Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

14 Pages « < 6 7 8 9 10 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Accident Ferrari in Timisoara, unde o sa ajungem fratilor ?

IsNa
post 1 Sep 2008, 14:32
Post #211

Membru autentic

Group: Members
From: Timisoara

Exact, si asta (fuga de responsabilitate) e si motivul pt. care e cercetat in stare de arest. A fugit odata, poate sa fuga iar daca are ocazia. Si intre timp a putut organiza asa incat sa nu mai fie gasit.

This post has been edited by IsNa: 1 Sep 2008, 14:33

--------------------
Skoda Fabia Combi + Citigo ASG 2007 / 2013
Forta sa fie cu voi !!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
LC_TM
post 1 Sep 2008, 14:34
Post #212

Membru autentic

Cea mai apropiata sectie de politie aflata la 1.5km de locul accidentului,in 15min pe jos ajungi la sectie;).
Mie unul mi se pare normal sa fie in arest,ce l-ar opri in libertate sa conduca alta masina si sa omoare pe altcineva atata timp cat este judecat in libertate?

LE: In 28.08.08 s-a retras avocatul apararii...sunt curios ce urmeaza.
Link

This post has been edited by LC_TM: 1 Sep 2008, 14:38

--------------------
Nissan/ex. Dacia Terrano II 2.7TDi/Logan - TM-XX-XXX 2004/2005 Ambition 1.6MPI
+
A l e x
post 1 Sep 2008, 14:40
Post #213

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Teoretic, un om cercetat in libertate nu ar trebui sa poata parasi tara, daca autoritatile ar fi competente. Asta nu e motiv ca "poate fuge si poate nu-l prindem" sa tii un om in arest.

Nu cunosc implicatiile legislative ale cercetarii in arest, poate gresesc eu, mie totusi mi se pare ca un om care face accident de masina nu trebuie cercetat in arest ca nu e criminal in serie si nu e un pericol public daca e tinut din scurt.

Si sincer, daca as calca un om intr-un sat, din vina mea sau din vina lui, poate si eu as fugi daca as vedea toti satenii cu topoare iesind dupa mine sa ma linseze. Nu e la fel in cazul astuia, dar totusi repet, romanii au un obicei de a sari cu turma la bataie, mai ales ca vad Ferrari si zic "mama, asta scapa, PE EL!" si nu e corect, oricat de vinovat ar fi omul.

Nu suntem in jungla.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
LC_TM
post 1 Sep 2008, 14:45
Post #214

Membru autentic

Cum spuneam si mai sus,nu prezinta pericol social? Daca se urca in alta masina si omoara pe altcineva? Atunci prezinta un pericol social ptr tine?
Sa nu uitam ca a fost prins beat si nu a patit nimic,a aruncat cash-ul pe jos si a plecat mai departe,crezi ca l-ar opri lipsa permisului sa se urce la volan? huh.gif

This post has been edited by LC_TM: 1 Sep 2008, 14:47

--------------------
+
vijelie
post 1 Sep 2008, 14:47
Post #215

membru violet

From: Bucuresti

Impulsul la linsaj este indus in cea mai mare masura de catre televiziuni care si-au facut un obicei din a prezenta un suspect ca fiind un "betiv inconstient criminal fara remuscari" etc. Prezumtia de nevinovatie inca nu functioneaza, ei au si acum au sintagma "infractor rom fara ocupatie" (pentru cine isi mai aduce aminte cum ne erau prezentati diversi suspecti prin anii '90) in reflexul gandirii.

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
marksman
post 1 Sep 2008, 14:56
Post #216

Post mortem nihil est

From: sat

QUOTE(A l e x @ 1 Sep 2008, 15:40)
Teoretic, un om cercetat in libertate nu ar trebui sa poata parasi tara, daca autoritatile ar fi competente. Asta nu e motiv ca "poate fuge si poate nu-l prindem" sa tii un om in arest.

De aia se si numeste "arest preventiv". Daca omu' are cazier (si se pare ca asta are) se recurge la aceasta masura.

Nu cunosc implicatiile legislative ale cercetarii in arest, poate gresesc eu, mie totusi mi se pare ca un om care face accident de masina nu trebuie cercetat in arest ca nu e criminal in serie si nu e un pericol public daca e tinut din scurt.

Daca acelasi om mai are la activ alte accidente si conducere sub influenta alcoolului, tu l-ai mai lasa liber dupa ce "in sfarsit" a omorat un om?

Si sincer, daca as calca un om intr-un sat, din vina mea sau din vina lui, poate si eu as fugi daca as vedea toti satenii cu topoare iesind dupa mine sa ma linseze.

Oricare ar face la fel, e vorba de instinctul de conservare.

Nu e la fel in cazul astuia, dar totusi repet, romanii au un obicei de a sari cu turma la bataie, mai ales ca vad Ferrari si zic "mama, asta scapa, PE EL!" si nu e corect, oricat de vinovat ar fi omul.

Normal ca zic "asta scapa". Exista nenumarate precedente. Spune-mi cati de teapa astuia au platit (si nu ma refer la bani) pentru ceea ce au facut?

Nu suntem in jungla.
*

Ba da. Suntem in jungla romaneasca, unde ala care are bata mai mare si/sau pumnul mai puternic este invingator.

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
adip
post 1 Sep 2008, 15:01
Post #217

Banned

From: Melbourne, Victoria

@vijelie, cred ca impulsul de care vorbesti e mai degraba indus de impotenta si incompetenta celor pusi sa rezolve cazurile astea. Nu cred ca e chiar corect sa-i facem victime pe astia din presa doar fiindca prezinta mai exaltat o stire. Pana la urma, macar ei isi fac cat de cat treaba, partinitor sau nu. Pe banii patronului de ziar. Spre deosebire de jigodiile din militie, magistratura si justitie, care pe bani publici isi permit sa-si bage picioarele dupa cum bate vantul, dupa cum suna telefoanele, dupa cum se inclina balanta "oarba" cu taleri a justitiei, etcetcetc.
E oarece diferenta smile.gif

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
vijelie
post 1 Sep 2008, 15:12
Post #218

membru violet

Si cu ce ajuta acest "hei-rup" in care nu mai tinem cont de prezumtia de nevinovatie? Motivam justitia sa fie mai corecta? Eu zic ca nu, mai mult, se intareste convingerea cum ca, pe cine prinde sectoristu', e vinovat si cu asta basta, restul sunt "chichite avocatesti".

--------------------
+
adip
post 1 Sep 2008, 15:31
Post #219

Banned

Pai presa are voie sa spuna orice, in limitele "deontologiei profesionale" (sau chiar si in afara ei smile.gif). Iar parerea mea e ca, in orice stat normal, presa poate rasturna guverne, schimba presedinti, muta rauri din cursul lor, imbogati pe saraci si falimenta concerne, etcetc, fiindca manipuleaza informatie.
In Romania accidentul de la Timisoara, ca multe alte evenimente petrecute sub ochii nostrii, este o situatie tipica intr-un mediu atipic, specific regimurilor mafiote, in care orice ofensa poate fi rezolvata prin mituirea celor implicati in luarea deciziei. Tot ce poate face presa, intr-o situatie ca asta, e sa urle cat mai tare si pe cat mai multe canale.

--------------------
* * *
+
vv
post 2 Sep 2008, 17:10
Post #220

dilbert.com

QUOTE(Illusi0n @ 1 Sep 2008, 14:56)
De aia se si numeste "arest preventiv". Daca omu' are cazier (si se pare ca asta are) se recurge la aceasta masura.
Daca acelasi om mai are la activ alte accidente si conducere sub influenta alcoolului, tu l-ai mai lasa liber dupa ce "in sfarsit" a omorat un om?
*

E discutabil; acum nu are permis, deci teoretic nu mai poate conduce; daca nu exista 'indicii' ca ar conduce si fara permis (i.e. daca nu a facut asa ceva in trecut), nu poti zice chiar ca exista indicii ca ar fi un "pericol social".
Pana una alta, e cercetat pentru omor si fuga de la locul accidentului; asta e corect. Dar e oare necesar sa fie judecat in stare de arest? E discutabil, cel putin.. in nici un caz nu e "evident" ca e justificat.
Foarte bun articolul lui doc

This post has been edited by vv: 2 Sep 2008, 17:10

--------------------
Renault Grand Scenic - B.00.XXX 2008
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
andu911
post 2 Sep 2008, 19:37
Post #221

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

Bluffing, cacealma.
Il tinem in arest ca sa potolim setea de dreptate a romanilor... Peste o luna, ii dam drumul si-l mai judecam o perioada in stare de libertate... Intre timp lumea nu uita, dar nici nu mai e pasionata de acest caz, iar in final, cand nu mai prezinta interesul nimanui, se poate da o sentinta de 2 ani cu suspendare.

--------------------
- - -
+
IsNa
post 3 Sep 2008, 08:17
Post #222

Membru autentic

QUOTE(vv @ 2 Sep 2008, 19:10)

Adevarat, dar sa nu se mire nimeni! Coruptia justitiei naste justitiari.
Asa s-a intamplat peste tot in lume in toata istoria omenirii, si acesti justitiari (banditi si criminali la vremea lor, dupa standardele reci ale justitiei) sunt acum eroi in literatura.

This post has been edited by IsNa: 3 Sep 2008, 08:19

--------------------
Forta sa fie cu voi !!
+
CGB
post 3 Sep 2008, 08:41
Post #223

CGB

From: behind

in romania e lege doar ptr unii. adica pentru prosti. jmecherii scapa mereu. si asta e valabil de mult timp. si inainte de revolutie era la fel. doar ca nu erau mediatizate cazurile iar beizadelele vremii nu erau asa nesimtite ca cele de azi. cine e mai batran tine minte de cazuri asemanatoare petrecute inainte de "89. in care erau implicati diversi jmecheri ai perioadei respective. vinovatii erau oleaca mustruluiti si mutati temporar pe-un post mai jos. sau doar oleaca urecheati. si asta in liniste.
acum nici macar asta nu se mai intampla, desi cazurile is mult mai mediatizate. nesimtirea si nepasarea jmecherilor (politicieni, baieti de bani gata, baieti cu multi bani...etc) a atins cote maxime. nu le mai pasa de nimeni si de nimic.

doar prostii mai tremura si se scapa-n nadragi de frica justitiei din romania. numa prostilor (printre care si eu) li se strange stomacu' cand trec cu 65 la ora (in localitate) pe langa un radar pe care nu l-au vazut din timp, numa prostilor nu le trece prin cap sa mearga cu gipanu pe plaja, numa prostii nu flutura pistolul din masina la ceilalti soferi...etc. prostii stau in banca lor si platesc ptr orice rahat.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
bassfreak
post 3 Sep 2008, 19:07
Post #224

Membru autentic

Ferrari, dar nu orice Ferrari, ci un 599GTB, dar nu oricare, ci o raritate modificata de Novitec ce are nu mai putin de 645 cai.
Avea..
filmulet cu masina dinainte de accident si poza de dupa

This post has been edited by bassfreak: 3 Sep 2008, 19:08

--------------------
Dacia Logan 2004 Ambiance
Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
+
rtBK
post 3 Sep 2008, 19:13
Post #225

Unique like everyone else

E atat de rara incat un model identic se plimba prin bucuresti

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
A l e x
post 3 Sep 2008, 19:40
Post #226

Nu exista "masina rara" in Romania si mai ales in Bucuresti. Dar deviem de la subiect.

Eu inca sunt profund dezgustat ca accentul e in continuare, pus pe Ferrari. Vezi dom'le, a avut Ferrari, a fost accident Ferrari, o masina de 400.000 euro, o raritate, o masina scumpa, blah blah blah.

Un tanar si-a pierdut viata din prostia si bravada unui parvenit. De ce nu se pune pe asta accentul ? Manevra pe care a facut-o idiotul o putea face si un Loganist, atunci nu s-ar fi auzit decat O DATA la stiri de acel caz, si apoi nu ar mai fi pasat la nimeni. Dar vezi tu, cand ai bani si Ferrari, si faci accident, iti sar toti in cap.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Cocojambo
post 3 Sep 2008, 20:41
Post #227

Membru autentic

Da, dar eu nu stiu cati sunt cu Loganu' si scot pistoale in trafic din masina cati au Logan si merg cu aeru' ala gen : "eu ma p@%is pe toti" pe strada.

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.5dci - B-86-... 2006
-
+
minny
post 4 Sep 2008, 10:54
Post #228

Membru porcos

Asta pentru ca aia cu logan is din astia care or avut parinti care s-or mai si ocupat de ei. Cand in loc de timp petrecut cu odrasla ii dai bani cu ideea ca compenseaza nu trece mult si iti iei rasplata. Nu de prosti isi trimit bogatasii din tarile cu apa calda (dar si de la noi ins aputini) la munca de tineri, sa invete ce e banu si cu ce se manca.

--------------------
------ ------ ------
+
A l e x
post 4 Sep 2008, 11:34
Post #229

Ohh, sa fim seriosi... Sunt foarte multi raceri cu masini de sub 15.000 euro cu exact aceeasi atitudine, ce naiba, voi nu stati in aceeasi tara ?

Asta ma enerveaza cel mai mult la noi, ipocrizia. Toti ii injura pe cei de la putere ca fura, ca au multi bani, ca-si iau masini scumpe si ca la belea, se scot ca legea nu se aplica, dar 90% dintre noi tot la asta viseaza, sa ajunga sa fure si ei, ca sa aiba aceleasi masini si aceleasi "avantaje"...

N-o mai dati cotita. Eu macar recunosc, cu tot respectul, daca fac un accident din vina mea si am ocazia sa ma scot, ma scot. Si toti ar face la fel, dar putin au curajul sa recunoasca.

Nu e vina aluia de se scoate, e vina tarii ca permite asa ceva. In alte tari poti sa fii ruda cu Isus ca tot stai dupa gratii, la noi in schimb si o mica pila undeva mai sus poate face multe... Asta e... Ne meritam soarta, o natie de hoti si ipocriti, asta suntem.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
LC_TM
post 4 Sep 2008, 12:00
Post #230

Membru autentic

Tu ai ceva probleme la tartacuta,de unde ai scos-o pe asta ca toti(90%...banuiesc ca ai facut un studiu,mai bine fa un poll...poate se adevereste ca 90% viseaza sa fure) visam sa furam? Poate ca unii au fost crescuti sa castige banul prin munca cinstita si nici nu se gandesc la furt si alte magarii.

LE: Daca tot o comiti,de ce nu iti accepti tu gresala si incerci sa te scoti? Daca intr-un accident pe care il provoci tu,se lasa cu victime,tu incerci sa te scoti nevinovat sau? Orice numai sa scapi sa inteleg? Mi-e sila de o astfel de atitudine. sad.gif

@vijeli: Ce naiba e asa comic? blink.gif

This post has been edited by LC_TM: 4 Sep 2008, 12:10

--------------------
+
vijelie
post 4 Sep 2008, 12:01
Post #231

membru violet

radmasa.gif

--------------------
+
A l e x
post 4 Sep 2008, 13:11
Post #232

LC_TM : O asemenea atitudine e prezenta la majoritatea oamenilor, se cheama instinctul de autoconservare si esti un mare mincinos daca spui ca tu nu-l ai, adica daca avocatul tau ar gasi in lege o mica chestie sa te scoata nevinvoat sau ai avea o pila mai sus, ai spune "nu, eu sunt cetateanul model si ma voi duce la puscarie" ??

Sunt convins... Sunt aici topicuri in care se discuta cum sa nu platim amenzile sau cum sa contestam PV-uri, si tu-mi spui mie ca daca e vorba de puscarie nu ai incerca sa scapi...

Pe internet e simplu sa fii obiectiv si cu valori morale. Dar sa te vezi tu sau pe cineva din familia ta intr-o situatie de asta sa vezi cum se duce naibii si moralitate si lege si totul si nu incerci decat sa scapi cat mai usor...

Dar ma rog, pe internet, e simplu sa mananci... stii tu ce.. wink.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
LC_TM
post 4 Sep 2008, 13:39
Post #233

Membru autentic

Da mai,ai dreptate...mint si mananc r..hat. radmasa.gif

Si da,daca omor un om(Doamne fereste!) nu ma voi agita sa fiu scos nevinovat si nu voi apela la vreo pila,daca instanta hotaraste sa stau la puscarie...voi sta la puscarie,asta e situatia...am comis-o,dar dat fiind faptul ca am cazierul imaculat e putin probabil sa prezint un pericol social ca sa fiu inchis,ai priceput?

Exact prin mentalitatea asta a ta de a nu-ti asuma responsabilitatea pentru ceea ce faci dovedesti ca esti la fel de bun ca si Cocoana.
Din partea mea...poti sa-l scoti din puscarie acuma si sa ti-l aduci acasuca sa stati impreuna si sa va bucurati ce bine o duceti si cum scapati voi de puscarie fara vreo problema. Daca tu poti sa traiesti cu tine stiind ca ai luat o viata....no comment!

Hai...bafta! smile.gif

--------------------
+
IsNa
post 4 Sep 2008, 14:21
Post #234

Membru autentic

QUOTE(A l e x @ 4 Sep 2008, 13:34)
N-o mai dati cotita. Eu macar recunosc, cu tot respectul, daca fac un accident din vina mea si am ocazia sa ma scot, ma scot. Si toti ar face la fel, dar putin au curajul sa recunoasca.

*

Faptul ca TU recunosti nu-ti da dreptul sa faci prezumtia ca 90% din oameni sunt inconstienti si fug de responsabilitate!

In afara de asta, cu toata lipsa ta de verticalitate recunoscuta si asumata, tu macar ai FRICA de a omora un om, stiind ca nu ai banii si relatiile necesare sa te scape de puscarie. Si frica asta, istinctul de conservare de care vorbeai (pe care il are si o musca, de altfel, deci nu-i cazul sa te lauzi cu el), te face sa fii prudent --- intr-o masura pe care doar tu o cunosti.

Acei oameni care AU banii si pilele s-au obisnuit de mult ca nu pot fi atinsi si in cunostiinta acestui fapt se comporta iresponsabil pe sosele si in orice alt mediu. Ei NU TREBUIE sa fie prudenti pentru ca nu pot fi trasi la raspundere. De asta sunt in mod deosebit de periculosi!

De asta avem ce avem cu ei: pt. ca ei nu incerca sa se comporte responsabil, ei nu incerca sa evite a omora pe cineva!

This post has been edited by IsNa: 4 Sep 2008, 14:23

--------------------
Forta sa fie cu voi !!
+
adip
post 4 Sep 2008, 14:45
Post #235

Banned

QUOTE(IsNa @ 4 Sep 2008, 22:21)
Faptul ca TU recunosti nu-ti da dreptul sa faci prezumtia ca 90% din oameni sunt inconstienti si fug de responsabilitate!
Tu faci cumva parte din cei 10%? Sincer?

--------------------
* * *
+
A l e x
post 4 Sep 2008, 14:54
Post #236

"Da mai,ai dreptate...mint si mananc r..hat. "

Mersi, mai. Stiu ca am, mai.

"Faptul ca TU recunosti nu-ti da dreptul sa faci prezumtia ca 90% din oameni sunt inconstienti si fug de responsabilitate!"

Ba da, imi da dreptul pentru ca e doar o parere, nu am spus ca e o statistica oficiala... Si sustin ca e chiar mai mult de 90%, dar sunt eu generos wink.gif

"In afara de asta, cu toata lipsa ta de verticalitate recunoscuta si asumata, tu macar ai FRICA de a omora un om, stiind ca nu ai banii si relatiile necesare sa te scape de puscarie."

Lipsa asta o au multi dintre noi, doar nu o recunosc sau nu o stiu inca... Pana dati de naiba, apoi sa vedeti cum bagati toti coada intre picioare si pumnul ala cu care acum va bateti in piept ca sunteti oameni cinstiti si cetateni modeli va disparea instant.

De parca mie mi-ar fi greu sa spun ca da, sunt si eu cetatean si sofer model ca voi, etc.. etc... Dar nu sunt ipocrit, stiu bine ca daca pot, ma scot, ca asa suntem toti, doar unii din noi pot insa, din cauza tarii in care locuiesc si/sau a statutului social...

"De asta avem ce avem cu ei: pt. ca ei nu incerca sa se comporte responsabil, ei nu incerca sa evite a omora pe cineva!"

Si cine e in masura sa decida asta ? Tu ? Adica ma tragi de urechi ca fac statistici dar tu ii pui pe toti oamenii bogati in aceeasi oala ? Adica daca ai bani esti automat iresponsabil ? Daca ai Ferrari si faci accident, esti automat vinovat si un pericol social ?

Am zis eu ca ipocrizia asta ne omoara pe toti... Asta ma enerveaza cel mai mult la discutiile astea, ca toti va dati perfecti dar defapt tot ce faceti e sa va revarsati ura care o aveti pe cei ce au mult mai mult ca voi...

Nu cred ca mai are rost sa mai continuam.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
adip
post 4 Sep 2008, 14:57
Post #237

Banned

QUOTE(A l e x @ 4 Sep 2008, 19:34)
Ohh, sa fim seriosi... Sunt foarte multi raceri cu masini de sub 15.000 euro cu exact aceeasi atitudine, ce naiba, voi nu stati in aceeasi tara ?
[...]
Alex, cand lumea e ocupata cu vanatoarea de vrajitoare nu mai are timp sa se puna si in pielea racerului. Cred ca oricare dintre cei participanti la discutie ar face orice sa scape basma cat mai putin patata, cu orice pret (repect: CU ORICE PRET) dintr-o situatie de-asta. Cine sustine contrariul, ori e ipocrit, ori e prea dobitoc ca sa ai cu cine te intelege.
Mie mi se pare ca se complica prea mult discutia acolo unde nu e cazul. Si nici macar nu are sens sa pomenim de romani sau Romania, situatia celui in culpa e aceeasi peste tot. Singura diferenta notabila intre Romania si tarile la care ne uitam atunci cand interpretam actul de justitie e facuta de faptul ca, in celor din urma, legea se aplica. Nediscretionar.
Restul e frectie.

--------------------
* * *
+
A l e x
post 4 Sep 2008, 15:06
Post #238

De acord. Tot ce vreau sa spun e, cu cat esti mai implicat intr-un asemenea accident cu atat vezi totul mult mai subiectiv.

Daca eram eu ruda cu victima (tipul omorat pe trotuar) acum spuneam sa mergem cu topoare la sofer sa-l linsam public. Daca eram tipul cu Ferrari, incercam sa fac tot posibilul sa ma scot, ca asta e, omul e om, vorba ta adip, indiferent de tara.

Asa ca nu sunt doar un spetator pot sa vad limpede totul, dar asta nu inseamna ca nu imi dau seama cum as fi si eu, daca as fi implicat direct in acest accident, si de asta ma dezgusta ipocritii astia care o fac pe ingerii...

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
vv
post 4 Sep 2008, 15:14
Post #239

dilbert.com

Ma, acu' pe bune, exista "instinctul de conservare", si e lucru dovedit ca orice om trebuie sa aiba o parere rezonabil de buna despre el (nici criminalii in serie, nici violatorii, nici pedofilii nu se gandesc despre ei ca "sunt niste monstrii" - ci isi gasesc singuri scuze). Asa e creierul uman.

Dar trecand peste asta, exista ASUMAREA RASPUNDERII, daca voi nu ati cunoscut-o, nu o negati. Sa ne fereasca Dumnezeu de situatii de-astea, ca nu stii cum te comporti cand ti-e cutitul la os.... nu stiu exact ce as face eu. Da' ce pot sa zic, cu mana pe inima, este ca cu siguranta nu as incerca sa scap "CU ORICE PRET" cum zice adip. Com'on. Mi-as lua avocat bun, as folosi chestiuni procedurale pe cat posibil, as incerca sa scap prin "platit bani rudelor" nu prin puscarie si as face totul sa obtin o sentinta cu suspendare. Da' asta nu inseamna ca m-as fofila, as plati martori mincinosi, as plati judecatori, as intimida martorii existenti (sau sa platesc pe cineva sa-i intimideze) samd.
Si da, eu sunt unul dintre aia care ii sfatuiesc pe oameni cum sa scape de amenzile de circulatie. Si eu am contestat cateva. Pentru ca am crezut ca am dreptate, macar partial. Ultimul radar pe care l-am contestat e radar fix - il contest pe o chestie de procedura, e de fapt f. posibil sa fi chiar avut viteza aia... da' la naiba, era 10:30 seara, satul ala avea trotuare la 2 m de sosea... nu puneam pe nimeni in pericol. Nu poti "echivala" asa ceva cu fuga de raspunderea unui accident cauzat exclusiv de inconstienta ta.
Eu de ex. cand am accidentat un taximetrist din vina mea, mi-am recunoscut vina, si i-am dat si ceva bani sa compensez faptul ca a pierdut ziua la politie si nu a dus clienti intre timp (poate nu cat ar fi castigat el, da' na.... ). Cand am lovit pe unul in parcare i-am lasat un biletel in geam, nu am plecat bucuros ca nu ma vede nimeni. Incercati sa constientizati si voi ca unii oameni isi mai si asuma raspunderea pentru "daunele" provocate altora.

This post has been edited by vv: 4 Sep 2008, 15:16

--------------------
Renault Grand Scenic - B.00.XXX 2008
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
IsNa
post 4 Sep 2008, 15:20
Post #240

Membru autentic

QUOTE(vv @ 4 Sep 2008, 17:14)
Dar trecand peste asta, exista ASUMAREA RASPUNDERII, [...]

Incercati sa constientizati si voi ca unii oameni isi mai si asuma raspunderea pentru "daunele" provocate altora.
*

up.gif

... iar pt. cei ce nu reusesc sa inteleaga acest lucru:

QUOTE(A l e x @ 4 Sep 2008, 16:54)
Nu cred ca mai are rost sa mai continuam.
*

This post has been edited by IsNa: 4 Sep 2008, 15:21

--------------------
Forta sa fie cu voi !!
+
14 Pages « < 6 7 8 9 10 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th August 2025 - 00:22
Dacia