Accident Ferrari in Timisoara, unde o sa ajungem fratilor ?
![]() ![]() ![]() |
Accident Ferrari in Timisoara, unde o sa ajungem fratilor ?
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
- AR-05-DGF
1989 TLX Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Fals. Ala nu e taraganat fiindca a avut un Ferrari ci findca plateste un avocat bun. Legea e plina de portite.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
pai normal ca e plina legea de portite ca doar e lege romaneasca, nu?
ps: normal ca are avocat bun, ca are bani sa il plateasca, nu ca mine care bag benzina cu litru' This post has been edited by kog: 12 Dec 2008, 10:32 |
--------------------
Dacia
1310
- AR-05-DGF
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Iarasi vorbesti ca la televizor.
Toate legile din lumea civilizata au portite, de-aia exista avocati buni care sunt plini de bani si avocati penibili, gen Urban, care a umplut orasul de Matizuri sh pentru angajati. This post has been edited by vijelie: 12 Dec 2008, 10:33 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.143 Joined: 11 February 04 ![]() |
Haideti sa judecam putin la rece:
Regulamentul trebuie aplicat tuturor conducatorilor auto. Nu trebuie sa ne lasam influentati de masina inculpatului, statutul lui social, etc. Ala (ca nu-mi vine sa-i zic om sau barbat) este acuzat ca a accidentat mortal un om si ranit pe altul dupa care a fugit de la locul accidentului. Exista pedepse pt aceste fapte? Exista! Trebuie aplicata pedeapsa cu circumstante agravante. Nu pot fi de acord nici cu linsajul sau orice alta pedeapsa a la Evul Mediu. Bineinteles ca avocatii fac ce stiu ei mai bine: Exploateaza portitele lasate de juristi in legi. Le exploateaza la nesfarsit, in loc ca, dupa descoperirea unei portite aceasta sa fie corectata. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
vijelie |
![]()
|
Din fericire, au trecut anii '50 in care acuzatul era OBLIGATORIU vinovat.
E treaba acuzarii (procuratura) sa dovedeasca faptul ca a accidentat si ca a fugit de la locul faptei. This post has been edited by vijelie: 12 Dec 2008, 10:35 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
kog |
![]()
|
pai care e faza cu portitele? Nu inteleg.. Omul era pe trotuar, ala a venit cu enspe mii la ora si l-a omorat. Care e portita? Se da vina pe ferrari ca nu a facut masina cu frane mai bune, sau pe primarie ca a facut trotuar acolo, sau pe om ca mergea pe trotuar, sau cum?
L-ai omorat pe trotuar iei pedeapsa domnule! |
--------------------
Dacia
1310
- AR-05-DGF
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vijelie |
![]()
|
@kog: de unde stii TU ca asa (si nu altfel) s-au petrecut lucrurile?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
kog |
![]()
|
pentru ca asa stau lucrurile la noi. Se scapa cu orice. Ai bani scapi, nu ai nu scapi.
Nu vreau sa ma cert cu nimeni dar am fost martor la astfel de cazuri cand vinovatul scapa, mai raueste cand e cel nevinovat pedepsit din cauza unui smecher @argon ma refeream la situata materiala, nu la masina. Daca ai bani multi cum am spus, te scot din orice. This post has been edited by kog: 12 Dec 2008, 10:45 |
--------------------
Dacia
1310
- AR-05-DGF
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
si cazul asta se vrea o lectie publica ca nu e asa, chiar nu era necesar sa-l cerceteze in inchisoare.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
kog |
![]()
|
cu inchisoarea am gresit (sunt mai comunist de felul meu
![]() dar oricum... daca esti de vina, ar trebui sa fii pedepsit |
--------------------
Dacia
1310
- AR-05-DGF
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Argoane, tu incerci sa fii mai catolic decat papa acum.
Omul are antecedente in ale condusului iresponsabil. Exista motive intemeiate sa ne temem ca daca i se da drumul, va conduce iar, si fara permis, si baut, etc... si poate va mai cauza vreo nenorocire. Eu inteleg principiul, procurorii trebuie sa construiasca un dosar curat si complet, ca el sa poata fi judecat corect, dupa toate rigorile legii si ale dreptului. Dar daca va scapa nepedepsit, asta nu inseamna ca a fost nevinovat. Omorul a avut loc in plina strada cu zeci de martori, omul a fost vazut acolo, coborand de la volan, a fost vazut fugind de la locul accidentului, a fost "cautat" de politie o zi inainte de a se preda. Nu cred ca exista vreun dubiu serios in privinta faptului ca EL a omorat un om din culpa. |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
argon |
![]()
|
nu stiam ca avea dosar penal inainte de evenimentul asta. Atunci, da, e OK cercerarea cu retinere.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
vijelie |
![]()
|
Eu stiam ca are numai contraventii la activ, nu dosare penale.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Si nu ti se pare suficient? Pentru mine locul lui e la puscarie, punct.
Am impresia ca sustineti ca el sa fie cercetat in libertate intr-un mod cam inconstient. Daca pentru voi viata unui om nu are nicio valoare, e grav. Daca asa cum sustineti voi, cel care omoara pe cineva poate ramane in libertate, inseamna ca ne intoarcem la evul mediu INTUNECAT. |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
vijelie |
![]()
|
Sa iti reamintesc ca tocmai am iesit dintr-o perioada LUMINOASA in care trebuia sa demonstrezi ca esti nevinovat, tovarasii procurori aveau by default dreptate iar apararea se limita la a implora clementa?
PS Ala e acum in "arest preventiv", pana la "detentie" e cale lunga. This post has been edited by vijelie: 12 Dec 2008, 13:52 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Modus |
![]()
|
Pai conform argumentelor tale, Cocoana asta incearca sa faca, sa isi dovedeasca nevinovatia, nevinovatie care oricum nu exista. Vad ca te-au impresionat cererile la clementa ale avocatei sale, in fond, a murit doar un om, nu? Ce conteaza viata unui om, ZERO DUBLU BARAT. Ce conteaza viata a 100 de oameni? La fel. Sunt 100, nu 10.000, nu?
Sa iti reamintesc ca in cazul Cocoana premizele sunt ca tovarasii avocati au dreptate "by default"? |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
vijelie |
![]()
|
Ai dreptate...m-am razgandit... du-te si trage-i un glont in cap si striga "Traiasca legea!".
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Oare avocata aia o sa zica asa si in cazul in care, Doamne fereste, ii moare cineva drag ? "Mi-a murit un copil, nu-i nimic e doar unul !" Trist.
|
--------------------
Seat
Leon
- Bv-29-Trei Litere
2008 Reference 1.6 Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 12 Dec 2008, 13:59) Eu nu am zis asta, dar exagerarea ta crasa nu ma mira cand ma gandesc ca ii iei apararea lui Cocoana. Probabil ca in opinia ta, si inchizitia a fost ceva foarte in regula, nu? |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
vijelie |
![]()
|
Dap, numele meu e Tomas de Torquemada.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Modus |
![]()
|
Ei afla ca sunt un eretic care asteapta ca tu sa aplici legea!
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
vijelie |
![]()
|
Din pacate, in ziua de azi e suficient sa dai o declaratie la sectie.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Modus |
![]()
|
De ce din pacate? Eu iti spun unde ma poti gasi pe mine si familia, iar tu ne executi. Unde e problema?
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
vijelie |
![]()
|
Evident, la tine.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Modus |
![]()
|
La mine, sau la tine care ma instigi sa trag un glont in cap in numele legii?
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
vijelie |
![]()
|
Ti-ar place, tb sa recunosti
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Modus |
![]()
|
De cand stii tu ce imi place mie si ce nu? Si de cand instigarea ta la omor e justificabila?
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
vijelie |
![]()
|
De cand ai intrat pe topic, excitat ca il vrei pe ala inchis, fara prea multe discutii.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 18:52 |