) si si l-a sustinut civilizat...cel putin cat am citit eu...

taximetristul cu toata experienta lui ... aici ma indoiesc ... majoritatea conduc mult si foarte prost din toate punctele de vedere...

ala cu ferarri da e ghinionist ... putea sa nu fie nimeni pe trotuar si era doar un accident stupid ( cum spuneam mai devreme si unu de pe forum - pt. care mi-am luat si un warn a ajuns pe trotuar si nu s-a scandalizat nimeni atunci si dupa aia cauta piese moca pe aici ...da noroc ca nu era nimeni...si ca astia sunt multi inconstienti ... cu ferrari sau cu dacie

decedatul ... ala ghinionist ... sa mergi pe trotuar linistit si sa te trezesti mort .... de un inconstient intr-o masina

Asta e ...
*

* Nu ma refeream la educatia scoalara a lui blak, ci la educatia in trafic, asa cum a mentionat. Si cand m-am referit la faptul ca isi sustine ideea cu tarie, ma refeream la aceea ca el este un sofer ... demn de admiratie - nu il cunosc pe blak, poate conduce bestial sau poate nu, stiu doar ca experienta este un factor important. El nu prea vrea sa accepte lucrul asta, cand i-a atras atentia Illusion, blak a cam sarit la gatul lui.
* Am precizat inainte ca nu includ in categoria soferilor experimentati pe cei care conduc teribil.
Am vazut destui taximetristi cu o anumita varsta, si chiar etnie ( conteaza, astia mai mexicani ... eh ) care nu prezentau un risc pt. restul participantilor.
Indiferent de experienta, masina pe care o conducea, vremea, ziua saptamanii sau horoscopul, taximetristul ala nu avea nici o vina ca statea pe banda 2. Sa fim seriosi, nu stiu cum sta treaba in Timisoara, dar in Bucuresti nu prea exista banda 1, asa ca, teoretic vorbind, oricare din soferii bucuresteni s-ar fi facut moral vinovati pt. producerea accidentului pt. ca nu stau pe banda 1?

Ghinionist era bietul om daca, el circuland regulamentar, un alt participant ii sarea in cale si el din nevoia de a il evita ar fi intrat pe trotuar in cineva. Dar actul facut de el a fost unul premeditat si constient, riscul era omniprezent, aglomeratie find. Asa ceva nu e nici de cum ghinion. Ghinion a avut victima nu soferul Ferrari-ului.

Bai blak2oo8 sa nu mi iei ce zic eu aici in nume de rau, n-am nimic cu tine, nu te cunosc deci nu te atac in mod direct pe tine, ma refer strict la parerea ta legata de taximetristul acesta buclucas.

* Pardon adrian, eu am luat de bun ce ai spus.

This post has been edited by giany911: 22 Aug 2008, 00:33

--------------------
Dacia Berlina 2000
Chevrolet Aveo 1.4 16v
+
adrian mgn
post 22 Aug 2008, 00:31
Post #109

megane ... reno megane !

From: timisoara

"ala cu ferarri da e ghinionist ..."

din pacate sarcasmul nu se poate transmite pe forum ...

L.E. no problem'

This post has been edited by adrian mgn: 22 Aug 2008, 00:44

--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp 18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension- - Smoked taillights BMC filters-Chrome window trims-Xenon
Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line

Vanity, definitely my favorite sin!
+
adip
post 22 Aug 2008, 01:37
Post #110

Banned

QUOTE(giany911 @ 22 Aug 2008, 08:14)
Am vazut destui taximetristi cu o anumita varsta, si chiar etnie ( conteaza, astia mai mexicani ... eh ) care nu prezentau un risc pt. restul participantilor.
... dupa cum sunt si multi taximetristi pasta. Problema aici (lasand la o parte tot accidentul, care e teribil) e faptul ca un membru al forumului vine cu o ipoteza - "dar daca taximetristul e de vina?" - pe care si-o argumenteaza prost - "stiu eu ca toti taximetristii sunt niste nenorociti, ca-mi taie calea tot timpul". Doar un copil lipsit de experienta poate sa-si bazeze argumentatia pe asa ceva. Si ma tem ca pana si argumentul asta va pica in momentul in care se va prezenta o comparativa a accidentelor grave produse de taximetristi vs. soferii de masini puternice si foarte puternice, raportate la numarul total de autovehicule din fiecare categorie care circula efectiv. Daca s-ar include probabil si media anuala a numarului de kilometri parcursi in statistica si-ar da si blak2008 probabil seama ca generalizeaza aiurea.
Revenind la accident, pedepse alternative la inchisoare se gasesc destule, si poate sunt chiar mai utile decat a-l tine incarcerat pe vinovat si a-i plati cazarea, e.g.: carnet suspendat pe minim 2 ani, masina cu care "s-a dat" in accident distrusa si data la casat (cu cheltuielile suportat, evident, de vinovat), daune morale si interese, munca in folosul comunitatii (e.g. 3 ore pe zi sa imparta fluturasi cu "viteza ucide" soferilor stationati la semafor, sa fie obligat sa-si plateasca un curs de prim-ajutor si apoi sa participe cu echipaje SMURD/Ambulanta la interventii in accidente rutiere), etcetc.

--------------------
* * *
+
puiu82
post 22 Aug 2008, 01:39
Post #111

MOTANU'RAPIDIST!

From: bucuresti,giulesti

@Blak2008,nu ai dreptate.
Daca eu merg pe banda 2 si tu intri pe contrasens peste mine,sunt obligat sa te feresc? Daca vreau sa te lovesc,legea e de partea mea.
Ca nu vreau sa dau cu subsemnatul la politie,ca nu vreau sa stau fara masina,sau doamne fereste sa patesc ceva,ca (eu)fac tot posibilul sa te evit,e alta mancare de peste...Cred ca orice om rational ar proceda la fel ca mine.
Dar mai sunt unii care au timp si bani de pierdut sau mai au cate un spoiler de schimbat,o capota de vopsit...
Pe asta se bazeaza cei care merg dupa propiile reguli,ca tu nu risti si ii lasi sa isi faca de cap.
Crezi ca daca te rastorni sau daca iesi in decor din cauza unui specimen din asta,o sa opreasca macar?Sau o sa dea un simplu telefon la 112?
Cati bizoni(oane)din astia(ea) am ferit....eu sa fiu sanatos.
Si eram cu masina de servici,adica ma durea la banana,nu eram vinovat,are si casco,masina de rezerva gaseam la firma.
On-topic:Nenea Schumacher va scapa nepedepsit 99%.
P.S.Scuze pt. postul lung si neinteresant pt.unii oameni.
Bafta!

--------------------
Toyota Auris - B-999-CGS 2011
Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad.
+
andu911
post 22 Aug 2008, 04:04
Post #112

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

Degeaba zic unii ca daca nu avea Ferrari si avea Dacie, nu il dadeau la televizor... Macar atat sa pateasca, ca parnaie oricum nu face. Sa il stie lumea pe strada si sa nu il mai admire toti fraierii.

Ala cu Dacia se duce la puscarie, asta apare in ziare... Acum ce-ati vrea, nici macar atat ?
De-aia a aparut in ziar, ca avea Ferrari si ca nu va pati nimic... cine sa apara in ziar ? Ala cu Dacia care baga benzina de 10 lei si care daca face asa ceva, e clar ca si-a distrus toata viata.

Macar in ziare sa apara...

This post has been edited by andu911: 22 Aug 2008, 04:05

--------------------
- - -
+
adip
post 22 Aug 2008, 06:18
Post #113

Banned

QUOTE(andu911 @ 22 Aug 2008, 12:04)
Macar in ziare sa apara...
Nu cred ca-i pare prea rau ca apare in ziare, sa vezi ce o sa inceapa sa roiasca in jurul lui p#zdele de pe haifaiv smile.gif

--------------------
* * *
+
rtBK
post 22 Aug 2008, 06:35
Post #114

QUOTE(adip @ 22 Aug 2008, 01:37)
Revenind la accident, pedepse alternative la inchisoare se gasesc destule, si poate sunt chiar mai utile decat a-l tine incarcerat pe vinovat si a-i plati cazarea, e.g.: carnet suspendat pe minim 2 ani, masina cu care "s-a dat" in accident distrusa si data la casat (cu cheltuielile suportat, evident, de vinovat), daune morale si interese, munca in folosul comunitatii (e.g. 3 ore pe zi sa imparta fluturasi cu "viteza ucide" soferilor stationati la semafor, sa fie obligat sa-si plateasca un curs de prim-ajutor si apoi sa participe cu echipaje SMURD/Ambulanta la interventii in accidente rutiere), etcetc.
*

Ar fi o idee ca pedeapsa sa aiba mai multe aspecte, dar ma indoiesc ca sistemul romanesc poate sa 'suporte' asa ceva.

This post has been edited by blak2oo8: 22 Aug 2008, 06:35

--------------------

Trek Valencia
+
CGB
post 22 Aug 2008, 07:45
Post #115

CGB

From: behind

aseara la stiri, gagica aluia din ferrari - la intrebarea "de ce ati fugit de la locu' accidentului si n-ati ramas sa vedeti ce e cu tanarul lovit, de ce n-ati sunat la salvare, etc...?" - a zis vizibil iritata: "da' n-am fugit, am stat acolo si i-am dat chiar si primul ajutor".
"ce ajutor i-ati dat?"....intreaba reporterul
gagica: "pai primul ajutor.....am ridicat masina da pa el."

fortosi micutii, dac-au putut sa ridice ditai ferrariul smile.gif

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
giany911
post 22 Aug 2008, 07:51
Post #116

Aproape util

Zic eu, asta s-a hazardat cu viteza pe contrasens ca sa isi impresioneze gagica. Hai na poftim. De retinut: nici o pasarica nu e mai presus de libertatea mea, cu atat mai mult mai presus de viata altcuiva.

Citesc pe unele site-uri ca s-a predat si a fost retinut 24 de ore. Nu cunosc legea, dar parca retinerea se face pe 30 de zile, sau se face pe 24 de ore si se prelungeste in continuare?
Vad ca pe diferite site-uri povestea difera ...deci nu isi mai are rost comentariul cu 24 de ore.

This post has been edited by giany911: 22 Aug 2008, 07:58

--------------------
Dacia Berlina 2000
Chevrolet Aveo 1.4 16v
+
BOG
post 22 Aug 2008, 07:59
Post #117

Riders on the Storm

Group: Moderatori
From: Bucuresti/Botosani

Si inca o veste proasta:

Tânărul de 23 de ani, care a făcut praf un Lamborghini și a accidentat trei persoane, așteaptă acum să conducă un Bugatti Veyron de peste 1 milion de euro

Sa dam si un citat din manelist:

""Când ai bani și o duci bine, nimeni nu se ia de tine", spune Cătălin Plăpcianu. Căci despre el e vorba, despre un tânăr devenit celebru după o cursă periculoasă din Capitală. O cursă care s-a sfârșit cu un Lamborghini făcut praf și... cu două tinere în spital. "

--------------------
Reno M 2.1/CD - B xx BOG 2005/1.6 16 V
Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
+
xcss
post 22 Aug 2008, 08:03
Post #118

Born to Be Epic

Ce-mi place mass media din tara asta. Daca un amarat care si-a plantat Dacia 1300 intr-un pom s-ar fi gandit sa isi ia Logan sau mai stiu eu ce alta masinuta dupa aia, nici intr-o mie de ani nu citeam despre asta nicaieri. Fuckin' media whores.

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
Hack
post 22 Aug 2008, 08:04
Post #119

Megan' ti-ai luat?!

From: The Moon

QUOTE(cristib @ 22 Aug 2008, 08:45)
fortosi micutii, dac-au putut sa ridice ditai ferrariul  smile.gif
*

Poate nu l-au ridicat, poate l-au pornit si au mai dat odata peste saracu omu ca sa se asigure ca e mort.

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
+
Cocojambo
post 22 Aug 2008, 08:05
Post #120

Membru autentic

Poate de data asta il infige intr-un copac si moare singur.
Da' nu cred ca are el atata noroc

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.5dci - B-86-... 2006
-
+
14 Pages « < 2 3 4 5 6 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th August 2025 - 16:17
Dacia