Accident Ferrari in Timisoara, unde o sa ajungem fratilor ?
![]() ![]() ![]() |
Accident Ferrari in Timisoara, unde o sa ajungem fratilor ?
adip |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
|
||
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|||
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Tu ai sari de fericire daca ai fi intr-o situatie ca asta?
Rau ca sunt nepasatori, rau ca sunt apasati de ceea ce se intapla. ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Eu nu inteleg de fapt ce vrei sa spui. Acolo s-a consumat o situatie, ca multe altele in eterna si fascinanta Romanie, in care din vina cuiva a murit un om nevinovat. Vinovatul nu va plati niciodata pentru nesabuinta de care a dat dovada. Pe tine nu te revolta asta?
Sau pentru tine doar mortul e de vina iar vinovatul merita toata compasiunea fiindca a avut ghinion, ca intotdeauna? |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
citat: "gata, maine plec ... tara asta e plina de nebuni"
|
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
adip raspunsul meu era pentru crisolro.
La fiecare accident exista un carcotas sa se uite la mutra aparentului vinovat... ba e nepasator ... ba e afectat... cum ar trebui sa fie ca sa nu se ia nimeni de mutra lui? :| |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Voi nu stiti ca legea e o bariera pe care cateii o trec pe dedesupt, la care boii se opresc si pe care dulaii o sar?
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
marshall_balance |
![]()
|
![]() Membru direct si la obiect Group: Members Posts: 248 Joined: 14 August 08 From: Timisoara ![]() |
Ba voi aveti ceva minte in cap? (adica aia care au tupeul sa spuna ca taximetristul l-a lovit pe boul ala cu ferarri) V-ati uitat macar la poze cu amandoua masinile sa vedeti care cum sunt lovite, ca banuiesc ca n-ati fost acolo sa le vedeti? Ati vazut ca golfu taximetristului e infundat la usa stanga fata? Cum mm sa fi dat el in ferarri? Plus...cati dintre voi care aveti un golf sau un logan va luati la intrecere cu ferarri-uri pe strada? Cand vedeti ca unu cu ferarri vrea sa va depaseasca, calcati si voi acceleratia ca poate poate nu o sa reuseasca sa treaca de voi? Doamneeeee, cata prostie pe lumea asta....chiar credeti ca un taximetrist de 50 de ani cu um golf de max 100 de cai putere il va putea face cumva pe ferarri? Realizati si voi odata for fucks sake...Coconea a plecat de la restaurantul de langa Auto Europa de pe calea Aradului din TM. A fost mort de beat. Ce plm atatea discutii si presupuneri? Intr-adevar...ne meritam soarta...
|
--------------------
BMW
530d
F10 2011
|
|
rtBK |
![]()
|
Pentru ca stiu cum sunt taximetristii, mai ales in bucuresti. Asa ca, da, am banuieli
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
marshall_balance |
![]()
|
![]() Membru direct si la obiect Group: Members Posts: 248 Joined: 14 August 08 From: Timisoara ![]() |
Asa pot sa zic si eu ca stiu cum sunt soferii de bmw,mercedes,renault,etc. Nu mai generaliza atata...wtf...dupa cum am zis....ne meritam soarta la ce neam de cacao suntem, ce si cati prosti avem printre noi... In plus, nu toti taximetristii din toata tara sunt ca la voi la Bucale...Doamne ajuta!
This post has been edited by marshall_balance: 21 Aug 2008, 15:05 |
--------------------
BMW
530d
F10 2011
|
|
rtBK |
![]()
|
Nu am cum sa nu generalizez cand vad ce taranoi sunt in trafic.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
marshall_balance |
![]()
|
Dupa cum ti-am mai zis, daca n-ai fost acolo sau nici macar la poze nu te-ai uitat bine, nu mai fa presupuneri aiurea. CA-S DEGEABA!
|
--------------------
BMW
530d
F10 2011
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Eu subscriu la o parere de aici si nu cred ca trebuie bagat la inchisoare ci cu suspendare. Da sa fie vreo 15 ani acolo nu 3-4 anisori. Iar faza cu venitul cand dispare acloolul trebe reglementata. Asa s-a scos si Orban. Alt aurolac ...
Problema asta e avem o justitie de rahat. De exemplul tipul asta. Ce mai cauta in libertate dupa ce a bagat nu stiu cati politisti in spital ? Trebuia sa ramana afara sa mai rupa gatu la cineva sa faca norma, ca le iesea cu zecimala. Asta ma dispera, ca vezi imagini la TV cu arestarea marilor hackeri de dau jos de pe DC++ si primesc saracii cate 3 ani si despagubiri de mori si in alte domenii mai grave pedeapsa e cel mult egala. Strange nu ? Si cu noile initiative ale alesilor (votul pro Nastase, schimbarea sefului DNA, etc) te uiti sa vezi ca viitorul e mic negru si dupa usa ... |
--------------------
------
------
------
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
QUOTE(A l e x @ 21 Aug 2008, 13:53) Alex, am inteles punctul tau de vedere, dar de obicei cand o astfel de masina e implicata intr-un accident, vitezele si timpii de reactie ai soferului si al celor implicati sunt altele. (nu am zis nimic de pedepsirea soferului sau de faptul ca da bani ca sa scape). Toate astea duc la consecinte mai grave in urma accidentului. (decat in cazul unor amarate de Dacii ruginite). Incerc sa subliniez usoara nepotrivire a acestor bolizi (inclusiv motocicletele cu cilindree mare) cu traficul din oras (acest accident s-a petrecut in plin centru) |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Twister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 4 May 05 ![]() |
Starea de retard psihic este constanta in Romania. Si are si sustinatori pe forum, observ cu tristete.
Am terminta dreptul din 2000 si am avut de-a face cu multe spete, unele de-a dreptul fascinante (acum nu mai activez in domeniu). M-am gandit la anumite povesti care le vor prezenta avocatii, insa nu mi-am putut inchipui o asemenea marsavie: sa acuzi taximetristul (cu usa infundata) ca s-a luat la intrecere cu Ferrari-ul cu 2000W "muzica din club" si fufa aferenta. Conducator auto care, cu o saptamana inainte fusese oprit in trafic de Politie, era rupt de beat si a scapat cu 500 E dati spaga agentului de Politie. Intr-un fel sau altul, beizadeaua va scapa ieftin. In loc de demonstratii, mai bine am dona fiecare cate 5 lei intr-un cont, iar apoi banii sa fie virati unui racket. Moarte si napalm. This post has been edited by Twister: 21 Aug 2008, 17:31 |
--------------------
Dacia 1310L
1397cm³
- CT-01-...
1994 Imi place munca: ma fascineaza. Pot sta sa o contemplu ore intregi.
|
|
rtBK |
![]()
|
Acum 2 seri unu cu dacia 1310 a schimbat banda fara sa se asigure, daca nu m-ar fi tinut franele i-as fi intrat in portiera si cel mai probabil ar fi fost infundata... masina mea cel mai probabil ar fi ajuns intr-un gard si nu ar mai fi avut fata. Cu ce as fi fost eu vinovat ca idiotul ala nu s-a asigurat??
This post has been edited by blak2oo8: 21 Aug 2008, 17:46 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
ati auzit in seara asta la stiri? Cica el nu se simte vinovat, taximetristul e vinovat ca a fortat sa faca manevra........nu stiu ce asi face la oameni de genu asta, crucificat, umezita in banzina si dat foc, tras pielea de pe el,........
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
-------
xxx
- xxx xxx
xxx
|
|
Twister |
![]()
|
blak2oo8,
am inteles viziunea ta, insa e evident gresita. Te rog la modul cel mai civilizat sa nu incerci sa faci pe avocatul diavolului, doar pentru ca asta asigura un rol de "vedeta" pe forum. "Eu sunt Giga Contra, am alta idee decat gloata, voi sunteti prosti". Te rog, putina decenta macar pentru un tanarul ucis. QUOTE(tzuku @ 21 Aug 2008, 17:46) ati auzit in seara asta la stiri? Cica el nu se simte vinovat, taximetristul e vinovat ca a fortat sa faca manevra........nu stiu ce asi face la oameni de genu asta, crucificat, umezita in banzina si dat foc, tras pielea de pe el,........ Welcome to Romania. Grav. Solutia? Bye Romania. This post has been edited by Twister: 21 Aug 2008, 17:58 |
--------------------
Dacia 1310L
1397cm³
- CT-01-...
|
|
rtBK |
![]()
|
Nu vad unde am zis ca voi sunteti prosti, dar este mult prea mult tam tam pentru acest accident. Mai sunt cateva stiri la ordinea zilei in care familii au fost omorate in accidente de masina ( chiar in ultima saptamana ). Pentru ei nu se agita nimeni...
In bucuresti stim foarte bine cum sunt taximetristii... ei au dreptate, ei se baga, ei sunt regii soselelor. Recunosc ca nu am fost in Timisoara, dar din cate am vazut mentalitatea taximetristilor este aproape aceasi pretutindeni. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Twister |
![]()
|
QUOTE(blak2oo8 @ 21 Aug 2008, 17:57) Nu vad unde am zis ca voi sunteti prosti, dar este mult prea mult tam tam pentru acest accident. Mai sunt cateva stiri la ordinea zilei in care familii au fost omorate in accidente de masina ( chiar in ultima saptamana ). Pentru ei nu se agita nimeni... In bucuresti stim foarte bine cum sunt taximetristii... ei au dreptate, ei se baga, ei sunt regii soselelor. Recunosc ca nu am fost in Timisoara, dar din cate am vazut mentalitatea taximetristilor este aproape aceasi pretutindeni. Esti complet subiectiv. Extrapolezi experienta, parerea ta fata de tagma taximetristilor intr-un caz cu care nu ai nici un element de legatura: Bucuresti vs Timisoara, Renault Clio vs... Ferrari, incepator vs sofer taxi experimentat. Plus ca evidenta reclama pe beizadea drept cel ce a creat incidentul. E ridicol. Lumea se agita aici pentru ca avem de-a face cu un caz simptomatic, iar poporul stie prea bine ca vinovatul va ramane nepedepsit pentru simplul fapt ca are bani. Daca era nea Costica la volanul Daciei, era de mult la inchisoare pentru ucidere din culpa si parasirea locului accidentului. E evident ce dracu'. ala a fugit de la locul accidnetului fara sa acorde ingrijiri medicale victimei, s-a ascuns si s-a predat dupa 2 zile. Asta nu se pedepseste de catre lege? Daca era nevinovat, de ce a fugit ce rahatul ala de fufa dupa el? Taximetristul "vinovat" nu a fugit, desi se putea cara cu tot cu masina, spre deosebire de Ferrari. Apoi, S-A ASCUNS, nu s-a predat justitiei atat timp. Nu e evident ca a stat la imaginat povesti cu hoarda de avocati? This post has been edited by Twister: 21 Aug 2008, 18:08 |
--------------------
Dacia 1310L
1397cm³
- CT-01-...
|
|
rtBK |
![]()
|
Eram sigur ca la asta o sa se ajunga.
Nu te lasa influentat de faptul ca sunt incepator... am condus destul de mult in comparatie cu alti incepatori ( si prin bucuresti si in afara ). Vreme urata, noapte... sunt inca intreg ![]() Daca taximetristul ala era asa experimentat se ducea pe prima banda ( si nu ocupa ilegal a 2-a banda ). Cum? Ilegal? AAAA??? Da! Ilegal! Cand prima banda este libera un conducator auto este obligat sa revina pe aceasta. Ce cauta pe a 2-a?? In comparatie cu un taximetrist sunt mult mai educat in trafic. p.s. Daca nu ar exista un gica contra pe forum... nu ar fi forum. Este un topic pe care se dezbate o anumita tema. Te-ai fi simtit mai bine daca as fi urlat " da ma! la parnaie cu el! si cu mama si cu tatal lui " ? Eu ma pun in pielea lui si nu numai. Cine ar fi bucuros ca a fost implicat intr-un eveniment rutier? Ma indoiesc ca exista o asemenea persoana. This post has been edited by blak2oo8: 21 Aug 2008, 18:14 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Twister |
![]()
|
QUOTE(blak2oo8 @ 21 Aug 2008, 18:05) Eram sigur ca la asta o sa se ajunga. Nu te lasa influentat de faptul ca sunt incepator... am condus destul de mult in comparatie cu alti incepatori ( si prin bucuresti si in afara ). Vreme urata, noapte... sunt inca intreg ![]() Daca taximetristul ala era asa experimentat se ducea pe prima banda ( si nu ocupa ilegal a 2-a banda ). Cum? Ilegal? AAAA??? Da! Ilegal! Cand prima banda este libera un conducator auto este obligat sa revina pe aceasta. Ce cauta pe a 2-a?? In comparatie cu un taximetrist sunt mult mai educat in trafic. Eu refuz sa mai iti raspund, aici se discuta o fata grava, iar tu le tragi cu taximetristii care de care te sperii tu, chestii personale fara nici o relevanta. Iti bazezi presupunerile numai pe faptul ca tie ti-e frica de taximetristii din trafic. Avem o discutie de oameni mari, despre un subiect tare nasol, ca nu e un caz izolat. E un fenomen. Nu e loc de infantilisme. This post has been edited by Twister: 21 Aug 2008, 18:13 |
--------------------
Dacia 1310L
1397cm³
- CT-01-...
|
|
rtBK |
![]()
|
Acum am o fobie in privinta taximetristilor... nu mai incerca sa imi bagi cuvinte in gura. Eu am zis clar, taximetristi sunt indisciplinati si au impresia ca daca se strang 100 sunt mai presus decat legea.
Pana la proba contrarie, suspectul a depasit pe contrasens, nu noi suntem in masura sa il judecam! Sunt alti care sunt platiti pentru asta. Daca vrei sa il judeci.. timpul nu este pierdut, politia si asa are nevoie de oameni. This post has been edited by blak2oo8: 21 Aug 2008, 18:19 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
ari fi bine sa terminati, sau sa continuati pe PM
taxtimetristi, sunt cum sunt, majoritatea niste nesimtiti, dar sunt si de treaba 21 Aug 2008, 18:58: black2008, cand o sa vi vreodata in Timisoara, si o sa mergi pe drumul ala, ai sa intelegi de ce mergea taximetristul pe banda a doua, nu contez cat ai condus si unde, dar mi se pare ca esti cam fara experienta ( scuze, nu am nimic cu tine personal , concluzia asta am tras eu ) This post has been edited by tzuku: 21 Aug 2008, 18:58 |
--------------------
-------
xxx
- xxx xxx
xxx
|
|
ZTV |
![]()
|
si inca ceva, boul ala cu ferarri daca era o secunda om destept, schimba banda , intra pe banda 1, il depasa, apoi reintra pe banda 2,.....dar ce sa faci daca omul e mort de beat, mai are si ceva droguri in sange, cum explici ca a fugit de la locul accindentului, cica e nevinovat? Daca e nevinovat de ce nu a acordat prim ajutor, de ec a plecat cu fuga? aici si martori a gresit trebuia sa rupa picioarel;e, legata cu sarma ghimpata, si tinut pana ce vine politia. Sunt speriat ca urmatorul poate sa fie fica mea sau nevasta mea sau chiar eu, sau voi la o plimbare relaxanta de "dupa cina". Inacceptabil ca pretindem ca suntem destepti, civilizat si educat...defapt suntem niste xxxxxxxxxxxxxxxxxxx, mai bine ma abtin
21 Aug 2008, 19:08: in privinta cu bye Romania twister are 100% dreptate, prost am fost ca am ramas, prost am fost ca am facut facultate aici, si prost sunt ca muncesc cinstit si civilizat aici, si banii ce primesc inpart cu statul, dar statul nimic nu imi da la schimb. scuze de offtopic dar sunt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by tzuku: 21 Aug 2008, 19:08 |
--------------------
-------
xxx
- xxx xxx
xxx
|
|
rtBK |
![]()
|
Tzuku... expertule tu care ai facut accident nici nu ar trebui sa imi vorbesti de experienta. Am fost in situatia de evita multi ca tine asa ca gurita mica si bucurate de cele 60 de zile ca pieton.
marshall_balance ... nu are rost sa imi bat capul cu tine. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
QUOTE(blak2oo8 @ 21 Aug 2008, 20:39) Tzuku... expertule tu care ai facut accident nici nu ar trebui sa imi vorbesti de experienta. Am fost in situatia de evita multi ca tine asa ca gurita mica si bucurate de cele 60 de zile ca pieton. marshall_balance ... nu are rost sa imi bat capul cu tine. Nu mai sta atata pe forumuri si mai mergi si pe la scoala, ca sa inveti lb romana. |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
ZTV |
![]()
|
auzi black 2008, ca sa ajungi ca mine mai ai vreo 350mii de km de parcursi sau chiar mai mult, eu in 9 ani de condus aproape zilnic am fost suspendat 60 de zile ( din puctul meu de vedere pe nedrept ) o singura data, o sa vb cand o sa ai macar 3 ani de sofat, sau ai si tu vreo 1000 de km la bord si te crez destept, ai condus vreodata cu mana rupta? ai condus vreodata cu 41 de grade de temperatura? ai facut vreodata 3000 de km fara somn cu un microbuz supraincarcat? Daca nu, nu am cu cine discuta. Nu iti doresc sas vez , sa simti ce inseamna sa fi obligat sa mergi pe jos pe nedrept, dar poate o sa ai sansa.
|
--------------------
-------
xxx
- xxx xxx
xxx
|
|
rtBK |
![]()
|
Cam putin 1000, nu crezi? Topicul nu era despre experienta mea la volan. Mi-am impartasit pararea si toti mi-ati sarit in cap si m-ati acuzat de niste lucruri pe care nu le pot numi adevarate. Eu nu v-am injurat si chiar am incercat sa aplanez orice conflict.
Ai mers cu mine vreodata in masina ca sa faci vreo afirmatie in privinta experientei mele? Nu? Bun ... atunci te rog sa ne limitam la discutia in care ne-am angajat. Nu eu am fost implicat in accident. Johnny_Bravo: multumim pentru interventia de exceptie. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
ZTV |
![]()
|
bine, hai sa inchidem discutia asta , nu are rost sa ne certam, eu stiu pe a mea, tu stii pe a ta.
Si inca ceva : poti sa fi cel mai bun sofer, sa fi intr-o situatia in care am fost eu crede-ma ca nu e foarte greu, dar probabil cum aduni si tu niste km la bord, trec anii si o sa ai suficienta experienta ai sa vez ca nu e chiar asa cum zici tu, dar in fine hai sa TERMINAM |
--------------------
-------
xxx
- xxx xxx
xxx
|
|
rtBK |
![]()
|
Tocmai! Poti ai experienta cu nemiluita si totusi intr-un moment sa se intample o tragedie din care rezulta victime colaterale! Cine si-ar dori asta? Puteau sa fie doar harburile indoite si nimeni sa nu fie ranit, dar uite ghinionul a fost sa se intample cu victime.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 16:28 |