hai la drive test
![]() ![]() ![]() |
hai la drive test
ssilviu |
![]()
|
||
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|||
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
ssilviu...dupa ce m-am dat jos din L3 si m-am suit in meganul meu acesta din urma m-a deprimat...rau.
Diferentele sunt mari...o avea greierasi si L3 dat nu scartaie palaticele cand apesi pe ele, imbinarile sunt aproape perfecte, materialele sunt mult mai bune, suspensiile mult mai bune, garanatia mult mai mare...la L3 totul este mai bun si denota o alata abordare a celor de la renault. Numai cand ma gandesc ca 3 ani si 150000 nu mai ai probleme cu bieletele de directie (ce-a mai vulnerabila piesa la m2 dupa parerea mea ) si tot ma incanta L3 ![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(ncristi @ 23 Apr 2008, 08:25) nu scartaie palaticele cand apesi pe ele, imbinarile sunt aproape perfecte, materialele sunt mult mai bune, suspensiile mult mai bune, garanatia mult mai mare... Ba bine ca nu. Printre primele lucruri pe care le-am facut la Laguna a fost sa apas pe plasticele de prin consola centrala. Si scartaie si ele foarte bine. Materialele asa cum am zis nu mi se par cu totul diferite fata de megane iar imbinarile alea nu le vad superioare celor de la Megane. Poate poti tu sa-mi dai niste exemple concrete. La consola centrala eu nu am gasit. Doar la usi sunt ceva diferente. Suspensiile sunt mai tari si cel putin din punctul meu de vedere sunt mai mai putin pe placul meu decat cele de la Megane si ramane garantia care este adevarat, e mai buna. Dar poate fi in acelasi timp doar un instrument de marketing. Plus de asta ramane de vazut cum se va achita de ea Renault Romania ![]() Nu contest faptul ca exista o crestere de calitate, ci doar faptul ca aceasta pur si simplu nu m-a impresionat. This post has been edited by ssilviu: 23 Apr 2008, 08:21 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
In Autoshow-ul aparut pe 10 aprilie e un test comparativ intre Laguna, Mondeo si Mazda 6. Sa va mai zic pe cel loc a iesit Laguna?
Ca plusuri au fost constatate: pretul, motorizarea, calitatea materialelor la interior, chiar si ergonomia. Ca minusuri: transmisia, tinuta de drum, spatiul de pe locurile din spate. |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
ssilviu |
![]()
|
Pe ultimul loc?
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Da.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
bebecool |
![]()
|
![]() Doctor de oase Group: Members Posts: 549 Joined: 26 October 06 From: Pa scaun ![]() |
Am si eu revista cu autoshow cu drive-test.
Ca sa va faceti o idee am fost la drive-test cu Mazda 6. Sa nu vorbim de cum arata,place oricui,parerea mea. Motorul trage frumos si liniar iar la turiatii mai ridicate suna a benzinar,cutia scurta si foarte bine etajata,suspnesiile ceva mai rigide cu tenta sportiva dar nu sa-ti rupa capu,directia=o minune,ai un feeling misto cand tii volanul in mana,foarte ferma si precisa. Interiorul-lasa de dorit(echiparea TE-PLus),cel putin tapiteria se murdareste in draci si cred ca se agata foarte usor.Materialele folosite si imbinarile sunt clar sub passat s.a. Sta bine la Capitolul ergonomie-gasesti foarte usor comenzile,placute la atingere. Per total o masina frumoasa,un motor fasnet ajutat de o cutie bine etajata. Nu te da pe spate dar nici nu e de dat la o parte. Am scris cele de mai sus ca sa va faceti o idee,urmeaza drive-test cu L3,Mondeo,New Lancer ![]() |
--------------------
Renault/Opel
Megane 2 1.5dci 80cp/ Focus 2 1.6Tdci 2009
- B-08-BBM
2007 Banii fac fericirea celor care nu merita alta fericire. (G. Gesbron)
|
|
CristiA. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 15 April 08 ![]() |
nu stiu cum de va faceti toti o asa parere proasta despre Laguna 3 cand ea ,in general,este o masina f.buna?eu sunt f.multumit de ea,si cand te gandesti ca este varianta1.5 dci;deci ce te faci cu 2.0 dci si sa mai fie si privilege?toti faceti comparatie intre passat(masina pe care am detinut-o si nu m-a incantat deloc),mondeo(am prieten care are si in afara de confort marit nu ofera nimic)si mazda (deocamdata nu am testat asa ceva);parerea mea,la care raman,laguna 3 este o masina adevarata.
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2008,Dynamique
|
|
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
Cum se comporta motorul de 1.5?Eu am facut drive test cu un motor de 2.0 si a fost OK!Am vazut la motorul de 1.5 consumuri bune date de producator!La tine cum este cu,consumul?
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
CristiA. |
![]()
|
1.5 trage liniar si peste turatii ridicate...un consum mediu de 5.2....astept sa vad mai tarziu daca bate cu cartea tehnica
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2008,Dynamique
|
|
AtomAnt |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 26 April 08 ![]() |
CristiA, poti sa imi spui daca preturile de pe site-ul Renault sunt cele care se regasesc si la dealer sau mai sunt si alte costuri? Cat a fost taxa de prima inmatriculare? Cum sunt scaunele la Dynamique ca materiale si ca sustinere laterala? Poti sa pui ceva poze cu interiorul(scaune fata, cotiera fata, portbagaj)?
Merci si multi kilometri fara incidente. |
--------------------
dacia
logan
2007
|
|
Kanny69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 6 April 08 ![]() |
Salut, sunt si eu detinator de laguna II si nu sunt deloc multumit de ea.
Multe probleme si piesele foarte scumpe. Cine cumpara nou e Ok, nu-l mai doare capul de piese. Am fost si eu la drive-test si am observat ca si voi ca greierele n-au disparut, daca apesi pe bord scartiie, in spate haionul scartaia si ce sa zic de motorizarea 1.5 dci,......hmmm, da eventual pentru pensionari mere, interior ca design super, exterior copie citroen. Asta e parerea mea. Nu va suparati pe mine, dar si dealeru la care am fost a zis ca e bine sa cumperi reno in garantie. Si referitor la Mondeo, e mult mai sus decat laguna si la motor si la comfort, si la pret ![]() Bafta !!! |
--------------------
Ex Renault
Laguna II
2002 1,9 dci 140 Cp Ford Mondeo 2.0 TDCI 131 Cp Ghia Denso
|
|
dinbuc |
![]()
|
![]() Membru anti-bizoni Group: Members Posts: 171 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Kanny69 @ 29 Apr 2008, 18:04) Salut, sunt si eu detinator de laguna II si nu sunt deloc multumit de ea. Multe probleme si piesele foarte scumpe. Cine cumpara nou e Ok, nu-l mai doare capul de piese. Am fost si eu la drive-test si am observat ca si voi ca greierele n-au disparut, daca apesi pe bord scartiie, in spate haionul scartaia si ce sa zic de motorizarea 1.5 dci,......hmmm, da eventual pentru pensionari mere, interior ca design super, exterior copie citroen. Asta e parerea mea. Nu va suparati pe mine, dar si dealeru la care am fost a zis ca e bine sa cumperi reno in garantie. Si referitor la Mondeo, e mult mai sus decat laguna si la motor si la comfort, si la pret ![]() Bafta !!! Am crezut ca s-a terminat legenda asta cu piese scumpe.Daca nu ai inteles piesele ORIGINALE sint scumpe dar la VW, FORD etc. sint la fel daca nu mai mari.Pentru greieri ( ca banuiesc ca sint mai multi daca verbul e la plural) exista rezolvare : Mercedes, Bmw, Porsche etc. Cit despre motor circula exclusiv cu minunatul Mondeo. Ai vazut ca s-a rezolvat ? |
--------------------
Renault
Laguna III 2.0 Dci 131
2013
|
|
bebecool |
![]()
|
![]() Doctor de oase Group: Members Posts: 549 Joined: 26 October 06 From: Pa scaun ![]() |
![]() Am facut si eu drive-test cu Laguna 3-cu motorul de 1.5dci-Dynamique Impresii:Exteriorul arata ok,place cum arata(subiectivism) -interiorul a facut un salt spre bine as putea spune,materialele si imbinarile par facute mai cu atentie,se sta bine in masina,suspensie foarte confortabila(masina numa' buna de drum lung),directia este mai tare si precisa totodata,franele mai bine dozate si corecte la masa masinii Nu criticati motorul-nici mie nu mi s-a parut ca trage cine stie ce(parca al meu trage mai bine:D)dar avand in vedere masa masinii+ca era dat drumu si la clima. Mi s-a parut lagul cam mare(cu clima on)pana isi ia avant,dupa 2500 e ok. Concluzia:O masina frumoasa,dotari bune,motorizari felurite(daca vrei viteza iei 2.0Dci,1.5 e de ajuns pentru oras si autostrada-se intinde la viteza,l-am calcat pe coada ce-i drept-),interior spatios,confortabila,tehnologie si un pret destul de competitiv(sa mai asteptam ~1 an sa mai scada preturile asadar:))-Ce mi-a recomandat dealeru:) Desi Mazda mi-a placut mai mult la exterior si la motor-merg pe L3 |
--------------------
Renault/Opel
- B-08-BBM
|
|
LAGUNICA |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 5 April 08 ![]() |
In primul rand va salut pe toti.Sunt nou pe forum.Din aprilie am si eu o Laguna II privilege 1.9 dci.Nu stiu ce aveti unii cu Laguna III!!!!Mi se pare o masina foarte buna.Am fost la drive test cu cea de 2.0 dci si mi-a placut f mult.In clasa ei nu cred ca exista o oferta mai buna luand in considerare raportul pret-calitate-dotari.Sa-mi arate cineva o oferta mai buna....Farmecul ei sta in design.Spre deosebire de altii-VW,Ford,Opel si restul...,Renault are curaj.La fel ziceau unii de Meganul Hatcback si s-a vandut in prostie.....Prin 2001 Bmw prezenta seria 7 si toti s-au speriat de aratare-si s-a vandut in draci,mai ales in SUA.Asa ca lasati-ne cu aprecierile despre Laguna.Luati-va passat ca e beton
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA II
- BCXONET
2003/PRIVILEGE
|
|
ncristi |
![]()
|
QUOTE(CristiA. @ 27 Apr 2008, 19:16) nu stiu cum de va faceti toti o asa parere proasta despre Laguna 3 cand ea ,in general,este o masina f.buna?eu sunt f.multumit de ea,si cand te gandesti ca este varianta1.5 dci;deci ce te faci cu 2.0 dci si sa mai fie si privilege?toti faceti comparatie intre passat(masina pe care am detinut-o si nu m-a incantat deloc),mondeo(am prieten care are si in afara de confort marit nu ofera nimic)si mazda (deocamdata nu am testat asa ceva);parerea mea,la care raman,laguna 3 este o masina adevarata. Au o parere proasta pentru ca nu o au ![]() O masina excelenta. S-o stapnastu cu sanatate. PS Mazda 6 mi-a lasta aceeasi impresie pe care mi-a lastat-o 407 acum cativa ani. O masina care la prima vedere te da pe spate iar dupa ce ii dai de cateva ori roata incepe sa-ti para prea agresiva pentru a cara gogonele si castraveti de muraturi cu ea ![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
bebecool |
![]()
|
Mazda 6 nu e masina pentru urbea noastra,e sportiva!Laguna in schimb e vis,absoarbe orice denivelare(am mers si cu Passat si A4 etc.).Asteptam...discountul:Dsa ne luam si noi L3
|
--------------------
Renault/Opel
- B-08-BBM
|
|
CristiA. |
![]()
|
revin din nou numai cu impresii bune lasate de laguna3 1.5dci;cui ii se pare puturoasa si putini cei 110 cp sa se intereseze in alta parte;ce parere aveti de passat1.9 tdi 105 cp sau octavia aceasi motorizare?ce parere aveti de peugeot407 1.6 hdi 100cp?;sau mondeo1.8tdci105 cp?cum sunt?numai amintesc de vectra sau hyundai.stiati ca passat-urile sunt mult mai veritabile generatia dinaintea limuzineiB8?stiati ca mondeo sunt mult mai calculate generatia 2005-2006 varianta tddi decat noul mondeo?cine nu stie sa se intereseze la cei care au sau au condus asa ceva.stiati ca noul passat consuma ulei de te enerveaza?asa ca nu mai vorbiti prostii iar in privinta pieselor cred ca cele de la renault au aceeasi variatie ca si concurenta,poate chiar mai mici.are dreptate cine spune,ca o parere rea despre laguna 3 o are doar cine nu o detine--cel care o are ma indoiesc.
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2008,Dynamique
|
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Astazi am ajuns in service si cu aceasta ocazie m-am urcat din nou in Laguna 3.
Masina chiar imi place cum arata inauntru dar plasticele alea tot scartaie. Eu sunt destul de convins ca noua Laguna o sa aiba greierasi la greu, poate un pic mai putini decat Laguna 2 (oricum mai putini decat masina mea ![]() M-am uitat din nou la pielea de pe volan si cea de pe scaune. Pot sa jur ca pielea de pe scaune este ecologica. Se vede clar ca este diferita fata de ceea ce este pus pe volan si pe schimbator. Cu putin noroc o sa fie ceva mai buna decat ce-au pus pe Megane si o sa reziste mai bine in timp (la a mea deja s-a rupt si la sofer si la pasager in acelasi loc ![]() Un pic cam scumpa pentru ce ofera, cu un discount de 3000 euro cred ca ar fi ok. |
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Si de unde atata discount, ca deja costa mai putin decat unele concurente din clasa inferioara...
Dupa parerea mea ar fi o mare prostie sa bage discounturi mai mari de 500EUR sau echipamente gratis in primii 2 ani. In Vest poate, dar la noi unde la dotari echivalente si asa este cu 3-4k EUR sub concurenta... |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu vreau sa dau exemple desi am de unde dar nu asta este scopul.
Daca vor sa o vanda la pretul actual atunci sa puna piele naturala pe scaune. Pe usi am vazut si la altii piele artificiala si nu e problema ca sunt sanse mai mici sa se rupa. Sau daca pun piele ecologica, macar aia sa fie de calitate (sa reziste in timp). This post has been edited by dmc: 2 May 2008, 21:10 |
--------------------
Renault
Megane II
Iulie 2004 |
|
ssilviu |
![]()
|
Mie pielea de pe Privilege mi s-a parut mai proasta ca aia de pe Megane. La 2000 de km deja avea cute.
This post has been edited by ssilviu: 2 May 2008, 21:54 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
ncristi |
![]()
|
La privilege (L3) pielea este naturala. Cel putin asa m-au asigurat cei de la vanzari
![]() PS Mi se pare absurd sa comparati L3 cu megane. Megane 2 (de care am si eu de altfel) este la ani lumina de L3. Orice inceracre de asemanare mi se pare cel putin fortata. Masinile nu au nici o legatura. Nu mai enumar atuurile L3....sunt prea multe. Orice om normal le vede. Poate singurul atu al meganului este designul exterior care place la mai multa lume in rest m2 este doar o masina conceputa prin 2002-2003 si asta se vede. La m2 nu mai enumar problemele de fiabilitate (unele dintre ele cronice) care sper ca la L3 sa fi disparut asa cum au disparut si la clio 3. |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
|
dmc |
![]()
|
Te asigur ca pielea naturala de pe usile lui L3 este identica cu musamaua de pe M2. Daca aia este piele naturala ...
Imi aduc aminte ca asa ziceau si de Megane 2 agentii de vanzare, ca ar avea piele naturala. In final a fost dovedit ca au mintit cu nerusinare. Putini or sa-si dea seama de acest lucru, doar timpul o sa scoata la iveala faptul ca au pus piele ecologica, deoarece aceasta in timp se intareste, in timp ce pielea naturala ramane moale si dupa cativa ani. Oricum m-ar bucura sa aud ca ma insel eu si ca au pus piele naturala si ca masina nu mai are probleme de fiabilitate si nici greierasi. Pana o sa schimb eu masina actuala (2 ani) o sa aiba timp sa-si arate calitatile si/sau defectele si poate o sa apara si un facelift exterior si ceva reduceri ![]() This post has been edited by dmc: 3 May 2008, 11:26 |
--------------------
Renault
Megane II
Iulie 2004 |
|
ncristi |
![]()
|
Sincer nici nu ma intereseaza daca este naturala sau nu. Important este sa tina.
|
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
|
dmc |
![]()
|
Aici e problema, la mine s-a rupt la ambele scaune pe lateral dupa 4 ani de utilizare.
|
--------------------
Renault
Megane II
Iulie 2004 |
|
chris_t |
![]()
|
![]() trepadus clasic Group: Members Posts: 309 Joined: 19 August 04 From: Baia Mare ![]() |
M-am dat si eu cu L3 azi, in timp ce asteptam sa-mi faca revizia la Symbol. Versiunea era, cred, privilege 2.0dCi, trapa panoramica, xenon, ajungea la 26k DDP.
Impresii: -exterior: e ok, partea frontala necesita putin timp de acomodare, buna ideea de innoire a look-ului, din pacate sub altii (Ford de ex.) -interior : materiale ok, pielea aia bej e super frumoasa, dar mi-ar fi frica sa-mi pun asa ceva in masina. Oricum, e o masina al carui interior transpira eleganta prin toti porii. Comparand cu Passat sau Mondeo...nu, nu pot compara, e prea departe interiorul "chic" al Reno cu cel stil "hi-tech"al Fordului sau ce cel retro al "Passat". Bine, aici sunt subiectiv, nu mi-au placut niciodata masinile cu interior desenat cu rigla in .de -motorizare: 2.0 s-a comportat frumos, fata zicea ca e geometrie variabila, tind sa o cred, dupa feelingul motorului. Mare plus ca si insonorizare fata de mult iubitul TDI. -directia precisa, am facut un mic slalom si raspunde bine. -trapa e spectacol. Unde vad loc de mai mult: am mers prea putin sa-mi dau seama, dar cred ca o suspensie independenta pe puntea spate ar face mult mai mult decat H-ul de acum. Concluzii: o masina ok, care isi merita toti banutii, daca ai de unde. Nu as merge pe privilege din cauza tapiteriei mult prea sensibila dupa parerea mea, dar un Dynamique bine accesorizat e chiar super msina. |
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
andreicri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 740 Joined: 5 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
megane 2 sedan
1,9dCi/2004 Laguna 3 Dynamique 2.0 dCi full (fara piele si trapa)(pe vine)
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
felicitari.
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
ciobanucos |
![]()
|
![]() shodan Group: Members Posts: 186 Joined: 15 July 07 From: Bucuresti ![]() |
gata, am luat L3 din semnatura, de la SERUS. nu am mai avut rabdare.
Am deja 4300km in 2 luni. Cica abia peste 6000km we can expect full performance. Mai este oare recomandat sa schimb uleiul la primii 7500km(la Megane 2 trebuie sa il schimbi in primii 5000km - recomandare)? Stie cineva ce sistem audio default are L3 , cea cu 140W 8 difuzoare? Asta am eu pe ea si nu stiu ce brand este. |
--------------------
RENAULT
Laguna III Dynamique, 1.5dci 110cp 240nm
- OT10ACC
2008 hatch Laguna III, 1.5dci, 110cp, 240NM - Dynamique
ESP ASR, Pack City, BiXenon, Card maini libere, Audio Connection Box. J'aime ma voiture |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 07:47 |