Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

14 Pages « < 5 6 7 8 9 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Accident Ferrari in Timisoara, unde o sa ajungem fratilor ?

LC_TM
post 25 Aug 2008, 10:06
Post #181

Membru autentic

Group: Members

QUOTE(blak2oo8 @ 24 Aug 2008, 19:02)
Ma asteptam sa ii fie luata apararea celui cu dacia. A FOST PE CONTRASENS! E aceasi situatie ca a aceluia cu ferrari si nu avea super bolid ( sau mai sti?  huh.gif ). Se pare ca este "genetica" chestia asta... am experienta deci pot sa ma bag pe contrasens, pot sa ii tai fata, pot sa depasesc coloana in asteptare... dar cu bunul simt in trafic cum ramane? cum eu astept sa intru pe o strada, poate sa astepte si ala experimentat... ca doar daia e experimentat ( ar trebui sa fie mai linistit decat unu tanar si impacient ).
cristi, lamaia nu s-a mai pupat cu parbrizul de mult timp si poate imi arati unde am zis ca sunt mare sofer ca imi scapa  wacko.gif. Greseli am facut si eu... chiar am scris despre asta, mi-am invatat lectia si tocmai de aceea analizez cand e vorba de un accident ambele parti ce s-a intamplat. Vinovat a fost el ca a depasit pe contrasens, ok? dar daca taximetristu l-a atins putin ca sa ii arate cine e sefu si ca el oricum nu avea cum sa iasa vinovat? Partea asta nu mai conteaza...
*

radmasa.gif Tu chiar gandesti ce vorbesti(scri)? blink.gif
Taximetristu' l-a atins sa-i aplice o corectie? radmasa.gif
Eu zic s-o lasi moale vorba aia "It's getting old!",nu te mai agita sa scoti taximetristul vinovat ptr dobitocia unuia care trebuia sa-i arate la mandra ce sofer e el si ca el nu sta in trafic dupa fraieri. Ti s-a explicat de atatea ori ca era circulata artera,ti-am explicat de ce era taximetristul pe banda a 2-a,dar vad ca tu nu si nu si nu.

--------------------
Nissan/ex. Dacia Terrano II 2.7TDi/Logan - TM-XX-XXX 2004/2005 Ambition 1.6MPI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
rtBK
post 25 Aug 2008, 10:12
Post #182

Unique like everyone else

From: Bucuresti

Si eu parca demonstrasem ca nu conteaza masina si varsta celui care conduce, cand depasiri pe contrasens se gasesc la tot felul de oameni ( masini scumpe/ieftine , tineri/batrani etc ).

Cum era cu stirea aia care se afla putin mai jos de cea cu ferrari? " Taximetristii timisoreni sunt legionari pe 4 roti ".

Sa fim seriosi, din cate am inteles omul asta facea depasiri pe contrasens la ordinea zilei, oare nu stia cand sa se bage si cand nu?

Ma rog...din filmarile alora eu am vazut ca strada era goala, fiind noapte.

p.s. chiar nu imi pasa cine iese vinovat, este exclusiv problema lor.

This post has been edited by blak2oo8: 25 Aug 2008, 10:16

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
LC_TM
post 25 Aug 2008, 10:17
Post #183

Membru autentic

Cand esti mort de beat mai aproximezi distantele? Ai echilibru? Gandesti?
Linia dubla continua nu conteaza? Nu trebuie respectata?
Las-o moarta ca deja o dai in penibil cu insistenta asta a ta! sleep.gif
Cu ce ma incalzeste pe mine demonstratia ta? Sunt dobitoci de ambele tabere,problema e ca dobitocii ca asta scapa,ori tu aici incerci sa demonstrezi ca taximetristul e vinovat si arunci niste ipoteze SF de ma uit la posturile tale si ma gandesc daca esti lucid,incerci sa faci vreo gluma, sau poate ca asa conduci si tu si ti se pare normal ce a facut dobitocul.

This post has been edited by LC_TM: 25 Aug 2008, 10:22

--------------------
+
minny
post 25 Aug 2008, 10:20
Post #184

Membru porcos

QUOTE(blak2oo8 @ 25 Aug 2008, 09:12)
Sa fim seriosi, din cate am inteles omul asta facea depasiri pe contrasens la ordinea zilei, oare nu stia cand sa se bage si cand nu?
*

radmasa.gif

Accidentul s-a petrecut pesemne spre seara doar ca pana au venit aurolacii sa filmeze s-a intunecat. Chiar si asa ma indoiesc ca strada era goala, acolo fiind mereu masini.

Eu vreau sa zic doar o chestie. Cica anu trecut au crapat 1200 de persoane in accidente rutiere. Si fiecare a crapat din vina cuiva asa ca nu o sa le plangem de mila la toti ca la 4 morti pe zi e cam greu. Dar ne intriga acele fapte mai grave. Cand se ciocnesc 2 masini si mor toti e nasol, dar mor pe sosea. Aici a murit numai unul dar a murit pe trotuar. Asta e smenu'

--------------------
------ ------ ------
+
rtBK
post 25 Aug 2008, 10:21
Post #185

Eu am analizat dintr-un alt unghi. Nu iau apararea nimanui. E aiurea sa fi in ipostaza de vinovat si toata lumea parca si-a aprins tortele, dar evenimentele au o alta lumina care ar fi schimbat radical problema.

Cum tie iti vine greu sa accepti o PARERE, eu de ce ar trebui sa o accept pe a ta?

@ minny: Si eu era sa fiu accidentat mortal (fiind pe trecere) de catre o masina care a fost implicata intr-un accident si a ricosat spre mine. Norocul a fost un stalp care a facut masina sa se opreasca la cativa cm de piciorul meu. Nu am considerat vinovat nici pe soferul care a plecat pe verde de la semafor si nu a auzit salvarea care tocmai intrase cu viteza in intersectie si nu l-am considerat vinovat pe soferul ambulantei care isi facea meseria. Alti probabil ar fi sarit ca vai... daune morale... ca am avut un soc ca nu stiu ce. Da am fost speriat cateva ore si mi-a trecut. A fost ghinionul meu ca eram acolo si norocul in acelasi timp pentru toti ca nu a fost un mort in plus.

Surprinzator soferul vinovat a fost cel cu salvarea, care se pare ca cineva de sus i-a dat ceva ce nu intra in atributiile lui ...

Totul trebuie analizat.

This post has been edited by blak2oo8: 25 Aug 2008, 10:30

--------------------

Trek Valencia
+
LC_TM
post 25 Aug 2008, 10:31
Post #186

Membru autentic

Bine mai,vad ca le sti pe toate,cunosti traficul din zona respectiva(am locuit 15 ani in zona respectiva fix in spatele benzinariei este un bloc la 200m). Ai dreptate,taximetristul ala e vinovat,a dat in asta cu Ferrari sa ii aplice o corectie. radmasa.gif
Nu stiu daca ai circulat vreodata prin Timisoara,singurele probleme care le ai cu taximetristii sunt ca se opresc aiurea sa lase/ia clientii. In rest nu m-au incomodat deloc,chiar ma lasa sa intru,semnalizeaza,sunt ok,asta nu inseamna ca nu au si ei dobitocii lor,dar sa vin sa arunc aici afirmatii ca ala a incercat sa ii aplice o corectie la unu cu un Ferrari e aberant. Numai prin faptul ca are Ferrari incerci sa-l feresti ca nu ai de unde sa sti ce interlop idiot e la volan si iti poate face probleme. Evident la nenea ala de 50 ani ii lipsea in ziua aia sa dea o lectie unui dobitoc.

Vad ca tu le sti mai bine decat restu' si taximetristii sunt vinovati! Ai dreptate...ala cu taxiul si-a pus mintea cu Ferrari avand si 3 clienti in taxiu. Ii aplicam o corectie la nenea asta desi avem clienti. Frumos gandit,n-am ce spune dry.gif .

--------------------
+
rtBK
post 25 Aug 2008, 10:35
Post #187

Nu stiu de ce, dar parca mai rau te agiti tu pentru taximetristul ala. Chiar trebuie sa repet ca nu imi pasa cine este vinovat? Ideea era sa se analizeze din toate punctele de vedere ( inclusiv cel a vinovatului ). In america functioneaza foarte bine ideea "nevinovat pana dovedit altfel."

--------------------

Trek Valencia
+
LC_TM
post 25 Aug 2008, 10:52
Post #188

Membru autentic

Nu sunt agitat deloc,insa supozitia aia ca a incercat sa ii aplice o corectie,cum ti se pare? Credibila sau SF?
Pana acuma mi-ai lasat impresia ca iti place sa fi un Gigi Contra si atat. Vorbesti fara sa cunosti zona si traficul din zona respectiva,doar asa ca ai tu ce ai cu taximetristii incepi cu ipoteze de 2 lei. Pe zona aia se circula intens pana la orele 1-2 dimineata in fiecare zi si se reia de la 7.
Faptul ca soferul Ferrari-ului a venit a 3-a zi dupa accident chiar nu iti da de gandit?
Faptul ca a fugit de la locul accidentului? Something?Anything?Nothing?
Bun...sa zicem ca a plecat de la locul accidentului de furia multimii,sectia de politie(inclusiv accidente rutiere) e mai incolo de Billa,destul de aproape de locul accidentului,cam 1.5km. De ce nu s-a predat direct acolo in seara respectiva?

Cum stam cu analiza din toate punctele? Mai e ceva de analizat? Sau poate ca ai tu niste explicatii mai bune de ce a fugit si cat timp a durat pana a ajuns la politie pentru audieri.

This post has been edited by LC_TM: 25 Aug 2008, 10:53

--------------------
+
rtBK
post 25 Aug 2008, 11:25
Post #189

A fugit de prost si de frica, exact cum se intampla deobicei. Nu am auzit de cineva care sa fuga de la locul faptei sa scape, tot acolo a ajuns.
Ideea e ca pe un site de stiri am citit ce a scris un martor si nu stiu daca chiar e adevarat sau a inventat. Si daca e adevarat ce am zis eu e mic copil si au mintit cu totii si soferul cu prietena lui, dar si taximetristul.

"Cred ca soferul nici nu a stiut ca a omorat pe cineva! Am vazut la tv cand taximetristul in care a intrat a declarat ca ala cu ferrari, adica vinovatul, a coborat si s-a dus la el sa il intrebe daca este vreo victima! Soferul de taxi nu stia nici el de pietonii peste care a dat, si s-a referit numai la pasagerii lui din taxiu, si i-a zis ca nu, nu e nici o victima! Atunci el a plecat de acolo cu fata cu care era in masina! Gestul lui, ca s-a dus la taximetristul peste care intrase sa-l intrebe de victime, arata clar ca nu e chiar asa, un fel de diavol fara suflet, putea sa plece fara s aintrebe nimic"

nu stiu unde a vazut, poate o inregistrare facuta cu telefonul mobil si daca da... unde e inregistrarea aia !?

greseala mea in legatura cu aglomeratia... am retinut numai grafica facuta de protv.ro , urmareste filmuletul si vei intelege de unde am tras concluzia ca nu era aglomerat.

http://www.protv.ro/filme/cursa-nebuneasca...l?id_file=60506

This post has been edited by blak2oo8: 25 Aug 2008, 11:55

--------------------

Trek Valencia
+
LC_TM
post 25 Aug 2008, 12:03
Post #190

Membru autentic

A fugit de prost si a revenit a 3-a zi,ce convenabil.

Caut acuma declaratia taximetristului,sa vad daca o gasesc.

LINK

24 ore,dar in 24 de ore ce se poate ascunde? wink.gif

This post has been edited by LC_TM: 25 Aug 2008, 12:26

--------------------
+
rtBK
post 25 Aug 2008, 12:20
Post #191

E in filmulet declaratia... cred ca abera ala pe site-ul acela.

Oricum grafica facuta de protv prezinta cum s-a dus mai intai la dreapta, dupa care a facut o intoarcere de 180 de grade si s-a dus pe trotuar. Asta avand in vedere ca era trafic intens??? Nu ar fi lovit cateva masini? De ce s-a speriat si a vrut sa revina pe banda a 2-a?

Asta mi se pare ciudat...

Nu au fost 3 zile si a fost chiar sub 24 de ore daca e sa ne luam dupa cum au fost prezentate stirile

Timisoreanul care a spulberat un barbat pe trotuar a fost arestat!
21 , 23:00, Pro Tv 21 august, 23:00, Pro Tv
Soferul care a spulberat un tanar la Timisoara se considera nevinovat
21 , 18:58, Pro Tv 21 august, 18:58, Pro Tv
Șoferul unei mașini de lux a omorât un tânăr pe trotuar, apoi a fugit
20 , 19:40, Pro Tv 20 august, 19:40, Pro Tv

--------------------

Trek Valencia
+
LC_TM
post 25 Aug 2008, 12:27
Post #192

Membru autentic

De ce sa se sperie? Ca ii venea altu' din fata si taxiul avea alte masini in fata...deci depasirea nu se putea termina nicicum si s-a bazat pe franele taxiului.
Uita-te la clip-ul de mai sus dupa accident si ai sa vezi cam care era traficul la ora aia wink.gif.

--------------------
+
rtBK
post 25 Aug 2008, 12:44
Post #193

Am inteles asta, dar in intoarcerea aia de 180 de grade nu ar fi lovit masinile de pe sens opus? ca daca au oprit, ar fi avut timp sa faca depasirea fara sa loveasca pe nimeni.

Daca ii venea masina din fata si ne luam dupa graficul protv l-ar fi luat in plin din lateral.

--------------------

Trek Valencia
+
marksman
post 25 Aug 2008, 12:45
Post #194

Post mortem nihil est

From: sat

@blak2008: tu o tii sus si tare ca taximetristul a vrut sa-i aplice "o corectie" aluia cu Ferrari. Desi nu-i am la suflet deloc pe taximetristi in trafic, ma intreb de unde ai tras tu concluzia asta cu "corectia".
Ala cu Ferrari a crezut ca-i face pe toti pe contrasens, dar la traficul care e pe artera respectiva seara, pun pariu pe ce vrei tu si las sa ma si tunda, ca erau ambele benzi pline pana-n giratoriul din Marasti, iar cand ala cu bolidul a intrat pe contrasens deja incepusera sa se reverse masini din sensul giratoriu.
Intrebare pentru soferul din fiecare: ce fel de coliziune preferi? Frontala sau laterala?

Edit:
QUOTE(blak2oo8 @ 25 Aug 2008, 13:44)
Am inteles asta, dar in intoarcerea aia de 180 de grade nu ar fi lovit masinile de pe sens opus? ca daca au oprit, ar fi avut timp sa faca depasirea fara sa loveasca pe nimeni.

Daca ii venea masina din fata si ne luam dupa graficul protv l-ar fi luat in plin din lateral.
*

Aia din fata probabil ca in momentul in care au iesit din giratoriu au franat/oprit cand au vazut farurile pe contrasens, dar fiind ambele benzi pline pana-n giratoriul din Marasti, mai pun o data intrebarea: ce fel de coliziune preferi?

This post has been edited by Illusi0n: 25 Aug 2008, 12:48

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
minny
post 25 Aug 2008, 15:42
Post #195

Membru porcos

Dinspre mall vin in valuri in functie de cum se da drumul la semafoare. Dinspre marasti vin mereu fiind doar giratie. Poate sa fi fost o scurt fereastra pe contrasens de care a incercat sa profite nebunul.

--------------------
------ ------ ------
+
marksman
post 25 Aug 2008, 15:43
Post #196

Post mortem nihil est

From: sat

QUOTE(minny @ 25 Aug 2008, 16:42)
Poate sa fi fost o scurt fereastra pe contrasens de care a incercat sa profite nebunul.
*

E o trecere de pietoni acolo, imediat cum iesi din giratoriu.

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
minny
post 25 Aug 2008, 15:53
Post #197

Membru porcos

Pai cu pietonii asta nu are treaba smile.gif

--------------------
------ ------ ------
+
LC_TM
post 25 Aug 2008, 15:58
Post #198

Membru autentic

Era vorba de fereastra care s-a creat wink.gif.

--------------------
+
minny
post 25 Aug 2008, 16:55
Post #199

Membru porcos

M-am prins, da' nu m-am putut abtine biggrin.gif

--------------------
------ ------ ------
+
Amedeus
post 25 Aug 2008, 21:12
Post #200

Membru cu Logan

From: TM

QUOTE(minny @ 25 Aug 2008, 16:53)
Pai cu pietonii asta nu are treaba smile.gif
*

N-are treaba, ii lichideaza pe toti...

--------------------
Renault Megane Sedan IV Tce 116 2019 Business
+
giany911
post 26 Aug 2008, 16:46
Post #201

Aproape util

Mie imi place de sofer, omul se considera total nevinovat. Bine totusi ca nu se considera victima.

--------------------
Dacia Berlina 2000
Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna.
+
dacialoganmcv
post 26 Aug 2008, 16:51
Post #202

Membru incepator

nici mult nu mai are, am mai vazut cazuri in care "criminalul" s-a gandit ca ar avea scapare daca ar actiona in judecata familia decedatului pe motiv ca el este victima si ca a suferit enorm in urma accidentului

--------------------
Dacia / Logan MCV / 2006 / Preference / Gris platine
+
BOG
post 27 Aug 2008, 12:01
Post #203

Riders on the Storm

Group: Moderatori
From: Bucuresti/Botosani

--------------------
Reno M 2.1/CD - B xx BOG 2005/1.6 16 V
Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
+
os
post 27 Aug 2008, 12:49
Post #204

Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.

Sigur ca "vrea" - asa cum fiecare "vrea" sa scape cit mai usor. Intrebarea este ce se va intimpla (si teama mi-e ca dupa ce se va asterne uitarea n-o sa se intimple nimic serios).

--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
+
rtBK
post 27 Aug 2008, 12:53
Post #205

Toti vrem ceva si deobicei se intampla opusul si de 2 ori mai aiurea smile.gif

--------------------

Trek Valencia
+
LC_TM
post 27 Aug 2008, 14:32
Post #206

Membru autentic

Mai sta pe bara o tura omu' sunt curios cand iese pe motiv de boala wink.gif. Cine stie ce boli ascunse are smile.gif.

--------------------
+
Amedeus
post 27 Aug 2008, 16:55
Post #207

Membru cu Logan

From: TM

Da, ramane in arest. Stirea din Agenda

--------------------
Renault Megane Sedan IV Tce 116 2019 Business
+
A l e x
post 1 Sep 2008, 12:42
Post #208

Showing the fangs of rage

Totusi de ce e cercetat in arest ? Omul a facut accident, nu a luat pusca si a impuscat oameni... Ca a avut ghinion sa intre pe trotuar sa omoare un tanar, ok, sa plateasca scump pentru ce a facut, dar totusi nu e criminal in serie si zic ca ar putea fi cercetat in libertate.

Si asta cu linsarea, nu zic, o fi minciuna, dar nu e departe de adevar... Poate cuvantul "linsare" e prea extrem dar il vedea lumea cu Ferrari si cu victime si e f. posibil sa-si fi luat o bataie pe cinste, ceea ce nu mi se pare normal absolut deloc, indiferent de situatie.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Modus
post 1 Sep 2008, 12:51
Post #209

Membru autentic

Sigur A l e x, il cerceteaza in libertate, si apoi te pomenesti ca nu mai ai de unde sa-l scoti. In Romania ne-am obisnuit cu situatii din astea.

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
Smiley
post 1 Sep 2008, 14:20
Post #210

Membru autentic

arestul e un exces de zel al politistilor/procurorului. Modus, nu ai dreptate, daca pe altii ii cerceteaza, pentru aceleasi fapte, in libertate, pe asta de ce il tin in arest?

despre "predarea" dupa 1-2 zile, ar trebui sa fie condamnat pentru parasirea locului accidentului sau pentru sustragere de la cercetari (practic n-a permis politiei sa-i determine alcoolemia). daca i-a fost frica de linsaj sau multime, trebuia sa se duca la cea mai apropiata sectie de politie si sa se predea acolo, imediat dupa accident, nu a 2-a zi.

This post has been edited by Smiley: 1 Sep 2008, 14:21

--------------------
+
14 Pages « < 5 6 7 8 9 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th August 2025 - 21:59
Dacia