Accident Ferrari in Timisoara, unde o sa ajungem fratilor ?
![]() ![]() ![]() |
Accident Ferrari in Timisoara, unde o sa ajungem fratilor ?
hornedfiend |
![]()
|
||
nimeni Group: Members Posts: 249 Joined: 26 May 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 3 1.6 16V
2007 Exception
|
|||
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Dracu' stie cine e dar acu ca veni vorba de cazinou iara mi s-a urcat sangele in cap. Gagii aia au inchiriat spatiul acolo de la primarie (dar nu stiu contractul daca mai e in curs) si acum refuza sa elibereze spatiul pentru a fi renovat de primarie. Si uite asa a trecut si vara si se pierde si finantarea pe proiect daca se mai asteapta.
Cat despre accident cica sambata va fi o manifestare in centru pe tema asta. Asta relativ la faptul ca numa ne plangem si nu facem nimic ![]() This post has been edited by minny: 21 Aug 2008, 00:46 |
--------------------
------
------
------
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
pe tema care?... ca a fost un accident cu ferrari? :|
asta chiar e penibil, sincer :| |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
QUOTE(Amedeus @ 20 Aug 2008, 18:51) Ce vorbesti ? Tu traiesti in tara asta ? Cascadorii se fac in toate masinile, pentru ca prostia nu tine de banii pe care-i ai. Din contra, mai multi frustrati cu masini slabe vor sa demonstreze ceva decat cei cu Ferrari. Ca si la stirea cu Lamborghini-ul din B care le-a lovit pe acele tipe, se face mult scandal ca e o masina de sute de mii de euro. Dar astfel de tragedii se intampla zilnic pe soselele noastre, intr-adevar, nu pe trotuar, dar foarte multi idioti isi conduc masinile cu viteza mult prea mare pentru rablele lor si/sau conditiile de drum si foarte multi nevinovati mor. Mi se pare la fel de grav, ori pe trotuar ori intr-o masina, cand mori de nevinovat din cauza bravadei altuia. Avem multi tarani, multe permise luate pe spaga, multa lipsa de bun simt si o deconectare absoluta de la civilizatie, si unde mai punem ca avem si drumuri vai de mama lor, aglomerate ca naiba. Nu mai aratati spre tipii cu bani pentru ca si cei fara bani sunt la fel de batuti in cap, si unii chiar mai aroganti. Singura diferenta e intr-adevar ca daca ai bani, ai si sanse mai mari sa scapi, nu zic nu, dar ca idee spun ca nevinovati mor tot timpul si parca mai conteaza ce patesc cei vinovati, victimele tot la fel sufera. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
Tovarasul doctor a aparut la politie nevinovat, cel cu taxiul a intrat in el care mergea frate regulamentar cu viteza legala si astfel a intrat pe trotuar
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Ei, da' parca ce mai conteaza ! ... pe trecere de pietoni ... pe trotuar !
De-acum, daca locuiti mai jos de etajul 2, atentie seara la culcare ! ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Adi86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 322 Joined: 28 July 08 From: Lausanne, Switzerland ![]() |
Cu Dacie, cu Ferrari, cu ARO, fie ce-o fi, se intampla o gramada de accidente peste tot. Unele sunt mai mediatizate, altele nu.In primul rand trebuie sa ai grija la cum conduci tu, in al doilea rand trebuie sa ai grija la ceilalti participanti la trafic.
Parerea mea ar fi urmatoarea: Multi soferi nu inteleg ce se poate intampla la o viteza de peste 50 km/h. Un simplu test - incercati sa fugiti cat puteti de repede si sa va izbiti de un perete (cu aprox 20 km/h) sa vedeti consecintele. Dar la o viteza de 80-100 km/h? Nu mai vorbesc de curbele luate la viteze mari, depasiri scurte, etc. Asadar, ar fi normal ca la scolile de soferi sa se studieze si putina fizica (forta centrifuga, acceleratia, inertia) si probabil daca nu ai cunostinte solide despre situatiile in care iei curba in viteza si-ti zboara Dacia, Ferrari-ul, tractorul in pom sau te opresti in curul celui din fata, sa nu poti sa treci de proba scrisa. E o rezolvare totusi simpla, si eu spun ca ar ajuta destul de mult. Bineinteles ca sunt o gramada care nu inteleg aceste fenomene, dar poate fiind obligati sa le studieze, ar deveni putin mai responsabili. ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"incercati sa fugiti cat puteti de repede si sa va izbiti de un perete"
![]() Ar trebui sa fie asta proba eliminatorie pentru permis, sa inteleg. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Adi86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 322 Joined: 28 July 08 From: Lausanne, Switzerland ![]() |
![]() Deja toata luma se leaga de masini scumpe, accidente, pile, soferi smecheri, dar pe nimeni nu intereseaza de ce se intampla toate astea. Inca un exemplu: am facut planorism, am la activ 34 de zboruri, si inainte sa ma lase cineva sa ma urc in planor, am facut 1 an de zile teorie: aerodinamica, aparatura de bord, meteorologie...iar apoi examenul.Daca nu le stiam pe astea, riscam foarte simplu sa cad de la 1000 de m si sa mor.La fel si cu masinile.N-ai ce cauta pe drum sa-i omori pe altii daca nu stii cum reactioneaza masina in anumite situatii. Ca si in cazul de fata - viteza mare, a ajuns baiatul cu masina pe trotuar. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Acuma se dau rotunzi politaii ca l-au arestat!
El era acasa (conform spuselor lui) de ieri, dar nu l-au putut gasi. Ei, au asteptat toti cuminti sa-i treaca alcoolul si drogurile din sange. Oricum, dansul acum incepe. As fi socat daca asta face o zi de puscarie. Cat despre tevatura din presa, si manifestari, da, e penibil. E penibil ca doar asa exista o firava sansa ca un putoi cu bani multi care a omorat un om prin imprudenta criminala sa fie pedepsit in orice fel. MAnifestatia nu se face pt. ca ne e ciuda ca omul avea Ferrari, ci pt. ca ne-am saturat pana peste cap de sistemul asta care permite unor oameni cu suficienti bani sa omoare la intamplare in stanga si-n dreapta fara a fi atinsi de justitie. Voi va ganditi ca maine ar putea fi sotia voastra cu copilul in carucior pe un trotuar in timp ce un frustrat de asta aflat prea sus pt. mana legii se da-n stamba pe drum intr-o tona de fier!!?? This post has been edited by IsNa: 21 Aug 2008, 08:58 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Da' tanti aia cu A8-ul care a omorat pe trecere o fata in fata politaiului a patit ceva? Sau gata, a fost "inchis" cazul?
Nu se vede ca politia are 2 seturi de legi? Unul de fraieri altu' de jmekeri....Fraierii platesc..... |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
A l e x |
![]()
|
Adi86 : Glumeam ca m-a amuzat comparatia, dar ai dreptate in mare parte. Totusi, tind sa cred ca majoritatea bravadelor nu se ascund sub pretextul "Nu stiu ce se poate intampla" ci din contra "Mie nu mi se intampla, ca eu sunt sofer, nu ca altii".
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Dar de sotia lui Paunescu ce ziceti? A facut la puscarieeeee de m-am saturat eu,daca era un om de rand in locul ei,nici acum n-ar fi iesit de la zdup!
Asta este tara noastra dulce si frumoasa,pacat ca doar in poezii..... |
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
QUOTE(Adi86 @ 21 Aug 2008, 09:52) Daca nu le stiam pe astea, riscam foarte simplu sa cad de la 1000 de m si sa mor.La fel si cu masinile.N-ai ce cauta pe drum sa-i omori pe altii... Asta e partea proasta, ca altii sunt in primul rand in pericol, nu idiotul din spatele volanului. "Scoateti airbag-urile si puneti in loc tepuse pe volan. Nimeni n-o sa mai depaseasca 30km/h". Ar fi o mare chestie. |
--------------------
-
-
-
|
|
Adi86 |
![]()
|
Nevasta lu' Paunescu n-a murit cumva?
![]() LE: Scuze, am realizat mai tarziu ca era vorba de nevasta actuala (asta care a omorat fetita aia din Dolj) This post has been edited by Adi86: 21 Aug 2008, 09:36 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
A l e x |
![]()
|
Bliss : Nu rezolvi nimic asa. Cea mai buna solutie plauzibila, zic eu, e limitarea masinii prin GPS in functie de drum, si dosar penal pentru cine e prins cu modificari pe la acel limitator, si verificari dese.
Dar asta doar pentru viteze excesive. Manevrele de Schumacher vor ramane. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
QUOTE(A l e x @ 21 Aug 2008, 08:35) Ce vorbesti ? Tu traiesti in tara asta ? Cascadorii se fac in toate masinile, pentru ca prostia nu tine de banii pe care-i ai. Din contra, mai multi frustrati cu masini slabe vor sa demonstreze ceva decat cei cu Ferrari. Da, din pacate traiesc in tara asta. Sunt sigur ca unu' cu o amarata de Dacie nu ar fi inceput sa depaseasca pe contrasens fara sa franeze si probabil cu 100 la ora. Si probabil nu venea cu avocatu' a treia zi de la accident. Tendinta ta, cam in toate posturile in care se vorbeste de un accident produs de o persoana influenta aflata intr-o masina de lux, e sa-i iei apararea justificand ca astia cu Dacii suntem frustrati si producem mult mai multe accidente. Tind sa nu-ti dau dreptate.... ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai va agitati atat. Va primi pedeapsa cu suspendare in cel mai rau caz.
Despre accidente in general raman la parerea ca PROSTIA ucide si nu viteza. "Functia" aia dintre scaun si pedale daca e ocupata de un idiot normal ca se intampla anumite lucruri nedorite. |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Devine interesant... A acordat primul ajutor si sustine ca taximetristul e de vina.
Ce vad eu in povestea asta? Pai... S-a bagat pe contrasens ( sunt destui care fac asta... hai sa nu mai urlam atat, daca nu avem tupeu sa le facem scandal alora... chiar n-are rost discutia ), taximetristul a vazut, a accelerat ca sa nu il lase sa depaseasca si la lovit putin dupa care a pierdut controlul. Nu incerc sa il scot nevinovat, dar daca el e doar vinovat pentru ca a depasit pe linie continua, ca sa si citez pe cineva de pe un alt forum " cat de varza sa fi sa pierzi controlul pe acel drum, unde sunt 2 benzi pe sens cu vizibilitate maxima ". Deci? Cum a pierdut controlul, decat daca a fost lovit din lateral? S-a speriat ca a incalcat legea, toata lumea era impotriva lui si cum se intampla deobicei vin toti si urla "Criminalule" "animalule"... in momentele alea nu mai gandesti prea ok. Noi stim doar amanunte, nu am fost acolo sa stim ce s-a intamplat cu adevarat. Sa nu uitam cine sunt taximetristii: http://www.protv.ro/filme/taximetristii-ti...l?id_file=60511 ... Niste justitiari. Sunt aproape sigur ca l-a atins intentionat pe baiatul cu Ferrari. Mie mi-a facut scandal un taximetrist ca m-am strecurat si am ajuns in fata lui, dar unu care il depaseste pe contrasens.. cum sa lase un justitiar adevarat sa se intample asta? This post has been edited by blak2oo8: 21 Aug 2008, 11:59 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(blak2oo8 @ 21 Aug 2008, 19:53) Noi stim doar amanunte, nu am fost acolo sa stim ce s-a intamplat cu adevarat. Un amanunt neglijabil ar fi ca din pricina depasirii liniei continue a murit un om pe trotuar. Detaliu, nu-i asa? |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
flaviuf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 7 March 06 From: Sibiu ![]() |
Am vazut in unele topicuri ca se aluneca usor spre alta chestiune: ca nu s-ar face atata tam tam daca accidentul ar fi produs de o masina normala, sau ca ar fi destule accidente similare facute de cei cu masini obisnuite. OK, e logic sa fie asa deoarece sunt de 1000 de ori mai numeroase decat masinile de lux.
Problema cred se pune astfel: cei care au masini obisnuite in majoritatea cazurilor platesc pentru ce au facut. In schimb dintre ceilalti imi vine greu sa cred ca macar 1% dintre ei ajung sa plateasca (poate doar niste daune, care oricum nu pot compensa viata unui om si nici nu reprezinta mare lucru pentru ei) asa cum ar trebui. This post has been edited by flaviuf: 21 Aug 2008, 12:40 |
--------------------
Renault
5 Alpine
- SB07GSB
1981, 93 Cp F**k USA, f**k Bill Clinton, f**k NATO, asta-i gara mea!
|
|
rtBK |
![]()
|
adip: daca taximetristul l-a atins... se schimba problema 100%. Culpa comuna, ala a depasit pe linie continua si atat ( in cazul in care l-a atins taximetristul ).
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
A l e x |
![]()
|
Amedeus : Eu nu iau apararea nimanui, doar nu-mi plac 'standardele duble'. Cand e orice masina normala, e doar un alt accident. Cand e ceva scump, vinovatul e de 10000000000 de ori mai vinovat, ca deh, doar are bani si poate scapa.
Si eu nu dau vina pe vinovat ca da bani sa se scoata, toti avem instinct de autoconservare. Vinovata e tara ca permite asa ceva, si vinovati suntem noi ca ne complacem in asa un sistem. Si asta, si tipul din Lambo de a lovit masina celor doua fete, si proasta din A6 care a calcat-o pe aia pe trecere, si idiotul din X5 sau X3 de i-a luat pe aia pe trecere, si toti altii merita o pedeapsa aspra si e trist ca nu o vor primi. Dar nu pe ei dau vina, ci dau vina pe noi, ca noi am adus tara in acest stadiu. Si daca spuneti ca nu noi, atunci cine ? Cine voteaza aceeasi hoti dupa un "Vanghelion" si ceva mici si bere gratis ? |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
Corect ... nu conteaza masina ca doar nu e o onoare sa mori calcat de un Ferrari.
Pe de alta parte adica cea cu mersul linistit pe trotuar si omorat de un inconstient ... parca mai era cineva pe forum care ajunse-se pe trotuar ( cu un Megane ce-i drept ) si apoi cauta piese de schimb ieftine. Niste inconstienti... |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
Anul asta in Iulie mi-a taiat fata un Ferrari negru,evident ca era noapte(eram in Timisoara). Al dracu,dar seamana izbitor cu cel din accident.
![]() Doar asa,un mic detaliu ![]() Totusi nu vad cum putea taxiul sa il loveasca pe nenea cu Ferrari cand era pe banda a 2-a? Cum? A dat intentionat in el sau desteptul cu Ferrari s-a trezit ca nu mai are loc sa faca depasirea si a ales sa il impinga pe taximetrist? |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
2004/2005 Ambition 1.6MPI
|
|
rtBK |
![]()
|
eu am facut o supozitie... nu am zis ca asta s-a intamplat. din cate am inteles erau doar ei 2 in acel moment.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(flaviuf @ 21 Aug 2008, 12:38) Am vazut in unele topicuri ca se aluneca usor spre alta chestiune: ca nu s-ar face atata tam tam daca accidentul ar fi produs de o masina normala, sau ca ar fi destule accidente similare facute de cei cu masini obisnuite. OK, e logic sa fie asa deoarece sunt de 1000 de ori mai numeroase decat masinile de lux. Problema cred se pune astfel: cei care au masini obisnuite in majoritatea cazurilor platesc pentru ce au facut. In schimb dintre ceilalti imi vine greu sa cred ca macar 1% dintre ei ajung sa plateasca (poate doar niste daune, care oricum nu pot compensa viata unui om si nici nu reprezinta mare lucru pentru ei) asa cum ar trebui. Cei care au masini obisnuite patesc la fel. M-am interesat si pentru ucidere din culpa in caz de accident auto in istoria justitiei romane s-a dat mereu pedeapsa cu suspendare bineinteles daca esti la prima abatere. Nu se da pedeapsa cu executare. |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
http://www.protv.ro/stiri/eveniment/cursa-...at-a-murit.html
si http://www.protv.ro/stiri/eveniment/soferu...s-a-predat.html si conducatorul masinii Ferrari (+prietena lui care era in dreapta) afirma ca taxiul i-a lovit mie nu prea mi-s dragi taximetristii dar tind sa cred ca-i abureala ce zice "doctorasul" ... nu cred ca taxiul a dat peste el ci invers ... asa, si numai daca te uiti la moaca fiecaruia din cei doi This post has been edited by crisolro: 21 Aug 2008, 13:19 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
QUOTE(blak2oo8 @ 21 Aug 2008, 11:13) eu am facut o supozitie... nu am zis ca asta s-a intamplat. din cate am inteles erau doar ei 2 in acel moment. Link Aici gasesti seria lunga de articole(3-4) despre accident inclusiv marturia taximetristului. Nu erau doar ei doi,erau mai multe masini anagajate in trafic. Dupa ceea ce se spune pe acolo. ![]() |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
2004/2005 Ambition 1.6MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 13:47 |