hai la drive test
![]() ![]() ![]() |
hai la drive test
AlexC |
![]()
|
||
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|||
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(corvinarh @ 23 Mar 2008, 11:40) cel putin pana in prezent, este de preferat maraitul de tractor de pe ford si vw, pentru fiabilitatea superioara... sa vedem cum va fi cu 1.5 dci si 2.0 dci... ca la 1.9 dci... sunt la clasa inferioara... ce preferati? zgomot si fiabilitate sau liniste si mai mereu prin service? ia incearca sa aflii de probleme cu injectoarele de pe 2.0 tdci. cauta in autoshow printre altele, la un test de anduranta cu un ford focus 2.0 tdci |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
QUOTE(Abu @ 24 Mar 2008, 21:57) cam ce salariu ar trebui sa aiba un om in tara asta sa-si permita o asa masina (L3)? Nu vorbesc de cei cu firme aici. Ma mir si eu ca am un salariu nu tocmai rau si abia imi permit un Symbol in rate pe 7 ani! Pai fiecare isi ia masina dupa venituri, nu ? Eu consider o prostie sa-ti arunci banii pe o rata daca nu te poti lipsi de ei... QUOTE(strumfuadi @ 24 Mar 2008, 23:31) Si totusi, desi multi abia isi permit un symbol SH, lumea face comparatii intre L3 si A4 in variile lor variante de echipari. Aveti mult timp la dispozitie.. ![]() Te referi cumva la mine ? Daca da, nu cred ca imi cunosti situatia materiala ca sa faci astfel de afirmatii asa ca abtine-te, te rog... Daca nu de mine zici, ignora acest post... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Abu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 22 November 04 From: Ploiesti ![]() |
Multumesc tuturor ptr. raspunsuri. Intr-adevar, mai mult de 15 - 25% nu as investi intr-o masina, cum spune AlexC, de aceea un minim de 2000EUR pe familie ar fi necesar ptr. o Laguna. Ceea ce ma mira pe mine (am ramas in urma cu trend-ul actual, ca sa zic asa) este faptul ca sunt destul de multi care indeplinesc acest criteriu - asta nu poate insa decat sa ma bucure, inseamna ca lucrurile merg spre bine.
Bafta! |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dCi
2007
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
O intrebare:
Dintre cei care au facut drive test... a simtit cineva ca masina nu are suspensie independenta pe spate? ![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Sunt o groaza. Bine ca au stiat asta dinainte, ca altfel oricum nu-si dadeau seama
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Suspensia independenta pe spate este moft
![]() Eu am testat pe doi prieteni si aia habar nu au avut. Puteau sa jure ca masina are suspensie independenta pe spate ![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Dar daca L3 avea suspensie independenta sa vezi ce mandrii eram
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
myx4ever |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 15 June 07 From: Timisoara ![]() |
nu oricine poate sa isi dea seama; in primul rand trebuie neaparat sa fi condus o masina cu suspensie multibrat spate si una cu bara de torsiune. La limita se simte avantajul suspensiei independente spate(multibrat) insa pentru un ochi neavizat este aproape imposibil. Plus ca nu prea poti sa duci masina la limita mai ales cu ESP activ care am inteles ca intra mult mai repede decat la L2.
In concluzie, cei ce stiu meserie o sa isi dea seama dupa comportamentul masinii de lipsurile ei insa pentru omul de rand( adica tergetu lu L3) nu are f mare importanta. Accetul se pune mult mai mult pe confort, fiabilitate, consum, feeling decat pe sportivitate... |
--------------------
Renault
Laguna
2003 Renault F1 Team ROCKS !!!
|
|
Frank SF |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 324 Joined: 9 August 04 From: Bucharest ![]() |
Oarecum off-topic, dar nu ma pot abtine... QUOTE Sa va zic si preferintele mele inainte de a vedea Laguna III cu argumentele de rigoare: 1-C5(noul) - printre cele mai bune motoare diesel la ora actuala (HDI) si cele pe benzina facute in colaborare cu BMW, design elegant si distinct de acord cu design-ul, dar de unde ai scos-o cu motoarele pe benzina facute in colaborare cu BMW ? motoarele facute de PSA in colaborare cu BMW sunt doar 1.4 si 1.6 benzina, ori pe C5 ai nevoie de cel putin 2 litri cilindree care e motor 100 % PSA. In plus, daca ai citi teste comparative intre Laguna 3 si C5 2 ai vedea ca C5 2 in versiunea standard (fara suspensie hidropneumatica) nu exceleaza la tinuta de drum, masina e f. grea si are ruliu... 2-Lancer(noul) - sasiu de exceptie, optionale cu carul incluse, pret foarttttteeee bun (25000E in varianta full: jante 18', faruri adaptative, chit sport, navigatie cu HDD, piele etc.) - ca minus motoarele diesel luate de la VW. Cine nu vrea diesel poate sa ia benzinara de 1.8 -140 cp - o nebunie Ma rog, daca 1.8 140 CP este o nebunie.... Lancer este mica, e un fel de compacta in 3 volume mai degraba decit o masina medie, nu poate satisface prea bine nevoile unui familist... plus ca plasticele in interior sunt destul de cheap... 3-Mondeo - raport pret calitate bun, motoare bune si fiabil (daca ii calca pe urme vechiului) asta cu fiabilitatea ramine de demonstrat... dupa gustul meu masina e mult prea mare, prea balena... 4- Passat - daca vrei sa cumperi marca 5- Accord - toti spun ca este fiabila si o ridica in clasamente dar cand este sa o cumpere aleg alta - probabil designul destul de sters in opinia mea. 6-407 actualul- pur si simplu oarecum prafuit dar ca design exterior, calitatea materialelor motoare, suspensii nu este cu nimic mai prejos decat restul. Dieselurile de la Peugeot echipeaza Mazda 6 si C5 ca sa nu mai vorbesc de emisii scazute (FAP). Suspensie ultima generatie pe fata (tip F1) si din aluminiu pe spate (ultra usoara). La toamna va apare 408 sau 407 face-lift care mai mult ca sigur va fi peste C5 la design - asa a fost intotdeauna. Motoarele de la Mazda 6 sunt productie 100 % Mazda, nu au nici un fel de legatura cu motoarele HDi si TDCi facute in comun de PSA si Ford. Suspensia pe fata la 407 este intr-adevar o chestie desteapta dar nu este tip F1, pt ca o masina de F1 nu are tractiune fata, ori suspensia cu brate separate de la 407 tocmai asta vrea sa separe efectele de tractiune de cele de virare... 7- Mazda 6: am pus-o pen-ultima pentru ca este pur si simplu prea scumpa la ce ofera- mers, vazut, testat si ramas neimpresionat. 8- Vectra - nu ma omor dupa Opel si nu vad la ce capitol ar triumfa. Laguna trebuie sa exceleze la un capitol ca sa aiba o sansa: design, interior, motorizari, sasiu, fiabilitate sau imaginea de marca. Pai eu zic ca exceleaza asa: - la interior - la raport calitate/pret/echipari - la tinuta de drum (sasiu). Ramine sa vedem daca promisiunile de fiabilitate ale lui Ghosn se vor adeveri. Ramine imaginea de marca, care se construieste cu greu, design-ul si motorizarile (care nu sunt rele, insa ar fi fost de dorit o gama mai mare de motoare). Daca excela la toate, ce le raminea altora... ![]() |
--------------------
BMW 325xi
Logan 1.6
1.6 Berlina 1310 "Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
|
|
myx4ever |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 15 June 07 From: Timisoara ![]() |
Sunt de acord cu afirmatiile de mai sus insa cea cu tinuta de drum necesita o completare.
Este confortabila insa ca si comportament sportiv mondeo ofera un sasiu mai performant. Cumva Laguna e orientata spre confort insa la limita mondeo castiga prin prisma faptului ca suspensiile sunt mai rigide; Din testele pe care le-am citit cam astea ar fi argumentele lui Mondeo :transmisia si comportamentul sportiv. Si dupa mine Mondeo castiga si la capitolul design exterior... insa tot laguna as lua in dauna lui mondeo. |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Referitor la imaginea de marca, eu consider ca Laguna sufera din cauza lipsei unor varfuri de gama care sa se lupte de la egal la egal cu varfurile de gama ale concurentei. Si aici ma refer in special la lipsa unor motoare V6, la lipsa transmisiei integrale si la capacitatea redusa de customizare, customizare specifica modelelor premium.
Degeaba de exemplu 2.0 DCI-ul este superior tdi-ului de pe Audi A4, daca cel din urma are diesel V6. Tot Audi-ul va parea mai performant. This post has been edited by ssilviu: 25 Mar 2008, 11:42 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
laguna 3 are punte in H nu cu bara de torsiune. Alta mancare de peste. De altfel puntea H dinamic se comporta 99% ca o suspensie independenta. Deci diferente chiar si la limita nu exista.
Nici una dintre masini nu are sasiu (mondeo, audi a4, laguna). toate sunt autoportante. Cred ca ceea ce se compara este de fapt este rigiditatea. Customizarea este cu adevarat o mare problema la renault. |
--------------------
a
a
a
|
|
ssilviu |
![]()
|
QUOTE(SorinV @ 25 Mar 2008, 12:39) laguna 3 are punte in H nu cu bara de torsiune. Alta mancare de peste. De altfel puntea H dinamic se comporta 99% ca o suspensie independenta. Deci diferente chiar si la limita nu exista. Pai si asta e un motiv pentru imaginea de marca scazuta, uite si tu pe acest topic cati considera suspensia spate de pe Lagua ca fiind un MARE impediment. In Master Testul efectuat de Auto Motor Sport in testul de slalom Laguna 3 a iesit pe primul loc, inaintea tripletei germane Audi, BMW si Mercedes. Deci se poate ... This post has been edited by ssilviu: 25 Mar 2008, 12:43 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
QUOTE(ssilviu @ 25 Mar 2008, 12:41) Degeaba de exemplu 2.0 DCI-ul este superior tdi-ului de pe Audi A4, daca cel din urma are diesel V6. Tot Audi-ul va parea mai performant. Pana apare L3 Coupe cu dCi-ul lui V6. |
--------------------
-
-
-
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
Fratilor lagunisti in sfarsit am testat laguna 3,abia ieri pentru ca eu lucrez in fiecare weekend
![]() ![]() Asa,ce nu mi-a placut: 1 directia ,merge greu ,zicea nenea de acolo ...este hidraulica..... 2 lampile din usi,spate,nu mergeau ,la nici un model,cred ca sant de forma,gen ochi de pisica 3 Greierasii de la centurile de siguranta 4 Simteam gropile in volan (poate de la cauciucuri,prea umflate) 5 Motorul 15 DCI 110 CP parca cam slabut(asta il aveau la test ,astept sa-l probez pe cel de 20) 6 Pare prea inalta de spate,cu gentile pe 17 si cauciucurile alea mari 7 Spatele nu cred ca o sa ma obisnuiesc cu el(nu vreau sa zic ceva urat ,ca santem in postul Pastilor ![]() Ce mi-a placut -------restul------mai putin cele spuse mai sus ![]() In rest... nu stiu ce sa zic...frumoasa...dar parca Laguna 2 (nu ca am eu)este cea mai reusita. off topic sa nu vreti cumva sa va cumparati acel accesoriu din porbagaj....(presul ala ...frumos pe care scrie LAGUNA),chiar daca se potriveste si la voi,cei cu laguna 2(am intrebat eu )pentru ca el costa 400 de lei ![]() Hai Doamne Ajuta si numai bine !!!!! This post has been edited by przamfiri: 26 Mar 2008, 17:50 Attached thumbnail(s) 24032008.jpg ( Size: 411.98k ) Number of downloads: 328 24032008_001_.jpg ( Size: 500.68k ) Number of downloads: 312 24032008_003_.jpg ( Size: 419.03k ) Number of downloads: 277 |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
pharaoh_c |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 25 October 06 From: Timisoara / Arad ![]() |
Salut,
M-a mancat si pe mine curiozitatea si am fost la un drive test. Masina de test, 2.0 dci 150 caii, echipare Privilege. Motorizare pe benzina nu exista in Timisoara. Tin sa mentionez ca sunt opiniile mele deci probabil subiective si carcotase: Interior: as fi ipocrit sa spun ca nu mi-a placut, deci un plus pentru interior... Insa tapiteria poate fi doar bej la Privilege, ceea ce e frumos insa nu pentru drumurile noastre prafuite ![]() ![]() Exterior: masina ofera un aer de eleganta, insa nu-mi place spatele care mie imi da a ford mondeo, si care nu mi-a placut de cand a aparut, iar fata parca e pleostita, gen c5. E frumos ca au echipat-o cu jante de 17. Motor: dealerul care m-a insotit in drive test mi-a zis ca in Romania nu se va aduce motorul de 170cp. Comportament: dezamagit de conditiile in care s-a desfasurat testul: in afara localitatii -Timisoara, cativa km. Nu am putut nici macar sa accelerez mai vanjos ca-mi atragea atentia colegul din dreapta - iar in acest caz nustiu ce voia sa-mi demonstreze cu masina si de ce m-a dus in afara localitatii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Per total: interior frumos insa fara a avea toate optiunile disponibile, chair daca se spune ca e echparea de varf -pt Romania, as adauga eu; exterior elegant insa nu frumos, nu ceva care sa atraga privirea; motor ok insa la cat e masina ar fi dat lovitura cu niste motoare mai puternice, insa au ales sa mearga dupa tipare comportament mie personal nu mi-a placut. Daca ar fi sa mi se propuna un schimb cu masina mea de acum si masina de test as refuza oferta fara nici o remuscare. Astept L3.2. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2.0T 170CP Lux Dynamique 2007 Renault Laguna 2, 2.0T 170CP Lux Dynamique 2007
|
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
QUOTE(pharaoh_c @ 27 Mar 2008, 10:47) Daca ar fi sa mi se propuna un schimb cu masina mea de acum si masina de test as refuza oferta fara nici o remuscare. E hai sa nu exageram. Eu zic ca o dai fara nici o remuscare. |
--------------------
a
a
a
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
QUOTE(przamfiri @ 25 Mar 2008, 20:44) sa nu vreti cumva sa va cumparati acel accesoriu din porbagaj....(presul ala ...frumos pe care scrie LAGUNA),chiar daca se potriveste si la voi,cei cu laguna 2(am intrebat eu )pentru ca el costa 400 de lei ![]() ![]() Stie careva principiul de functionare al acelui accesoriu? Peretii aceea care fac departajarea pot fi reglati astfel incat sa compartimentam cum dorim? Care-i smecheria cu el? |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
ssilviu |
![]()
|
QUOTE(pharaoh_c @ 27 Mar 2008, 10:47) Probabil nu multi si-ar permite aceasta optiune, insa nu e normal ca macar sa se aduca un model, pentru showroom, iar daca omu' are bani ii place si vrea sa aiba posibilitatea de a si-o comande din Franta sau de unde s-o mai vinde? Intr-o tara normala asa ar fi normal. Insa la noi incompetentii de la Renault Romania s-au ars cu sistemul de navigatie. Au vandut asa ceva pe Laguna 2. Cu declaratie pe propria raspundere din partea clientului ca e constient ca nu merge navigatia in .ro. Si clientul dupa ce a semnat si-a cerut totusi banii inapoi. Si culmea, gasca de incompetenti de la Renault Romania i-a dat si banii inapoi. Eu unul nici nu stiu cat o sa-i mai suport pe prostii astia de la Renault Romania. Pana acum un singur semn de competenta nu au dat. Nici daca ar fi vrut sa faca pe prostii nu le-ar fi iesit atat de bine. Bleah ... This post has been edited by ssilviu: 27 Mar 2008, 13:51 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
QUOTE(ssilviu @ 27 Mar 2008, 14:50) Cu declaratie pe propria raspundere din partea clientului ca e constient ca nu merge navigatia in .ro. Si clientul dupa ce a semnat si-a cerut totusi banii inapoi. Suna neverosimil. |
--------------------
-
-
-
|
|
myx4ever |
![]()
|
http://www.informatiiauto.ro/drive-test-no...va-sid2358.html
Drive test facut de cei de la informatiiauto.ro ; Nu e cine stie ce dar de lecturat e bun. Ma bucur ca masina incanta si pe altii nu numai pe mine. |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
gongutza |
![]()
|
Forumista si Consilier Comercial dar nu Renault Group: Members Posts: 136 Joined: 24 April 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio III Dynamique
1.6 Consilier Comercial
|
|
tzatza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 20 May 05 From: Timisoara ![]() |
Mie tot in Timisoara la drive-test mi-au spus ca vor aduce si navigatie intr-o luna.
|
--------------------
Renault
Megane II
2005 Sedane Megane II Sedan 1.5 dCi - 80CP
Confort Expression (2005) |
|
FLOEXE |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 11 January 07 From: Cluj ![]() |
Cele conduse de voi aveau sistemul Active Drive ? Se simte diferența la direcție ? În filmele de pe net se vede o foarte mare diferență la viraje.
|
--------------------
Renault
Laguna
- B-77-UFS
2006, Estate, 2,2 dCI, automat,
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Active Drive e doar pe GT.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
ssilviu |
![]()
|
Oameni buni, nu exista inca Active Drive. El se afla doar pe Laguna GT iar aia nu se aduce in Romania. Momentan.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
corvinarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 684 Joined: 24 November 06 ![]() |
nici nu vor aduce GT... a-ti uitat ca suntem "lumea a treia" pentru RNR?
|
--------------------
mercedes
C 220 CDI
2008
|
|
ssilviu |
![]()
|
QUOTE(corvinarh @ 28 Mar 2008, 08:50) a-ti uitat Gradul de civilizatie e dat si de alfabetizarea natiunii ... Si din cate vad ne meritam gradul |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
FLOEXE |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 11 January 07 From: Cluj ![]() |
Păcat, pare o inovație extrem de utilă.
|
--------------------
Renault
Laguna
- B-77-UFS
2006, Estate, 2,2 dCI, automat,
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 20:05 |