Accident Ferrari in Timisoara, unde o sa ajungem fratilor ?
![]() ![]() ![]() |
Accident Ferrari in Timisoara, unde o sa ajungem fratilor ?
LC_TM |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
2004/2005 Ambition 1.6MPI
|
|||
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Si eu parca demonstrasem ca nu conteaza masina si varsta celui care conduce, cand depasiri pe contrasens se gasesc la tot felul de oameni ( masini scumpe/ieftine , tineri/batrani etc ).
Cum era cu stirea aia care se afla putin mai jos de cea cu ferrari? " Taximetristii timisoreni sunt legionari pe 4 roti ". Sa fim seriosi, din cate am inteles omul asta facea depasiri pe contrasens la ordinea zilei, oare nu stia cand sa se bage si cand nu? Ma rog...din filmarile alora eu am vazut ca strada era goala, fiind noapte. p.s. chiar nu imi pasa cine iese vinovat, este exclusiv problema lor. This post has been edited by blak2oo8: 25 Aug 2008, 10:16 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
LC_TM |
![]() ![]()
|
Cand esti mort de beat mai aproximezi distantele? Ai echilibru? Gandesti?
Linia dubla continua nu conteaza? Nu trebuie respectata? Las-o moarta ca deja o dai in penibil cu insistenta asta a ta! ![]() Cu ce ma incalzeste pe mine demonstratia ta? Sunt dobitoci de ambele tabere,problema e ca dobitocii ca asta scapa,ori tu aici incerci sa demonstrezi ca taximetristul e vinovat si arunci niste ipoteze SF de ma uit la posturile tale si ma gandesc daca esti lucid,incerci sa faci vreo gluma, sau poate ca asa conduci si tu si ti se pare normal ce a facut dobitocul. This post has been edited by LC_TM: 25 Aug 2008, 10:22 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
QUOTE(blak2oo8 @ 25 Aug 2008, 09:12) Sa fim seriosi, din cate am inteles omul asta facea depasiri pe contrasens la ordinea zilei, oare nu stia cand sa se bage si cand nu? ![]() Accidentul s-a petrecut pesemne spre seara doar ca pana au venit aurolacii sa filmeze s-a intunecat. Chiar si asa ma indoiesc ca strada era goala, acolo fiind mereu masini. Eu vreau sa zic doar o chestie. Cica anu trecut au crapat 1200 de persoane in accidente rutiere. Si fiecare a crapat din vina cuiva asa ca nu o sa le plangem de mila la toti ca la 4 morti pe zi e cam greu. Dar ne intriga acele fapte mai grave. Cand se ciocnesc 2 masini si mor toti e nasol, dar mor pe sosea. Aici a murit numai unul dar a murit pe trotuar. Asta e smenu' |
--------------------
------
------
------
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu am analizat dintr-un alt unghi. Nu iau apararea nimanui. E aiurea sa fi in ipostaza de vinovat si toata lumea parca si-a aprins tortele, dar evenimentele au o alta lumina care ar fi schimbat radical problema.
Cum tie iti vine greu sa accepti o PARERE, eu de ce ar trebui sa o accept pe a ta? @ minny: Si eu era sa fiu accidentat mortal (fiind pe trecere) de catre o masina care a fost implicata intr-un accident si a ricosat spre mine. Norocul a fost un stalp care a facut masina sa se opreasca la cativa cm de piciorul meu. Nu am considerat vinovat nici pe soferul care a plecat pe verde de la semafor si nu a auzit salvarea care tocmai intrase cu viteza in intersectie si nu l-am considerat vinovat pe soferul ambulantei care isi facea meseria. Alti probabil ar fi sarit ca vai... daune morale... ca am avut un soc ca nu stiu ce. Da am fost speriat cateva ore si mi-a trecut. A fost ghinionul meu ca eram acolo si norocul in acelasi timp pentru toti ca nu a fost un mort in plus. Surprinzator soferul vinovat a fost cel cu salvarea, care se pare ca cineva de sus i-a dat ceva ce nu intra in atributiile lui ... Totul trebuie analizat. This post has been edited by blak2oo8: 25 Aug 2008, 10:30 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
LC_TM |
![]()
|
Bine mai,vad ca le sti pe toate,cunosti traficul din zona respectiva(am locuit 15 ani in zona respectiva fix in spatele benzinariei este un bloc la 200m). Ai dreptate,taximetristul ala e vinovat,a dat in asta cu Ferrari sa ii aplice o corectie.
![]() Nu stiu daca ai circulat vreodata prin Timisoara,singurele probleme care le ai cu taximetristii sunt ca se opresc aiurea sa lase/ia clientii. In rest nu m-au incomodat deloc,chiar ma lasa sa intru,semnalizeaza,sunt ok,asta nu inseamna ca nu au si ei dobitocii lor,dar sa vin sa arunc aici afirmatii ca ala a incercat sa ii aplice o corectie la unu cu un Ferrari e aberant. Numai prin faptul ca are Ferrari incerci sa-l feresti ca nu ai de unde sa sti ce interlop idiot e la volan si iti poate face probleme. Evident la nenea ala de 50 ani ii lipsea in ziua aia sa dea o lectie unui dobitoc. Vad ca tu le sti mai bine decat restu' si taximetristii sunt vinovati! Ai dreptate...ala cu taxiul si-a pus mintea cu Ferrari avand si 3 clienti in taxiu. Ii aplicam o corectie la nenea asta desi avem clienti. Frumos gandit,n-am ce spune ![]() |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
|
|
rtBK |
![]()
|
Nu stiu de ce, dar parca mai rau te agiti tu pentru taximetristul ala. Chiar trebuie sa repet ca nu imi pasa cine este vinovat? Ideea era sa se analizeze din toate punctele de vedere ( inclusiv cel a vinovatului ). In america functioneaza foarte bine ideea "nevinovat pana dovedit altfel."
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
LC_TM |
![]()
|
Nu sunt agitat deloc,insa supozitia aia ca a incercat sa ii aplice o corectie,cum ti se pare? Credibila sau SF?
Pana acuma mi-ai lasat impresia ca iti place sa fi un Gigi Contra si atat. Vorbesti fara sa cunosti zona si traficul din zona respectiva,doar asa ca ai tu ce ai cu taximetristii incepi cu ipoteze de 2 lei. Pe zona aia se circula intens pana la orele 1-2 dimineata in fiecare zi si se reia de la 7. Faptul ca soferul Ferrari-ului a venit a 3-a zi dupa accident chiar nu iti da de gandit? Faptul ca a fugit de la locul accidentului? Something?Anything?Nothing? Bun...sa zicem ca a plecat de la locul accidentului de furia multimii,sectia de politie(inclusiv accidente rutiere) e mai incolo de Billa,destul de aproape de locul accidentului,cam 1.5km. De ce nu s-a predat direct acolo in seara respectiva? Cum stam cu analiza din toate punctele? Mai e ceva de analizat? Sau poate ca ai tu niste explicatii mai bune de ce a fugit si cat timp a durat pana a ajuns la politie pentru audieri. This post has been edited by LC_TM: 25 Aug 2008, 10:53 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
|
|
rtBK |
![]()
|
A fugit de prost si de frica, exact cum se intampla deobicei. Nu am auzit de cineva care sa fuga de la locul faptei sa scape, tot acolo a ajuns.
Ideea e ca pe un site de stiri am citit ce a scris un martor si nu stiu daca chiar e adevarat sau a inventat. Si daca e adevarat ce am zis eu e mic copil si au mintit cu totii si soferul cu prietena lui, dar si taximetristul. "Cred ca soferul nici nu a stiut ca a omorat pe cineva! Am vazut la tv cand taximetristul in care a intrat a declarat ca ala cu ferrari, adica vinovatul, a coborat si s-a dus la el sa il intrebe daca este vreo victima! Soferul de taxi nu stia nici el de pietonii peste care a dat, si s-a referit numai la pasagerii lui din taxiu, si i-a zis ca nu, nu e nici o victima! Atunci el a plecat de acolo cu fata cu care era in masina! Gestul lui, ca s-a dus la taximetristul peste care intrase sa-l intrebe de victime, arata clar ca nu e chiar asa, un fel de diavol fara suflet, putea sa plece fara s aintrebe nimic" nu stiu unde a vazut, poate o inregistrare facuta cu telefonul mobil si daca da... unde e inregistrarea aia !? greseala mea in legatura cu aglomeratia... am retinut numai grafica facuta de protv.ro , urmareste filmuletul si vei intelege de unde am tras concluzia ca nu era aglomerat. http://www.protv.ro/filme/cursa-nebuneasca...l?id_file=60506 This post has been edited by blak2oo8: 25 Aug 2008, 11:55 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
LC_TM |
![]()
|
A fugit de prost si a revenit a 3-a zi,ce convenabil.
Caut acuma declaratia taximetristului,sa vad daca o gasesc. LINK 24 ore,dar in 24 de ore ce se poate ascunde? ![]() This post has been edited by LC_TM: 25 Aug 2008, 12:26 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
|
|
rtBK |
![]()
|
E in filmulet declaratia... cred ca abera ala pe site-ul acela.
Oricum grafica facuta de protv prezinta cum s-a dus mai intai la dreapta, dupa care a facut o intoarcere de 180 de grade si s-a dus pe trotuar. Asta avand in vedere ca era trafic intens??? Nu ar fi lovit cateva masini? De ce s-a speriat si a vrut sa revina pe banda a 2-a? Asta mi se pare ciudat... Nu au fost 3 zile si a fost chiar sub 24 de ore daca e sa ne luam dupa cum au fost prezentate stirile Timisoreanul care a spulberat un barbat pe trotuar a fost arestat! 21 , 23:00, Pro Tv 21 august, 23:00, Pro Tv Soferul care a spulberat un tanar la Timisoara se considera nevinovat 21 , 18:58, Pro Tv 21 august, 18:58, Pro Tv Șoferul unei mașini de lux a omorât un tânăr pe trotuar, apoi a fugit 20 , 19:40, Pro Tv 20 august, 19:40, Pro Tv |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
LC_TM |
![]()
|
De ce sa se sperie? Ca ii venea altu' din fata si taxiul avea alte masini in fata...deci depasirea nu se putea termina nicicum si s-a bazat pe franele taxiului.
Uita-te la clip-ul de mai sus dupa accident si ai sa vezi cam care era traficul la ora aia ![]() |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
|
|
rtBK |
![]()
|
Am inteles asta, dar in intoarcerea aia de 180 de grade nu ar fi lovit masinile de pe sens opus? ca daca au oprit, ar fi avut timp sa faca depasirea fara sa loveasca pe nimeni.
Daca ii venea masina din fata si ne luam dupa graficul protv l-ar fi luat in plin din lateral. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.758 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@blak2008: tu o tii sus si tare ca taximetristul a vrut sa-i aplice "o corectie" aluia cu Ferrari. Desi nu-i am la suflet deloc pe taximetristi in trafic, ma intreb de unde ai tras tu concluzia asta cu "corectia".
Ala cu Ferrari a crezut ca-i face pe toti pe contrasens, dar la traficul care e pe artera respectiva seara, pun pariu pe ce vrei tu si las sa ma si tunda, ca erau ambele benzi pline pana-n giratoriul din Marasti, iar cand ala cu bolidul a intrat pe contrasens deja incepusera sa se reverse masini din sensul giratoriu. Intrebare pentru soferul din fiecare: ce fel de coliziune preferi? Frontala sau laterala? Edit: QUOTE(blak2oo8 @ 25 Aug 2008, 13:44) Am inteles asta, dar in intoarcerea aia de 180 de grade nu ar fi lovit masinile de pe sens opus? ca daca au oprit, ar fi avut timp sa faca depasirea fara sa loveasca pe nimeni. Daca ii venea masina din fata si ne luam dupa graficul protv l-ar fi luat in plin din lateral. Aia din fata probabil ca in momentul in care au iesit din giratoriu au franat/oprit cand au vazut farurile pe contrasens, dar fiind ambele benzi pline pana-n giratoriul din Marasti, mai pun o data intrebarea: ce fel de coliziune preferi? This post has been edited by Illusi0n: 25 Aug 2008, 12:48 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
minny |
![]()
|
Dinspre mall vin in valuri in functie de cum se da drumul la semafoare. Dinspre marasti vin mereu fiind doar giratie. Poate sa fi fost o scurt fereastra pe contrasens de care a incercat sa profite nebunul.
|
--------------------
------
------
------
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.758 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
minny |
![]()
|
Pai cu pietonii asta nu are treaba
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
LC_TM |
![]()
|
Era vorba de fereastra care s-a creat
![]() |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
|
|
minny |
![]()
|
M-am prins, da' nu m-am putut abtine
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Mie imi place de sofer, omul se considera total nevinovat. Bine totusi ca nu se considera victima.
|
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
nici mult nu mai are, am mai vazut cazuri in care "criminalul" s-a gandit ca ar avea scapare daca ar actiona in judecata familia decedatului pe motiv ca el este victima si ca a suferit enorm in urma accidentului
|
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Sigur ca "vrea" - asa cum fiecare "vrea" sa scape cit mai usor. Intrebarea este ce se va intimpla (si teama mi-e ca dupa ce se va asterne uitarea n-o sa se intimple nimic serios).
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
rtBK |
![]()
|
Toti vrem ceva si deobicei se intampla opusul si de 2 ori mai aiurea
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
LC_TM |
![]()
|
Mai sta pe bara o tura omu' sunt curios cand iese pe motiv de boala
![]() ![]() |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Da, ramane in arest. Stirea din Agenda
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Totusi de ce e cercetat in arest ? Omul a facut accident, nu a luat pusca si a impuscat oameni... Ca a avut ghinion sa intre pe trotuar sa omoare un tanar, ok, sa plateasca scump pentru ce a facut, dar totusi nu e criminal in serie si zic ca ar putea fi cercetat in libertate.
Si asta cu linsarea, nu zic, o fi minciuna, dar nu e departe de adevar... Poate cuvantul "linsare" e prea extrem dar il vedea lumea cu Ferrari si cu victime si e f. posibil sa-si fi luat o bataie pe cinste, ceea ce nu mi se pare normal absolut deloc, indiferent de situatie. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Sigur A l e x, il cerceteaza in libertate, si apoi te pomenesti ca nu mai ai de unde sa-l scoti. In Romania ne-am obisnuit cu situatii din astea.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
arestul e un exces de zel al politistilor/procurorului. Modus, nu ai dreptate, daca pe altii ii cerceteaza, pentru aceleasi fapte, in libertate, pe asta de ce il tin in arest?
despre "predarea" dupa 1-2 zile, ar trebui sa fie condamnat pentru parasirea locului accidentului sau pentru sustragere de la cercetari (practic n-a permis politiei sa-i determine alcoolemia). daca i-a fost frica de linsaj sau multime, trebuia sa se duca la cea mai apropiata sectie de politie si sa se predea acolo, imediat dupa accident, nu a 2-a zi. This post has been edited by Smiley: 1 Sep 2008, 14:21 |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 21:59 |