Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

14 Pages « < 4 5 6 7 8 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Accident Ferrari in Timisoara, unde o sa ajungem fratilor ?

vyrrutzu
post 22 Aug 2008, 18:40
Post #151

Membru

Group: Members
From: Timisoara

salutare baieti
va rog cititi aici (http://www.tion.ro/stiri/timis/articol/in-memoriam-lucian-reja/cn/news-20080822-06154957) - este despre accident, ceea ce deja stiti foarte bine, dar mai este vorba si despre un miting ce urmeaza sa aiba loc si la care eu sigur voi merge. sper sa veniti si voi in nr cat mai mare... cei din TM sau imprejurimi. si noi suntem soferi si cel putin din punctul meu de vedere nu ar trebui sa fim de acord cu astfel de incidente... asadar... va astept maine(23.08.08) la ora 10 dimineata in Piata Operei din TM pt a arata ca nu suntem indiferenti cu astfel de condus....si soferi...

--------------------
Dacia 1310 TLX - B 70 GHK '89
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ZTV
post 22 Aug 2008, 18:54
Post #152

fost membru activ pe Daciaclub

daca o sa fie lume, vin si eu...poate reusim sa facem ceva, macar sa atragem priviri

--------------------
------- xxx - xxx xxx xxx
+
Amedeus
post 22 Aug 2008, 19:07
Post #153

Membru cu Logan

From: TM

QUOTE(minny @ 22 Aug 2008, 18:57)
Pe un fost coleg l-au prins baut la volan dar nu facuse nimic. Sa nu credeti ca era muci. Avea acolo o anumita cantitate pestelimita. L-au prins la un filtru si lui i-au bagat 18 luni cu suspendare. No ce sa zic, bine i-au facut ca merita dar din ce vad putea mai degraba sa il calce pe politai in loc sa opreasca ca tot dracu ala era ...
*

Ai dreptate. Ii dadeau 3 ani, tot cu suspendare.

--------------------
Renault Megane Sedan IV Tce 116 2019 Business
+
vyrrutzu
post 22 Aug 2008, 19:13
Post #154

Membru

From: Timisoara

pai eu sper din tot sufletul sa fie multa lume... astept si membrii daciaclub... sau cei ce au masina daca vor putem sa ne strangem 1 minut la materna in fata sa tragem cateva claxoane timp de un minut.... sa se AUDA ca nu suntem de acord cu astfel de soferi si tratamente diferentiale in functie de statut sau cunostinte din partea autoritatilor.
astept propuneri... ne intalnim cu masinile acolo (sau altundeva si merem toti odata acolo) sau ne vedem direct in piata operei....
va rog dati si voi pe la toate cunostintele voastre din TM sau imprejurimi mesaje si hai sa luam atitudine...
salve....

--------------------
Dacia 1310 TLX - B 70 GHK '89
+
A l e x
post 23 Aug 2008, 06:41
Post #155

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

E totusi ceva :

Adrian Iosif Cocoană, este arestat preventiv pentru 29 de zile.

In alte cazuri nici macar atat nu se facea. Sa speram ca-l ard.

QUOTE(BOG @ 22 Aug 2008, 07:59)
Si inca o veste proasta:

Tânărul de 23 de ani, care a făcut praf un Lamborghini și a accidentat trei persoane, așteaptă acum să conducă un Bugatti Veyron de peste 1 milion de euro

Sa dam si un citat din manelist:

""Când ai bani și o duci bine, nimeni nu se ia de tine", spune Cătălin Plăpcianu. Căci despre el e vorba, despre un tânăr devenit celebru după o cursă periculoasă din Capitală. O cursă care s-a sfârșit cu un Lamborghini făcut praf și... cu două tinere în spital. "
*

De ce e asta veste proasta ? Ca si-a luat omul Veyron ? Ca a scapat ? Asta e, omul s-a scos si isi ia alta masina, pe el sa dam vina ?

De ce nu dam vina pe cei de la putere, care din 89 pana acum au facut bani de sute de Veyronuri, din cauza lor sunt atatia smecheri cu Ferrari si Lambo si tot din cauza lor, acesti smecheri scapa de lege.

Sunt curios, cati din oamenii normali, soferi de masini pamantene, ar merge responsabil cu un Ferrari, avand in vedere ca pe A2 primesti flashuri si la 150 km/h, o viteza "de fraier" ca si Loganul "poate" mai mult. Si cati din acesti oameni, la un accident din vina lor, daca ar putea, nu s-ar scoate si ei.

Ipocrizia asta ne omoara. E usor sa fii moralist si perfect, pe un forum.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
rtBK
post 23 Aug 2008, 07:14
Post #156

Unique like everyone else

From: Bucuresti

Tu primeai flashuri? ohmy.gif Mie imi stateau numai la o palma sau 2 de bara si in cazul in care gresea unu ceva muream cu totii. icon_mrgreen.gif
si da... eram cu loganu si da... credeam ca poate mai mult, din cauza asta inchideam aerul conditionat in depasiri icon_mrgreen.gif

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
giany911
post 23 Aug 2008, 12:45
Post #157

Aproape util

QUOTE(A l e x @ 23 Aug 2008, 06:41)
Sunt curios, cati din oamenii normali, soferi de masini pamantene, ar merge responsabil cu un Ferrari, avand in vedere ca pe A2 primesti flashuri si la 150 km/h, o viteza "de fraier" ca si Loganul "poate" mai mult. Si cati din acesti oameni, la un accident din vina lor, daca ar putea, nu s-ar scoate si ei.

Ipocrizia asta ne omoara. E usor sa fii moralist si perfect, pe un forum.
*

Ai dreptate, dar zic ( sper ) eu ca nu sunt multi nebuni aici pe forum care ar da blana unui Ferrari pe o strada aglomerata, mergand pe contrasens. De ce nu vezi pe nimeni mergand cu 100 km/h prin oras, ca nu le poate masina ? Aici este problema. Ai Ferrari, te duci cu el pe autostrada unde riscurile sunt mai scazute ( nu zic inexistente ). Ai Ferrari, Lambo, Pagani Zonda, ai bani sa dai o tura si prin Germanica pe Autobahn. Dai acolo cat vrei.
Sunt dispus sa bag mana in foc ca nimeni nu ar merge cu viteza regulamentara cu un Ferrari, vorba aia nu merge nimeni cu Dacia din dotare cu 50 mereu. Da du-te nene unde nu ai pe cine deranja. Nu in oras, pe o strada aglomerata unde riscurile sunt imense, atat pentru tine cat si pentru ceilalti.

This post has been edited by giany911: 23 Aug 2008, 12:50

--------------------
Dacia Berlina 2000
Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna.
+
Tossi
post 23 Aug 2008, 14:14
Post #158

Membru autentic

Inparcare la Marriott este un Ferrari rosu caream vazut ca mai peseara pleaca din acea parcare, dar rareori l-am vazut sa plece normal, de obicei pana la hotel parliament se aude de parca ar fi avion pe acolo, de viteza nu zic nicio cifra, canu stiu sigur, darsigur e trecut de 50....

--------------------
Renault Megane 1.5 dci - B6SSSS 2004
+
minny
post 23 Aug 2008, 14:52
Post #159

Membru porcos

Pana una alta in Timisoara lumea s-a organizat singura pentru un protest fata de situatia in care am ajuns. Acest lucru e detailiat putin aici si mai la obiect aici. Sa speram la cat mai multe astfel de initiative si cat mai putine accidente.

Cred ca nu ar strica si o petite on line facuta pentru marirea pedepsei cu suspendare de la 2-3 ani cat se da la cel putin dublu pentru astfel de cazuri. Daca pe mascariciul de Geoana nu l-a durut gura sa zica ca scoate imunitate dupa ce au facut zid pe langa bombonel poate vine el sau oricare alt politician de 2 lei 50 si cu vreo initiativa utila cum ar fi aceasta de ajustare putin a codului penal.

--------------------
------ ------ ------
+
rtBK
post 23 Aug 2008, 16:11
Post #160

aduc eu brichete si chibrituri, cine aduce tortele si benzina?

23 Aug 2008, 22:23:
apropo de taximetristi...

http://www.protv.ro/stiri/eveniment/accide...aniti-grav.html

ne bagam la o campanie?

This post has been edited by blak2oo8: 23 Aug 2008, 22:23

--------------------

Trek Valencia
+
St
post 23 Aug 2008, 22:33
Post #161

Membru

Ma uite pe pozele de aici : http://www.agenda.ro/news/news/10565/lucia...upa-gratii.html

Cei 2 mergeau pe marginea strazii? Nu e trotuar acolo?

LE: Am mai vazut niste poze, erau pe trotuar. Pacat ca n-a intrat direct in capul de pod.

This post has been edited by St: 23 Aug 2008, 22:38

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
andu911
post 24 Aug 2008, 02:46
Post #162

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

Ideea e ca Ferrari neFerrari, Dacie, neDacie... astia merg ca idiotii si moare lumea.
Degeaba ii potolesti pe astia cu masini scumpe, ca vor ramane idiotii cu masini normale care se cred raceri.

Acum cateva saptamani vorbeam tot aici pe forum de un cretin care a omorat o fata pe trecerea de pietoni in Otopeni. Si ce masina avea ala ? Un Polo.
Plimbati-va sambata seara prin Bucuresti... nu acum, din septembrie incolo, cand se intorc toti inapoi in oras, sa vedeti cati distrusi sunt in trafic. Sa vedeti cati fac jaloane printre masini si sar de 100 la ora. Unu mai cursant decat altu'.

Ca fac sau nu puscarie, asta e mai putin important, ideea e sa nu mai faca accidente.

Si Politia are partea ei de vina. Ca in loc sa puna radarul pe Dorobanti il pune pe Vitan...Tot ce poti sa gasesti pe Vitan e un papucar grabit sa monteze termopane si care o calca pana la 70-80. Iar pe Dorobanti aia se dau cu 150.

Nu stiu daca sunteti de acord cu mine, dar parerea mea e ca Politia nu e niciodata acolo unde trebuie.

This post has been edited by andu911: 24 Aug 2008, 02:52

--------------------
- - -
+
rtBK
post 24 Aug 2008, 06:01
Post #163

Era un Golf si chiar si-a cautat-o. In numai 5 minute era sa loveasca un motociclist si o masina ( asta din relatarile unui martor ) si dupa aceea a lovit pe acea fata.

In acelasi timp am vazut si mame grijuli care treceau cu copii pe rosu, o data am oprit langa un astfel de specimen si i-am spus ca e rosu semaforul... ce privire mi-a dat.... de neuitat wub.gif icon_mrgreen.gif

--------------------

Trek Valencia
+
adrian mgn
post 24 Aug 2008, 06:15
Post #164

megane ... reno megane !

From: timisoara

Am vazut ca "in lumea occidentala" se organizeaza anumite cursuri de pilotaj pentru cei cu masini puternice ... sa invete sa-si struneasca herghelia.Poate ar trebui sa se inceapa si la noi asa ceva ... nu de alta dar poate ca daca o sa vada acesti soferi cat de greu redresezi o masina plecata in derapaj ( derapaj necontrolat ca la controlat e alta poveste ) se mai responsabilizeaza si ei.

De fapt cred ca la multa lume ar prinde bine niste cursuri de acest gen ... concomitent cu cresterea calitatii orelor petrecute in scoala de soferi,pentru ca dupa parerea mea si aici e o mare problema.

--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp 18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension- - Smoked taillights BMC filters-Chrome window trims-Xenon
Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line

Vanity, definitely my favorite sin!
+
adip
post 24 Aug 2008, 06:38
Post #165

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(adrian mgn @ 24 Aug 2008, 14:15)
Am vazut ca "in lumea occidentala" se organizeaza anumite cursuri de pilotaj pentru cei cu masini puternice ... sa invete sa-si struneasca herghelia.Poate ar trebui sa se inceapa si la noi asa ceva ...
radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif
Man, toti manelistii astia isi iau masini puternice DOAR ca sa fie vazuti in ele si ca sa impresioneze p#zd3le, achizitia unei astfel de masini nu are absolut nici o legatura cu vreo intentie a cumparatorului de a invata sa o piloteze. Pe o pista dedicata pentru asa ceva nu e deloc interesant, fiindca nu ii vede nimeni, nu au cui sa-si arate valoarea. Cu cat sunt mai in buricul targului, cu atat mai bine.

This post has been edited by adip: 24 Aug 2008, 06:40

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
adrian mgn
post 24 Aug 2008, 06:49
Post #166

megane ... reno megane !

From: timisoara

ai dreptate ... dar ceva trebuie facut.
poate asta sa fie un inceput.

This post has been edited by adrian mgn: 24 Aug 2008, 06:50

--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp 18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension- - Smoked taillights BMC filters-Chrome window trims-Xenon
Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line

Vanity, definitely my favorite sin!
+
rtBK
post 24 Aug 2008, 07:10
Post #167

Adrian, acest lucru trebuie sa vina de la firmele de la care cumpara masinile!

Audi de exemplu pune la dispozitie pentru cei care cumpara un A8 L security / A6 Security nu un pilot, ci 2 care te vor invata cum sa stapanesti tancul ala. Depinde si de firma acum... Ferrari probabil nu s-a gandit ca le vor folosii raceri romani pe strada.

Si nu cred ca este vorba numai de noi... a mai fost un accident cu un bogatas in strainatate tot cu un ferrari. Atunci a intrat intr-un stalp si a facut masina zob... era rupta in 2 practic.

This post has been edited by blak2oo8: 24 Aug 2008, 07:17

--------------------

Trek Valencia
+
Ov
post 24 Aug 2008, 09:40
Post #168

Academician doctor inginer, savant de renume mondial

as propune eventual ca aceste cursuri sa fie platite de la bugetul de stat, ca in fond ar fi tot aia wink.gif

--------------------
Dacia 1300 1972
when life gives you lemon, make lemonade
+
Amedeus
post 24 Aug 2008, 10:03
Post #169

Membru cu Logan

From: TM

Spuneam pe la inceputul topicului ca as face o categorie speciala de permis pentru masini din astea (de exemplu B+), care sa se elibereze doar in urma cursului. Asa vor fi obligati sa-l faca, nu mai e optional.

--------------------
Renault Megane Sedan IV Tce 116 2019 Business
+
rue
post 24 Aug 2008, 10:48
Post #170

Membru autentic

From: Internet

pot spune ca am fost colegi de serviciu, un coleg glumet, ironic, istet. nu te plictisea.
am avut cu el si o misiune chiar in tara mancand macar o luna impreuna pe unde lucram.
ultima data ne am vazut in 9 iulie cred pe terasa boss in tm unde sunt micii buni.
imi pare rau ca a murit Luci.
imi pare rau cand moare orice om nevinovat si mai ales in modul acesta stupid.

Dumnezeu sa-l odihneasca!

--------------------
Dacia Logan - RUE 2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
+
adip
post 24 Aug 2008, 12:08
Post #171

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(adrian mgn @ 24 Aug 2008, 14:49)
ai dreptate ... dar ceva trebuie facut.
poate asta sa fie un inceput.
Sa se aplice legea, nediferentiat, asta ar trebui facut. Asta cu cursuri pentru piloti e SF.

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
A l e x
post 24 Aug 2008, 14:34
Post #172

Showing the fangs of rage

Inainte de a da vina pe politistii propriu-zisi de pe masinile de rutiera, mai bine dam vina pe cei de sus din functie, ca de la ei pleaca tot.

Normal ca nu sta rutiera pe Dorobanti, crezi ca le convine sa opreasca masini de sute de mii de euro si sa fie insultati in fata de acei soferi care a doua zi isi recupereaza permisul, si politistul in cauza "plateste" pentru ca si-a permis sa-l opreasca ?

Puneti-va in locul lor, nu au ce sa le faca, din contra, o patesc chiar ei dupa si se mai aleg si cu injuraturi zdravene.. Asa ca prefera sa rupa pe ala de pe Papuc, care saracul n-are ce comenta.

Nu ca ar fi corect, dar la noi nu poti pune degetul pe o singura chestie, noi nu avem o problema, noi avem foaaarte multe probleme, si adunate rezulta tara in care traim si toate mizeriile astea... E un cerc vicios si nu cred ca vom scapa vreodata.

Apropo, a vazut cineva emisiunea lui Tatulici de aseara de pe Realitatea ? Era despre acesti baieti de bani gata si problemele pe care le fac... Foarte ok emisiunea, inafara de materialul de la sfarsit despre Poponet si gagicile/masinile/cheltuielile lui... Pe cine naiba intereseaza ? Cat timp nu face probleme cui ii pasa ca a dat 60.000 la ziua lui pe bautura sau ca e cu Anna Lesko ?

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
rtBK
post 24 Aug 2008, 19:47
Post #173

http://www.protv.ro/stiri/eveniment/zdrobi...rav-raniti.html

Dupa un accident ca asta nu se revolta nimeni ca unele masini nu ar mai trebui sa existe in circulatie. Cat despre vinovat, acesta a murit ( oare asta era pedeapsa care o merita? ). Zic asta pentru ca ar fi trait mult mai "bine" stiind ca a omorat 2 oameni care cine stie cati copii trebuiau sa intretina acasa.

NIMENI NU SE REVOLTA? DE CE?!

Depasire pe contrasens, masina depasita moral si tehnologic pentru zilele noastre, om batran cu experienta ( in asta consta experienta probabil... depasiri pe contrasens )... etc.

This post has been edited by blak2oo8: 24 Aug 2008, 19:47

--------------------

Trek Valencia
+
giany911
post 24 Aug 2008, 20:29
Post #174

Aproape util

Te incalzea cu ceva daca masina era un BMW sau un Lamborghini ? Nu vad motivul revoltei, ce legatura are masina, cu accidentul produs. Vina apartine soferului Daciei pentru ca a depasit pe contrasens nu pentru ca, conducea o Dacie, asa cum soferului Ferrari-ului este vinovat ca a intrat pe contrasens cu viteza mare nu ca are Ferrari.
Daca masina omului avea ITP valabil, deci statul considera ca nu este depasita, atunci nu ar trebui sa existe discutii.
Intradevar, aici experienta nu a contat.

Referitor la celalalt accident, revoltator este faptul ca cei cu masini scumpe se hazardeaza, nu zic ca cei cu masini ieftine sunt mai breji, doar ca e ceva un pic mai ... hmm ... nu pot sa pun degetul pe rana, este mai iesit din comun. Oricum parerea mea e ca nu are importanta masina, ci manevra care a dus la decesul unor oameni nevinovati, codul penal este de acord. Ironic este faptul ca cei cu masini scumpe scapa.

This post has been edited by giany911: 24 Aug 2008, 20:45

--------------------
Dacia Berlina 2000
Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna.
+
CriSTI68
post 24 Aug 2008, 20:47
Post #175

Membru Valvos

black2008 cati 18-19 ani si cate luni de lamaita in geam ai ? ca vad ca te dai mare sofer experimentat pe aici?

giany majoritatea soferilor cu masini straine sun viteji, regii soselelor, care trebuie sa depaseasca ei pe contrasens, peste marcajul continuu, pe linia de tramvai, ca de au bolizi si nu pot sa stea la coada ca se grabesc, iti taie calea ca ai o "Dacie" fie ea si logan ca sa nu uitam este tot dacie, si nu vad ce legatura are taximetristul, el la pus pe ala cu ferrari sa intre pe contrasens ? da se face tamtam ca traim in romania, mass media din romania ofera toata atentia la toti taranii cu X5-uri, ferarri-uri, dar de familia care a murit in popesti leordeni intr-o dacie veche ca a intrat un microbuz in ei nu mai zice nimeni nimic ?, am mai spus pe un topic asemanator "Accident Jilava" care l-am vazut live, pustiul la fel am BMW si poc, cam asa si cu ferarri....

--------------------
Dacia Logan - EDH 2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
+
rtBK
post 24 Aug 2008, 21:02
Post #176

Ma asteptam sa ii fie luata apararea celui cu dacia. A FOST PE CONTRASENS! E aceasi situatie ca a aceluia cu ferrari si nu avea super bolid ( sau mai sti? huh.gif ). Se pare ca este "genetica" chestia asta... am experienta deci pot sa ma bag pe contrasens, pot sa ii tai fata, pot sa depasesc coloana in asteptare... dar cu bunul simt in trafic cum ramane? cum eu astept sa intru pe o strada, poate sa astepte si ala experimentat... ca doar daia e experimentat ( ar trebui sa fie mai linistit decat unu tanar si impacient ).

cristi, lamaia nu s-a mai pupat cu parbrizul de mult timp si poate imi arati unde am zis ca sunt mare sofer ca imi scapa wacko.gif. Greseli am facut si eu... chiar am scris despre asta, mi-am invatat lectia si tocmai de aceea analizez cand e vorba de un accident ambele parti ce s-a intamplat. Vinovat a fost el ca a depasit pe contrasens, ok? dar daca taximetristu l-a atins putin ca sa ii arate cine e sefu si ca el oricum nu avea cum sa iasa vinovat? Partea asta nu mai conteaza...

This post has been edited by blak2oo8: 24 Aug 2008, 21:10

--------------------

Trek Valencia
+
giany911
post 24 Aug 2008, 21:09
Post #177

Aproape util

QUOTE(blak2oo8 @ 24 Aug 2008, 21:02)
Se pare ca este "genetica" chestia asta... am experienta deci pot sa ma bag pe contrasens, pot sa ii tai fata, pot sa depasesc coloana in asteptare... dar cu bunul simt in trafic cum ramane? cum eu astept sa intru pe o strada,
*

Stai linistit ca mai dobitoci sunt astia tineri. Nu zic ca nu sunt si cei mai batrani si experimentati ( exemplul dat de tine, oricum sunt si multe altele ), dar teribilismul este maxim la varste fragede.

QUOTE(blak2oo8 @ 24 Aug 2008, 21:02)

dar daca taximetristu l-a atins putin ca sa ii arate cine e sefu si ca el oricum nu avea cum sa iasa vinovat? Partea asta nu mai conteaza...
*

Tu esti dispus sa stai cu masina in service x luni ( LUNI INTREGI ) ca sa inveti pe cineva o lectie? Si retine, ca vorbesc de masina ta personala, ala cu taxi-ul traieste pe masina aia, te asigur ca nu ii convine. Unde mai pui ca ala cu Ferrari avea si viteza, aici intervine instinctul de conservare mai presus de orice gramada de fiare.

This post has been edited by giany911: 24 Aug 2008, 21:14

--------------------
Dacia Berlina 2000
Chevrolet Aveo 1.4 16v
+
rtBK
post 24 Aug 2008, 21:12
Post #178

giany911 ai 100% dreptate, dar sa nu uitam ca suntem cu totii oameni si suntem expusi greselii, oricata experienta putem avea! Asta tot urlu pe aici de cand am inceput sa scriu. Suntem oameni, nu roboti.

Masina taximetristului avea in principal usa aia infundata si deobicei astia au prieteni pe la service-uri si se rezolva rapid. Spun asta pentru ca cel putin cand am fost in service cu masina prietenei ajunsesem inaintea unui taximetrist, cum a aparut ala hop juma de service sa-l ajute. Deci nu il impiedica sa iasa la "produs" smile.gif.

This post has been edited by blak2oo8: 24 Aug 2008, 21:20

--------------------

Trek Valencia
+
giany911
post 24 Aug 2008, 21:17
Post #179

Aproape util

Bineinteles. A gresi e omenesc.
Ala cu Ferrari-ul nu a gresit, ala cu Dacia nu a gresit ( astia au facut ceva constient! ). Poate ca ala cu taxi-ul a gresit, desi ma indoiesc ca atunci cand iti sare un bolid in fata mai ai prea mare timp sa reactionezi, dar in speta orice este posibil.

Totusi conteaza si experienta!

LE: Chiar si asa, tot ramane in ecuatie instinctul de autoconservare. Cand iti sare ceva in fata, franezi, tragi de volan, faci tot posibilul sa eviti acel ceva, si asta se intampla reflexiv.
Daca e sa cautam nod in papura, de vina sunt o gramada de factori, ghinionul victimei sa se afle pe trotuar, starea carosabilului ( o groapa ), vremea ... pasagera din dreapta.
In fapt, juridic si moral vorbind vina apartine soferului Ferrari-ului ca se afla pe contrasens la momentul ala, unde sub nici o forma nu avea ce cauta.

Si iata ca se adevereste remarca mea. Cei vinovati din masini scumpe SCAPA. Cred ca cel mai bine ar fi ca masinile astea scumpe sa aiba 0 stele la testele NCAP. Siguranta in ele sa fie inexistenta. Dar atunci vine problema, ce te faci cand esti intr-una si nu e vina ta. Deci nu e fezabila treaba.

This post has been edited by giany911: 24 Aug 2008, 21:27

--------------------
Dacia Berlina 2000
Chevrolet Aveo 1.4 16v
+
rtBK
post 24 Aug 2008, 21:31
Post #180

de ce nu este fezabila? Motociclistii cred ca au siguranta -5 stele daca stam sa ne gandim smile.gif si sunt multi care au murit nevinovati.

--------------------

Trek Valencia
+
14 Pages « < 4 5 6 7 8 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th August 2025 - 20:59
Dacia