Accident Ferrari in Timisoara, unde o sa ajungem fratilor ?
![]() ![]() ![]() |
Accident Ferrari in Timisoara, unde o sa ajungem fratilor ?
Raduchu |
![]()
|
||
![]() Nu-mi arde becu' Group: Members Posts: 1.453 Joined: 21 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
'08 Highline '10 R-Line There is a light somewhere, it may not be much, but it beats the darkness!
Rage, rage against the dying of the light! 500.000 km and counting. |
|||
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Nici mult, nici putin. Numai bine.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Bine ca a primit si atata. Acu partea proasta e ca deja a facut vreo 6 luni si ii mai raman vreo 3 ani jumate. In concluzie cam dupa 1 an jumate o sa iasa pentru buna purtare...
|
--------------------
------
------
------
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Eu zic ca e bine.
A fost un accident, nu trebuie sa fie inchis pe viata... A fost un accident provocat prin imprudenta grava, si de asta trebuie sa execute sentinta. 4 ani e rezonabil. Se poate gandi mult in 4 ani, daca n-ai de drojdit in birturi de lux. |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
1. Mi se pare normal sa i se scada din pedeapsa cat a facut pana acum. Sunt curios de unde le scad alora pe care-i inchid degeaba.
2. E bine, nu e putin deloc. Sunt 4 ani. Probabil scapa mai repede, dar tot inchisoare se numeste. N-a dat in cap pe strada ca sa fure, n-a violat, n-a furat. N-a vrut sa faca rau. Dar putea sa constientizeze ca rezultatul actiunii lui poate provoca o tragedie. Mi s-ar parea ok si daca l-ar elibera dupa jumatate de pedeapsa. Era al dracului de mult un an de armata, iar voi ziceti ca-s putini 4 de inchisoare. Sa zicem merci ca nu l-au scos nevinovat. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Așa din auzite e boierie prin pușcării. Nu te pune nimeni la muncă, stai toată ziua, telefon, televizor.
Aș zice că-i mult mai greu un an de armată față de unul de pârnaie. PS: da, am făcut și eu armata tot un an. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Io am facut o armata, de multi si-ar dori sa aiba in civilie viata pe care am avut-o eu acolo. Si tot a fost greu. Libertatea e scumpa si tare doare cand n-o ai.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu n-am facut nici armata, nici puscarie, dar 'din auzite', parca e mai bine sa te puna un prost zilnic sa speli pe jos, decat sa te puna altul sa-i speli zilnic anusul cu limba
![]() Scuze de limbajul dur, dar... ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Cine-l tri ite pe ala sa faca puscarie in SUA? Inchisoarea de la noi nu are nimic in comun cu cea de acolo.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
Pai nu zicea Andrei Placinta ca a stat in camera, pardon celula lui SOV (mocheta, LED TV, etc)... cu siguranta baiatu cu Ferrari va avea o detentie "crunta"
![]() La fel de rau o duce si Bercea in detentie ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Sa nu uitam ca detentia presupune privarea de libertate, nu de toate drepturile.
Voi ce vreti acum? Sa faca puscaria pe care-a facut-o Contele de Monte Cristo? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Este cred primul caz mediatizat la care aud si eu de sentinta cu executie. Parerea mea e ca asta e cel mai important. Sa se stie ca si in Romania poti fi pus sa stai efectiv dupa gratii, nu sa primesti o chestie cu suspendare. Chestie in baza careia orice smecher facea ce vroia pe sistemul ca la o adica "o rezolv eu".
4 ani cu executie e mai bine decat 8 cu suspendare spre exemplu. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Foarte bine punctat!
Acesta este si motivul pentru care am reinviat acest topic. Din greseala sau nu, se poate face si inchisoare pentru asemenea fapte! Poate a nu este rau sa se stie acest lucru. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 26 Nov 2011, 17:39) Sa nu uitam ca detentia presupune privarea de libertate, nu de toate drepturile. Voi ce vreti acum? Sa faca puscaria pe care-a facut-o Contele de Monte Cristo? Ei, nu chiar asa. Cel mai bun sejur ar fi la ocna, la taiat sare. Si daca scapa de silicoza, cand o iesi, ii va piere cheful de "schumacherisme". |
--------------------
Dacia
Logan
- CT 06 BAB
1,6MPI Laureate "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
cand te gandesti ca unii platesc bani grei pentru salino-terapie... nu m-as gandi la silicoza in mina de sare. ca taie sare nu dioxid de siliciu....
|
--------------------
Kia
Cee'd
- IS-96-AEU
2008 SW BEST
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
Si tu ce crezi ca sarea aia din salina e pura cristalina ca aia extrafina pe care o cumperi de la alimentara? Iar salino-terapia e altceva decat datul la tarnacop si inhalarea de diferite pulberi, vreo 10 ore pe zi. Asa salino-terapie le trebuie la astia si la muuulti altii. Daca i-am baga pe toti nelegiuitii la ocna, am deveni producatorul de sare numarul unu mondial. Am impusca doi iepuri dintr-un cartus: curatam tara de lepadaturi si marim exportul. Iata solutia la criza!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- CT 06 BAB
1,6MPI Laureate "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
din punctul de vedere al chimistului prefer sarea aia impura din salina decat pe cea extra purificata si amestecata cu alte nenumarate alte chimicale pe care o poti cumpara legal din alimentara.
|
--------------------
Kia
Cee'd
- IS-96-AEU
2008 SW BEST
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 13:40 |