Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

14 Pages « < 7 8 9 10 11 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Accident Ferrari in Timisoara, unde o sa ajungem fratilor ?

marksman
post 4 Sep 2008, 15:21
Post #241

Post mortem nihil est

Group: Members
From: sat

Nu cred ca n-ar incerca oricare dintre noi "sa se scoata". Problema "e" mai multe: conducere sub influenta alcoolului, depasirea dublei linii continue, depasirea limitei de viteza, omor din culpa, fuga de la locul accidentului, neacordarea primului ajutor (si cica era medic!), (presupuse si sustinute de martori) false declaratii, la care mai adaugam antecedentele individului si faptul ca face parte din lumea interlopa, care numai prin verticalitate nu e recunoscuta.

Poate ca daca: nu era baut sau n-ar fi fugit de la locul accidentului sau n-ar fi avut trecutul pe care il are (presarat, se pare, cu sfidari ale legii) lumea n-ar fi reactionat chiar asa. Insa tipul nu numai ca nu regreta ce s-a intamplat, ba mai mult pozeaza in victima.
Sustine ca taximetristul l-ar fi incomodat in depasire. Ce cauta sa depaseasca pe dubla linie continua? De ce s-a urcat beat la volan, in primul rand? De ce s-a crezut pe un circuit de curse in plin centrul orasului, unde nu ai loc sa accelerezi 75 CP, d'apai 600?

Eu cred ca prin accidentul asta s-a umplut paharul, pur si simplu. Lumea s-a saturat sa vada cum i se da cu tifla.

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
A l e x
post 4 Sep 2008, 15:21
Post #242

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

QUOTE(vv @ 4 Sep 2008, 15:14)
Ma, acu' pe bune, exista "instinctul de conservare", si e lucru dovedit ca orice om trebuie sa aiba o parere rezonabil de buna despre el (nici criminalii in serie, nici violatorii, nici pedofilii nu se gandesc despre ei ca "sunt niste monstrii" - ci isi gasesc singuri scuze). Asa e creierul uman.

Dar trecand peste asta, exista ASUMAREA RASPUNDERII, daca voi nu ati cunoscut-o, nu o negati. Sa ne fereasca Dumnezeu de situatii de-astea, ca nu stii cum te comporti cand ti-e cutitul la os.... nu stiu exact ce as face eu. Da' ce pot sa zic, cu mana pe inima, este ca cu siguranta nu as incerca sa scap "CU ORICE PRET" cum zice adip. Com'on. Mi-as lua avocat bun, as folosi chestiuni procedurale pe cat posibil, as incerca sa scap prin "platit bani rudelor" nu prin puscarie si as face totul sa obtin o sentinta cu suspendare. Da' asta nu inseamna ca m-as fofila, as plati martori mincinosi, as plati judecatori, as intimida martorii existenti (sau sa platesc pe cineva sa-i intimideze) samd.
Si da, eu sunt unul dintre aia care ii sfatuiesc pe oameni cum sa scape de amenzile de circulatie. Si eu am contestat cateva. Pentru ca am crezut ca am dreptate, macar partial. Ultimul radar pe care l-am contestat e radar fix - il contest pe o chestie de procedura, e de fapt f. posibil sa fi chiar avut viteza aia... da' la naiba, era 10:30 seara, satul ala avea trotuare la 2 m de sosea... nu puneam pe nimeni in pericol. Nu poti "echivala" asa ceva cu fuga de raspunderea unui accident cauzat exclusiv de inconstienta ta.
Eu de ex. cand am accidentat un taximetrist din vina mea, mi-am recunoscut vina, si i-am dat si ceva bani sa compensez faptul ca a pierdut ziua la politie si nu a dus clienti intre timp (poate nu cat ar fi castigat el, da' na.... ). Cand am lovit pe unul in parcare i-am lasat un biletel in geam, nu am plecat bucuros ca nu ma vede nimeni. Incercati sa constientizati si voi ca unii oameni isi mai si asuma raspunderea pentru "daunele" provocate altora.
*

Pai chiar tu ai spus-o, e o diferente enorma intre simple contraventii si cand esti la un pas de a fi dupa gratii...

Eu sunt la polul opus de tine, nu-mi contest amenzile pentru ca de obicei, cand le iau, le iau pe bune, nu sunt de acord ca ar trebui sa nu le platim sau sa le contestam cand stim ca n-avem dreptate, etc...

N-am facut inca niciun accident dar si eu daca as fi vinovat, as recunoaste, la fel cum cand am ramas fara permis nu l-am injurat pe politist, nici direct, nici indirect (in mintea mea) pentru ca stiam ca are dreptate si eu nu.

DAR, si aici e un imens "DAR", asta pentru ca e usor sa-ti asumi responsabilitatea cand consecintele sunt minore. Bleah, 30 zile fara permis, cateva sute de ron amenda, e usor atunci. Cand totusi incepe cercetarea penala si stii ca esti aproape de puscarie, sa vezi cum toate valorile morale se duc naibii, e tot ce vreau sa spun.

Ma chinui din greu sa fiu un cetatean ok, nu stiti cat ma abtin sa nu dau geamul jos sa injur ca la usa cortului pe toti prostii care nu se dau de pe banda 2 sau care imi taie fata, cat ma abtin sa nu fac semne tribale cu cheia pe masinile idiotilor de ocupa 2 locuri de parcare, cat ma abtin sa nu iau o bata si sa dau in toti taranii care pun tone de fiare pe caruta si isi bat caii fara mila ca nu merg mai repede si cat de mult incerc, per total, sa fiu un om civilizat, desi nu prea am cu cine in tara asta...

Dar cand dai de dracu' serios, la modul accident cu victime si cercetare penala, sa vezi cum se schimba perspectiva si singurul lucru de care-ti mai pasa e cum sa faci sa te scoti cat mai bine.

Dar in fine, sper sa nu ajung sa am dreptate cu niciunul dintre voi, sper sa nu fiti intr-o situatie similara ca sa va dovedesc ce face frica din omul model, pentru ca desii unii din voi sunteti complet imaturi pe aici, ca sa nu spun altfel, nu am de ce sa va doresc raul...

Asa ca eu unul inchei aici discutia asta...

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
adip
post 4 Sep 2008, 15:45
Post #243

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(vv @ 4 Sep 2008, 23:14)
Ma, acu' pe bune, exista "instinctul de conservare", si e lucru dovedit ca orice om trebuie sa aiba o parere rezonabil de buna despre el (nici criminalii in serie, nici violatorii, nici pedofilii nu se gandesc despre ei ca "sunt niste monstrii" - ci isi gasesc singuri scuze). Asa e creierul uman.
Daca zici tu, asa trebuie sa fie. In nici un caz nu te pot acuza de ipocrizie, fiindca asta e natura lucrurilor, nu?
QUOTE(vv @ 4 Sep 2008, 23:14)
Dar trecand peste asta, exista ASUMAREA RASPUNDERII, daca voi nu ati cunoscut-o, nu o negati. Sa ne fereasca Dumnezeu de situatii de-astea, ca nu stii cum te comporti cand ti-e cutitul la os....
Hai ca-ti spun eu cum te comporti cand e treaba cu ASUMAREA RASPUNDERII. Dar nu acum si nu aici, ci intr-un loc de unde-a disparut ura, intristarea si durerea, si doar dupa ce o sa ai cateva "confruntari de idei" cu specimene care sunt obisnuite cu mestecatul marmeladei la ochiul maro.
Ce usor e sa povestesti de "ASUMAREA RASPUNDERII". WTF? Voi ati auzit de 5th amendament? De acea prevedere legala din acel mult prea hulit de (infailibilii) europeni USA care iti permite sa taci din gura cand esti acuzat? Sa nu te "jeopardize" pe tine insuti? "You have the right to remain silent", clink, clink?
Mie mi se pare ca sunt unii care nu inteleg cum e treaba cu mersul sistemului de drept pe lumea asta. Copii (apelativ fortat), nu e datoria voastra sa va dati in gat pe voi insiva si sa va asumati raspunderea pentru faptele voastre. E datoria celor pe care voi ii platiti din propriul buzunar sa isi faca treaba si sa aplica legea a.i. voi sa platiti pentru faptele voastre.
Asta cu asumarea raspunderii e o prostie atat ca forma cat si ca fond. Incercati sa faceti distinctia intre moral si legal.

This post has been edited by adip: 4 Sep 2008, 15:48

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
andu911
post 4 Sep 2008, 15:57
Post #244

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

Vorbim strict despre Romania.

Stiti care e diferenta dintre posesorii de Ferrari si posesorii de Logan ? Din 10 Ferrari, 3-4 trec pe rosu, nu tot timpul, ci doar cand li se pare lor ca e rost de smecherie. Nu poti sa spui ca din 10 Logane, nici macar 2 nu trec pe rosu.
De ce ? Pai ca nu au sute de mii de euro si nu vor sa se lege la cap cu amenzi, permise suspendate si alte probleme de genul asta.
Ala cu Ferrari ce zice ? Amenda ? Who cares ? Are balta peste.

Ce se intampla in cazul asta ? 2 personaje asemanatoare, unul cu bani, unul fara bani, aceleasi mentalitati.

Ce poti sa faci ca sa combati mentalitatea asta ? Sa-l bagi la parnaie pe ala cu Ferrari, ca sa fie un exemplu ca si cel cu Ferrari intra la puscarie daca incalca legea.
Degeaba bagi 20 de loganari la parnaie, ca nu intereseaza pe nimeni... O sa zica.. "da-i ma dracu de fraieri"

Asta-i viata in democratie, iti iei Ferrari si vrei sa iesi in evidenta, iesi in evidenta, dar si cand calci pe bec, toti sunt calare pe tine.
Daca Cucoana ala era cu Loganu si omora pe cineva, li se rupea tuturor.

Ca la accidentul lui Orban, care a atins o masina cand ningea asta-iarna. Daca nu era ministru, nu interesa pe nimeni.

This post has been edited by andu911: 4 Sep 2008, 16:01

--------------------
- - -
+
A l e x
post 4 Sep 2008, 16:03
Post #245

Gresit. Ii bagi si pe cei cu Ferrari, si pe cei cu Logan in egala masura. Legea e la fel pentru toti, nu bagi omul cu bani ca sa faci un exemplu din el, il bagi pentru ca a incalcat legea...

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
andu911
post 4 Sep 2008, 16:04
Post #246

Membru autentic

Evident ca ii bagi si pe aia in parnaie... nici n-am mai spus despre ei, fiindca ei intra din oficiu laugh.gif

Stirea ca Paris Hilton a condus beata si s-a ales cu nu stiu cate zile de puscarie a facut inconjurul lumii. Daca era un american obisnuit, Bobby din Arizona, credeti ca mai dadea cineva la TV ? laugh.gif

Vedeam pe CNN "un fermier beat din Arizona, pe nume Bobby, a baut 5 beri si l-a oprit politia". Catalin Radu Tanase este la fata locului si transmite intamplarea.

This post has been edited by andu911: 4 Sep 2008, 16:09

--------------------
- - -
+
adrian mgn
post 4 Sep 2008, 16:17
Post #247

megane ... reno megane !

From: timisoara

oameni buni ... topicu asta a ajuns la 9 pagini ... ce este asa de important la accidentul asta? unu cu un ferrari a facut o manevra deampixu si a omorat un om ... ok? e primul ? e ultimul? are bani si poate scapa ? e primul ? e ultimul? Si de unde asta cu cei cu masini scumpe care au bani si scapa ? cate accidente cu masini scumpe au fost si soferii au scapat ... ca din discutiile voastre zici ca tot la doua minute un ferrari se face praf in Romania.Da' ce facem cu restul nesabuitilor din trafic care au masini normale sau tiruri sau motociclete ... credeti ca astia nu scapa ? imi vin vreo 2 exemple de soferi care au luat 2 ani cu suspendare.Acuma normal ca nu o sa scape toata lumea ... dar asta ii alta discutie - oricum in opinia mea Alex are mare dreptate.

--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp 18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension- - Smoked taillights BMC filters-Chrome window trims-Xenon
Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line

Vanity, definitely my favorite sin!
+
andu911
post 4 Sep 2008, 16:19
Post #248

Membru autentic

pai aia e pedeapsa pentru omor din culpa, numai ca la asta se adauga si fuga de la locul accidentului

--------------------
- - -
+
vv
post 4 Sep 2008, 16:35
Post #249

dilbert.com

From: Bucuresti

Adip - se pare ca tu nu faci distinctia. "Orice mijloace" folosesc doar cei care cred ca "atata vreme cat scap, e ok". Cum au spus si altii pe aici, in cazuri de-astea daca te comporti decent iei 2 ani cu suspendare, si asta e.... nu stai cu specimene de care vorbeai tu.

Da' ma rog, asta e, multi oameni sunt "fraieri" cum zici tu - accepti ca e plina tara de fraieri? Ca nu sunt 90% "inteligenti"? Asa-s astia fraieri si naivi, nu pot sa se auto-caracterizeze ca "fraieri", nimeni nu poate trai toata viata cu sentimentul ca e fraier wink.gif

BTW - daca citeai ce am mai scris - vedeai ca nici mie nu mi se pare ok/justificat arestul preventiv. Adica, nu stiu toate circumstantele, s-ar putea sa fie, dar asa "din avion" pare cel putin "questionable".

This post has been edited by vv: 4 Sep 2008, 16:36

--------------------
Renault Grand Scenic - B.00.XXX 2008
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
A l e x
post 4 Sep 2008, 16:41
Post #250

Cred ca discutia asta cu "scapatul" trebuie terminata, ca sa nu ajungem sa ne certam.

Eu am o alta nelamurire. Tipul asta a fugit si asta il va costa mult la pedeapsa. Dar ce faci daca faci un accident si lumea vrea sa te linseze ? De exemplu intr-un sat unde toti se cunosc, vin oamenii cu topoare.. Ce faci ? Faci puscarie ca ai fugit ? Dar aia de te-au atacat nu patesc nimic ?

Ca din cate am inteles, si tipul cu duba de l-a facut pe motociclistul ala sa cada, daca mai tineti minte, accidentul filmat, si-a luat bataie la fapta locului si dupa... Si tot el e cel vinovat... Ca sa nu mai spun ca spun unii ca a fost intimidat putin sa recunoasca ca e vina lui, in loc sa spuna adevarul, ca ala mergea ca un maniac si nu avea timp sa-l vada.

Deci, cu problema asta cu bataia ce facem ? Nu fugim si stam la mila unor idioti ca sa nu ne ardem dupa cu pedeapsa ?

Eu ii cred in stare pe martori sa-l fi luat la "rost" pe tipul din Ferrari, vazandu-l beat si cu masina scumpa ca a omorat un tanar.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
andu911
post 4 Sep 2008, 16:43
Post #251

Membru autentic

hai ca nu e chiar asa, poti sa te tirezi si sa suni la politie dintr-un boschete... asta cu Ferrari a aparut dupa ce nu mai mirosea a spritz. biggrin.gif

referitor la accidentul cu motocicleta, nu cred ca ala cu duba putea fi gasit vinovat de ceva, fiindca legislatia din Romania e atat de primitiva, incat nu a existat un contact intre 2 vehicule.
motociclistul a evitat un pericol, dar e vina lui fiindca nu a mers cu viteza necesara evitarii oricarui pericol.

Ca pe autostrada, merg masinile frumos pe banda 1 si se trezeste unu sa puna frana brusc, cu ambele picioare. Poc, poc, poc, accident in lant 20 de masini... cine e de vina ? Toti in afara de ala care a pus frana. icon_mrgreen.gif

This post has been edited by andu911: 4 Sep 2008, 16:51

--------------------
- - -
+
A l e x
post 4 Sep 2008, 16:50
Post #252

Asta, dar altii au luat bataie si de fata cu politia... Cum era tipul ala cu Cayenne-ul parca de a omorat taximetristul.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
andu911
post 4 Sep 2008, 16:54
Post #253

Membru autentic

Multi isi iau bataie in trafic si fara sa faca accidente. biggrin.gif

--------------------
- - -
+
R19/16v
post 4 Sep 2008, 17:00
Post #254

Oldschool Member

From: Ploiesti

Unii chiar o si merita biggrin.gif

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
vv
post 4 Sep 2008, 17:32
Post #255

dilbert.com

QUOTE(andu911 @ 4 Sep 2008, 16:43)
referitor la accidentul cu motocicleta, nu cred ca ala cu duba putea fi gasit vinovat de ceva, fiindca legislatia din Romania e atat de primitiva, incat nu a existat un contact intre 2 vehicule.
*

Gresesti.
Stiu caz concret, recent, cand unul cu loganu', disperat ca 2 tiruri se depaseau pe o panta de urcare (2 benzi la urcare, i banda la coborare - stiti si voi cum arata) a iesit in depasire la "triplare", si a iesit fix in fata unei camionete de asistenta Renault care cobora legal. Ala cu camioneta a tras instinctiv dreapta de volan, si s-a lovit de un cap de pod. Dauna totala, atat camioneta cat si masina transportata (avea o masina noua... (*) ), din fericire el a scapat fara rani foarte grave.

Loganu' a mers mai departe ca vantu', nu s-a oprit, insa tir-urile s-au oprit, au sunat la politie, i-au dat numarul masinii - politia a facut filtre pe DN-uri si pe la Orastie (adica la ceva distanta!) au reusit sa-l opreasca.
Ala initial nu a recunoscut nimic, dar politistii i-au spus, "nu-i nimic, veniti la sectie si declarati asta in scris, dar ganditi-va bine... avem multi martori care spun altceva". Si guess what, a recunoscut intr-un final, si a fost scos vinovat de accident.

(*) Masina era un Nissan Micra cumparat de o baba foarte atenta la detalii... astia ca sa nu o tina, sa se aleaga cu scandal - ca o observasera de scandalagioaica - au sunat la dealeri prin toata tara si au facut rost de alta masina noua, identica (culoare/dotari); da' baba a observat ca seria caroseiei e diferita si nu a vrut masina - a zis ca vor astia sa-i traga teapa si sa-i dea o masina mai proasta, ea vrea masina ei cu seria de pe factura initiala laugh.gif

--------------------
Renault Grand Scenic - B.00.XXX 2008
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
giany911
post 4 Sep 2008, 18:24
Post #256

Aproape util

E o diferenta intre a incerca sa scapi de puscarie si a te pune in ipostaza asta in primul rand. Cati dintre voi va apucati sa faceti depasiri pe linie dubla continua, in plina aglomeratie ? Pai mie imi e frica sa iau o curba fara sa semnalizez ...

This post has been edited by giany911: 4 Sep 2008, 18:25

--------------------
Dacia Berlina 2000
Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna.
+
adimfx
post 5 Sep 2008, 11:08
Post #257

Membru autentic

Și prin alte părți unii sunt tratați special...

Multiplul campion mondial de Formula 1 a fost prins rulând în apropiera localității natale cu 140 de km/h într-o zonă unde limita era de 100 de km/h.

Se pare că Schumacher este urmărit de ghinion după ce s-a retras din Formula 1. După încidentul cu duba Fiat, iată că germanul este acum amendat pentru viteză excesivă în timp ce conducea un Audi A4 Cabriolet, o mașină de altfel modestă pentru un asemenea om. Polițiștii germani l-au oprit în apropierea orașului natal, Karpen, pentru că mergea cu 140 de km/h, cu 40 mai mult decât limita admisă.

Deși tehnic trebuia să-și piardă carnetul, Schumacher a primit doar 3 puncte penalizare și o amendă de 75 de euro. Că așa-i în tenis. Germanul a declarat însă: "Îmi pare foarte rău. Nu îmi stă în caracter să merg tare. Așa ceva trebuie făcut doar pe pistă".

sursa: promotor.ro

This post has been edited by adimfx: 5 Sep 2008, 11:09

--------------------
MINI Cooper 2002
climatronic, 4 airbag, 30.000 km
+
R19/16v
post 5 Sep 2008, 11:30
Post #258

Oldschool Member

Pana una alta Schumacher si-a dovedit aptitudinile in spatele volanului si sunt destul de sigur ca ar putea evita un accident pe care 99% dintre noi nu l-am putea evita.

Amaratul care a dus la initierea acestui topic era un alt roman imbogatit peste noapte care a simtit nevoia sa-si arate averea suindu-se intr-o masina careia nu i-a putut face fata.

--------------------
+
s_j_teo
post 5 Sep 2008, 12:20
Post #259

Membru autentic

A se vede si atitudinea campionului dupa ce a fost prins REGRETE! Acest cuvant nu l-am auzit din gura golanasului de la Timisoara!!!

--------------------
Skoda Octavia 3 2014
+
argon
post 5 Sep 2008, 12:27
Post #260

Mesaj semiautomat

Audi A4 la nemti e ca Loganul la noi, tot respectul pentru un asa om, se vede ca nu e roman.

o mașină de altfel modestă pentru un asemenea om

in schimb ziaristii lu peste care au scris articolul sunt romani.

--------------------
Renault Laguna - 2.0 DCI 16v 180 2007
Fara turbo, viata e pustiu.
+
rtBK
post 5 Sep 2008, 12:29
Post #261

Unique like everyone else

Si opelu ce mai e?

later edit: sa nu uitam ca varianta cabriolet costa mult mai mult decat un A4 normal.

This post has been edited by blak2oo8: 5 Sep 2008, 12:29

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
R19/16v
post 5 Sep 2008, 12:29
Post #262

Oldschool Member

Neamtu' ca neamtu', dar pentru Schumacher probabil ca un A4 e ca bicicleta la noi smile.gif

--------------------
+
argon
post 5 Sep 2008, 12:31
Post #263

Mesaj semiautomat

QUOTE(blak2oo8 @ 5 Sep 2008, 13:29)
Si opelu ce mai e?
*

Clio Symbol.

--------------------
Renault Laguna - 2.0 DCI 16v 180 2007
Fara turbo, viata e pustiu.
+
rtBK
post 5 Sep 2008, 12:33
Post #264

loganul costa mai mult decat clio symbol?

--------------------

Trek Valencia
+
CGB
post 5 Sep 2008, 12:34
Post #265

CGB

From: behind

cand au zis "masina modesta", cred s-au referit la performantele masinii.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
R19/16v
post 5 Sep 2008, 12:37
Post #266

Oldschool Member

Exista o caracteristica a masinii respective care nu fie modesta pentru Schumacher?

--------------------
+
rtBK
post 5 Sep 2008, 12:41
Post #267

Ma gandesc ca daca era cu un logan... ar fi explodat presa biggrin.gif

This post has been edited by blak2oo8: 5 Sep 2008, 12:41

--------------------

Trek Valencia
+
A l e x
post 6 Sep 2008, 13:59
Post #268

QUOTE(argon @ 5 Sep 2008, 12:27)
Audi A4 la nemti e ca Loganul la noi, tot respectul pentru un asa om, se vede ca nu e roman.
in schimb ziaristii lu peste care au scris articolul sunt romani.
*

Cum a spus si cristib, se referea probabil la performantele masinii, nu la pretul ei. Si comparatia cu Loganul e aiurea rau... In primul rand pentru ca masina exista si aici, si acolo, cu acelasi scop, si anume masina ieftina dar practica. Audi, desi marca autohtona pentru ei, ramane tot marca premium, deci n-o poti compara cu o Dacie.

E adevarat, la noi Audi A4 e "pfoaa sa moara mama tata lor" pe cand la ei e doar o alta masina, dar aici intervine cultura lor auto (sau mai bine zis, incultura noastra auto) si valoarea banului (sau din nou, lipsa noastra de valoare a banului), imaginea firmei ramanand aceeasi : premium.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
andu911
post 7 Sep 2008, 23:52
Post #269

Membru autentic

La noi ? Care noi ? Despre care dintre noi vorbim ? Cei cu Ferrari sau cei cu Dacia 1300 ?

--------------------
- - -
+
ssilviu
post 8 Sep 2008, 09:04
Post #270

F1 Man

From: Nicaieri

QUOTE(argon @ 5 Sep 2008, 13:31)
Clio Symbol.
*

Si Loganul ce e? Estate? radmasa.gif

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
14 Pages « < 7 8 9 10 11 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th August 2025 - 21:23
Dacia